На живо

Преди изборите: ГЕРБ се оплака на европарламента от служебното правителство (хронология)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с лидера на ЕНП Манфред Вебер в София през 2019 г.

© Цветелина Белутова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с лидера на ЕНП Манфред Вебер в София през 2019 г.Едва 36 гласували с машини за час, това показа третият експеримент на Централната избирателна комисия, който има за цел да определи колко допълнителни машини ще са нужни за вота на 11 юли.


И днес продължи недоволството на ГЕРБ срещу служебния кабинет, като евродепутати от партията изпратиха писмо до групите в европарламента. В него се казва, че служебното правителство на президента Румен Радев "използва едни от най-страшните техники на комунистическия режим - разпространява лъжи, дезинформация и заплахи, за да изплаши своите опоненти". Евродепутатите се оплакват и от действията на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.


Междувременно лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева коментира, че грешните назначения на президента в сектор сигурност могат да му костват втория мандат и да заложат на дузпата партиите на протеста в неподходящ момент.
"Дневник" проследи ситуацията в реално време.

Изборната комисия може да купи още 1500 машини за гласуване

Още 1500 машини за гласуване ще закупи Централната избирателна комисия за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. За целта ще се обяви обществена поръчка с процедура по договаряне без предварително обявление, съобщи говорителят на комисията Росица Матева пред БНР.


Преди изборите: ГЕРБ се оплака на европарламента от служебното правителство (хронология)

© Георги Кожухаров


В поръчка ще бъде включена опция за доставка на още 500 машини. Те ще бъдат купени, ако при провеждането на президентските избори наесен има необходимост от още устройства. Администрацията на ЦИК ще изготви документацията, за да бъде стартирана процедурата. Очаква се до десетина дни да има и подписан договор с доставчика на машините.

Върховният съд отхвърли заличаването на партия "Възраждане"

Върховният касационен съд (ВКС) отхвърли искането на прокуратурата за заличаване на извънпарламентарната партия "Възраждане". Още през юли държавното обвинение поиска формацията да бъде отписана от регистъра на политическите партии заради нарушения при учредяването ѝ, свързани с липсващи подписи. ВКС потвърди днес решението на първоинстанционния Софийски градски съд и осъди държавата чрез Върховна касационна прокуратура да заплати на партия "Възраждане" 1200 лв. за направени разноски.


Съдебното решение е окончателно. Подробности четете тук.

Георги Кадиев поиска оставката на шефа на НАП

Лидерът на "Нормална държава" и водач на листата на БСП в Стара Загора Георги Кадиев поиска оставката на новоназначения изпълнителен директор на Националната агенция на приходите (НАП) Румен Спецов. Според Кадиев дружеството на Спецов "Гранекс Трейдър" е било в ревизионно производство към момента на продажбата на дяловете и по всяка вероятност вече е имало и издаден ревизионен доклад. Кадиев публикува в профила си във фейсбук част от ревизионен акт на бившата фирма на Спецоя, издаден 70 дни след като е продадена. Проверка в публични регистри на НАП и Търговския регистър показва, че настоящият изпълнителен директор на НАП е продал дяловете си в дружеството на 7 април, 2016 г. Ревизионният акт е с дата 17 юни, 2016 г. е и връчен на новия собственик Данаил Николов.


"С голяма доза сигурност може да се твърди, че продажбата на дяловете е именно следствие на очакваните резултати от ревизията. В резултат на тези действия фирмата никога не покрива задълженията си и до ден-днешен дължи над 1.5 млн.лв. на НАП", пише Кадиев.


Бившата фирма на Спецов е в списъка с големи длъжници с неуредени задължения, който приходната агенция публикува, а НАП информира, че дружеството е натрупало дълга, след като Спецов излиза от него, а преди април 2016 г. е било изряден платец. "Румен Спецов не би могъл да коментира дейността на "Гранекс Трейдър" след продажбата й", съобщиха официално от НАП.


Гражданската платформа "Изправи се.БГ" ще върне в държавния бюджет разликата между 8 лв. и 1 лв. от партийната субсидия. Такава се полага, според действащия закон, за периода от 4 април до 11 юли. Това заяви днес председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" пред медиите при срещата със служебния правосъден министър, съобщи пресцентърът на организацията.


"Подкрепихме предложението на "Има такъв народ" партийната субсидия да бъде намалена на 1 лв. на глас. Останалите парламентарни групи обаче не подкрепиха този законопроект, затова партийната субсидия остана 8 лв.", припомни Манолова. Според нея субсидията трябва да бъде 1 лв., каквато е била волята на българските граждани на референдума през 2016 г.

Едва 36 гласували за час с машини при поредния експеримент

Едва 36 избиратели са успели да гласуват с машина в рамките на един час, показа вторият експеримент на Централна избирателна комисия, проведен в Софийското село Доброславци. За сравнение, по време на първото тестово гласуване с машини, проведено в сградата на Народното събрание на 27 май, гласуваха 75 души в рамките на един час, тоест по-малко от минута на човек.


Според социологът и говорител на ЦИК Цветозар Томов, разликите се дължат в различния профил на гласуващите. От доклада, който бе представен пред комисията се разбира, че най-бързо са се справили хората на възраст между 30 и 39 години – те гласуват средно за 49 секунди. Най-бавно се справят избирателите от 60 години нагоре, при които времето се удължава до средно минута и 36 секунди. Очаквано при хората с по-ниско от средното образование времето за гласуване рязко се увеличава до 2 минути и 12 секунди за разлика от висшистите, които гласуват средно за около 1 минута.


Резултатите от експеримента показват, че близо 50 процента от участниците в Доброславци са успели да гласуват за по-малко от 45 секунди. "Това темпо наистина е постижимо, но за хора, които имат опит с машинното гласуване и са относително добре образовани", посочи още Томов.

Радан Кънев: И ГЕРБ разбраха, че в България има криза на законността

Всяка власт е склонна към злоупотреба, всеки човек е склонен да превишава правомощията си, ако няма правила, които се спазват, демократичен контрол и разделение на властите. Радвам се, че и колегите от ГЕРБ започнаха да го разбират. Вече явно всички сме наясно, че България се намира в остра криза на законността. Така коментира писмото до Европейския парламент на евродепутатите от ГЕРБ техният колега Радан Кънев.Той припомня, че преди година, когато е повдигнал пред ЕП въпроси за злоупотребата с власт, погазването на медийната свобода и върховенството на закона и предизвиках пленарен дебат, същите евродепутати са го обвинили, че е предател и "клепа" родината си. Кънев казва, че не не приема повечето твърдения в писмото им и е убеден, че то има чисто предизборни цели, но не оспорва правота на евродепутатите да ангажират европейските институции с контрол върху българската власт. В допълнение той посочва, че България има нужда от помощта на ЕС, за да изгради правова държава и да се справи с корупцията и престъпните мрежи, оплели управлението особено силно през последното десетилетие (макар и много по-стари).

Преди изборите: ГЕРБ се оплака на европарламента от служебното правителство (хронология)

© Юлия Лазарова

Евродепутати от ГЕРБ се оплакват в Брюксел от служебния кабинет

Българските евродепутати от групата на ГЕРБ/СДС са изпратили писмо до всички членове на Европейския парламент и до еврокомисари, в което ги запознават със случващото се в България, съобщи във "Фейсбук" Асим Адемов. В него те повтарят тезите на лидера си Бойко Борисов, че "назначеното от прокремълския президент служебно правителство" е предизборен щаб на държавния глава, а методите за притискане на политическите опоненти са сходни с тези на "комунистическата полиция".


Служебното правителство на президента Радев използва едни от най-страшните техники на комунистическия режим - разпространява лъжи, дезинформация и заплахи, за да изплаши своите опоненти", се казва още в сигнала. Основните критики в него са срещу служебният министър на вътрешните работи и неговите изказвания.


Подробности тук

Процедурата за закупуване на още машини за гласуване се бави, а може да се окаже, че трябват и 2000 допълнителни устройства за вота на 11 юли, вместо планираните 1500, каза днес пред Би Ти Ви членът на ЦИК от ГЕРБ Красимир Ципов. По думите му експериментите, при които се засича времето за гласуване с устройството, трябва да са повече, за да се направи реалната оценка.


В отговор на въпрос Ципов каза, че все още няма отговор от регионалното министерство как могат да гласуват хората, които са на почивка в деня вота.

Дончева: грешните назначения на президента могат да му костват втория мандат

Грешните назначения на президента в сектор сигурност могат да му костват втория мандат и да заложат на дузпата партиите на протеста в неподходящ момент, каза днес пред БНТ лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева. За нея изборът на Пламен Тончев за лидер на ДАНС е четвърта грешка на Румен Радев в тази сфера. Предишните били назначенията на Пламен Узунов за негов съветник и на бившия началник на НСО Данчо Дяков. За Дончева грешка е било и назначението на Георги Великов за съветник на премиера по сигурността, макар и той да се задържал на поста 1 час.


Предсрочните парламентарни избори на 11 юли: какво трябва да знаете - четете тук


Коментирайки скандала с подслушванията, Татяна Дончева посочи, че за властта е много изкусително, като има средства за контрол, да ги използва на всяка цена. "Нужен е ефективен граждански контрол и работещо бюро за контрол на подслушванията. Такова имаше, но ГЕРБ го развали", обобщи тя. Татяна Дончева поиска и сериозна проверка на частните подслушвателници, които събирали клюки, за да упражняват натиск върху определени хора.

Преди изборите: ГЕРБ се оплака на европарламента от служебното правителство (хронология)

© Юлия Лазарова


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (218)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  "Дончева: грешните назначения на президента могат да му костват втория мандат"
  Първо му играхте играта а сега - О изненада. Г-н Иванов и той нещо взе да се притеснява.
  Късно е чадо както се казва.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 2. 2 Профил на Бобо Рашъна
  Бобо Рашъна
  Рейтинг: 86 Неутрално

  Ама той не ги назначава бе госпожо не разбрахте ли той е фигурант назначенията ги прави г/н Божков, вашият добър приятел.

 3. 3 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Дончева: грешните назначения на президента могат да му костват втория мандат

  Абсурд ! г-н Радев не греши, даже когато греши !

 4. 4 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Предишните били назначенията на Пламен Узунов за негов съветник


  г-н Узунов може официално да не управлява, но съвсем официално, чрез г-н Рашков, поздравявя всички полицаи.

 5. 5 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  За Дончева грешка е било и назначението на Георги Великов за съветник на премиера по сигурността, макар и той да се задържал на поста 1 час.

  по този повод, г-н Орешарски като съветник на правителството, изглежда не е грешка. Дали не виждаме една задкулисна връзка между ИСМВ и ДПС ?

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  Няма такава опасност, всички умнокрасиви десебарки прилежно ще си дадат вота за Радев. Той е достоен президент, издигнат от генерала от КГБ Решетников, както той сам ни се похвали.

 8. 8 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1534 Неутрално

  Дончева поддържа огъня от трите страни, като им налива по малко бензинец. Утре ще е нещо срещу Мутрьо, у други ден срещу Корнито. И след туй пак отначало. Накрая може да се опари и да я викат само из медиите като оракул, който ни обяснява настоящето...

 9. 9 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 24 Неутрално

  Орешарски какво прави там? Комунистите така действат.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 10. 10 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 986 Весело

  Любопитно кое е правилното назначение... Хаджигенов?

 11. 11 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Любопитно кое е правилното назначение... Хаджигенов?
  —цитат от коментар 10 на Paolo Di Canio


  Според мен, правилното назначение, е това, че не назначиха г-ца Дончева за министерша.
  Единственото правилно решение на г-н Радев.

 12. 12 Профил на crq15625101
  crq15625101
  Рейтинг: 9 Неутрално

  Тази дано да познае , този рядко негативен и злобен човечец няма да ни липсва , даже ще се радвам да се разкара .

 13. 13 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4068 Неутрално

  Знаете ли колко съм се загрижил за втория мандат на Радев ? А че има "грешни назначения"- това е видно и с просто око, няма нужда изобщо да се коментира ! Като има, да се сменят, а не да се чакат критики в публичното пространство !

 14. 14 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 909 Неутрално

  Дончева, защо не си отиде в БСП. Или задачата от Нинова ти е да подкопаеш Хаджигенов и Бабикян.

 15. 15 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2479 Неутрално

  А бе всичките 240 горе много умеете да се изказвате, ама 30 години си не взехте поука КАКВО СВЪРШИХТЕ И КАКВО НЕ!

 16. 16 Профил на 1908
  1908
  Рейтинг: 303 Неутрално

  Назначенията на са грешни, а престъпни. Какви могат да са след като са назначени престъпници като Бойко Рашков и Янаки Стоилов, а съветник е схемаджията Орешарски?!

  Няма мрак, който светлината да не може да разсее.
 17. 17 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  Особенно умните може и да не се слушат.....

 18. 18 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2883 Неутрално

  В тотално развалени и развратени системи подхода е винаги такъв ...Дончева има прекрасен анализаторски умения , но няма управленска експертиза ! Какво се случва в една система ,която е в 70% негодна .... Катапултираш за определен период този които иска да я руши . След като терена е разчистен идва времето за професионализъм ..Иначе напълно съм съгласен ,че ДАНС се занимава с клюки и интриги ...За дадени 137 милиона лева - насреща нищо , абсолютно нищо !! Ще рката на този в банков надзор ..., представяте ли си какъв е българският банков надзор напълнен с кифли .. Да не си мислим , че другите стоят по настрана ... Там профила на хората трябва да бъде друг ..., да са минали през десетки тестове. Някой смята ли че е гледан/слушан Ангелов , В. Горанов , Пеевски ?? Защо смятаме че корупция има само в изпълнителната власт , а "независимата" . Имаме ли представа колко прокурори и съдии вкара в затвора Кьовеши ??? В заключение смятам действията на Рашков за правилни ..., след 1 месец друго !!

 19. 19 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  Тази дано да познае , този рядко негативен и злобен човечец няма да ни липсва , даже ще се радвам да се разкара .
  —цитат от коментар 12 на crq15625101


  Защо злобен? Защото нарича мутрата Борисов мутра? Ами истина си е.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1339 Неутрално

  Дончева,тръгнем ли да мислим за вторите си мандати,за 5 стотинки работа няма да свършим.

 23. 23 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 3129 Неутрално

  Той пък Радев ще я послуша. Тръгнал е с рогите напред и всичките му назначения са добре подчертана мъст, мъст на реваншисти комунист и ДС ченгета. Щом толкова му е акълът под шапката - да продължава да си го мери с Борисов, нека се проваля. Работа за две стотинки и други вършат, поне няма да са назначени от р-в.

  https://www.svobodnaevropa.bg/a/30156498.html

 24. 24 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1969 Весело

  "Дончева: грешните назначения на президента могат да му костват втория мандат"
  ..............
  Прогресивните сили са разтревожени за бъдещето на ОФ.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Dimitri Damianov
  Dimitri Damianov
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Лично мнение. Дончева е стара лисица, знае добре какво говори и прави. Но, понякога сметките са без кръчмаря...

 27. 27 Профил на ThePal
  ThePal
  Рейтинг: 699 Неутрално

  Не знам дали още има нормални хора, които да обръщат внимание на тази махленска клюкарка ?!? "Аз знам куи са, амъ сига няма дъ ви ги кажа...". Това е съвременен политик ?! NO, MERCI !!!

 28. 28 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Всъщност именно тези грешни назначения на изверги, принадлежащи към бишвето ДС и национални предатели, слугуващи на тъмен азиатски субект са средството, с което Радев смята да си осигури втория мандат.

 29. 29 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 6214 Весело

  Грешните назначения на президента в сектор сигурност могат да му костват втория мандат и да заложат на дузпата партиите на протеста в неподходящ момент ...
  _________________________________________

  Точно това става става в момента, летецът генерал сам се пуска по пързалката!

  ДБ: Време е да спечелим България
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  3 седмици по-късно и вече критики към назначенията.
  след 2 седмици очакваме ИСМВ на паветата, протестиращи активно и искащи оставки.

  Блокиране на Орлов Мост, в името на свободата на протест е гарантирано от новата държавност.
  Ако не съберат хора, очакваме правителството само да го блокира.

 32. 32 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6284 Любопитно

  Рашков, правилно назначение ли бил?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 33. 33 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2345 Неутрално

  Дончева: грешните назначения на президента могат да му костват втория мандат
  *
  Ха дано! От нейните уста в Божиите уши... и в ушите на избирателите.

 34. 34 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Дончева се изложи генерално с изцепката за опит за коалиция с БСП, но сега, вместо засрамено да си мълчи ката ден ще тръби нещо в публичното пространство та белки забравим за изцепката.
  Ама няма да забравим!

 35. 35 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2010 Весело

  Ама той не ги назначава бе госпожо не разбрахте ли той е фигурант назначенията ги прави г/н Божков, вашият добър приятел.
  —цитат от коментар 2 на ofl481056037


  Не си разбрал. Божков само съветва РРадев за назначенията. За предното служебно правителство Ррадев не слушал добре, но сега слушка! След 11-ти дори може направо Божков да е новия премиер или шеф на МВР!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 36. 36 Профил на riy15648635
  riy15648635
  Рейтинг: 51 Неутрално

  Аз не разбирам на базата на какво Дончева се има за експерт по национална сигурност и МВР. Също ми е много смешно като почне да нарича разни хора селяни / като новия шеф на ДАНС щото досега бил работил в Кюстендил/. Тя, мйекащата габровската селянка.

 37. 37 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  Целият сутрешен блок на БНТ се въртеше около хули по служебното правителство.
  —цитат от коментар 25 на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ


  Правителство в което Рашков е силов вицепремиер, Янаки-министър и Кутев говорител. Правителство, което освен с гейтове и фейкове, с друго не се занимава, си е за хулене. Поне от нормалните хора.

 38. 38 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Христо Мутафчиев: Колеги са готови да започнат подписка за оставката на Минеков

  Още едно грешно назначение. г-н Минеков не е квалифициран за ролята министър и това е очевидно за всеки.

 39. 39 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 0 Весело

  Ама с подслушване се занимават дори вестниците бе! Тошо Тошев пращал една начинающа журналиска и операторче да висят пред кооперациите на някакви величия да ги следят кога влизат и излизат и да ги снимат... Те такива ми ти

  от близо и далеч
 40. 40 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Сега разбрахме,че Дончева и тези около нея,се грижат само за втория мандат на Радев.
  Уж щяхме да се изправяме и да гоним мутрите,а пък то какво излезе - цялата патардия била за второ президентство на другаря със зелените чопрапи.

 41. 41 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#38] от "Хай Буй":

  Мине!ков толкова си може. Видяхме го още като кандидат на Радан Къ за прецедател - президент ... истерик и плямпало (имам предвид Мине!ков), а Радан Къ още тогава показа, че не може да пребори Борисов с разум и прозрение. Умнокрасивитетът всъщност не дава гаранция за ум и красота.

  от близо и далеч
 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 43. 43 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  Христо Мутафчиев: Колеги са готови да започнат подписка за оставката на Минеков Още едно грешно назначение. г-н Минеков не е квалифициран за ролята министър и това е очевидно за всеки.
  —цитат от коментар 38 на Хай Буй


  Рашков и Минеков са ясни, ами д-р Стойчо, дето пише заповеди, след час ги отменя и наказва чиновниците си?!? Ами другото министърче, дето привиква шефове на големи фирми, пък те го отсвирват...Въобще по смешно правителство, България не е имала.

 44. 44 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  Христо Комарницки:
  „Борисов напълни високите етажи с мутри и милиционери,
  гербав елит по негов образ и подобие.
  Трябват сто Херкулеса да ринат сто дена тия обори.“

 45. 45 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  „Борисов напълни високите етажи с мутри и милиционери
  —цитат от коментар 44 на Боян Баянов


  Почти всички областни управители, назначени от служебното, са бивши полицаи или военни. За тях, комарницки какво вика?

 46. 46 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 1185 Неутрално

  А белият кон в яхъра на Бойко, вече нетърпеливо потропва с копита.

 47. 47 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#38] от "Хай Буй":


  « ... г-н Минеков не е квалифициран в ролята на министър ... «


  Много си безтегловен с тази « характеристика « .
  Значи професор Минеков не е квалифициран за министър, а профан пожарникар и мутра е квалифициран за премиер-министър ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 48. 48 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#38] от "Хай Буй":« ... г-н Минеков не е квалифициран в ролята на министър ... «Много си безтегловен с тази « характеристика « .Значи професор Минеков не е квалифициран за министър, а профан пожарникар и мутра е квалифициран за премиер-министър ?
  —цитат от коментар 47 на niksan1


  Казват го артисти. Да оприличиш тетър на предприятия и да го свържеш с хазарт е наистина добра репрезентация на уменията му за ролята.

  Ето какво каза г-н Минеков :

  „В Министерството на културата е имало множество от хора, които са били принудени и оставени да не вършат нищо. Само от сценични изкуства загубите са близо 20 млн. лв. за тази година. При този нещастен бюджет на Министерството това е ужасяваща цифра. Има и други загуби от няколко предприятия. Когато ги събера, те минават 100 млн. Решението е чудовищно – да спра предприятията, които носят загуба“, обяви проф. Минеков в ефира на Нова телевизия. И допълни: „За съжаление, аз съм тъжен наследник на Министерството на културата”.

  „Представете си, че ваш близък е вманиачен и играе хазарт и загубите стават все по-големи, вие какво ще направите? Това някак са законни загуби, законно унищожение”, аргументира се той, без обаче да даде повече конкретика за това кои предприятия ще бъдат спрени.

 49. 49 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  Стефан Гамизов:
  „Поради изключителната наглост на Бойко Борисов с изявленията му вчера, че „национални предатели”, искали различни неща да е вършел, каквито всъщност реално бяха участващите (истински национални предатели) в неговата диктатура, утре ще публикувам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е свързан с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.
  Този документ е достатъчно доказателство да се направи обосновано предположение, че това дело е било манипулирано с цел да бъде загубено умишлено от правителството на Борисов и това правителство да има така основание да заплати 1.2 милиарда лева за неизползваеми от икономическа гледна точка ядрени реактори и съпътващи ги други съоръжения.“
  www.facebook.com/stefan.gamizov/posts/10220193161004050

 50. 50 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално
 51. 51 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#47] от "niksan1":

  г-н niksan1,
  Когато министър на културата обещава да затваря театри, това никак не го прави квалифициран за ролята.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 293 Неутрално

  [quote#48:"Хай Буй"][/quote]

  Тоест, театрите ще правят негледаеми постановки, ще се трупат загуби, аркашките ще папкат, но никой нищо не трябва да прави по въпроса и обществото трябва да плаща ли да плаща, щото тва било култура, рийш ли?
  Тъй ли?

 54. 54 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Правителство в което Рашков е силов вицепремиер, Янаки-министър и Кутев говорител.
  —цитат от коментар 37 на uvtest


  Бойко Борисов е по-компрометиран и от тримата, взети заедно.

 55. 55 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1533 Неутрално

  До коментар [#7] от "m17":

  Абсолютно!!! Те иначе ДеБъ -то,официално,за пред хората са демократи и сини, нали знаеш. Само подкрепата им е за червените, иначе те не са!!!!
  Хахаха!

 56. 56 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  Класическо смукане от пръстите по гербаджийски... Зер проблемът не е в "шефове на големи фирми", а в министъра.
  —цитат от коментар 52 на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ


  Че какъв им е проблема на тия шефове, скъпи? Някакъв смешник ги вика, те му казват да си...и продължават да си гледат работата. Проблемът е за министърчето, че така явно го игнорират.

 57. 57 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дончева: грешните назначения на президента могат да му костват втория мандат*Ха дано! От нейните уста в Божиите уши... и в ушите на избирателите.
  —цитат от коментар 33 на pamela


  Радев в последно време направи доста добри неща, като се е компрометирал единствено с поведението си пред руския патриарх, което беше отдавна, и назначението на Деса, което може да се преглътне като бял кахър.

  Инструменталната му роля по отстраняване на рекетиращата шайка далеч надхвърля ползите от Радев, засега.

  Та не виждам кво толкоз се молиш. Де факто, Радев в момента е таргетиран бясно от кафевите по какви ли не начини. Както каза Бойче в изтеклия запис "искам да изглежда смешен". На същия принцип се лансират някакви хули срещу Радев (както го правиш и ти) все едно е доказано зло, а той не е. Кафеви пинизи.

 58. 58 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  До коментар [#25] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Точно както при Борисов всички медии хейтиха правителството, точно така сега хейтят и служебния кабинет. Свиквайте, след 11'ти ще хейтят и ново ОФ-правителство и ДБ в частност.

 59. 59 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  До коментар [#54] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Вие нали не сте забравили че това в съшия Рашков, дето беше следовател по делото за касетата на Петър Младенов. И съшия Рашков, дето клеветеше кандидата за президент на СДС Богомил Бонев, отново с анонимни свидетели.

 60. 60 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#25] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":Точно както при Борисов всички медии хейтиха правителството, точно така сега хейтят и служебния кабинет. .
  —цитат от коментар 58 на m17


  Това просто не е вярно. По времето на Борисов абсолютно същите говорящи глави бяха викани по телевизиите да ни разясняват колко лоши са протестиращите. Една от тях - Любчо Дилов - даже бе наградена с депутатско място за слугинажа си, макар че предвид общественото опозоряване на шайката, към момента може да се поспори дали това е награда или Дилов с прецака от много напиняне.

 61. 61 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2795 Любопитно

  В последните събития няма Демокрация, няма Конституция...!!!

  [email protected]
 62. 62 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ДВие нали не сте забравили че това в съшия Рашков, дето беше следовател по делото за касетата на Петър Младенов. И съшия Рашков, дето клеветеше кандидата за президент на СДС Богомил Бонев, отново с анонимни свидетели.
  —цитат от коментар 59 на m17


  Че какво от това - Петър Младенов нали си подаде оставката? Изчегъртаните объркани спомени на бившия демократ Евгений Михайлов в случая нямат значение.

  Другата ви опорка не съм я чувал, не мога да я коментирам, но ... Богомил Бонев някакси не го свързвам с нищо добро, така че... пак подобно ще е.

 63. 63 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  [quote#48:"Хай Буй"]
  —цитат от коментар 53 на Сгугню
  Тоест, театрите ще правят негледаеми постановки, ще се трупат загуби, аркашките ще папкат, но никой нищо не трябва да прави по въпроса и обществото трябва да плаща ли да плаща, щото тва било култура, рийш ли?Тъй ли?[/quote]

  Тоест, когато срамежливо се пропуска пандемия, затворени театри и очевидна невъзможност да генерират приходи, очевидно загубите са извън контрола на театрите. Нормален министър би се опитал да помогне, не да затваря театри.
  Ненормален министър, привърженици на ДБ и други подобни елементи, веднага биха се възползвали и биха ги затворили . В светлината на новата държавност, едно чалгаджийско шоу е съвсем достатъчно за българската култура.

 64. 64 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3306 Неутрално

  Тянчето е супер-устатница и пуска тъпизми за да се издига в очите на слепите.
  Назначените от служебното правителство лица са за съвсем кратко време и е трудно даже да се намерят подходящите хора. Кой би си жертвал работата или бизнеса за се се чуе името му за един месец?
  Ако Боко се върне на бял кон, заедно с кохорта колаборанти на бели магарета, той ще изрита всички новоназначени. Или ще им направи живота черен.

 65. 65 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  До коментар [#60] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Е как не е вярно, цяло лято ни заливаха с репортажи от протестите, непрекъснати директни включвания, тримата глупаци обикаляха сутрешните блокове.

 66. 66 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 201 Неутрално

  До коментар [#47] от "niksan1":

  "Значи професор Минеков не е квалифициран за министър"
  Изисква се: опит, стаж, образование, допълнителни умения, качества или знания, Притежава допълнителни умения - замеряне сградите на институциите с яйца и развалена риба.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 67. 67 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  До коментар [#62] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Мили приятелю, ще позволиш ли един въпрос и искрено се надявам на конкретен отговор? С какво добро, допреди назначаването им в служебния, свързваш Рашков, Янаки и Кутев? Мерси!

 68. 68 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  До коментар [#59] от "m17":

  Евгени Михайлов да не би да са го осъдили?! Този нещастен комплексар се опитва да се изкара активен борец срещу комунизма, а всъщност той и гаражната му половинка унищожиха синята идея.

 69. 69 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  До коментар [#50] от "uvtest":

  О?! И защо така обърнахме плочата? Нали всичко, казано от български евродепутати, български журналисти, радни хорица, които си търсят правата в Страсбург срещу правителството на ББ беше "плюене по България". Служебното правителство е толкова законно, колкото и избраното след редовни избори, но сега "плюенето" вече не е проблем. Но това няма значение - това правителство е временно и имаше нужда от него, за да видите същината на вожда си.

  По отношение на другото герберско квичене... ДБ ще издигне свой кандидат са президент и няма да подкрепя Радев. Но, кого ще издигнат герб? Всички партийци там са се омазали здраво, а на остриета като Биков или Митов не трябва да се разчита, защото това са ренегати и лъжци, на които повечето хора не вървят. След герб към коя партия ще отидат?! Не се лъжете, че Радев е популярна фигура. Докато идиотизмът на герб и Каскета не го изкара пред Президенството с вдигнат юмрук, той наистина си беше фигурант и се снимаше до жена си. Като полезен идиот все пак върши работата, защото сега му е момента да бъде запомнен с нещо и къде правилно и къде криво да допринесе към смъкването на ОПГ-то и хвърлянето и на боклука.

  CONTADOR GRATUITO!
 70. 70 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#60] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":Е как не е вярно, цяло лято ни заливаха с репортажи от протестите, непрекъснати директни включвания, тримата глупаци обикаляха сутрешните блокове.
  —цитат от коментар 65 на m17


  Предимно БТВ, които по онова време бяха решили да си вършат работата адекватно, докато шайката не се погрижи да ги обезкърви.

  "Тримата глупаци" рядко бяха допускани до сутрешните блокове, за сметка на слугинаж като Антоанета ПИК-аджийска, Любен Дилов, Андрей Райчев, Стойчо Стойчев и т.н. Ако си спомняш, след всичките гербави слуги, викани в Панорама, се появи един режисьор - Шошо, който буквално разби шайката с две думи, изразявайки истинското мнение на всеки нормален и интелигентен човек. Всички бяха шокирани, защото такива думи НЕ БЯХА изричани от БНТ скоро от поканен интелектуалец. Защото "интелектуалците", които канят са именно някакви манипулатори, които целят да замажат истината.

  А самото пряко включване от протестите не значи нищо.

 71. 71 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3306 Неутрално

  " В него те повтарят тезите на лидера си Бойко Борисов, че "назначеното от прокремълския президент служебно правителство" е предизборен щаб на държавния глава, а методите за притискане на политическите опоненти са сходни с тези на "комунистическата полиция"."

  Русофобските ругатни на тези дебили ще погалят ушенцето брюкселско.

 72. 72 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 189 Неутрално

  След 11 юли - на арменския поп.

 73. 73 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 201 Неутрално

  Бойко Борисов е канибал, една жена ми каза, сигурен съм. Да го арестуват и в затвора. Веднага!!

 74. 74 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1077 Весело

  До коментар [#43] от "uvtest":

  Ех, да, друго си беше с доказани професионалисти като Мариянка Николова, Дани Кирилов, министъра на фурмите и още други таланти

  Не ме търсете преди обяд
 75. 75 Профил на ykv43523606
  ykv43523606
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Няма кой в близко бъдеще да е президент освен Радев. Бойко преди време издингна Алф за кандидат, сега ще е отново някакъв покърт.

 76. 76 Профил на DonKey Hot
  DonKey Hot
  Рейтинг: 1515 Любопитно

  До коментар [#6] от "selqnin":
  Ванко 1 - законопроектът е внесен и мотивиран от Мая Манолова (БСП), Яни Янев (НДСВ), Надка Балева (БСП) и Христо Бисеров (ДПС)

  ум море, глава шамандура
 77. 77 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 15 Весело

  "Евродепутати от ГЕРБ се оплакват в Брюксел от служебния кабинет" - АХАХХАХАХАХХАХА.
  Новата поговорка в българския политически живот: Ако се чува свинско квичене и ГЕРБерско скърцане, ходовете са правилни за България!

 78. 78 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2350 Неутрално

  Поразяващата уста успешно ни припомня защо от доста време избирателят не може да я понася.

 79. 79 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  До коментар [#69] от "г-н Думанов":

  Има една малка разлика, онова правителство беше ИЗБРАНО от българите, сегашното е НАЗНАЧЕНО от фигуранта. Сигурно ДБ ще издигне свой кандидат, най вероятно той няма да стигне втори тур и тогава аФтентичните пак ще подкрепят решетниковия. Да Ви казвам ли защо ще постъпят така?

 80. 80 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#47] от "niksan1":"Значи професор Минеков не е квалифициран за министър"Изисква се: опит, стаж, образование, допълнителни умения, качества или знания, Притежава допълнителни умения - замеряне сградите на институциите с яйца и развалена риба.
  —цитат от коментар 66 на petrow1973


  Има единственото умение нужно на г-н Радев - иска да уволнява шефове на медии и да налага медийна политика.
  Това, че иска да затваря театри го прави overqualified

 81. 81 Профил на wqc45512416
  wqc45512416
  Рейтинг: 240 Неутрално

  Оплакваха ли се когато Джипкаджията харчеше държавни пари на предизборните си турове по селата и махалите?

 82. 82 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2345 Весело

  До коментар [#57] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Е, щом сте го припознали за ваш човек, гласувайте си за него!
  Аз за президент, издигнат от БСП и защитаващ техните интереси не гласувам.

 83. 83 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2327 Весело

  До коментар [#43] от "uvtest":Ех, да, друго си беше с доказани професионалисти като Мариянка Николова, Дани Кирилов, министъра на фурмите и още други таланти
  —цитат от коментар 74 на tulup


  Аха, щом онези са били непрофесионалисти, то и сегашните могат да са такива! Абе, вие не бяхте ли за промяна?

 84. 84 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#67] от "uvtest":С какво добро, допреди назначаването им в служебния, свързваш Рашков, Янаки и Кутев? Мерси!"

  с 0 добро и полезно!
  ма НАНАЙ мълчи мисли... да изкОпа нещо.
  пъне се - не може )))

  свързани
  Рашко - с клеветата че Богомил Бонев поръчал убийство
  Кутев - с половия път и теолската фабрика
  Яначков - с 30 лета номенклатура без полза.

  никой нищо + не може да ти каже за тие
  само минуси блъскат от яд )))


 85. 85 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#79] от "uvtest":
  Сигурно ДБ ще издигне свой кандидат, най вероятно той няма да стигне втори тур "

  е как бе!?
  ако издигнат Радан
  той всички ще помете още на първи тур!!
  а с Цонето за вице
  ша са кат торнадо сред каравани!

 86. 86 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2345 Неутрално

  До коментар [#57] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  А, и освен това показва, че не сте никакви десни, а левичари след като еталонът ви за политик е Радев.

 87. 87 Профил на Linuxer Python3
  Linuxer Python3
  Рейтинг: 153 Неутрално

  Тези са много нагли. Знаем и техните бандити колко са нагли. Кроят, измисляг какви ли лъжи. Митомани измислят си своя реалност. Няма отърване от наглите. Радев бил проруски. Оная тръба на путин радев ли прекара за 3 милиарда с пари на данъкоплатеца? На европейски съдилища Радев ли изпраща грешни, подвеждащи имена на руски шпиони с цел блокиране работата на европейско разследване. Много са нагли...

 88. 88 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#45] от "uvtest":Почти всички областни управители, назначени от служебното, са бивши полицаи или военни. За тях, комарницки какво вика?"

  Комара си вади леба петнайсет лета с плювки по Борисов
  да го разберем требе се еде!

 89. 89 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  До коментар [#82] от "pamela":

  Но искаш премиер от БСП?
  .
  Странно.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  До коментар [#58] от "m17":

  Кои са тия медии, дето са хейтили Борисов бе 😂😂😂

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 92. 92 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1077 Весело

  До коментар [#83] от "uvtest":

  Сигурно ще ви разочаровам, ама Радев не ме е питал като ги е назначавал. Та не всички назначения са ми много симпатични, ама няма какво да направя, освен да ви гледам как квичите, което пък си е доста забавно.

  Не ме търсете преди обяд
 93. 93 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  До коментар [#92] от "tulup":

  Назначенията на Радев разкарват калинките на Борисов. Това няма как да не е плюс.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 94. 94 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1077 Любопитно

  До коментар [#78] от "ivanpopov":Поразяващата уста успешно ни припомня защо от доста време избирателят не може да я понася."

  и откога не я понася? от 4 април кога я избра у парламента?
  и я турна зам председател на НС?

  м?

 95. 95 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А, и освен това показва, че не сте никакви десни, а левичари след като еталонът ви за политик е Радев.
  —цитат от коментар 86 на pamela


  Радев не прави някаква конкретна политика, камо ли по оста "ляво-дясно", така че вметката ти единствено показва, че използваш опорката "вие не сте десни" абсолютно изпразнена от някакъв истински смисъл. Критериите за ляво-дясно са съвсем други и нямат общо с Радев.

  А, да, и "Радев ви е еталон за политик" е абсолютно твоя измислица.

 96. 96 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2345 Весело

  До коментар [#89] от "Darth Plagueis":

  Кога съм искала премиер от БСП?
  Ъ?

 97. 97 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Мили приятелю, ще позволиш ли един въпрос и искрено се надявам на конкретен отговор? С какво добро, допреди назначаването им в служебния, свързваш Рашков, Янаки и Кутев? Мерси!
  —цитат от коментар 67 на uvtest


  С нищо добро, разбира се. Трябва ли? По-важното в случая е, че не ги свързвам с нищо универсално лошо. Единственото, което се сещам, е дето Кутев го хванаха с "опорните точки", но пак релативно не го виждам като фатален проблем на фона на това, че вие издигнахте използването на опорни точки на пиедестал, без изрично да са ви хващали с фразата. Какво мислиш, че е постоянно използваното от теб "превратаджии", примерно, по адрес на протестиращите?

 98. 98 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Има една малка разлика, онова правителство беше ИЗБРАНО от българите, сегашното е НАЗНАЧЕНО от фигуранта. Сигурно ДБ ще издигне свой кандидат, най вероятно той няма да стигне втори тур и тогава аФтентичните пак ще подкрепят решетниковия. Да Ви казвам ли защо ще постъпят така?
  —цитат от коментар 79 на uvtest


  Разликата наистина е малка, защото така е по закон и много добре го знаеш. Освен това съвсем не съм сигурен, че кандидатът на ДБ няма да стигне втори тур. Ако герб пак издигне такава смешна кандидатура от рода на Цецка Цачева, то трябва да се сърдите сами на себе си. Изключвайки всички останали дълбоко в мрака причини, защо ББ реши да предложи точно тази абсолютно губеща кандидатура срещу РР, той показа, че смята българският народ и за малоумен с това. И в крайна сметка, пак изпадате в дисонанс - как тъй вашите аФтентично десни едвам се покриват сянката под опашката на Коня, пък хем са оказали неотразимо влияние върху избора на РР за президент. Радев си го избрахте вие.

  CONTADOR GRATUITO!
 99. 99 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 176 Любопитно

  Kрадеца вика дръжте краца, та и с мутрите така, кой в
  Европа ще вземе страната на една отявлена мафиотска групировка, нямаща нищо общо с нормалноста и демокрацията

 100. 100 Профил на fanfar
  fanfar
  Рейтинг: 246 Неутрално

  Вижте какво открих вчера
  Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)
  А днес се питам - ше им излезне ли и
  през ушите ?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK