На живо

След санкциите: Херо Мустафа получавала постоянно оплаквания за корупция (хронология)

След санкциите: Херо Мустафа получавала постоянно оплаквания за корупция (хронология)

© Велко Ангелов"Дневник" следи на живо продължаващите реакции след обявените от САЩ санкции срещу шестима българи и 64 юридически лица по закона "Магнитски". Статията се обновява.
Партията на Васил Божков настоя да бъде извадена от списъка с наказаните от САЩ фирми

От партия "Гражданска платформа Българско лято", която беше създадена от Васил Божков след повдигането му на обвинения от българската прокуратура, ще изпратят официално писмо до посолството на САЩ и Държавния департамент. Повод за реакцията им е включването на политическата сила в списъка с 64-те фирми, на които администрацията на САЩ наложи санкции заради връзка с тримата българи, уличени във Вашингтон в участие в корупционни схеми - Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков.


Лидерът на партията Борил Соколов настоява тя да бъде извадена от списъка, тъй като това ще доведе до "непреодолими пречки" пред явяването на партията на предстоящите парламентарни избори. В писмото пише още, че "действията на САЩ са недопустимо вмешателство в политическия живот, което напомня действия от времената на комунистическия режим в България".


Лидерът на "Българско лято" Борил Соколов

© Георги Кожухаров

Лидерът на "Българско лято" Борил Соколов


От "Българско лято" питат в писмото си до американското посолство "защо умишлено е пропуснато името на "настоящия политически лидер", който според доклада е получавал подкупи от Васил Божков, и дали това не е опит за протекционизъм.


"Бихме искали да получим ясна и точна информация относно това кои са политическите лица, получавали подкупи и как те са свързани с нашата политическа партия. В противен случай, не ни остава нищо друго, освен да вярваме, че е налице грубо вмешателство в демократичния политически живот на България, сравнимо само с други отдавна отминали мракобесни времена. Продължаваме да се надяваме, че причината за укриването на името на "политическия лидер", свързан с корупционните схеми в България, както и изричното споменаване на една, току-що създадена, конкретна политическа партия се правят с цел да се съберат допълнителни доказателства, а не представляват опит за протежиране или обслужване на политическите интереси на други политически формации и по този начин на груба намеса във вътрешните работи на една независима държава-член на ЕС", пише още в позицията на партията.

Следващата седмица ще бъде обновен списъкът с лица и компании, които потенциално могат да попаднат под санкциите на САЩ по закона "Магнитски". Това каза шефът на Националната агенция по приходите (НАП) Румен Спецов, цитиран от БНР. Към момента в списъка попадат 64 компании, които са свързвани с шестимата санкционирани от САЩ българи.


Финансовият министър Асен Василев с директора на НАП Румен Спецов

© Георги Кожухаров

Финансовият министър Асен Василев с директора на НАП Румен Спецов


"Все още не е ясно дали и държавни компании могат да попаднат под санкциите по закона "Магнитски". Тече проверка, която трябва да изясни този въпрос", каза още Спецов.

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който от началото на миналата година пребивава в Дубай, обвърза наложените му санкции от американските власти с предстоящите парламентарни избори на 11 юли. Според него "служебното правителство създава опасен прецедент" да повлияе на изборните резултати "под диктовката на чужда държава". Повод за коментара му във "Фейсбук" стана обявеният от Националната агенция за приходите списък с имена на фирми, на които администрацията на САЩ наложи санкции заради връзки с Божков. Целта на списъка е държавните компании и институции да са наясно докъде се простират санкциите и да се предпазят от транзакции, за да не се окажат в санкционирания кръг.


В списъка попада и партията на Божков "Българско лято". Според него санкциите ще изолират политическата сила от предизборната кампания."Служебното правителство създава опасен прецедент. Под диктовката на чужда държава прави списъци, в които е поставила законно регистрирана политическа партия. По този начин изолира Българско лято от предизборната кампания. Така ще повлияе на изборните резултати и ще попречи на свободния вот. Нека не забравяме, че една от задачите на служебното правителство е да проведе законни и честни избори. Българско лято няма да служи на чужди интереси и ще унищожи политическата хранилка. Затова страхът от нас е голям", пише Божков.

Американски компании постоянно се оплаквали на Херо Мустафа от корупция

Американски компании постоянно се оплаквали от корупция на посланика на САЩ в България Херо Мустафа. Това заяви самата тя в позиция, изпратена до "24 часа". В нея тя посочва проучване на "Евробарометър", според което за 85% от фирмите, функциониращи на българския пазар, корупцията е ендемично явление.


След санкциите: Херо Мустафа получавала постоянно оплаквания за корупция (хронология)

© Георги Кожухаров


"Управляващите в България трябва да предприемат решителни действия срещу корупцията на всички нива в българското общество, бизнес и държава, за да покажат, че имат сериозно желание да се справят с безнаказаността и рушветчийството", пише още тя в позицията си.


Според Мустафа наложените санкции по глобалния закон "Магнитски" срещу Делян Пеевски, Васил Божков и още четирима българи представляват увеличение с 25% на общия брой на лицата и компаниите, санкционирани по тази програма.

Никога не сме били зашити с Делян Пеевски, за да се отшиваме от него. С тези думи председателят на парламентарната група на ГЕРБ в 45-ото Народно събрание Десислава Атанасова коментира пред БНТ наложените на шестима българи санкции по Закона "Магнитски". Сред тях са Делян Пеевски, Васил Божков и бившият зам.-министър от ГЕРБ Александър Манолев.


"Може да носим отговорност единствено за едното лице, посочено в доклада на финансовото министерство на САЩ, и това е Александър Манолев. Много преди САЩ да ни кажат, че трябва да потърсим отговорност, ние сме се ангажирали с нея", каза тя, като припомни, че той е бил веднага изключен от партията и отстранен от управлението.

Учудващо е как държава, която е на 10 хил. км от България разполага с достатъчно информация, за да посочи определени лица за корумпирани, а България не разполага с такава информация. Това заяви пред "Нова телевизия" служебният министър на отбраната Георги Панайотов. Той добави, че законът "Магнитски", по който бяха наказани шестима българи, е американски и по този начин САЩ води своя битка с корупцията. Панайотов не пожела да коментира какво очаква да се случи от тук нататък и какви мерки ще предприеме държавата.

Митов определи като клевета свързването на Борисов с корупционните схеми

Като клевета определи Даниел Митов свързването на бившия премиер Бойко Борисов с доклада на американските власти, след който по Закона "Магнитски" бяха санкционирани шестима българи, сред които Делян Пеевски и Васил Божков. В частта, посветена на Божков, е записано, че той е "подкупвал официални лица от правителството в няколко случая, а сред тях е настоящ политически лидер". Именно тази част предизвика асоциации с Борисов.


След санкциите: Херо Мустафа получавала постоянно оплаквания за корупция (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


"Mога да гарантирам, че това не е г-н Борисов. Ще призова нашите опоненти да не се превръщат в клеветници. Ако имаше съмнение, той щеше да бъде включен в санкционния списък", уточни зам.-председателят на ГЕРБ.


По думите на Митов на база санкциите от Вашингтон служебното правителство се готви "да ударя неудобни за тях фирми и да замени определен бизнес със свой, т.е заменят една корупционна схема с друга, със своя".

Сега всички виждат, че България е корумпирана страна, а това спира инвестициите. Така членът на "Демократична България" Стефан Тафров коментира пред Би Ти Ви наложените от САЩ санкции на шестима българи по Закона "Магнитски", сред които Васил Божков и Делян Пеевски. Според него действията на американските власти "нанасят огромни репутационни щети на България, но те са поправими".


Подкупваните по високите етажи на властта са повече, смята Янаки Стоилов

Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов обяви пред Би Ти Ви, че за обществото е много важно да разбере кой е политическият лидер, който е бил подкупван от Васил Божков, както се твърди в доклад на американското финансово министерство. Според него не трябва да се говори в единствено число, защото подкупваните по високите етажи на властта са повече.


След санкциите: Херо Мустафа получавала постоянно оплаквания за корупция (хронология)

© Лили Тоушек


"Как си представяте държавата да губи стотици милиони? Чрез действия и бездействия, които са били толерирани от висши длъжностни лица", каза Стоилов.


По думите му санкциите по Закона "Магнитски" са сигнал за бездействие, неефективност и съпричастност на други органи в България. Според него "определени лица и фирми са били покровителствани и по този начин те са били облагодетелствани, а това няма как да е ставало без участието на лица, които заемат високи позиции в държавата".Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (262)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  Само Времето, ще ни излекува.

 2. 2 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2234 Неутрално

  Хубавото е че комунистите са кристалночисти.И да има някой другар милионер то парите му са от изобретения и рационализации. Нали ако беше видял някой лошкомунист Янаки щеше да ни каже за него

 3. 3 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3773 Неутрално

  Я, и Яначе-Юначе се изока от президентския обор.
  И не вижда, че корупцията се отнася и за него...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 4. 4 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 392 Неутрално

  Каскета каза че прокуратурата не дължи резултати а действия. Сега какво излиза че има единствено бездействия. Едно голямо НИЩО, за което Гешев беше инсталиран като главен прокурор.

  Защо се заяждате с човека той върши точно това за което е назначен. Друго не би могъл да свърши защото сам ще потъне. Голяма част от тези бездействия са описани в НКП.

 5. 5 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2234 Неутрално

  До коментар [#1] от "Бланш":

  Само Времето, ще ни излекува

  Абсолютно Ето например за приватизацията има давност. Кой квото гепил гепил.

 6. 6 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1358 Неутрално

  Делян Пеевски Свинчо може ли да влезе да яде в Макдоналдс след санкциите?

  Че го мисля да не отслабне?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 7. 7 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  "Сега всички виждат, че България е корумпирана страна, а това спира инвестициите. Така членът на "Демократична България" Стефан Тафров коментира пред Би Ти Ви наложените от САЩ санкции на шестима българи по Закона "Магнитски", сред които Васил Божков и Делян Пеевски. Според него действията на американските власти "нанасят огромни репутационни щети на България, но те са поправими"."

  Защо едва СЕГА ? Това се вижда отдавна ! Просто сега каскета ще трябва да започне да си го причинява ! Мъка герберска, мъка мутренска ! Гърчовете тепърва предстоят !

 8. 8 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Любопитно

  " Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов обяви пред Би Ти Ви, че за обществото е много важно да разбере кой е политическият лидер, който е бил подкупван от Васил Божков, както се твърди в доклад на американското финансово министерство. Според него не трябва да се говори в единствено число, защото подкупваните по високите етажи на властта са повече"


  Колко са вариантите ? И КОЙ може у нас да получава стотици милиони подкуп, без прокуратурата и службите да са му разпънали чадър и да го пазят от правосъдието ?

 9. 9 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  Корупцията е само един Франкещайн Пеевски. ДПС се стреснаха и хукнаха на "жалейка" към Инстанбул за "опорки". Ще се сече, другаре.

 10. 10 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 392 Неутрално

  До коментар [#4] от "negodnik":

  НПК

 11. 11 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  Като един Кол в река Нил, махнем ли Франкенщайн Пеевски, ДПС се разпада до цигански махали.

 12. 12 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 360 Любопитно

  Само Времето, ще ни излекува.
  —цитат от коментар 1 на Бланш


  И калните бани.....,за да свикваме с пръстта. 🗣

  Много съм прост
 13. 13 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  Янакито е забравил неговите хора преди 20 години какви ги вършеха като бяха на власт. :)

 14. 14 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Само болшевик може да бъде толкова нагъл!
  Как стана така, че партиите на Божков (на протеста) и партиите на Стауквото се събраха и дадоха на БСП (трета сила) властта и областните управители са над 80 на комунистите, останалите са на мутрите и ИТН!
  След като ГЕРБ позволиха да бъдат "сготвени" по най-балъшкия начин, нека им е!
  НО какво става с нас антикомунистите, които ненавиждат сталинизма, ленинизма, болшевизма, марксизма, хомосексуализма, неомарсистката екологията, путинизма, лагерите, отнемането на свободите, привилегиите, национализацията, цензурата, убийствата и преследването на инакомислещите и мразят свободата! Аз не искам да живея в ЛАГЕР, не че ще го допуснем, но отвращението идва от самата идея и това, че опитват!

 15. 15 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Христо Комарницки:
  „Борисов напълни високите етажи с мутри и милиционери,
  гербав елит по негов образ и подобие.
  Трябват сто Херкулеса да ринат сто дена тия обори.“

 16. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  До коментар [#4] от "negodnik":

  " Каскета каза че прокуратурата не дължи резултати а действия. Сега какво излиза че има единствено бездействия. Едно голямо НИЩО, за което Гешев беше инсталиран като главен прокурор.

  Защо се заяждате с човека той върши точно това за което е назначен. Друго не би могъл да свърши защото сам ще потъне. Голяма част от тези бездействия са описани в НКП."

  Той, каскета, комут дължи каквото трябва му се отчита и то като резултат ! На обществото не дължи НИЩО, защото не ТО го е поставило на този пост, а МАФИЯТА !
  И, както всички виждаме, 100 % си изпълнява ролята, за която е поставен там !

 17. 17 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 596 Неутрално

  До коментар [#7] от "samoedin":

  Сега, защото има доказателства и отвън. Докато нещата се случваха само вътре, подкупените можеха да мътят водата и да прехвърлят топката безкрайно, разчитайки на това, че контролират по-големите потоци от информация. Алчността обаче им изяде главата и излязоха на международните радари.

 18. 18 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  До коментар [#12] от "Тошо Кочев":

  И калните бани ги заобиколихме отЪм Гърбаа ха ха ха...

 19. 19 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  "Сега всички виждат, че България е корумпирана страна, а това спира инвестициите."

  Напротив повечето чужди фирми, които имат производство в България се разширяват. Парадокс ще да е някакъв. :)

  И то говорим за фирми с производство с висока добавена стойност.

 20. 20 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5818 Неутрално

  Янаки, Рашков, тайгата, както и разни други чугуни и мурзилки "в сянка", въздишащи по зрелия социализъм и Москва, вече пеят в един глас с уж евроатлантическата "автентична градска десница", блещукаща с нормален гланц...
  Това съвкупление няма как да даде плод, поради своята противоестественост.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 21. 21 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 596 Неутрално

  До коментар [#20] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Като ГЕРБ гласуват еднакво с ДПС обаче не говорите същото...

 22. 22 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  До коментар [#2] от "blondofil":

  Най известния милионер от БСП е Гергов, ама пък при него поне 43 млн са кристално чисти. Получи ги като справедлива цена за дупка

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 23. 23 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 392 Неутрално

  До коментар [#16] от "samoedin":

  Нали това е задачата с повишена трудност. Така да се реформира системата че главният прокурор да се отчита пред народа, през парламента. Прокуратурата вън от съдебната власт и ВСС. И ограничаване на политическата квота във ВСС.

 24. 24 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Аз мисля, че са много повече от повече. Само че няма кой да ги изчегърта.

 25. 25 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3776 Неутрално

  До коментар [#8] от "samoedin":

  Кой, кой? Ми как, ТОЙ е. Марта Хари нали снима пачките с евро и златното кюлче? Да не са ги дали извънземните?

 26. 26 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  До коментар [#16] от "samoedin":Нали това е задачата с повишена трудност. Така да се реформира системата че главният прокурор да се отчита пред народа, през парламента. Прокуратурата вън от съдебната власт и ВСС. И ограничаване на политическата квота във ВСС.
  —цитат от коментар 23 на negodnik


  Що само прокурора, не може ли и съдиите и повечето назначени на важни постове. :)

 27. 27 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Хубавото е че комунистите са кристалночисти.И да има някой другар милионер то парите му са от изобретения и рационализации. Нали ако беше видял някой лошкомунист Янаки щеше да ни каже за него
  —цитат от коментар 2 на blondofil


  НИКОГА не съм гласувал за БСП (както и за другото БКП-ГЕРБ), но сега осъзнавам, че комунистите от БСП са джужджета в кражбите в сравнение с комунистите от ГЕРБ. А Борисов е великан в кражбите!

 28. 28 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  НИКОГА не съм гласувал за БСП (както и за другото БКП-ГЕРБ), но сега осъзнавам, че комунистите от БСП са джужджета в кражбите в сравнение с комунистите от ГЕРБ. А Борисов е великан в кражбите!
  —цитат от коментар 27 на iiu09354227


  Поне не е фалирал държавата като комунистите. :)

  Преди за Костов се твърдеше същото - случаеност?

 29. 29 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Делян Пеевски Свинчо може ли да влезе да яде в Макдоналдс след санкциите?Че го мисля да не отслабне?
  —цитат от коментар 6 на Wornoxmaniak Шиши реди кабинетите на Радев по добре от Черепа


  Ма как се обърна срещу работодателя си?

 30. 30 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  До коментар [#13] от "realguru":

  Какви ги вършеха? И тези след нямаха ли задължение да ги разследват?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 31. 31 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  И за Царя - пак ли случаеност? :)

  Само най-големите крадци чисти кат сълза :)

 32. 32 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  Само Времето, ще ни излекува.
  —цитат от коментар 1 на Бланш


  Щом Янаки смята - значи е така !

 33. 33 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3776 Неутрално

  До коментар [#19] от "realguru":

  Я прочети за намаляването на преките чужди инвестиции през последните десет години. Има официална статистика.

 34. 34 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#2] от "blondofil":


  До коментар [#3] от "Петър Самсонов":

  КОЙ ЛИ Е ТОЗИ БГ ПОЛИТИК НА ДОСКОРО УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ, КОЙТО ИМА ДОСИЕ, ДЕБЕЛО 9 САНТИМЕТРА, В АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ!?!?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 35. 35 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  До коментар [#19] от "realguru":Я прочети за намаляването на преките чужди инвестиции през последните десет години. Има официална статистика.
  —цитат от коментар 33 на Vlado Nikolov


  И ще продължат да намаляват :)

  Само че както виждаш икономиката си расте, банките са задръстени с кеш спестен от част от населението. Парадокс ще да е някакъв.

  А София отдавна задмина средното ниво на ЕС.

 36. 36 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Хи-хи-хи! Митов - Матросов на ГЕРБ и лично на шефа.... :(

 37. 37 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Клевета, клевета колко да е клевета. Такъв достоен човек като бившия мин предс как не заведе едно дело срещу клеветниците, за да си изчисти името?

 38. 38 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1625 Разстроено

  С голяма вероятност има и честни хора през последните години, но и те са два основни вида- такива , които правят и такива, които не правят компромиси, по правило обаче, всички допускани във властта след 10.11.89 г. трябва да отговарят на основополагащ критерий.......( такива, които не са правили компромис , за тях са " питали по-високо...).Фактите говорят за тотална морална деградация, за която още по-смешното е, че ще я борят тези, които са били честни, но компромисни......

 39. 39 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  Клевета, клевета колко да е клевета. Такъв достоен човек като бившия мин предс как не заведе едно дело срещу клеветниците, за да си изчисти името?
  —цитат от коментар 37 на doctor.no


  Или па клеветниците как не заведоха едно дело, за да го осъдят за морални и материални щети. :)

 40. 40 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  От 15 години да харесам министър на правосъдието . Ако Рашков е силата , Стоилов е разума . Стоилов подготвя такива подаръци ВСС и Гешев ......., че :))

 41. 41 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Митов, Биков, Георг - в надпревара за слагачество. Дерзайте, още има какво да ни покажете в укрепване на култа.

 42. 42 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  """""По думите на Митов на база санкциите от Вашингтон служебното правителство се готви "да ударя неудобни за тях фирми и да замени определен бизнес със свой, т.е заменят една корупционна схема с друга, със своя".""""""" Тоя Митов обаче ще се окаже най простото парче в ГЕРБ...... за рекордни срокове ще бие всички по неадекватност .........

 43. 43 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  На Митов не му понася стреса. Гледам, че вече му прозира темето.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 44. 44 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1625 Весело

  Човек остава с впечатлението, че някои от говорещите излишно вече, са стиснати за гърлото и казват това, което им е написано......(Митов.....има и други наоколо.)

 45. 45 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#39] от "realguru":

  Къде да го заведат мамин? Пред гешефтурата ли?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 46. 46 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2506 Неутрално

  По думите му санкциите по Закона "Магнитски" са сигнал за бездействие

  Г-н Стоилов е ползвал дипломатичен израз.
  Думата е "сигнал за БЕДСТВИЕ!"

  цЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА "СИСТЕМАТА бОРИСОВ" е истинско бедствие за страната!
  Няма пяри за
  Лекарите
  Учителите
  Пенсионерите,
  а любимата "инфраструктура" се строи така, че да се ремонтира, и пак, и пак, и пак!!!
  " милиарда без конкурс?!? А стиропора?
  Против закона, през пррозореца на джипката!
  Е как ще има пари за останалото?
  Как да наречем това, освен бедствие?

 47. 47 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 392 Неутрално

  "Митов определи като клевета свързването на Борисов с корупционните схеми"

  Иди се оплачи пред Херо Мустафа. Може да я поканите на пресконференцията на ГЕРБ да коментирате в паралел.

  Имам леко съмнение обаче, че ще откликне на поканата.

 48. 48 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#42] от "MPetr":

  Иска и за него да има Магнитски.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 49. 49 Профил на Milko
  Milko
  Рейтинг: 120 Неутрално

  След като герб кораба потъне окончателно другарите Митов, Биков и Георг към коя партия ще се присламчат? И кой ще държи микрофона на вожда, няма да има кой да му целува ръка вече

 50. 50 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 830 Весело

  На Митов не му понася стреса. Гледам, че вече му прозира темето.
  —цитат от коментар 43 на КМЕТ В СЯНКА


  В грешка си!
  Това не му е темето, а ореолът му създаден от САЩ

  До коментар [#43] от "КМЕТ В СЯНКА":

 51. 51 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  Само Времето, ще ни излекува.
  —цитат от коментар 1 на Бланш


  Да , ама друг път ! Много дълго се лекуваме .....
  "Същото впечатление има и шефа на разследващото и оперативно бюро на ОЛАФ Тиери Кретен. В разговор с посланика [08SOFIA631] той изразява съмнения в капацитета на Борис Велчев да свърши работа в разследванията по измамите с еврофондове и критикува съдебната система, която е направена така, че прокурорите могат да скрият отговорността на обвиняемите като раздробят делата на по-малки и да скрият между тях неизбежните доказателствени връзки. Този формалистичен подход е използван “единствено от тези, които искат да избегнат отговорност” – обобщава Кретен.

  Като основна мишена на ОЛАФ е посочен бизнесменът Васил Божков – Черепа, “изключително влиятелен бизнесмен, с известни връзки с организираната престъпност и с много високопоставени политици”. Кретен смята, че “ако България свали Божков, това ще бъде прогрес”.

  За да бъде “свален Божков” обаче е нужно най-малкото разследване и обвинение, внесено от прокуратурата. До момента срещу близкия до президента Първанов и до политици от НДСВ олигарх не е известно да е образувано дори следствено дело.

  Шефът на ОЛАФ критикува Велчев и за назначението на “изключително слабо сътрудничещ” прокурор за връзка с ОЛАФ. Прокурор Стефка Кръстанова била толкова некооперативна, че подчинените на Кретен я наричали “Змията”.

 52. 52 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 392 Неутрално

  До коментар [#39] от "realguru":

  Делата предстоят и няма да са по ГПК.
  🤔😀

 53. 53 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Хи-хи-хи! Митов - Матросов на ГЕРБ и лично на шефа.... :(
  —цитат от коментар 36 на papunqk


  Матросов е запушил амбразурата с гърди, а Митова запушва всекидневно със задните си части.
  ----
  С какво ли го държи извратената банкянска мутра?
  Чак толкова прост не може да е.
  Службите и каскетите десетилетие са събирали компромати и кирливи ризи и прави впечатление отчаянието с което некои нищожества лижат прокажения СИКаджия.

 54. 54 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1721 Весело

  Я, и Яначе-Юначе се изока от президентския обор.И не вижда, че корупцията се отнася и за него...
  —цитат от коментар 3 на Петър Самсонов


  Имаш предвид Яне Янев ли?
  Не, става въпрос за наследника му - Къдравата Сю.

 55. 55 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 272 Весело
 56. 56 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  Само Времето, ще ни излекува.
  —цитат от коментар 1 на Бланш


  Добре е Стефан Тафров да замълчи и да не хапе ръката , която го изпрати представител в ООН за втори мандат :
  "Стефан Тафров оглави комисия към ООН
  03/10/2013

  Постоянният представител на България в ООН Стефан Тафров беше избран начело на Третата комисия към организацията, отговаряща за културните, социалните и хуманитарните въпроси, се посочва в сайта на ООН. В съобщението се припомня, че Тафров е постоянен представител на България в ООН от 31 януари 2012 г. Припомня се и кариерата на българския дипломат, както и образованието и професионалния му опит като журналист, литературен критик и преводач на автори като Андре Жид, Умберто Еко, Франсоа Мориак, Клод Симон и Жан-Пол Сартр, преди да се посвети на дипломацията

 57. 57 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1055 Неутрално

  Митов: "Mога да гарантирам, че това не е г-н Борисов..."

  Дайте да видим тези гаранции!
  Стига думи.
  Ако и гаранциите са като гаранциите на пътищата...

 58. 58 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Абе той Данито се беше изчеперил да твърди че становището на 2-сенатори и лично мнение, та до толкова може да се вярва на неговите "гаранции"..

  Измекярче дребно...

 59. 59 Профил на az_medikyt
  az_medikyt
  Рейтинг: 234 Неутрално

  Стоилов да представи факти, а мненията да запази за себе си.

 60. 60 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 830 Весело

  Хи-хи-хи! Митов - Матросов на ГЕРБ и лично на шефа.... :(
  —цитат от коментар 36 на papunqk


  Може би не го прави от партийни пристрастия…
  Може хората просто да се обичат

  До коментар [#36] от "papunqk":

 61. 61 Профил на tigervi
  tigervi
  Рейтинг: 690 Неутрално

  Даниел Митов:
  "...заменят една корупционна схема [на Борисов] с друга, със своя...".
  Уникално признание, с такива защитници на Буци не му трябват обвинители! ;)
  Впрочем не е първия, оня с прякор Пилето натопи Тиквата, че плаща за проститутки и над 5 000 лв.

  Eddie lives... somewhere in time!
 62. 62 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1055 Неутрално

  "...заменят една корупционна схема [на Борисов] с друга, със своя...".
  —цитат от коментар 61 на tigervi

  Ето целия цитат. Някой да не каже, че е "изваден от контекста".

  "По думите на Митов на база санкциите от Вашингтон служебното правителство се готви "да ударя неудобни за тях фирми и да замени определен бизнес със свой, т.е заменят една корупционна схема с друга, със своя"."

 63. 63 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Божков е "подкупвал официални лица от правителството в няколко случая, а сред тях е настоящ политически лидер". Просто никой друг освен Борисов не отговаря на описанието. Никой друг не е бил настоящ политически лидер, който да е бил официално лице от правителството. Толкова очеизвадно е написано, без какпка съмнение. Но наглостта на вожда и сламените му кукли да отричат очевидното е изумителна 😮

 64. 64 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2718 Неутрално

  До коментар [#28] от "realguru":

  Все пак да не забравяме, че правешкият ментор на Борисов е фалирал на няколко пъти държавата. А Борисов много се гордее с него.
  А след управлението на Борисов, България е сочена с пръст и нарицателно за корумпирана държава. Голям успех, а...?!

  Бивш tww09306483.
 65. 65 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#49] от "Milko ":

  Вече знам за много гербери, които се предлагат на ИТН.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#53] от "ali_ibn_isa":

  С компромати и наказателно дело.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 68. 68 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  До коментар [#57] от "yavooor":

  +
  Само там да беше .... Всеки ден ще излизат все нови и нови неща :)

 69. 69 Профил на Птоломей Едно
  Птоломей Едно
  Рейтинг: 220 Неутрално

  Клевета е, че митов има акъл...

  люта цензура се шири в Дневник, прокопи пак се точи на властта
 70. 70 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 777 Весело

  Митова е минала краш курс по как да се правиш на луд в Банкя, но нещо не ѝ се получава.

 71. 71 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1734 Неутрално

  " Митов определи като клевета свързването на Борисов с корупционните схеми"

  Същият Митов, който получи $душевен$ катарзис. Също като един Апостол Павел /Савел/, който на младини бил жесток войник, преследващ Христос, а после станал първи Апостол и разпространител на Христовата вяра. Та така, Митов е един от съвременните "герберски Апостоли Павеловци", който първо хулиха Бащицата, а после статаха първи Матросовци на Амбразурата да го защитават, възхваляват и почитат.

  Само така, Митов! Дерзай, Сачева! Молодец Биков! Новите Апостоли на Герберщината.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 72. 72 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  До коментар [#48] от "КМЕТ В СЯНКА":
  Остави го Митов, той не знае кво говори, момчето....
  Аз друго си мисля, че Георги Марков трябва веднага да бъде привикан и разпитан за начало...... кви ги говори Георги Марков !!!! :::::: ====== След инсталирането край Варна на ракетите на Пентагона американците ще превърнат Черноморието ни в плацдарм срещу Крим. 
  ЦРУ и АНС контролират всички служби в страната и няма никакво значение дали шефовете им са протежета на Бойко Борисов, Делян Пеевски или Румен Радев.
  АНС разполага с ресурс в базата си в посолството да контролира електронните комуникации на президентството, правителството, службите и всички агенции, които интересуват янките.........========== http://bgsniper.com/sniper/16572--qfuck-the-euq -

 73. 73 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  Митов с това изказване направо дозакопа Баце. Ако някой е имал съмнение, вече няма.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 74. 74 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  До коментар [#69] от "Птоломей Едно":

  По принцип има. Но има и зависимости. Когато са ти хванали топките доста стегнато, акълът се променя. Питай Москов.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Митов да спре да се излага. Не си заслужава, заради един мафиот да си залагаш кариерата и авторитета.

 77. 77 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 2127 Весело

  Хубавото е че комунистите са кристалночисти.И да има някой другар милионер то парите му са от изобретения и рационализации. Нали ако беше видял някой лошкомунист Янаки щеше да ни каже за него
  —цитат от коментар 2 на blondofil


  БКП/БСП и ДПС, разбира се с участието на Костов, създадоха тази порочна държава, която ГЕРБ от 12 години се опитва да управлява.

  Сега бившите комунета се изкараха, че са света вода ненапита? Янаки Стоилов, Бойко Рашков, пРезидент Радев и останалите наистина трябва да бъдат изчегъркани от политическата система!

  Познаваме ви долните номерца, не на нас тия!

 78. 78 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Това, което казва Янаки Стоилов отдавна се знае в България. Хайде сега, напънете се и извадете имената и доказателствата. Предполагам,че не е толкова трудно, но трябва да го искаш.

 79. 79 Профил на vincenzo76
  vincenzo76
  Рейтинг: 125 Неутрално

  До коментар [#72] от "MPetr":

  Товарищ..........тебе пак те е бил тока!Пейтриът първо е ПВО-система, и ти много добре го знаеш това!Оръжие за прихващане е, а не за нанасяне на превантивни удари!А Крим - твоите другаре от Кремъл го превърнаха във военна база, на която вече има предислоцирано достатъчно оръжие за една малка световна война!Щом те се милитаризират - ние какво, нямаме ли право?Оная смотла другарката Знахарова само където не се разрева на един брифинг, че България купувала два патрулни кораба, и със това милитаризирала сериозно акваторията на Черно море!Стига с тоя болен путинизъм, и нещастната кремльовска пропаганда, че още утре НАТО ще нападне Русия!

 80. 80 Профил на pso451006238
  pso451006238
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Gospodin Mitov e tipichen primer kak chovek e gotov da stane za smiah za niakoi drug lev. S dumite si "az garantiram" me kara da se zamislia dali vsuclshtnost toi ne e "Mata Hari".....haresva mu da pravi ..... I ochevidno toi e mnogo zapoznat s "neshta ot spalniata " na Borisov

 81. 81 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#78] от "Роси":

  Чака се новия главен.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  До коментар [#79] от "vincenzo76":

  Ама що се нервите на мен бе колега ?....... Аз съм писал че тва са на Георги Марков писания..... Кво общо имам аз?..... .... . a пък другият там "Близалков" писал :""""" Посланикът на САЩ Херо Мустафа се изявява като губернатор. Департаментът на САЩ направо да ни взима и да управлява България. Това не са думи на случаен човек, а на професор по конституционно право, при това опитен политик, депутат от Великото народно събрание и служебен премиер - Георги Близнашки""""" .........

 84. 84 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 777 Весело

  След като герб кораба потъне окончателно другарите Митов, Биков и Георг към коя партия ще се присламчат? И кой ще държи микрофона на вожда, няма да има кой да му целува ръка вече
  —цитат от коментар 49 на Milko


  ДПС се очертава като идеалния последен пристан за тях. Проблемът е, че не е много сигурно дали и ДПС ще просъществуват в сегашния си вид, след като им намагнитиха обръчите.

 85. 85 Профил на Lubomir Velev
  Lubomir Velev
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Оплакват се от КОНКУРЕНЦИЯ!!!
  КОРПОРАЦИИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЛОКАЛЕН АДМИНИСТРАТИВЕН КОНТРОЛ!!!
  БОРБА С КОРУПЦИЯТА Е-МАНТРА, ОБСЛУЖВАЩА ГИ...АКО СЛУЧАНО ИМА ОЦЕЛЕЛИ МЕСТНИ ,ТО Е С КОРУПЦИЯ. ЕСТЕСТВЕНО,ИНАЧЕ ЩЕ СА ФАЛИРАЛИ...ТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ!!!

 86. 86 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  Херо Мустафа казва ИСТИНАТА!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 87. 87 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Любопитно

  А Божков кво написал:::::::: .... Васил Божков: =================================""""" България все още е държава-членка на ЕС, а не щат на Съединените американски щати

  В помощ на комисиите, които правителството иска да създаде под американска диктовка, предлагам списък на част от лицата, свързани с мен:
   Нова телевизия, БТВ, БНТ и множество български и международни медии.
  Националния исторически музей, Националната художествена галерия, учени, художници, артисти, режисьори.
  Левски, ЦСКА, БОК, федерациите по шах и спортна стрелба, десетки олимпийски и световни шампиони, почти всички спортни клубове в България.
  Българската Коледа и стотици благотворителни инициативи.
  Мога да продължа да изброявам още много.
  Сега сериозно. Цитирам говорителят на Европейската Комисия: „Американските санкции не действат на територията на ЕС и не задължават страните от ЕС. Така че няма нищо, което би оправдало предприемането на контрамерки от наша страна. Това са санкции, предприети от САЩ към хора по отношение на техни действия във или със САЩ“
  България все още е държава-членка на ЕС, а не щат на Съединените американски щати. Нека това правителството не забравя, че ако не бях разкрил публично миналата година действията на #хунатата, Борисов и Пеевски все още щяха да управляват, а те щяха да псуват и критикуват вкъщи пред телевизорите си. Да бъдем българи.
  #БъдетеСмели
  Васил Божков""""""""

 88. 88 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Знаете ли защо Борисов ще управлява 15 години България, защото е тъп досущ като Т. Живков! В гена на българина е посята тази простотия и той я търси като майчино мляко и бащин глас! Затова харесват и Юмрук Радев, защото той, освен че тъп има и външна прилика с правешкия смотаняк.
  "Ние сме тъпи и вие сте тъпи, затова ще се разберем (ще ви управлявам) – казала глупостта, на глупаците!

  С погнуса ще гласувам за ГЕРБ, защото графата "не подкрепяп никой" е графа за БСП и придворните ѝ шутове!
  –––––
  Интересно е да се отбележи, че коментари като този събират всеобщо неодобрение защото казват, че Борисов (ГЕРБ) е тъп, Живков (БСП) е тъп и Радев (Русия, русофили, комунисти, ИТН, Мутри вън) е тъп – всички са на "мегдана"! Все едно кажеш, че ЦСКА и ЛеФски са позора на българския футбол, а Ботев ПД и Локо Пд са още по-надолу!

 89. 89 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  До коментар [#77] от "Дария Колев":

  12 години милите гербави управляват и Костов е виновен. БАхахахахахха

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 90. 90 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  Херо реши да допълни какво ни казват щатите, щото герберастията явно не е разбрала...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 91. 91 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3954 Весело

  Херо дала интервю за часовите?! И Как така?! Защо не в политкоректните?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 92. 92 Профил на Lubomir Velev
  Lubomir Velev
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Например-АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ..ОСВЕН,ЧЕ НИ ПРОДАВАТ ТОК НА ОСМОРНА ЦЕНА,НИКОГА НЕ СА ПЛАТИЛИ И ЛЕВ ДАНЪК ПЕЧАЛБА!!!
  ОПЛАКВАТ СЕ...ИМА И ДРУГИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ...КАК СА ОЦЕЛЕЛИ???
  ХЕМ СА. С ПО-НИСКИ ЦЕНИ,ХЕМ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ПАК ИМ СЕ ПРЕЧКАТ!!!

 93. 93 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1438 Весело

  горките тикви... дотам я докараха, превъзходителството да обяснява на придворните им мисирки колко несъществени са опорките им


  “...Българското правителство е разчитало отново и отново на своето благоприятно тълкувание на даден доклад или оценка, за да се похвали с подобрение. Вместо това тези, които ръководят страната, трябвада предприемат решителни действия срещу корупцията на всички нива в българското общество, бизнес и държава, за да покажат, че имат сериозно желание да се справят с безнаказаността и рушветчийството...“

 94. 94 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 777 Весело

  До коментар [#82] от "Ivan Ivanov":

  Е опитва се момчето, но бичето все още води. Предлагам да решат спора кой е по-по-най в една мазна пехливанска борба под магнолията.

 95. 95 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  Защо не в политкоректните?!
  —цитат от коментар 91 на hamiltonf


  явно са по-схватливи от зимбюлка гочева :)

 96. 96 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  Херо Мустафа почна и тя да лъже :)

  Ей така без имена е кофти история :)

 97. 97 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  Американски компании постоянно се оплаквали от корупция на посланика на САЩ в България Херо Мустафа. Това заяви самата тя в позиция, изпратена до "24 часа". ....... А що си мълча до сега бе Херо?........ Ами айде ги публикувайте тези оплаквания от "Американски компании"....... Значи постоянно се оплаквали обаче тя Херо си налягала парцалите..... и що?.....и от колко време?........

 98. 98 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1118 Неутрално

  Кат стана Бат Бойко главен на Полицията, един приятел питал един разбойник: Сега какво ще правите, кат Бойко ви знае всичките и до един може да ви опандизи? Разбойника му отговорил: А, няма такова нещо! Аз редовно се "отчитам" и си спя спокойно. Който не се "отчита" - той да му мисли.
  Та така за чекмеджетата.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  Херо Мустафа трябва да бъде изгонена защото с години не е защитавала интереса на собствените си граждани и Американски компании които видиш ли чак сега разбрахме че постоянно се оплаквали от корупция на посланика но той нищо не предприел с години а се "награбваше" с Бойчо по поляни ....... и му пя и танцува......

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK