На живо

След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия ЛазароваВ първия си работен ден служебният премиер Стефан Янев смени всички зам.-министри на вътрешните работи. Той обяви, че до десет дни ще обяви и какво е реалното състояние на страната, като обеща хората да получават от правителството навременна, честна и открита информация. След първото заседание на правителството служебният социален министър Гълъб Донев съобщи, че добавките от 50 лева към пенсиите, отпускани заради кризата с коронавируса, остава поне до края на мандата служебното правителство в края на юли. По-рано през деня сужебният правосъден министър Янаки Стоилов каза, че ще проверят твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски, който разказа в парламента, че му бил показан запис с издевателства над затворник."Дневник" проследи на живо събитията, вижте всичко най-важно в хронологията.
Обновен е екипът и на икономическия министър

Калина Константинова, Яна Боникова и Ирена Младенова са заместниците на служебния министър на икономиката Кирил Петков. Той ги обяви пред журналисти на излизане от Министерския съвет след първото официално заседание на служебното правителство.


"Мисля, че много бързо ще можем да дадем ефективност и резултати. Знаем, че всеки ден е една шейсета най-малко от времето, което ни остава и няма да губим нито ден", твърди Петков.

Янев назначи нови зам.-министри на образованието

Министър-председателят Стефан Янев назначи четирима заместник-министри на образованието и науката - Мария Гайдарова, проф. Генка Петрова-Ташкова, проф. д-р Нели Косева и Евгения Пеева-Кирова.


Гайдарова е сред първите иноватори в системата на средното образование в България. От 1998 г. насам тя ръководи ОУ "Райна Княгиня" в Пловдив - официално признато от МОН за едно от първите иновативни училища в страната. Инициатор и двигател е на проекта "Иновативни училища" на Община Пловдив и "Световен образователен форум България". Повече за нея - тук.


Проф. Генка Петрова-Ташкова е доктор на фармацевтичните науки и преподавател в катедра "Организация и икономика на фармацията" в Медицински университет (МУ) – София. Била е два мандата заместник-ректор на университета по научната дейност и ръководител на катедрата, а преди това - национален консултант по организация и икономика на аптечната и дистрибуторска практика към Министерството на здравеопазването. Повече за нея - тук.


Проф. Нели Косева е главен научен секретар на БАН, доктор по химия със специалност полимери и полимерни материали. Била е научен секретар, а впоследствие и директор на Института по полимери на БАН. Съавтор е на 78 научни труда, от които 56 в реферирани и индексирани издания, също така на две авторски свидетелства, един патент и две патентни заявки. Има над 50 участия в научни форуми. Повече за нея - тук.


Евгения Пеева-Кирова е основател и дългогодишен изпълнителен директор на фондация "Заедно в час", чиято основна цел е да осигури равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Преди това е работила като консултант по бизнес развитие в международната компания McKinsey&Co. Евгения Пеева-Кирова има бакалавърска степен по икономика, политология и социология от Харвардския университет в САЩ. Завършила е също магистратура по образователен мениджмънт в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Повече за нея - тук.

Служебният премиер смени всички зам.-министри в МВР

Служебният премиер Стефан Янев смени заместник-министрите на вътрешните работи Милко Бернер, Стефан Балабанов и Михаил Златанов. На тяхно място са назначени Емил Ганчев, Енчо Мирчев и Венцислав Катинов. Това е поредна кадрова промяна в МВР, след като вчера служебният министър Бойко Рашков смени административния секретар на ведомството Бойко Славчев.


Емил Ганчев е заемал длъжността заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. След този период, до началото на 2020 година е заместник-директор на Бюрото по защита при главния прокурор.


Венцислав Катинов е заемал поста заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. В периода 2014 г. - 2015 г. е директор на Областната дирекция на МВР в Плевен.


Енчо Мирчев е дългогодишен служител в системата на МВР. В периода от ноември 2017 година до септември 2018 година е ръководител на Инспекторат НЗОК.

Добавките от 50 лева към пенсиите остават до края на мандата на служебния кабинет

Добавките от 50 лева към пенсиите остават до края на мандата на служебния кабинет, това съобщи днес служебният социален министър Гълъб Донев, след първото заседание на служебното правителство. При положение, че изборите са на 11 юли, това означава, че те ще се взимат поне до август.
След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия Лазарова


Днес министрите са обсъдили и удължаване на програмите за помощ на бизнеса, известни като 60 на 40 и 80 на 20. Финансовият министър Асен Василев уточни, че окончателното решение ще се вземе, след като се направи анализ на финансовото състояние на страната, който трябва да е готов до десетина дни.

Изявление след първото заседание на кабинета

ВМРО призова за обединение на патриотичните формации

За обединение на патриотичните формации и оттегляне на лидерите от партийните листи призова Красимир Каракачнов на пресконференция след заседание на изпълнителния комитет на ВМРО. Според него патриотите трябва да се обединят, за да бъдат "спирачка в следващия парламент на джендър идеологията, нихилизма и националната безотговорност".
След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия Лазарова


Каракчанов уточни, че призива за обединение е към лидерите на НФСБ, Атака и "Воля" - Валери Сименонов, Волен Сидеров и Веселин Марашеки и не включва покана към Костадин Костадинов, председателят на "Възраждане", тъй като според него той не е патриот, а "привърженик на Сталин".
Каракачанов не уточни дали вече са водени разговори с определени политически партии.
След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия Лазарова


Повече по темата тук

Стефан Янев: очаквайте реалната картина в държавата следващата седмица

Реалната картина в държавата, установена от служебното правителство, ще бъде представена следващата седмица пред българското общество, заяви в началото на първото правителствено заседание служебният премиер Стефан Янев.
След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия Лазарова


Очаквайте навременна, честна и открита информация от служебното правителство по всяко едно време, каза пред журналистите, присъствали на началото на първото заседание Янев. Той уточни, че днес ще се обсъждат предстоящите заседания в европейски формат и отговорностите на министрите към тях, перспективите за социално подпомагане при наложените от пандемията социални мерки и ще се разгледа планът за ваксинация. Подробности по-късно щели да дадат "поне двама министри".

Регистрации за изборите се подават до 26 май

До 17 часа на 26 май е крайният срок, в който партиите и коалициите ще подават заявление в Централната избирателна комисия за регистрация за участие в изборите. Това предвижда хронограмата за насрочените на 11 юли предсрочни парламентарни избори, която ЦИК обсъжда на днешното си заседание, предаде БНР.


Също на 26 май, или 45 дни преди изборния ден, ЦИК ще регистрира партиите и коалициите за участие в предстоящия вот.


Според хронограмата Комисията трябва да определи до неделя, 16 май, условията за машинното гласуване, както и броя на мандатите за всеки многомандатен район.

Правосъдният министър ще проверява твърдения на Илчовски

Министерството на правосъдието ще проверява твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски, който разказа в парламента, че му бил показан запис с издевателства над затворник. Служебният правосъден министър Янаки Стоилов каза пред журналисти, че ще поиска повече конкретика и заяви, че в такива случаи трябва да се посочват места, имена и кръг лица. Изявлението му дойде преди за първи път да участва в заседание на Висшия съдебен съвет. До момента от прокуратурата също обявиха, че ще проверяват твърденията както на Илчовски, така и на съсобственика на "Градус" Иван Ангелов.
След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия Лазарова

Равносметката ми от краткия живот на 45-ото Народно събрание е, че този парламент свърши основната си роля –да отнесе в историята манталитета "ГЕРБ" и манталитета "Борисов", каза пред БНР Владислав Панев, ексдепутат от "Демократична България", съпредседател на "Зелено движение" и финансист. Според него трябва да се разследва в бъдеще случаят с фирмата "Градус". "Институциите трябва да се задействат буквално следващите дни, защото репутацията и доверието в капиталовия пазар е поставено на карта. НАП и КФН трябва да проверят сделките по този казус", каза още Панев.
Според него служебният кабинет освен честни и прозрачни избори трябва да осигури и работеща икономика, защото инфлацията расте в световен мащаб.

ВМРО решава как да се яви на изборите

Изпълнителния комитет на партия ВМРО ще решава днес как да се яви на предсрочните парламентарни избори през юли. На форума ще се обсъждат и приоритетите в политиката на организацията. На последните избори през април ВМРО се явиха самостоятелно и не успяха да прескочат границата от 4%, за да вкарат депутати.

Говорител на ЦИК предлага пробно гласуване с машини

Да има пробно гласуване с машини, за да преодолеят хората страха си от подобен вот. Това предложение направи пред "Нова телевизия" говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Цветозар Томов. Той уточни, че това е лично негова идея, която все още не е обсъждал с колегите си. По думите му "би трябвало да има ресурс" да се проведе такава кампания, но той не даде подробности дали логистично идеята е изпълнима.


След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Юлия Лазарова


Той коментира и нуждата от транспорт на машините до някои изборни секции в чужбина. Според него физическото им местене не е такъв проблем. Трудностите идвали с инсталирането на софтуера. Томов не успя да отговори на въпроса дали ще е нужно много хора да бъдат командировани при преноса на машините в чужбина.

ЦИК откри 78 машини в полицейски управления

По неясна причина 78 от купените машини за гласуване се намират в различни областни дирекции на вътрешните работи, съобщи днес пред Би Ти Ви зам.-председателят и говорител на Централната избирателна комисия Росица Матева. Според нея предстои анализ колко още машини трябва да се купят за гласуването в чужбина, за да се изпълни изискването на Избирателния кодекс във всички секции с над 300 избиратели да се упражнява вотът само с тях.
След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Георги Кожухаров


Броят на машините за гласуване в страната е достатъчен. Не е платено нищо по договора за покупката им, който е на стойност 43 млн. лева с ДДС, допълни Матева. Според нея до изборите на 11 юли трябва да се организират демонстрации на гласуване с машина пред възможно повече хора. В отговор на въпрос говорителят на ЦИК каза, че с машини се гласува по-бързо, а след анализи ще се прецени дали и в кои секции е нужно да има повече от една машина.

Служебното правителство се събира на първо заседание

Служебното правителство, поело управлението на страната вчера, се събира днес на първото си заседание. Началото е в 13 часа, като министър-председателят Стефан Янев и членовете на правителството ще обсъдят приоритетни задачи, които ще бъдат изпълнени през периода на работа на служебния кабинет.


Служебното правителство е с ограничен времеви мандат и работи до избирането на редовен кабинет. Затова и няма право на законодателни инициативи, които да изискват последващо парламентарно одобрение. Ограничени са и правомощията му за сключване на международни договори, които изискват парламентарно съгласие, както и за сключването на договори за държавни заеми.

След изборите: Смени в МВР, добавките към пенсиите остават (хронология)

© Велко Ангелов


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (375)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1809 Неутрално

  Най-много разчитам на Бойко Рашков. Чистка, разследване и отговори на неотговорените от двамата предишни министри въпроси - за полицейското ансилие на протестите, за охраната на Осемте джуджета, за охраната на сбора на ГЕРБ и т.н.

 2. 2 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  Спешна смяна на всички областни управители

 3. 3 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1647 Неутрално

  Да видим какви ще са и първите знаци от правителството.
  Факт е , че правомощията са много ограничени, но дори и така може да свърши полезна работа. Да видим дали ще запретнат ръкави или ще се юрнат да са част от започналата предизборна кампания

 4. 4 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Ще кроят кюляв правителството.

  Вече не съм сигурен кой какъв е във форума и понеже не вярвам да са останали много привърженици на ДСБ си мисля, че днес те трябва да са доста тъжни от факта че поне няколко от участниците (Рашков, Стоилов, Кутев) са бивши депутати на БСП, а техният Атанасов нарича правителството сериозно и добре балансирано.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 5. 5 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Още чакаме Радев да съобщи на народа си, че е подписъл декларация на НАТО срещу Русия. Задкулисен президент!

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Любопитно

  ,,Броят на машините за гласуване в страната е достатъчен. Не е платено нищо по договора за покупката им, който е на стойност 43 млн. лева с ДДС, допълни Матева.”

  Брейййй ,,много скъпо” им е излезнало на ГЕРБ... 😄

 9. 9 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Любопитно

  ,,По неясна причина 78 от купените машини за гласуване се намират в различно областни дирекции на вътрешните работи, съобщи днес пред Би Ти Ви зам.-председателят и говорител на Централната избирателна комисия Росица Матева. “

  Че там ли ги съграняват?...

 10. 10 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално
 11. 11 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 1064 Разстроено

  Предишното Служебно договаряше самолети , а сега понеже министър председателя е артилерист вероятно ще пазаруваме ракети !!!

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Ще кроят кюляв правителството. Вече не съм сигурен кой какъв е във форума и понеже не вярвам да са останали много привърженици на ДСБ си мисля, че днес те трябва да са доста тъжни от факта че поне няколко от участниците (Рашков, Стоилов, Кутев) са бивши депутати на БСП, а техният Атанасов нарича правителството сериозно и добре балансирано.
  —цитат от коментар 4 на emil


  Аз съм привърженик на ДСБ и мога да ти кажа, че съм спер доволен от избора на Бойко Рашков. Защо? Тепърва ще разбереш.

 14. 14 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Правителството на военната хунта... и т.н. мутри на новото ОФ статукво, ще има заседание.

 15. 15 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 455 Неутрално

  След озборите на 11.07 ще има мнооог повече, Бойко Таш сам каза че ще организира изборите

 16. 16 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Весело

  До коментар [#4] от "emil":

  Иначе привържениците на ДСБ сме много недоволни от факта, че са назначили някакви льольовци от Харвард. Трябваше разни от свищовския дето нямат жилища, но с часовници за 30 000. И завършили милиционерското в Симеонови. Ще ми назначават льольовци от Харвард.

 17. 17 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#13] от "Doge":

  ще разбере, даже го чака с нетърпение. квиченето в зайчарника води до увеличаване на стотинките към трол групата

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Още чакаме Радев да съобщи на народа си, че е подписъл декларация на НАТО срещу Русия. Задкулисен президент!
  —цитат от коментар 5 на emil


  А бе ти да не си от групата прителите на русия на герп. Интересното ще когато разберем какво е правила и подписвала теменушка кюфтето в маскве с Росатом, по нареждане на дебелия вожд. Построихте вече с български пари газопровод на мамашата за Европа, сега правите алъш-вериш и на ядрените самовари.

  Гласуваш за герп, получаваш путин.

 21. 21 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#9] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Машините се охраняват от МВР, а не се съхраняват от МВР

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 22. 22 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3160 Весело

  "Не е платено нищо по договора за покупката им, който е на стойност 43 млн. лева с ДДС" - как да не е, нали Баш Боса на Републиката ги изброи милионите, които е ДАЛ? Броят на машините не е ли описан надлежно, та нЕма КОЙ да ги следи къде са? Може пък полисмените да са се обучавали, че не е лесно, не е като с наплюнчен молив да напрай`ш отбелязка?!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 23. 23 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#4] от "emil":

  Да си бил депутат от Бсп не е престъпление. Както и да имаш свои политически убеждения. Гарантира ти го Конституцията.

  Това може да е нещо "ужасно" само в мисленето на комуниста като тебе, който отрича всеки и всичко, който разсъждава различно и има други политически убеждения.

  "Да убием другомислещия" - това е най-кратката дефиниция на комуниста и ти покриваш перфектно.

  И Стоилов и Рашков са докзани професионалисти от десетилетия. Те не са част от политически кабинет, за да реализират своите леви политически идеи, а имат няколко конкретни задачи в следващите 2-3 месеца. По които има национален консенсус от месеци!

 24. 24 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  И после що сме били на 112 място по свобода на словото?
  Ами ето затова - неравен аршин и запушване устата на инакомислещите.
  И то кастрят в България най-качествените си хора - ето затова ще се сринем и политически, и икономически.

 25. 25 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2969 Неутрално

  Шефовете на ДАНС, ДАТО, НСО и още някои спец. служби са излезли в неплатен отпуск :)))))
  Ще им прекратят отпуска . Министърът иска да ги поздрави за 24 май .

 26. 26 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#22] от "ЗаНиЗа":

  Ананиев даже Му пригласяше, даже Банкянския закръгли сумата на 50 млн и 100 млн за организация. За него 2-3 млн са джоб пара, даже по толкова държи в нощното си шкафче.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 28. 28 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1618 Неутрално

  Хахаха
  Първи ден без банкянската Мутра да е премиер. Днеска сигурно е с 200 кръвно...

 29. 29 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 290 Любопитно

  И после що сме били на 112 място по свобода на словото?Ами ето затова - неравен аршин и запушване устата на инакомислещите.И то кастрят в България най-качествените си хора - ето затова ще се сринем и политически, и икономически.
  —цитат от коментар 24 на fmo211046145


  Що,сега да не сме цъфнали?🐵

  Много съм прост
 30. 30 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  До коментар [#21] от "дерибеев":

  Че МВР само 78 ли охранява?

 31. 31 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3394 Весело

  Първа финансова бомбичка за служебния кабинет - 43 млн. лв. за машини. Опс, извинете.
  Ще има и други.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 33. 33 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Любопитно

  Нали ги бяха купили машините... понеже имаше коментари колко били скъпи изборите... или?...

 34. 34 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1918 Весело

  Експериментите с живи хора са забранени!!!

 35. 35 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#19] от "fmo211046145":

  Ти за машините кажи :)

  Една седмица мина откакто 9 милионен Лондон гласува с машини и няма нито един "експерт" от твоите да е казал, как са манипулирани изборите там от Мадуро и Смартматик.

  Заеми се с тоя случай веднага! Мачкай световната конспирация! Прогресивното човечество на тебе чака!

 36. 36 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#30] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  https://dariknews.bg/novini/bylgariia/mvr-pazi-mashinite-za-glasuvane-denonoshtno-2262703

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 37. 37 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Предишното Служебно договаряше самолети , а сега понеже министър председателя е артилерист вероятно ще пазаруваме ракети !!!
  —цитат от коментар 11 на DRILL


  А дано, защото за десет години властване на банкянския комуняк в българската армия не влезе и едно бойно оръжия, въпреки че за армията отиваха по милиард годишно. За да има платноходки и руски "туристи" в България, както казваше бившият вожд.

 38. 38 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  Само аз ли открих тая декларация бе?
  Защо медии, политици и сертифициращи органи си затварят очите?
  И за какви избори се готвят, като резултатът е определен предварително?
  Едновременно ми е гнусливо и смешно, но на 11 юли всички ще плачем.
  Утвърди ли се нелегитимна изборна процедура, хората ползващи машините ВИНАГИ занапред ще печелят.
  Винаги.
  След това удбоно ще се въведат правила против свободната преса, например наказания за споменаване на определени теми, проверкаджии на верността на фактите и така свободното слово полека ще погине.
  С погиването му погива и демокрацията.
  Но кой го интересува това, ние си имаме къде по-важни теми...

 39. 39 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  До коментар [#32] от "fmo211046145":

  Адвокатката на Тръмп Сидни Пауъл твърдеше същите тъпотии. Когато фирмата и заведе дело в съда, знаеш ли каква и беше защитната теза? Ще ти кажа. Цитирам "Никой със здрав разум не би повярвал на тези твърдения". Точка. Но ти явно си повярвал.

 40. 40 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#36] от "дерибеев":

  Пак си неадекватен.
  МВР ги пазеше преди изборите. Не във МВР обаче. Вече не ги пазят. Защо сега 78 са в полицията, а други се съхраняват под контрола на ЦИК няма никакво смислено обяснение.

 41. 41 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  Да пуснат една компютърна игра - "Гласуване с машина" и хората да се упражняват на нея вкъщи.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Весело

  До коментар [#4] от "emil":

  "Вече не съм сигурен кой какъв е във форума"

  Сигурното е, че ти си правоверен гербер, нали? :-)

 44. 44 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 91 Неутрално

  Елена Павлова Фичерова-Караиванова, учредител в партията на Васил Божкое, от днес е началник на кабинета на министър Бойко Рашков.

  Топлите дубайски връзки с фигуранта явно не са прекъснати, въпреки изтеклите записи на Черепа, в който откровено се лигави с фигуранта.

 45. 45 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  [quote#37:"gianni"][/quote]

  Не , че си заслужава да ти се отговаря , но ако можеш да четеш чети :

  „Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия“, отбеляза министър-председателят. Премиерът Борисов изтъкна още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

  Отговорът е насочен след вчерашното изявление на руското външно министерство, което посочи, че НАТО трупа оръжия в България и Румъния, които могат да бъдат използвани срещу Русия или други страни около Черно море.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  Та какво са купили герб не разбрах?
  Компютри или компоти?

 49. 49 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Любопитно

  До коментар [#9] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":Машините се охраняват от МВР, а не се съхраняват от МВР
  —цитат от коментар 21 на дерибеев


  Прочете ли поне заглавието?

  "ЦИК откри 78 машини в полицейски управления"

 50. 50 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  До коментар [#19] от "fmo211046145":Ти за машините кажи :)Една седмица мина откакто 9 милионен Лондон гласува с машини и няма нито един "експерт" от твоите да е казал, как са манипулирани изборите там от Мадуро и Смартматик.Заеми се с тоя случай веднага! Мачкай световната конспирация! Прогресивното човечество на тебе чака!
  —цитат от коментар 35 на Простия си отива


  Има места, на които не е много очевидно за коя партия или кандидат точно трябва да се обръщат гласове, там изборите могат да протекат по-спокойно.
  И това не е вярно, консерваторите на Джонсън остро повдигат този въпрос.
  Просто в Лондон като пан-национална общност мнозинството вече не е консервативно и там левите могат да диктуват начина на провеждане на избори.
  Иначе в цяла Великобритания НИКЪДЕ няма машинно гласуване, както и в национален мащаб.
  Той Лондон беше и против Брекзит.

 51. 51 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Весело

  Хахаха Първи ден без банкянската Мутра да е премиер. Днеска сигурно е с 200 кръвно...
  —цитат от коментар 28 на Хи-хи


  А "младежите" на Георг Георгиев дали още охраняват къщата в Банкя? :-)

 52. 52 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3078 Неутрално

  е каква публична демонстрация? пуснете един сайт, който е 1:1 с интерфейса на машините и го пуснете в замунда и готово

 53. 53 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2421 Весело

  Първа финансова бомбичка за служебния кабинет - 43 млн. лв. за машини. Опс, извинете.Ще има и други.
  —цитат от коментар 31 на boevbisser


  Даа, "Кабинетът Борисоав 3", е заложил, бомбички, бомби и мини. И си прав, че това е само началото! Ще "гърмят" нови и още по-мощни! Още от сега се виждат къде са заложени в Бюджета за 2021 година от "супер специалиста" по миниране, Ананиев!

 54. 54 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  Цветозар Томов се опасявал как ще инсталират софтуер на машините по посолствата.
  Ами няма как, ще трябва да плащате командировъчни на венецуелците от Смартматик, и това всеки път, на всеки избори.
  Малко соленичко ще излезе, но няма как...
  Манипулациите преди всичко.
  И да попитаме, като са купили машините, или скоро ще станат държавна собственост, защо не са купили и софтуера?
  Ами всеки път ще идват венецуелците.
  Аааа, Смартматик не разрешава, само тя може да организира изборите.
  Ами що така?

 55. 55 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#50] от "fmo211046145":

  Ще има бе, спокойно. Дай им малко време. Ще има и Холандия и в Португалия, скоро и в други държави.

 56. 56 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1876 Весело

  "Служебното правителство се събира на първо заседание"

  Много символично представяне- на светло излизат хора от нещо като подземие.
  С много съмнителна репутация - заради другия вход към него.
  Браво, "Дневник", чудесна метафора!
  Между другото, Янев не беше ли пряко замесен в аферата с "Грипените" като военен министър?
  Ако бъркам, се извинявам, но не ми се рови в стари боклуци.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1003 Весело

  До коментар [#9] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":Машините се охраняват от МВР, а не се съхраняват от МВР
  —цитат от коментар 21 на дерибеев


  Ясно дерибейка, мвр охранява машините в милиционерските управления от самите милиционери...

  Имало едно време ссср...
 59. 59 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  До коментар [#32] от "fmo211046145":Адвокатката на Тръмп Сидни Пауъл твърдеше същите тъпотии. Когато фирмата и заведе дело в съда, знаеш ли каква и беше защитната теза? Ще ти кажа. Цитирам "Никой със здрав разум не би повярвал на тези твърдения". Точка. Но ти явно си повярвал.
  —цитат от коментар 39 на Doge


  А ти знаеш ли, че всичко това са лъжи на световните леви медии?
  Знаеш ли го?
  Сидни Пауъл никога не е правила такава декларация, пълни измислици.
  СиЕнЕн, Асошиейтид прес, ЕнБиСи и подобните там са пълни манипулатори.
  Също както Фейсбук и Гугъл.
  Гугъл например оставят само про-Байдън публикациите, и трият всичко, което твърди, че Тръмп е спечелил.
  Затова куп неща въобще не се виждат.
  С този оптимизъм, който имаш, скоро ще станем 1984, но очевидно това много ти изнася.
  Кой има нужда от свободно слово, в крайна сметка?

 60. 60 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4573 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Да... и прожектират по телевизии и интернети (за който гледа).
  И събират... реагират на... отзиви.

  Може би интерактивният протокол за машинистко гласуване
  (регистрация на лични избори-от-менюта с евентуално въвеждане на данни)
  е прост, стандартен, надежден и всеобщо интуитивен,
  но това е нищо повече от хипотеза.

  Контрапримери на (ЦК на БГ) нета: бол

  "Говорител на ЦИК предлага пробно гласуване с машини"

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  Сидни Пауъл се отметнала.
  От какво да се отметне бе?
  От истината ли?
  Когато например в Аризона над 20 000 пощенски бюлетини са получени ПРЕДИ датата на изпращането им, и все за Байдън, и това е лесно проверимо, също толкова лесно както да се увериш, че навън е ден в момента, от какво да се отмята?
  Тръмп спечели убедително, също както и резултатите на ГЕРБ бяха по-добри тука, но машините обърнаха нещата.

 63. 63 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  До коментар [#47] от "Простия си отива":

  "Предишното служебно правителство следваше процедурата за избор на боен самолет..."

  Е там е работата , че не е работа на служебно правителство да се занимава със самолети !!! стига да не е стимулирано за това ....................

 64. 64 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#1] от "spiegel":

  Хайде излез сега да правиш същите зулуми като през лятото,и да видим дали ще те търпят,и дали няма да има полицейско насилие.Имаш ли кураж да излезнеш да протестираш?

 65. 65 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  До коментар [#44] от "Младолик Мъдрец":Черепа каза и друго:Платил е 60 млн кеш на Буци, Малкия Шиши-Горанов и Менда да му пуснат фъндък от 700 милиона със Закона за хазарта.Я кажи сега, как в гербиджа ви ориентират кога Божков казва истината и кога лъже?
  —цитат от коментар 57 на Простия си отива


  Много е лесно. Когато черепа е беглец от правосъдие, може да казва публично всякакви лъжи. Когато го записват службите, записът е автентичен и направен по всички правила, тогава може да се вярва до голяма степен. Естествено, всичко подлежи на доказателства.
  няма информация за начин на плащане на 60 млн в кеш, как точно са превозени, кога са превозени и къде са превозени. 60 млн, чисто физически, изобщо не могат да се съберат в портфейл, чантичка или дори куфар.
  Тези пари, все някъде трябва да са отишли - било то сметка, банка, трезор или дори землянка, в която да чакат.
  Нали виждаш, колко много въпроси стоят отворени и едно голо твърдение на беглец от правосъдието нищо не доказват ?

 66. 66 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#55] от "Простия си отива":

  Може и да няма, в тези страни нямат мафиотско ОПГ съставено от БКП, което да има амбицията да влезе в управлението на всяка цена. Холандия няма да се и помисли за купен вот на социално слаби граждани (те нямат такива), та да е в риск гласуването с хартиена бюлетина.

 67. 67 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#55] от "Простия си отива":

  Може и да няма, в тези страни нямат мафиотско ОПГ съставено от БКП, което да има амбицията да влезе в управлението на всяка цена. Холандия няма да се и помисли за купен вот на социално слаби граждани (те нямат такива), та да е в риск гласуването с хартиена бюлетина.

 68. 68 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  Елена Павлова Фичерова-Караиванова, учредител в партията на Васил Божкое, от днес е началник на кабинета на министър Бойко Рашков. Топлите дубайски връзки с фигуранта явно не са прекъснати, въпреки изтеклите записи на Черепа, в който откровено се лигави с фигуранта.
  —цитат от коментар 44 на Младолик Мъдрец


  Това е забележителен знак, какво точно правителство ни очаква. Изглежда много вероятно, това правителство ще обслужва един беглец в Дубай.

 69. 69 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2520 Неутрално

  До коментар [#53] от "batzdravo":

  А, здрасти! Протестърските партии гласуват нов ИК със задължително машинно гласуване, Ананиев бил виновен, че трябвало да дадем още 43 милиона от нашите пари за още машини!!!Дет вика един колега-жалка работа.

 70. 70 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4573 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Кой частен изедник подрива държавна служба и волеизлияние на Народа?

  До коментар [#31] от "boevbisser":

  Първа финансова бомбичка за служебния кабинет - 43 млн. лв. за машини.
  Опс, извинете.

 71. 71 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 91 Неутрално

  До коментар [#44] от "Младолик Мъдрец":Черепа каза и друго:Платил е 60 млн кеш на Буци, Малкия Шиши-Горанов и Менда да му пуснат фъндък от 700 милиона със Закона за хазарта.Я кажи сега, как в гербиджа ви ориентират кога Божков казва истината и кога лъже?
  —цитат от коментар 57 на Простия си отива


  Ся, т'ва че някакъв череп реве за 60 млн, изобщо не го прави вярно. Интересна особеност на всички преследвани от закона, е, че веднага почват да реват колко са престъпни следователите, прокурорите, правителството.
  Направо е като природен закон т'ва. Остава да се чудим, защо тези чисти хорица, цял живот са търпели този тормоз и чак когато ги опандизят, почват да реват.

 72. 72 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  Гербератското трол дрънка от 1 месец за венецуелски глупости около машините, абе кой ги поръча и купи тия сегашните 9600? На последните избори нямаше ли опастност от "венецуелска" схема? Колко беше машинния вот, 30% или около? Най-страшното при машинния вот за гербиджа е, че той е елегантно прикрит образователен ценз. А масовия гербидж гласоподавател е неграмотен.
  —цитат от коментар 42 на nij50393132


  Кой ги поръча?
  Мая Манолова през 2013 г., когато се правеше новия Изборен кодекс.
  Кой съди държавата за неизпълнение на поети ангажименти за машинното гласуване?
  Мартин Димитров от ДБ.
  Кои партии ревяха и се тръшкаха до последно, че само машинен вот може да гарантира честни избори?
  ДБ, БСП, ДПС и партиите от протеста.
  Кой повтаряше като луд - "машините, машините, машините"?
  Другарят Румен Радев.
  (Ей, да не ме изтриете за другаря - те така си викат помежду си, включително в настоящата 2021 година; ако не сте се приближавали достатъчно близо до средите им, хубаво е да го направите)

 73. 73 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4068 Весело

  До коментар [#28] от "Хи-хи":

  Изпаднал е в ступор! 😀

 74. 74 Профил на murttle
  murttle
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Пак манипулативно заглавие за наивници. Какво значи "ЦИК откри"? Пратили са полиция в полицията ли? Най-вероятно машините просто са били прибрани след изборите и от МВР или общините, или РИК са казали на ЦИК къде са.

 75. 75 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Весело

  До коментар [#56] от "Дон Кихот":

  "Много символично представяне- на светло излизат хора от нещо като подземие."

  Ти подлез не си ли виждал? :-)

 76. 76 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  е каква публична демонстрация? пуснете един сайт, който е 1:1 с интерфейса на машините и го пуснете в замунда и готово
  —цитат от коментар 52 на karatista


  А хората, които не са пипали компютър през живота си?
  Които не знаят какво е екран?
  Тях какво ще ги правим?

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на murttle
  murttle
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  До коментар [#16] от "Doge":

  Той и царя назначи такива преди време :)

 79. 79 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4068 Весело

  До коментар [#32] от "fmo211046145":

  Аха! И после приложиха този опит в САЩ, в полза на Байдън!

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 700 Неутрално

  До коментар [#68] от "Хай Буй":

  Важното е че от ДБ няма представители в това червено руско правителство. А червени и престъпници е едно, така че е нормално Божков да е представен в МВР. Все пак една от идеите е да се спаси част от червената олигархия и мафия, тази която не е в ГЕРБ

 82. 82 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Неутрално

  До коментар [#53] от "batzdravo":А, здрасти! Протестърските партии гласуват нов ИК със задължително машинно гласуване, Ананиев бил виновен, че трябвало да дадем още 43 милиона от нашите пари за още машини!!!Дет вика един колега-жалка работа.
  —цитат от коментар 69 на uvtest


  43-те милиона са за машините, които вашата ЦИК купи (но не плати) за изборите на 04.04! Четене с разбиране ти е непосилно, нали?

 83. 83 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4068 Любопитно

  До коментар [#40] от "Простия си отива":

  Приели са ги на отговорно пазене и са "забравили" да ги върнат?

 84. 84 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3078 Неутрално

  До коментар [#76] от "fmo211046145":

  ми партиите с такива гласоподаватели, отиват и го обучават, то затова се прави кампания, не да се фръцкаш по телевизора само

 85. 85 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4068 Весело

  До коментар [#48] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Фурми! От Дубай!

 86. 86 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 700 Неутрално

  До коментар [#4] от "emil":

  Какво да каже- че се провалихме напълно залагайки на Радев. По важното е че каза че Радев не ги е търсил за правителство. Както предвиждах ДБ ще е опозиция, в което няма лошо, за жалост в ГЕРБ не могат да направят промяна отдолу за да се изчисти и стане приемлива за десните

 87. 87 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  До коментар [#4] от "emil":Иначе привържениците на ДСБ сме много недоволни от факта, че са назначили някакви льольовци от Харвард. Трябваше разни от свищовския дето нямат жилища, но с часовници за 30 000. И завършили милиционерското в Симеонови. Ще ми назначават льольовци от Харвард.
  —цитат от коментар 16 на Doge


  Харвард вече е посмешище.
  Има квоти за черни, квоти за азиатци, квоти за гейове и лезбийки и така нататък.
  Същото може да се твърди за Оксфорд, Кембридж, Станфорд, да не изброявам.
  Кой нормален човек ходи на място да учи в университет, след като има интернет?
  Ами то по интернет може дас е намери 100 пъти повече информация отколкото някакъв дърт професор да ти сподели.
  Да не говорим че нашите "хардварджии" са си плащали солено.
  Една година обучение в Харвард струва десетки хиляди долара, минимум.
  Откъде толкова пари в българи?

 88. 88 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#66] от "nij50393132":

  Ще има, ще има. Все по-популярно ще става машинното гласуване.

  В тези държави машинното гласуване се въвежда по други причини, не като тези при нас.

  Ние вървейки назад, настигнахме в това отношение другите, които вървят напред, Земята е кръгла все пак :)

 89. 89 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Весело

  До коментар [#87] от "fmo211046145":

  Да точно така. В милиционерското в Симеоново няма "квоти за черни, квоти за азиатци, квоти за гейове и лезбийки и така нататък." . И е безплатно, не е за балъци да плащат десетки, че и стотици хиляди. За това казвам, там само льольовци. Всички министри трябва да са завършили милиционерското

 90. 90 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  [quote#59:"fmo211046145"]
  —цитат от коментар 77 на Doge
  Пий си хапчетата. Съдебните заседания са открити и всеки може да разбере, кой е бил там, и НАЙ-ВЕЧЕ КАКВО Е КАЗАЛ ПОД КЛЕТВА.[/quote]

  Да де, ама съдебните заседания се цитират от медиите.
  Например, ако четеш Дневник, ще останеш с убеждение, че корупцията и комунизмът най-после са преборени.
  А то се оказва че в новото (между другото нелегитимно заради машинния вот) служебно червен до червен и криминал до криминал.
  Ей такива ми ти работи.
  Медиите определят всичко.
  България ще е жива докато паднат медиите.

 91. 91 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 700 Неутрално

  До коментар [#45] от "DRILL":

  Други страни около Черно море. От една страна България и Румъния, от друга Русия и .... Турция. Е трябва да се пазим освен от Русия и от дружката ѝ ислямистка Турция.

 92. 92 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#71] от "Младолик Мъдрец":

  ДА де и аз това питам.

  Как разбирате в Министерството на Истината в Банкя, кога Черепа казва истината, за да го включите като източник в опорките, и кога е става недостоворен като "беглец с 18 обвинения".

  Сигурен съм, че кака Севда има джелезен алгоритъм тука!

 93. 94 Профил на Простия си отива
  Простия си отива
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#63] от "DRILL":

  Кокй казва, ти ли? Конституцията друго казва...
  Та изпдаме в дилема, на Конституцията ли да вярваме или на тебе?

  Работата на служебното правителство е да ипълнява закона. В случая точно това е направило - има отворена процедура, класиране на оферти и е следвало закона.

 94. 95 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 103 Неутрално

  [quote#82:"vassilun"][/quote]

  Договорът може да се прекрати, а срокът за плащане не е изтекъл.
  Крият много неща от ЦИК и по върховете, но отсега е ясно, че в България ще се водят МНОГО съдебни дела срещу Смартматик.
  Държавата ще съди Смартматик за неизпълнение на задълженията си, партии яе съдят Смартматик за проведени фалшификации и така нататък.
  Помнете ми думата, да се сверим след известно време.
  Драмата с машините тепърва започва.
  И то не е необходимо да си голям пророк - просто където са се настанили, все ги съдят.
  Само във Филипините има заведени поне 50 дела.

 95. 96 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5155 Неутрално

  Най-важната задача на новото правителство е да започне безразборно харчене. Целта е България да не изпълни критериите и да ни изгонят от еврозоната.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 96. 97 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално  Целта е България да не изпълни критериите и да ни изгонят от еврозоната.
  —цитат от коментар 96 на Alarmstufe Rot


  Гербавите вече съвсем изтрещяхте, а служебното правителство е едва на един ден служба. Как може да ни изгонят от някъде, където не сме? От Шенген ще ни изритат ли гербав?

 97. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 99 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5155 Неутрално

  До коментар [#1] от "spiegel":

  +++++
  Страхотно самопризнание, демократе. Лилавите автентичници винаги сте разчитали на комунистическите ченгета. Вече дори не се криете.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 99. 100 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4226 Весело

  До коментар [#49] от "vassilun":

  " Прочете ли поне заглавието?

  "ЦИК откри 78 машини в полицейски управления""

  Дотук пълна тишина по въпроса от троловете във форума ! Чакат опорните от Банкя или Бистрица какво да пишат по форумите след новината......

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK