"Занимават се с побоища и рекет": какво премълчава МВР по случая с бития кмет на с. Белгун

Кметът на с. Белгун Благомир Станев след побоя, на който твърди, че е бил подложен в нощта на 4 срещу 5 април т.г. в офиса на ГЕРБ в Каварна

© Скрйншот от видео

Кметът на с. Белгун Благомир Станев след побоя, на който твърди, че е бил подложен в нощта на 4 срещу 5 април т.г. в офиса на ГЕРБ в КаварнаМинистерството на вътрешните работи, областната му дирекция в Добрич и Окръжната прокуратура в града окончателно "засекретиха" разследването по случая с побоя, нанесен на кмета на с. Белгун Благомир Станев в нощта след изборите на 4 април тази година. Това показа опитът на "Дневник" да получи информация за етапа, на който то се намира, малко повече от месец преди следващите избори на 11 юли.


На 5 април Станев подаде сигнал до Окръжната прокуратура в Добрич за това, че в нощта след изборите е бил повикан в офиса на ГЕРБ в Каварна, където е бил унижаван и бит от бизнесмена Илиян Събев, известен в града като "координатор" на партията. Според отразеното в жалбата на побоя е присъствал и сегашният председател на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов (ГЕРБ). Той давал указания на Илиян Събев как точно да малтретира Станев и дори снимал с телефона си. Според Благомир Станев всичко това се случило, тъй като в селото му са били подадени и 11 гласа за ДПС. (Повече за случая четете в текста "Къщата ти ще запаля, ще ви избия!" и още за пет среднощни позвънявания от офиса на ГЕРБ в Каварна - тук)


Още на 10 май "Дневник" изпрати въпроси до Пресцентъра на МВР и областната му дирекция в Добрич, с които поиска информация за хода на проверката по твърденията на Благомир Станев. Отговорът дойде близо месец по-късно и то в телефонен разговор - практика на МВР в случаите, в които по една или друга причина
не иска да оставя писмени следи от комуникацията си с медиите


Според тези отговори "на 5 април т.г. във връзка с постъпила жалба от кмета на с. Белгун Благомир Станев до Окръжна прокуратура - Добрич тя е била изпратена до ОД на МВР в града. След извършената проверка, събраните материали са били върнати на прокуратурата. По тях е било образувано следствено дело".


На въпроса, до къде е стигнало то, в петък (11 юни) от прокуратурата информираха лаконично, че "по досъдебното производство се провежда разследване, което към настоящия момент не е приключило".


Така,


какво се е случило в офиса на ГЕРБ в Каварна в нощта след изборите


остава тайна, заключена между кориците на делото, по което работят полицията и прокуратурата в Добрич. Но липсата на информация за хода на разследването дава основание за въпроса, възможно ли е евентуален натиск от страна на структури и активисти на ГЕРБ в региона да бъде упражнен и преди предстоящите избори на 11 юли?


В разговор с "Дневник" още в началото на април т.г. от телефонен тормоз в нощта на 4 срещу 5 април се оплакаха още бившите кметове на града Цонко Цонев (от 2003 г. до 2015 г. ) и Нина Ставрева (БСП), напуснала партията през февруари т.г.), общинските съветници Красимир Кръстев (ГЕРБ), напусналата преди два месеца групата на партията Мима Василева и координаторът на ДПС за региона Севинч Касабова.


Пред "Дневник" Красимир Кръстев разказа, че още през есента на 2019 г. в навечерието на проведените тогава избори за местна власт той се е срещнал с областния директор на МВР в Добрич старши комисар Никола Панчев. "Като председател на Общинския съвет в Каварна (до 2019 г., бел. авт.) направих спешна среща със старши комисар Никола Панчев, който и днес все още е на тази позиция, каза в разговора Кръстев. Описал съм случаи с Илиян Събев и други лица и съм предупредил, че се занимават с побоища и рекет.


Разговорът ни беше следобед, но още на другия ден


същите тези бандити ми изпратиха хабер


от нашия разговор. Разбирате ли за какво става въпрос? Панчев е много добре запознат с тия, по имена. Много добре му казах кой трови атмосферата, какви неща стават. Това не е инцидент от вчера, това тлее", каза тогава Кръстев.


Въпросите към МВР по този повод, изпратени също на 10 май т.г. бяха: Провел ли е през септември 2019 г. старши комисар Никола Панчев среща с тогавашния председател на Общинския съвет в Каварна Красимир Кръстев, информиран ли е бил за евентуална престъпна дейност, извършвана от него и намеренията му да повлияе на проведените тогава избори, както и какви мерки са били предприети от ОД на МВР в Добрич във връзка с евентуална информация, получена по време на срещата?


Телефонните отговори на тези въпроси, дадени през Пресцентъра на МВР, бяха мъгляви. "На 11 октомври 2019 г. се е състояла среща между г-н Кръстев и директора на ОД на МВР в Добрич старши комисар Никола Панчев, гласяха те. Кръстев е споделил, че са били унищожени негови агитационни материали в качеството му на кандидат за кмет на Каварна (от партия РЗС, бел. авт.). От срещата е бил съставен протокол, а след нея е изготвена докладна записка".


В тези отговори на МВР не се споменава нищо, свързано с Илиян Събев, обвиненията по негов адрес или връзките му с ГЕРБ.


Версията на Красимир Кръстев


за срещата му с директора на Областната дирекция на полицията в Добрич Никола Панчев звучи другояче.


"Около две седмици преди местните избори през 2019 г. заедно с областния координатор на партия РЗС в Добрич Кирил Костов, бивш началник на Охранителна полиция в града, отидохме при Панчев, разказа Кръстев. Той повика главния си следовател - едно момче с гола глава. Каза, че сам няма да говори пред нас. На изборите през 2019 г. сегашният председател на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов беше кандидат за кмет на града, издигнат от ГЕРБ. Илиян Събев работеше нещо в щаба му, помагаше. Под "помагане", разбирайте купуване, изнудване, заплахи, такива неща, казва още Кръстев. Срещата ни с Никола Панчев беше около половин час. Ние му обяснихме, че този човек се е появил в региона от няколко години, занимава се само с криминална дейност и тормози хората. От две - три години започна да се изявява и в политиката като някакъв координатор на ГЕРБ. Официално те, разбира се, няма да си признаят, че е такъв. Но


всяка голяма партия си има такива хора


Йордан Стоянов, председател на Общинския съвет в Каварна и местен лидер на ГЕРБ с Бойко Борисов

© Личен профил във Фейсбук

Йордан Стоянов, председател на Общинския съвет в Каварна и местен лидер на ГЕРБ с Бойко Борисов


В този разказ Красимир Костов не пропусна още един път да повтори това, което каза и в началото на април т.г. "Още на следващия ден разговора, който проведохме аз, Красимир Кръстев и Никола Панчев, ми беше преразказан от близък на тия хора (Илиян Събев и приближените му, бел. авт.) с коментар, че съм се оплаквал на техния началник. Хората, които могат да знаят за този разговор сме трима - изключвам Кирил Костов. Остават Панчев, предполагам, че той е контактувал и главния му следовател с голата глава, който присъства на срещата. Не вярвам той да има такива контакти".


Въпросите, които изпратихме във връзка с този разказ до Областната дирекция на МВР в Добрич очевидно са били препратени до Пресцентъра на министерството, но така и останаха без отговори. Но справката за това, как се е развивала кариерата на Никола Панчев през последните седем години показва следното:


До лятото на 2015 г. Никола Панчев е бил служител в Първо РПУ в столицата, оглавявано по това време от комисар Даниел Пашов. Имената на двамата се появиха в медиите през април 2014 г., когато 25 годишната Александра Стоилова и 26-годишният й приятел Иван Цонев бяха обвинени, от полицай, работещ в управлението, че двамата са му нанесли побой и са скъсали униформата му по време на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.


Старши Комисар Никола Панчев при назначаването му за зам. директор на ОД на МВР във Варна през 2015 г.

© Дневник

Старши Комисар Никола Панчев при назначаването му за зам. директор на ОД на МВР във Варна през 2015 г.


Записи на охранителните камери в Районното управление обаче показаха, че


става дума за инсценировка


полицаят сам е скъсал ръкава на униформата си, за да може по-късно за това да бъде обвинена Александра.
Въпреки, че кадрите от охранителните камери бяха излъчени по телевизията, в качеството си на началник на Първо столично РУП Даниел Пашов твърдеше, че момичето действително е скъсало униформата на полицая при опит да осуети ареста на приятеля си.


Вътрешната проверка, извършена в Първо РПУ в София от Инспектората на МВР тогава показа, че става дума за инсценировка и опит за измама от страна на длъжностно лице, който е бил прикрит както от Никола Панчев, така и от началника му Даниел Пашов. По тази причина инспекторатът предложи Пашов да бъде наказан с порицание, а Панчев - с уволнение.


Лъжата за скъсаната полицейска униформа обаче не попречи за


израстването в кариерата на двамата полицаи


През 2015 г. те бяха преместени във Варна, като Пашов стана директор на местното областно управление на МВР, а Панчев негов заместник. По време на управлението на кабинета "Борисов 3", Никола Панчев продължи кариерното си израстване и оглави Областното управление на МВР м Добрич, което управлява и до днес.


Как Никола Панчев беше повишен, вместо да бъде уволнен- тук


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (116)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2289 Неутрално

  Алееееко?
  Къде си бе човек!
  Героя ти, бай ти Ганьо е жив и здрав, и в разцвета си!

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 4. 4 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2870 Весело

  Барба Ганьос прави избори. Помагат му Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 5. 5 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1787 Весело

  До коментар [#3] от "deepblue":

  Партията е:

  "Изправи се,Мутри"....


  Когда мужчина не способен любить женщину, он начинает любить что попало: Родину, партию, профессию и пельмени...
 6. 6 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2636 Неутрално

  Директивата на гербавите е да се държат така, все едно още са на власт. Виждате го по телевизията, вижда се и на местно ниво. Повярват ли хората, че повече нямат нужда от тях, ще свършат като цар Плъх в романа на Джеймс Клавел. Не им се връзвайте на блъфовете. Излизайте и гласувайте.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Грабаджийските метастази са плъзнали навсякъде, много има да се изчегъртва за да се понормализира държавата.
  —цитат от коментар 2 на rumen_s


  БСП е системната партия, която може да даде сигурност в промяната
  и да се погрижи за всеки.

 9. 10 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  Какво премълчават? Бият си хората БУДАлите , това премълчават.

  SHADOWS of SOFIA
 10. 11 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1450 Неутрално

  Първото уволнение в МВР е станало факт в сряда следобед, часове след встъпването в длъжност на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, съобщи “24 часа”.
  Освободен е бил административният секретар на МВР Бойко Славчев.
  Славчев е основният свидетел по разследването на сделката с покупката на джипове “Грейт Уол” от секретаря по антикорупция на президента Румен Радев Пламен Узунов докато бе служебен вътрешен министър в първия кабинет, съставен от държавния глава през 2017 г. Сделката в европейски средства се разследва от прокуратурата.

  ГЕШЕВ-ОСТАВКА

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 11. 12 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1450 Неутрално

  Грабаджийските метастази са плъзнали навсякъде, много има да се изчегъртва за да се понормализира държавата.
  —цитат от коментар 2 на rumen_s


  Едно 800 000.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 12. 13 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1780 Неутрално

  Мутрите действат по мутренски и хората са изненадани.

 13. 14 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Работа, работа, работа...

 14. 15 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Грабаджийските метастази са плъзнали навсякъде, много има да се изчегъртва за да се понормализира държавата.
  —цитат от коментар 2 на rumen_s


  БСП е системната партия, която може да даде сигурност в промяната и да се погрижи за всеки.

  Депутатите на ДСБ са тези, които може да подкрепят кабинет на Бойко Борисов.
  Вече на два пъти са го правили. А и от ЕНП ще им заповядат, както заповядаха на Радан Кънев да не се изказва в ЕП по време на дебата (през октомври 2020г) за върховенството на закона в България.

 15. 16 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  Работа, работа, работа...
  —цитат от коментар 14 на еспресо


  Слога за новите избори не е работа,работа,работа. Сега са минали на поздрав взет от масоните. Ред в хаоса.

  SHADOWS of SOFIA
 16. 17 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 916 Любопитно

  Рашков що го бави тоя ами не го уволни 😳
  Или има някакви зависимости?

  Мома, връщай 12 и 12А!
 17. 18 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  [quote#16:"К2"][/quote]

  Препратката е по-скоро към старите СИК/ВИС - защита и спокойствие срещу вноска по договаряне.

 18. 19 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 994 Неутрално

  [quote#12:"deepblue"][/quote]

  800'000 ще ги гледате през крив макарон. Като поокапе платения вот и се разлетят некадърните, но добре платени и подкупвани калинки от администрацията ще са наполовина. Секнат ли парите от чекмеджетата ще секнат и севдините тролчета за жълти стотинки. За севдичка все пак ще остане палатчето, а тролчетата ще трябва да си търсят нов господар да му слугуват за подаяния.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 19. 20 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  До коментар [#19] от "rumen_s":

  Калинките първи ще се пребоядисат. Още на тези избори. Всяка калинка тихичко мечтае и планира как да си измести началника, назначен също от ГЕРБ.

 20. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 23 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  Не Бойко Рашков, а Саакашвили трябва за нашето МВР. Чистка до последния полицай и назначаване на нови кадри.

 23. 24 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  А Бойко Рашков за съжаление се забатачи в темата за подслушването и забрави такива важни теми като този побой, ролята на местните власти и партийни лидери, на полицията и прокуратурата, на Делта гард. Също така и въпросите за охраната на Осемте джуджета. За охраната на сбора на ГЕРБ, на който бяха бити протестиращи и журналисти. И сума такива "ситни, дребни като камилчета" случки.

 24. 25 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1450 Неутрално

  Не Бойко Рашков, а Саакашвили трябва за нашето МВР. Чистка до последния полицай и назначаване на нови кадри.
  —цитат от коментар 23 на spiegel


  То и Рашков може да си яде вратовръзката.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 25. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 26. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 30. 31 Профил на ory46812732
  ory46812732
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Едно 800 000.
  —цитат от коментар 12 на deepblue


  от които едни 200 000 фалшифициран вот. резултат на което е и този "инцидент"

 31. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 32. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 34 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1920 Неутрално

  Сравнен с рушвета, получен от президентския съветник Узунов този случай бледнее.Но още по-скандално е бездействието на прокуратурата, която трябваше да се самосезира и да приобщи този случай към разследването за търговия с влияние, водено срещу Узунов. Не по-малко скандално е мълчанието на Румен Радев. Защото това било манипулация. Да махнеш телефоните и си разменяш бележки, а после да си тръгнеш с дебел хартиен плик е манипулация? Радев губи като се сниши. Остава подозрението, че Пламен Узунов е човекът за специалните контакти и пощенска станция за "подаръци".

 34. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 35. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 37. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 40 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4235 Неутрално

  Изчетох на бързо материала ! Отврат и смрад ! Ще има ли отговорност, наказани, с повдигнати обвинения - от МВР, от шайката на ГЕРБ ?
  КОЙ да ти каже !!!!!

 40. 41 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 916 Любопитно

  До коментар [#34] от "nik_77.":


  Сравнен с рушвета, получен от президентския съветник Узунов този случай бледнее.Но още по-скандално е бездействието на прокуратурата, която трябваше да се самосезира и да приобщи този случай към разследването за търговия с влияние, водено срещу Узунов. Не по-малко скандално е мълчанието на Румен Радев. Защото това било манипулация. Да махнеш телефоните и си разменяш бележки, а после да си тръгнеш с дебел хартиен плик е манипулация? Радев губи като се сниши. Остава подозрението, че Пламен Узунов е човекът за специалните контакти и пощенска станция за "подаръци".
  —цитат от коментар 34 на nik_77.


  Така е! Кутия пури и бутилка уиски са къде, къде по-страшно "престъпление" от побой, унижение и контролиране на купен вот, покровителствано от полицията.
  Къде ви намират такива, бе?

  Мома, връщай 12 и 12А!
 41. 42 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 727 Любопитно

  Изчетох на бързо материала ! Отврат и смрад ! Ще има ли отговорност, наказани, с повдигнати обвинения - от МВР, от шайката на ГЕРБ ? КОЙ да ти каже !!!!!
  —цитат от коментар 40 на samoedin


  Аз ша ти кажа,ве!Нема да има.🐷🐪🐷🐪🐷

  Много съм прост
 42. 43 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 2547 Неутрално

  Цялото МВР е за рестарт. Всичко трябва да се уволни до крак!
  Пълно е с престъпни, корумпирани, газещи законите селяндури.
  Писал съм го много пъти, защото това е единственото решение.

 43. 44 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1920 Неутрално

  Кой казва, че е кутия пури и бутилка уиски? Далият рушвета ли? Той може да каже, че е томче отпоредицата "Световна класика".

 44. 45 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#34] от "nik_77.":

  Не сте добре щом защитавате съпартийците си дори когато се избиват помежду си.

 45. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 48 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2945 Неутрално

  Крайно време е Рашков да уволни всички областни полицейски шефове особено в смесените райони.

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 48. 49 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1920 Неутрално

  Добре, "Отрядник" /№46/. Има останали "бивши" /по Бойко Рашков/. Сега ви е паднало да ги доочистите. По-скоро деца и внуци на "бившите". Вие, децата и внуците на отрядниците с лентите "ОФ" ли ще се заемете? Тук един писа, че сте идвали с правите лопати. Да разцепвате глави. Както в "Слънчев бряг" над Ловеч? След 10 ноември да са ви давали под съд, хайде да не са ви младили с прави лопати. Но, съд, нещо? Такива са "бившите". Мекушави. Новият 10 ноеври с обратен знак дойде. Покажете вие как стават тия неща.

 49. 50 Профил на Aladin Babylonov
  Aladin Babylonov
  Рейтинг: 465 Неутрално

  До коментар [#46] от "otrqdnik":

  никакъв народен съд не е имало, всичко е фейк. сменят дрехите, имената, партийната и идеологическа принадлежност, само цвета на кожата им остава същия.
  комунистическата партия и върхушка са марионетки за показ пред света.
  ако някой случайно е забравил мотото "сега е социализъм, комунизма го строим"

  За справка - убиецът от Ястребино Костадин Йорданов и подобните му, които са от правилната раса, следователно "наши хора".
  Пълна бутафория.

  Ако Иисус не може да отговори как е превърнал водата във вино, попитайте магарето, което е яздил.
 50. 51 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  До коментар [#19] от "rumen_s":

  На предишните избори ГЕРБ-ерите очакваха над 1 милион гласа. Сега намаляват прогнозата на 800 хиляди. Но си мисля, че ще слязат доста под това. От 75 депутата ще паднат на 60-65. Ще се борят с БСП за второто място. :)))

  Бивш tww09306483.
 51. 52 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1560 Неутрално

  Ето така функционира герберастката държава.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 52. 53 Профил на Aladin Babylonov
  Aladin Babylonov
  Рейтинг: 465 Неутрално

  До коментар [#50] от "Alan Blackmore":

  точно както ДС произведе фалшиви дисиденти за "демократичната" промяна 90-та година, така и тогава полицията произвежда фалшиви "борци срещу фашизма", които лежат по затворите 2-3 месеца преди 9-ти септември

  а всичко свърши още на 27 .11.1918, но няма кой да подпише.

  Ако Иисус не може да отговори как е превърнал водата във вино, попитайте магарето, което е яздил.
 53. 54 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5221 Неутрално

  До коментар [#1] от "Таралеж":

  Съвсем неслучайно се появи точно онази илюстрация на гръцкото издания на "Бай Ганьо"!

 54. 55 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 3151 Неутрално

  Според Благомир Станев всичко това се случило, тъй като в селото му са били подадени и 11 гласа за ДПС.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------

  За малко да му повярвам!

  Станев крие истинската причина за малтретирането му!

 55. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 57 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2166 Весело

  Работа, работа, работа...
  —цитат от коментар 14 на еспресо


  Да , работа и то тежка. Тежка физическа работа!

 57. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 58. 59 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 503 Неутрално

  Не знам още колко престъпления трябва да излезнат наяве, за да се убедят всички, че ГЕРБ са организирана престъпна групировка.

 59. 60
  xso16686927
  Рейтинг: 489 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 60. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 62
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4071 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 62. 63 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 700 Неутрално

  Негодници!
  Вършат криминални деяния и остават ненаказани , че даже получават повишение….
  Поради такива екземпляри , които тровят живота на обикновения човек , хората напускат страната и се опитват да намерят щастие в други държави!
  Безкрайно много съм огорчен и отвратен от мутренските похвати на властта.

 63. 64 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 700 Неутрално

  [quote#15:"hrx16647690"][/quote]

  Я недей да ръсиш простотии,бе , трол!
  Молете се ДСБ да не вземе мнозинство , защото тогава мутренските ви истории ще угаснат като свещ духната от вятъра!

 64. 65 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 921 Неутрално

  Какво чудно?
  Мутрата Борисов е направил партия по свой образ и подобие: побоища, рекет, корупция + чудовищна пропаганда.
  Да няма илюзии.
  Това е ГЕРБ: престъпна шайка.

 65. 66 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1132 Любопитно

  До коментар [#3] от "deepblue":

  Ти си завършен глупак, нали?
  Май няма какво повече да ти се шлайфа.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 66. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 68 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ,ГРИЖЛИВО КРИЕ БАНДИТСКИТЕ СИ МЕТОДИ СИ НА КОНТРОЛ НАД НАСЕЛЕНИЕТО.ЕСТЕСТВРНО С АКТИВНАТА ПОДКРЕПА НА НЕГОДНОТО МВР.
  ПО-ВРЕДНА ЗА ОБЩЕСТВОТО СТРУКТУРА ПРОСТО НЯМА...

 68. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 70 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1132 Любопитно

  До коментар [#34] от "nik_77.":

  Много, ама много некадърен опит за манипулация и маневра за изместване на темата.
  Дано не си толкова посредствен и в професионален план.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 70. 71 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 839 Весело

  взимаш милиционери съгрешили дисциплинарно и ги издигаш в йерархията,явно е че вършат мръсната работа за властимащите но нищо,тиквата и каскета са злато

 71. 72 Профил на my_self
  my_self
  Рейтинг: 481 Неутрално

  Откъдето и да го погледнеш си е гнилоч отвсякъде. Герберските калинки са инсталирани навсякъде и мутро-манталитетът е култивиран във всичките им ръководни кадри. Няма измъкване на държавата от това блато без лустрация.

 72. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 74 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#68] от "makemydayy":А-а-а-а-а-а, има, има – „Изпразни се! Курци вън!“.
  —цитат от коментар 69 на Santos


  Те кого са пребили и колко избори са фалшифицирали????

 74. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 75. 76 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1132 Неутрално

  До коментар [#67] от "Santos":

  Това, на кого алито е роднина, като как се отнася към издевателствата гербави?
  Щом и гербавото светило сантос започна '' ама вие що биете негрите'', нещата хич не са добре за барба ганьос и компания.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 76. 77 Профил на ЗиленЗадколисенОлегархСпуредГусинДайнов
  ЗиленЗадколисенОлегархСпуредГусинДайнов
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Узунката ни поздравява със вдигантата ръка на Радев и мотото "Мутри вън".
  —цитат от коментар 3 на deepblue


  И ти неграмотен като началниците ти. Кога се пише СЪС и ВЪВ се учи във втори клас. Ще повърна.

 77. 78 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  До коментар [#62] от "Alarmstufe Rot":

  Не, на хората просто им омръзна мутренската държава на Борисов. Приказките за убития от комунистите дядо на Борисов, вече се изтъркаха. Никой не вярва, че ГЕРБ ни пазят от комунистите. Самите ГЕРБ са най-гадните и долни комунисти!

  Бивш tww09306483.
 78. 79 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4071 Любопитно

  До коментар [#78] от "Petleshev":

  Верно ли бе, Пелтешев? Теб кой те оторизира да говориш от името на хората?

 79. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 81 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4384 Неутрално

  "...какво премълчава МВР по случай с бития кмет на с. Белгун"?!
  Спасе, ами питай другаря рашков какво, и защо, премълчава МВР...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 81. 82 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2434 Неутрално

  Добър материал за Бойко Рашков. Уволнявай тези мутри,а не полицаи. Те са срам за МВР.

 82. 83 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2434 Неутрално

  До #21 yavooor Руснаците са го измислили казва се" каторга". Гербаджиите това заслужават разбира се не простите заблудени калинки,а мутрите като тези,които са описани по горе в статията.

 83. 84 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1258 Любопитно

  До коментар [#67] от "Santos":Това, на кого алито е роднина, като как се отнася към издевателствата гербави?Щом и гербавото светило сантос започна '' ама вие що биете негрите'', нещата хич не са добре за барба ганьос и компания.
  —цитат от коментар 76 на sandman


  @sandman, щом ме ласкаеш с обръщения като „гербавото светило сантос“, ще ти отговоря най-добросърдечно. Значи, ето тук „бият негрите“ – https://breaking.bg/analizi/zapisani-na-video-sekretaryat-na-prezidenta-plamen-uzunov-pribira-debel-plik-ot-komprometiran-mitnicheski-shef/ - „Записани на видео: Секретарят на президента Пламен Узунов прибира дебел плик от компрометиран митнически шеф“, а тука вече са ги набили - https://tribune.bg/bg/politika/oshte-razkritiya-uzunov-pomognal-na-petko-petkov-za-transplantatsiya-v-zamyana-poluchil-rom-i-puri/ - „Племенницата на Петко Петков била назначена от служебното правителство в „Митници“ – Пловдив“! С какво друго мога да ти бъда полезен? Малко информация и линкчета за гостуването на госпожа Codruța Kövesi? Ама това ще стане след мача Англия-Хърватска, че сега сядам да го гледам с едни рунтави герберунгели! Става ли?

 84. 85 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7956 Неутрално

  Какво се прави с една необратимо корумпирана система? Тя се изкоренява и се замества с нова. Поне така действаха грузинските власти през 2005 г., когато уволниха практически цялата пътна полиция и рестартираха набирането и обучението на полицаи. И най-интересното е ,че престъпленията намаляха, докато набираха нови хора.

 85. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 87 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2963 Неутрално

  До коментар [#78] от "Petleshev":

  Така е,Добрич!Борисов е втръснал.Но,защо си мислиш,че ще търпят Радев и Узунов да се "черпят с пури и уиски"??П.п -не те видях на прайда!

 87. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 89 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  Това е някакъв ужас - където и да се пипне и разрови, гнилоч, смрад и разруха! Тотален разпад на държавата и държавните институции. Упрвалението от горе до долу е придобило уродливия вид, характер и манталитет на Баш Бакана от Банкя.

  И този тумор е превзел повсеместно държавния организъм.

  Някакъе ужас от който честно казано нямам идея как ще излезем.

 89. 90 Профил на chudomor
  chudomor
  Рейтинг: 1673 Неутрално

  До коментар [#89] от "xhi13317223":

  Ужас е. Но полицията ни е политически и на криминалните структури инструмент още от времето,когато Баш Балкана се скатавал от навиването на маркучите...
  Ама ще се оправят. И полицията и Баш Баканите...

  От идиоти отговор не чакам
 90. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 91. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 93 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 907 Неутрално

  Истинското лице на ГЕРБ

 93. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 97 Профил на bosko
  bosko
  Рейтинг: 45 Неутрално

  Схемата е следната: слагат на всички ключови места мишоци, някои - с вид на орли. Така и след още 1000-1300 години ще е същото дередже. Може да има и регрес. Може на клоните да се върнете. Как става? Ела ме питай!

 97. 98 Профил на vhd33692822
  vhd33692822
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Ако няма манипулации и купени гласове,Гербавите ще паднат на около 15%,според мен.Разбира се купен вот пак ще има,но се надявам Бойко и останалите бандити да отидат на топло за много дълго време някой хубав ден.

 98. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK