Три пъти "отричам се": Иван Ангелов за Борисов, фурмите и Илчовски (обновена)

Собственикът на "Градус" Иван Ангелов се яви пред прокурор с адвоката си Менко Менков.

© Юлия Лазарова

Собственикът на "Градус" Иван Ангелов се яви пред прокурор с адвоката си Менко Менков.Собственикът на фирма "Градус" Иван Ангелов няколко пъти се отрече днес от голяма част от твърденията, които направи по време на изслушването му в парламентарната комисия за проверка на злоупотребите при управлението на ГЕРБ. Сега той твърди, че не е в близки отношения с бившия премиер Бойко Борисов и Борисов не е помагал на бизнеса му. Твърди и че фурмите са дарение от ОАЕ на Българския червен кръст, но не е имало печалба от сделка с тях.


"Това, което сме дали, е върнато чрез фурми и ние от тези фурми сме си възстановили парите и сме на печалба", каза пред комисията Ангелов, а отношенията си с Борисов представи като "мъжки" и по-скоро близки.


"Пиле с фурми": още въпросителни около странната операция на кабинета "Борисов" - четете тук
Колко грешки е направил и за какво се е объркал Ангелов по време на изказването му в парламента, така и не се разбра, а той и днес не отговори еднозначно на въпроса има ли и друго, за което се е объркал, освен за дарението от фурми и за това, че е получавал съдействие от бившия премиер Борисов.


Защо разпитват собственика на "Градус"


Ангелов се яви в 10 ч. сутринта в следствения отдел на Софийската градска прокуратура с адвоката си Менко Менков. Той не е призован заради твърденията на агробизнесмена Светослав Илчовски пред парламентарната комисия за За какво точно е сигналът, така и не е разбрал, обясни на излизане след разпита.


"БОЕЦ внесохме сигнал до Европейската прокуратура, ОЛАФ и Европейската комисия, както и до българската прокуратура за изказването на 05.05.2021 г. и сигнала на земеделеца Светослав Илчовски пред парламентарната комисия за ревизия на управлението", се казва в съобщение на гражданското сдружение, публикувано на интернет страницата им на 7 май и вероятно проверката е по този сигнал. Още за проверките на прокуратурата по сигнали, внесени в парламентарната комисия - четете тук


На влизане в сградата на ул. "Съборна" адвокат Менков уточни, че става дума за проверка, по която не е образувано досъдебно производство. Той каза, че с клиента му носят и три документа, но не пожела да обясни какви са. По думите на Менков Ангелов е готов да дава обяснения пред прокуратурата по всички въпроси.


"Много дела започват по твърденията, лъжите и инсинуациите на Илчовски", обяви сутринта Ангелов по повод твърденията на бизнесмена. Какво твърди Илчовски четете тук."По тази проверка няма писмен сигнал на г-н Илчовски. Изискана е стенограмата и записа от изявлението на Илчовски в Народното събрание. Той е представил 7 фактури и 7 кредитни известия по една от многобройните сделки на дружествата, които г-н Ангелов представлява. Това са нормални търговски сделки, извършени между фирми на Ангелов и Илчовски. По тази проверка обаче не ни беше представен сигнала на "БОЕЦ", обясни адвокат Менко Менков на излизане от сградата няколко часа по-късно. По думите му, въпросите са били свързани с някои от твърденията на Илчовски.


"Обърках се за фурмите - дарение са!"


"Фурмите са дарение на БЧК. Грешка, не са продадени. Объркал съм се, фактическа грешка. Глупости! Как ще продаваме фурми?", каза Ангелов, помолен от журналистите да обясни дарението, разменено с ОАЕ.


"Изнесени са хранителни продукти до ОАЕ, не си спомням какво беше, пилешко месо", каза още Ангелов. Обяснението му идва, след като пред комисията по ревизия обяви, че от тази операция е на печалба, а после от компанията му обясниха пред "Дневник", че това е дарение и не става дума за печалба, а той се е объркал от притеснение. Повече за полетите до Дубай, при които сред разменените стоки имаше пилешко и фурми четете тук. Година след случая неизвестните остават.


Сутринта Ангелов не отговори на въпроса дали е бил помолен от някого или от Министерски съвет например, да направи дарение, а Менков каза, че има начини всяка фирма да взема решение кога и какво дарение да направи."Аз съм човек, който винаги гледа в нужда да се отзове. На никой не съм отказал - болни...еди какво си. Това е стил на работа и в Библията се казва: Дарявайте, без да ви се свиди и без да ви принуждават, защото Господ е силен и като има изобилие, винаги да дарявате. Аз съм църковен човек. С удоволствие си правя бизнеса и с удоволствие моите хора твърдо искат да се изяснят твърденията на Илчовски", каза още Ангелов.


"Борисов не ми е съдействал за бизнеса"


"Не, не...това е фактическа грешка" - с тези думи Ангелов отговори на журналистически въпрос, свързан с думите му пред комисията в парламента, където той каза, че няколко пъти бившият премиер Бойко Борисов му е съдействал пред ветеринарните служби в Турция.


"Значи, ние изнасяме годишно около 120 млн. яйца. Това, обърнато в камиони, са около 60-70 камиона. Даже повече. То няма за какво да ми съдейства. Не, не. Практика е, когато се правят посещения на бизнес делегации в чужбина, аз имах предвид, че съм бил в много бизнес делегации в чужбина и с премиери, и с министри, независимо от кои политически сили са били. Защото когато се е отивало, винаги е имало бизнес делегация, която е правила бизнес контакти в страната", опита да внесе яснота собственикът на "Градус".


"Извинявайте, казах ви. Може би съм имал предвид посещенията на бизнес делегации, когато ходим в чужбина", добави Ангелов. На въпрос в колко делегации е участвал отговори с "О, в много". А по въпроса в кои страни изреди: "Русия. В Естония съм бил. А, не в Естония! В Азербайджан съм бил. В Турция в делегация не, не съм бил. Аз в Турция ходя често и имам голям бизнес там", каза Ангелов.


"От нищо не се отричам! Объркал съм се"


На повторен въпрос дали има още нещо, от което се отрича и което е заявил пред комисията в парламента, той каза, че от нищо не се отрича.


"Ама моля ви се, фурмите ги проверете! Фурмите са подарени. На кой бяха, бе, Менко? На Българския червен кръст! Аз просто направих грешка. Сбърках. Просто нещо не се ориентирах...Нали ви казах - аз не мога да знам всичко", добави Ангелов. На въпрос дали има близки отношения с Борисов, бизнесменът каза: "Не, не, не..." и изясни, че всъщност не са се чували често и не били в такива близки отношения, както твърдеше пред комисията.


"Аз това не го отричам - няма нищо срамно всеки честен и добър бизнес да се подкрепя. Аз не съм нито наркоман, нито пияница, нито съм жънал чужди ниви, за да се срамувам. Аз съм човек, който си уважавам моите работници. Няма за какво да ме подкрепя Бойко Борисов. Аз го казах преди малко - че моят бизнес е толкова мащабен и толкова чист! Аз съм платил... Колко беше, Менко?...За последите 10 години 440 милиона лева са ни продажбите и съм платил над 40 млн. лв. данъци. Благодарение на Илчовски, спадът в акциите е над 50 млн. лв.", добави още Ангелов.


КФН също прави проверка


Адвокат Менков поясни, че именно заради това са сезирали КФН с искане да бъде направена проверка за манипулация за цената на акциите.


Има едно произнасяне на Комисията за финансов надзор (КФН), която категорично е заявила, че няма абсолютно никакви нарушения при първоначалното публично предлагане на акциите на "Градус" АД на фондовата борса, подчерта Менков и уточни, че произнасянето на КФН е било непосредствено след твърденията на Илчовски. Какво обяви тогава комисията четете тук.


От "Градус" АД са подали второ искане до КФН да се извърши и друга проверка, включително и по искането до НАП, въпреки че няма законово основание за това, защото "Градус" не е допуснала абсолютно никакви нарушения в дейността си като публична компания, обясняват от компанията.


"Очакваме втората проверка на КФН дали има извършени манипулации на пазара, като този сигнал е подаден от "Градус" срещу Илчовски", каза Менков и обясни, че КФН има правомощия да извършва проверки на лица, които извършват манипулация на пазарните условия, за което са предвидени санкции до 5 млн. лв. глоба.


Това са първоначалните действия и започват и дела за клевета по твърденията на Илчовски, тъй като нито едно от тях не отговаря на истината. "Фактите са коренно различни и генезисът на противоречието му с Ангелов е една обикновена търговска сделка от октомври м.г., която той е канселирал, дружеството, в което Ангелов има участие, има дългогодишни търговски отношения с Илчовски и купува на зелено зърно - сделки, които са напълно обичайни", посочи Менков. По думите му заради това е имало и отправени заплахи от Илчовски към Ангелов и те са документирани в прокуратурата от миналата година. Той обясни, че Ангелов не дължи нито една стотинка на Илчовски.


Не знаел нищо за запис с издевателства в затвора


По думите на адвокат Менков е имало и въпроси за записа, за който Илчовски съобщи по време на изслушването в парламентарната комисия и на което се виждали издевателства в затвора с Миню Стайков, за които самият Стайков отрече да са истина с думите: "Нямам сестра".


"Питаха за такъв запис. Такъв запис няма - не е представен, не е показан по никакъв начин на тази хижа на 7 януари. Обяснил е г-н Илчовски, че му е показан запис на г-н Стайков, който междувременно отрече. Ангелов такъв запис не е виждал, не му е показван и не знае за такова нещо", каза още Менков.


Междувременно министерството на правосъдието обяви, че започва проверка в затворите и арестите в страната по твърденията на Илчовски, която трябва да установи дали са верни данните за насилие.


Ангелов предложил да седне на детектор на лъжата


"Ангелов предложи на прокурора заедно с Илчовски да се явят на детектор на лъжата, включително заповядайте и вие", каза Менков и отправи покана към медиите. Тестването с полиграф не е процесуален способ и резултатите от него не представляват годно доказателство пред съда в България. "Самото му желание означава, че той казва пълната истина, готов е да се подложи на такова изследване, защото твърденията на Илчовски не са верни. Прокурорът не ни отговори дали ще има такъв тест с детектор, но ако има, ще ви уведомим, за да дойдете", каза още Менков.


"Ангелов даваше обяснения, а прокурорът записваше изявленията му. Ние оставихме само счетоводни справки за определени сделки със зърнени култури и обещахме на прокурора по определени обстоятелства, по три пункта, за които се иска подробна счетоводна информация, че в рамките на един ден ще я предоставим в писмен вид", обясни Менков процедурата по разпита на клиента му.


Ангелов каза, че е бил в бизнес отношения със Светослав Илчовски 4-5 години, но не помни как са се запознали.


Собственикът на "Градус" обясни, че било загадка, която още не може да си обясни как се е получило така, че сега трябва да дава обяснения и е в центъра на медийното и обществено внимание.


По думите му, конкретна сделка с Илчовски е провокирала агробизнесменът да се яви в комисията в парламента. Ангелов от своя страна твърди, че сам е решил да се яви пред депутатите и никой не го е канил, а причината да го направи било желанието му да опровергае думите на Илчовски.

Ключови думи към статията:

Коментари (171)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1193 Неутрално

  Лелеееее тоя национално-отговорен капиталист много гербав фейс има бе?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 2. 2 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 874 Неутрално

  И въпреки всичко, Иван Ангелов като че ли приема всичко това като на шега - временно неразположение. Защото ГРАДУСите са голяма работа и нищо лошо не може да им се случи. Вижте им лицата.

 3. 3 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3166 Весело

  Каренин си го причини?

  Ти да видиш чудеса!

 4. 4 Профил на dnevnikekomsomol
  dnevnikekomsomol
  Рейтинг: 548 Весело

  "Фурмите са дарение на БЧК. Грешка, не са продадени. Объркал съм се, фактическа грешка. Глупости! Как ще продаваме фурми?", каза Ангелов, помолен да обясни дарението, разменено с ОАЕ. "Изнесени са хранителни продукти до ОАЕ, не си спомням какво беше, пилешко месо", каза още Ангелов. Обяснението му идва след като пред комиисята по ревизия обяви, че от тази операция е на печалба, а после от компанията му обясниха пред "Дневник", че това е дарение и не става дума за печалба, а той се е объркал от притеснение.

 5. 5 Профил на 1908
  1908
  Рейтинг: 266 Неутрално

  Има-няма и десет дни на това правителство и комунистическтие схеми започват.

  Няма мрак, който светлината да не може да разсее.
 6. 6 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Да се провери кои са заложили на къси позиции акциите на "Градус" и оттам да започне да се разплита кой е поръчал на Илчовски да атакува "Градус". Някои са направили добри пари буквално за дни.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 7. 7 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3986 Неутрално

  " Фурмите са дарение на БЧК. Грешка, не са продадени. Объркал съм се, фактическа грешка. Глупости! Как ще продаваме фурми?", каза Ангелов, помолен да обясни дарението, разменено с ОАЕ. "

  Тоя хептен се оплете в собствените си лъжи......

 8. 8 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1254 Разстроено

  Мъкааа, мъка. На Бойко обръчите, айде при Мишо бирата.

 9. 9 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2174 Весело

  "Фурмите са дарение на БЧК. Грешка, не са продадени. Объркал съм се, фактическа грешка. Глупости! Как ще продаваме фурми?"
  Така е, не са продадени, но вие сте на печалба. Има само усещане за корупция.
  И Буци не се е обаждал на турците да гарантира, че яйцата не са запъртъци, да се чуе с приятеля си Тайпи.
  Това пак е фактическа грешка. И корупцията и търговия с влияние е само усещане.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4020 Весело

  Топ адвокат като Менков със сигурност ще забрани на Ванката да си отваря повече устата и да говори пред микрофони...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#10] от "Norman Granz":

  "слъвна " >> клъвна.

  С човка.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Опозиционерите това ли всичко с което разполагате срещу ГЕРБ? Показанията на длъжника Илчовски? Само това ли успяхте да намерите?


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 14. 14 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4739 Весело

  Сега с кого Иван Пилето ще играе белот? С Гешев?

 15. 15 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1738 Неутрално

  А БОЕЦ откъде имат информация?

 16. 16 Профил на димитър димитров
  димитър димитров
  Рейтинг: 288 Весело

  Еййй тия анаболи в пилетата , не са полезни за мисленето.

 17. 17 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Опозиционерите това ли всичко с което разполагате срещу ГЕРБ? Показанията на длъжника Илчовски? Само това ли успяхте да намерите?Жалка история.
  —цитат от коментар 13 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  Защо са ни показанията Илчовски, като показанията на Иван Ангелов са далеч по-интересни. Пък и той е чист като сълза, как да не му вярва човек.

 18. 18 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3164 Неутрално

  До коментар [#6] от "Мизийски":

  Тъй де... Ама за фурмите не разбрахме. Какво наложи тия правителствени делегации в ОАЕ? Защо се скриха министрите, които ходиха там? Много версии станаха и участниците почнаха да се бъркат. Баце и него го няма, че да внесе яснота по въпроса. ;)

  Бивш tww09306483.
 19. 19 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3166 Весело

  Сега с кого Иван Пилето ще играе белот? С Гешев?
  —цитат от коментар 14 на vassilun


  Може.

  А бай Ставри ще им пише ...

 20. 20 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6095 Неутрално

  Нека да се разплитат всички черва и да им се направи клизма, от пилор до сфинктер!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 21. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#9] от "Николай Колев":

  "И корупцията и търговия с влияние е само усещане."

  А Мата Хари е една фикция, литературна героиня.

  След като дори Гешев - който надушва от 500 километра близалки с изтекъл срок на годност в гнездо на порока като детски център Биберон и вдига жандармерият, за да отцепи целия окръг - не успя да я открие, значи

  ТАКАВА НЕМА.

  Точка.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#18] от "Petleshev":

  "Баце и него го няма..."

  СкъсАл е трети менискус и има "разтяжение" на други два...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 24. 24 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 198 Неутрално

  Тоя излъга за фурмите. А един път излъжеш явно не ти е чиста работата и всичко казано от Илчовски е истина. Явно с Бойко са продали фурмите и са взели парите.

 25. 25 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 425 Неутрално

  Винаги съм се чудил, кои са "Боец". По техен сигнал е и разследването в Барселона.

 26. 26 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 425 Неутрално

  Винаги съм се чудил, кои са "Боец". По техен сигнал е и разследването в Барселона.

 27. 27 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  Да се провери кои са заложили на къси позиции акциите на "Градус" и оттам да започне да се разплита кой е поръчал на Илчовски да атакува "Градус". Някои са направили добри пари буквално за дни.
  —цитат от коментар 6 на Мизийски


  Малко вероятно. Не забелязвам някакви особени движения на акциите в последните месеци.
  https://www.infostock.bg/infostock/control/pricestats/GR6
  А Градус трябва да се разследва за ИПО-то със сигурност.

 28. 28 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  А БОЕЦ откъде имат информация?
  —цитат от коментар 15 на stedim


  Менко Менков каза по БНР, че е от комисията на Мая Манолова.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 30. 30 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  Атанас Атанасов хвърли бомба: ГД "Вътрешна сигурност" използвала СРС извън МВР

  https://frognews.bg/novini/atanas-atanasov-hvarli-bomba-vatreshna-sigurnost-izpolzvala-srs-izvan-mvr.html

  "Вътрешна сигурност" кореспондира на отдавна съществуващата служба Internal Affairs в авгло-саксонското правоприлагане и е предназначена ЕДИНСТВЕНО за следене на негови служители по подозрения в корупция и други неправомерни действия.

  Ако се докаже, че ГДВС наистина е подслушвала политици по заповед на Гешев или на когото и да било -

  ЩЕ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 31. 31 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  Опозиционерите това ли всичко с което разполагате срещу ГЕРБ? Показанията на длъжника Илчовски? Само това ли успяхте да намерите?Жалка история.
  —цитат от коментар 13 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  Само началото е. Като лавина ще бъде, и ще отнесе ГЕРБ.
  А кукловодите май имат намерение да сменят ББ, и лансират напоследък Митов за заместник.

 32. 32 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Неутрално

  ГЕРБ пазарната гордост ! Най - голямото удоволствие за тази капиталистическа класа - да играе БЕЛОТ с Борисов на жива музика :)

 33. 33 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2239 Неутрално

  Опозиционерите това ли всичко с което разполагате срещу ГЕРБ? Показанията на длъжника Илчовски? Само това ли успяхте да намерите?Жалка история.
  —цитат от коментар 13 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  "Напънала се планината и родила мишка", та и протестърската работа такава.Великата комисия на Галева уж трябваше да разкрие корупция за 10 милиарда годишна, а се занимаваше с неуредените сметки на двама частници. Наистина, жалка работа.

 34. 34 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  [quote#17:"Smile"][/quote]

  Защо са ни показанията Илчовски, като показанията на Иван Ангелов са далеч по-интересни. Пък и той е чист като сълза, как да не му вярва човек.

  Така ли? Аз си мислех, че ви интересува кой пълни чекмеджето, коя колко струва, кой го ... в затвора, колко злато се дава за подарък, кой ходи на екскурзия до Монако ... И други пикантерии..


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 35. 35 Профил на fxo521082419
  fxo521082419
  Рейтинг: 66 Неутрално

  До коментар [#28] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":

  въс всеки твой постинг има "жалка история", много си еднодименсионен. жалка история.

 36. 36 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#31] от "Vesselin Velkov":

  "Само началото е. Като лавина ще бъде, и ще отнесе ГЕРБ."

  За една седмица от съществуването на новото правителство се сбъднаха най-ужасните кошмари на хунтата:

  - Правителството нагази в блатото на ББР, източвала държавни (мои и ваши) пари в джобовете на Пеевски, Гела, Върка и други такива "малки и средни бизнеси);
  - Правителството смени мутрите с пагони, оторизирали побоя над мирни граждани по време на протестите миналото лято;
  - Правителството изрина с фадрома областните управители и подгони организираните (включително полицейски) мафии за търговия с гласове - главната опора на режима;
  - ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.

  Одобрявам.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 37. 37 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  До коментар [#31] от "Vesselin Velkov":

  Всички социологически проучвания сочат, че ГЕРБ пак ще спечели изборите.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 38. 38
  hamiltonf
  Рейтинг: 4020 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 39. 39 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#31] от "Vesselin Velkov":"Само началото е. Като лавина ще бъде, и ще отнесе ГЕРБ."За една седмица от съществуването на новото правителство се сбъднаха най-ужасните кошмари на хунтата: - Правителството нагази в блатото на ББР, източвала държавни (мои и ваши) пари в джобовете на Пеевски, Гела, Върка и други такива "малки и средни бизнеси);- Правителството смени мутрите с пагони, оторизирали побоя над мирни граждани по време на протестите миналото лято;- Правителството изрина с фадрома областните управители и подгони организираните (включително полицейски) мафии за търговия с гласове - главната опора на режима;- ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.Одобрявам.
  —цитат от коментар 36 на Norman Granz


  Заради това ББ не подаде оставка още миналото лято. Просто отложи агонията.

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#39] от "Vesselin Velkov":

  "Заради това ББ не подаде оставка още миналото лято. Просто отложи агонията."

  Имало е още пари за източване и поток за довършване.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 42. 42 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#31] от "Vesselin Velkov":Всички социологически проучвания сочат, че ГЕРБ пак ще спечели изборите.Жалка история.
  —цитат от коментар 37 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  Има време. Готов съм да се обзаложа, че ГЕРБ ще са след 3-то място. И изобщо мандат няма да стигне до тях.

 43. 43 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2239 Неутрално

  Правителството изрина с фадрома областните управители
  —цитат от коментар 36 на Norman Granz


  И постави на тяхно място бивши ченгета и шапкари, хора така близки до всяко лилаво сърце.

 44. 44 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#42] от "Vesselin Velkov":

  "Има време. Готов съм да се обзаложа, че ГЕРБ ще са след 3-то място. "

  Аз мисля, че като след ЦИК им издърпат ИО, ГРАО и схемите за контролиран вот, ще се сринат доста надолу.

  Затова пищят като приклещени срещу машинното гласуване - защото машинният вот няма как да се уйдурдиса с химикалката.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 49. 49 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#42] от "Vesselin Velkov":"Има време. Готов съм да се обзаложа, че ГЕРБ ще са след 3-то място. "Аз мисля, че като след ЦИК им издърпат ИО, ГРАО и схемите за контролиран вот, ще се сринат доста надолу.Затова пищят като приклещени срещу машинното гласуване - защото машинният вот няма как да се уйдурдиса с химикалката.
  —цитат от коментар 44 на Norman Granz


  Очаквам да има и доста разкрития. Дали ще се намеси прокуратурата не е сигурно, но хубавото вече е , че се говори за всичко. Дори и мейнстрийм медиите не могат да помогнат много на ББ, колкото и да се опитват все още.

 50. 50 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3454 Неутрално

  И въпреки всичко, Иван Ангелов като че ли приема всичко това като на шега - временно неразположение. Защото ГРАДУСите са голяма работа и нищо лошо не може да им се случи. Вижте им лицата.
  —цитат от коментар 2 на Тони КОСТОВ


  Там им е грешката!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 51. 51 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2239 Неутрално

  Аз мисля, че като след ЦИК им издърпат ИО, ГРАО и схемите за контролиран вот, ще се сринат доста надолу.
  —цитат от коментар 44 на Norman Granz


  Социологическото проучване даващо първо място на ГЕРБ, което цитира колегата, от ЦИК, ИО и ГРАО ли е правено и като ги издърпат, в следващите анкети ГЕРБ ще се сринат? Гениално заключение!

 52. 52 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2239 Неутрално

  Аз мисля, че като след ЦИК им издърпат ИО, ГРАО и схемите за контролиран вот, ще се сринат доста надолу.
  —цитат от коментар 44 на Norman Granz


  Социологическото проучване даващо първо място на ГЕРБ, което цитира колегата, от ЦИК, ИО и ГРАО ли е правено и като ги издърпат, в следващите анкети ГЕРБ ще се сринат? Гениално заключение!

 53. 53 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#49] от "Vesselin Velkov":

  "Очаквам да има и доста разкрития. "

  С имена, снимки, дати, документи.

  Вече няколко души излязоха с имената си и заявиха, че кюлчетата в чекмеджето са от фирми, получили пари от ББР.

  Не съм чул срещу тях да са заведени дела за клевета.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 54. 54 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#44] от "Norman Granz":Записано: Грънчо, 20 Май 2021 година, ГЕРБ на 3-то място на изборите.Само да се не скриеш партизанската както обикновенно правиш.
  —цитат от коментар 48 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  Запиши и мен. След 3-то. Мисля, че ще се борят с ДПС за 5-то.

 55. 55 Профил на dnevnikekomsomol
  dnevnikekomsomol
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#28] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":въс всеки твой постинг има "жалка история", много си еднодименсионен. жалка история.
  —цитат от коментар 35 на noirdesir


  Чудят се вече как да му спускат насоките и как да не ги дъни:)
  Така е по-сигурно, нещо като маркер за край на текста.
  Че иначе стават грешки с наставленията за настроения в края.

 56. 56 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  До коментар [#49] от "Vesselin Velkov":

  Я кажи какво се говори? Че аз се наслушах на глупости?
  От това да уволняват журналисти... До.. да върнем доверието в горските.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 57. 57 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#55] от "trafopost":

  "Чудят се вече как да му спускат насоките и как да не ги дъни:)"

  Сериозни хора сте, защо се занимавате с тоя трол, според когото Враца е по-развит и европейски град от Лондон, Берлин и Виена?!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  А БОЕЦ откъде имат информация?
  —цитат от коментар 15 на stedim


  Ти фурми яде ли?

  SHADOWS of SOFIA
 60. 60 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  До коментар [#57] от "Norman Granz":

  По чисто, сигурно и красиво Грънчо. Не лъжи какво съм писал. Във Враца няма опасност да ти отрежат главата и да забият за четвърти монумент на Трафалгар.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 61. 61 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1237 Весело

  Преди малко го чух да казва, че се е "объркал за фурмите", явно го е казал просто ей така.
  Менко го е научил да лъже както си трябва :)

  Cancel "Cance(r)l culture" (#MeToo, #LGBTIQ+, #EndFatTalk, #BlackLivesMatter, etc.)
 62. 62 Профил на djb95
  djb95
  Рейтинг: 461 Неутрално

  Какво сте забили в нос в тези пилета и фурми. То е малко като в оня виц. Всеки ден един изкарвал една количка през портала покрита с вестник. Пазача вдигал вестника- отдолу нищо. На втората седмица му вика :
  -Абе , че крадеш нещо, крадеш ама не мога да разбера какво.
  - Колички.- Отговорил му тариката .
  Та и тук
  Какви пилета , какви фурми. Хората са си изнесли кюлчетата и пачките през зелен коридор.
  Ако и махме разузнаване , ДАНС, проккуратура и т.н отдавна да са разбрали с карти от коя банка в арабския свят плащат нашите политици

 63. 63 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  Илчовски: "Всичко беше контролирано от машината на ГЕРБ": Носеха кюлчета на премиера,едно момиче ни разказа.

  Пък какво стана накрая? Само слабоумните се подадоха на тези внушения.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 64. 64 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  До коментар [#60] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":

  Абе знам, че там пустиняците здраво люскате ракия, ама да се подкараш още от обяд? Може ли таквоа нещо.
  Сега остана да добавиш храм-паметник „Св. Софроний Врачански“ е сравним с св. Стефан във Виена или сент Поул в Лондон. А сградата ан общианта е като Шонбрун или Бъкингам

 65. 65 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1358 Неутрално

  Да видим дали пее това Пиленце ...

 66. 66 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#64] от "Doge":

  "Абе знам, че там пустиняците здраво люскате ракия, ама да се подкараш още от обяд? Може ли таквоа нещо."

  В казармата имах един млад войник от врачанските села - съ"гражданин" на тоя индивид.

  Тогава имаше практика, като новобранците получат писмо, да го четат пред ротата - нещо като задочен контакт с "цивилизацията". Та отваря това типче писмото и почва да срича:

  - Таа гОдин гроздето не станА, с триста зора налехме 500 кила ракия и тон и половина вино...

  Аз го питам:

  - Би ли споделил какво правите с 500 кила ракия и тон и половина вино?

  - Па пием го, та - вика възмутено той. - Ние сме четирима души! :))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 67. 67 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 1031 Неутрално

  Сега искат и втора проверка, и ако се окаже, че в тази част Илчовски е лъгал и навредил на публична компания, ще трябва да продава доста хиляди декари...
  —цитат от коментар 38 на hamiltonf


  КФН не може да провери кухите обороти и няма как да каже нещо друго, дори и да иска.

 68. 68 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1385 Весело

  До коментар [#14] от "vassilun":

  Може би с Гешев, но вероятно след 7-8 месеца. В затвора дали разрешават на затворниците да играят белот? За забавление?

 69. 69 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  Ламбовски в нов запис: Борисов взе 30% от кредита на ББР за колекторската фирма
  https://bird.bg/lambovski-bbr-borisov/
  Известният бивш банкер и депутат Димитър Ламбовски е записан да казва, че бившият премиер Бойко Борисов е взел комисионна от кредита на Българска банка за развитие за колекторската фирма “С.Г. Груп”. Твърди също, че една от къщите в Гърция, които продал на Стоян Мавродиев била за Бойко Борисов, който искал да премести там любовницата си от Барселона. Когато дал такива показания в СДВР преписката срещу него по сигнал на Стоян Мавродиев била прекратена.

 70. 70 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  До коментар [#37] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":

  Така е, социологическите проучвания засега поставят ГЕРБ на първо място!!! А Бойкикиев каза, че след изборите, ще води разговори с всички партии 😂😂😂. Видя, че без ГЕРБ не става. Само че, на мен ми е интересно, защо така бързо обърна палачинката? Какво стана с гръмкото "БЕЗ ПАРТИИТЕ ОТ СТАТУКВОТО!!!" Май за Ицката е все тая с кого, важното е Доган да му даде от баницата! Всъщност,той още в предния парламент залитна към БСП, както всички видяхме на живото предаване от парламента,как отиде на крака при Корнела,да ѝ се моли да гласуват заедно с тях. Айде сега пак излезте с опората,че ДеБъ е дясна партия!!!

 71. 71 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  До коментар [#49] от "Vesselin Velkov":

  Там е проблема, че само се говори,без доказателства,без факти! С най - лошото е,че сега всички действат на база говорене -"Една жена каза!"

 72. 72 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 1031 Весело

  До коментар [#49] от "Vesselin Velkov":Там е проблема, че само се говори,без доказателства,без факти! С най - лошото е,че сега всички действат на база говорене -"Една жена каза!"
  —цитат от коментар 71 на galina georgieva


  Ама за жената каза Борисов, не "една жена". Ще вярваме ли на мъжката дума или и минава в графата ЕЖК?

 73. 73 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7572 Неутрално

  "Има едно произнасяне на Комисията за финансов надзор (КФН), която категорично е заявила, че няма абсолютно никакви нарушения..."
  Всичко, обявено за редовно и без нарушения на гербавите комисии, агенции и други държавни органи, трябва да бъде проверено сега. Знаем, как е се обявяваха за невинни и как за виновни, и кой ги посочваше.

 74. 74 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1237 Весело

  Ама за жената каза Борисов, не "една жена". Ще вярваме ли на мъжката дума или и минава в графата ЕЖК?
  —цитат от коментар 72 на razor


  - Борисов си го знаем, че е отявлен лъжец, току виж дори и за това излъгал - може "мата хари" да е бил мъж :)

  Cancel "Cance(r)l culture" (#MeToo, #LGBTIQ+, #EndFatTalk, #BlackLivesMatter, etc.)
 75. 75 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  До коментар [#64] от "Doge":

  Е в Моленбек, Бруксел всичко е много по-прекрасно. Слънцето грее, птичките пеят.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 76. 76 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Радев към Гешев - или влизаш в час или и ти у кофата! Рашков към Гешев - прокурор си, ама без МВР не можеш!
  Кофти за боклуците

 77. 77 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  До коментар [#75] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":

  Току що се разходих с гугъл мапс из този квартал и после се разходих из жк Дъбника. Потресаваща гледка, улици с дупки , коли паркирани в градинките пред олющените панелки и разноцветни найлонови торбички закачени по дърветата. В в Моленбенк хубави улици подържани тротоари и красиво боядисани блокове. Не занм за Враца, обаче ако в гр. Варна кварталите изглеждат като в Синт Янс-Моленбек щях да съм безкрайно щастлив и щях да обявя варна за най-добре благоустроения град в България.

 78. 78 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  До коментар [#75] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":

  Нека хората сами да преценят:
  https://www.alo.bg/5419656

 79. 79 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Весело

  До коментар [#75] от "Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента":Току що се разходих с гугъл мапс из този квартал и после се разходих из жк Дъбника. Потресаваща гледка, улици с дупки , коли паркирани в градинките пред олющените панелки и разноцветни найлонови торбички закачени по дърветата. В в Моленбенк хубави улици подържани тротоари и красиво боядисани блокове. Не занм за Враца, обаче ако в гр. Варна кварталите изглеждат като в Синт Янс-Моленбек щях да съм безкрайно щастлив и щях да обявя варна за най-добре благоустроения град в България.
  —цитат от коментар 77 на Doge


  Сигурно си единственият преди да му отрежат главата. Бял човек там не стъпва. Кучак, верно си мислех, че си малко по-умен. Честно.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 80. 80 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  [quote#79:"Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента"][/quote]

  Явно е така, сигурно тези са се върнали с отрязани глави.
  https://www.dnevnik.bg/sviat/2015/12/02/2661648_turisti_zaliaha_brjukselskoto_predgradie_molenbek_sled/

 81. 81 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  Сигурно си единственият преди да му отрежат главата. Бял човек там не стъпва. Кучак, верно си мислех, че си малко по-умен. Честно.
  —цитат от коментар 79 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  Ти да видиш
  Предградието е по-популярно от всякога и сега го посещават не само полицаите, но и любопитните белгийски и чуждестранни туристи. Те искат да научат повече за мястото, откъдето е терористът Салах Абдеслам.


  Туристическите обиколки на Моленбек са изцяло резервирани, след като мястото стана известно като "инкубатор за джихадисти".


  Резервирани да им отрежат главите според Лехчевския специалист по отглеждане на зелки.
  Уникално.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Ще пее ли пилето сега?Или ще си скрие главата като щраус.

 84. 84 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  Кучак, верно си мислех, че си малко по-умен. Честно
  —цитат от коментар 79 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  ПС
  Аз пък никога не съм те мислил за умен. Честно.

 85. 85 Профил на Аллен Даллес
  Аллен Даллес
  Рейтинг: 378 Неутрално

  До коментар [#14] от "vassilun":

  Пак с боко. Но на друго място.

  Пиле, Пиле, аз те знам
  искаш нещо да ти дам.
  На ти кинти да кълвеш
  та петле да порастеш.

  Антиквар - човек, който се бори против тиквите.
 86. 86 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  Илчовски не е предоставил никакви доказателства 😂😂😂😂. Това стана ясно,след разпита на Иван Ангелов. Единственото, което е дал,са няколко фактури, които вече са осчетоводени!!!!! Няма записи, няма кюлчета,няма плеймейтки, няма нищо........ Всички доказателства са се били на база "Една жена каза" Може би и затова Илчовски така яростно обиждаше и гонеше журналистите, като го питаха какви доказателства е предоставил.
  Айде, още една опорка отпадна. Защо Дневник не публикува това????

 87. 87 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1907 Весело

  До коментар [#82] от "nij50393132":

  Леле мале бай дън консерватор... Не напразно ви промиха мозъците няма ляво няма дясно. Нищо не става от вас... И камък за зеле не става.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 88. 88 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#87] от "Мултикултиджендър-Ариец":

  не си ми от нивото, както виждаш те пропускам

 89. 89 Профил на vvs08576060
  vvs08576060
  Рейтинг: 26 Неутрално

  До коментар [#6] от "Мизийски":

  Тия хора държат на къси позиции цяла България. Съсипваш актив и го купуваш на безценица (справка -- прекалено много фирми, купени от Шиши). Ето това е, приятелю, The Big Short, в нашата родина.

 90. 90 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  Това са хора без никаква представа за човешко достойнство, жалки страхливци като оня, на когото пълниха чекмеджето с пачки и кюлчета, пък сега отричат изобщо да го познават.

  Иван Пилето - един от най-влиятелните бизнесмени в България - се оплете в лъжите си като ромка, хваната с ръка в чужда дамска чанта.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 91. 91 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2299 Неутрално

  Двама крадливи цигани се карат.

 92. 92 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 727 Неутрално

  На тоя му имам пълно доверие! Неговата дума не закон, а Конституция за мен!

 93. 93 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1907 Неутрално

  До коментар [#90] от "Norman Granz":

  Оплете се като Христо-Маджото га обясняваше че няма сестра. Всички видяхме сконфузената му муцуна.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 94. 94 Профил на misinformed_808
  misinformed_808
  Рейтинг: 338 Весело

  Сигурно си единственият преди да му отрежат главата. Бял човек там не стъпва. Кучак, верно си мислех, че си малко по-умен. Честно.
  —цитат от коментар 79 на Wornoxmaniak Фитнес Инструктор на Черепа и шеф на президента


  По-добре недей да коментираш кой умен, кой прост, преди да научиш друг лаф освен "Жалка история".

 95. 95 Профил на misinformed_808
  misinformed_808
  Рейтинг: 338 Весело

  До коментар [#90] от "Norman Granz":Оплете се като Христо-Маджото га обясняваше че няма сестра. Всички видяхме сконфузената му муцуна.
  —цитат от коментар 93 на Мултикултиджендър-Ариец


  Защо не направиха ГЕРБ-а една комисия да викнат Христо Иванов и да го уличат публично в корупция и връзки с Маджо, а? Ем бяха на власт, легитимни, етц. етц.

  Ти пък си достатъчно плосък, че да няма в какво да се оплетеш, така че отговор по същество не очаквам ;)

 96. 96 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#93] от "Мултикултиджендър-Ариец":

  Обикновено прескачам зловонията ти, но този път ще реагирам.

  Христо Иванов има толкова общо с Маджо, колкото ти с британския кралски двор (House of Windsor).

  Затова пък Бойко Методиев Борисов има ВСИЧКО общо с Маджо, както е описано в подробности в ето този материал:
  https://m.dnevnik.bg/analizi/2020/08/16/4101223_madjo_i_borisov_kude_se_presichat_putishtata_na/

  Знам, че ако беше порядъчен човек, нямаше да си едновременно и тръмпист, и гербаджия, и постингът ми не цели да те превъзпита (ти си това, което си), а просто да ти покаже колко примитивни са похватите за оклеветяване на почтени хора, които ползваш.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 97. 97 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 82 Неутрално

  Атанас Атанасов хвърли бомба: ГД "Вътрешна сигурност" използвала СРС извън МВРhttps://frognews.bg/novini/atanas-atanasov-hvarli-bomba-vatreshna-sigurnost-izpolzvala-srs-izvan-mvr.html "Вътрешна сигурност" кореспондира на отдавна съществуващата служба Internal Affairs в авгло-саксонското правоприлагане и е предназначена ЕДИНСТВЕНО за следене на негови служители по подозрения в корупция и други неправомерни действия. Ако се докаже, че ГДВС наистина е подслушвала политици по заповед на Гешев или на когото и да било - ЩЕ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ.
  —цитат от коментар 30 на Norman Granz


  Фрогнюз... Грънчо, Грънчо.

 98. 98 Профил на chicho_gosho
  chicho_gosho
  Рейтинг: 299 Весело

  Питане към адвокат Менко Менков - а дали Пилето ще се подложи на детектор на лъжата за представянето на фалшиви договори за изкупуване на продукция на изкуствено завишени цени, за да стигнат фалшивите договори за отпускането на кредит от една частна търговска банка, за един приятел питам? Щото ако Менко Менков е съгласен Пилето да каже дали е представял фалшиви договори, за да му бъде отпуснат няколко милионен кредит от една частна банка и дали тези договори намират отражение в подаденото в НСИ и ТР гфо на дружеството му, искам да гледам пряко предаването от детектора на лъжата :):):):):) Ще е яко забавно движението на стрелката какво ще е ... :):):)

 99. 99 Профил на yp123
  yp123
  Рейтинг: 338 Весело

  Обаче как за всяко нещо пита Менко дали е така :D Много забравя този човек...

 100. 100 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#96] от "Norman Granz":

  "Бойко Методиев Борисов има ВСИЧКО общо с Маджо, както е описано в подробности в ето този материал..."

  Особено ми хареса разказът на Батето Славков, дето - когато големите шефове на СИК се събирали да решават важни въпроси - бате Бойко го оставяли отвън да пази колите.

  Някакъв друг свидетел пък разправяше, че при подобни обстоятелства го оставяли пак отвън, да варди пред вратата.

  Явно са преценили, че за повече от портиер и охрана на паркинг не става. :)))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK