"Дневник" търси Video and motion graphics редактор

"Дневник" търси Video and motion graphics редактор

© Юлия ЛазароваДневник" търси човек, който да се включи в развитието на видео журналистиката в медиата. Той ще има възможност да работи с един от най-добрите журналистически екипи.


Затова ако сте:


- Motion graphics дизайнер с умения за монтаж/работа с видео материал и архиви и създаване на кратки и силни истории от различни визуални елементи
или


- Мислещ опитен монтажист с умения в After Effects (или ясно разбиране какво още е важно да научи)


Или накратко - ако сте визуален разказвач, който знае как да изгради история от - до с разнообразни изразни средства, да мисли бързо, в образи, с вкус и въображение - ще се радваме да се присъедините към екипа ни.


Интересът към новини може да бъде предимство.


Очакваме CV и три силни примера от вашето портфолиото на [email protected] до 18 март 2021 г. (включително), като посочите, че кандидатствате за позицията "Видео редактор".


Или да ги качите към обявата тук.


"Дневник" ще се свърже само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK