Яне Янев в разследване на Антикорупционния фонд: Пеевски е 100% подчинен на Борисов

Яне Янев в разследване на Антикорупционния фонд: Пеевски е 100% подчинен на Борисов


"Пеевски на последните избори, сега на четвърти, които бяха, заедно Бойко му даде единадесет места за депутати. Начело с Марин Маринов, бившият министър. Това всичко са хора на Пеевски. Всичко. Единадесет мандата му даде бе, човек. За да може тия гласове от ДПС да отидат при Борисов. Те това направиха. В момента Делян Пеевски е 100 процента на подчинение на Борисов. Той, Доган, с Доган всичко приключи."


Това казва бившият премиерски съветник по корупционни въпроси Яне Янев в записан разговор от разследването "Списък за бърз контрол: Историята на Веселин Денков" на Антикорупционния фонд. В петък, 25 юни, организацията публикува третия епизод от поредицата. От нея се разбира, че комисията за отнемане на незаконно придобито имущество и противодействие на корупцията, оглавявана от бившия главен прокурор Сотир Цацаров, е започнала проверка по изнесените данни.


Разследването "Списък за бърз контрол" проследява историята на Веселин Денков, собственик на софийски ресторанти, задържан през септември 2020 г. с обвинение за участие в организирана престъпна група за лихварство. Денков беше освободен под домашен арест в деня, в който от Антикорупционния фонд съобщиха, че ще излъчат поредицата. В първите две части от разследването се изнасят записи с консултанти и адвокати, както и с Яне Янев, които се опитват да измислят начин за освобождаването на Денков от ареста. В записите, правени от жената, с която Денков живее на семейни начала, се обсъждат суми от порядъка на над 100 хиляди евро за освобождаването на Денков.
Какво показа първата част - тук
Какво показва втората част - тук


В третата част се представят записи, в които Яне Янев разказва за срещи по казуса на Денков с бившия главен прокурор Сотир Цацаров, както и със съдии от Специализирания наказателен съд. В своя разказ Яне намесва и главния прокурор Иван Гешев, както и разказва за това, че бившият финансов министър Владислав Горанов е трябвало да измисли "три модела за въздействие върху бизнеса".


В третия епизод се разкрива жената, която е помагала на Ивайла Бакалова да направи записите - Русина Тошева, за която не са представени биографични данни във видеото. Тя е един от седемте души извикани на разпит в антикорупционната комисия след началото на поредицата, става известно от третия епизод. Той завършва с обещание за още една част.


Докато разказва за срещата си с Цацаров, Яне Янев (на моменти записът прекъсва и не се чуват целите изречения) е попитан дали се е сетил да пита за писмо, което е било изпратено до него (бел. ред. явно Цацаров). На това Янев отговаря да и уточнява, че лично Борисов му е се е обадил, а Гешев е казал: "в пандиза", като Янев допуска, че на Борисов няма кой друг да му повлияе освен Пеевски - бившият депутат от ДПС и санкциониран от САЩ по закона "Магнитски". Попитан как е възможно това, след като двамата са в конфликт, Янев обяснява че Пеевски е на подчинение на бившия премиер.


Реакциите


"Дневник" се свърза с Яне Янев за допълнителни въпроси около разследването и неговите твърдения. Бившият съветник на Борисов не пожела да говори, затвори телефона, а след това го изключи. В епизода от АКФ твърдят, че още преди излъчването на първите записи, Янев е изпратил чрез своя адвокат изрична забрана за тяхното публикуване.


Пред "Антикорупционния фонд" бившият главен прокурор Цацаров е отказал коментар.


Малко след началото на излъчването на видеото в петък, 25-ти юни от оглавяваната от него комисия разпространиха прессъобщение, в което съобщават за друго разследване срещу Денков, по което комисията е наложила запори. Позицията завършва с: "Органи на КПКОНПИ не са осъществявали действия, свързани с разследването, по което е повдигнатото обвинение на Веселин Денков от Специализираната прокуратура по друго досъдебно производство през септември 2020 г. Такива действия не са им били възлагани и от прокуратурата по реда на ЗСВ или НПК."


Няколко часа след излъчването на епизода, от комисията разпространиха нова позиция на Цацаров. В нея той отрича да е говорил с Яне Янев.


"Не съм разговарял с бившия народен представител Яне Янев по повод производствата срещу Веселин Денков (наказателни и за отнемане на имущество) никога и никъде. Всъщност, не съм се срещал с Янев в близките 3 - 4 години. Твърденията в тази насока, ако се изречени от него, определям като откровена неистина по отношение на мен и измама по отношение на лицата, осъществили звукозаписите", се казва в позицията на Цацаров. По думите му поредицата на АКФ не е журналистическо разследване.


Борисов от тротоара - различният от останалите


По думите на Янев, бившият премиер Бойко Борисов е накарал бившият финансов министър Владислав Горанов да изготви три модела, матрици: "Едната матрица е, когато има чиста печалба над един милион лева, вече влизаш под прожектора. И те наблюдават. Всяко разместване, вече се следи. Когато имаш оборот над 10 милиона, също си може да нямаш такава печалба, но щом си над 10 милиона и един лев пак под всичко лупа. И не само това", казва още бившият премиерски съветник. Той добавя, че "през финансовото разузнаване НАП имаше информация за всякакъв вид финансови транзакции. Всякакъв вид, и кешови потоци...бяха направили системи за заснемане в трезорите, не само на банките, в частните трезори", казва още Янев.


По думите му откакто Борисов е на власт, са били измислени няколко модела за въздействие върху бизнеса, така че "тези хора да имат свобода до толкова, доколкото да могат да работят, но да нямат друг вид свобода".
"Просто той с това беше по-различен от останалите, че е от тротоара, от улицата. От мутренските времена знаеш как се оперират нещата. Но след това го облякоха в механизми, защото сега каквото и да се говори, той на моменти се обграждаше и с умни хора, от които взимаше съвети...Не беше като онези всезнайковци - станишевци- манишевци, които си мислеха, че са божества. И другото, което е той много, много методи на работа ползва от Ердоган и от Нетаняху в Израел. Тези двамата са му кумири", казва още Яне Янев във видето.


Най-силният човек е президентът


От разследването се разбира, че Янев е говорил няколко пъти с бившия главен прокурор по казуса на Веселин Денков. От изявлението на бившия премиерски съветник се разбира още, че Цацаров дори е бил при главния прокурор Иван Гешев.


"Оня е казал нищо лично, но Веско в момента е един от най-отявлените бандити, който ни е в ръцете и за който на практика има внесено досъдебно производство. Ние държим един куп други, които няма досъдебни производства за тях, а за него имаме. И ако него го изпуснем, това значи, че съдът капитулира. Все едно си признаваме сами, че всичко е измислена история. И докато не минат парламентарните избори, не може нищо да се направи", казва Янев в записания със скрита камера разговор.


По думите му той е попитал Цацаров какво може да обърне нещата, така че "човекът да излезе на свобода и да си осигури необходимата защита". "И той каза така - виж, в момента в държавата има само един силен човек, който може през обходни пътища да каже, че този човек го иска на свобода. Това е президентът. Друг не знам да има, и не знам дали някой може да повлияе", цитира Янев.


Бившият премиерски съветник твърди, че Цацаров му е споделил неприятни детайли от разследването и че двама от защитените свидетели срещу Денков са получавали пари, за да свидетелстват срещу Денков.


"Иначе, единственото положително с Цацаров беше това каза така: виж, това което зависи от мен, от моята комисия, оттук нататък, понеже нали те са имат дам да събират допълнителни доказателства - разчитай на мен. И го правя само заради теб", казва още Янев.


"Има ли синхрон в новата политическа ситуация"


Във видеото на "Антикорупционния фонд", Яне Янев разказва, че според него има три неща, които трябва да се направят, за да се задвижи освобождаването на Денков от ареста. "Едната институция, по която трябва да се работи, е Специализирания съд. През обходни пътища, първо трябва да разберем кои от съдиите биха имали смелост да направят нещо различно от всичко това, което е правено до момента. Това е единия вариант. Вторият вариант е спешно да се проведе среща с най-близкия човек до Сотир Цацаров и да се разбере там какво е замислил да прави и какво може да се предотврати. И третото нещо е свързано с възможността да се провери има ли синхрон, все още, след новата политическа ситуация, Гешев - Цацаров - Ушев. И това нещо по отношение на вашия човек, дали е в оня списък за бърз контрол.", казва Яне Янев на срещата, на която е записан със скрита камера.


Според него в резултат на тази информация ще може да се вземе "бързо и адекватно решение".


След това Яне Янев разказва за съдии от специализирания наказателен и апелативен съд. Единият е Пламен Панайотов - съдия, който е бивш прокурор, а другият е Галя Георгиева - бивш член на съдебния съвет, близка до Сотир Цацаров. За нея Янев казва, че "Галя е човека на Сотир Цацаров. Каквото каже Сотир, това прави тя. Без нищо, тя не ходи до тоалетна без да го пита". Галя Георгиева е и съдията, която два пъти отказва да освободи Денков от ареста.Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (220)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Весело

  Гербиджа тролетариата, бегом марш на амбразурата. Спускам опрки “няма доказатества”, “една жена каза”. Ех не е лесна вашата, баш преди уикенда, сега ще бичите извънредно.

 2. 2 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  " Дневник" се свърза с Яне Янев за допълнителни въпроси около разследването на Антикорупционния фонд и неговите твърдения. Бившият съветник на Борисов не пожела да говори, затвори телефона, а след това го изключи."


  Не си е платил една - две сметки човека, та от мобилния оператор са му ограничили и входящите, и изходящите разговори ! Случва се ! Доста по - безболезнен вариант е това, отколкото да се налага да се къса минискуси .........🤣🤣😂👂

 3. 3 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1283 Неутрално

  Гербиджа тролетариата, бегом марш на амбразурата. Спускам опрки “няма доказатества”, “една жена каза”. Ех не е лесна вашата, баш преди уикенда, сега ще бичите извънредно.
  —цитат от коментар 1 на Doge


  Явно Кутев ви е спуснал опорките!

 4. 4
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Гневно

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 5. 5 Профил на tapat0p
  tapat0p
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Не казвам, че не е вярно всичко това, но когато идва от Яне Янев става с лек привкус на цирк :D Тази подайг*зица :D

 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#3] от "4ort":

  Яне предаде четата ви.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 578 Неутрално

  И това Яне го казва?!Толкова положителен и благ човек!Е, едно време беше сложил де що намери билбордове, на които пишеше, че той ще свали Борисов, а после, на една пресконференция на живо, като му се обади Бай Хуй и рязко зави обратно!
  Помните ли?Едва ли?!Щото, ако помнихте, нямаше да гласувате ПАК за подобни янеяневци!

 8. 8 Профил на TrakerBG
  TrakerBG
  Рейтинг: 426 Весело

  Ягне Ягнев.

  Практикуването и толерирането на тъпотия е престъпление.
 9. 9 Профил на web_2.0_vs._dc
  web_2.0_vs._dc
  Рейтинг: 959 Неутрално

  Двамата шишковци са едно цяло и двамата са слуги на Доган.

 10. 10 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1045 Неутрално

  Аман вече от лакърдии! Всеки трезвомислещ човек в България знае , че Пеевски , Борисов и Доган са подставени лица на библиотекарите! И като гледам как Лодкаря си трайка по отношение на всички от кръжока , а плещи някакви общи приказки и кухи клишета , то се замислям дали и ДБ , ИТН , БСП и ИСМВ не са и те на хранилка от Димитър Иванов , Вълканов , Денчев и т.н. !

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#4] от "selqnin":

  Ваш си е драги. Бойко ти го уволни и сега си сърба последисите. И вие с вожда ви.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Явно има доста доза истина в повечето слухове, които сме чували... Айде, дано следващите крадат по - малко (че ще крадат и те е ясно).

 14. 14 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  "Българи, всички ли сте роби на един дебел, грозен, нямате ли смелост? "

  Вежди Рашидов, 30.07.2013 г.

  Въпросът е по-актуален от всякога.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 15. 15 Профил на GOGO
  GOGO
  Рейтинг: 90 Неутрално

  Нагли безкрупулни свински черва. Всичко си има край даже и тиквата го усеща вече и ще му се върне доста солено за всичките злини дето е сторил на хората за последните 10 години.

 16. 16 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 242 Весело

  https://www.dnevnik.bg/photos/2015/01/31/2463149_fotogaleriia_iane_ianev_-_ot_shte_uvolnia_boiko/ #

  За който не му се цъка на линка - въпросния Яне Янев пред слогана "ЩЕ УВОЛНЯ БОЙКО БОРИСОВ".... България - държавата на катарзисите...

 17. 17 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Борисов да си носи последствията след като "лудото Яне" му е бил съветник. И го е назначил след като от билбордове го уволняваше.

 18. 18 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3413 Весело

  Ярето от глупост предало четата, че и Боса си?
  Що ли не се изненадвам ...

 19. 19 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2449 Неутрално

  Дайте доказателства за доказателствата , че са доказателства... :))
  Не са ли за забрана !??? Понеже и сега има нужда от нов проход , герболяка да бъде събран на БРИГАДА в полза на републиката и......... направят прохода ПЕТРОХАН !

 20. 20 Профил на Разумен Октопод
  Разумен Октопод
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Гледайте видеото, то е просто уникално. Жената казва общо взето 10 изречения за 30 минутен разговор, а Янето, ехееееееее. Човекът иска да говори! И тя му позволява, за което евала! А той милия е толко настървен да покаже колко знае и как всички познава. Ех гербери... Винаги сте си били най-големите врагове.

 21. 21 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3413 Весело

  Явно има доста доза истина в повечето слухове, които сме чували... Айде, дано следващите крадат по - малко (че ще крадат и те е ясно).
  —цитат от коментар 13 на 4okuto


  Мдам.

  Имаше и един "слух", че Яре Ярев издал книга:
  "Корупцията в България от А до Ю".

 22. 22 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 668 Весело

  По стечение на обстоятелствата познавах тази личност преди много години - изключително нечистоплътна история...!ГНУС!!!
  —цитат от коментар 4 на selqnin


  Не знам дали си забелязал, ама Борисов САМО с нечистоплътни личности се е заобикалял ,и заобикаля.
  Един свестен няма и е нямало в обкръжението Му
  .
  -Търкулнало се гърнето , та си намерило похлупака, е назал Народът.

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 23. 23 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  Яни Янев дали е човек на който може да се вярва?

  ДБ=БКП
 24. 24 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Водени от дребен долнопробен тарикатлък, шушумигарство, невежество, до откровена тъпота българите отново са на път да си изберат за първа политическа сила ето това тук:

  "Пеевски на последните избори, сега на четвърти, които бяха, заедно Бойко му даде единадесет места за депутати. Начело с Марин Маринов, бившият министър. Това всичко са хора на Пеевски. Всичко. Единадесет мандата му даде бе, човек. За да може тия гласове от ДПС да отидат при Борисов. Те това направиха. В момента Делян Пеевски е 100 процента на подчинение на Борисов. Той, Доган, с Доган всичко приключи."

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 25. 25 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Разстроено

  До коментар [#12] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Аз, слава Богу не притежавам хора, робовладелското Ви мислене е достойно за окайване!!!

 26. 26 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Яни Янев дали е човек на който може да се вярва?
  —цитат от коментар 23 на anonimnii


  Ами Борисов му вярва, след като го беше назначил за съветник в екипа си.

 27. 27 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3413 Весело

  Яни Янев дали е човек на който може да се вярва?
  —цитат от коментар 23 на anonimnii


  Неверни е Тома.
  А Яне е бЕло гърло. Дълбоко!

 28. 28 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Разстроено

  До коментар [#19] от "dejmos":

  Това с концлагерите вече го пробвахте - комунетаета и не се получи никак добре за Отечеството, но за съжаление съм убеден, че сте готови да мултиплицирате И това си престъпление!!!

 29. 29 Профил на Разумен Октопод
  Разумен Октопод
  Рейтинг: 18 Неутрално

  До коментар [#23] от "anonimnii":

  Не, ние тука верваме само на вожда Борисович. Понякога верваме и на Томислав Дончев, но не всеки ден, че ни става лошо. Уикенда се задоволяваме да вярваме на Митов, щото другите спят. Абе големо верою е тука. Ама като заговори някой за ГЕРБ и техните злоупотреби, СПИРАМЕ ДА ВЕРВАМЕ!

 30. 30 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Гербиджа тролетариата, бегом марш на амбразурата. Спускам опрки “няма доказатества”, “една жена каза”. Ех не е лесна вашата, баш преди уикенда, сега ще бичите извънредно.
  —цитат от коментар 1 на Doge


  Не си имал среща с дърти комунисти през 1991 г., които да ти казват "достатъчно ви драхме 45 години, стига ви толкова". Защо ли си мисля, че гербавите още 50 години ще се хвалят, какво са правили на раята 10 години, но не точно драли, а един друг нецензурен глагол, неразделна част от тяхната вътрешнопартийна реторика.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 31. 31 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 1697 Неутрално

  Повечето българи знаят значението на думата мушморок.
  Данните от лицевото разпознаване говорят, че на тези лукави и хитри очички може трудно да се вярва.
  Първото впечатление нали е най-важното, след това си дооформяме мнението за човека на база на казаното от него.
  Дори може да имаме парадокса, той да ни говори чисти истини, а ние пак да се съмняваме.
  Такова нещо е доверието.
  Трудно се печели, лесно се губи.

  кратък
 32. 32 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  До коментар [#23] от "anonimnii":

  Беше СЪВЕТНИК на вожда ти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 33. 33 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  До коментар [#28] от "selqnin":

  Мани го тоя е комунист.
  Такива си мечтаят за концлагери, бригади, телени мрежи и т. н.

  ДБ=БКП
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#25] от "selqnin":

  Целия форум те знае като ревностен гербер.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2449 Неутрално

  От всякъде мирише на ЛУСТРАЦИЯ ....!! Проверка за "лоялност към републиката", е добър изпит !! Да бъдат изпитани ......много , много широк кръг хора в съдебната власт и администрацията , а дори и медиите ! Сега е времето , време е за пречистване..

 38. 38 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  До коментар [#31] от "Мариана Кълвачева":

  " Дори може да имаме парадокса, той да ни говори чисти истини, а ние пак да се съмняваме."

  КОЙ ни говори " чисти истини" ? ТОЙ ли ? 😂😂

 39. 39 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  До коментар [#36] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Е Кмета е един от ревностните комунисти, макар да е чудно как е възможно.
  Има и други такива екземпляри.

  ДБ=БКП
 40. 40 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2449 Весело

  До коментар [#28] от "selqnin":

  Нещо с комунизма не се получава :))) Ако си в затвора, и ти предоставят възможност за труд срещу по ранно излизане ?? Мисля че е справедливо и всеки гербер ще копае ...?

 41. 41 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  До коментар [#35] от "anonimnii

  Какво искаш да кажеш? Да не вярваме на съветниците на Борисов ли? Въй, ами то после да не вярваме на Митов и Биков ще кажете и ако продължиме току виж да не вярваме и на самият Бор……… ааа не, аз отказвам да мисля в тази посока!

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  До коментар [#11] от "kakva_e_istinata":

  " Яне Янев 100 % подчинен на държавната психиатрична болница в Карлуково!"

  Имате един колега във форума с Ник " да вярваме на истината" !!! Ама и вашия е в десятката !!!

 44. 44 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Разстроено

  До коментар [#34] от "Разумен Октопод":

  Изключителни :
  -интелект;
  -домашно възпитание;
  -изисканост;
  -възвишеност;
  -мъдрост
  струят от думите Ви!!!
  Дано родителите Ви се гордеят с Вас...
  Тъжна история...

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 272 Любопитно

  Най накрая наистина се случи, Яне уволни Бойко Борисов, след този шокиращ запис, мутрата никога повече няма да види власт

 47. 47
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 48. 48 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Вервайте му...То вие сега и на мутресата Галева вервате..."Дневник" като нареча Галева мутреса и ме трие. Коментарът ми съдържал обиди...
  —цитат от коментар 35 на anonimnii


  ГЕРБ се роди от мутри и от мутри ще си замине. Записите на Ивайла Бакалова ще ви бъдат последната лопата отгоре

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 49. 49 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#39] от "anonimnii":

  Това ни е общото с бойко ти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 50. 50 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Най накрая наистина се случи, Яне уволни Бойко
  —цитат от коментар 46 на Konstant Ray


  Коментар на деня!

 51. 51 Профил на kya05558835
  kya05558835
  Рейтинг: 158 Неутрално

  Няма корупция в България, това е само усещане

 52. 52 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 1697 Неутрално

  До коментар [#38] от "samoedin":

  Не, говоря по принцип за цялата политическа класа.
  Там при тях честни сини очи няма.
  Ако не си тарикат, лъжец, манипулатор, с престъпно мислене и мръсно подсъзнание, няма как да се впишеш в средата.
  Първо отстрелват честните и способните, защото им пречат да крадат в тишина.

  кратък
 53. 53 Профил на taratanki
  taratanki
  Рейтинг: 2082 Неутрално

  До коментар [#23] от "anonimnii":

  Че не е много умничък Яне е истина, ама като се въртиш там около Бойко, няма как да не научиш и запомниш нещо.

 54. 54 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3413 Весело

  Най накрая наистина се случи, Яне уволни Бойко Борисов, след този шокиращ запис, мутрата никога повече няма да види власт
  —цитат от коментар 46 на Konstant Ray


  Не, че нещо, ама Тиквун още преди излизането на откровенията Яреви беше утекъл окончателно и безвъзвратно.

  Това сега с Ярето е нещо като ехото, което заглъхва.
  Пиесата е свършила, мачът е свирен, а публиката при разотиването си дочува от тук, от там разни частични коментари за това и онова.

 55. 55 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Неутрално
 56. 56 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Гепп и д(п)с никога не са действали заедно и в синхрон. Не се! Просто така се случват нещата.
  Българският народ е много прост, но за сметка на това изключително търпелив.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3413 Весело

  До коментар [#36] от "КМЕТ В СЯНКА":Значи, слава Богу "целият форум" не знае и не е разбрал нищо за мен, което е прекрасно!!!
  —цитат от коментар 47 на selqnin


  Тресе те шубето, а?

  Ми те' ти методическа помощ:

  Чапаев и Петка бягали от белогвардейците и стигнали до запустяла къща край една гора, пред която имало кладенец. Скочили в кладенеца и решили да се правят на ехо. Дошли белогвардейците, огледали се и казали:
  - Къде ли са? Може би в гората…
  - …в гората, в гората - се чуло откъм кладенеца.
  - А може би са в къщата…
  - …в къщата, в къщата - пак се чуло от към кладенеца.
  - А може би са на полето?
  - …а може би са на полето, на полето…
  - А може и да са в кладенеца…
  - …а може би са на полето, на полето…

 59. 59 Профил на pafaka22
  pafaka22
  Рейтинг: 756 Неутрално

  Разказите на Янев потвърждават нещо, което отдавна се подозира от обществото - че изпълнителна власт, независими (уж) агенции, прокуратура и части от съда всъщност се командват от един център.
  Както каза и Костов във вчерашното си интервю, някой структури в държавата е по-добре да се разтурят и изградят наново.
  И да съпротивата ще бъде жестока.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  До коментар [#45] от "anonimnii":

  Какъв ДБ? Аз вярвам само на този човек ( Бойко Борисов), даже имам такава фанелка. И разбира се и на съветниците Му. Щом той и вярва и аз им вярвам.

 62. 62 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 912 Весело

  Гербиджа тролетариата, бегом марш на амбразурата. Спускам опрки “няма доказатества”, “една жена каза”. Ех не е лесна вашата, баш преди уикенда, сега ще бичите извънредно.
  —цитат от коментар 1 на Doge


  Ще получат бонуси, не ги имисли.

 63. 63 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Весело

  До коментар [#58] от "xm...":

  Най-смирено препоръчвам да помечтаете на тема :"Колко хубаво щеше да бъде ако бях изградил у себе си капацитет за да имам способността освен да мога да чета И да РАЗБИРАМ прочетения текст"
  Приятни мечтания Ви желая!
  Надявам се поне с това да се справите!!!

 64. 64 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 1697 Неутрално

  Миличкия, помните ли преди години как Яне ходеше да носи една найлонова кесийка с бяло грозде на арестантинът с национално значение Алексей Петров ?
  А журналистките от трите национални телевизии го интервюираха подмокрени.
  Капят ми сълзите.
  Ама той чист и целият в бяло бе, те другите са, той не е.
  Помнете ги тия работи.

  кратък
 65. 65 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3413 Весело

  До коментар [#45] от "anonimnii":Какъв ДБ? Аз вярвам само на този човек ( Бойко Борисов), даже имам такава фанелка.
  —цитат от коментар 61 на Doge


  Време е да се поправиш и немедлено да си купиш каскет!

 66. 66 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Ама в новините по телевизиите, пълно мълчание по случая...

 67. 67 Профил на pascaldevel
  pascaldevel
  Рейтинг: 52 Неутрално

  Ако всичко това е вярно - а то изглежда така на 99.9% - това обяснява огромна част от процесите в милата ни татковина.
  Това обяснява защо няма нито един солиден и голям инвестотор тук.
  Защо няма нито една просперраща БГ Компания.
  И естествено гефешфта няма да си причини да се сезира от тия записи.
  А и гербиджа не можаха да му изберат 'надглавен" прокурор да го разследва.

  Трудно е да се повярва, че този героичен народ, който Хан Аспарух доведе тук през 681 г. е същият, който допусна да бъде управляван цели 12 години от криминален престъпник.
 68. 68 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  До коментар [#64] от "Мариана Кълвачева":

  Помниме, помниме. Чак и Бойко беше впечатлен и го назначи за съветник и то по въпросите с корупцията. И много правилно! Сега се видя колко навътре е Яне в нещата.

 69. 69 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Неутрално

  До коментар [#52] от "Мариана Кълвачева":

  " Не, говоря по принцип за цялата политическа класа.
  Там при тях честни сини очи няма.
  Ако не си тарикат, лъжец, манипулатор, с престъпно мислене и мръсно подсъзнание, няма как да се впишеш в средата.
  Първо отстрелват честните и способните, защото им пречат да крадат в тишина"


  А какво е заключението, тогава, за тези, които вЕрват и гласуват за същата тази описана от вас политическа класа - за подкрепящите ГЕРБ + БСП и ДПС, например ? Дали го правят само заради сините им очи ?

 70. 70 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Жалко, че няма един истински генерал Аугусто по нашите широчини. Само ментета, кой пожарникар и шофьор на жипка, кой шофьор на самолет.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 71. 71 Профил на nebido
  nebido
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Яне здраво насра Борисов, Нетаняху и Ердоган.
  Първите двама са аут. Третият се оказва много жилав. :)

 72. 72 Профил на Разумен Октопод
  Разумен Октопод
  Рейтинг: 18 Неутрално

  До коментар [#44] от "selqnin":

  Ех, тоя стар, стар номер. Ако някой ти отвори постинг историята ще види едно и също нещо. Ма ти миличкия си толко обидлив и сръдлив, че едно бъзиче не можеш да изядеш. Е, не е като това да не е една елементарна тролска тактика - все пак всеки, който спори с теб, не говори по темата. А темата е точно тази: Колко нагло и безпардонно е всичко свързано с ГЕРБ. Та за последен път, колега мил, не ми се обиждай, че те наричам сельо - та ти сам така си се кръстил. И за последен път, колега сръдлив, НЕЩО ПО ТЕМАТА ИМАТЕ ЛИ?

 73. 73 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  На съветникът на шкофчо по борба с корупцията или трябва да му лепнвт 10години за опит за измама в големи рзмери, или си признават, че нещата са даже много по зле, отколкото си представяме.

 74. 74 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  До коментар [#23] от "anonimnii":

  Питайте бочко! Той го направи свой съветник.

 75. 75 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Весело

  До коментар [#72] от "Разумен Октопод":

  Много "харесвам" да ми казват "коя е темата"!
  Много "харесвам" елементарните номера с "предизвикване" и разни подобни плоски ченгеджийски номерца!
  Иначе по темата - този човек е част от всичко, от което трябва да се освободим в българския обществено - политически живот!

 76. 76 Профил на hav08635628
  hav08635628
  Рейтинг: 98 Неутрално

  Една Мата Хари,пролет не прави...
  ама две...
  Може и да стане.
  Лустрация,
  лустрация,лустрация...
  както казва Методи Андреев

 77. 77 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  [quote#21:"xm..."][/quote]

  Не е книга! Енциклопедия е! В 29 тома.

 78. 78 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 325 Неутрално

  До коментар [#28] от "selqnin":

  Под "комундета" имаш предвид и любимия ти пожарникар-комунист.
  И всички ченгета около него??

  Защото той си е комунист в червата. Хората зад него са комунисти и ченгета.
  Той, самият, управлява като комунист и ченге-мутра.

  Та...съгласявам се с теб.

  Или искаш, може би, да ни кажеш, че всички лоши комунисти са срещу милия демократ Бойко? Който така иска да наложи демокрацията в България.

 79. 79 Профил на nebido
  nebido
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Ама в новините по телевизиите, пълно мълчание по случая...
  —цитат от коментар 66 на enterfornone


  Те винаги са мълчали.
  И носят голяма вина за престъпленията случващи се десетки години в държавата.

  По-лесно е да започнеш новините с протеста на Артекс. :)

 80. 80 Профил на rhk011076282
  rhk011076282
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  По-скоро е обратното. Все пак Пеевски го правиха председател на ДАНС, не помните ли.

 81. 81
  rhk011076282
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на pso451006238
  pso451006238
  Рейтинг: 547 Неутрално

  До коментар [#3] от "4ort":

  Po-goliama tupotia I edin tretoklasen trol ne moje da napishe

 84. 84 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 1413 Неутрално

  Не разбрах, къде е Пеевски?
  Пеевски все още е мнооого могъщ и са ортаци в политиката с Борисов, но само Борисов е по телевизора.

 85. 85 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 942 Неутрално

  Реално закона Магнитски санкционира подчиненият (шиши) но не и шефа му. Заключението на американците стигна до масивна корупция на "настоящ политически лидер".
  Преди беше ясно, че шиши е движи бизнеса на доган, но от няколко години си мислех че шиши играе соло. Явно съм бил в грешка. Янето си призна: шиши сега движи бизнеса на вожда. Новата му специализация е била да прибира златните кюлчета. Шокироащо за старна в 21 век в Европа. Шокиращ електорат който ще продължи да гласува за герб. Драмата сега е, че дпс всъщност плащат данък спокойствие на герб с брой депутати. Това значи, че поне 50% от гласовете от Анадола ще отидат в чекмеджето на вожда. А вмро пък са 100% превърнати на златно кюлче. Хора, гласувайте на 11-и, че е страшно. Зарязвайте отпуските и пред избирателните урни. Това ни е поскледния шанс да излезем от блатото на корумпираната дикатура. Европа е високо, магнитски е далеко. Стягайте се!

 86. 86 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  До коментар [#72] от "Разумен Октопод":Много "харесвам" да ми казват "коя е темата"!Много "харесвам" елементарните номера с "предизвикване" и разни подобни плоски ченгеджийски номерца!Иначе по темата - този човек е част от всичко, от което трябва да се освободим в българския обществено - политически живот!
  —цитат от коментар 75 на selqnin


  Правилно! Саюо част е! При тов не най-важната част. Бил е еъветник на най- важната.

 87. 87 Профил на danakoplatec
  danakoplatec
  Рейтинг: 487 Гневно

  Прогнила държава! Въпреки, че всичко това се знае, сега като го чувам, направо побеснявам! Има ли още хора в тази държава, които да не искат цялата тази гнилоч да понесе отговорност! Има ли още хора в тази държава, които да не искат тези индивиди да изчезнат от политическия живот! И тези приказки за комунисти, демократи..... пълни глупости! Човек си е такъв, какъвто е - или е честен или е алчен и прогнил отвсякъде! А тези съвсем се самозабравиха - приеха държавата за своя собственост, а нас - за техни роби!

 88. 88 Профил на Кака Пенка
  Кака Пенка
  Рейтинг: 643 Неутрално

  До коментар [#57] от "ddd":

  Има само една. Мордор и викат. И от нея се учим

 89. 89 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 567 Неутрално

  това за следенето на потоците
  е измислено от пеевски и приложено от горанов.
  чрез декларациите до конпи всяка година.

 90. 90 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  По-скоро е обратното. Все пак Пеевски го правиха председател на ДАНС, не помните ли.
  —цитат от коментар 80 на tbe461062459


  Преди това го направиха мултимилионер.

 91. 91 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 24 Неутрално

  Пак тричане на герболя... Вече чак не е толкова интересно.

 92. 92 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 856 Весело

  е сега ако излезе буци ,да се прекръсти и да каже че нито познава янето нито го е виждал ще му повЕрвам....

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 93. 93 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  Буци го закъса. Щом и хранениците му обърнаха палачинката.

  SHADOWS of SOFIA
 94. 94 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  Най-странното е, че мутрата-еднокнижник още не е закопчан, заедно с каскета и цацата.
  —цитат от коментар 82 на rumen_s


  По какви обвинения и с какви доказателства, искаш живковото ченге -Рашков да ги арестува? По силата на революционната, болшевишка целесъобразност ли? Няма да стане,времената вече са други,България е в ЕС и НАТО и методите на вашите деди вече не вървят.

 95. 95 Профил на никола николов
  никола николов
  Рейтинг: 105 Неутрално

  До коментар [#16] от "Драгомир Дончев":

  Благодаря за линка. Младият Яне Янев удивително прилича на сегашния Даниел Митов.

 96. 96 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Разстроено

  До коментар [#86] от "3biri":

  Разбирам, че не разбирате, но с "Нашите мутри против вашите мутри" определено няма да стане!!!
  Системата е изгнила и подгизнала от едни кафяви и миризливи неща и за съжаление на хоризонта не се вижда човек/партия/структура, която има капацитета, почтеността и биографията, а може би най-вече камбанките да промени радикално всичко това!!!

 97. 97 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  Синджирчето на казанчето е тоалетната отдавна е дръпнато. Янето само затвори капака.

 98. 98 Профил на pascaldevel
  pascaldevel
  Рейтинг: 52 Неутрално

  [quote#94:"uvtest"][/quote]

  Гербидж, по какви правила твоя гешефт нахлу преди година и арестува Пл. Узунов?
  Съжалявам те, един ден и ти ще се самосъжаляваш. За това на какви изроди си вярвал.

  Трудно е да се повярва, че този героичен народ, който Хан Аспарух доведе тук през 681 г. е същият, който допусна да бъде управляван цели 12 години от криминален престъпник.
 99. 99 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 856 Весело

  янето знае че го снимат...затова шепне на моменти...плъхчето бяга от потъващия кораб...ако партийте на протеста имат мнозинство в парламента ще стане много интересно...янето е само върха на айсберга...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 100. 100 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Весело

  [quote#94:"uvtest"][/quote]

  Това са мртодите на 34 тия и 68 мия дядо на шкафчо.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK