Кои са Ивайла Бакалова, Веселин Денков и посредниците от разследването на Антикорупционния фонд

Кои са Ивайла Бакалова, Веселин Денков и посредниците от разследването на Антикорупционния фонд

© ДневникНовото разследване на "Антикорупционния фонд" - "Списък за бързо реагиране: историята на Веселин Денков и специализираното правосъдие", чийто първи епизод беше излъчен на 11 юни, втори - този петък (18 юни), а предстои и трета част, разказа за случай, свързан с бизнесмена Веселин Денков, неговото задържане и предложенията да бъде освободен срещу определени суми. Жената, с която той живее - Ивайла Бакалова, е направила записи на разговори с посредници, докато той е бил в ареста. В тях се коментират и суми, и подробности защо му се случва това. Сред записаните са неизвестните публично адвокат Емил Писков, бивш служител на ГДБОП и ДАНС, и Мартин Божанов - консултант, но и един популярен политик и премиерски съветник от близкото минало Яне Янев. Кои са хората в разследването и какво е известно за тях:


Ивайла Бакалова - "Мис България" с имотен бизнес в Дубай


През март 2001 г. 19-годишната варненка става "Мис България" на конкурс, за който се твърди, че името й е предварително спрягано в кулоарите.

Бакалова с короната на "Мис България"

© Красимир Юскеселиев

Бакалова с короната на "Мис България"


Той е организиран от "Мегаталант" - фирмата на Дарина Павлова, съпруга на Илия Павлов, президент на "Мултигруп". Председател на журито е Иван Славков, а водещ Слави Трифонов. За конкурса през 2001 г. Павлов е купил правата от друга известна миска - Евгения Калканджиева. Жълтите медии преливат от истории за любовен триъгълник между Павлови и Бакалова, хора от артистичните среди разказват с имената си за увлечението на Павлов по миската. След тази корона кариерата на Бакалова тръгва нагоре.


На 7 март 2003 г. вечерта на излизане от офиса си е застрелян Илия Павлов. Бакалова е сред първите дошли в "Пирогов", тогава тя е модел в агенцията на Павлова.
На 22 г. миската ражда дете на Румен Гайтански - Вълка, собственика на фирма "Волф", която по това време има концесия за почистване в София. В интервю за списание "Ева" през декември 2003 г. отговаря така на въпроса дали зад фасадата на модния бизнес у нас се крие търговия със свежа плът: "Аз не мога да твърдя такова нещо, но е истина, че голяма част от момичетата, които атакуват модните агенции, са готови да се предложат заради повече пари и по-добър живот. А известна част от утвърдените манекенки не се ползват с добра репутация. Този труд е много зле платен у нас. Няма пазар."


През 2005 г. Бакалова е организатор на посещението в България на илюзиониста Дейвид Копърфийлд. Агенцията й "Пик енд мор" ООД организира различни фестивали. Например "Рибен и миден фест" - Каварна през 2005 г., гостувания на известни поп и рок звезди по морето.


Според публикации през 2015 г. се установява в Дубай. През 2018 г. казва в интервю, че работи в инвестиционен фонд като консултант на клиенти, желаещи да влагат парите си в имоти. Разказва, че решила да замине за Дубай в кризата през 2009 г. при своя приятелка, която имала бизнес с недвижимости. Със същия бизнес била заета и у нас от 2005 г., но се преместила в чужбина, защото имала нужда от спокойствие - за да не я коментират непрекъснато.


Във второто видео от разследването тя разказва, че е помогнала в Дубай на Борислава Йовчева (чието име стана известно покрай скандала с къщата в Барселона и разследването на властите в Каталуня дали премиерът Бойко Борисов е свързан с международна схема за пране на пари). Това станало по молба на нейна приятелка.


Още след ареста на Денков през миналата година Бакалова казва пред Би Ти Ви: "Все още се надявам да е някаква случайност, но 6 институции по едно и също време, не мога да знам какво търсеха, проверяваха всичко. Не знам с какво е свързано - това ми казаха, че неговите проблеми в момента са, защото са го видели на протестите". Тя определя обвиненията срещу него като базирани само на слухове и на показания на свидетели с тайна самоличност.


Ресторантьорът Веселин Денков - Весо Брадата


Денков притежава популярни ресторанти в София - "Лебеда", "Воденицата", "Боряна", собственик и управител е на множество дружества. Беше арестуван на 1 септември м. г. в разгара на протестите заедно с Бакалова на граничния пункт "Калотина" на връщане от почивка в Италия (той казва, че се е върнал след разговор с адвоката си). На 14 септември антикорупционната комисия вече е поискала от съда запори на негово имущество за над 11.68 млн. лв.


Веселин Денков

© Дневник

Веселин Денков


"Защо не пуснеш малко от баницата, за да си решиш проблемите?" - този съвет през посредници многократно е получавал бизнесменът, разказва пред "Медиапул" адвокатът му Стоимен Чакалов.


След ареста на Денков и ресторантът му "Воденицата" е претърсен. Персоналът публикува във "Фейсбук" следния разказ: "Тази вечер, около 19.30 часа, когато екипът ни обслужваше пълни зали с вечерящи клиенти и очаквахме заявени резервации, работата ни бе смутена от неочаквано нахлуване на представители на НАП, РИОКОЗ, пожарната, икономическа полиция, инспекция по труда с цел акция на работното ни място. Клиентите ни видимо се притесниха и прекъснаха вечерята си, макар персоналът ни да продължи да държи на високия си професионализъм и да върши своята работа. Почувствахме се изплашени и несправедливо застрашени на работното си място - ресторантът ни съществува от 1998 година."


Обвинението, заради което е задържан, е за участие в организирана престъпна група за рекет и изнудване, чиито ръководители са Ивайло и Александър Георгиеви (баща и син), известни като Пифа и Малкия Пиф. Те са собственици на заложни къщи предимно в кв. "Люлин". Според прокуратурата в групата има още шест души, които действали от януари 2018 до 28 август 2020 г. Тогава Пифовете са арестувани при акция на спецпрокуратурата.


Неофициално обаче Денков е заподозрян, че е плащал на протестиращи през лятото от името на Васил Божков. С това са свързани и публикациите за неговото задържане в много издания, позовавайки се на таен свидетел. Ресторантьорът твърди, че не познава Божков и че е говорил кратко веднъж с него, когато бил гост в един от ресторантите му преди години. Според медийни публикации Денков има жилище в Дубай. Там след повдигнатите му обвинения пребивава и Божков.


Денков е освободен под домашен арест в деня, в който от "Антикорупционния фонд" разпространи трейлър на разследването си в социалните мрежи. Пред "Евроком" той разказа, че още през 2015 г. е бил предупреден, че от свидетел по наказателно дело може да стане обвиняем, че ще му бъде отнет паспортът, че ще има запори от комисията за отнемане на имущество. По това време Денков е свидетел по дело за измама, заведено от Станка Марангозова срещу Иво Масларов, доведен син на бившия социален министър Емилия Масларова.


Марангозова беше застреляна в автомобила си в столичния жк "Младост" през октомври 2019 г. В деня на убийството й прокуратурата внася обвинения за рекет над нея срещу Масларов и Денков. В обвинителния акт е посочено, че чрез принуда са ѝ отнети над 860 000 лева. Приживе Марангозова е подсъдима за измама при доверителното управление на около 1.4 милиона лева, припомня "Биволъ". "Нейни "клиенти" са много богати хора с възможности, включително се говори за Румен Николов- Пашата и т.н.", разказва адвокат Чакалов пред "Медиапул". През 2012 г. Марангозова се е свързала с Денков и му е предложила договор за доверително управление, като се е представила за инвестиционен посредник на фирма "Статус инвест". Проблемът е, че тя е клиент, а не служител на "Статус инвест", казва Чакалов.


"С неистински документи тя се представя за консултант, казва, че има вътрешна информация на борсата, че може да осигури много висока доходност. След като Денков разкрива, че Марангозова няма лиценз, тя му връща парите. След като ГДБОП разбиват Станка Марангозова, което се случва заради Денков, се установява, че през нейните сметки са минали 60 милиона лева. След като започва дело срещу нея, тя под някаква форма започва да сътрудничи на прокуратурата и да им дава информация", твърди още адвокатът.


Денков е обвинен за изнудването на Марангозова, което на три пъти е вкарвано в Специализирания съд, който и трите пъти връща обвинителния акт като изцяло негоден.

"През всичките тези години е получавал някакви странни послания чрез посредници, че може да му се реши проблеми. Ако можем да направим аналогия с Божков - Васил Божков казва, че е плащал такса "спокойствие" за бизнеса си, докато Денков винаги е отказвал. Никога не е казвана конкретна сума, чрез посредници, използвани са дори известни лица. "Защо не си решиш проблема?", "Защо не пуснеш малко от баницата?", твърди Чакалов.

"Твърдя, че съм ходил на протестите. Но категорично не съм ги финансирал. Аз дори една лимонада или едно знаменце не съм си купил от площада", каза Денков пред "Евроком" след излизане от ареста. По думите му, докато е задържан, през различни посредници са му искали между 50 и 100 хиляди евро, за да бъде освободен. Той не уточни дали тези предложения са идвали от представители на съда или прокуратурата, но твърди, че не е давал пари, защото не е искал да влиза в корупционна схема.


Преди три години за 50-ия си юбилей Денков наема "Джипси Кингс" да пеят на тържеството във "Воденицата". Видеоклип, публикуван в интернет, показва рожденика и Бакалова на една маса с Маринела и Ветко Арабаджиеви. Година по-късно и те станаха обект на прокуратурата.


През октомври 2017 г. сайтът "Епицентър" разкрива любопитна подробност: Държавата ще плаща сметките в елитни ресторанти и заведения на служителите на Държавната агенция "Национална сигурност". Службата, която е на пряко подчинение на премиера, е отделила 150 170 лв., които е предоставила на 5 фирми, за осигуряване на топла храна на служителите от ДАНС. Сред тези 5 фирми, получили парите авансово, са дружества на Денков и Арабаджиев.


Във втория епизод на разследването на АКФ, свързано с неговия случай, Яне Янев казва на Бакалова: "Вашият човек е нарочен за бандит срещу властта. Той е станал жертвен агнец, затова че някой друг отдавна е чакал удобен момент той да бъде злепоставен. Човекът, който ми го каза това нещо, каза, че е имало опити от 2010 година." (Повече тук)


Адвокат Емил Писков, който "отказва нежеланите си клиенти с високи хонорари"


Самият той се представя като бивш служител на Главната дирекция за борба с организираната престъпност и на Държавната агенция за национална сигурност. В интервю за "Антикорупционния фонд" твърди, че няма дела в специализирания съд, както и че не върши "услуги" на обвиняемите там, а просто посочва много високи хонорари, когато иска да откаже деликатно на някой клиент. Обяснява, че казал на Бакалова, че сумата ще е "не по-малко от 100 000 евро", защото не искал да работи по нейния случай.


Името му досега не се среща в медийни публикации.


От разследването стана ясно, че Писков живее в декларирано съжителство със съдия Маргарита Немска от Административен съд - София град, която е бивш заместник-градски прокурор на София и говорител на столичната прокуратура. След това става съдия в Администативния съд в София, каквато е и в момента. Като прокурор разследва дела срещу известни личности, между които Христо Ковачки. Тя е прекратила проверката за "опорните точки" на МВР срещу протестиращите, които изтекоха в края на 2013 г. в сайта "Болканлийкс".


В разследването става ясно, че Бакалова се среща с Писков през негови клиенти, срещу които също има разследване в спецпрокуратурата и са освободени.


Мартин Божанов - Нотариуса, който няма висящи производства "досега"


Божанов свързва Бакалова с адвокат Писков. Той е известен по представянето на АКФ като "Нотариуса", а в интервю пред фонда се представя като консултант на много физически и юридически лица по всякакви въпроси от градинарство до това към кой адвокат да се обърнеш. Съдружник и управител е в десетина търговски дружества.


От "Антикорупционния фонд" посочват, че публикации го свързват със съмнителни имотни сделки. Според друга статия е свързан и с откраднато през 2004 година дело от Върховния касационен съд срещу Слави Крашевски, нотариус с отнемани права и десетки наказателни производства. Делото изчезва от адвокатската стая на съда по време на обедната почивка, заедно с оригинални документи по него.


За кражбата е водено досъдебно производство срещу човек на име "Мартин Божанов" и негов роднина с име "Бойко Божанов", но за изхода на делото няма данни. "Аз съм неосъждан и без висящи производства. Дотук", това е единственият коментар на Божанов по темата.


В интервюто си за "Антикорупционния фонд" той твърди, че не си спомня да е говорил с Бакалова, а след това си спомня, че тя е направила провокация.


Яне Янев - от димката в тоалетна до съветник на Борисов


"На Влади Горанов му беше казано да направи три модела и бяха направени три матрици. Когато има чиста печалба над 1 млн. лв., вече влизаш под прожектора. Когато имаш оборот над 10 млн. - също си... Откакто фалира КТБ, бяха направени системи за заснемане в трезорите. Не само на банките, на частните трезори. И те наблюдават..."Това обяснение се чува от разследването на Антикорупционния фонд и гласът, който говори, е на Яне Янев. Агроинженерът от Сандански влезе в публичния живот през 2000 г. като председател на "Национално сдружение - Български земеделски народен съюз" - една от няколкото земеделски партии в България.


Първата му публична проява е в началото на 2001 г. - на специална пресконференция младият лидер обявява, че МВР го подслушва незаконно. През лятото на 2001 г., отправя критики към земеделския министър на СДС Венцислав Върбанов, че в последните дни от управлението масово назначавал служители и раздувал щата.


Същата есен Янев вече е шеф на предизборния щаб на кандидат-президента Богомил Бонев - бивш вътрешен министър в кабинета на Иван Костов, един от сменените след доклад на НСС, неогласен от премиера. След това започва активно да захранва тогавашния главен прокурор Никола Филчев със сигнали - като този срещу сделката за външния дълг, или че премиерът Сакскобургготски не си плаща имотния данък, както и че има проблем с гражданството му. Иска и отмяна на реституцията на царските имоти.


На 6 септмеври 2003 г. е хвърлена димка в тоалетната на синдикалния дом в Пловдив по време на заседание на СДС и Янев поема отговорността. Заради случката от БЗНС - Народен съюз предлагат да бъде освидетелстван и припомнят неудобни факти от младостта му.


През 2003 г. партията му издига Волен Сидеров, дотогава известен само като журналист, за кандидат-кмет на София с мотото "Чистка! Днес в общината, напролет в страната!". През 2005 г. Янев преименува партията си на "Ред, законност, справедливост". Първият й лидер е седесарят и бивш конституционен съдия Георги Марков, впоследствие страстен защитник на Бойко Борисов.


Янев е депутат от 2005 до 2009 г. като част от парламентарната група на Обединените демократични сили (ОДС). През 2008 г. от СДС гони Янев от групата заради купуване на гласове, НДСВ дори сезира ДАНС по случая. В следващия парламент е първият ротационен председател на комисията за борба с корупцията и конфликта на интереси и настоява да има разследващи функции.


През 2010 г. обявява, че ГЕРБ е последният политически мутант на криминалния преход в България, обвинява партията на Борисов, че връща милиционерщината в съдебната власт. През юли 2011 г. получава охрана от НСО след среща с премиера Бойко Борисов - заради взрив в централата на РЗС. Няколко дни преди това организира акцията "Ще уволня Бойко Борисов" - билбордове с този надпис рекламират кандидат-президента на РЗС Атанас Семов из страната.


През май 2014 г. Янев определя Пеевски като "голям играч, управляващ цялата държава". След това бившият енергиен министър Румен Овчаров го осъжда за думите, че е "част от организирана престъпна група, която е една от най-зловещите енергийни мафиотски мрежи на прехода".


Яне Янев - премиерски съветник против корупцията

© Георги Кожухаров

Яне Янев - премиерски съветник против корупцията


На 29 януари 2015 г. Янев е назначен от Борисов, когото е смятал да "уволнява", за съветник за борба с корупцията. Пресцентърът на РЗС тогава информира, че съветникът ще ограничи драстично публичните си изяви. Така и става. Особено след като журналисти разкриват, че съпругата му е била назначена за съдебен помощник в Софийския градски съд.


През януари 2016 г. Янев се признава за подател на SMS от ВСС до Борисов, макар че е очевидно, че съобщението: "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа на двете каки. Не го приехме", е писано от член на съвета. Заподозрян е Димитър Узунов, който е номиниран за член на съвета от Янев. Близките им отношения личат и от ходатайство за жената на Янев, която среща трудности на конкурс в съдебната власт.


В разгара на "Апартаментгейт" Янев громи съгражданина си Александър Манолев. В момента е общински съветник в родния си град Сандански.


Първа част от разследването:Втора част:Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (111)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Неутрално

  " На 22 г. миската ражда дете на Румен Гайтански - Вълка, собственика на фирма "Волф", която по това време има концесия за почистване в София. В интервю за списание "Ева" през декември 2003 г. отговаря така на въпроса дали зад фасадата на модния бизнес у нас се крие търговия със свежа плът: "Аз не мога да твърдя такова нещо, но е истина, че голяма част от момичетата, които атакуват модните агенции, са готови да се предложат заради повече пари и по-добър живот. А известна част от утвърдените манекенки не се ползват с добра репутация. Този труд е много зле платен у нас. Няма пазар.""

  Даващата интервюто може да го потвърди от собствен опит ! Продажбата " заради по - добър живот " е главното, а което се приготвят повечето миски по света и у нас ! Тази, като гледам, е стигнала до Вълка ! Коментарът е излишен !

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Весело

  " "На Влади Горанов му беше казано да направи три модела и бяха направени три матрици. Когато има чиста печалба над 1 млн. лв., вече влизаш под прожектора. Когато имаш оборот над 10 млн. - също си... Откакто фалира КТБ, бяха направени системи за заснемане в трезорите. Не само на банките, на частните трезори. И те наблюдават...""

  Влади Горанов е изпълнил точно и вярно всичко, което " му е било казано" ! Няма съмнение ! Опраскването работи в пълна мяра ! На всичко " над милион" у нас !

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2378 Неутрално


  Писков кърти мивката с отказването на нежелани клиенти с високи хонорари .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 6. 6 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 2256 Гневно

  скандално, просто скандално

  ето затова наричаме специализираната прокуратура - БУХАЛКА НА МАФИЯТА

  тия могат да обвинят, затворят, откраднат вещите на всеки неудобен, на всеки нормален човек

  НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ, Н-И-К-О-Г-А

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 7. 7 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 2256 Неутрално

  за скандал от такова естество в нормалните държави хвърчат ОСТАВКИ и се влиза в затвора за доста дълго време

  това е България на Мутрата Борисов

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 8. 8 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Кои да са? Мазнотията изплувала на повърхността на преходния потоп!

  Проститутки, крадци, корумпета и убийци - сган, боричкаща се за своето място под червеното слънце...

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3676 Неутрално

  До коментар [#2] от "cnu40695109":

  “България е пародия на държава...”

  ... управлявана 12 години от член на организирана престъпна група (СИК).

  Какво друго да очакваме, освен да заприлича целокупно на организирана престъпна група.

  НИКОГА ВЕЧЕ!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Неутрално

  До коментар [#3] от "samoedin":Във флашката ти има ли името на поне един честен бизнесмен, чийто бизнес е бил "опраскан"? Ако няма, искай да ти сменят водещия офицер.
  —цитат от коментар 4 на uvtest


  Пак да попитам, че един по един започвате да пукате като пуканки ! Кажи направо в коя схема на ГЕРБиджа си замесен ти или твоите близки или какви са ти зависимостите от шайката - многохилядна заплата, докато слушкаш и какво още покрай нея ? Колко се е вдигнала мизата на такива като тебе от 201 3 досега ? В глутницата освен заради шкаФа, за друго не се членува ! Няма нужда да ни губиш времето в безмислени писаници в полза на ОПГ - то !

 11. 11 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2841 Разстроено

  1."един популярен политик и премиерски съветник от близкото минало Яне Янев."
  Яне, дето уволняваше Борисов?

  2."На 22 г. миската ражда дете на Румен Гайтански - Вълка, собственика на фирма "Волф"
  Оня Вълк, дето щяха да му събарят строежа?

  3."Обяснява, че казал на Бакалова, че сумата ще е "не по-малко от 100 000 евро", защото не искал да работи по нейния случай.
  Името му досега не се среща в медийни публикации." Затова не го знаем.

  4."Писков. Той е известен по представянето на АКФ като "Нотариуса", а в интервю пред фонда се представя като консултант на много физически и юридически лица по всякакви въпроси от градинарство до това към кой адвокат да се обърнеш. Съдружник и управител е в десетина търговски дружества.

  ИТН..............
  Това е филм, в който няма на кого да съчувстваш.

  Еретик
 12. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Весело

  До коментар [#5] от "niksan1":

  " Писков кърти мивката с отказването на нежелани клиенти с високи хонорари ."

  Не става ясно колко са се навивали ! На високите хонорари, де ! А той взимал ли е парите на мераклиите или се е припотявал от свенливост и с треперащи пръсти е връщал, цял изчервен, 100 000 евра, които щедро са му подавали от куфарчето........

 13. 13 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  Борисов тормози бизнеса! очакваш да чуеш Лидл, Фесто, Либхер и т.н. А се появяват следните жертви - черепа, баневи, весо брадата, гошо мустака, маймуната, кобилата, урко, ветовските колцентрове и т.н.

 14. 14 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  Как не ви е срам да давате платформа за изява на тая мутреса и прост***ка. Засрамете се.

 15. 15 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Неутрално

  До коментар [#11] от "Костадин Иванов":

  "ИТН..............
  Това е филм, в който няма на кого да съчувстваш."

  Нищо де, съчувствайте на бай Тошовия ! Вчера, като му гледахте напрегнатата физиономия пред медии, кажете, не ви ли дойде поне малко чисто човешко състрадание за положението, в което се намира ? Щото и много мутри, като го гледат и слушат, ей така, съвсем спонтанно, им идва да се съберат със себеподобните си и да започнат акции в разни министерства в негова подкрепа ! Какво да се прави, чисто човешка съпричастност към съдбите на по - слабите и онеправданите в живота.......Едно голямо сърце и две големи ръце трябва да има човек.......

 16. 16 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2660 Неутрално

  "Защо не пуснеш малко от баницата, за да си решиш проблемите?"

  По учебниците пише, че екстензивните модели работят до изчерпване на ресурсите. Фалираха КТБ, опоскаха ББР, с 4,5 милиарда лева за АМ Хемус пуснаха 16 километра до Ябланица, завардиха парите и за язовирите, студения резерв. Не им стигна, покараха го наред, стигнаха до някакъв с 3 ресторанта.

  Но това нямаше да е възможно без конформизма на 7 милиона българи, които мишкуват по нещо, крият данъци и фактури, за да не дойдат гербаджии да им искат рекет докогато може, а след това почват да си плащат, когато няма накъде, но не и да се вдигнат и да ги изритат.

  Егати срама, егати и чудото. Шкарто като Яне Янев, Пепи Еврото, Мартин Нотариуса и тям подобни да събират рекет от гордия и непокорен български народ. Непокорен, хаахаха, егати борсуците сме, нека си го признаем. И сега пак 20% няма да ходят да гласуват въпреки недоволството си, за да не би някой да ги снима и Буци ако се върне на власт да им направи нещо лошо като на Миню Стайков

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 17. 17 Профил на kakva_e_istinata
  kakva_e_istinata
  Рейтинг: 276 Разстроено

  Ивайла Бакалова е бивша Мис България избрана с протекциите на Илия Павлов и плащане от негова страна да бъде Мис България когато тя беше негова любовница, бившата жена на скандално известния бизнесмен Румен Вълка и настояща приятелка на Веско Брадата, който е абсолютен безмилостен финансов звяр отнел стотици имоти от закъсали хора взели от него заеми с убийствено високи лихви. В смътните отминали години и Ивайла и Веселин живееха охолно и безгрижно - тя на гърба на мастити бизнесмени, той на клети български граждани заложили имотите си при него. Тези "клети" особи защитава "Дневник" вече месеци наред!

  В спора се ражда истината!
 18. 18 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2278 Неутрално

  До коментар [#10] от "samoedin":

  Не е ли малко нахално, кутевчетата да говорите за схеми? Пишете само по зададени флашки и не можете да отговорите на нито един конкретен въпрос. Ето, за да се убедят всички: Говориш за опраскани бизнеси, назови поне един такъв на честен български бизнесмен.

 19. 19 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2841 Неутрално

  До коментар [#15] от "samoedin":

  "Вчера, като му гледахте напрегнатата физиономия пред медии, кажете, не ви ли дойде поне малко чисто човешко състрадание за положението, в което се намира "
  ===============
  Не го гледах, както обикновено.

  Еретик
 20. 20 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  Най-големите мутри престъпници сутеньори проститутки се правят на репресирсни няма такъв Цирк.
  Тая цял живот мутрите са си я прехвърляли от мутра на мутра от престъпник на престъпник минала е през целия крими контингент сега се изявява като “репресирана” айде бегайте от тука.

 21. 21 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Весело

  До коментар [#18] от "uvtest":

  " Не е ли малко нахално, кутевчетата да говорите за схеми? Пишете само по зададени флашки и не можете да отговорите на нито един конкретен въпрос. Ето, за да се убедят всички: Говориш за опраскани бизнеси, назови поне един такъв на честен български бизнесмен."

  Един по един получавате призовки вече, като отидете да давате показания, там всичко става ясно, нямате ли поне малко търпение ? ! Призовки за кое ли ? Ами нали говорим за опрасканите бизнеси, далавери, корупция и схеми у нас ! За това колко даден бизнесмен е " честен" и колко не, вие имате думата ! По ваше време успелия млад мъж, гарантирано, след всякакви проверки, излезе чист като сълза ! Е, американците нещо много яко са се объркали с тия санкции по закона " Магнитски" срещу нас ! Ами, вероятно са се подвели от моята информацията ! От флашката ми де !🤣🤣👍

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3927 Весело

  До коментар [#18] от "uvtest":

  " Не е ли малко нахално, кутевчетата да говорите за схеми? Пишете само по зададени флашки и не можете да отговорите на нито един конкретен въпрос. Ето, за да се убедят всички: Говориш за опраскани бизнеси, назови поне един такъв на честен български бизнесмен."

  Един по един получавате призовки вече, като отидете да давате показания, там всичко става ясно, нямате ли поне малко търпение ? ! Призовки за кое ли ? Ами нали говорим за опрасканите бизнеси, далавери, корупция и схеми у нас ! За това колко даден бизнесмен е " честен" и колко не, вие имате думата ! По ваше време успелия млад мъж, гарантирано, след всякакви проверки, излезе чист като сълза ! Е, американците нещо много яко са се объркали с тия санкции по закона " Магнитски" срещу нас ! Ами, вероятно са се подвели от моята информацията ! От флашката ми де !🤣🤣👍

 23. 23 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2378 Неутрално

  До коментар [#5] от "niksan1":" Писков кърти мивката с отказването на нежелани клиенти с високи хонорари ." Не става ясно колко са се навивали ! На високите хонорари, де ! А той взимал ли е парите на мераклиите или се е припотявал от свенливост и с треперащи пръсти е връщал, цял изчервен, 100 000 евра, които щедро са му подавали от куфарчето........
  —цитат от коментар 12 на samoedin  От една страна Писков е бивш служител на ГДБОП, от друга живее с Маргарите Немска, подвизваща се по върховете на правораздаването в София, от друга има за « консултант « Божинов, или както казваше навремето Георги Марков за Евгений Евтушенко « на този мъж билетът му печели и от двете страни «, с тази разлика, Писков печели от три страни . Наистина много трудно е да се разбере, колко потърпевши има в « тефтера « на Писков, осмелили се да го безпокоят с предложение за повече от 100 000 евро хонорар .
  А Писков по рождение се оказа гнуслив мъж и съзнателно вдига мизата, за да избегне тези 100 000 евро, рийш’ли .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 24. 24 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3676 Неутрално

  До коментар [#22] от "samoedin":

  “По ваше време успелия млад мъж, гарантирано, след всякакви проверки, излезе чист като сълза!”

  И точно по тази причина санкциите по Магнитски са смъртоносен удар по Алфа Заека и “наемателя” му - оня с мултитемпературния охладител за домашнярката от Волуяк.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 25. 25 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2278 Неутрално

  До коментар [#22] от "samoedin":

  Дааа, както и очаквах, конкретен отговор няма. Явно, откак стана говорител на хунтата, Кутев е занемарил работата с троловете си.

 26. 26 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3093 Неутрално

  Коги тези почнат да говорят за морал и честност става много комично :)

 27. 27 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2378 Неутрално

  Борисов тормози бизнеса! очакваш да чуеш Лидл, Фесто, Либхер и т.н. А се появяват следните жертви - черепа, баневи, весо брадата, гошо мустака, маймуната, кобилата, урко, ветовските колцентрове и т.н.
  —цитат от коментар 13 на turanagasan  Никакъв бизнес не е тормозил Буци !
  Представям си, че ще се опита да натопи мръсни ръчички и в « Лидл « и другите чужди фирми у нас, защото моментално тези ръчички ще пострадат, защото същите фирми НЕ РАЗЧИТАТ на покровителството на Каскета, а имат собствени защитни и законови средства за такива палавници като Буци .
  Той само го е доил този « бизнес «, или се е възползвал от положението си на премиер, да му пълнят чекмеджето .
  Не забравяй, че сега го подхваща МВР и ще отговаря не само за чекмеджето, а и за смъртта на трима .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3676 Неутрално

  До коментар [#26] от "realguru":

  “Коги тези почнат да говорят за морал и честност става много комично :)”

  Ами не е по-комично от това, един бухалкаджия от СИК да се кръсти и кълне в “най-святото си”*.
  __________
  *Пачките? Златото?
  .

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 992 Неутрално

  Държава България отдавна няма - има територия на отвратителните - царство на мутромилиционерщината.

 30. 30 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Да разкаже Ивайла за Валтер Папазки и групата му за убийства, за Вълка и престъпленията му, за баща си - лежал в затвора в САЩ, за лихваря Денков, за това, как се е продавала на всеки срещнат...

  Не е имала проблеми да е до такива престъпници и убийци, интересно защо?

 31. 31 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2410 Неутрално

  Ами зависи от езика. Англичаните казват "птици с една и съща перушина", французите -- "животни с една и съща козина". На български може би "мераклии за една и съща баница".

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 32. 32 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2660 Неутрално

  Борисов тормози бизнеса! очакваш да чуеш Лидл, Фесто, Либхер и т.н. А се появяват следните жертви - черепа, баневи, весо брадата, гошо мустака, маймуната, кобилата, урко, ветовските колцентрове и т.н.
  —цитат от коментар 13 на turanagasan


  Фесто дойде в България по времето на Костов, Лидл и Либхер - по време на НДСВ.

  Откакто дойде Буци, фирми от такъв калибър заобикалят България като колче на гигантски слалом по простата причина, че веднага получават намеци коя охранителна фирма да вземат да ги пази, кой архитект да им придвижи разрешителното за строеж, кой строител да им вдигне халето и колко гласа на работници трябва да осигуряват по избори, за да си нямат проблеми с администативно-контролните органи. За 1-2 годин и се разчу новия модел и оттогава още на ниво посолство ги инструктират да бягат надалеч.

  Падне ли Буци с всичките му пипала и израстъци, тези фирми ще се появят отново скоропостижно, след 10 години пауза.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 33. 33 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2410 Неутрално

  Всъщност сетих се -- беше нещо за дол и за дренки.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 34. 34 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2378 Неутрално

  До коментар [#10] от "samoedin":Не е ли малко нахално, кутевчетата да говорите за схеми? Пишете само по зададени флашки и не можете да отговорите на нито един конкретен въпрос. Ето, за да се убедят всички: Говориш за опраскани бизнеси, назови поне един такъв на честен български бизнесмен.
  —цитат от коментар 18 на uvtest  Тръпна от желание да ми разясниш понаятието « честен български бизнесмен « и нямам нищо против, ако цитираш имена .
  И все пак да попитам : Като какъв се оказа Златанов, избомбен от Любена и Еврото в « Осемте джуджета « ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 35. 35 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1274 Весело

  грешка им бяха Бобокови...там има американски капитали и акционери в Монбат...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 36. 36 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2378 Неутрално

  Най-големите мутри престъпници сутеньори проститутки се правят на репресирсни няма такъв Цирк.Тая цял живот мутрите са си я прехвърляли от мутра на мутра от престъпник на престъпник минала е през целия крими контингент сега се изявява като “репресирана” айде бегайте от тука.
  —цитат от коментар 20 на МиГ-29  МИГо, близо си до итината за мутрите, които се правят на репресирани . Спомням си за една мутра, чиито дядо е убит от комунистите ( мутрата има точно 7 дядовци ) и на същата мутра, комунистите са забранили да следва в « Харвард « . Напомням, че тази мутра беше три пъти премиер на България, въпреки всички « репресии « .
  Имаш ли нещо да допълниш ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 37. 37 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 912 Неутрално

  ПАЗЕТЕ БАКАЛОВА!!!
  ТЯ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ СВИДЕТЕЛ НА "БАРЦЕЛОНСКАТА АФЕРА",КОЯТО ЕБЛЬОТО МЕТОДИЕВ ОТРИЧАШЕ СЪС ВСИЧКИ СИЛИ И С ЦЕЛИЯ СИ ПРОСТ АКЪЛ.
  ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУ ИЗЛАГАЦИИ.

 38. 38 Профил на cnu40695109
  cnu40695109
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#9] от "Norman Granz":

  12? Ти се бъзикаш, нали?
  България от поне 35 г. се управлява от кръгли дебили.

 39. 39 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1274 Весело

  До коментар [#38] от "cnu40695109":

  75г...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 40. 40 Профил на pernikforbg
  pernikforbg
  Рейтинг: 249 Неутрално

  грешка им бяха Бобокови...там има американски капитали и акционери в Монбат...
  —цитат от коментар 35 на не на безразличието


  Бобокови заравяха боклуци навсякъде за да спестят разходи за законно депониране!

 41. 41 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3093 Неутрално

  До коментар [#9] от "Norman Granz":12? Ти се бъзикаш, нали? България от поне 35 г. се управлява от кръгли дебили.
  —цитат от коментар 38 на cnu40695109


  Ти се бъзикаш, нали?

  От 1944 насам България управлява от кръгли дебили :)

 42. 42 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 869 Неутрално

  Кариерата на Яне Янев прилича на кариерата на един лодкар!!!

 43. 43 Профил на ДСиБ
  ДСиБ
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Общо взето Бакалова си е една метреса. Когато харчеше милионите на вълка откраднати от държавата не рева. Весо брадата пък си е просто един мафиот. Такива забогатяли по престъпен начин да ми се правят на жертви е тотална наглост. Без значение как си го получават е напълно заслужено.

 44. 44 Профил на cnu40695109
  cnu40695109
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#37] от "makemydayy":

  Как пък нема да я пазиме. Неква застарена проститутка - национално богатство..

 45. 45 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  До коментар [#32] от "cinik":

  по времето на буци се отвориха само в пловдив 30 завода, в софия - бер хела, луфтханза, в смолян и пазарджик - костал, във враца - 3 завода, в шумен - 7 , в русе и къде ли не. БВП се удвои, доходите и те по две. Средна заплата в София 1100 евро, в страната 600.
  По времето на буци без заем се платиха 2 млрд за ф16 и отделени пари накуп за магистрала Хемус - вече се строи , а за останалите лотове парите са на сметка.
  Айде да видиме сега комбинацията от ицо реформата, тошко африкански и маяма какво ще направят.

 46. 46 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 869 Неутрално

  Мис Бакалова заслужава да е зам. министър на правосъдието , с министър Христо Иванов и министър председател Слави Трифонов!

 47. 47 Профил на qov531061216
  qov531061216
  Рейтинг: 30 Неутрално

  Знаете ли… Чета и се удивлявам на злобата на хората …Това си е явно типично българска черта…Толкова неща бяха казани в това разследване … За престъпления , които са извършвани в годините … за незаконно задържане , рекет и напълно зависима съдебна система… Това момиче се изправя и осветява изключително грозни неща, които между впрочем са обществена тайна… и вие коментирате с кого е имала връзки… от кого има дете … Повечето красиви жени живеят с богати мъже… и това и в световен план е повече от нормално.Това , което е неморално и недупостимо е да се случват неща като тези във видеото на Антикорупционния фонд!!! Адмирации за тях и за това смело момиче , което сложи в малкия си джоб много от всички мъже е държавата!

 48. 48 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 377 Любопитно

  Представителна извадка от мутренският български преход, с цялата му отврат и гнус

 49. 49 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  да добавя Буци завари две дупки до перник - и довърши магистрала Люлин. Буци направи уникално околовръстно в южната част на София, десетки км метро, магистрала до Турция, магистрала до морето, магистрала до Благоевград и от кресна до кулата, скоро ще е готова до калотина.
  Чорапа е на ход. Спряха Хемус, спират метрото, но за сметка на това почна данъчен тормоз от потника, докаран по джапанки от фитнес клуб в дубай.

 50. 50 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Весело

  До коментар [#47] от "qov531061216":

  Гот е някаква проституираща мърла да харчи парите които мъжете и крадат от тебе и останалите българи?

  Цар си бе!

 51. 51 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Гневно

  До коментар [#49] от "turanagasan":

  Твоя работодател, ако не беше такава крадлива гнида, щяха да му се отчетат заслугите. Изброените проекти са станали въпреки него и ако се направи ревизия, ще изкочат още милиарди злоупотреби!!!

 52. 52 Профил на qov531061216
  qov531061216
  Рейтинг: 30 Неутрално

  До коментар [#30] от "pinoccio":


  Вие откъде знаете на кой се е продавала?! Аз лично съм чувала, че това в една от малкото свестни манекенки…Това може да се каже за всяка красива жена … Но на думи всички са много силни …Като виждам колко е смела , някакси не ми се връзва…А и с този баща на детето си звучи доста нелепо,да и се е налагало , да се продава …Но какво беше казал един велик човек ,, всяка жена е к….” С изключение на майка ми и сестра ми … Но да не забравяме , че и те са жени !!!”

 53. 53 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#37] от "makemydayy":Как пък нема да я пазиме. Неква застарена проститутка - национално богатство..
  —цитат от коментар 44 на cnu40695109


  КАЗВАМ ДА Я ПАЗИМ КАТО СВИДЕТЕЛ,С НЕ КАТО ПРОСТИТУТКА.
  ТИКВАТА ГО ПОЗНАВАТ МНОГО ТАКИВА ,НО НИКОЯ НЕ СМЕЕ ДА ГОВОРИ ЗА НЕГО..

 54. 54 Профил на qov531061216
  qov531061216
  Рейтинг: 30 Неутрално

  Злобата ви блика отвсякъде… И затова ни управляват тези мизерници 12 години …Заради хора като вас … излиза някой и показва нещо брутално , а вие коментирате жена, която е имала смелостта , да го направи !!! Заслужавате си Тиквата! До коментар [#50] от "pinoccio":

 55. 55 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 717 Неутрално

  Малии, с тази биография ... Аз къде съм бил, та не съм разбрал за госпожа Бакалова. Сега, когато знам в общи линии биографията й, виждам че има нелоша репутация за варненска проститутка. То не може да очакваме, че ще подбира партньорите си по морал. Не че това оправдава действията на полиция и прокуратура, но те очевидно са със същия морал, ако не и по-зле от тая. Все пак, не мога да не съжаля, че оня ден я съжалих.

 56. 56 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  До коментар [#51] от "pinoccio":

  добре бе, стига с Борисов. Айде новите са на ход. Една година свалят Буци, три месеца управляват и още не сме видели План за Възстановяване? нали бяха готови, нали не се издържало вече с прости управляващи. Борисов простия пожарникар направи план със стотици експерти, качи го на специален сайт. А от умните и красивите дотук само - плана на борисов не е амбициозен, не е актуален и такива общи приказки.

 57. 57 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  До коментар [#52] от "qov531061216":

  Е ти си чувал, аз пък я познавам. И нея, и близначката и, лезбийка-дизайнер.

  И знам как си я премятаха 17-18 годишна врачанските автокрадци, после Валтер Папазки, после Илийката Павлов, Вълка и кой ли още не.

  Ясно ли е, каква е тази пача?

 58. 58 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 1846 Неутрално

  Цял отбор " оперативно интересни" лицапо думите на експремиерът.

 59. 59 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  До коментар [#54] от "qov531061216":

  И от кога истината е злоба бе трололо? Кое от това което съм напсиал не е вярно?
  Дай факти, не ми плачи като вдовица за К*р.

 60. 60 Профил на qov531061216
  qov531061216
  Рейтинг: 30 Неутрално

  Добре , че има такива хора , които да говорят …Вие от дивана пред компютъра никак не сте полезни !!!До коментар [#14] от "МиГ-29":

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 1336 Любопитно

  Удивлявам се на ентусиазма, пространните материали и проучвания , на които давате място тука и ни запознавате с не толкова значими фигури и събития! Ако половината от тези ресурси посветите на истински важни събития и лица от първите години на демокрацията у нас , връзките на сегашните популярни лица с комунистите, скритите механизми довели до днешното състояние на страната, ще сте много по-полезни на аудиторията!

 63. 63 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3676 Неутрално

  До коментар [#61] от "turanagasan":

  “...вкара България в чакалнята на еврозоната...”

  И в Шенген, и в Шенген!

  😆😆😆😆😎

  Правилно би било да се каже: ЗАБАВИ влизането ни в Еврозоната с 10 години.

  С колкото и интерконектора с Гърция.

  Не си мислете, че имате за публика зайците отЗайчарника.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 64. 64 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  До коментар [#63] от "Norman Granz":

  България е в чакалнята на еврозоната. или може би Вашето интелигентно тяло не е разбрало или прочело? когато тръгваш да спориш е хубаво да имаш поне малко знания.
  Интерконектора е започнат и финансиран от Борисов. До нова година ще е факт. четете бе хора, виждам грамотни сте.

 65. 65 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 1772 Неутрално

  Общо взето цялата работа е преразпределяне на капитал между героите на нашето време - мутри и бивши проститутки и настоящи мутреси - героите на нашето време.

  Всички бизнеси с нисък интелектуален потенциал - ресторантьорство, хотелиерство, строителство, търговийка, застраховане и всичко в сферата на услугите т.н. могат да се стопанисват от бившите мутри. Той като мутрите оцелели от прехода са повечко на брой отколкото има потенциал пазарът, те почват да се връщат към старите си навици - да си решават проблемите по силов път, използвайки бъдещите мутри и настоящи квартални отрепки.

  Тъй като едните са заграбили властта си мислят, че вече имат потенциала да се саморазправят с другите и типично по мутренски изобщо не им хрумва, че още утре могат да са на мястото на тормозените. Такива сме ги виждали нееднократно да се борят за животеца си - завиват се в бронебойни одеала, купуват си бронирани автомобили, но не е известно някой да е оцелял.

 66. 66 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 1772 Неутрално

  Типично за мутрата е да си мисли, че е най-хитър от всички. Това е почнало още от римската империя, колкото по-жестоко си се отнесъл с предишните, толкова по-тежка ти е съдбата. Който прояви цивилизованост има огромен шанс да промени повтарящата се спирала и да управлява дълго.

 67. 67 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  До коментар [#63] от "Norman Granz":

  борисов може би е забавил и конкуренцията на петролния пазар ? ето гуруто Костов реши да прекрати зависимостта ни от Русия и продаде Нефтохим на руснаците, но за сметка на това даде бензиностанциите на Петрол и базите за продажби на едро - пак на руснаците

 68. 68 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Гневно

  До коментар [#67] от "turanagasan":

  Ма да, няма как да не е виновен Костов.

  Той е сложил курвите, пистолета, еврата и златото у собата на Барисич, нали? Той построи руския паток за 3 млда народна пара? И още, и още...

 69. 69 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 1772 Неутрално

  До коментар [#67] от "turanagasan":

  Можеше да е по-зле - да продаде Нефтохим на демократите и компанията да спре да съществува. Примерно БГА Балкан, продадена на евреите Гад Зееви за 1лв, мисля че не съществува вече. Там едни 500 работни места се изпариха.

 70. 70 Профил на qov531061216
  qov531061216
  Рейтинг: 30 Неутрално

  И кое е вярното , че не разбрах ?!Явно имаш някаква фиксация в Бакалова😉😂!Сигутно си бедничък , а и грозен и не ти е обърнала внимание 😉Бас ловя ,че за жена ти няма кой и да плати 😂До коментар [#59] от "pinoccio":

 71. 71 Профил на Октавиан
  Октавиан
  Рейтинг: 619 Неутрално

  няма такава смешка (несмешна) като Антикорупционния фонд. Тези които го финансират - доколко са адекватни и трезвени, за да въоръжат с микрофон безработен смотаняк, който да разпитва проститутки от обкръжението на мултигруп с надеждата да изкопчи нещо за герб?
  В повечето работи, за които съм чувал се изисква много сериозно портфолио, за да те вземат. Това означава, че имаш опит в това, за което кандидатстваш, и то - опит на високо ниво, ако преддпочитате чуждици - компетативен. .
  Какъв опит има тоя смешньо? Каква стабилна професия и какви успехи е обладал, че да твори такова взискателно и сериозно нещо като Антикорупционен фонд?
  Май ще излезе, че амариканците имат ДОСТА ЕВТИНО и КОЛОНИАЛНО отношение към мижитурките, където финансират, защото в америка с тези качества не можеш да бъдеш и гардеробиер.

  Не е ли така, сектаджии от ОФ-е-то?

  за мен няма нищо нередно в редакцията на този вестник, като изключим, че е честно читателите да знаят, вестник с новини ли четат или сводки на политическа фондация с неясно финансиране и подизпълнител - псевдоопозиционна партия с ръководство произлизащо от тежката номенклатура на бкп, както и позиция за културата, която врагува с автентичната българска култура в интерес на други страни? Долу БКП и герберската болест! Долу комсомолската имитацията на преса!
 72. 72 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1205 Весело

  До коментар [#70] от "qov531061216":

  Ха ха, факти нямаш трололо, драскай си опитите за обиди - единствено по-жалък ставаш.

  Тая куха лейка и златотърсачка ти я оставям на тебе и останалите чикибойци.

 73. 73 Профил на qov531061216
  qov531061216
  Рейтинг: 30 Неутрално

  Пак казвам , че явно фиксасцията ти в нея не е случайна 😂 До коментар [#72] от "pinoccio":Какви неща показаха в това разследване 😳А ти Бакалова , че Бакалова !!! Даже ми става по симпатична като гледам как я хейтват някой хора … Явно има нещо в тази мацка , за да ви е все в устата при вида на толкова по-сериозни теми !

 74. 74 Профил на putlercaput
  putlercaput
  Рейтинг: 390 Неутрално

  дъртата курва развила бизнес с мафиотски пари сега се оплаква че другата мафия иска да и вземе парите , а га лапаше мутренски пишки ни рива нали ?

  R.I.P John McCain Forever in our hearts
 75. 75 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2660 Неутрално

  До коментар [#32] от "cinik":по времето на буци се отвориха само в пловдив 30 завода, в софия - бер хела, луфтханза, в смолян и пазарджик - костал, във враца - 3 завода, в шумен - 7 , в русе и къде ли не. БВП се удвои, доходите и те по две. Средна заплата в София 1100 евро, в страната 600.По времето на буци без заем се платиха 2 млрд за ф16 и отделени пари накуп за магистрала Хемус - вече се строи , а за останалите лотове парите са на сметка.Айде да видиме сега комбинацията от ицо реформата, тошко африкански и маяма какво ще направят.
  —цитат от коментар 45 на turanagasan


  Луфтханза Техник дойдоха по време на Станишев. Костал отваря в Смолян от 2011 г., а Бер-Хела от 2013 г. Те са от последните фирми, добутали по инерция от времето до 2009 г. Но тяхната големина няма нищо общо с Луфтханза, Кнауф, Итонг, Либхер, Фесто, Холсим, Винербергер, Солвей, Кроншпан, Мелексис, които идваха у нас на талази в първите години на 20. век

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 76. 76 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2841 Любопитно

  До коментар [#47] от "qov531061216":

  "Адмирации за тях и за това смело момиче , което сложи в малкия си джоб много от всички мъже е държавата!"
  ===============
  Момиче?

  Еретик
 77. 77 Профил на klecho
  klecho
  Рейтинг: 813 Неутрално

  До коментар [#57] от "pinoccio":

  Бакалова е от Варна, живее там поне до завършване на гимназия. Нещо ми се губи врачанската връзка?

 78. 78 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 958 Неутрално

  Съвсем се оплетох в тези обяснения кой какъв бил. А Прокопиев и Трайков как се включват в цялата тази схема?

  Свободата, Санчо...
 79. 79 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7702 Неутрално

  България имала по-страшна мафия и от Италия. Кога ще почнат процесите срещу всичката тази бандитска сган? Ако няма осъдени, нищо няма да се промени.

 80. 80 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2611 Неутрално

  Янето е същата бърсала като Биков и Младенов .

 81. 81 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2410 Неутрално

  Сега стана дебела, защото, като се каже Дарина Павлова, може и чичо Силвио да се обади. Същият, който любовно измерваше с педи широчината на бочковия гръб.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 82. 82 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  До коментар [#68] от "pinoccio":

  каква народна пара е отишла в руски поток? газопроводът създаде работни места и инвестиции, докара газ в северна България и най-важното - няма един лев от бюджета! построен е с кредит, обезпечен с таксите които руснаците ще платят за да карат газ в Сърбия. Сега остава да ти обясня и какво е това обезпечение? Нали? не вдяваш?

 83. 83 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  кои са?

  Търкулнало се гърнето та намерило похлупака

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 84. 84 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  Кои са Ивайла Бакалова, Веселин Денков и посредниците от разследването на Антикорупционния фонд - България - Дневник

  гусин и госпожа никой на разположение и диспозал на един олигарх.

  Като свършат мръсната работа ще ги отекат от където са били извадени - канала.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 85. 85 Профил на cnu40695109
  cnu40695109
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#53] от "makemydayy":

  А аз казвам, че не ми пука за некво дърто курве, ако ще да извади видео как бойко я опъва на задна, докато тя му ближе кюлчетата.
  През оная работа ми е тая спрънджа какво казва. Пет пари не давам за тоя парцал и обкръжението му.

 86. 86 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 1866 Неутрално

  Браво, браво, доживяхме да цитираме метреси и да ни служат за пример. Дъно, дъно сте! Изобщо не ме интересува дали са пострадали. Га взимаха парите и кльопаха в компания на мутри, ни риваха!

 87. 87 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 1866 Неутрално

  До коментар [#53] от "makemydayy":А аз казвам, че не ми пука за некво дърто курве, ако ще да извади видео как бойко я опъва на задна, докато тя му ближе кюлчетата.През оная работа ми е тая спрънджа какво казва. Пет пари не давам за тоя парцал и обкръжението му.
  —цитат от коментар 85 на cnu40695109


  Абсолютно.

 88. 88 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1219 Неутрално

  "...работата ни бе смутена от неочаквано нахлуване на представители на НАП, РИОКОЗ, пожарната, икономическа полиция, инспекция по труда с цел акция на работното ни място."

  От синода и мюфтийството къде са дремали ?

 89. 89 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2451 Весело

  До коментар [#45] от "turanagasan":

  Ъхъ! Без заем.Само с емитирането на нов дълг..Бе теа гарбиджа всички ли сте като Баце? Лъжци и клеветници..

  Sic transit gloria mundi
 90. 90 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3676 Неутрално

  До коментар [#82] от "turanagasan":

  “...каква народна пара е отишла в руски поток? газопроводът създаде работни места и инвестиции, докара газ в северна България...”

  Ти си по-голям лъжец и от Бойко Методиев, което не е лесно постижение.

  Газопроводът бе построен от руски и беларуски фирми (някои под международни санкции), без участие на български работници, и е ТРАНЗИТЕН, т.е. ТИ ще доставиш повече газ за северна България, ако изядеш една тенджера боб и се разходиш из центъра на Кнежа.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 91. 91 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 443 Неутрално

  До коментар [#18] от "uvtest":

  Пеевски.

 92. 92 Профил на ivan_lawyer
  ivan_lawyer
  Рейтинг: 357 Неутрално

  Мартин Божанов е неосъждан - обаче как да кажа, има и друг човек с негова фамилия, що си говорим глупости, прошка няма, живее му се явно.

 93. 93 Профил на Russev Dobi
  Russev Dobi
  Рейтинг: 15 Любопитно

  До коментар [#30] от "pinoccio":

  и

 94. 94 Профил на Russev Dobi
  Russev Dobi
  Рейтинг: 15 Любопитно

  и да каже най-накрая
  До коментар [#52] от "qov531061216":

  Нека да каже коя сводница я завежда при Илия Павлов и така се запознават., защото има хора които знаят много за нея и могат да разкажат.Нека да каже свестната кой е бащата на детето , защото можем да смятаме .

 95. 95 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2886 Весело

  Липсва само....един Иван Вазов да опише тези невъзможни образи.....

 96. 96 Профил на Viktor Inox
  Viktor Inox
  Рейтинг: 523 Неутрално

  У ТКЗС-то има мотики за всички 😁🎃

 97. 97 Профил на turanagasan
  turanagasan
  Рейтинг: 309 Неутрално

  До коментар [#90] от "Norman Granz":

  тоест вече приехте, че народна пара няма там, тоест не е построен от бюджета. Загрявате бавно. Сега вече стигаме до обвинението, че не са работили наши хора там. ОК, тук може би сте прави, но при 5% безработица и липса на квалифицирани работници от тук нататък при всеки голям обект това ще е постоянно явление. В момента новия стадион в Пловдив го строят албански строители, в София работят работници от Турция, на морето работят украинки по хотелите, в селското стопанство идват от Киргизия. И дано тази тенденция се засили и нашия трудов пазар се отвори.

 98. 98 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 1047 Неутрално

  Живот ли бе - да го опишеш! Тази честна девойка, боркиня за правда, да не я катастрофират някъде.., че и такива работи са се случвали.

 99. 99 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 1047 Неутрално

  Сегашните политически противоборства у нас са като война между кланове. А бедният човечец (гласоподавател) се чуди коя страна да вземе! Нещо като едновремешната приватизация - на него така или иначе ще му връчат някакви стотинки.

 100. 100 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1620 Весело

  Санкюлотите научили как се прави първоначално натрупване на капитал и за за целомъдрието на красивите проститутки .. Сега си скубят косите от яд във форума! Свиквайте, учете се бря!

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK