На живо

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

Служебен кабинет Велислав Минеков

© Велко Ангелов

Служебен кабинет Велислав МинековС поредните регистрации на партии и коалиции преди утрешния краен срок премина днешният ден. Подписи в ЦИК внесоха от "Републиканци за България", "Българско лято", "Има такъв народ", ДПС.


Напрежение ден след регистрацията пък се породи в "Изправи се! Мутри вън!". Членът на "Отровното трио" Николай Хаджигенов определи Татяна Дончева като "търгаш" и заяви, че тя е поискала всичко в преговорите за общо явяване, както го е направила с БСП, но то не е било прието.


Формациите все пак ще се явят заедно като част от коалицията, в която участва Мая Манолова и още няколко политически и граждански субекта.
Министърът на културата Велислав Минеков съобщи, че обмисля дали да не поиска оставката на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков заради прекъсването на програмата в събота за извънреден брифинг на ГЕРБ.
Междувременно Националният съвет на БСП реши левицата ще се яви на предсрочните избори на 11 юли с 11 сменени водачи на кандидатдепутатските листи.


Подробности вижте в хроологията

БНТ: Надяваме се, че министърът на културата не опитва натиск

Вярваме, че атаките на служебния министър на културата Велислав Минеков не са опит за натиск или връщане в годините, които смятахме за безвъзвратно отминали, това се казва в позиция на екипа на дирекция "Новини и актуални предавания" в БНТ. Поводът е изказване на министъра, в което коментира, че може да поиска оставката на директора на БНТ Емил Кошлуков, заради отразяване на живо на пресконференция на ГЕРБ.


Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Велко Ангелов


От БНТ казват, че програмата не е била прекъсната, заради излъчването, а то е било в рамките на актуален информационен блок от редовната програма на обществената телевизия. Според журналистите на БНТ скандалът с подслушването на опозиционни политици е важно събитие и затова смятат, че зрителите трябва да чуят още информация по темата и различни гледни точки.

ЦИК: Актуализирането на списъците не трябва да се прави сега

Актуализирането на списъците е дълъг процес, който не трябва да се прави в навечерието на изборите. Нужно е това да се регламентира от закон, коментира днес пред БНТ зам.-председателят на ЦИК и един от говорителите на комисията Росица Матева. Тя допълни, че ЦИК има нужда от помощ за подготовка на документацията за обществената поръчка за нужните допълнители машини за гласуване, както и за гарантиране на сигурността на машинния вот. Според Матева, интересът към предсрочните парламентарни избори е по-голям, отколкото към редовните.
Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Георги Кожухаров

11 партии и 4 коалиции са се регистрирали за изборите до момента

Общо 11 партии и 4 коалиции са се регистрирали в ЦИК денонощие преди изтичане на крайния срок за това, съобщи БНТ. Междувременно от ЦИК обявиха, че ще питат Министерството на регионалното развитие и и благоустройството дали българите, които в изборния ден са на почивка в страната, могат да си направят адресна регистрация в хотела, в който са отседнали, за да гласуват.
Срокът за регистрация на партии и коалиции за предстоящия на 11 юли вот изтича утре в 17.00 часа.

Валери Симеонов: Не правим коалиция на отчаянието

Коалицията между ВМРО, Воля и НФСБ за изборите на 11 юли не е формирана, заради отчаянието, че по отделно партиите не влязоха в парламента при предишния вот, каза днес пред Би Ти Ви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Като доказателство, той посочи фактът, че нито един от тримата лидери не е водач на листа. Симеонов не приема и мнението, че коалицията е формирана под натиск от ГЕРБ, за да има партията на Бойко Борисов да има партньори за коалиционно управлението. "ГЕРБ не е доживотен партньор. Партията беше партньор дотолкова, че да вкараме определени каузи и да ги реализираме през тях", поясни Симеонов.
Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Юлия Лазарова

Без големи размествания при водачите в листите в БСП

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© БСП


Левицата ще се яви на предсрочните избори на 11 юли без съществени промени при водачите на кандидатдепутатски листи, съобщи пресцентърът на БСП. На днешното второ заседание на Националния съвет на БСП се взе решение, че в само 4 от избирателните райони ще има размествания при водачите. Това са Враца, Кърджали, Смолян и Варна. Във Варна на мястото на местния лидер Борислаев Гуцанов ще се яви лидерът на БСП Корнелия Нинова, във Враца Александър Симов ще замести актьорът Анастас Попдимитров. В Кърджали листата ще бъде водена от Велизар Енчев вместо Петя Михалевска, която пък ще оглави листата в Смолян на мястото на Александър Симов. В останалите изборни райони водачите на кандидатдепутатските листи от 4 април остават същите.


Очевидно БСП ще повтори стратегията си от миналите избори да заложи на познати лица. Оправдаха се очакванията за смяна на лидерската позиция в Кърджали, Враца и Смолян. В Разград (сега Таско Ерменков) и Хасково (сега Велизар Енчев), където социалистите също не постигнаха добър резултат, водачите остават същите.


Подробности четете тук.

Асен Василев не бил предлагал да се ограничи правото на глас на българи

На правителственото заседание на 19 май министърът на финансите Асен Василев е поставил за бъдещо обсъждане въпросите за прочистване на избирателните списъци във връзка с наличието на т.нар. "мъртви души" в тях и "по никакъв начин не е предлагал да се ограничи правото на глас на българите, които пребивават постоянно в чужбина и не плащат своите данъци и осигуровки в България". Това се казва в съобщение на Министерството на финансите, разпространено заради медийни запитвания.


В съобщението на финансовото министерство се уточнява още, че Василев е предложил и да се обмисли дали български граждани, които официално са декларирали, че имат постоянен адрес в чужбина, да се извадят от избирателните списъци по адрес на местоживеене в България, като в същото време запазят правото си да гласуват в чужбина или в България по досегашния ред за гласуване по настоящ адрес.


Подробности четете тук.

Правителството обмисля да извади трайно пребиваващите в чужбина от избирателните списъци

Хората, които живеят трайно в чужбина, както и такива, които нямат валидни български документи за самоличност, да бъдат извадени от избирателните списъци, е предложил на последното заседание на правителството (19 май) финансовият министър Асен Василев, се вижда от стенограмата. Премиерът Стефан Янев е заръчал на вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков да сформира работна група, която да прецени дали е възможно да се направи такова прочистване.


"Може би с оглед на това, че в НАП има масиви с хора, които са декларирали, че са с трайно пребиваване в чужбина, е добре тези хора да бъдат извадени от списъците. Някаква работна група да се случи и не знам колегите от МВР дали могат да подадат списък на хора с актуални лични документи – било паспорти, било лични карти, за да може хора без български лични документи няма как да гласуват, така че всъщност списъците да бъдат кросчекнати с тези два налични масиви от държавните институции, за да бъдат допълнително изчистени от мъртви души", предлага Василев.


Премиерът Стефан Янев решава министрите на регионалното развитие, на вътрешните работи и на финансите да координират изготвянето на избирателните списъци, което бе записано и в решенията от заседанието.


"След което при необходимост заместник министър-председателят по вътрешен ред и сигурност и министър на вътрешните работи (Бойко Рашков- бел. ред.) ще направи една работна група, която да прецени какво е възможно и какво не е възможно и тази работна група съвместно с ЦИК при проверка на законодателството, методология и всичко, което е необходимо, тоест задължително в рамките на закона, да се направи такова прочистване ако е възможно, ако не е възможно, просто няма смисъл да коментираме темата", допълва Янев.


Информация за сформирането на такава група засега няма.

Дончева: Субсидията ни щеше да зависи от Корнелия Нинова

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Юлия Лазарова


"В нито един момент не сме били близо до споразумение за коалиция с БСП. Не може да се подпише споразумение, защото на "Движение 21" не беше предложено място в коалицията", каза пред БНР Татяна Дончева, лидер на "Движение 21".


Тя посочи, че Корнелия Нинова сама не може да решава кои места са избираеми при сегашната система с преференциите.


"Въпросът за съпредседателя стои така. Нинова има проблем с вътрешната опозиция и с обществения си имидж. Само тези гласове не са ѝ достатъчни. Затова ще трябва да приеме до себе си човек, който ще ѝ донесе другите територии електорат. Не се притеснявам да кажа, че в случая това съм аз... Субсидията и сега я имаме, но в коалицията тя ще зависи от Корнелия Нинова и ако тя спре да ни я плаща, дори да имаме депутати, няма да имаме юридически механизъм да си поискаме парите".


Дончева съобщи, че в споразумението за общо явяване на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" е записано това да е последно явяване на избори с това име. При формиране на парламентарна група ще остане само "Изправи се!".


Лидерът на движението съобщи, че представители на партията, които най-вероятно са подслушвани, ще подадат молби за проверка до Бюрото за контрол на СРС. "В следващия месец-два очаквам нещата малко по малко да излизат", каза Дончева.

За предстоящите избори на 11 юли ще бъдат разкрити близо 570 секции в 67 държави, съобщиха от Министерството на външните работи. В 300 от секциите ще се гласува машинно, сочат анализите на ведомството. Най-много машини ще са нужни в Турция – от 57 секции там в 46 се очаква вотът да е с машина. Над 3000 българи ще участват в секционните избирателни секции в чужбина. Предвиденият бюджет за вота зад граница е 6.7 млн. лева, той вече е утвърден от Министерски съвет.

Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков намекна, че може би ще поиска оставката на генералния директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков. Поводът за неговия коментар бе прексъването на сутрешното предаване на БНТ в събота за излъчването на извънреден брифинг на ГЕРБ, в който взеха участие Даниел Митов и Тома Биков. Според Минеков това е грубо нарушаване на дейността на телевизията, тъй като по закон прекъсване на редовната програма може да се извършва само при изключителни обстоятелства като зeметресение, бомбардировки, война или изявления на президента, главния прокурор, патриарха и главния мюфтия. "Тези нарушения започват да стават систематични. Струва ми се, че се натрупват явления, които могат да ме предизвикат да поискам оставката на г-н Кошлуков", заяви Минеков. Още по темата - тук.


Той съобщи, че към Министерство на културата са създадени четири инициативни групи, които да работят по изменения на ключови закони като тези за културното наследство, за филмовата индустрия, за меценатството и атворските права. Минеков заяви, че е започнала и инициатива за създаването на специализиран полицейски отряд по охрана на културното наследство.

Карадайъ очаква избори, които да произведат стабилност

"Пред нас стоят едни важни избори, с оглед на многото кризи, които ги има в страната – и здравна, и социална, и икономическа, и пандемична, а и политическа. Отиваме на избори, които да произведат необходимото, за да има стабилност в страната", каза Мустафа Карадайъ, след като внесе 7979 подписа в ЦИК за регистрация на ДПС на изборите на 11 юли.


"Имахме заседание на централния съвет и взехме решение за минимални корекции на листите с цел максимален резултат", информира председателят на партията по повод все още необявените кандидати за депутати по региони.


Според него на изборите на 4 април е направена голяма грачка в посока на възстановяване на демокрацията и рестарт на държавността, но все пак е само една крачка.


По повод потвърдената от вътрешния министър Бойко Рашков информация за подслушване на политици, Карадайъ каза, че не разполага с факти. "От доста време съм участвал в избори и обикновено преди избори има много теми, които се отварят в различни посоки, които като минат изборите след това фактическата картина казва друго. В конкретния случай не искам да правя внушения, че е така. Не разполагам с факти и няма да правя анализ на анализите на някого", коментира председателят на ДПС.

Единствената нагласа е изборите да са по-честни от предишните, каза Тошко Йорданов

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Юлия Лазарова


"Единствената нагласа е, че тези избори трябва да са по-честни от предишните", заяви Тошко Йорданов от "Има такъв народ", след като формацията на Слави Трифонов подаде документи за участие в предсрочния парламентарен вот, предава Би Ти Ви.


Според него са "въпроси за врачка" как ще се представи политическата сила. Йорданов не пожела да отговаря на други питания, включително дали се очертават промени в листите и, ако да, какви.


На изборите на 4 април "Има такъв народ" бе втора политическа сила със 17.66% от гласовете.

Цветанов: Днес сме 25.05, а ние сме 5-ата регистрирана партия

Първи за регистрация в ЦИК тази сутрин пристигнаха от "Републиканци за България". Те внесоха над 6000 подписа.
Обявиха, че се надяват да увеличат резултата си на предсрочните избори със самостоятелно явяване и подобрена комуникация с избирателите. На последните избори партията спечели 1.31%.


"Видяхме, че 45-ият парламент не е алтернативната на статуквото. Не е начинът да правиш устойчив политически проект със скандали, и ние можем да направим скандал", каза Цветан Цветанов.


"Хубавото е, че днес сме 25.05, а ние сме 5-ата регистрирана партия, която ще участва самостоятелно в изборния ден", добави още той Цветанов.

Специализираният наказателен съд (СНС) не е издавал разрешения за подслушване на политици - настоящият служебен премиер или лица от политически формации. Това съобщиха от съда в отговор на юриста от "Демократична България" Атанас Славов, който предположи пред Би Ти Ви, че по последния скандал разрешенията са били издадени именно от тази институция.


Подробности - тук.

Васил Божков ще води две листи на "Българско лято"


Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Скрийншот


Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков, който има 19 обвинения от прокуратурата, ще бъде водач на две листи на партията "Българско лято". Това съобщи нейният лидер Борил Соколов при внасянето на нужните подписи в ЦИК за регистрацията преди предсрочните парламентарни избори на 11 юли, предаде БНТ.


"Българско лято" не участва пряко в изборите на 4 април, тъй като не бе регистрирана навреме, но използва регистрацията на "Българско национално обединение" и имаше 2.95% (94 515 гласа). Този път целта е да се премине 4%-ната бариера за влизане в парламента, обясни днес Соколов.

Мартин Димитров предлага "таван" на кредитите от ББР

"Създаденият от досегашната власт модел на концентрация вреди на икономиката и е срещу малкия и средния бизнес у нас". Това каза пред БНР доскорошният депутат от "Демократична България" Мартин Димитров.


"Този модел на управление, който ГЕРБ въведе – със свръхконцентрация на ресурси, води до това населението да обеднява, България да продължава да бъде най-бедната в ЕС, а Румъния, от която искахме да се "откачим", защото ни забавяше влизането в ЕС, или ние така си мислехме, ни изпреварва с 33% по-високи доходи в момента. Тоест, този модел не е проблем само в справедливостта в него, а това, че икономически ни забавя", каза Димитров по казуса с Българската банка за развитие и раздаването на огромни кредити на малък брой фирми Мартин Димитров коментира:


За да не продължават сегашните практики в ББР, Димитров предлага "таван" на кредитите. Със слагането на такъв тези практики трябва да бъдат прекратени завинаги, посочи той.


"Предложих да е 50 хил. лева. Нека да разсъждаваме между 50 хил. лева и 5 млн., някъде между двете. Но наличието на "таван" спасява положението. Защото автоматично тази банка ще финансира малък и среден бизнес, а големите да си отидат при търговските банки." Димитров е категоричен, че е подменена целта на банката.


"В момента голяма част от контролните органи се занимават с малкия и среден бизнес. Контролните органи първо трябва да се занимават с големия бизнес, като касовите наличности е само един от въпросите. Най-накрая трябва да се занимават с малкия и среден бизнес и хората по пазарите. За да има истинска събираемост", изтъкна икономистът. "Вижте какво се получава - за човека на пазара, че не е платил един лев данък - жестока глоба и наказание, а за големите фирми липса на контрол. За много големи фирми", каза още той.

Приоритет за външното министерство ще е диалогът със Северна Македония

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Юлия Лазарова


"Приоритетите на правителството ще са приемственост и предвидимост на действията, които ще се осъществяват. Националните интереси стоят на дневен ред, не партийните", това каза на пресконференция, на която представя екипа си външният министър Светлан Стоев. Като основна цел за ведомството си той очерта възстановяването на доверието и активизирането на диалога със Северна Македония.


Стоев ще има двама зам.-министри. Румен Александров ще помага за преговорните отношения със Северна Македония и процеса на разширяване на ЕС. За последно е бил посланик в Нидерландия. Вторият зам.-министър е Зарица Динкова. Нейният приоритет са политики за развитие и икономическият профил на министерството. Тя бе определена от Стоев като дясната ръка на вицепремиера Атанас Пеканов, който отговаря за плана за възстановяване и устойчивост.


Началник на кабинета на Стоев ще е Яна Дочева.

Хаджигенов определи Татяна Дончева като търгаш

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Юлия Лазарова


"Татяна Дончева поиска всичко, точно както го е направила от БСП. Не сме го приели. Репликирахме коалицията без никаква промяна в никаква посока. Търгашите, и не само в политиката, искат всичко, нашата работа е да не им дадем. Меко казано съм разочарован от старите политици. Нямам високи очаквания", така пред БНТ Николай Хаджигенов от "Отровното трио" коментира преговорите за общо явяване на предстоящите избори с лидера на "Движение 21". Двете формации са част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!". Дончева водеше преговори за общо явяване и с БСП, което Хаджигенов определи като "социалистическа носталгия от хората, които са излизали от левицата и не са постигнали нищо.


На 24 май "Изправи се! Мутри вън!" внесе 6000 подписа за регистрация за предстоящите избори. Коалицията остава във формата от предишните избори.


Според Хаджигенов "Изправи се! Мутри вън!" ще влезе в следващия парламент, където би трябвало да се запази като парламентарна група, макар преди това да се мине през преговори.


Разнобой в коалицията се видя след влизането й в 45-ото Народно събрание. Тогава Хаджигенов обяви, че би се жертвал за министър и че е нужна подкрепата на БСП, за да "убият ламята", а партньорите му Мая Манолова от "Изправи се.БГ" и Татяна Дончева обявиха, че той няма да бъде част от парламентарната група на обединението, ако се договаря за министър и търси подкрепата на партиите на статуквото. Хаджигенов отвърна, че "госпожите" очевидно не са чули и разбрали, "както обикновено".

"От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата", каза пред Би Ти Ви лидерът на партията Румен Петков по повод обединението в лявото политическо пространство.


Според него повечето партии и коалиции са се вторачили в постовете и водачите на листи, отколкото в съдържанието и това, което предлагат на избирателите, докато той иска да се върне усещането за приличие.


"Това е нещото, което отвращава хората. Не се говори за политика, а се водят грозни пазарлъци зад гърба на обществото. Съдържателната отлика на този формат – първите разговори бяха какво е това, което ни събира", коментира Петков. Той допълни, че в този случай лявото обединение няма да бъде "механичен сбор".


Румен Петков коментира и потвърдената информация от вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков за подслушване на политици. "За съжаление считам, че с този главен прокурор няма да има последици", каза той. По думите му е много важно да се изясни дали тези хора са подслушвани във връзка с престъпление или просто за да се знаят намеренията им.

Днес е второто заседание на Националния съвет на БСП във връзка с предсрочните избори на 11 юли. На него се очаква да бъдат утвърдени и водачите на кандидат-депутатските листи. Другата "гореща" точка в дневния ред е изборът на ново тясно ръководство на БСП, след като на 5 април цялото Изпълнително бюро подаде оставка след изборната загуба.


Подробности - тук.

Борисов настоя беларуският журналист да бъде освободен

Преди изборите: министърът на културата може да поиска оставката на Кошлуков (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


С публикация във фейсбук късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подкрепи заключенията на Европейския съвет и настоя Роман Протасевич и приятелката му София Сапега незабавно да бъдат освободени и да бъде гарантирана свободата им на движение. Приветства и налагането на допълнителни санкции срещу Беларус заради "недопустимия и безпрецедентен" инцидент с принудителното приземяване на самолета на "Райънеър" в Минск.


След предаването на властта на служебното правителство Борисов рязко спря да коментира вътрешнополитически теми, въпреки коментарите за състоянието на страната и информациите за подслушване на политици от страна на службите, които са били под негово ръководство.


На 23 май по заповед на президента на Беларус Александър Лукашенко самолет от Атина до Вилнюс бе пресрещнат от изтребители и съпроводен до летището в Минск, където бе арестуван журналистът, активист и съосновател на платформата "Нехта" Роман Протасевич. Твърдеше се, че на борда има български гражданин, но Министерството на външните работи опроверга това.


Коментари (275)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Хахаха, в качеството си на какъв? на ТВ зрител. Тоя още живее в измислен свят, че е нещо значимо.
  Буци не се пъни. Има си правителство. То ще излезе с тази позиция. Не се опитвай да се прикачваш там, където не си поканен.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  Лукашенко е известен с това , че чете непрекъснато фейаса на Буци.

  SHADOWS of SOFIA
 6. 6 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 4242 Неутрално

  Едно приказваме, друго мислим. Примерно така:
  "Ех, тоя Лукашенко! Що не съм на неговото място! Я как се оправя със своята опозиция, кщак им ги набива с 200! "

 7. 7 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Не отговаря на преките обвинения към него, а го дава активен , където никой не му иска и никому не е потребно некомпетентното му мнение.

 8. 8 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  г-н Радев как ще коментира ?

 9. 9 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2782 Неутрално

  Самолетите са два ....И двата са поискали приземяване в Минск . Решенията са на командирите на самолетите , което очевидно за автора няма значение . За кофата на МУТРАТА е трудно да схване двете неща . Приземяването на самолет взето от командира на самолетите дали е правилно , дали е по международен протокол .... Второто е свързано с този журналист ! Той е терорист по бела руското законодателство , участвал в планирана операция за убийството на президента Лукашенко !?? Терористите трябва да се арестуват навсякъде ..:)

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  Той докато беше на власт "настояваше" и сърбите да върнат Цветан Василев, пък нещо не се получи. Сега като лидер на замираща партия съвсем няма какво да лае, керванът и без него си върви.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 13. 13 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 331 Весело

  Кой беше този Борисов?

 14. 14 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 1091 Неутрално

  да вдигнат изтребител за да те арестуват в корумпирана държава е велико признание, че работата ти струва :) Кураж на момчето, Лукашенко току що легитимира работата му напълно.

  You don't know what you don't know.
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5027 Неутрално

  До коментар [#5] от "К2":

  Все пак са доста близки. Предупредих те да не се шегуваш с БУДА.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5027 Неутрално

  До коментар [#8] от "Хай Буй":

  Старши, хайде малко по-умно!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 18. 18 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  До коментар [#5] от "К2":Все пак са доста близки. Предупредих те да не се шегуваш с БУДА.
  —цитат от коментар 16 на КМЕТ В СЯНКА


  Скучно е без монолозите му. Ше зема да отида до ателието на Врабев да видя говорещия Буда.

  SHADOWS of SOFIA
 19. 19 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 208 Неутрално

  настоя Роман Протасевич и приятелката му София Сапега незабавно да бъдат освободени и да бъде гарантирана свободата им на движение.
  ==============================================================
  Борисов, завършилия школата на милицията в Симеоново, го играе евродЕсидент. А когато Протасевич призоваваше за разправа със семействата на белоруските полицаи, се спотайваше.

  Свободата, Санчо...
 20. 20 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Трябва да има брифинг и Къдравата Сю да ни представи "личното" мнение на "гражданина " Барисич като официална позиция на България. Тия са толкова жалки.

 21. 21 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Боко вече не си интересен,бегай с 200!!

 22. 22 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5027 Неутрално

  До коментар [#15] от "LudLustrator":

  Написал също, че било празник на бълг. ЕЗИК!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  Е, и ББ се присъедини към тия дет ного ги разбират работите когато нищо на зависи от тях. Току сме го видели с яйца в ръцете по площадите

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 975 Неутрално

  До сега пРезидента не е коментирал нищо свързано с русия, няма и да посмее, защото дори в тази случка, прозира дългата ръка на джуджето от Москва.

  agent
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5027 Весело

  До коментар [#26] от "Ronald Reagan":

  Много ви мори Президента.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 30. 30 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2475 Неутрално

  Настоя... като какъв? Разбирам да е след 11 по-следващия месец, но сега? Или дай да си намерим повод да се появим пред медиите...

 31. 31 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2009 Гневно

  Това трябваше да излезе не от устата на ББойко, а от Президента и Правителството!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2309 Неутрално

  В. "Сега":

  На втория запис диспечер пита пилотите откъде е дошла инструкцията за аварийно кацане в Минск - от авиокомпанията ли, от летището на отпътуване или от летището на пристигане? На което екипажът отговаря, че инструкцията е точно от питащия.

  https://www.segabg.com/category-observer/kak-belarus-otvleche-zhurnalist-vuv-vuzduha


  Какъв превод обръщащ наопаки реченото в оригинал. Което е:

  На второй записи диспетчер спрашивает борт Ryanair: «Эта рекомендация приземлиться в Минске — откуда она к вам поступила? Она пришла от авиакомпании, от аэропорта отправки или аэропорта прибытия?».
  Экипаж самолета отвечает, что рекомендация приземлиться в Минске принадлежит ему.
  -----
  Дори и гугъл-преводач го превежда по-точно:

  При второто влизане диспечерът пита Ryanair: „Тази препоръка за кацане в Минск - откъде дойде? Дойде ли от авиокомпанията, от летището за заминаване или от летището за пристигане? "
  Екипажът на самолета отговаря, че препоръката за кацане в Минск принадлежи на тях.

  Сам съм, други няма...
 34. 34 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6204 Любопитно

  Другите наши лидери ще си трайкат ли?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 35. 35 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1816 Любопитно

  Дали сме решили проблемите с нашата, така наречена "журналистика", та стигнахме до защитата и в тираничният Беларус?

 36. 36 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2475 Неутрално

  г-н Радев как ще коментира ?
  —цитат от коментар 8 на Хай Буй


  За щастие, Република България е свободна демократична страна и не е работа на президента да контролира изказванията на никой от нейните граждани. Всеки може да говори каквото си поиска, стига това да не противоречи на българските закони.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  В. "Сега":На втория запис диспечер пита пилотите откъде е дошла инструкцията за аварийно кацане в Минск - от авиокомпанията ли, от летището на отпътуване или от летището на пристигане? На което екипажът отговаря, че инструкцията е точно от питащия.https://www.segabg.com/category-observer/kak-belarus-otvleche-zhurnalist-vuv-vuzduha Какъв превод обръщащ наопаки реченото в оригинал. Което е:На второй записи диспетчер спрашивает борт Ryanair: «Эта рекомендация приземлиться в Минске — откуда она к вам поступила? Она пришла от авиакомпании, от аэропорта отправки или аэропорта прибытия?».Экипаж самолета отвечает, что рекомендация приземлиться в Минске принадлежит ему.-----Дори и гугъл-преводач го превежда по-точно:При второто влизане диспечерът пита Ryanair: „Тази препоръка за кацане в Минск - откъде дойде? Дойде ли от авиокомпанията, от летището за заминаване или от летището за пристигане? "Екипажът на самолета отговаря, че препоръката за кацане в Минск принадлежи на тях.
  —цитат от коментар 33 на MilliVanilli


  Тоя руски превод си чиста измислица. Екипажите и РВД говорят единствено и само на английски. А когато над дясното ти крило има изтребител не ти остава нищо друго освен десен крен и да следиш градуса на снижение по тангажа.

  SHADOWS of SOFIA
 40. 40 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 871 Неутрално

  Лукашенко, чули? Прочете ли? Борисов е казал. Какво чакаш? Да те прекарат с 200 и?

 41. 41 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2491 Неутрално

  ББ дали е настоявал лятос веднага да бъде освободен българския журналист, незаконно арестуван и бит от биещото сърце на родната милиция/уж полиция? Дакато беше действащ, не кукла-премиер, както сега, поиска ли разследване на виновните?
  Жалък си Боко!
  И преди беше жалък с гъненето си към Ръсия и Путин или симулацията на евродемократ!
  Прав е бил Иван Костов като не се съгласяваше и беше спирачка за влизането на ГЕрП в Европейската народна партия!!
  "ГЕП са европейци, ама не чак до там."
  Някой от класиците, дали не беше актуалният все още Алеко?

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1816 Неутрално

  До коментар [#8] от "Хай Буй":

  Още не са му се обадили от североизток за да му наабият канчето.
  НЕДОСТОЕН!!!

 44. 44 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5027 Весело

  До коментар [#31] от "chichka":

  Мамин, къде бе Президента снощи и какво правеше? Хайде малко по-умно!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 45. 45 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 871 Весело

  Хей, герберасти! Само Радев сънувате. Непрекъснато подхранвате мокрите сънища на вожда си. БХ няма да стане президент и да се насе--те тук няма да помогнете. Само ни карате да се смеем.

 46. 46 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Весело

  До коментар [#19] от "Bornagain":

  Я как леко пускаш като пръ..я из гащи тази смрадлива измислица!
  Дали ще успееш да дадеш пример?
  Хайде цитирай текст от Р.П. в който се пледира за това.
  Ама не от руските, путинови парцали, а от "Нехта".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 47. 47 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  До коментар [#44] от "КМЕТ В СЯНКА":

  А Буци гледа по телевизора и беснее

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 867 Весело

  До коментар [#42] от "LudLustrator":


  До коментар [#37] от "todor._89"://Кмете, фигуранта да е казал нещо за Лукашенко? Вероятно се страхува да не дойде пак руския поп да му нашоква празното канче.//===============Тиквунеца каза ли нещо за фалшифицирането на изборите в Беларус , или го беше страх да не дойде руския поп да му отслужи Заупокойна литургия!!!
  —цитат от коментар 42 на LudLustrator


  Заповядай!
  https://segabg.com/node/148474

  "Заедно с другите лидери на държавите в ЕС премиерът Бойко Борисов определи президентските избори в Беларус като "нито свободни, нито честни" и затова декларира, че "не признава резултатите им". "

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2309 Любопитно

  Някой помни ли колко турски граждани Боко ги проводи на Ердоган? Кава ли е съдбата им?

  Сам съм, други няма...
 54. 54 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4080 Весело

  До коментар [#10] от "Араламбене му е майката":

  "Тиквата дали помни кой е Абдулах Бююк?"


  Когато предаваше на султана разни неудобни бежанци от режима му, не беше толкова демократично настроен май........

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Весело

  Eй ма!
  Тук съм!
  Още шавъркам.

  Това се опитва да каже на Европата единакът Борисов.
  Явно се чуства жестоко пренебрегнат и сега използва намалението, че Радев нищо не е казал за Протасевич, за да се прояви.
  Той горкият продължава да си внушава, че са се занимавали с него, защото е много умен и способен.
  Не бе бако!
  Обръщаха ти внимание само защото беше премиер на България и заради нищо друго.
  Сега вече си едно....нищо!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2491 Неутрално

  До коментар [#51] от "Гуна Балева":
  докато Борисов беше лицето на България в Европа, САЩ и Израел.

  От което лице цяла България се срамува!
  Причини бол!!!!

 61. 61 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3040 Весело

  А, Румен Фонтана каза и още нещо: навремето генерал Наско го подслушвал като опозиционен политик. Него някои и други от БСП.
  Защо като цитирате някого не предавате цялото му изявление? Все пак има и други медии в България.

 62. 62 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1459 Весело

  ББ е сърдит на Лукашенко, че не му даде да препише Конституцията. В Беларус имаше протести, в България имаше протести. Лукашенко каза, че ще правят нова конституция, нашият след него - също. И после Лукашенко не предложи нов проект и нашият нямаше откъде да препише, та Дани Кирилов се излагаше.

 63. 63 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3402 Любопитно

  И в качеството си НА КАКЪВ настоява !
  МИСИРКИТЕ не са спали дежурни пред Фейсбук
  да не пропуснат Височайшето ФейсБучене

 64. 64 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  На тоя трябва да му се наложи санкция. По конституция външната политика се прави от МВнР и никой няма право да прави официални изявления. Да сигнализират прокуратурата и да го арестуват.

 65. 65 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1459 Неутрално

  А, Румен Фонтана каза и още нещо: навремето генерал Наско го подслушвал като опозиционен политик. Него някои и други от БСП. Защо като цитирате някого не предавате цялото му изявление? Все пак има и други медии в България.
  —цитат от коментар 61 на pamela


  Официалната позиция на ГЕРБ нали беше, че в България няма как да се подслушват политици, по принцип е невъзможно, защото никой съд не би разрешил подобно нещо. Даниел Митов го каза. Да не би заместник-председателят на ГЕРБ да лъже? Тц, тц, не мога да допусна, че твърдиш подобно нещо.

 66. 66 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3040 Неутрално

  До коментар [#65] от "еспресо":

  Ето тука какво е казал Румен Петков за подслушването:
  https://www.24chasa.bg/novini/article/9821675
  Аз не коментирам какво е възможно и какво не, само казвам, че са цитирали избирателно какво е казал.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2332 Неутрално

  Обръщаха ти внимание само защото беше премиер на България и заради нищо друго.
  —цитат от коментар 57 на Храбър


  Когато онзи ден еврокомисарят и португалският външен министър дойдоха в България и най напред се срещнаха с Боко, той все още премиер ли беше? А случайно да знаеш, защо същите игнорираха напълно великите протестърски лидери-Чалгаря, Бойкикев и Галева?

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Весело

  Самолетите са два ....И двата са поискали приземяване в Минск . Решенията са на командирите на самолетите , което очевидно за автора няма значение . За кофата на МУТРАТА е трудно да схване двете неща . Приземяването на самолет взето от командира на самолетите дали е правилно , дали е по международен протокол .... Второто е свързано с този журналист ! Той е терорист по бела руското законодателство , участвал в планирана операция за убийството на президента Лукашенко !?? Терористите трябва да се арестуват навсякъде ..:)
  —цитат от коментар 9 на dejmos


  Ама и за теб е трудно да схванеш, че след като на борда на самолета е имало служители на ГУРУ/КГБ, няма начин пилотът да не поиска приземяване в Минск.
  Нещо повече.
  Става ясно, че арестуването на Протасевич не е чисто белоруска работа, а е по-скоро руска такава.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  До коментар [#69] от "uvtest":

  И как драги това ще го реабилитира мутрагеньо на политическата сцена? Ти още ли не проумя, че ГЕРБ са в изолация, а на тоя му се стяга примката да влезе в затвора, а не да се връща в политиката.

 77. 77 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  Здравите форумни сили нямат угодия.
  Довчера крещяха в захлас - "Абе, къде е Боко, защо си трае???"
  А днес, когато Боко изказа мнение в унисон с целия демократичен свят, крясъците са с обратен знак - "Къф е тоя, бе, та се обажда?!?"
  Угодия нанайси, фрустрацията е перманентна.

 78. 78 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7654 Неутрално
 79. 79 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7654 Неутрално
 80. 80 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2393 Неутрално

  Отбор натегачи, прав е Байдън , че иска международно разследване........

 81. 81 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Весело

  Защо не забелязваме същата "критичност", когато ежедневно тук ни заливат с фейсбук изявите на др. Христо Иванов, например? Или "лидерът" на партийка с 2% подкрепа може да пълни страницата на сайта, но лидерът на партия с 30+% няма това право?
  —цитат от коментар 72 на Гуна Балева


  Ей сега на тези избори ще видиш колко (горе-долу) ви е истинската подкрепа.
  Вашият...."електорат" пак ще е завишен ама поне няма да можете да лъжете толкова много.

  п.п. Иначе аватарчето и ника дето си избрал си пасват едно с друго де!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 82. 82 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Герб пак официално изчезнаха с Борисов вместо с Митов

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1971 Весело

  [quote#69:"uvtest"][/quote]
  Задаването на подобни въпроси е най-сигурният начин да сменят темата.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 676 Неутрално

  До коментар [#2] от "nij50393132":

  Може и да имаме някакво правителство, но то е марионетка на Радев, който пък е русофил и никога не критикува изстъпленията на евразийските диктатори. Ако разчита само на Фигурнт, България постепенно ще се превърне в международно посмешище като него. В случая всеки политик с достойнство би трябвало да изкаже мнението си, а гражданите ще преценим кой от тях какво заслужава.

 88. 88 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  До коментар [#83] от "Гуна Балева":

  това минава само пред бабиГЕРБ и лелиГЕРБ. избирателят си каза думата - 2 200 000 граждани не може да ги наречете комунисти, прости, чалгари и т.н. А те не ви искат, даже искат да бъдете закрити като пария.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 90. 90 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4080 Неутрално

  " Разнобой в коалицията се видя след влизането й в 45-ото Народно събрание. Тогава Хаджигенов обяви, че би се жертвал за министър и че е нужна подкрепата на БСП, за да "убият ламята""


  Този тип по - добре да си мълчи ! Заеади протестите влезе в парламента, но от публичните му изяви дотук лъха силна нечистоплътност..........

 91. 91 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4719 Неутрално

  Манолова и Дончева - злобарки.

 92. 92 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Румен Петков коментира и потвърдената информация от вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков за подслушване на политици.

  г-н Петков коментира още нещо. Той заяви :

  „Аз самият бях подслушван от Атанас Атанасов, като опозиционен политик, както и Димитър Калчев и Костадин Паскалев . Виждал съм документи от тези подслушвания. Подслушвано бе и Американското посолство, не знам защо им е трябвало да го подслушват, но бяха подслушвани всички - от портиера до посланика"

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  До коментар [#87] от "xso16686927":

  2 200 000 гласоподаватели искат това правителство. каквито и проби да правите не става.

 95. 95 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1971 Весело

  Хаджигенов определи Татяна Дончева като търгаш
  ------------------------------------
  Упс...
  Маските падат, хаджигенчето отвърна на удара.

 96. 96 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1091 Неутрално

  До коментар [#42] от "LudLustrator":

  https://segabg.com/node/148474

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 97. 97 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1816 Весело

  Какво стана с коалицийката?
  Какво стаена с любовта?
  Какво стана с "революцията"?
  Какво стана с изчегъртването?

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 100. 100 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2332 Неутрално

  До коментар [#92] от "Хай Буй":

  Странно, думите на Р.Петков, че живковият прокурор ги е подслушвал , тук са пропуснати. Защо ли?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK