След срещи с новите шефове на ДАНС и ГДБОП Гешев покани и Рашков в кабинета си

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков и главния прокурор Иван Гешев се разминаха в твърденията си дали новоназначените шефове на ДАНС и ГДБОП са били поканени на работни срещи или са извикани на разпит с цел оказване на натиск.

© Дневник

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков и главния прокурор Иван Гешев се разминаха в твърденията си дали новоназначените шефове на ДАНС и ГДБОП са били поканени на работни срещи или са извикани на разпит с цел оказване на натиск.Главният прокурор Иван Гешев покани на работна среща служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Поканата към министъра идва няколко часа след като Рашков заяви, че новоназначените шефове на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" и Държавна агенция "Национална сигурност" ще бъдат извикани на разпит в прокуратурата като предположи, че това е опит да се разстрои работата в министерството по проверката за нерегламентираното използване на специални разузнавателни средства (СРС) с цел подслушване на политици.


По-късно през деня от прокуратурата публикуваха информация със снимки, че Гешев действително се е срещал с новите началници на ГДБОП и ДАНС - Калин Стоянов и Пламен Тончев. Срещите обаче са били стандартни и работни като са обсъждани теми около сътрудничеството между службите и прокуратурата, се посочва в съобщението и изрично се уточнява, че работната среща с Пламен Тончев е по негово искане.


Новият директор на ДАНС Пламен Тончев се срещна с главния прокурор и заместниците му Даниела Машева и Пламена Цветанова, а от прокуратурата посочват, че срещата е проведена по искане на Тончев, твърдят от прокуратурата.

© Прокуратура на РБ

Новият директор на ДАНС Пламен Тончев се срещна с главния прокурор и заместниците му Даниела Машева и Пламена Цветанова, а от прокуратурата посочват, че срещата е проведена по искане на Тончев, твърдят от прокуратурата.
На съвещанието с директора на ДАНС са участвали и зам. главните прокурори Даниела Машева и Пламена Цветанова, а акцент в разговора според съобщението на прокуратурата е било продължаване на взаимодействието между институциите в борбата срещу престъпността и корупцията, както и защитата на националната сигурност."Главният прокурор изрази увереност, че ще бъде продължена и трайно установената практика между прокуратурата и ДАНС по противодействие на нарушенията, свързани с политическите права на гражданите", пише в съобщението на прокуратурата.


Подобно е съдържанието и на съобщението за срещата на Гешев с новия директор на ГДБОП Калин Стоянов. "В рамките на работната среща бе обсъдено продължаване на съвместните действия между прокуратурата и ГДБОП - МВР по успешно противодействие на организираната престъпност, прането на пари и борбата с тероризма", се посочва в информация на сайта на държавното обвинение, също придружена от снимка.


Главният прокурор е поканил на работен разговор в кабинета си и новоназначения директор на ГДБОП Калин Стоянов.

© Прокуратура на РБ

Главният прокурор е поканил на работен разговор в кабинета си и новоназначения директор на ГДБОП Калин Стоянов.


Междувременно обаче протестиращи и представители на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" се събраха пред сградата на Съдебната палата в София с искане за оставката на главния прокурор. Според протестиращите, които влязоха и скандираха "Гешев - позор! Оставка и затвор!" Иван Гешев не е поканил, а е привикал в кабинета си новоназначените шефове на структури, за да им оказва натиск и да направи опит да влияе на работата им.


Няколко часа след протеста и в очакване на втория, обявен за 19 ч., в сайта на прокуратурата бе публикувано съобщение, от което се разбира, че Иван Гешев е изпратил до служебния вицепремиер по обществения ред и сигурност и министър на вътрешните работи Бойко Рашков писмо с покана за провеждането на работна среща.


В писмото се отбелязва, че в периода 25-28 май 2021 г. в София е проведена международна конференция "Защита на еврото в България и страните от Югоизточна Европа и Балканския регион, постижения и предизвикателства пред правоприлагащите органи", за участие в която е отправена покана и до служебния министър на вътрешните работи. Тя обаче е била отклонена поради служебен ангажимент на министър Рашков, твърдят от прокуратурата.


Няколко часа преди началото на протеста, организиран от Инициатива "Правосъдие за всеки" пред Съдебната палата, главният прокурор Иван Гешев съобщи, че е поканил на работна среща и министъра на правосъдието Бойко Рашков.

© Прокуратура на РБ

Няколко часа преди началото на протеста, организиран от Инициатива "Правосъдие за всеки" пред Съдебната палата, главният прокурор Иван Гешев съобщи, че е поканил на работна среща и министъра на правосъдието Бойко Рашков.


"С оглед необходимостта от продължаване взаимодействието между изпълнителната и съдебната власт, в частност прокуратурата и МВР, бих се радвал да проведем работна среща", се посочва в писмото на Гешев до Рашков. Главният прокурор изразява увереност, че "само с общите усилия на отделните власти могат да бъдат постигнати желаните от българските граждани резултати, а именно ефективно противодействие на престъпността".


Писмото на главния прокурор до вътрешния министър завършва с думите: "Считам, че традиционно добрата съвместна дейност между прокуратурата и МВР в рамките на нормативно установените правомощия ще бъде надградена и доразвита, каквито са и очакванията на българското общество".


Министър Бойко Рашков не отговаря на мобилния си телефон и все още няма официална информация дали ще приеме поканата и ще се срещне с Гешев.

Коментари (140)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 134 Неутрално

  Силен ход на Гешев. Рашков падна в капана на Гешев

 2. 2 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално


  Крачка напред - две назад !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 3. 3 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  До коментар [#1] от "kzj35678888":

  :)) Ти да видиш ... Сега се трансформираха в срещи !

 4. 4 Профил на mbs
  mbs
  Рейтинг: 281 Неутрално

  Самият Гешев не е субект, но интересно какво целят да постигнат господарите му с тези действия.

 5. 5 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1115 Весело

  "Защита на еврото в България и страните от Югоизточна Европа и Балканския регион, постижения и предизвикателства пред правоприлагащите органи"

  Пропуснал да пийне и хапне и сега ще трябва да се обяснява пред инструмента на Господ

  Не ме търсете преди обяд
 6. 6 Профил на Рол
  Рол
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Удавника търси сламката

 7. 7 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2346 Весело

  Рашков падна в капана на Гешев
  —цитат от коментар 1 на kzj35678888


  Гешев залага капани на министрите ли? И ние така разбираме нещата.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 8. 8 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3954 Неутрално

  От всички новоназначения на рашков, единственото читаво е това на новият шеф на ГДБОП, съгражданина ми Калин Стоянов, който когато дойде в ИП в Бургас с още един млад колега, си личеше, че е амбициозен, без да е натегач, отхвърлящ много работа, след това отиде в София, послед шеф на РПУ Приморско, май беше, после обратно в София, завършил е полицейската Академия, въобще може да се каже полицай в кръвта. Сега, дали е поддал в последно време, дали не, това не мога да кажа...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 9. 9 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 619 Неутрално

  А бе каскет, и папата да поканиш за преговори, пак си оставаш терорист с който не се преговаря!

 10. 10 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Гешев да покани журналистите и да им отговори на въпросите, например защо не си признава къде живее и колко плаща за жилището си? Или пък да коментира защо неговият бивш заместник Франтишек първо прережда деца и после ги бие.

 11. 11 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1953 Неутрално

  Гешев се постресна от гюролтията дето се вдигна и реши да се прави на добрата ламя Спаска!

  - Вълчо! Утре в 10 при мен!
  - Защо!
  - ще те ям!
  - Мецо ти в 11!
  - Защо!
  - Ще те ям!
  - Заьо, ти в 12!
  - А може ли да не дойда!?
  - Може.

 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  Хехе.

  И Рашков ли покани "по негова молба"?

  Що ли ми се струва, че дава заден ход, откакто прати брадатите си муджахедини в МВР снощи?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1315 Весело

  Крачка напред - две назад !
  —цитат от коментар 2 на niksan1


  Без ДС- ченгета! Изключение само за членовете на служебното правителство и най-вече за Рашко!!!

 14. 14 Профил на fxo521082419
  fxo521082419
  Рейтинг: 119 Неутрално

  "Ако искаш да говориш с мен, ела при мен. Когато аз искам да говоря с някого, отивам при тях" Д Девито, Парите на другите

 15. 15 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Тарикат не писка. Това мога да препоръчам на Рашков.
  Вършат си работата и толкоз. Ако е избрал уязвими хора да свършат добра работа, няма да му се получи, а ще продължи да намирисва на разправа между 2-3 клана.

 16. 16 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 576 Неутрално

  Може, среща пред камерите. За Рашков няма да е трудно да подготви въпросчета. Барселонска къща, Чекмеджето на Мата Хари, Кой каза: ПКП, "....с двеста ", и кой се праи на луд,
  Давай , Рашков.

 17. 17 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  За сега, чай не е сервиран. Поводът е смешен - "Защита на еврото в България и страните от Югоизточна Европа и Балканския регион, постижения и предизвикателства пред правоприлагащите органи", каскетаджийски номера.

 18. 18 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1315 Весело

  [quote#7:"Николай Колев"][/quote]

  Такъв капан ви заложи Радев, че чак Ръдан се изчерви!

 19. 19 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  Удавника търси сламката
  —цитат от коментар 6 на Рол


  Кой е удавникът и къде води сламката ? Ако е към едно " малко двойно уиски " - пътят на сламката е проследим - МВР и Бойко Рашков ! Да му е сладко и да внимава с количеството ! Смятам , че пишещите няма да сметнат , че обиждам някого , но ако постът ми бъде премахнат - значи съм бил прав !

 20. 20 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 1772 Неутрално

  Когато ти си в чист костюм и се съгласиш на двубой със свиня, най-много на нея да и стане кеф, но ти ще си оцапан до уши.

  кратък
 21. 21 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  До коментар [#12] от "Norman Granz":

  " Хехе.

  И Рашков ли покани "по негова молба"?

  Що ли ми се струва, че дава заден ход, откакто прати брадатите си муджахедини в МВР снощи?"

  Ми Гешев има особен талант - това да предизвикаш три протеста в само един ден - каскет му свалям ! " Инструмент Божий " е , спор никакъв !

 22. 22 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  До коментар [#17] от "Лелка":

  "Защита на еврото в България..."

  Т.е. на Пепи Еврото. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 23. 23 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3051 Весело

  Дали ще се видят или не всъщност няма особено значение. Видимо прокуратурата има нужда от промяна, тя си е някаква държава в държавата, напълно абсурдна ситуация, а с неподходящ човек като Гешев начело става неуправляема. Да видим дали партиите ще съберат кураж още в следващото НС да направят нещо по темата, примерно с промяна в конституцията да я преместят в изпълнителната власт. Поне да е ясно от кого е зависима, сега не е съвсем ясно и буквално правят каквото си щат.

 24. 24 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Издънването пред Европейската прокуратура е достатъчно основание за резила на българската прокуратура с Гешев начело. От сега до смяната му с подходящ главен прокурор ще бъдат дни на агония на правото в България. Гарантирано от ГЕРБ-комунета!

 25. 25 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 925 Любопитно

  И кой печели (и кой губи) от войната между Институциите?
  Къде е Боко в тая игра?
  Къде е Хвърчилко в тая игра?
  Къде са викащите "Оставка" в тая игра?
  Къде е Сестра Галева в тая игра?
  __________
  Списъкът е огромен!

 26. 26 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2486 Неутрално

  Хехе.И Рашков ли покани "по негова молба"?Що ли ми се струва, че дава заден ход, откакто прати брадатите си муджахедини в МВР снощи?
  —цитат от коментар 12 на Norman Granz


  На мен ми се струва, че започна кръглата маса за "Епохата след".

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 27. 27 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  До коментар [#21] от "samoedin":

  "Ми Гешев има особен талант - това да предизвикаш три протеста в само един ден ..."

  Пращайки брадатите си муджахедини в Президентството преди 11 месеца, Гешев предизвика продължили половин година протести, които разлюляха из основи България и накараха народа да се събуди и да изрине ОПГ ГЕРБ от властта.

  Явно се е сетил със закъснение какво направи снощи и сега ще имаме осери-опери.

  Оня от зайчарника няма ли да се обади?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 28. 28 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1953 Неутрално

  До коментар [#10] от "kazushi":

  Той каза къде живее и че плаща 2500 лева, само дето не се разбра дали това не е алл инклузив за цялото семейство плюс лимузината и шофьора.

 29. 29 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4942 Любопитно

  Гешев защо не покани Борисов на разговор и да го попита коя е Мата Хари, както самият Борисов нарече госпожата?

 30. 30 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  Лъсна още една лъжа, поредната, на живковото ченге Рашков.

 31. 31 Профил на aij45700558
  aij45700558
  Рейтинг: 63 Неутрално

  Силен ход на Гешев. Рашков падна в капана на Гешев
  —цитат от коментар 1 на kzj35678888


  какви ги пишеш бе троле герберски. напротив Гешев падна в капана - сега щеми кани Рашков на среща, щото довечера ще има протест зтова го кани. и на Гешев му свършва времето- мутри долни,противни

 32. 32 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Весело

  Абсолютна гавра. Рашков на колене.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 33. 33 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#23] от "boevbisser":

  Всичко зависи от качеството на хората в прокуратурата,а,не къде ще бъде поставена.

 34. 34 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 1772 Неутрално

  Тези т.н.срещи са имитация на политика, ала-бала един вид.
  Същинската работа е, кой, за какво и как ще бъде привикан и ще му бъде предявено обвинение, на база на конклетно събрани доказателства.
  Всичко останало е за радост на медиите, да има какво да пишат журналистите и да има от какво да се подмокрят, прости ми Господи, журналистките.
  По същество господа и дами, по същество.
  Оставете ги тези ала-бализми, не му е сега времето.
  Локомотивът лети по стръмното, а сега е сменен само машиниста, но влакът продължава по нанадолнището.
  Няма време за побутване и почесване, а засега вие това правите.

  кратък
 35. 35 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  До коментар [#25] от "Tzar Vova Josei-ki":

  Кой печели, не е ясно. Знае се кой губи, а това е България. Все пак се надявам, че в българите са останали достатъчно съпротивителни сили, та да не позволят на червено-лилавата хунта да съсипе Родината.

 36. 36 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1182 Неутрално

  Наглия каскет нещо май се е объркал. По-скоро той трябва да ходи на килимчето, а после и към бай Ставри.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 37. 37 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1315 Неутрално

  "След срещи с новите шефове на ДАНС и ГДБОП......"
  ............
  Последно!!! На среща ли са били или на разпит?
  И да нема сърдити за 111-то място!!!!!!

 38. 38 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3493 Весело

  Гешев се постресна от гюролтията дето се вдигна и реши да се прави на добрата ламя Спаска!
  —цитат от коментар 11 на 3biri


  Каренин побягнал от Вронски и стигнал до запустяла къща край една гора, пред която имало кладенец. Скочил в кладенеца и решили да се прави на ехо. Дошъл Вронски, огледал се и казал:
  - Къде ли е? Може би в гората...
  - ...в гората, в гората - се чуло откъм кладенеца.
  - А може би е в къщата...
  - ...в къщата, в къщата - пак се чуло от към кладенеца.
  - А може би е на полето?
  - ...а може би е на полето, на полето...
  - А може и да е в кладенеца...
  - ...а може би е на полето, на полето...

 39. 39 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3051 Неутрално

  До коментар [#33] от "von_seeckt":

  А не би трябвало, не мислиш ли. Институциите не може да зависят от това, трябва да зависят от ясни и прозрачни правила, особено силовите такива. Малко схематично звучи, но си е точно така. А в нашата прокуратура зависят от хората. Стига толкова, позорно е това, което се случва, и не само при Гешев и Цацаров, не може над теб да е само господ.

 40. 40 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 39 Неутрално

  "Защита на еврото в България"

  За Пепи Еврото ли става дума? 😁😁😁

 41. 41 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3558 Неутрално

  И хитлеристка Германия така си е разговаряла с СССР, пък после го нападнала.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  Интересно от Медияпул:

  https://www.mediapool.bg/kak-prokuraturata-mozhe-da-prikrie-nezakonnoto-podslushvane-news322575.html

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#39] от "boevbisser":

  Това с институциите са глупости,все едно институциите са нещо различно от хората, работещи в тях.

 44. 44 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 659 Неутрално

  До коментар [#8] от "hamiltonf":

  С грешните хора ще е трудно да се побеждават лошите.
  Ма явно дори на разумно хора им е досадил толкова Баце, че им е все едно, кой ще го такова, само да го такова.
  Дори за Дебелия забравиха в тоя комсомолски устрем.

 45. 45 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 659 Неутрално

  До коментар [#8] от "hamiltonf":

  С грешните хора ще е трудно да се побеждават лошите.
  Ма явно дори на разумно хора им е досадил толкова Баце, че им е все едно, кой ще го такова, само да го такова.
  Дори за Дебелия забравиха в тоя комсомолски устрем.

 46. 46 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Кой печели, не е ясно. Знае се кой губи, а това е България.
  —цитат от коментар 35 на uvtest


  Като твоите другари играха постановката "нова конституция за да останем на власт още малко" с поддържащ актьор Веселин Марешки, ти се кефеше как Борисов бил изиграл всички и колко е яко да си пазариш депутати, сега се закахърил за България... Гиди лъжлив Съби с тебе... 😁😁😁

 47. 47 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3493 Весело

  Гешев защо не покани Борисов на разговор и да го попита коя е Мата Хари, както самият Борисов нарече госпожата?
  —цитат от коментар 29 на vassilun


  „Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”.
  Цитат!

 48. 48 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3558 Неутрално

  "Ако искаш да говориш с мен, ела при мен. Когато аз искам да говоря с някого, отивам при тях" Д Девито, Парите на другите
  —цитат от коментар 14 на noirdesir


  Ма кой иска да говори с Гешев?
  Гешев трябва да бъде разпитан за да обясни защо не желае да си го причини?
  Да не би да е заради къщата в резиденция Бояна?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 49. 49 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Апропо, шефовете на службите потвърдили ли са, че са били там по собствено желание? Не за друго, ами Гешев си го знаем, че послъгва здраво още откакто се опитваше да преметне ЕК на самата страница на прокуратурата.

 50. 50 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1966 Весело

  Покани го, щото довечера, къде 19.00 идат едни без покани..А Гешев мое да разчита само на неколцина бради от Бюрото да го вардят.Крайно недостатъчно..

  Sic transit gloria mundi
 51. 51 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 856 Неутрално

  До коментар [#1] от "kzj35678888": $Силен ход на Гешев. Рашков падна в капана на Гешев"

  Силна пръдня в прокураурата и миризлива. Рашков ще отиде като си отмирише в съдебната палата. Така чух.

 52. 52 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 482 Неутрално

  С Каскета и негова престъпна ОПГ група 8 те негърчета е свършено. Въпрос на месеци е! Може да се прави на важен, да се дуе и да разиграва разни циркове и пиеси колкото си иска тно следващото редовно правителство или служебно такова с мандат на редовно ще променят закона и тогава ще им пръснат халките. Протестите също започват отначало. Този некадърник и слуга на мафията няма да изкара следващата 1 година на този пост.

 53. 53 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3051 Весело

  До коментар [#43] от "von_seeckt":

  В България хората олицетворяват институциите, съгласен съм с теб, но всъщност правилата трябва да ги олицетворяват. Нали така, иначе докъде ще я докараме.

 54. 54 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  [quote#13:"4ort"][/quote]


  Коментирам публикувания материал в статията, а ти коментираш мен ?! Вероятно съм ти направил впечатление ?!
  Благодарско !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 55. 55 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1104 Неутрално

  Не случихме на Бойковци.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 56. 56 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  Оставка, Гешев! Това искат от теб хората.

 57. 57 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Весело

  Значи лилавите като се хвърлят да бранят комунетата като Рашков и Минеков и започва да ми капе мед от сърцето.

  Ортаклък правят.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 58. 58 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3493 Весело

  Не случихме на Бойковци.
  —цитат от коментар 55 на deepblue


  Те щото пък Ивановците ...!

 59. 59 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Дневник, до сега твърдяхте, че не били поканени, а на разпит!? Твърдяхте, че полицейски шев - назначен от Рашков, бил арестуван незаконно - оказа се, че е законно, а освен това в обиска на дома му са намерени абсолютно незаконно притежавани антики, което е престъпление. Същите инсинуации предприехте и срещу ББР... Гафовете ви вече нямат край и от жълта медия, се превърнахте във фейк медия. Какво 112 място, вие отдавна заслужихте 212-о!

 60. 60 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Неутрално

  Оставка, Гешев! Това искат от теб хората.
  —цитат от коментар 56 на spiegel


  Кои са хората? Тия ли платените 5, 6 човека с листа А4 от сутринтта?

  Защото народЪт харесва и подкрепя главния прокурор на републиката.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 61. 61 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 968 Неутрално

  До коментар [#25] от "Tzar Vova Josei-ki":Кой печели, не е ясно. Знае се кой губи, а това е България. Все пак се надявам, че в българите са останали достатъчно съпротивителни сили, та да не позволят на червено-лилавата хунта да съсипе Родината.
  —цитат от коментар 35 на uvtest


  Защо обиждате Боко Пеевски и Ко ,може да са се позачревили малко ,но чак пък лилави...

 62. 62 Профил на just
  just
  Рейтинг: 573 Неутрално

  Ха,ха поредната бомбастично лъжа на Рашков и Фигурант2-Янев лъсна,
  то не били разпити ами разговори а отгоре на това единият от двамата
  сам го инициирал. Ех мъка фигурантска спъхна се поредната лъжа и то скоропостижно.
  Ало Кутев, защо не кашляш?

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 64. 64 Профил на Milko
  Milko
  Рейтинг: 120 Неутрално

  Хунтата и нейния защитник Гешев в акция. Защо не смее да покани Шиши или Боко?

 65. 65 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 182 Неутрално

  Апропо, шефовете на службите потвърдили ли са, че са били там по собствено желание? Не за друго, ами Гешев си го знаем, че послъгва здраво още откакто се опитваше да преметне ЕК на самата страница на прокуратурата.
  —цитат от коментар 49 на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ


  Как послъгва - като Рашков ли? "Сигурните сведения"за убития от Бонев бизнесмен спомняте ли си? Или такива неща някак не е удобно да се спомнят в сегашната политическа обстановка.😁😁😁

 66. 66 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 182 Неутрално

  Покани го, щото довечера, къде 19.00 идат едни без покани..А Гешев мое да разчита само на неколцина бради от Бюрото да го вардят.Крайно недостатъчно..
  —цитат от коментар 50 на Hristov


  Шъ извикат биячите от Делта гард с боксовете, по Бабикян.😁😁😁

 67. 67 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  До коментар [#10] от "kazushi":Той каза къде живее и че плаща 2500 лева, само дето не се разбра дали това не е алл инклузив за цялото семейство плюс лимузината и шофьора.
  —цитат от коментар 28 на 3biri  Този миризлив Каскет нищо не плаща .
  Намерено е « перо « в бюджета на прокуратурата и всички ние му плащаме .
  В Бояна могат да живеят съгласно КРБ, премиера, президента и председателя на НС . По силата на коя конституция миризливецът живее там за наша сметка ?
  Въпросът ми е риторичен .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 68. 68 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  До коментар [#59] от "xso16686927":

  Отишли да се представят на Гешев , без да кажат на прекият си ръководител ????? :)) Имате добро чувство за хумор.... С тази прокуратура на Мафията трябва да се сложи карай ...

 69. 69 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Той наистина се вживя в полята на Бог. Абе много богове станахте, на кой по-напред да се кланяме.

 70. 70 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3051 Весело

  До коментар [#60] от "Wornoxmaniak Провидението Черепа е ваш шеф вий сте негови слуги":

  Бъди малко по-умерен, ако обичаш. То че народът не харесва Гешев е кристално ясно, но той няма да бъде свален с някакви си протести, това е истината. В последните проучвания, които излизаха по темата, Гешев и прокуратурата имаха одобрение 10-12 %, това не е точно харесване, нали така.

 71. 71 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1966 Весело

  До коментар [#66] от "oak17621787":

  Може, ма те от Делта гард са мъже, кога са у полицейски униформи или нашата милиция ги пази..В другите случаи са обикновени мутри и ги прибират на общо основание..

  Sic transit gloria mundi
 72. 72 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Неутрално

  С Каскета и негова престъпна ОПГ група 8 те негърчета е свършено. Въпрос на месеци е! Може да се прави на важен, да се дуе и да разиграва разни циркове и пиеси колкото си иска тно следващото редовно правителство или служебно такова с мандат на редовно ще променят закона и тогава ще им пръснат халките. Протестите също започват отначало. Този некадърник и слуга на мафията няма да изкара следващата 1 година на този пост.
  —цитат от коментар 52 на mario_m35


  Един път да опандизят Васил Божков Черепа и с протестите ви е свършено. Ще се срещнат и ще се разбягате като при бомбардировка.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 73. 73 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1966 Весело

  До коментар [#60] от "Wornoxmaniak Провидението Черепа е ваш шеф вий сте негови слуги":

  Така е ! Рейтингът му удари 4% одобрение!

  Sic transit gloria mundi
 74. 74 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1966 Весело

  До коментар [#72] от "Wornoxmaniak Провидението Черепа е ваш шеф вий сте негови слуги":

  Ти се тревожи за Сретан Йосич..Божков не ти е проблем в момента..

  Sic transit gloria mundi
 75. 75 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  Гешев на луд ли се прави?
  Съветският социализъм и българската пропаганда със сигурност са промили мозъкът на Борисов, но Гешев е 51 години. Ако беше по-умен, нямаше да се хване на въдицата на някакви по-малоумни страхливи старчета с мания за величие.
  Срамота, Гешев!

 76. 76 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Прокуратурата има ли полицейски функции, че си позволява да влиза в полицията и в службите и да прави обиски. Гешев тотално тъпче закона.

 77. 77 Профил на Martin Bass
  Martin Bass
  Рейтинг: 12 Неутрално

  Къде е каскетът? Чувствам се объркан и предаден от прокурорския PR...

 78. 78 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3051 Весело

  До коментар [#63] от "von_seeckt":

  Говорим за напълно различни неща.
  Ако ти тръгнеш да правиш някакви глупости, несъвместими с правомощията ти, вероятно тихо и кротко ще те отстранят. Ако Гешев /и предишните гл. прокурори/ правят щуротии - не могат да ги отстранят. Тук говорим за истински опасни хора начело на могъща институция. Иначе скатавки има навсякъде.

 79. 79 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Неутрално

  До коментар [#65] от "oak17621787":

  А разпитите за ТАНКОВЕТЕ на Петър Младенов?


  Жалка комунистическа история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 80. 80 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 182 Неутрално

  Дневник, до сега твърдяхте, че не били поканени, а на разпит!? Твърдяхте, че полицейски шев - назначен от Рашков, бил арестуван незаконно - оказа се, че е законно, а освен това в обиска на дома му са намерени абсолютно незаконно притежавани антики, което е престъпление. Същите инсинуации предприехте и срещу ББР... Гафовете ви вече нямат край и от жълта медия, се превърнахте във фейк медия. Какво 112 място, вие отдавна заслужихте 212-о!
  —цитат от коментар 59 на xso16686927


  Е пък и вие, случва се. Дневник се борят с дълбоката държава, корупцията, тирана Боко, престъпната прокуратура, олигарсите и т.н. - няколко лъжи са допустими, даже задължителни, целта оправдава средствата.
  Collateral damage - For the greater good.😁😁😁

 81. 81 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 730 Неутрално

  До коментар [#1] от "kzj35678888"::)) Ти да видиш ... Сега се трансформираха в срещи !
  —цитат от коментар 3 на dejmos


  Рашков ще трябва да дава отчет. Намерени са бая неща в кабинета на една от калинките му, която ДъБъ-тата се хвърлихте да защитавате.

 82. 82 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Весело

  До коментар [#73] от "Hristov":

  Сметни рейтинга на ГЕРБ и ДПС, а това са милиони и сметката ти ще излезе.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 83. 83 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  До коментар [#25] от "Tzar Vova Josei-ki":Кой печели, не е ясно. Знае се кой губи, а това е България. Все пак се надявам, че в българите са останали достатъчно съпротивителни сили, та да не позволят на червено-лилавата хунта да съсипе Родината.
  —цитат от коментар 35 на uvtest  Писах на Чичката, ще го постна и за теб .
  Нямаш представа колко ми се иска, наистина да има една хунта и то с лидер някой като Аугустино Пиночет . Там където има хунта, няма мутри и мафия !
  Нека се появи на небосклона един български Пиночет, за изчегърта мутрите и мафията и едва тогава да седнем и да си поговорим за демокрация .
  Ако има умни между вас, веднага престанете с « хунта «, « пълзящ преврат «, « метеж « и другите фриволни и тъпи тролски напъни - просто българския народ пожела промяна и вече я получава .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 84. 84 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Довечера всички пред кабинета на Гешев!
  С покана за...
  О С Т А В К А

 85. 85 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Весело

  Бойко Борисов е в Американското посолство.


  ГЕРБ 4-ти мандат. Сигурен и напълно заслужен.

  Яко рамо от американските ни приятели срещу зелената комунистическа хунта.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 86. 86 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 182 Неутрално

  До коментар [#66] от "oak17621787":Може, ма те от Делта гард са мъже, кога са у полицейски униформи или нашата милиция ги пази..В другите случаи са обикновени мутри и ги прибират на общо основание..
  —цитат от коментар 71 на Hristov


  😁😁😁
  Факта, че лъжата на Бабикан за Делта Гард и боксовете бе разкрита май не ви вълнува много, много. Бичите си опорките. Евалла.😁😁😁

 87. 87 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 911 Неутрално

  В нормална държава е нормално да има такива срещи. Останалото са един "адвокат каза" 😊! Без да знаем адвоката като политик ли говори или като заинтересовано лице!

  agent
 88. 88 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Разстроено

  До коментар [#80] от "oak17621787":

  Дневник го разбираме. Така е заповядал чорбаджията.
  Обаче на коментаторите какво им е? Някой пита ли ги? А от тях има и хора със сини сърца?

  На мен ми е жал.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 89. 89 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#11] от "3biri":

  Един минос за правопистта - ЗАИО се пише сас Ю!!!

  от близо и далеч
 90. 90 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1334 Весело

  Прилича на Шикаго, Илиноис, 1936 година. Ал Капоне кани Дон Панталоне на работна среша. Гънмените са заели позиция ...

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 91. 91 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1104 Неутрално

  Оставка, Гешев! Това искат от теб хората.
  —цитат от коментар 56 на spiegel


  Хората:
  Божков,Бобокови,Баневи ........

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 92. 92 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#78] от "boevbisser":

  Аз не говоря за някакви преъстъпления, а за факторът който определя ефективността на една институция и това са хората, Сталин го е казал, кадрите решават всичко.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 182 Неутрално

  [quote#83:"niksan1"][/quote]

  Това не е промяна, това е подмяна. Вие сте умен човек, бас държа, че вътре някъде в себе си усещате, че нещо не е наред с този силов министър.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 96. 96 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално  До коментар [#53] от "boevbisser":

  Какво не по правилата виждаш, когато Гешев приема, по тяхно искане и разговаря с шефове на служби. Кое не е по правилата,когато Прокуратурата обвинява в престъпление полицай и извършва, със съдебно разрешение, обиск?

 97. 97 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  До коментар [#72] от "Wornoxmaniak Провидението Черепа е ваш шеф вий сте негови слуги":Ти се тревожи за Сретан Йосич..Божков не ти е проблем в момента..
  —цитат от коментар 74 на Hristov  То и Сретан Йосич не е проблем за селяндурина от Лехчево, проблем е за мутрата от Банкя .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 98. 98 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Рашков става все по-вреден за Радев. Общественото мнение след толкова лъжи ще се обърне, а Радев не може да си го позволи.

 99. 99 Профил на Nikolay Pavlov
  Nikolay Pavlov
  Рейтинг: 93 Гневно

  Какъв е тоя самозабравил се, че ще кани Рашков в кабинета си? Да не му е началник?

 100. 100 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Типичната за Гешев надменност лъха дори и от писмото му ,гарнирани с доза назидателност и менторство. Не мисля че вътрешния министър ще се запъти към покоите на онзи дето е " под бога" (над мен е само бог)

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK