На живо

Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

© Юлия ЛазароваАнонс за още разкрития от служебното правителство за управлението на страната от ГЕРБ и Бойко Борисов направи неговият говорител Антон Кутев. Бившият премиер пък каза, че му пришиват неща, без да има "нещо реално".


БСП отложи Националния съвет, а за първи път на партията се наложи да реди служебно листа – във Велико Търново заради брожения срещу водача Явор Божанков. Такива има и в Стара Загора срещу Георги Кадиев. Бившият премиер и лидер на партията Сергей Станишев пък определи лявото обединение като изкуствено. От своя страна Корнелия Нинова засегна новата партия на Жан Виденов – била създадена за да взима от гласовете на БСП.


Волен Сидеров пък призна, че е направил неуспешен опит за русофилско обединение.
"Дневник" проследи на живо актуалната политическа ситуация в страната. Статията се обновява.

Проверката на отдел "Вътрешна сигурност" в МВР цели придобиване на информация от заинтересовани лица. Такава версия за случващото се даде бившият шеф на отдела Стефчо Банков пред Би Ти Ви, като намеси и името на укриващия се в Дубай бизнесмен и лидер на партия "Българско лято" Васил Божков, който е с 19 обвинения от прокуратурата.


Подробности - тук.

Сергей Станишев определи лявото обединение като изкуствено

Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

© Велко Ангелов


"За да си успешен в политиката, трябва да обединяваш, не да разединяваш". Това каза Сергей Станишев, председател на Партията на европейските социалисти, пред БНР в коментар на изборните резултати на БСП от вота на 4-ти април, както и на състоянието на социалистическата партия преди предстоящите на 11-и юли предсрочни парламентарни избори.


По думите на бившия председател на БСП партията непрекъснато е излъчвала сигнали за постоянни вътрешни междуособици, а никой не би дал гласа си за партия, която постоянно е скарана.


Той посочи, че големият въпрос е защо след масови протести срещу ГЕРБ и след 4 години в опозиция БСП е загубила половината от гласовете, които е получила през 2017-а година.


Станишев определи като изкуствено лявото обединение, което Корнелия Нинова сключи с партията на Румен Петков (АБВ) и гражданската платформа на Георги Кадиев ("Нормална държава").


"За да обединяваш другите, първо трябва да обединиш себе си", коментира той.


Според него несполучилият опит за обединение на БСП с "Движение 21" на Татяна Дончева е било за сметка на потенциални бъдещи партньори и прогнозира, че това ще бъде лоша база за сътрудничество с "Изправи се! Мутри вън!" след изборите.


"Не се получи с Таня Дончева, а това можеше да бъде единственият знак, че БСП е по-близка до партиите на промяната, отколкото до партиите на статуквото... Какво направи БСП в последните седмици на работа на 45-ия парламент - изпокарахме се с "Има такъв народ", с "Изправи се! Мутри вън!", с "Демократична България", с потенциалните партньори. Това задава лоша тенденция за бъдещото Народно събрание".


Сергей Станишев подчерта, че разговорът за политиката е разговор за бъдещето и добави, че партиите, които искат да спечелят изборите, трябва да кажат не само какво ще прави, но и как ще го направи:

Националният съвет на БСП се отлага, нареждат служебно листата във Велико Търново

Заседанието на Националния съвет на БСП, което трябваше да се проведе утре, се отменя и ще се проведе на 3 юни, събщава БНР. Тогава трябва да бъде готова окончателно листата на социалистите за участието на БСП в предсрочните избори на 11 ти юли. Провеждат се отчетни конференции в цялата страна.


Националният съвет на БСП служебно ще нареди листата във Велико Търново. До тази ситуация се стигна след като за втори път Областният съвет на социалистите на събра кворум, за да определи имената на кандидат-депутатите. Бойкотът е от 7 от 10-те общински структури на БСП в областта, които не приемат представителя на гражданската квота юристът Явор Божанков да е водач на листата и отказа на световния шампион по стрелба и почетен гражданин на Велико Търново Весела Лечева да участва в изборите на 11 юли. Отводи да участват в листата са си направили още бившият депутат Валентин Ламбев, областният председател на партията Мариана Бояджиева, както и икономистът Димитър Чолаков. Предстои сформиране на областния предизборен щаб.

Нинова: Правят впечатление богатите хора от кръга на Жан Виденов

Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


"Няма преврат в България, употребата на тази дума беше защитна реакция на ГЕРБ", коментира пред "Дарик радио" лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея промените на служебния кабинет са нещо нормално, за да се "разгради моделът на предишното управление". "Служебният кабинет следва политиките на БСП от последните 4 години. Ние бяхме предложили да се направи таван на кредитите, за да не се възползват от това олигархията, с малкия и средния бизнес", каза Нинова. Според нея истинската промяна означава дълбоки реформи - например служебното правителство може да продължи да дава по 50 лева, но не може да направи пенсионна реформа.


"Модерната лява партия трябва да отговаря на съвременните изисквания", обясни Нинова и добави, че е много съвременно да се прави политика за намаляване на неравенството, защото намаляването на доходите е обществен проблем. "Кризата задълбочи тези неравенства", посочи тя.


"Ние търсихме повече това, което е общото, което ни събира, не това, което ни разделя", коментира лидерът на социалистите във връзка с лявото обединение, за което стана ясно през изминалата седмица. Нинова изтъкна, че демографската катастрофа и реформата в здравеопазването са сред общите цели на обединените леви партии.


"Жан Виденов е изключително честен човек, той е запомнен като такъв. Но правят впечатление богатите хора от неговия кръг. Тази формация е създадена, за да вземе от гласовете на БСП, но всеки има право да прави каквото прецени. Пожелавам им успех", изтъкна Нинова по повод "Ляв съюз за чиста и свята република".


Министърът на културата Велислав Минеков се определи като тъжен наследник на случвалото се през годините в министерството на културата, което квалифицира като "ужасяващо". Ведомството е генерирало големи загуби в различни пера. Пред "Нова телевизия" Минеков заяви, че чака писмен отговор от генералния директор на БНТ Емил Кошлуков, преди да реши дали да иска оставката му.


Подробности - тук.

Волен Сидеров направил неуспешен опит за русофилска коалиция

"Атака" ще се яви сама на изборите на 11 юли, няма да участва в новата патриотична коалиция "Български патриоти". Това заяви пред БНТ лидерът на партията Волен Сидеров. "Там няма какво да правя. Опитах се да култивирам нещо, не се получи. Ми щом не се получи, да си вървят по пътя", обясни той.


Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

© Юлия Лазарова


"Отказът от лидерството е демагогска стъпка. Какво означава лидерите да не участват. Лидерството е първо даденост, второ е идеология и отговорност. За съжаление, там няма идеология, защото ВМРО е една партия барбарон, тя се нагажда към каквото може. НФСБ - няма такава партия, тя се откъсна от "Атака". "Атака" е с идеология, затова лидерството тук не е лидерството его, както например партия "Възраждане", с която говорихме да сме заедно, но те казаха "Искаме да сме отделно". Ами добре искайте да сте отделно. Какво правите? На кого помагате по този начин - на българския или антибългарския интерес", коментира Сидеров.


Той разкри, че е протегнал ръка към партия "Възраждане" и "Русофили", но е получил отказ. "Предложих и на ръководството на "Русофили" да направим един блок, който да каже ясно - "НАТО вън, базите вън", прекратяваме войната с Русия, инвестиции мощни от Русия, Китай, Южна Корея и т.н., да се усети развитие в България. Всеки ще си играе отделно, казаха те", сподели Сидеров.


"Ако ме бяха послушали да направим това, което предложих, щяхме да направим пробив, щяхме да очертаем един терен, от който от там нататък да се стъпва и да се разширява. Теренът, на който казваме ясно: "Не искаме военни блокове, не искаме военни бази, не искаме да сме фронт, не искаме война и вражда с Русия. Искаме с всички държави да търгуваме", допълни Сидеров.


Лидерът на "Атака" прогнозира, че ако се повтори сюжетът с връщането на мандата, тогава политиците ще загубят доверието на хората. "Сега ще искат да се стигне до кабинет, защото при още едно повторение на сюжета от 4 април всички да връщат мандата, ще загубят абсолютно доверието на хората".

"Никой не говори за програма. За нищо друго не се говори, освен ченгеджийските им номера. До ден-днешен няма нищо реално след обвиненията за подслушване. трябва да съшият нещо. Трескаво искат да намерят нещо, с което да избягат от това. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията", така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов започна въведението си на представянето на икономическата програма на партията преди предстоящите извънредни парламентарни избори.


"Така, като чувам, ще кажат, че съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили", каза Борисов по повод сигнал, за който съобщи вътрешният министър Бойко Рашков.


Борисов заговори по традиционна негова тема - за комунисти и демократи. Припомни как пребили с тояги и убили дядо му след идването на комунистическия режим в страната. "Тези - Радев от БСП предложен, Рашков от БСП предложен", каза Борисов.


"Обръщам се към демократичната общност - дойдат ли за нас, ще дойдат и за вас. Сега ви е приятно защото бият по ГЕРБ. Така сме паднали под турско робство, един по един са падали градовете ни и другите не са се притичали на помощ", каза Борисов.


Томислав Дончев пък направи препратка към Средновековието – "казват, че някоя е вещица и тя е вещица, без доказателства".


Подробности - тук.

Заради брожения сред социалистите Кадиев е готов да се откаже от водачество на листа

Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


Новият коалиционен партньор на БСП - Георги Кадиев, лидер на гражданската платформа "Нормална държава", даде да се разбере, че е възможно да се откаже от водачеството на листата в Стара Загора. Това може да бъде предизвикано от брожения сред партийния елит в града. Днес той ще се срещне с него.


"Ще преценя за себе си какво ще правя. Нямам намерение да влизам в битка и някой да ми стреля в гръб. Не съм се вторачил в първото място, като нищо ще отида последен и ще се боря за преференции. Искам да чуя доводите, състоянието на БСП в Стара Загора съвсем не е добро. Ако се дръпна, искам и тези, които се борят за първо място във всички области, да се дръпнат назад", каза Кадиев пред Би Ти Ви. Той обясни борбата за водачество на листи с намаляващия брой на излъчени депутати.


"Приех преговори с Корнелия Нинова, защото ми омръзна лявото да яде бой от всички посоки. Искам да допринеса максимално да имаме добър резултат. Никакви условия не съм поставял. Нито съм поставял да бъда водач в Стара Загора, аз съм от Бургас, съпругата ми от Видин, живея в София, там щях да бъда по-полезен", обясни Кадиев.


Той уточни, че е бил критикар на БСП докато е бил в партията, защото е искал да я промени. Откакто не е част от нея не е казал и една дума.


Кадиев коментира и една от актуалните теми в страната - кредитите, раздавани от Българската банка за развитие. "ББР е банка на властта, оттам се захранват шкафчета, от тази банка няма никаква нужда в сегашния й вид. Ние като общество си заслужаваме банкерите, които имаме. Това там е аналог на 4-месечния отпуск на председателя на ДАНС", каза Кадиев.


На въпрос дали смята, че е сред потенциално подслушваните политици от службите, за които съобщи съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов, а вътрешният министър Бойко Рашков потвърди, Кадиев каза:


"Сега не мисля, преди години бях подслушван - през 2016г. когато бях депутат. Подадох сигнал до Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства, което оглавяваше Бойко Рашков. Той ме извика, направи се проверка, но излъгаха и бюрото, и мен, казаха, че не съм подслушван. Те не искат да те унищожат, а да те хванат в грешка и да те държат на каишка".

Правителството готви още разкрития "за милиарди" за управлението на Борисов

Преди изборите: междуличностни критики сред социалистите седмица след обединението (хронология)

© Юлия Лазарова


Още разкрития за управлението на страната от ГЕРБ и Бойко Борисов ще направят от служебното правителство в следващите седмици. Анонсът даде неговият говорител Антон Кутев.


"След Българската банка за развитие ще погледнем и други структури, където нещата са ужасяващи. Навсякъде става дума за милиарди. Това няма как да го изведеш на повърхността с тези служби. През следващата седмица ще започнат да излизат първите по-сериозни неща. Вредите, които е нанесло управлението на Борисов във финансов аспект са по-големи от вредите, които нанесе бандитската приватизация и това ще се разбере. Става дума за въвеждане на ред. Съпротивата е голяма, а времето – малко", каза Кутев пред БНТ.


По повод тезата на бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев, каквато изказа и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, че промените в службата са заради акцията с разкриването на руски шпиони в страната, Кутев каза, че това са лъжи, защото страната се ръководи от натовски и прозападни генерали, визирайки президента Румен Радев и премиера Стефан Янев.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (278)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  Много би било интересно най-после някоя институтция да излезе с факти за корупция по високите етажи на вслатта. Очаквам с нетърпение!

  You don't know what you don't know.
 2. 2 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  Правителството спира помощите за всички.
  Защо?
  Като сте некадърни да управлявате не управлявайте.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 3. 3 Профил на czo19392695
  czo19392695
  Рейтинг: 50 Неутрално

  И комунисти, и комунисти на първо място

 4. 4 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  Комунисти щели да въвеждат ред...
  Което значи по някое време България да обяви фалит...

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 5. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  От правителството сякаш четат моите постинги и са ги подкарали подред: ББР, АПИ, ДАНС...

  Сега трябва да понадникнати в ДФЗ (и изобщо в Земеделието, където е СМРАД), в МРРБ, КЗК, КФН, МОЕВ...

  Врясъците и лютите клетви на платените гербави тролове пд тази статия ще докажат колко правилно действа правителството.

  Жалко, че няма да се задържи на власт поне едно 2 години.

  (Но то не се знае...)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 6. 6 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4511 Любопитно

  Истината за "успешното управление" на ГЕРБ тепърва ще излиза наяве. Единственият въпрос който интересува хората е: Ще има ли арестувани и осъдени с ефективни присъди? Всичко друго ще бъде само популизъм.

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 7. 7 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2871 Неутрално

  Преди изборите: правителството готви още разкрития за милиарди за управлението на Борисов
  =================
  Готви, защото с това се изчерпва предизборната кампания на Президента.

 8. 8 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  Говорител на правителството Антон Кутев...
  На тоя не му вярвам.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 9. 9 Профил на chironex
  chironex
  Рейтинг: 145 Неутрално

  Само така. И след това обвинения, присъди и затвор.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  Чужбинците защо не вземат за малко да не пишат? Защото от чужбина е лесно, много ги разбират нещата. Ама ние тук нов Виденов не щем.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 12. 12 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2256 Неутрално

  До коментар [#5] от "Norman Granz":

  И всичките агенции, инвестиции, малки и средни предприятия, онази хранилка на ВМРО, която продава паспорти на македонци, а след това и регионалните - на всяко място, на което се дават разрешителни, има невероятна корупция, стигаща до въвеждането на противоречащи на закона общински такси, за които ти казват - ако искаш да си свършиш работата утре, плащай, ако не - съди ни.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 13. 13 Профил на БГА Балкан
  БГА Балкан
  Рейтинг: 601 Неутрално

  "Преди изборите: правителството готви още разкрития за милиарди за управлението на Борисов"

  Да бяха показали и някакви доказателства. Само с приказки не става.

  И в морето ми е до колене .....................
 14. 14 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 535 Разстроено

  През следващата седмица ще започнат да излизат първите по-сериозни неща.Хм,много странно как така знаете предварително колко сериозни неща ще изскочат?Не се ли правят първо разследвания,и тогава да твърдиш такова нещо?Или просто сте отворили фабриката за компромати,и тя работи с пълна сила?Да видим на какво сте способни в краткия срок за съществуването на този мракобесен комунистически кабинет.Свидетели сме на съсипването на всичко,изградено през последните години.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 17. 17 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1658 Любопитно

  Очевидно ще има, очевидно ще се подготвят за отпор от страна на прокуратура и адвокати, очевидно , че ще се разпилее бъдещия вот и очевидно има идеи да се променят поредица условия валидни за " успешния Преход ". защо и как ще проличи от ефекта им.

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  До коментар [#13] от "БГА Балкан":

  Ами от кога призовавам за съд над виновните. Ама всуе. Само пъчене и писаници в медиите.
  То всеки може така.
  Разследване, събиране на доказателства и даване под съд, така се прави в нормалните държави.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1117 Неутрално

  Хубаво. Ама без прокуратура - нищо.

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4271 Неутрално

  Много хубаво, че ще има и нови разкрития, но какво правим с вече съществуващите, след като Гешев, " Божия инструмент", няма да си го причини ?

 23. 23 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 535 Разстроено

  До коментар [#5] от "Norman Granz":

  Трябва да си голям мазохист за да си пожелаваш да те управлява такова правителство.В омразата си към ББ,сте ослепели,и искате на власт дори и комунисти които сме изгонили преди много години.Мислете с главите си.

 24. 24 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  До коментар [#23] от "bulit":

  Те пишат почти всички от чужбина. Даже не ги интересува това което им се пише.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 25. 25 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3809 Неутрално

  Преди изборите: правителството готви още разкрития за милиарди за управлението на Борисов=================Готви, защото с това се изчерпва предизборната кампания на Президента.
  —цитат от коментар 7 на atmanpg


  Абе стига ревахте бе!
  Изкарват ви факти.
  Факти срещу които нищо не може да се каже.
  Освен глупавите ви измислици, с които по-скоро предизвиквате смях и подигравки.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 26. 26 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  До коментар [#23] от "bulit":

  "...искате на власт дори и комунисти които сме изгонили преди много години."

  Сещам се за един комунист, влязъл на 19 години в БКП, след като на 18 е кандидатствал във факултена на ДЪРЖАВНА СИИГУРНОСТ в Симеоново, но не са го приели, понеже не му е достигнал бал.

  И който след десети ноември е напуснал системата, понеже не е искал да се деполитизира - партийната членска книжка му е била прекалено скъпа, за да я пожертва.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 27. 27 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 535 Гневно

  До коментар [#11] от "justauser":

  Ами направете така че да стане като в чужбина.На 11.07.,гласувайте с главите си,а не с омразата си към ББ.В момента в Бг тече обратен процес,връщане към мракобесни комунистически времена.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3809 Весело

  "Преди изборите: правителството готви още разкрития за милиарди за управлението на Борисов"Да бяха показали и някакви доказателства. Само с приказки не става.
  —цитат от коментар 13 на БГА Балкан


  Всъщност до сега само доказателства/факти са ви извадили!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 30. 30 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1278 Весело

  До коментар [#13] от "БГА Балкан":Да бяха показали и някакви доказателства. Само с приказки не става.


  още не сфащат че тие балони
  къде им се пукат на втория ден
  нема дигнат рейтинга на Потника
  а на ГЕРБ
  и през юли ша има ох леле ква я мислихме ква стана!
  а наесен ша е чао бамбино сори!

 31. 31 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3360 Неутрално

  До коментар [#1] от "meteowrite":

  Не така работи демокрацията, освен ако не твърдиш, че ЕНП, ЕС, САЩ, германски фондации...... ще признаят, че години наред умишлено са подкрепяли Борисов само защото е наш ..... син

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 32. 32 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3809 Неутрално

  До коментар [#11] от "justauser":Ами направете така че да стане като в чужбина.На 11.07.,гласувайте с главите си,а не с омразата си към ББ.В момента в Бг тече обратен процес,връщане към мракобесни комунистически времена.
  —цитат от коментар 27 на bulit


  С глупавите си мантри няма да успеете.
  Хайде, като си толкова ербап, обясни защо го мразят Борисов?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 33. 33 Профил на Бобо Рашъна
  Бобо Рашъна
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Дръж се българино има още за стрижене.....
  Бобо Рашъна ше ни оправи

 34. 34 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 568 Неутрално

  Другарят Кадиев може да се присъедини към листите на ДБ. Умнокрасивците няма да имат нищо против, защото ще го разпознаят като "реформатор" както разпознаха Бойко Рашков и Янаки Стоилов:)))

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 35. 35 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  Чегъркай .... Няма читав гербер в тия висши служби ! Предните избори дадоха яснен мандат , 70% не понасят гербери на три метра разстояние , да не говорим за началници .
  Видам всеки ден - какво представлява ГЕРБ! Шеф на ДАНС , абсолютен лол ...., бакнерите на ГЕРБ ..Цветелина , Вутов ,Мавродиев - хора без никакъв морал , бизнеса на ГЕРБ - Пеевски ,Домусчиев ,Ангелов , Илчовски ...- далавераджии Сега ще видим нататък , калинки с 30 000 лева заплати , мутреси ...Герб разбира държавата като плячка !!

 36. 36 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 803 Неутрално

  До коментар [#6] от "padrino":
  До сега само на внушения я карате. И от този храст няма да изкочи заек като при всичките останали.

 37. 37 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2198 Весело

  Какъв натовски офицер е РРадев? Край него само руски шпиони и навсякъде по Европа реве в защита на Путин!
  А за разкритията..... да не пропуснат милиардите които ББойко изнесе в черни чували и самолети на Авиоотряд 28 към Ливан!!!!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 38. 38 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  Целта оправдава средствата, но когато е позитивна и добронамерена. Казано е, че мощта на злото е безгранична и то е непобедимо.
  Кои са факторите които крепят авторитарното Боково управление?
  Първо са аверите му с които дели плячката.
  На второ място е чиновническия башибозук. Това са хора настанени на топли и удобни службици, които /основателно/ се страхуват за своето бъдеще. С тях са и храниниците Бокови, които дой е захранил по някакъв начин.
  На трето място са заблудените души. Те не са много, но ги има.
  Служебното правителство най-вече трябва да покаже, че е възможно страната да се управлява от почтени и достойни професионалисти и това е добре. Защото мнозина смятат че не е възможно.
  Другата задача е да се срежат нелегалните и легални финансови потоци към Боковите съдружници и лакеи. Парите са страхотен фактор.
  И накрая, правителството в рамките на възможното да почисти администрацията от калинки и корумпирани лица.
  И това е. Каквото е писано, ще стане.

 39. 39 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3809 Неутрално

  До коментар [#11] от "justauser":Ами направете така че да стане като в чужбина.На 11.07.,гласувайте с главите си,а не с омразата си към ББ.В момента в Бг тече обратен процес,връщане към мракобесни комунистически времена.
  —цитат от коментар 27 на bulit


  Точно защото ще гласувам с главата си, ще гласувам за Демократична България.
  Тази политическа сила е в най-добра кондиция от всичко останало.
  Не са опорочени от власт и имат реална представа какво трябва да се направи.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 40. 40 Профил на От Бункера на Бай Хой
  От Бункера на Бай Хой
  Рейтинг: 33 Весело

  До коментар [#37] от "chichka":

  Я посочи кои са тия край него, руските шпиони?

  Бий Гербиджака по главата Бий, Бий, Бий!
 41. 41 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#2] от "justauser":

  За да им бият шута на изборите.
  Поне всички ще са равнопоставени, защото досега едни фирми получаваха помощи, други не, за едно също нещо, наложено от държавата

 42. 42 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2592 Неутрално

  От правителството сякаш четат моите постинги и са ги подкарали подред: ББР, АПИ, ДАНС...Сега трябва да понадникнати в ДФЗ (и изобщо в Земеделието, където е СМРАД), в МРРБ, КЗК, КФН, МОЕВ...Врясъците и лютите клетви на платените гербави тролове пд тази статия ще докажат колко правилно действа правителството.Жалко, че няма да се задържи на власт поне едно 2 години.(Но то не се знае...)
  —цитат от коментар 5 на Norman Granz


  Да добавим в списъка Държавния резерв. И там се въртят едни тонове сирене, едни резервоари дизелово гориво, които никой не знае има ли ги наяве и не смее да провери, защото резервът от 2001 г. насам е на ДПС

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 43. 43 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2915 Неутрално

  Кутев говорител на правителството - същия тоя който се опита да създаде и за радост се провали с трол фабриката на БСП. :)

 44. 44 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  До коментар [#37] от "chichka":

  Към ЛИВАН не...!! . Към Азърбейджан , и то оръжия с разрешението на БУДА ...да !:))

 45. 45 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#35] от "dejmos":

  "Пеевски ,Домусчиев ,Ангелов , Илчовски " тия да не би да са имали прекъсване на дейността, докато ДБ бяха коалиция с Герб

 46. 46 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 2416 Любопитно

  Кутев каза, че това са лъжи, защото страната се ръководи от натовски и прозападни генерали, визирайки президента Румен Радев и премиера Стефан Янев.
  _____________________________________________________________________

  Натовски генерал, делегат на 14 конгрес на БКП?

 47. 47 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3206 Неутрално

  Много би било интересно най-после някоя институтция да излезе с факти за корупция по високите етажи на вслатта. Очаквам с нетърпение!
  —цитат от коментар 1 на meteowrite


  Много още ще трябва да чакаш. Преди избори всички обещават, че ще търсят сметка на управляващите, а след това всичко заглъхва. Тези обещания не са от днес, а от преди 30 години.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 48. 48 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 803 Неутрално

  До коментар [#40] от "От Бункера на Бай Хой":
  Тамън двама от съветниците му. А протестите започнаха след, като прокуротурата влезе в президентството.

 49. 49 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1835 Неутрално

  Ако ви е трудно да мислите привикайте на помощ Божков - много го бива за разкрития.
  И да не забравите, че Борисов закусва сутрин с малки дечица.

 50. 50 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 136 Неутрално

  До коментар [#39] от "Храбър":

  Заети са с реставрация на комунистите. Това правят.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2524 Неутрално

  До коментар [#14] от "bulit":

  Да видим на какво сте способни в краткия срок за съществуването на този мракобесен комунистически кабинет
  ▪️▪️▪️▪️▪️
  Вие сериозно ли това пишете?!
  С цялата си воля новото правителство не е в състояние да направи нищо. С изключение:
  - да покажат в доказателства и на цифри какви са били крадците ГЕРБерско бандитска власт и да отворят очите на последните герберски гласоподаватели;
  – да предотвратяват влошаването на икономиката в този кратък период.

  "Чуждестранен агент"
 53. 53 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 803 Неутрално

  До коментар [#43] от "realguru":


  Според мен не се е провалил. :-)

 54. 54 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 6091 Неутрално

  Нинова ще вкара ренегатите в парламента, после ще се чуди като ѝ спретнат комплот. Тая жена, докато не унищожи БСП, няма да миряса, поставила си го като основна цел в живота.

 55. 55 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 2416 Любопитно

  Точно защото ще гласувам с главата си, ще гласувам за Демократична България.
  —цитат от коментар 39 на Храбър


  За г-н Христо Бойкикиев от стар болшевистки род и генерал Атанасов, живковски прокурор, рабфаковец?

  Те се правят на дясна градска партия, но всъщност подкрепят БСП, нали знаеш първата любов ръжда не хваща?

 56. 56 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  До коментар [#36] от "Stoyan Kostov":

  Така ли ?:))) Досега от всеки ХРАСТ излиза заек , а някъде патка :))

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 783 Неутрално

  Някои подозирахме, че последните 10 години живеем в блато, а то се оказа септична яма! И все още има хора, които свикнали с вонята, искат да си останем наврени там!

 59. 59 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 2416 Весело

  правителството готви още разкрития "за милиарди" за управлението на Борисов
  ________________________________________________

  Служебното правителство на пРезидент Радев първо да докаже досегашните "разкрития", щото иначе стават лъжливото овчарче!

 60. 60 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  Много би било интересно най-после някоя институтция да излезе с факти за корупция по високите етажи на вслатта. Очаквам с нетърпение!
  —цитат от коментар 1 на meteowrite  Бъди сигурен, че факти и доказателства има мнгого и ще бъдат публикувани ( иначе няма с такава смелост да ги оповестяват ), но това ще стане в навечерието на изборите, защото българинът бързо забравя и лесно се поддава на манипулации . Това одобрявам и осъждам гласността за чекмеджето и записите още миналата година - те трябваше да излезнат през март и, ако беше станало така, Буци нямаше да има и 15 % на 04.04. .
  Ето това се казва стратегия и изчегъртване .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1278 Любопитно

  До коментар [#39] от "Храбър":Точно защото ще гласувам с главата си, ще гласувам за Демократична България.

  тия ли беха къде искаха на Росенец от Доган бей да им даде от баницата? и той ги изпрати да си одат с една кошница сладолед?
  тука ли беха къде ги водата един комунис-прокурор от разградската партийна ядка на БКП и вещ със сересетата и един син на видна комунистическа фамилия плус един едър мъжага син на партиен секретар от Крушаре? и една Кака с мъжко сако?

  ного интересна формация верно
  умна глава си!
  Бравос!!
 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Борисов в затвора ли е, нали няма имунитет?

  Или фъргането на фишеци от дуета п Рашков-Ристевски минава.
  За пред чевения електорат.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 65. 65 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  Чужбинците защо не вземат за малко да не пишат? Защото от чужбина е лесно, много ги разбират нещата. Ама ние тук нов Виденов не щем.
  —цитат от коментар 11 на justauser  « Чужбинците « сме българи и то от най-осведомените .
  В България всеки се интересува най- вече казаното по телевизията, а е ясно какво казват по БНТ, БТВ и Нова .
  Аз « чужбинецът « имам пълен пакет « Булсатком «, но имам и достъп до нета, а това го нямат повече от 80 % българи, особено в провинцията .
  Айде, по - леко с « чужбинците « .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 66. 66 Профил на Teodor Stoev
  Teodor Stoev
  Рейтинг: 67 Неутрално

  Уникално интервю на Веселин Минеков по нова тв тази сутрин. Разкости националните телевизии. Особено като ги пита за мисирките и журналиста замълча. Гледайте

 67. 67 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1278 Любопитно

  До коментар [#66] от "Teodor Stoev":Уникално интервю на Веселин Минеков

  кой е тоя?

 68. 68 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3206 Неутрално

  Има належаща нужда от промяна, но за съжаление не вярвам, че БСП може да я извърши. Колкото сега да показват различие ще бъде до изборите.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 69. 69 Профил на utrepaniq
  utrepaniq
  Рейтинг: 262 Разстроено

  Колко сълзи на Герберчета по брифинги и форуми :'( Подкрепям ви морално колеги форумджии! Дръжте се духом! Ако не друго поне тея дни пада добър надник!

 70. 70 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  "Преди изборите: правителството готви още разкрития за милиарди за управлението на Борисов"Да бяха показали и някакви доказателства. Само с приказки не става.
  —цитат от коментар 13 на БГА Балкан  В пост 60 съм писал по този въпрос, но ще се повторя - факти и доказателства ще има, но в навечерието на изборите, защото българинът бързо забравя, а тогава ще се коментират САМО изнесените факти и Буци и шайката ще ме хванат за долуподписания на 11-ти юли .
  Почакай и ще имаш възможност да се убедиш .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 71. 71 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Дядото на Борисов нали беше николапетковист? Или тази версия е стара?

 72. 72 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1835 Неутрално

  Щели секи момент преди изборите да ни залеят с купища информация какъв ужас бил ГЕРБ.
  Обаче сега седиме и чекаме. И ли само требе да чекаме?
  Йончева така се вихреше и за къщата в Барцелона.
  Секи божи ден слушахме как се развива разследването, как и испанците щели да помогнат да се разкрие истината и как така пък така.
  И така и НИЩО НЕ СЕ РАЗКРИ. Фърля се на амбразурата кат също Матросовче, и накрая като истинско комунистче се изсули у Брюксел като мокра връв и заеба и разследване и дявол.

 73. 73 Профил на Beau Geste
  Beau Geste
  Рейтинг: 38 Неутрално

  В омразата си към ББ,сте ослепели,и искате на власт дори и комунисти които сме изгонили преди много години.Мислете с главите си.[/quote].

  Не сте изгонили никакви комунисти. Ръководството на ГЕРБ беше пълно с "бивши" ръководни партийци от БСП. А самият Бойко освен потомствен комуняга си беше отявлен криминален престъпник и вероятно и убиец. От какво умря Бирата в хотела на Златев в Правец? А жена му една седмица след него? А Ваньо Танов? А спомняте ли си убития с базука психясъл нещастник, заради когото май имаше и осъдителна присъда?

 74. 74 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  До коментар [#14] от "bulit":


  « Не се ли правят първо разследвания ... «


  Да, така е, но някои разследвания вече са направени и части от тях се оповестяват ежедневно, а фактите и доказателствата ще се обявят в навечерието на изборите и тогава ще отпочне голямото и истинско изчегъртване .
  Одобрявам тази тактика, браво !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 75. 75 Профил на Down Tempos
  Down Tempos
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Изобщо не ги цитирайте тия тъпанари...

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5124 Неутрално

  Я, практиките на каскета и цацата не били приятн на ваш гръб!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 80. 79 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4271 Весело

  " Преди изборите: Борисов и ГЕРБ се оплакаха от практики от комунизма, турското робство и Средновековието"

  Защо ? Какво по - точно не им харесва на гербиджа от практиките на комунизма ? Нали самите те ги практикуваха, в малко по - мек вариант, досега ? Комунисти реват срещу комунисти ! Защо ? С за турското робство - ми нали те самите станаха еничари на почетния срещу всички нас ! И това ли забравиха вече ?

 81. 81 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 206 Неутрално

  Кутев говорител на правителството - същия тоя който се опита да създаде и за радост се провали с трол фабриката на БСП. :)
  —цитат от коментар 43 на realguru


  Е кой по-достоен от Кутев да представлява това комунистическо изчадие. Седя и се кефя как доскорошни върли антикомунисти се прегръщат с хора като Кутев и Рашков.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  Хубаво. Ама без прокуратура - нищо.
  —цитат от коментар 21 на Тони КОСТОВ  Така е, но няма начин след всеки сигнал, прокуратурата да излиза с дежурното ... « няма данни за действия от престъпен характер ... « и това ще се следи от Кьовеши и компания, особено по откраднатото от еврофондовете .
  От физиката в гимназията си спомням, че « на всяко действие има правопропорционално противодействие « и такова ще се намери и по отношение на Каскета и компания .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 84. 84 Профил на От Бункера на Бай Хой
  От Бункера на Бай Хой
  Рейтинг: 33 Весело

  Преди изборите: Борисов и ГЕРБ се оплакаха от практики от комунизма, турското робство и Средновековието
  —цитат от коментар 0 на Статията


  Хахахахахаха,

  Шубето е голям страх!  Бий Гербиджака по главата Бий, Бий, Бий!
 85. 85 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1761 Неутрално

  Баце пак извади дедото некомунист (а всъщност обикновен, жалък престъпник), и обвини комунистичската партия, чийто член е бил.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 86. 86 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 206 Неутрално

  Много хубаво, че ще има и нови разкрития, но какво правим с вече съществуващите, след като Гешев, " Божия инструмент", няма да си го причини ?
  —цитат от коментар 22 на samoedin


  Бихте ли казали кои са тези "вече съществуващи" разкрития. Неща които са доказани и незаконни, ако може без лозунги и опорки.

 87. 87 Профил на koalarevolution
  koalarevolution
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Средновековна тъмница за Борисов и ГЕРБ!

 88. 88 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Любопитно

  Позорно мълчание на политиците по темата Чешнигирово. Няма и кой да ги попита, даже.
  Собственикът си наел адвокат, да съди военните, а би трябвало да съди българската държава и държавниците, които са довели положението до този казус.

  [email protected]
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Ако живеете извън България или по време на предстоящите парламентарни избори на 11-и юли ще се намирате извън страната, можете да подадете заявление за гласуване в секция извън страната през сайта на ЦИК:
  https://www.cik.bg/bg/ns11.07.2021/izvan-stranata/submit

  Можете да препратите съобщението, ако би било от полза за ваш роднина или приятел.

  Тук можете и да видите къде има достатъчно подадени заявления за разкриване на секции:
  https://glasuvam.org/cik-parl2107

 93. 93 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  Много хубаво, че ще има и нови разкрития, но какво правим с вече съществуващите, след като Гешев, " Божия инструмент", няма да си го причини ?
  —цитат от коментар 22 на samoedin  Каскета ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕН да си го причини . Вече действа Лаура Кьовеши и екип, особено по откраднатото от европарите . Кьовеши знае и може, а прокурорите ( в това число и шепата българи ) много, много ще си харесат европейските заплати и изграждането на една шеметна професионална кариера, каквато могат да направят в Европа, така, че развитие ЩЕ ИМА .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 94. 94 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 206 Неутрално

  [quote#42:"cinik"][/quote]

  Точно така, да се провери всичко и което е незаконно да се накаже, ама след доказателства. Щото досега доказателства няма, има големи приказки на ангро.

 95. 95 Профил на Емил Добрев
  Емил Добрев
  Рейтинг: 365 Весело

  Лилавите, Борисов още дълго време ще ви стряска в потните ви сънища! Свиквайте!

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на kam27
  kam27
  Рейтинг: 882 Неутрално

  До коментар [#40] от "От Бункера на Бай Хой":

  Всички свързани с бесепето

 98. 98 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5124 Весело

  Баце, бъди мъж. НЕ пискай!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 99. 99 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  говорител Кутев: нещата са ужасяващи
  Вредите, които е нанесло управлението на Борисов във финансов аспект са:

  EUROSTAT Real GDP rate of change, 2009-2019 %
  2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
  -3.4__0.6__2.4__0.4__0.3__1.9__4.0__3.8__3.5__3.1__3.4
  Изглежда БВП на България не гледа филми на ужасите.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK