"Вижте" - медията за деца, която ще им помага да станат активни граждани

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (10)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nhh18551388
  nhh18551388
  Рейтинг: 225 Любопитно

  За този кит, дето са го дали на картинката, по-горе, не четохме ли вчера в дневник?
  Само дето не беше в Дунав ами в Темза.
  Голям майтап.

 2. 2 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 4017 Любопитно

  Този сайт от типа доброто чавдарче ли ще е ?

  Ако мъжът ви преспи с украинка, да знаете че това не е изневяра, а хуманитарна помощ. (laugh)
 3. 3 Профил на NotWokeEnough
  NotWokeEnough
  Рейтинг: 279 Неутрално

  "Хората, които решават да защитят свободата на словото, са много смели. Те правят това, за да живеем всички в по-справедлив свят. Но има и хора, които използват израза „свобода на словото“, за да обидят някого. Това не е същото нещо. То не поправя несправедливост, а просто наранява. Да премериш думите си, за да не разплачеш някого, означава не да си налагаш автоцензура, а просто да бъдеш мил и любезен."


  Пълни глупости. Свободата на словото означава и да нараняваш, обиждаш. Меренето на думите е автоцензура

  'progressives' is the politically correct word for communists
 4. 4 Профил на МЕСИ от Бояна
  МЕСИ от Бояна
  Рейтинг: 1337 Неутрално

  Загуба на време за читателя и допълнителни работни часове по преписване за редакцията.

  СЛАВА НА УКРАЙНА! МАЧКАЙ РУСНЯТА и ПУТНЯТА!
 5. 5 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 1650 Неутрално

  Не се получават нещата с "детския" език. Добронамерена съм, но се съмнявам, че дете би прочело тези новини. Нито темите са им интересни, нито представянето. Може да е забавно, ако се пишат от деца.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 6. 6 Профил на diary_q
  diary_q
  Рейтинг: 71 Неутрално

  Абе, вие сериозно ли? Малко ли са им уроците в училище и извънучилищните дейности, че и с политика да ги натоварвате. Оставете децата да са си деца.
  И недостиг на глобалисти ли ма в държавата? :)

 7. 7 Профил на Al Tatzov
  Al Tatzov
  Рейтинг: 348 Неутрално

  НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, БЕ ХОРА!

  Това е стъпка първа към създаване на система за ИНДОКТРИНАЦИЯ на децата в идеите на левичарството/неомарксизма.
  Целта е деца, които могат да четат, да бъдат манипулирани в тази крехка възраст, в която нещата се приемат буквално.
  Сега в света (най-вече в САЩ) се води титанична война срещу Неомарксизма - това Вселенско зло, в сравнение с което класическите тоталитарни идеологии (комунизъм, фашизъм, националСоциализъм) приличат на кротка детска игра. Ние, родените през епохата на комунизма, добре знаем тези похвати. Имайте предвид, че това което иде е мнооого по-страшно.
  Дневник, това е официозът на "Модерната градска левица" на Хр. Бойкикиев (Внук на АБпФК -агент на ГРУ). Рупор на неомарксизма в България, финасира се от западни левичарски донори, захранвани от глобалните корпорации - стратегическия съюзник на неомарксизма (идеология обединаваща джендър теорията, КРТ, затоплизма, зеленизма, мултикултурализма и т.н. ). Неомарксизмът се бори срещу европейската цивилизация, европеидната раса, християнството и мъжкия пол. Целта е лелеяната мечта на всички леничари, създаването на Прекрасния нов свят, в който ще живеят Новите хора - безполови, еднакви, еднакво мислещи и покорни.
  За подробности:
  https://www.novetika.com/kakvo-e-neomarksizym/
  Помнете: Къдбата на нашата цинилизация ще се реши в класните стаи и детските градини!

 8. 8 Профил на svetlana velkova stankova
  svetlana velkova stankova
  Рейтинг: 8 Неутрално

  В тези новини учете децата винаги да казват истината , да вярват в доброто и да вършат добри дела, обяснете им колко страшно нещо са алкохолът, наркотиците пушенето на цигари и канабис, посявайте в душите им мъдрост и доброта.

  solaris
 9. 9 Профил на tihata
  tihata
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Децата ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ И ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
  НЕ ДА ИМ ПЪЛНИТЕ ГЛАВИТЕ С ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ.
  РАЗБРАХТЕ ЛИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ
  ЗАРАДИ ПАРИ ПРИДАВАТЕ ДЪРЖАВНАТА
  ПРЕДАТЕЛИ

 10. 10 Профил на glk021129443
  glk021129443
  Рейтинг: 25 Гневно

  по-добре АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ, отколкото руски говнояди
  - кога ДРУГ цар /президент е казал/написал това , което 1912г пише американският президент Теодоp Рyзвелт:„Българите са човеци от най-забележителен и най-силен тип.С трезвост и постоянство в характера и в една злощастна война със Сърбия, още от самото начало показаха, че бяха проникнати от рядък военен гений. Патриотизмът на българина е непоколебима твърдост в убеждението, страстна привързаност към независимостта и народния успех като единствена алтернатива... Дори и подемът на Япония не е бил така поразителен като засилването и напредъка на България."
  Вазов му отговаря: „Ний чухме ти привета благороден към нас, борци за светъл идеал,о, син могъщи на народ свободен,във чийто глас света се вслушва цял.”
  Теодоp Рyзвелт е един от 4-мата президенти на планината Ръшмор, но има изключителен интерес към България и още на 1-вата си пpеcконфеpенция(1901) като президент , на въпроса, коя е най-бъpзо pазвиващата cе икономика в cвета Теодоp Рyзвелт заявява: "Япония, а след Япония е Бългаpия "... и 1903 установява дипломатически отношения с България, преди признаването на независимостта 1908 В навечерието на 1-вата световна война Т.Рузвелт призовава световната общност:
  "Един миролюбив народ който през вековете е устоял на мохамеданските вълни, днес е обезлюден от усилните си борби. Това е България. Европа бе спасена за втори път от този народ. Борбата беше успешна, но нанесе ужасни жертви. Да помогнем на този народ, който се бори срещу общият враг на християнската цивилизация жертвайки се за да задържи мохамеданските орди в Мала Азия.”

  Един от най-великите защитници на България е друг американски президент и българите не са като кюрдите днес - без държава разкъсани между съседите си,
  След 1-вата световна война президентът Томас Удроу Уилсън спира плана за ликвидирането на България като държава и разделянето й на три района, подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния. Президентът на САЩ е безкомпромисен и заявява:
  “По-скоро ще напусна конференцията и Париж, отколкото да се съглася с подялбата на един народ със самостоятелна държава и вековно минало!”
  и се бори за всяка педя от Беломорска Тракия и Южна Добруджа и Царибродско да останат в пределите на България - Иван Вазов пише стихотворение за него
  Всеки българин трябва да знае за руския план известен с името на вносителя си Венизелос, но писан в Петербург преди русия да нападне България , за което си го получава с лихвите и за опита да ни окупира след т.нар. "освобождение" и за откъсването на Македония и за Погрома, който спретва на България 1913г
  След 1-вата световна война царство русия Е ИЗТРИТО ОТ КАРТАТА НА СВЕТА, а
  Царство България остава и запазваме независимостта си благодарение на категоричната защита на САЩ

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK