Би Ти Ви ще има и оперативен директор

Господин Йовчев

© Би Ти Ви

Господин ЙовчевИзбори 2022

Би Ти Ви ще има и главен оперативен директор, който ще отговаря за корпоративните отношения, репутационните и правните въпроси, диструбицията на съдържание и други. Постът ще заеме Господин Йовчев, който работи в компанията от 2014 година и досега е бил директор "Правни и бизнес отношения" и изпълнителен директор, съобщиха от Би Ти Ви.


"Новата длъжност отразява ролята и участието на Йовчев в постигането на стратегическите бизнес цели на компанията. Като главен оперативен директор Господин Йовчев ще продължи да работи в тясно сътрудничество с Любош Йетмар - президент на "CME България", Мартин Швехлак - главен изпълнителен директор на "Би Ти Ви Медия груп", както и с целия мениджърски екип за увеличаване на бизнес постиженията на компанията. Той ще продължи да отговаря пряко за областите, свързани с корпоративните отношения, правните въпроси, дистрибуцията на съдържание, корпоративната репутация и редица други бизнес дейности от стратегическа важност за медийната група", съобщават още от медийната група.


Йовчев се присъединява към Би Ти Ви през април 2014 година, когато става директор на правния отдел. През 2017 година става член на борда на директорите и изпълнителен директор. Той е и управител на "Радиокомпания Си Джей", дъщерно дружество на Би Ти Ви. "Преди това е ръководил отдел "Регулации" в телеком оператора "Мобилтел", където е отговарял за цялостното съответствие между дейностите на дружеството, регулаторните изисквания и законодателството на Европейския съюз. Завършил е "Бизнес администрация" с магистърска степен от Университета за национално и световно стопанство и "Право" с магистърска степен от Софийския университет "Св. Климент Охридски", уточняват още от медийната група.


"Със своя професионализъм, компетентност и изключителна всеотдайност Господин Йовчев е безценен член на висшия мениджърски екип, със значителен принос към компанията в период на промени. Уверен съм, че новата позиция ще му даде възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си в подобряване на цялостните бизнес резултати на Би Ти Ви", каза Любош Йетмар, президент на "CME България", цитиран в прессъобщението на компанията.

Избори 2022

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK