"Шиши, понеже е алчен", или как се дават изгодни държавни кредити

Запис на разговор, разпространен от сдружение БОЕЦ разкрива протекциите при кредитиране в държавната ББР, зависимостите във властта и недекларирани имоти на хора от управлението

© Капитал

Запис на разговор, разпространен от сдружение БОЕЦ разкрива протекциите при кредитиране в държавната ББР, зависимостите във властта и недекларирани имоти на хора от управлениетоРъководството на държавната Българска банка за развитие (ББР) е обещавало неофициално подкрепа за частни проекти с протекцията на доскорошния депутат от ДПС и бизнесмен Делян Пеевски. За тях е трябвало да се говори "лично със Шиши, защото е нужен гръб" - това излиза наяве от аудиозапис от 3 септември 2018 г., разпространен от гражданското сдружение "БОЕЦ" късно в четвъртък (1 април). Преди време Бойко Борисов официално идентифицира Шиши като Пеевски.


На записа се чува разговор между бившия шеф на ББР Стоян Мавродиев и бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски. Ламбовски потвърждава автентичността на записа пред "Капитал", но твърди, че не знаел от кого е правен и разпространяван. За наличието на такъв запис "Капитал" писа през лятото, когато Ламбовски оповести, че е продал две къщи на Мавродиев, едната за Борисов, с пари на Пеевски. Тогава бившият депутат се появи в публичното пространство по време на протестите, след като се беше афиширал като свидетел по аферата "Осемте джуджета" - доказателство за това как се краде бизнес с помощта на прокуратурата. Тогава той взриви публичното пространство с репликата си в живо излъчване на лидера на "Да, България" Христо Иванов от протестите: "Изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо".


В становище от петък (2 април) Мавродиев заяви, че записът е "сглобка-фалшификат-долнопробен фейк, циркулиращ в пространството от няколко години, сглобен от лицето Димитър Ламбовски с цел изнудване и рекет", и заплаши със съд всички, които го използват публично (цялото становище четете в края на текста).


Записът, разпространен от БОЕЦ, хвърля светлина върху няколко скандала
От него се разбира, че според твърденията на тогавашния шеф на ББР тя обслужва проекти на свои хора; че директорът й демонстрира свойски отношения с Пеевски и премиера Борисов; че си говори редовно с Шиши. В разговора Ламбовски сондира дали може да получи изгодно финансиране за свои проекти и получава уверение, че до 5 млн. лв. няма проблем. Това потвърждава порочната практика на държавната банка да отпуска сериозни кредити на фирми, свързани с властта, вместо да изпълнява функцията, за която беше създадена - да подпомага малкия и средния бизнес.


От разговора се разбира още, че според Мавродиев кръгът около Пеевски не позволява на правителството да подава оставка и да отиде на предсрочни избори. Лятото на 2018 г. е горещо откъм протести. По това време има антиправителствени демонстрации най-вече заради смъртоносната катастрофа на автобус край Своге, когато загиват 17 пътници, а 20 са ранени. Борисов се принуждава да смени трима министри, за да спаси правителството - това са Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски. Има и други протести - на майките на деца с увреждания, ветеринари, хуманни лекари, животновъди заради хаоса с чумата по животните, метеоролози, детският радиохор, ощетените от фалиралия застраховател "Олимпик", за и против Истанбулската конвенция.


Записът потвърждава и твърденията на Ламбовски от миналия август, че е продал две къщи в село Посиди в Гърция и че банкерът е неофициалният им собственик, като ги е придобил не лично, а през кипърско офшорно дружество с дубайска връзка. Тогава Ламбовски твърдеше още, че едната къща е за Бойко Борисов. Мавродиев още тогава категорично отрече всичко и заплаши със съд и Ламбовски, и медиите. Проблемът на сделките е, че такива имоти не са декларирани от евентуалните им фактически собственици.


"Дневник" реши да разкаже за записа, потвърден поне от един от участниците в него като автентичен, тъй като ако информацията, която се съдържа в него, е вярна, звучи притеснително заради използването на държавни средства и заслужава вниманието на разследващите органи, за да преценят те става ли дума за престъпления. Записът илюстрира връзки и зависимости по върховете на управлението, като показва и как се слагат и махат шефове на уж независимите регулатори, в частност Комисията за финансов надзор, чийто бивш шеф е Мавродиев.


Какво съдържа разговорът?


От аудиото, дълго 45 минути, става ясно, че срещата между двамата събеседници е в заведение, че те се познават и са фамилиарни един с друг, като си говорят на "Стояне" и "Ламбовски". Разговорът започва с пристигането на Мавродиев в заведението и още в началото става ясно, че това е той, защото се споменава как е махнат от КФН и е сложен в ББР, както и че банката е получила кредитна линия от Китай.


7 юли 2018 г. – официална размяна на документи с китайския премиер Ли Къцян

© Анелия Николова

7 юли 2018 г. – официална размяна на документи с китайския премиер Ли Къцян


Споменават се хора като членове на бившето ръководство на КФН, някои доста цинично.


Л: Те вместо да ти изпишат вежди с тоя КФН, обратното стана, в смисъл, аз мисля, че е много по-стратегическа позиция.
М: Ми аз мисля, че по-добре, да.
Л: И как, бе, стига бе.
М: Нека си чупят зъбките, нека си чупят нервите, брат.


По време на разговора банкерът се хвали, че и с двамата - "Шиши и Бойко", е в прекрасни отношения. След това разказва, че правителството има сделка с ДПС


Л: Шиши и Бойко като са ОК нищо няма да те вдигне. Така че.
М: Еми да и с двамата съм ОК.
Л: Направо ти казвам, че нещата са си, една година като направиш...
М: И с двамата съм в прекрасни отношения.
Л: Нещата са...
М: Мм...
Л: Щото всичко е политическо.
М: Аз мисля, че те няма да отидат на предсрочни избори.
Л: Абе не се знае нищо, може би втората половина на следващата година, може и да се стигне.
М: Не им се дава власт...
Л: Е, аз съм сигурен и аз, ама.
М: Виждам, че с Доган си имат сделка. И си ги крепят. Да де, да де, тва казвам, тва казвам, че с Шиши знаеш, че съм близък, в добри отношения.


Лъсва и че кръгът около Пеевски не иска предсрочни избори:


М: Шиши каза, сутринта сме си говорили, с Шиши, няма да ги пускаме, никакви предсрочни избори. Мандата докрая.
Л: Е, знаеш, че понякога нещата. Помниш...
М: Ако вече направят някоя глупост и изпуснат топката...


От репликите става ясно, че поводът за срещата е имотна сделка, която трябва да бъде изповядана пред нотариус в Гърция след два дни, като въпреки че купувачът е кипърско офшорно дружество. Мавродиев говори, че той купува и плаща. Продавачът е Ламбовски и основата тема на разговора е как той да си получи парите. От разменените реплики се разбира, че общата цена на сделката е 600 хил. евро, като част от парите са платени по банков път. Остават още 200 хил. евро и Ламбовски настоява за гаранции, че ще си ги получи, или пък да му бъдат дадени при изповядването на сделката. Мавродиев го успокоява да не се притеснява.


Имотите в Гърция, за които става дума в разговора

© Капитал

Имотите в Гърция, за които става дума в разговора


Ламбовски обаче допуска, че може да остане с празни ръце, след като къщите бъдат прехвърлени на дружеството, свързано с Мавродиев. Затова предлага парите да му бъдат занесени кеш в Гърция, но банкерът се опасява, че това крие рискове, защото огромната сума може да бъде хваната при проверка на границата.


Л: Като направим договора, трябва да си взема парите.
М: Добре де, ама как да стане в Гърция това нещо?
Л: Ще ги взема с мене, какъв е проблемът?
М: 200 братче, през граница, да не стане някоя грешка?
Л: Е ква грешка? Аз ще ги пусна по някой заедно да минат.
М: Не бе, имам предвид, да не го спрат нещо на граница да стане...


В крайна сметка двамата се разбират, че Ламбовски ще получи разписка, срещу която до няколко дни ще му бъде платено, а след това разписката ще бъде унищожена.


След това Ламбовски пита дали би получил финансиране за свои бъдещи енергийни проекти и получава уверение, че ръководството на ББР може само да взема решения, когато става дума за проекти до 5 млн. лв. От разговора се разбира също, че освен че дава протекции, "Шиши" е и алчен.


Л.: Ся да докараме некой голям (проект) примерно, дето за много пари, обаче там ще трябва с Шиши да се видим лично да му разкажа. Аз не съм го виждал от 10 години сигурно.
М: А какъв кредит трябва за тва?
Л: Той е малък, обаче трябва гръб. Без гръб не може. Искам да кажа ясно, нали, Георг Цветански, имал ли е протекции или не. На 90% съм сигурен, че е не.
М: Според мен не.
Л: Така мисля, но само казвам, защото за Тракийски скали Краси Гергов излезе, но Шиши участваше през едно дружество. Според мене не е проблем с протекциите. Шиши понеже е алчен.
М: Мхм
Л: Никога не му стигат и бучи. Тва си е проект, който е много добър (не се разбира) природа с разкопки горе и тва е. Значи ако може да го направиме и с европейско финансиране


Разговорът продължава и уточнения за размерите на кредита.


Л: Хубаво е да имаш човек, на който му даваш тва и тва да се свърши, мене ме нема, обаче, ако стане нещо, но ти трябва да постигнеш тва тва и това
М: Мхм.
Л: Режийни тва онова си поемаш. Вършиш си нещата, вземаш си което не е малък плюс. Щото нямам време по цял ден да бачкам някъде. С тва дете и с другите неща обаче когато се налага, мога за нула време да направя пет-шест совалки по Европа или навън и да свърша неща, които много хора не могат да ги помислят как да ги сглобят.
М: Приятелю, аз съм отворен да работим заедно по всякакви теми. Ако аз се сетя нещо, което от мен да дойде като проект или идея, естествено, че ще проявя инициатива и ще ти се обадя да го действаме. Ако ти имаш някакви идеи и проекти също.
Л: И двете неща. Има които са много бързи. Примерно за биомасата
М: Ми дай да ги работим. Няма проблеми
Л: При тебе това е в твоите прерогативи, колко, мисля, че до три можеш
М: Дооо 2,5 милиона евра сме ние, можем да го вземеме решението
Л: Ама може два субекта
М: На управителен съвет
Л: Да, ама може да бъде на два субекта. Две и половина така
М: До 5 милиона лева на единичен кредит


Всичко това поражда куп въпроси към прокуратурата:

 • Придобивал ли е шефът на ББР имоти в чужбина и ако това е така, защо не са декларирани?
 • За себе си ли ги е придобивал или за други лица от управлението?
 • Финансирала ли е ББР проекти на лица, свързани с Пеевски и Доган?
 • Има ли зависимости на правителството от бизнесмени или олигархични кръгове?
Всички тези въпроси възникнаха миналия август.


"Изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо"


Тази фраза възпламени духовете в разгара на антиправителствения протест на 9 август м.г. Тя беше произнесена в живо излъчване от центъра на София. Каза я Ламбовски, който през 90-те години беше в управата на банката на групировката СИК и не крие близките си отношения с Маджо, към лидера на "Да, България" Христо Иванов.


В разразилия се скандал имаше всякакви догадки и спекулации кой се е обадил на Маджо и защо. Ламбовски тогава започна да дава интервюта по медиите и да обяснява за какво става дума, но внезапно беше спрян 4 дни след случката и оттогава не е проговарял. Преди да реши да мълчи обаче, каза в предаването на ТВ1 - "Алтернативата" на 13 август: "Г-н Мавродиев ми каза, че ще купи къща за г-н Борисов". И уточни, че сделката е за две луксозни къщи на първия ръкав на Халкидики през фирма, регистрирана в Кипър, но от преговорите било ясно, че тя е на Мавродиев.


Бившият банкер отрече в отворено писмо до медиите да има имот в Гърция, определи публикации по темата като "клеветническа кампания" и заплаши със съд и Ламбовски, и медиите. Той обяви, че е упълномощил гръцки адвокати, които са задвижили разследване за рекет в особено големи размери, упражнен срещу него от Ламбовски, както и заплахи. И случаят потъна в мълчание.


Ламбовски миналия август: Не Маджо и Пашата, а Доган и Пеевски са олигарсите


В "Алтернативата" през август Ламбовски си спомни, че от година, година и половина не си е говорил с Мавродиев. Той заяви, че гръцките евродепутати ще се заинтригуват много от случай с пране на пари, укриване на данъци и търговия с влияние на високопоставени хора, обслужвали българската олигархия. Обясни, че има такива, които обслужват по линия на обществените поръчки, и такива, които обслужват финансово.


"Финансовото обслужване основно ставаше през, да кажем, последните 10-14 месеца от Българската банка за развитие. Което не е малко - половин милиард лева целево, пряко получени във връзка с "Булгартабак", "Техномаркет", съответно Гайтански там - общо 500 млн. Това е само малък детайл от пейзажа. Пеевски и Ахмед Доган за мен е едно цяло."


Ламбовски няколко пъти посочи, че не е споменавал името на Мавродиев и е много любопитен да види иска за рекет срещу себе си в гръцката прокуратура, защото това било "блъф пред медиите".


"Ами да отидем тогава на детектор на лъжата и да видим дали съм продал две къщи на Стоян Мавродиев и дали едната е била за Бойко Борисов според неговите думи, защото аз с Бойко Борисов не съм говорил по тази тема. Аз наистина съм продал две къщи на кипърското дружество "Вардеско холдинг", което г-н Мавродиев пред мен твърди, че е негово", каза бившият депутат и заяви, че може да докаже това.


"В Кипър в момента регулацията дава възможност да се погледне в търговските регистри и въпреки че има прехвърляне към дубайско дружество, тези пари са влезли по легален път на моята лична сметка в Гърция в "Алфа банк" и може да се види откъде. Мога да докажа 100% всичко, което говоря сега. Втората къща е продадена на същото дружество, като твърдението беше, че е за г-н Борисов. Шефът на финансовия регулатор, който проспа КТБ, и после ББР, което отпусна на сходни субекти като "Булгартабак"... Мавродиев ми каза, че ще купи през това дружество, което е изцяло под негов контрол. И аз също съм си направил проверка. Сега дали къщата е за премиера или за близките му - може да се местят от Барселона в Гърция, не знам", коментира Ламбовски.

"Дневник" публикува и пълния текст на позицията на Стоян Мавродиев по казуса, без редакторска намеса, като коригираме единствено правописните грешки:


Мавродиев: Димитър Ламбовски е разследван в Гърция по дело за рекет


"Разпространеният така наречен "запис" от "БОЕЦ", имащ претенции за автентичност, всъщност е един доста стар компромат, представляващ сглобка-фалшификат-долнопробен фейк, циркулиращ в пространството от няколко години, сглобен от лицето Димитър Ламбовски с цел изнудване и рекет и не отразяващ реално съществуващ с подобно "съдържание" или "детайли" конкретен разговор с него. Този "запис", доколкото ми е известно и от публични изявления по медиите на водещи политици, е предлаган на поне няколко политически централи и медии през годините, които явно са се отказали да "купуват" подобен долнопробен фейк "продукт", заради явната му несъстоятелност и фалшивост. Очевидно, че вече с предизборна цел най-накрая се е намерил купувач за тази сглобка-фейк в средите на драпащи и отчаяни за власт организации и свързани с тях политици.


През месец Август 2020 г. със същия този компромат-сглобка-фейк, лицето Ламбовски се опита да ме изнудва и рекетира за получаване на суми в особено големи размери в замяна на това да не "давал" или" пускал" този фейк по жълти медии и заплашващ ме, че ще го използва в противен случай в сговор с определени и поименно цитирани от него политици и собственици на медийни групи. След отказа ми да приема да бъда изнудван и рекетиран с тази сглобка-фейк, с моите адвокати заведох наказателни дела едновременно в Гърция, където е извършено деянието, както и в България. В двете държави продължават разследванията и разпитите, и събиране на доказателства във връзка с образуваните досъдебни наказателни производства. Събрани са множество и убедителни доказателства за заплахите на Ламбовски, че ще съсипе както мен, така и репутацията на посочените политици. Тези доказателства ще станат известни в детайли и публично в хода на съдебния наказателен процес.


Повтарям отново, че няма абсолютно никаква истина в твърденията, че притежавам къща в Гърция или съм купувал за някого, свързан с политическа партия или по какъвто и да е начин с политиката в България. Това са пълни лъжи и манипулации! В случай, че бих искал да купувам подобен имот, не е било нужно по никаква причина да крия подобна сделка, още повече, след като имам, декларирал съм и мога да докажа много високи доходи през годините с платени за тях данъци. Освен това такава покупка лесно може да бъде проверена в имотните регистри в Гърция и от нея би се видяло, че това е абсолютна лъжа.


Разчитам и вярвам, че разследващите органи в двете държави ще си свършат безпристрастно и професионално работата, а Димитър Ламбовски ще понесе съответната тежка наказателна отговорност със всички последствия за осъщественото от него сериозно престъпление-изнудване, и рекет в особено големи размери. Разпространението на "запис", който в своята същност е компромат и манипулирана сглобка-фалшификат, точно два дни преди изборите, преследва само политически цели! Безсилието на сценаристите на този пасквил е толкова голямо, че дори и за миг да приемем, че сглобката беше цялостен и автентичен запис, каквато не е, в нея никъде няма да намерите доказателства, които да кореспондират на гръмките заглавия на "БОЕЦ" и различните употребяващи този фейк поръчкови/жълти медии за "мафиотско-мутренски модел" или нещо, което да е в нарушение на задълженията ми към като Главен изпълнителен директор на ББР.


Като директор съм договорил кредит от Китайската банка за развитие в размер на 1.5 млрд. евро, които са влезли в България. Средствата са за финансиране на бизнеса и развитието на малки и средни предприятия. Контролът за изразходване на парите е на изключително високо ниво, както от страна на различните органи на управление и надзор в ББР, така и от страна на регулатора на българските банки БНБ и на Китайската банка за развитие. Всичко по всяка една сделка в ББР е напълно прозрачно, и е многократно проверявано от различни международни одитори, както и от надзорните органи на БНБ и други контролни органи.


Нарушения в банката няма, а напротив нейният международен кредитен рейтинг непрекъснато се повишава и е от най-високите в българската банкова система.


Също така по време на моя мандат като главен изпълнителен директор на ББР, тя постигна забележителни резултати, почти двойно увеличавайки активите си, както и в порядък на стотици проценти увеличи привлечените външни ресурси, постигайки обща акумулирана печалба на банката за за периода от над 120 милиона лева, след покриване на всички текущи разходи за издръжка за периода-средства, които са постъпили в държавния бюджет на Република България и подпомагат съответно социални и други обществено полезни дейности на държавата и в полза на българските граждани.


Очевидно е, че става въпрос за ялов опит два дена преди изборите да бъда употребен за предизборните напъни на лицемерни пишман политици и други свързани и гравитиращи около тях "борци" и "бойци", стремящи се да спечелят на всяка цена доверието на хората чрез гръмки безогледни лъжи и манипулации.


Адвокатите ми ще заведат съответните граждански и наказателни дела за клевета срещу всички лица, организации, партии и медии, които използват публично този т.нар. "запис" или биха решили да ползват тази сглобка-компромат-фейк за правене на политика и изборни манипулации, посредством тиражирането на тези абсолютни лъжи.


Пълния запис чуйте и четете тук

Коментари (151)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1841 Неутрално

  Какво разхищение на биомаса...

  Обичам да грухтя и плюскам.
 2. 2 Профил на Бай Ганьо
  Бай Ганьо
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Е така защото ги толерираме - мутрите.
  На изборите гласувайте, има партии без мутри и комуняги.

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  Честити ви зависимости и корупция другари гербери мамини!!!
  НЕ ЧЕ НЯКОЙ СЕ Е СЪМНЯВАЛ ВЪВ ВАС И ВОЖДА ВИ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Съобщение. На предстоящото сватбено тържество между ГЕРБ и ДПС ще кумува ВМРО в лицето на: кум - агент Иван, кума - Ангел Джамбазки.

 5. 5 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1234 Неутрално
 6. 6 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Шиши е Пеевски,
  а Мата Хари е Борисов.
  Гарантирано - от Гешев!

 7. 7 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  Гешев ще се самосезира ли да провери истинността на тези записи, или е тръгнал на пролетна обиколка по бибероните да ги проверява за наличие на хероин в детските близалки?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 8. 8 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 825 Неутрално

  Това са други джуджета. Изобщо, на българина такива работи не му правят впечатление. Той гледа Бибитко как джитка нагоре-надолу и в неделя ще ходи да забие герберската бюлетина.
  Тоя Мавродиев, както и Ламбовски, са някакъв миманс в яко куропционната шайка. Квото гепат - гепат. Обаче Баце е затънал в други корупционни схеми и ще дойде време да връща пари и да се отчита, и ако не го прави, един Господ знае какво ще се случи.
  Да, гласувайте в неделя срещу държавно организираната престъпна група!!!!

 9. 9 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3565 Разстроено

  Някои неща могат да извадят очите на гласуващите , но повечето отиват с черни очила и някои със затворени очи....защо е така, е .......напр. ролята на медиите , за повечето избиратели се свежда до радиоточката в кухнята и стен-вестника в местоработата им......нищо ново и след 10.11.1989-та......

 10. 10 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  В малката Русия е така .....власт , съд , прокуратура......мутри , милиционери и тук там някоя фуражка....но до един са за дружба и патоци с Путин......и крадене от народа.....

 11. 11 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  Гнус, гнус.
  Само човек без грам морал и мозък може да продължава да гласува за ГЕРБ и компания.

 12. 12 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Г-н Бойко Борисов през юни 2014 г. заявява:
  „Без Пеевски нищо не можеш да правиш в тази държава, знаеш кой владее съдебната система.“, 08.10.2020 г. - segabg.com/hot/category-bulgaria/zhenata-na-lozan-panov-borisov-peevski-vi-e-samo-smokinovo-listo

 13. 13 Профил на ZyklonA
  ZyklonA
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Бърз коментар че после не можем си намери коментара под сто други

 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  Интересно ми е как така Бойко Борисов, който построи на Вучич цял поток с нашите пари, не успява вече осма година да изиска екстрадицията на Цветан Василев от Белград, за да даде показания по случая КТБ?!

  Какво ли има да каже Цветан Василев, дето Гешев не ще да си го причини да го чуе?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3565 Неутрално

  Между другото, не е ли видимо и ясно, защо не е възможно създаването на реална опозиция от " недоволните " от статуквото......просто няма нищо читаво за тази работа !

 16. 16 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  До коментар [#8] от "SSS":

  Няма читав материал за промяна, това което си написал са пожелателни мисли, които са само добри пожелания, но нямат нищо общо с реалността. България мина the point of no return и сега е само на доизживяване.

 17. 16 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 811 Неутрално

  Никой не е изненадан от изнесените неща. Въпросът е - защо Мавродинов не е в ареста и да пее като канарче?

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 18. 18 Профил на Black Hawk
  Black Hawk
  Рейтинг: 360 Весело

  Нека разследват записа и повдигнат съответните обвинения. Но какво невероятно съвпадение е само това, че записът излиза в последния ден за агитация, а новината е обилно отразена от медия, близка до една коалиция. Разбира се това няма нищо общо с изборите, да не си помислите...

 19. 19 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2034 Неутрално


  Доган, Дебелян и БО дьо Мутрескьо съсипаха тази държава и изнесеното в тази статия е само една малка част от 11 годишното управление на Мутрескьо, подкрепяно от мафията !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 20. 20 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  До коментар [#4] от "wkk57607068":

  За щастие шансът ВМРО да прескочат прага е много малък. Та на ГЕРБ ще им се наложи да се прегърнат с партията им майка (ДПС) без патриотичната патерица.

 21. 21 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  До коментар [#14] от "Norman Granz":

  Ами той каквото имаше да казва го каза много пъти, so what? Кучетата си лаят, кервана си върви. Материал и воля за промяна нулева. Кауза пердута!

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3537 Весело

  " Лъсва и че кръгът около Пеевски не иска предсрочни избори:


  М: Шиши каза, сутринта сме си говорили, с Шиши, няма да ги пускаме, никакви предсрочни избори. Мандата докрая.
  Л: Е, знаеш, че понякога нещата. Помниш...
  М: Ако вече направят някоя глупост и изпуснат топката..."


  Как се ( до) опрасква държавата и от КОЙ !

 23. 23 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  До коментар [#18] от "Black Hawk":

  Нали разследваха едни записи на пачки евро и кюлчета злато. И проблемът не беше какво правят там, а кой е снимал без позволение.

 24. 24 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2034 Неутрално

  Съобщение. На предстоящото сватбено тържество между ГЕРБ и ДПС ще кумува ВМРО в лицето на: кум - агент Иван, кума - Ангел Джамбазки.
  —цитат от коментар 4 на wkk57607068  ++++++
  Духовитостта ти е в пълен унисон с изнесеното в статията .
  Браво !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 25. 25 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3537 Весело

  До коментар [#7] от "Norman Granz":

  " Гешев ще се самосезира ли да провери истинността на тези записи....."


  Да, ще се самосезира, ама след изборите, че сега е .....зает ! Тогава може и да го самосезират !
  😂👍

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  Гнус, гнус.Само човек без грам морал и мозък може да продължава да гласува за ГЕРБ и компания.
  —цитат от коментар 11 на Х


  За част от българите, партийната "принадлежност" е като Левски и ЦСКА, добри, лоши, подкрепят си ги и се надяват да бият, защото иначе ще ги е срам, пък и друга радост в живота нямат много.

 28. 28 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5328 Неутрално

  Поредната измишльотина на Гошо с оня прякор от БОЕЦ.
  Който не вярва на Цветан Василев, да попита Черепа.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#20] от "Х":

  ВМРО им стига да ги подкрепят тези с фалшивите паспорти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 31. 31 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3537 Весело

  " М: Дооо 2,5 милиона евра сме ние, можем да го вземеме решението
  Л: Ама може два субекта
  М: На управителен съвет
  Л: Да, ама може да бъде на два субекта. Две и половина така
  М: До 5 милиона лева на единичен кредит"


  Добре го дават хората на Шиши ! 2, 5 милиона пари ли са за тях ? Поне 5 милиона - за какво да си губим времето иначе !

 32. 32 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 653 Неутрално

  Гнус, гнус.Само човек без грам морал и мозък може да продължава да гласува за ГЕРБ и компания.
  —цитат от коментар 11 на Х


  За ГЕРБ са гласували Иван Костов, Атанас Атанасов, Радан Кънев и другите депутати на ДСБ.
  Нито един депутат от БСП не е гласувал за правителство на ГЕРБ.
  Всичко това го има в архивите на НС.

  До коментар [#11] от "Х":

 33. 33 Профил на Николай Георгиев
  Николай Георгиев
  Рейтинг: 1120 Весело

  Истинско ли е оттеглянето този път: Пеевски продаде и знакови недвижими имоти и няма да е депутат.

  В Родопите увериха Борисов: в неделя ще ви се отблагодарим. Велинградско е крепост на Пеевски.

  ДПС и ГЕРБ съвсем не си лягат заедно, направо са си женени...

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#28] от "Alarmstufe Rot":

  Издишаш старшинка.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 876 Неутрално

  Телевизиите мълчат. Вестниците мълчат. В нормално държава това би саборило правителство и предизвикало разследвания. В блатото на нашата шуробаджанащина обаче, нямам такива надежди.

 38. 38 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  Добре, че са нашите съюзници и приятели американците, които от няколко години дебнат Пеевски и парите му, защото без тях и сега щеше да е водач на листа и циментиран завинаги с депутатски имунитет.

  Чаталът, който сложиха върху врата на Бойко Борисов, му се стовари предизборно, което е добре.

  Гешев няма какво да го обсъждаме - той си един прислужник и си го знае.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 39. 39 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#18] от "Black Hawk":

  Тя новината си излезе още лятото. Сега само се припомня. Интересно, че Ламбовски тръгна да казва нещо и после се спря. Мавродиев твърди, че са го изнудвали за много пари. Явно ги е платил и Ламбовски си замълча. Вероятно покрай изборите е решил да си поиска още и понеже не са му дали този път, е пуснал записите. Мавродиев да каже как така Ламбовски разко спря да говори лятото и темата заглъхна. Платил ли е сумата, за която сега твръди, че е изнудван?
  Няма съмнение, че излиза с политически цели точно преди изборите. Въпросът е дали е вярно. Записът хич не звучи като монтаж. А Мавродиев явно е бил подготвен, че ще излезе, защото веднага е бил готов с отговор на всичко и е пуснал заплахи до всички медии, че ще ги съди ако го публикуват. То и затова не се появи почти никъде.

 40. 40 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3537 Весело

  " На записа се чува разговор между бившия шеф на ББР Стоян Мавродиев и бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски. Ламбовски потвърждава автентичността на записа пред "Капитал", но твърди, че не знаел от кого е правен и разпространяван."


  Те " хората" даже не се и крият ! А и защо ли, след като си имат главен прокурор ?

 41. 41 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 627 Весело

  Ако 30-годишният преход имаше човешко лице, щеше да прилича адски много на Стоян Мавродиев.

 42. 42 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5328 Неутрално

  До коментар [#36] от "КМЕТ В СЯНКА":

  А ти какво вдишваш, другарю милиционер?

 43. 43 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3537 Весело

  До коментар [#16] от "Пипера е много лют":

  " Никой не е изненадан от изнесените неща. Въпросът е - защо Мавродинов не е в ареста и да пее като канарче?"


  Ти знаеш ли това " канарче като се разпее" какво ще последва за групировката на властта ?

 44. 44 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1121 Любопитно

  До коментар [#18] от "Black Hawk":

  Не те ли притеснява защо този запис не е отразен от другите медии. Къде са шогбонбапиг? Днес.бг? Дир.бг? 24часа? Труд? Нова? БНТ? бтв? Не намираш нищо скандално или си мислиш, че това на записа не е Мавродиев?

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 45. 45 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2340 Неутрално

  Сега се пита в задачата казионните телевизии БТВ, нова и канал1 въобще ще посмеят ли да пуснат поне 2 изречения в новините довечера.

 46. 46 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 578 Неутрално

  До коментар [#18] от "Black Hawk":

  Каква връзка имат Мавродиев и Ламбовски с предстоящите избори? Българският избирател не се трогна като видя и чу Бойко директно в какви ли не ситуации, та сега нещо да стане защото някакви трети лица просто си говорят за него? Записът е опасен единствено за двамата записани, един от които има многогодишна открита вражда със собсветника на Дневник. Нещата са съвсем прости, няма нужда да ги усложняваме.

 47. 47 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2782 Неутрално

  Шиши, шуши и останалите!
  Шъшъшъ съъъъ упраим!

 48. 48 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2650 Неутрално

  И какво се случи във връзка с ония 38 прокурори и висши политици. „38 имена“, 27 магистрати и 11 политици, които са укрили имоти и пари зад граница, за които главната прокуратура съобщи преди година. Съдействаха ли някой от политиците които сега се пънат да ни управляват? Румен Радев ?, Бойко Борисов?, Корнелия Нинова?, Красимир Каракачанов?, Валери Симеонов?, Волен Сидеров?, Мустафа Карадайъ?, Веселин Марешки?, Слави Трифонов?, Христо Иванов?, Атанас Атанасов?, Мая Манолова?........... и т.н.....кой съдейства да разберат хората истината? А когато Ламбовски оповести, че е продал две къщи на Мавродиев, едната за Борисов с пари на Пеевски, същите тези политици направиха ли нещо?......... гнус пълна......

 49. 49 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 1165 Неутрално

  Общо взето нищо, което да не се знае много добре. И което прокуратурата да си причини неудобство да провери. В България е така. Така е било, За съжаление така и ще бъде. Поне съдейки от прогноите за изборите, на българите явно им харесва и си искат още от същото.

 50. 50 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3537 Неутрално

  " "Финансовото обслужване основно ставаше през, да кажем, последните 10-14 месеца от Българската банка за развитие. Което не е малко - половин милиард лева целево, пряко получени във връзка с "Булгартабак", "Техномаркет", съответно Гайтански там - общо 500 млн. Това е само малък детайл от пейзажа. Пеевски и Ахмед Доган за мен е едно цяло."


  Ламбовски няколко пъти посочи, че не е споменавал името на Мавродиев и е много любопитен да види иска за рекет срещу себе си в гръцката прокуратура, защото това било "блъф пред медиите"."


  Като дойде работата до бай Ставри, всички, които до вчера са страняли от каквито и да били коментари пред медиите, ставатизвънредно бъбриви за героите от нашия преход !
  Както и да е ! Интересно четиво за размисъл баш преди парламентарните избори !😂

 51. 51 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#45] от "Doge":

  Не няма, ще се надяват да утече в канала.
  Много медии се правят, че такъв запис не съществува. Сякаш има значение. Хората си го разпространяват линка към него навсякъде. Информираха се и без медиите. А по-умните успяха и да си съставят мнение за самите медии.
  Колкото и да заплашва Мавродиев със съд наляво и надясно, той записа си е в тубата и на много други места и си се шерва.

 52. 52 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  До коментар [#11] от "Х":

  "Само човек без грам морал и мозък може да продължава да гласува за ГЕРБ и компания"

  В герб идеалисти няма! Там се гласува само за пари.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#52] от "moreee":

  И постове.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 55. 55 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  А Орбан го направиха на салата щото не дал лиценз някакво соросляшко радио. Усещате ли какви неадекватници управляват ЕС в момента?

 56. 56 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 873 Весело

  Леле колко възбудени възмутени !
  Гаранция, и ПОНЕДЕЛНИК - 05.04.21г ще е така!
  Възмутено възбудени!!!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 57. 57 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#53] от "Октавиан":

  Смешен плач герберски. ПЪТНИЦИ СТЕ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 58. 58 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 870 Весело

  Гнус, гнус.Само човек без грам морал и мозък може да продължава да гласува за ГЕРБ и компания.
  —цитат от коментар 11 на Х


  Целият чантаджийски апарат гласува за ГЕП, че ако случат на правителство да ги реформира, 90% стават трайно безработни. Администрацията не трябва да е повече от 30 000 души.

 59. 59 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#53] от "Октавиан":

  Е, как ще се сдобие? Мавродиев твърди, че Ламбовски им го е дал.
  Сега какво - вярваме на Мавродиев, че това е компромат изготвен от Ламбовски или не му вярваме на Мавродиев и приемаме записите за истински? Кое от двете си избираш?

 60. 60 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  До коментар [#45] от "Doge":

  ако пуснат може да ги обвинят, че се намесват в изборите. Ако тоя който е пуснал записа е искал да се обсъжда надълго и нашироко в медиите нямаше да го пусне вечерта преди деня за размисъл. Това показва, че се цели бърза буря без възможност за реакция на споменатите. Поне това е моята логика. Отделно - знам че не е най-важното - но всеки път на пуснати записи от преди Х месеци или години се чудя - що сега? Ако се пазят - за какво се пазят? Застраховка или изнудване? Тоя запис удря по-скоро върху мавродиев и пееф. Най-скандалният момент е че пееф не дава на бб предсрочни избори - което означава (поне според записа), че има зависим премиер, което е заплаха срещу националната сигурност за мен.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 61. 61 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  Честито на форумните гяурбджии Alarmstufe:Rot, NV, pag и онези с цифроровите псевдономи. Специално ги предупредих да не спекулират с ужким-обаждането на Маджо, че около на Маджо битието може да излезе съдружникът му Буци, половината ГЕРБ , не и Христо Иванов. Друг път да слушат.

 62. 62 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#60] от "bludniq_sin":

  Отговорът на "защо сега"го дава самият Мавродиев. Изнудвали са го лятото. Тогава явно е платил и записът не излезе, а Ламбовски млъкна и изчезна. Сега явно е решил, че в напрегнатата обстановка преди изборите ще може да изкара още пари, но не му се е получило и е пратил записа. Мавродиев явно си е преценил риска и е решил, че е по-добре да не плаща и да просто да плаши всички със съд.

 63. 63 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Ей го, печелите, радвайте се,и аз с вас!!!!
  https://faktor.bg/bg/articles/obrat-bsp-vodi-s-14-mozhe-da-upravlyava-samostoyatelno-no-iska-sas-slavi-i-dogan

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 64. 64 Профил на Black Hawk
  Black Hawk
  Рейтинг: 360 Весело

  До коментар [#23] от "Х":

  Коментирах предизборния компромат от статията.
  А иначе за случая, за който говориш ти, да, нека се разследва това, което е изнесено. Но наистина по-големият проблем е що за държава сме след като някой може да снима в спалнята на премиера.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 66. 66 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1528 Любопитно

  До коментар [#58] от "pantyshot":

  "Администрацията не трябва да е повече от 30 000 души."

  Ми останалите 400 хил кво.ше ядат? Те не могат да работят друго, отвикнали са отдавна.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Този Ламбовски не беше ли авер на Христо Иванов, участва там в някакви лайфове...

 69. 69 Профил на Black Hawk
  Black Hawk
  Рейтинг: 360 Весело

  До коментар [#39] от "Smile":

  Не знам какви са отношенията между субектите и честно казано не ме интересува. Не мисля и че записът е монтаж, вероятно е автентичен. Гнусното е, че пак се пуска точно преди изборите и пак ще има шарани, които да захапят въдицата. Не го ли играхме вече това в Костинброд?

 70. 70 Профил на gxr351010463
  gxr351010463
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#18] от "Black Hawk":Не те ли притеснява защо този запис не е отразен от другите медии. Къде са шогбонбапиг? Днес.бг? Дир.бг? 24часа? Труд? Нова? БНТ? бтв? Не намираш нищо скандално или си мислиш, че това на записа не е Мавродиев?
  —цитат от коментар 44 на Darulio

  Хм, и във в-к Сега не е отразена, тоя рупор на истината и кръвен враг на герп.

 71. 71 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1271 Неутрално

  Гешев ще се самосезира ли да провери истинността на тези записи, или е тръгнал на пролетна обиколка по бибероните да ги проверява за наличие на хероин в детските близалки?
  —цитат от коментар 7 на Norman Granz


  Гешев чул, че дедо Насо си е сварил незаконно 105 кила ракия в село Горни Чукари и всичките усилия на прокуратурата се насочват натам за следващите месеци ...

 72. 72 Профил на Black Hawk
  Black Hawk
  Рейтинг: 360 Весело

  До коментар [#44] от "Darulio":

  Притеснява ме мятането на лайна два дни преди изборите. Ако целта е била да се огласи корупция, това трябваше да стане по друго време. С този тайминг е ясно, че целта е политическа, което е отблъскващо. По какво се различава Дневник от кафевите тогава?

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  До коментар [#62] от "Smile":

  принципно доста елементарно обяснение - тоя запис ако е от 2018-та .. пак късно са го изнудвали за него, но може би на принципа на окам най-простото обяснение може да е вярно.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 75. 75 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#69] от "Black Hawk":

  Че е гнусно, гнусно е. Ама такава е средата. Герберите сега ли се огледахте и осъзнахте, че Мавродиев е гнусен. Той и Ламбовски е гнусен. Нарочно се вкара във видео на Христо Иванов, да разлае кучетата и успя. Герберите клъвнаха на гола кука. После като му дадоха думата и го питаха самия Ламбовски какво е имал предвид и изведнъж глътнаха въздух всички. То си беше явно, че пуска нишани на някого, че да се сети, че не блъфира през лятото. Тръгна голям и наперен и изведнъж млъкна (вероятно след заплахите си е получил подкупа). Ама явно е и лаком за още. Сега въпросът е платили ли са му лятото (и ако да, то защо, след като е фейк) и защо са решили сега да не му плащат повече?

 76. 76 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 752 Неутрално

  За съжаление тези скандали не се отразяват от мейн стрийм медиите. А голям процент от гласуващите разчитат единствено на тях за информация. Или на кафяви медии.

 77. 77 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  след този "запис" ици пичели 51 %😁

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 78. 78 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7209 Неутрално

  Стане ли дума за Борисов, за Пеевски и за обкръжението им нищо случайно няма ,и нищо не е учудващо. Всеки знае, че са част от мафията.

 79. 79 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1207 Любопитно

  До коментар [#44] от "Darulio":

  всяка простотия на умнокрасавците трябва да се отразява ро нац медии?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 80. 80 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#74] от "bludniq_sin":

  Тоя запис 2018 не му е било дошло времето. Нямаше да има голяма стойност тогава. Докато 2020 имаше доста по-голяма стойност и явно тогава е решил да го "капитализира".

 81. 81 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1684 Неутрално

  Много е долно да се използва ментално предизвикан човек (Боец) за изпълняване на мръсни поръчки.

  Here for the LOLS
 82. 82 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1207 Весело

  абе единия от тези не се ли прегръщаше с иц на орлов мост?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 83. 83 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  Никой, никъде, никога не е говорил за оставка на правителството през 2018 г., та да трябва Шиши да се намесва и забранява.Поредният тъп фейк.

 84. 84 Профил на Октавиан
  Октавиан
  Рейтинг: 656 Неутрално

  Моето мнение е, че ДС ги продуцира всички тези записи в някое студио, където ходят и се хилят на раята и Бойко и Мавродиев и Христо Иванов-следващата смяна комсомол - и всичкия управляващ или "опозиционен" елит. Хилят се на раята, а на нея нивото й е да вика "гербер" на всеки който се смее на тази схема за континюитет на бкп номенклатурта. Били 75% бкп в герб хората, но за това, че дабг е пълна с културтрегери синчета на същата плява се мълчи със стиснати зъби и т.н.
  С толкова умения за мислене - такива резултати.


  До коментар [#53] от "Октавиан":Е, как ще се сдобие? Мавродиев твърди, че Ламбовски им го е дал.Сега какво - вярваме на Мавродиев, че това е компромат изготвен от Ламбовски или не му вярваме на Мавродиев и приемаме записите за истински? Кое от двете си избираш?
  —цитат от коментар 59 на Smile


  за мен няма нищо нередно в редакцията на този вестник, като изключим, че е честно читателите да знаят, вестник с новини ли четат или сводки на политическа фондация с неясно финансиране и подизпълнител - псевдоопозиционна партия с ръководство произлизащо от тежката номенклатура на бкп, както и позиция за културата, която врагува с автентичната българска култура в интерес на други страни? Долу БКП и герберската болест! Долу комсомолската имитацията на преса!
 85. 85 Профил на Октавиан
  Октавиан
  Рейтинг: 656 Неутрално

  Колко е интелекта на хора, които нито могат да схванат кой очевидно не е гербер, нито могат да разберат, че ЗА СЪЖАЛЕНИЕ герб ама изобщо не са пътници?
  Ами НУЛА. Няма интелект в такива изказвания като цитираното....никакъв.

  До коментар [#53] от "Октавиан":Смешен плач герберски. ПЪТНИЦИ СТЕ!!!
  —цитат от коментар 57 на КМЕТ В СЯНКА


  за мен няма нищо нередно в редакцията на този вестник, като изключим, че е честно читателите да знаят, вестник с новини ли четат или сводки на политическа фондация с неясно финансиране и подизпълнител - псевдоопозиционна партия с ръководство произлизащо от тежката номенклатура на бкп, както и позиция за културата, която врагува с автентичната българска култура в интерес на други страни? Долу БКП и герберската болест! Долу комсомолската имитацията на преса!
 86. 86 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 926 Весело

  До коментар [#28] от "Alarmstufe Rot":
  "Поредната измишльотина на Гошо с оня прякор от БОЕЦ."

  Кофти е да те "ваксинират" отзад, а?

 87. 87 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1569 Неутрално

  Никой, никъде, никога не е говорил за оставка на правителството през 2018 г., та да трябва Шиши да се намесва и забранява.Поредният тъп фейк.
  —цитат от коментар 83 на uvtest


  Сглобка от всичките им измислени опорки през последните три години.
  За това радиотеатро обаче са платени много пари и е изпълнено в срок за изборите.

  Да очакваме и подкрепяния от тук пРезидент да размаха юмруче.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 88. 88 Профил на Простия с Джипката
  Простия с Джипката
  Рейтинг: 33 Весело

  Никой, никъде, никога не е говорил за оставка на правителството през 2018 г., та да трябва Шиши да се намесва и забранява.Поредният тъп фейк.
  —цитат от коментар 83 на uvtest


  Я сега сметни КОЛКО ГОДИНИ

  Цацата и ГешеФта екстрадират Цв.Василев от Сърбия?

  Експерта по "фейковете" една ЦИФРА НЕ МОЖЕШ да сметнеш, къде си тръгнал ?

  Герб-комунистите - винаги осрани и никога виновни!
 89. 89 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 884 Неутрално

  До коментар [#72] от "Black Hawk":

  Ключовото е, че "едната къща е на Борисов" макар че "никога не съм се виждал с Борисов"...
  Тоест да вдигнем пушилка... Като тука Ламбовски търси една цел, а "Дневник" съвсем друга...

  А за какво точно е записа - Мавродиев иска да купи имот от Ламбовски като всеки се опитва да се докаже колко е значим като дрънка всевъзможни глупости. Сделката явно не се е случила или поне не гладко, защото този Ламбовски дига пушилка навсякъде. В записа се обещават всякакви глупости и кредити, но получил ли е такива Ламбовски - НЕ МИСЛЯ!

 90. 90 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  Ще следя с интерес коментарите под тази статия на привържениците на ГЕРБ, защото искам да видя какви са инструкциите по казуса. Да видим дали ПР-ите са си научили урока.

 91. 91 Профил на Мавродинов
  Мавродинов
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Боец = Пчеличка Костинбродска. Дрън-дрън

 92. 92 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 870 Неутрално

  До коментар [#58] от "pantyshot":"Администрацията не трябва да е повече от 30 000 души."Ми останалите 400 хил кво.ше ядат? Те не могат да работят друго, отвикнали са отдавна.
  —цитат от коментар 66 на moreee


  Курсове за квалификация от държавата за работници в сектори, където липсва работна ръка. Средства ще има за безплатни курсове само от намаления брой маймуни в администрацията, които тежат на бюджета. Оня габровски философ, ако си беше свършил работата, административните услуги щяха да са като в белите държави, т.е. основно електронни. За хората, които не могат да се справят има 2 гишета в общината и това е. Целта обаче е да има 400к лелки и тулупи, които да пускат правилната бюлетина на изборите.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2340 Неутрално

  До коментар [#91] от "Мавродинов":

  Стояне, ти ли си?

 95. 95 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2034 Неутрално

  Поредната измишльотина на Гошо с оня прякор от БОЕЦ.Който не вярва на Цветан Василев, да попита Черепа.
  —цитат от коментар 28 на Alarmstufe Rot  Абе, ти въобще прочете ли статията ?
  Нали изнесеното може да бъде веднага анализирано от специална техника и, ако има « измишльотини «, някой може доста да пострада . Имаш ли представа, че човешкият глас е УНИКАЛЕН и тук манипулациите са невъзможни ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 96. 96 Профил на Moni
  Moni
  Рейтинг: 656 Весело

  Другарки и другари, каквито и компроматчета, сглобени в последтия ден да вадите, разликата си отива над 10% и Б4! Sad but true...

 97. 97 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1831 Весело

  До коментар [#28] от "Alarmstufe Rot":

  Или Шиши? Той ще ни каже истината, сигурен съм!

  Sic transit gloria mundi
 98. 98 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1207 Весело

  написах го и под друга статия. чакаме фоерверки, но на хората им е ясно какво е аферата состинброд. господа десари, подценявате ни.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 99. 99 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2034 Неутрално

  До коментар [#28] от "Alarmstufe Rot":"Поредната измишльотина на Гошо с оня прякор от БОЕЦ."Кофти е да те "ваксинират" отзад, а?
  —цитат от коментар 86 на Косьо Генчев  Е, на въпросният индивид, може тъкмо тази имунизация да му харесва .
  « На вкус и цвет, товаришчей неть «

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 100. 100 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1207 Весело

  тук таме у форумето все още има съфорумци, соито се позовават ва аферата костинброд. на бас, че този фейк няма да просъществува и толсома

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK