"Говорим си с Господ": разследване показва как се урежда освобождаване от специализирания съд


Кой, как и срещу колко урежда развитие на дела и освобождаване от арест в специализирания съд? Част от тези въпроси намират отговори в разследване на "Антикорупционния фонд" - "Списък за бързо реагиране: историята на Веселин Денков", чийто първи епизод беше излъчен в петък сутринта (11 юни).
В него се показват записи на разговори, които Ивайла Бакалова - жената, която живее с Денков на семейни начала, е направила с адвокати и консултанти, докато той е бил в ареста след задържането му през септември 2020 г. В тях се коментират суми, които са необходими, за да бъде пуснат Денков. Посредниците отказват подробности как това ще стане, казват, че си говорят само с Господ, обясняват й, че тя няма нужда да знае как, а за нея е важно, че ще има резултат. Обсъжданата сума е не по-малко от 100 000 евро, а срокът около месец. (Вижте видеото)


Денков прекара в ареста над девет месеца по обвинение за участие в престъпна група за рекет и изнудване, а миналия петък (4 юни) беше освободен от Апелативния специализиран съд под домашен арест. Това се случи часове след като "Антикорупционният фонд" излъчи трейлър за разследването си. Автор е журналистът Николай Стайков, а записите по информация на фонда са направени през април 2021 г. (Какво каза Веселин Денков, след като беше освободен под домашен арест - тук)


"В изнесените във филма записи има материал за сериозно разследване на корупционни влияния и практики в съдебната система," коментира Андрей Янкулов, бивш прокурор и старши правен експерт към "Антикорупционния фонд", цитиран в прессъобщението на организацията и представен като консултант на разследването.


"Идеята на срещата ми с тези хора не беше договарянето на сума, за да бъде освободен човек, а да покажем как работи тази система и защо това не бива да се случва на никой друг. Надявам се да дадем кураж на рекетираните и изнудвани по този начин да видят, че това трябва да спре. Корупцията не е едностранен акт, необходими са две страни и ако едната страна отказва да го прави, няма как да се случи", коментира пред АКФ Ивайла Бакалова, която е популярна като "Мис България - Вселена 2001".


Какво показва разследването


Видеото, излъчено от АКФ, показва тайно записани срещи на Бакалова с посредници, които да й помогнат за освобождаването на приятеля й Денков. Едната е с посредничеството на друг обвиняем с текущо дело в специализирания съд, който неотдавна е бил освободен под домашен арест. Неговото име е запазено в анонимност.


Единият от хората в записа е адвокат Емил Писков, бивш служител на Главна дирекция за борба с организираната престъпност и на Държавната агенция за национална сигурност. Той живее в декларирано съжителство със съдия Маргарита Немска от Административен съд - София-град, която е бивш заместник градски прокурор на София.

"Говорим си с Господ": разследване показва как се урежда освобождаване от специализирания съд

© Скрийншот


Другият е Мартин Божанов, който свързва Бакалова с Писков. Той е известен по представянето на АКФ като Нотариуса, а в интервю пред фонда се представя като консултант на много физически и юридически лица по всякакви въпроси от градинарство до това към кой адвокат да се обърнеш.


В интервю пред АКФ, Писков потвърждава, че е бил на среща с Ивайла Бакалова в дома на свои клиенти, но твърди, че не е предлагал да урежда нещо, а че е бил провокиран с въпроси от нея и искал да я откаже от разговора и да работи за нея, затова назованата сума от 100 000 евро била негов хонорар. Тактиката му била, когато не иска да работи с някого да предложи много висока цена за услугите си, твърди той. От откъсите от излъчения запис остава впечатление, че той говори за извършване на услуга.


Божанов, с когото от антикорупционния фонд също разговарят, обяснява, че не помни дали е разговарял с Ивайла Бакалова, защото разговарял с много хора. А на въпроси, защо знае подробности включително от последното заседание на съда по случая на Веселин Денков и протокола, той обяснява, че познава добре адвокат по него (но не на Денков), който му разказал по делото, защото за да бъде добър консултант го интересували всякакви дела.


"Отиваме в църквата, палим свещичка, молим се"


Според това, което се чува от излъчения запис, Писков се среща с Бакалова и от разговора се разбира, че за да пуснат от ареста Денков, ще са необходими поне 100 хиляди евро. Срещата е в дома на освободения вече под домашен арест друг обвиняем.


- Значи, в замяна това, което ние ще свършиме, е да му измениме мярката, нали това се иска, това е задачата. Няма да е 20, няма да е 30, няма да е 40, повече ще са. Просто да знаеш,че... За да не си губим времето. Сигурно ще е над 100. Разбираш ли ме?
- Няма смисъл тогава да говорим?
- 100 хиляди - какво - лева?
- Евро.


- Вие сте сигурни, че можете да го свършите?
- Да. Детайли и подробности няма да ти кажем...
- А вие си говорите лично с...?
- Ние не познаваме никой. Говориме си с Господ. Отиваме в църквата, палим свещичка, молим се.
- Така, кой с кого говори това теб не те интересува, това си е наша работа. Ти искаш резултат.


Емил Писков, бивш служител на Главна дирекция за борба с организираната престъпност и на Държавната агенция за национална сигурност.

© Скрийншот

Емил Писков, бивш служител на Главна дирекция за борба с организираната престъпност и на Държавната агенция за национална сигурност.


Писков обяснява, че няма нужда Бакалова да обжалва определението на първоинстанционния съд, защото в Апелативния специализиран съд "са извъртяни всички състави, никой не го е пуснал и няма да го пуснат".
Делото срещу Веселин Денков и още 9 души (сред които Ивайло и Александър Георгиеви, известни като Големия и Малкия Пиф) е за организирана престъпна група за рекет и изнудване. По него има внесен обвинителен акт, но съдът все още не е започнал разглеждането му по същество. Денков е арестуван при завръщането му в България през септември, като той твърди, че е знаел, че срещу него се готви обвинение,и се прибира. В интервю за "Евродикоф" той заяви, че не е искал да плати предлаганите му възможности за освобождаване от ареста, за да не става част от схемата.


Пред "Антикорупционния фонд" адвокат Писков казва, че това е неговата тактика да отклонява предложения: "Просто тактично, за да ги откажа, да не ги обидя, казвам баслословни хонорари от реда на стотици хиляди, за да не ги обидя." Но това се разминава с друга част от разговора на Писков с Бакалова, в която той казва, че "вратата не е затворена. Може да си мислиш и по-нататък да ме потърсиш. Няма никакви проблеми".


"Този съд е държавата. Утре и на посланика ще му направят дело"


Срещата с Писков е по поръчка на представен като колега на Писков - Мартин, който също е записан. Той е запознат в детайли с казуса на Денков и знае какво се е случило на последното преди разговора заседание. Той казва пред Бакалова:


"Всичко знам по това производство, знам показанията на свидетели, всичко ми е ясно по него. Но има хора, които лежаха по две години и половина в ареста и твърдяха, че са невинни. Идеята е да видим дали може да помогнем. Ако се лутате само, че той е много невинен, а съдът е много натиснат, тогава ще се въртите в този омагьосан кръг и той ще си стои вътре...", казва Мартин Божанов.


Мартин Божанков, който се представя като консултант

© Скрийншот

Мартин Божанков, който се представя като консултант


Бакалова иска от него бърза среща и уточнява, че са се обърнали към посолствата. "Искам да знаете, че този съд изобщо не го интересуват посолствата, но може да събере и посолствата при него и да им гледа мярка и на тях. Много е сложна ситуацията. Този съд е държавата. Никой не може да се меси във вътрешните работи на държавата и на съда. Съдът утре може да вземе и посланика и да му гледа мярка и на него", казва още той.


Според Писков, "колегата Мартин е консултант, занимава се с консултация, намира клиенти. Той не е адвокат, не е нотариус, управлява дружества".


От антикорупционния фонд обясняват, че "публикации го свързват със съмнителни имотни сделки, а една от тях веднага се набива на очи. Става дума за откраднато през 2004 г. дело от Върховния касационен съд срещу Слави Крашевски, нотариус с отнемани права и десетки наказателни производства. Делото изчезва от адвокатската стая на съда по време на обедната почивка, заедно с оригинални документи по него. За кражбата е водено досъдебно производство срещу човек на име "Мартин Божанов" и негов роднина с име "Бойко Божанов", но за изхода на делото няма данни. "Аз съм неосъждан и без висящи производства. Дотук", това е единственият коментар на Божанов по темата с този случай.


В интервюто пред АКФ Божанов определя случая като "лошо скроен сериал" на Бакалова, чиято цел е да дескредитира съдебната система и по този начин застрашавала националната сигурност. Той твърди, че в записа на Бакалова с Писков е имало нейни твърдения, че е давала пари на докладчици по делото и ако фондът не са ги чули, означава, че записите, които са им предоставени са манипулирани.


Бакалова отрича да е манипулирала записите и твърди, че е готова на експертиза по тях.


Веселин Денков прекара девет месеца в ареста

© Скрийншот

Веселин Денков прекара девет месеца в ареста


Ивайла Бакалова: Помагала съм на Борислава Йовчева


Разследването завършва с обещанието за продължение. В трейлъра Ивайла Бакалова казва, че не е помагала на Васил Божков в Дубай - бизнесменът с 18 обвинения, който се намира в Обединените арабски емирства, но е помагала на Борислава Йовчева - манекенката, чието име стана известно покрай скандала с къщата в Барселона и разследването на властите в Каталуня дали премиерът Бойко Борисов е свързан с международна схема за пране на пари.

Ивайла Бакалова

© Дневник

Ивайла Бакалова


Ивайла Бакалова става популярна през 2001 г., когато печели конкурса "Мис България - Вселена", организиран от "Мегаталант" на съпругата на убития по-късно президент на "Мултигруп" Илия Павлов - Дарина Павлова. Бакалова е близка със семейство Павлови, свидетелстват снимки и медийни публикации от този период. След конкурса тя става един от известните фотомодели и манекен. Има дъщеря от Румен Гайтански - Вълка. Според публикации от няколко години живее в Дубай и се занимава с бизнес с недвижими имоти.


Приятелят й - задържаният, обвинен и освободен под домашен арест Веселин Денков, е известен като собственик на ресторант "Воденицата" в Драгалевци. Той притежава и други заведения. След задържането му миналата година във вестник "24 часа" беше цитиран таен свидетел, според когото Денков е бил финасовият посредник между Васил Божков и протестиращите. Това беше и основна версия, разпространявана в медиите, че през него е плащано и са организирани провокатори на протестите. Денков заяви пред "Евроком" преди седмица, че не е финансилал протестите. Той каза също, че не познава Божков и че е говорил кратко веднъж с него, когато бил гост в един от ресторантите му преди години. В интервю за "Алтернативата" преди две седмици, в отговор на въпрос Божков каза, че познава много бегло Денков и не може да му е посредник, защото посредник е някого на когото имаш доверие.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Коментари (154)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3884 Разстроено

  Всичко за продан! Какво да се прави - пазарна икономика!

 2. 2 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2694 Неутрално

  Тия стачкува за "права и свободи" под ръководството на Гешев , говоря за (специалните) !
  Има ли престъпление което ГЕРБ да не е извършил ??

 3. 3 Профил на Alexander Kotcev
  Alexander Kotcev
  Рейтинг: 69 Неутрално

  Този техен Господ и тази тяхна религия ГЕРБ трябва да приключват вече.

 4. 4 Профил на pso451006238
  pso451006238
  Рейтинг: 634 Неутрално

  Pozdraviavam Ivaila Bakalova za smelostta I. Tazi jena se durji I bori po-mujki ot mnogo "mujagi " v tazi strana, koito "pompat muskuli " a dushata I im e na strahlivo pile

 5. 5 Профил на georgi_ww
  georgi_ww
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Нищо не може да е чисто около тази т.н. миска...

 6. 6 Профил на pafaka22
  pafaka22
  Рейтинг: 808 Неутрално

  "Ние не познаваме никой. Говориме си с Господ. Отиваме в църквата, палим свещичка, молим се"

  И Гешев също си говори с Господ.
  Кой ли е този "Господ" дето се разпорежда в съдебната система ?

 7. 7 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 489 Неутрално

  Никога повече ОПГ ГЕРБ и Каскетура в България!!!
  Борисов, Гешев, Цацаров, Пеевски и Доган да получат справедлив съдебен процес и справедливо наказание за престъпленията си срещу държавата и българският народ!!!

 8. 8 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1791 Весело

  "Ние не познаваме никой. Говориме си с Господ. Отиваме в църквата, палим свещичка, молим се"


  Сега разбрах, какво е искал да каже Гешев, като отговори , че е "инструмент на Господ". И вчера палеше свещ, сигурно се моли някой арестант да го пуснат.

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4170 Неутрално

  Каквато и да е била Ивайла Бакалова в миналото, не може да й се отрече, че е много повече мъжкар от ония страхливи рекетьори в прокуратурата.

  Всеки акт на мъжество, който може да доведе до изобличаването гангрената, обхванала ъдебната ни система и цялата държава при управлението на ОПГ СИК/ГЕРБ, трябва да се приветства и разгласява.

  Chapeau и на Антикопупционен фонд, които водят наистина епична битка за измъкване на превзетата държава от ноктите на Мафията.

  ВСИЧКИ ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ТРЯБВА ДА СТИГНАТ ДО БЮРОТО НА ЛАУРА КЬОВЕШИ И ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ.

  Иначе всичко е напразно.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1147 Неутрално

  Ми да покажат и записи от телефони терористи .Баби как мятат пари през балкона за да подкупват полицай,съдий и прокурори.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 11. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  "- Вие сте сигурни, че можете да го свършите?
  - Да. Детайли и подробности няма да ти кажем. ....
  - А вие си говорите лично с...?
  - Ние не познаваме никой. Говориме си с Господ. Отиваме в църквата, палим свещичка, молим се."

  Вчера " инструментът на Бога " и той свещичка запали в храма ! Моли се !
  Какви съвпадения на лица и събития в нашата държавица само !

 12. 12 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1910 Неутрално

  "Корупцията не е едностранен акт - за нея са необходими две страни"
  Точно в десетката.
  От една страна Божков, от друга Мая, Президент-Фигурант, отровни /бивша ком номенклатура/ и пр и накрая дребните - кордебалет - протестиращи.
  Няма ли Рашков да разследва как е протекло финансирането на преврата и към кои офшорки са изтекли паричните потоци?

 13. 13 Профил на mgsh
  mgsh
  Рейтинг: 473 Гневно

  Първото нещо, което бъдещият парламент трябва да направи, е да закрие специалните бухалки на Господ - и двете!
  Второто нещо е да разформирова преторианскита гвардия на Господ, т.е. Делтагард.

 14. 14 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  " Говориме си с Господ"

  Мда ! В случая разговорът е бил за 100 000 ! Евра, разбира се, не лева !

 15. 15 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1502 Неутрално

  В един момент в трейлъра чух гласа на Яне Янев, оня к@пут от РЗС.
  Може ида греша, но...

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 16. 16 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2044 Неутрално

  "Общи прказки на неопределен фон"! Това е в статията. Всеки може да си ги тълкува както желае и да си внушава каквото желае. Бакалова ако се беше обърнала към службите и "сготвеше" тарикати и посредници... щях да кажа браво!
  Сигурен съм че има подкупи в съдебната система и досъдебното производство.... но нека ги докажем!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 17. 17 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 837 Весело

  В трейлъра Ивайла Бакалова казва, че не е помагала на Васил Божков в Дубай - бизнесменът с 18 обвинения, който се намира в Обединените арабски емирства, но е помагал на Борислава Йовчева - манекенката, чието име стана известно покрай скандала с къщата в Барселона и разследването на властите в Каталуня дали премиерът Бойко Борисов е свързан с международна схема за пране на пари.
  —цитат от коментар 0 на От статията

  Буци обаче и е помогнал повече.
  И още нещо:
  в Каталуния го държат на 'трупчета', както той тука се гаври с политическите си опоненти.
  В Испания отдавна им е ясно коя е Мис Гащи, по каква 'работа' е в Барселона и с чии мръсни пари и е купен бутика и къщурата 😀

 18. 18 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Хи Хи.
  Всичко е прогнило.
  Казват, че главата води опашката.
  Ако питате туземците от провинциалните съд и прокуратура, ще излезе, че опашката дърпа главата.
  А бе, в крайна сметка, земноводни. В едно блато щъкат.

 19. 19 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  До коментар [#9] от "Norman Granz":

  " Каквато и да е била Ивайла Бакалова в миналото, не може да й се отрече, че е много повече мъжкар от ония страхливи рекетьори в прокуратурата.

  Всеки акт на мъжество, който може да доведе до изобличаването гангрената, обхванала ъдебната ни система и цялата държава при управлението на ОПГ СИК/ГЕРБ, трябва да се приветства и разгласява.

  Chapeau и на Антикопупционен фонд, които водят наистина епична битка за измъкване на превзетата държава от ноктите на Мафията.

  ВСИЧКИ ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ТРЯБВА ДА СТИГНАТ ДО БЮРОТО НА ЛАУРА КЬОВЕШИ И ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ.

  Иначе всичко е напразно."


  Имами малко по - ефективна идея ! Защо не вземат да приемат закона за закриване на спец бухалката и на второ четене след месец и половина, като се конституира новия парламент ? Бързо, просто, ефективно, а бухалките на каскета нека си протестират !
  Следваща стъпка - бившите прокурори и съдии стават клиенти на техните колеги от редовните съдилища, а защо не вече и на Кьовеши !

 20. 20 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4170 Неутрално

  До коментар [#8] от "Doge":

  "Сега разбрах, какво е искал да каже Гешев, като отговори , че е "инструмент на Господ". "

  Сигурно разбираш и какво иска да каже Томислав Дончев, заплашвайки с "гражданска война" при загуба на изборите?

  Това директно повтаря завоалираните заплахи на Бойко Методиев Борисов от Банкя, че ще пусне "чакалите".

  СИК/ГЕРБ не са нормална политическа сила, която може да преживее 4, 8 или 12 години в опозиция, борейки се с демократични средства за властта. ТЕ СА МАФИЯ. Усещат, че има опасност корупционното им блато да бъде пресушено, ресурсите им да секнат, чекмеджетата да се изпразнят, свидетели на рекета им да проговорят, да завалят още плесници (и ритници) от Държавния департамент, от Европейската прокуратура, от ЕСПЧ ... и това ги кара да се претрисат нощем и обливат в ледена пот.

  За тях спечелването на изборите е ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН въпрос - или са на власт, или отиват в затвора.

  Затова аз призовавам на 11 юли да им отредим втората опция.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 21. 21 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1931 Неутрално

  Ето какво било специалното на специализираните съд и прокуратура — специалните тарифи.

 22. 22 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Според мене, а това е единствената и неподправена истина, 90 процента от сегашните съд и прокуратура са напълно неефективни, да не кажа - зловредни. Туземец, който е минал от другата страна на закона, вече не може да стане девствен.
  Потърпевшите са се хванали за гушите и се оправят кой-както може.
  Каубойска му работа.

 23. 23 Профил на dohco
  dohco
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Айде пак претопляме манджи от няколко дена... доказателства пак - ц....

  Най-добрите неща в живота идват безплатно...
 24. 24 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1650 Неутрално

  Поредното смело разледване на АКФ след това за Осемте джуджета, което в нормална държава би свалило ВСС и главния прокурор и би изпратило сума хора в затвора. Тук обаче мафията ще мълчи, все едно нищо не е казано.

 25. 25 Профил на ДСиБ
  ДСиБ
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Смях в залата. Този компромат се крепи на метресата на мафиота Весо Брадата, на един адвокат и на един търговски консултант. Реално няма запис на хора от правосъдната система. То е ясно, че има корупция, но това "разследване" е несериозно.

 26. 26 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  На господа му отрязаха само минискуса при това по желание.

 27. 27 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2916 Неутрално

  Ама какви идиотщини се приказват,не е истина! Значи хората не плащат рушвети защото са принудени,а защото са "двете страни на корумпиран акт"!!!

 28. 28 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  Това не прилича даже на мафиотска държава! Прилича на Матрицата. Някакви чудовища решават накъде ще тръгне животът ти утре.

 29. 29 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Знаете ли как се нарича туземец, който е оставен над закона.
  Главорез!
  Тука държим първенството по брой главорези на глава от туземците.
  Така през последните десетилетия се оформи местен, ценностен модел: всеки туземец - главорез.
  С Божията помощ!

 30. 30 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2351 Разстроено

  Егати скапаната държава.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 31. 31 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2272 Неутрално

  Оппаааа, Яне Янев го заметоха под килима, в първите записи много добре се чуваше точно гласа на Янев и ние веднага отбелязахме топлата му връзка с ГЕРБ. Сега вече се намериха 2 брокерчета на ниско ниво, които да замажат Янев. Явно ГЕРБ са си платили за сриването на партийния им функционер. Идват избори, калинките летят, нямат право на грешки!

 32. 32 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4170 Неутрално

  До коментар [#24] от "spiegel":

  "...в нормална държава би свалило ВСС и главния прокурор ..."

  В нормална държава, колега, изказване като това на Томислав Дончев, който заплашва с гражданска война, ако СИК/ГЕРБ загубят изборите, би довело до незабавния му арест (той в момента е никой и няма имунитет) и привличането му към наказателна отговорност по Закона за борба с тероризма.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 33. 33 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3884 Весело

  До коментар [#14] от "samoedin":

  Голяяяма свещичка са запалили за 100 000 евра!

 34. 34 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Неутрално

  До коментар [#21] от "Fiji":

  " Ето какво било специалното на специализираните съд и прокуратура — специалните тарифи."

  Не че подобни суми не се споменават като тарифи и в редовното ни правораздаване, но спец бухалката взе за своя изключителна подстъдност точно тези престъпления по нашия НК, където мизите започват от 100 к и нагоре !

 35. 35 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2272 Неутрално

  Ето го и Янев, който в новия епизод е липсващ. Той е състоятелен, има ферми, винаги може да се откупи:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z0o7E3gZ31c

 36. 36 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#16] от "chichka":

  Какво излиза, АДВОКАТИ изнудват Бакалова, лилавите другари тук, прокуратура и съд псуват. Жалка история, жалки другари!!!

 37. 37 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 282 Любопитно

  Шокиращо, омерзително,отвратително, дори за една мафиотска държава

 38. 38 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3000 Гневно

  Спец. съда е държавата ?!!! Може да спретне дело и на посланиците ?!!! Имате ли съмнение ,че това гнездо на злото и подигравка с Господ трябва да се закрие ?

 39. 39 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  До коментар [#25] от "ДСиБ":

  " Смях в залата. Този компромат се крепи на метресата на мафиота Весо Брадата, на един адвокат и на един търговски консултант. Реално няма запис на хора от правосъдната система. То е ясно, че има корупция, но това "разследване" е несериозно."


  Както и онова, с осемте джуджета ! Нал тъй ?
  Между другото, някой в този форум можа ли да разбере официалния отговор на самото МВР защо неговите патрулки са охранявали самото заведение, докато там е ставало " опраскването" на чужди бизнеси от Пепи Еврото ? Нещо по въпроса от инструмента Божий също се приема !

 40. 40 Профил на Бобо Рашъна
  Бобо Рашъна
  Рейтинг: 62 Неутрално

  До коментар [#5] от "georgi_ww":

  Га яде кифтетат не рива сега тая миска взе много да писка

 41. 41 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2726 Неутрално

  "първи епизод беше излъчен в петък сутринта (11 юни)." - оторизираните БГ Органи още го гледат, а и с подготовката по посрещането и събеседването с Кьовеши не са имали КОЙ знае колко време за реакция. Отвратителните "отношения" в държавата са на всяко ниво.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 42. 42 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  Имате ли съмнение ,че това гнездо на злото и подигравка с Господ трябва да се закрие ?
  —цитат от коментар 38 на hodounski


  Имаме съмнение, но нямаме съмнение в умствените способности на някои лилави другари. В цялото "разследване"няма нито един спец.прокурор, нито един спец. съдия, има само адвокати и самообявили се за посредници. Колко някой трябва да е, меко казано, не умен, та да обвинява в дадения случай спец.звената?

 43. 43 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1791 Неутрално

  Най-хубавото е, че са го разделили на епизоди и гербавите тролове скачат на амбразурата с "няма доказателства", "един адвокат си говори" и в селдващия епизод всичките им опорки стават ан пух и прах.

 44. 44 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#17] от "ali_ibn_isa":

  Е като отдавна им е ясно, що не го са го споделили отдавна? Да повдигнат обвинение на всички и край?

 45. 45 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Разстроено

  Без върховенство на правото можем още 30 години да кръжим около себе си и "резултата" ще е все в ляво от нулата!!!

 46. 46 Профил на chicho_gosho
  chicho_gosho
  Рейтинг: 334 Весело

  До коментар [#16] от "chichka":Какво излиза, АДВОКАТИ изнудват Бакалова, лилавите другари тук, прокуратура и съд псуват. Жалка история, жалки другари!!!
  —цитат от коментар 36 на uvtest


  А според теб, пич, ако адвоката иска 100 000 евро, за да изкара обвиняемия от следствения арест, за кой според теб е тази сума, за адвоката ли? Той ли изготвя определението за промяната на мерките и кой не трябва да го протестира, за да влезе в сила? Жокер искаш ли или и сам можеш да се сетиш от кого зависи промяната на мярката? Ето жокер - промяната на мярката или в случая изкарването на обвиняемия от следствения арест се извършва от: А/ адвоката, Б/ съдияата, след като прокурора НЕ Е Протестирал промяната на марката и В/онзи настоящ политически лидер, който многократно е получавал подкупи от Божков .... Кой е верния отговор? :):):)
  Или и ти ще даваш сума ти пари на някой адвокат, без да има гаранция, че ще се случи желания от теб резултат, а? :):):) Ей, гербиджа много наивни бре ... То вярно, че при гербиджа не трябва да си по-умен от шефа, а шефа е толкова ниско в интелектуалната стълбица, че и зелените еуглени вече го настигат по АйКю, ама чак толкова не трябва да се принизявате :):):):)

 47. 47 Профил на danakoplatec
  danakoplatec
  Рейтинг: 523 Гневно


  Няма ли кой да се заеме с тези записи и установяване на истината! И не са само тези, а десетки, които всички знаем и които със съдържанието си погазват всякакви закони на държавата! То не беше лобиране на най-високо ниво; не беше опраскване; не бяха обиди към президента; не бяха обиди към негови хора от собствената му партия, не бяха джуджетата......и още много мога да пиша! Къде са институциите! Гешев да се маха и да идва някой, който ще си върши работата! Не може ли обикновен прокурор да се самосезира и да се започне разследване! Аз ли съм тъпа, че не мога да разбера!

 48. 48 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1420 Неутрално

  Явно тоя "господ" се намира тука някъде на Земята та толкова много обичат да си говорят с него. Единия бил интрумент на господ, другия се молел на господ (явно дебне момент да е в добро настроение, за пълнене на чекмеджето).

 49. 49 Профил на T.M.
  T.M.
  Рейтинг: 1112 Неутрално

  До коментар [#24] от "spiegel":"...в нормална държава би свалило ВСС и главния прокурор ..."В нормална държава, колега, изказване като това на Томислав Дончев, който заплашва с гражданска война, ако СИК/ГЕРБ загубят изборите, би довело до незабавния му арест (той в момента е никой и няма имунитет) и привличането му към наказателна отговорност по Закона за борба с тероризма.
  —цитат от коментар 32 на Norman Granz


  Всъщност кандидат-депутатите имат имунитет попринцип. С останалото за изказването съм напълно съгласен. Но дори и с имунитет не може народен представител да подтиква към граждански военни действия!

 50. 50 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1714 Неутрално

  До коментар [#15] от "pariah":

  И ан мен много ми прилича на неговия глас.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 51. 51 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2272 Неутрално

  Еврото също май се е откупил, няма последващи материали за 8те джуджета, нито информация как се движат делата. Оставам с впечатлението, че журналиста изнудва изнудвачите.

 52. 52 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  "Говорим си с Господ"......ама нещо не ми се вярва тея кокошкари, адвокат Емил Писков и съдия Маргарита Немска от Административен съд , въобще да са говорили някога с някой който е близко до "Господ"...... по ми прилича това на някаква схема за измама на лйохмани ...... да извъртят Бакалова , ако може...... няма как тея въобще да изпълнят такава поръчка......Немска най много да посвири на някой инструмент но до там....... Тея хора са ниво """да щипнем едно апартаментче 102 кв м за 65 хиляди лева с гаражче 53 кв м за 6192 лв...... и до там....... не са "играчи" ........ http://62.176.124.194/images/declaracii/2018-1/MargaritaIlievaNemska26042018.pdf

 53. 53 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1263 Неутрално

  Денков,Божков,Стайков,Бобеков..
  Иронично,е че баш тарикати сега се оформят като герои в борбата срещу корупцията,в която са плували щастливо години наред.
  Но е логично.
  Най-големите мръсотии на мръсниците могат да причинят други мръсници...
  Почтените хора въобще нямат понятие какво каши забъркахс Методиев и кукловодите му...

 54. 54 Профил на Jack
  Jack
  Рейтинг: 148 Неутрално

  що са черно-бели всички кълъфи в тва видео?

 55. 55 Профил на Ганя фурийката на Балканя
  Ганя фурийката на Балканя
  Рейтинг: Неутрално

  Нормален човек може да изпитва само потресаващ гнус от ГЕРБ.

 56. 56 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1791 Неутрално

  "Говорим си с Господ"......ама нещо не ми се вярва тея кокошкари, адвокат Емил Писков и съдия Маргарита Немска от Административен съд , въобще да са говорили някога с някой който е близко до "Господ"...... по ми прилича това на някаква схема за измама на лйохмани ...... да извъртят Бакалова , ако може.
  —цитат от коментар 52 на MPetr


  Ако си имаше представа, кой е Весо Брадата, нямаше да пишеш такива глупости. Нали ако даде 100к и просто му вземат кинтите, ще имат щастието да ги харчат после само по ортопеди и зъболекари. Човека има репутация да защитава.

 57. 57 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1263 Неутрално

  А драмата на Денков е простичка.
  Сигурно Бакалова е отказала да пусне гювеч на някой мераклия с власт и оня е задействувал държавните бухалки за й натрие носа..
  Иначе такива като Денков-бол,ама властта не им обръща внимание...

 58. 58 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1139 Весело

  До коментар [#42] от "uvtest":

  С най-голям умствен капацитет са тези, които мислят, че поне едно от следните е вярно:
  1) САЩ губят време и ресурс да санкционират някой, че подкупвал опозицията с хипотетично възможност някой ден да им помогне
  2) Пеевски и Божков има огромна нужда от корумпиран Омбудсман. А не примерно финансов министър, който не "видял" 700 милиона.
  3) В България корупция няма. Тя сама от себе си е изчезнала, въпреки че няма почти никой с повдигнати обвинения, а па осъден е общо-взето Иванчева и няколко катаджии. Обаче поради някаква причина САЩ решили да санкционират хора в този правосъден рай, в който има корумпирани 1 районен кмет и един партиен лидер с 5%. Че що не санкционират някоя по-западнала държава като Швеция и Швейцария дотогава?

  Не ме търсете преди обяд
 59. 59 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  А според теб, пич, ако адвоката иска 100 000 евро, за да изкара обвиняемия от следствения арест, за кой според теб е тази сума, за адвоката ли?
  —цитат от коментар 46 на chicho_gosho


  Чичо Гошко, ми когато телефонният измамник иска пари от бабата, за да пуснат внук и от ареста, той за себе си ли ги иска, или за шефа на районното? Къде в написаното виждаш гаранция, че като вземе парите, адвокатът ще свърши работа? Или, щом е адвокат, той е кристално честен и обещае ли нещо, го изпълнява? Жалка работа!

 60. 60 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1791 Неутрално

  До коментар [#59] от "uvtest":
  Трябва да си доста тъп, да не правиш разлика между бабичка дето хвърля 5 хиляди през балкона и Весо Брадата и люлинските банди. Нали ако го завлечеш 100к евра ще ги харчиш после само за ортопеди и стоматолози. Ако си мислиш, че този Денков е някоя божа кравичка, много си се заблудил.

 61. 61 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3728 Неутрално

  Не, че нещо, ама лафът на гилдията "Ша та прайм честен, но беден!" си е още от времето на Татарчев.

  Разликата е само, че тогава мутри си плащаха и дори да ги вкарат в кауша за малко, щото други мутри са им вдигнали мерника, докато сега "бизнесът" е цакане само в посока за навън.
  Иначе героите са си все същите ...

 62. 62 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1724 Неутрално

  До коментар [#9] от "Norman Granz":

  Ивайла когато беше с Вълка не се мутрешше за разлика от следвашите му.

 63. 63 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Тайно записани разговори без разрешени по надлежния ред СРС не са доказателства в съда. За какво е целия този цирк?

  Свободата, Санчо...
 64. 64 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 628 Неутрално

  До коментар [#63] от "Bornagain":

  Доказването в съда е проблем на прокуратурата, не на журналистите.

 65. 65 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1931 Неутрално

  Но това не е дневният ред на обществото - обществото, според медии и анализатори, се е впечатлило, та чак се е потресло от пенсионирането на Кантарджиев. Помощ, пенсионират ме! Ето това е сериозният проблем, а не някакви си корупции и някакъв си главен прокурор, който командва някакъв си специализиран съд, и някакъв си порочен модел на управление, задушил държавата ни и обезличил, дори опорочил, служби и институции.

 66. 66 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4170 Неутрално

  До коментар [#58] от "tulup":

  +++++

  Боя се, обаче, че адресатът на тази сатира едва ли ще я разбере. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 67. 67 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2272 Неутрално

  До коментар [#57] от "makemydayy":

  Напълно вероятна версия. Ние знаем за един бивш премиер, който доказано обича вечерната компания на бивши манекенки, дори има дете от една от тях. Също доказан факт е, че той може да задейства институции срещу определени личности, например Божков.

  Доказателствата сочат точно към бившия премиер с прякор на известен зеленчук.

 68. 68 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  До коментар [#56] от "Doge":

  ====Нали ако даде 100к и просто му вземат кинтите, ще имат щастието да ги харчат после само по ортопеди и зъболекари.======Абе толкова им е акъла..... сигурно си мислят Денков ще ги прежали....аре..... Писков се е правил на интересен.....несериозно ми се вижда всичко .....

 69. 69 Профил на chicho_gosho
  chicho_gosho
  Рейтинг: 334 Весело

  [quote#59:"uvtest"][/quote]

  Май мисленето на гербидж-феновете не Ви е силната страна - сравняваш компютри с компоти, но простено да Ви е - пак повтарям, не трябва да сте по-умни от шефа, а шефа е толкова ниско стоящ в схемата с мисленето и мисловната дейност, че и на Вас Ви е простено .... :):):) Или според теб, с мацето са се свързали телефонни измамници, които и искат 100 000 евро, без да дават гаранция за изпълнение, така ли? Както ти би казал - Жалка работа, ама с мисленето е още по-жалка ... :):):):) И ако след като даде 100 000 евро и адвоката не измъкне обвиняемия от следствения арест, то нищо няма да му се случи на адвоката, така ли - е, 100 000 евро пари ли са, случва се и да не станат работите, съд е все пак, специализиран при това, нали? :):):)

 70. 70 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#58] от "tulup":

  Браво!!!Изрецитира си урока, заслужи си надницата. Хайде сега, с капацитета който имаш, покажи къде в материала който коментираме, има ФАКТ за корумпиран прокурор или съдия? П.П. не казвам, че сред тях няма корупция, има, както и навсякъде другаде в държавата. Просто, в "разследването" дотук, такава не е показана.

 71. 71 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 170 Весело

  ахахахахахаха
  Покъртителна история !

  Изглежда, в тази криза нивото на измами се е вдигнало !

 72. 72 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 170 Весело

  За нормалните хора, да се помоли някой на корана и да прочете молитва - 1000 лв. За тази ... жена, тарифата е 100к евра.

 73. 73 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1263 Неутрално

  Тайно записани разговори без разрешени по надлежния ред СРС не са доказателства в съда. За какво е целия този цирк?
  —цитат от коментар 63 на Bornagain


  Ти не вярвай на такива записи.
  Вярвай на Пешо Еврото,на Писков и подобни.
  И когато тия те опраскат и теб ще си кажеш :"А бе,защо не вярвах на записите?'

 74. 74 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 444 Неутрално

  До коментар [#63] от "Bornagain":Доказването в съда е проблем на прокуратурата, не на журналистите.
  —цитат от коментар 64 на fantomas

  Напротив. Прокуратурата не може да дейтсва заразди журналисти или всякакви любители. Който твърди, той доказва.

  Свободата, Санчо...
 75. 75 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2431 Весело

  Имам впечатлението, че г-жа Бокалова искала / иска да прати г-н Денков в затвора за дълго време със 100% гаранция:))))

  "Чуждестранен агент"
 76. 76 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 628 Неутрално

  До коментар [#74] от "Bornagain":

  Напротив, прокуратурата има право да се самосезира.

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2457 Неутрално

  Под Господ сигурно са имали превид РистЮ, РаданЪ и ЛозанЪ. Както знаем, има обилни материали, че те са с голямо влияние в Специализираната прокуратура и съд.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 79. 79 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1139 Весело

  До коментар [#70] от "uvtest":

  Аааа, чакайте, чакайте, корупцията доскоро беше само "усещане". Откога вече има такава?
  А сегашното - едно, че е първа част, а друго - какво очаквате? Да хванат Гешев как казва дайте ми 100 000 евро и ще оправя нещата? Очевидно нито журналисти, нито активни граждани биха имали такъв достъп. А и да имаха, щяхте да кажете, че е манипулирано, тъй че все тая.
  Затова прокуратурата има различни правомощия - за да може да събере сериозни и неопровержими доказателства. Няма как някой журналист да го направи, та реално в медиите винаги излизат по-скоро съмнения. И когато няма логично обяснение на тези неща, би трябвало да се понесе политическа отговорност и да не се гласува за тях. Това не ги прави автоматично виновни, там си трябва по-сериозни доказателства, съд и т.н. Но както е абсурдно в момента да кажем примерно, че Караниколов е доказано виновен за нещо покрай полета с фурми, така е и абсурдно да продължавате да го подкрепяте след като не даде смислено обяснение какво точно е правил там. Това за политическа изолация е достатъчно, за осъдителна присъда - не. За затвор прокуратурата трябва да докаже, че е правил нещо нередно. А в политиката трябва да докаже, че е правил нещо смислено с парите на данъкоплатците.

  Не ме търсете преди обяд
 80. 80 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#69] от "chicho_gosho":

  Добре, разбрах. Криминалните хроники, у нас и по света, са пълни със случай в които измамници завличат с пари хора, обещавайки да им свършат някаква работа. В нашият случай обаче, не е така. Адвокатът и посредникът са кристално честни и няма начин да измамят. А и Бакалова сигурно е щяла да предаде парите пред нотариус, с надлежно оформен договор и при неизпълнение, щеше да ги съди.

 81. 81 Профил на it4
  it4
  Рейтинг: 565 Неутрално

  тия писковци, божанковци , немската която явно дава акъл и други подобни консултанти заслужават по един пълнител на всеки с АК-47 и да се радват после на тарикатлъците си досега...

 82. 82 Профил на elena_pipilota
  elena_pipilota
  Рейтинг: 412 Неутрално

  Тия стачкува за "права и свободи" под ръководството на Гешев , говоря за (специалните) !Има ли престъпление което ГЕРБ да не е извършил ??
  —цитат от коментар 2 на dejmos


  Където не е копнато, там не е замирисало.

 83. 83 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1823 Неутрално

  Костинбродски свидетели.. страшни рзакрития

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 84. 84 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1169 Неутрално

  "Разбойниците прави са да грабят, щом съдникът краде" (Мяра за мяра)

  ГЕРБерска осмърдяна кочина. Тия трябва не да се изчегъртат, ами направо да се размажат!

  Където и да натиснеш в ГЕРБ, излиза ГНОЙ.
 85. 85 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 628 Неутрално

  До коментар [#80] от "uvtest":

  Тези измамници също заслужават да бъдат съдени, нали?

 86. 86 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#79] от "tulup":

  Вместо да пишеш този ферман, можеше, при наличие на умствен капацитет, да отговориш на простичкия въпрос:"Покажи къде в материала който коментираме, има ФАКТ за корумпиран прокурор или съдия?" Значи внимавай, коментираме горната статия, а не Караниколов, фурми итн, за тях мисля, достатъчно се е говорило.

 87. 87 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1724 Неутрално

  До коментар [#65] от "Fiji":

  Обществото е силно упоено. Не може да сме първи по смъртност - http://shopeee.com/s/do , при 2000 починали на седмица някакъв от Бянкя да приказва как сме се справяли най-добре в Европа и експерти членове на БСП да седят около него и потвърдително да бият чела в микрофоните и да му се усмихват.

 88. 88 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1791 Неутрално

  До коментар [#56] от "Doge":===Писков се е правил на интересен.....несериозно ми се вижда всичко .....
  —цитат от коментар 68 на MPetr


  Писков е бивш служител на ГДБОП. На бас, че няма никакви илюзии и знае точно какво може да му причини Брадата .. за това, че се "прави на интересен"

 89. 89 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1169 Неутрално

  Тайно записани разговори без разрешени по надлежния ред СРС не са доказателства в съда.
  —цитат от коментар 63 на Bornagain


  - За мен са си доказателства, че ГЕРБ не трябва не да помирисва власт, ами и килера с парцалите за миене на подовете в държавните институции.

  Където и да натиснеш в ГЕРБ, излиза ГНОЙ.
 90. 90 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3728 Весело

  ... Според Писков, "колегата Мартин е консултант, занимава се с консултация, намира клиенти. Той не е адвокат, не е нотариус, управлява дружества" ...

  Ха-ха-хааа!
  "Колегата Мартин" като го гледам си е мот-а-мо като някое от ония ре-цета в пандиза от филма "Авантаж".

  Колко е прав "колегата му Емил"!

 91. 91 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  :Тези измамници също заслужават да бъдат съдени, нали?
  —цитат от коментар 85 на fantomas


  А, за това става въпрос. Още тогава, с тия записи, Бакалова трябваше да сезира органите, да бележат пари, да ги даде на адвоката, за да го закопчеят и осъдят. Без всичко това, само на голите му думи записани незаконно, никакъв съд не може да го барне.

 92. 92 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1828 Неутрално

  Ма калинко-Харизанската банда сега се сети за законност. Къде бяхте докато Буци хвърляше в пространството "аз наредих" , "аз разпоредих", "наредил съм". Къде беше инструмента на Господ?

  SHADOWS of SOFIA
 93. 93 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1139 Весело

  До коментар [#86] от "uvtest":

  Имаме твърдения на едни лица, че могат да уредят нещата при блага сума. Ако хипотетично в някаква друга държава има корупция, ама все пак са достатъчно умни да не си искат пари директно, а чрез посредници, то какво бихте очаквали да достигне едно журналистическо разследване без достъп до СРС?


  До коментар [#91] от "uvtest":

  Да бе, видяхме Илчовки като даде белязани пари преди 6-7 години какво стана. Преместихте депутатчето от ГЕРБ в резервния отбор от Б група ДПС и това е

  Не ме търсете преди обяд
 94. 94 Профил на zapp
  zapp
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До настоящия момент , най-организираната , най-мощната и най-безпощадна ОПГ е държавата в лицето на тези мафиоти.Дано това да е началото на някакво очистване, физическо и морално.Иначе, ще загиваме бавно като вид неспособен на еволюция.

 95. 95 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 920 Неутрално

  Бакалова трябвало да сезира органите. Може, но някъде много отдалече да ги сезира, защото иначе щеше да е в съседната на мъжа си килия. И да не забрави преди това да се освободи от всякаква собственост в България.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 96. 96 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  До коментар [#88] от "Doge":

  Писков, не знам........ но тоя Мартин Божанов е съмнителен !.... Да променя мярката за неотклонение на Дянков... ОПГ за лихварство.... За 100х бая нагло...... Може да е джудже! .... а Писков само буфер на хонорар ...... а Маргарита Немска въобще и да не е чувала за тая галимация.......

 97. 97 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Браво на Ивайла Бакалова и съжалявам, че е подложена на този тормоз.

 98. 98 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1700 Неутрално

  И някои се надяват на Кьовеши...наивници бол!

 99. 99 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1791 Неутрално

  До коментар [#96] от "MPetr":

  Нека да ти кажа, че щом аз дори знам кой е Весо Брадата, тези сто на сто знаят с кого са се захванали.

 100. 100 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 865 Неутрално

  Време е за речи. Да благодарим на българските университети, които дадоха път на хиляди такива "професионалисти", защото в тях работят същите "професионалисти", да благодарим на колегите на тези "професионалисти", които са ги назначавали и подсигурявали, защото са същите "професионалисти" като тях. Да благодарим и на медиите, които не могат да си направят разследванията, без да вземат страната на някой мафиот, изпаднал в беда. Покъртителна ситуация за пореден път. От тоя филм нема да излезем никога, ама благодарим за художественото оформление тоя път, браво, браво.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK