Въображение "на стероиди": Борисов за милиардите километри и големите доходи

Въображение "на стероиди": Борисов за милиардите километри и големите доходи


"Над половин милиард километра магистрала. Само за 10 години!"


Тази колоритна фраза на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на партийно събитие в Монтана през уикенда развесели мнозина в социалните мрежи. Грешката му (вижте видео в края на текста) не беше поправена след това и си остана повод за многобройни шеги за новите висоти на грандоманското преувеличаване от страна на бившия премиер.


Борисов винаги е обичал да "доразкрасява" факти и да си приписва като лична заслуга събития и милиарди евро, които често бяха свързани с него само заради официалната му позиция. Както и да твърди, че той е "най-подготвеният" да ръководи държавата и е последната защита на демокрацията в България (спомняте си изненадващото му изказване пред джипката под дъжда в нощта на изборите на 4 април).
При минаването му в опозиция като че ли паднаха задръжките пред фантастичните изказвания и говоренето премина "на стероиди". Включително непрекъснатото плашене за провеждането на изборите на 11 юли и с действията на служебния кабинет (обобщаван и като "комунистите").


Милиардите километри магистрали ще оставим на мира с факта, че реално в момента в България са построени и се използват малко над 800 км.


Богородица с номера на бюлетината на ГЕРБ за изборите.

Богородица с номера на бюлетината на ГЕРБ за изборите.


Както и с шеговитата сметка на Георги Ганев - икономист и председател в последния парламент на Комисията по бюджет и финанси:


"През 2009 километрите магистрали в Бг са малко над 400. Към края на 2020 са малко над 800. Да приемем, че Баце си добавя едни 100 от себе си - примерно щото са започнати, стават 500 през ерата на ГЕРБ.


- 500 километра са 500 000 метра...
- 500 000 метра са 50 000 000 сантиметра...
- 50 000 000 сантиметра са - ‼️ - 500 000 000 милиметра.


Това е единственият начин да имаме половин милиард от нещо! Това е ценно, защото дава ключ към разбиране на хвалбите на ГЕРБ. Каквото и да кажат, че "били направили", делиш на 1000, после на 100 и после на още 10 и се доближаваш до фактическата истина."


Ето още няколко примера с Борисов само от последните дни:


"Бях дете, когато служебният вътрешен министър Бойко Рашков се изявяваше за главен прокурор. Ще си намразя името покрай него", цитира думите му от Монтана в. "24 часа". Всъщност служебният вътрешен министър е почти връстник на Борисов - по-голям е от него само с 4 години, т.е. би трябвало да е бил избран за главен прокурор на детска възраст.


Освен това въпросните събития се развиха през декември 1998 г., когато Висшият съдебен съвет (ВСС) избира Рашков за главен прокурор, но до назначаването му не се стигна. По това време Борисов е бил 40-годишно "дете", бизнесмен в охранителния бизнес и съдружник на хора, често по-известни с прякорите си.


В предизборните обиколки на ГЕРБ участва и проф. Тодор Кантарджиев, който твърди, че не се интересува от политика, но на срещите повтаря посланията на партията.

В предизборните обиколки на ГЕРБ участва и проф. Тодор Кантарджиев, който твърди, че не се интересува от политика, но на срещите повтаря посланията на партията.


"Имунизирахме 5 пъти повече"


"Близо 10 000 души се ваксинират на ден. Докато ние бяхме на власт, имунизирахме по 5 пъти повече хора. Сметките ни показваха, че през лятото вече щяхме да сме достигнали колективен имунитет. А сега - пълен провал!"


Думите са на Борисов към колегите му от Европейската народна партия преди Европейския съвет миналата седмица.

 • В България никога не са били ваксинирани 50 000 души на ден. Най-високият официален резултат е малко над 38 хиляди души на 8 май покрай отварянето за ваксиниране на всички желаещи в т.нар. зелени коридори и то в събралите се няколко почивни дни около Гергьовден. Преди това просто нямаше достатъчно дози, а след това на 12 май правителството на Борисов отстъпи на служебния кабинет.

За представата на бившия премиер за колективен имунитет вече е писано - той просто събира на едно място всички с поне една доза и добавя много повечето преболедували. Неизвестно как сметките му показваха, че сме щели да имаме поне 65% защитени към края на месец май. А дали едно правителство трябва да си приписва като заслуга разболяването на стотици хиляди българи от COVID-19 е друг въпрос.


Пред ЕНП Борисов опита да се подиграе и с това, че еврокомисарят по въпросите на здравеопазването и безопасността на храните Стела Кириакиду "дойде и ни каза - не можете да се справите, ние ще ви направим ваксинационния план. (...) Ваксини има много, но властта се провали в управлението на процеса".


Същото каза и в понеделник (28 юни) на избирателите си в Добрич: "Те убиха най-важното - ваксинационния план. Ще ни вкарат в тежка криза през септември. Нашите герои - медицинските работници, се справиха най-добре с пандемията в Европа. Делта щамът е опасен и той ще дойде, той е тук. И вместо сега да имаме 3.5-4 милиона ваксинирани, ние лежим на стари лаври".


Участието на Борисов на срещата на ЕНП.

Участието на Борисов на срещата на ЕНП.


В действителност собственият ваксинационен план на неговото правителство от края на 2020 г. бе захвърлен и още на 21 февруари започна предлагането на всякакви ваксини на всички желаещи, нищо че нямаше нито достатъчно ваксини, нито реална възможност за избор. Според юристи това действие подлежи и на съдебно наказание, защото е нарушено изпълнение на документ, одобрен от Министерския съвет.


"През мен са минали всички"


"През мен са минали всички до един. От Мая, до Христо Иванов, Атанасов, включително и Костов", цитира отново думите му пресцентърът на ГЕРБ.


Не е известно как името на Иван Костов попада сред тези, които са "минали" през Борисов. Бившия премиер предаде поста на Симеон Сакскобургготски на 24 юли 2001 г. в момент, когато Борисов бе просто негов телохранител. Назначаването му за главен секретар на МВР стана на 1 септември 2001 г., а до началото на политическата му кариера изминават няколко години.


Удвоихме БВП


"Те не могат да боядисат това, което ние сме построили (фраза, която Борисов използва през май 2019 г., заради звученето ѝ в неговите уста мнозина я приписаха на Тодор Живков - бел. ред.). Те никога не могат да постигнат това, което ние само за 10 години. За 10 години Брутният вътрешен продукт на България се увеличи с 90%." Деница Сачева, бивш социален министър и регионален координатор в Добрич, твърди, че са удвоени доходите.


Но не е вярно първото, а за второто се премълчава колко са се увечилили разходите за същото време..


За периода 2010-2019 г. БВП на България се е увеличил от около 50 млрд. долара на 63 млрд. долара по данни на Световната банка. Приблизително същото отчитат БНБ и Националния статистически институт.


Данните за БВП на България според Световната банка - от 50 до 63 млрд. долара за 10 години.

Данните за БВП на България според Световната банка - от 50 до 63 млрд. долара за 10 години.


Според НСИ за последните десет години (2010 - 2019 г.) общият доход средно на лице от домакинство се е увеличил 1.8 пъти. Но отново националната статистика показва, че за периода 2010 - 2019 г. и разходите на домакинствата се увеличават 1.9 пъти.

 • Иначе казано, средният доход на член на домакинство се е увечилил от средно 3648 лв на 6592 лв. преди пандемията, а разходите - от 3278 лв до 6214 лв. Така през 2010 г. са оставали едни 370 лв, а десет години по-късно - 378 лв. Ако се добавят допълнителни приходи, отчитани от НСИ, (за тези, които ги имат) се получава средно 3812 лв на човек от домакинство в началото на периода и 6913 лв в края му. При база на реалния доход от 100 единици през 2010 г., през 2019 г. показателят е 157.9.

Също НСИ показва доколко българите са усетили реална промяна в материалното си състояние в "десетилетието на Борисов" и ГЕРБ.


Разходите за храна спрямо 2010 г. са се увеличили в реални измерения с почти 51%, за жилище (режийни и обзавеждане) - с над 83%, за здравеопазване и транспорт/съобщения - над 2 пъти, за данъци и социални осигровки - над 3 пъти.


Сега ГЕРБ обещава 2000 лв средна заплата през 2025 г. и 1000 лв. минимална. Водачът на листите на ГЕРБ във Варна и Велико Търново, бившият здравен министър Костадин Ангелов придаде на това по-кокретни форми: "Всеки лекар ще получава поне три средни работни заплати, една медицинска сестра по две средни работни заплати и един санитар една средна работна заплата." Не е ясно дали не говори за брутна заплата.


Въображение "на стероиди": Борисов за милиардите километри и големите доходи


Ще ви измамят, но гласувайте


Вероятно най-объркавщо звучат посланията на Борисов и ГЕРБ за това да се гласува ли.


Лидерът първо казва: "Проблемът не е да спечелим изборите. Проблемът е това разединение на нацията, което президентът Радев постигна" и "Дали сме управляващи или сме в опозиция, какво е значението? Демокрацията така е направила. Въобще не искам да си мислите негативно и с лоши чувства."


"За първи път в демократичната история ще имаме проблеми в провеждането на изборите и ще имаме съмнение в резултата на финала. Това не се е случвало никога", заявява Томислав Дончев в Монтана.


Също там Борисов казва: "Софтуерът на новите машини се пипа. И ще видите какво ще стане. Или ще провалят изборите, или всеки трети или пети глас за ГЕРБ, ще отива за друга партия." Доказателства за това не се посочват никакви.


Но в понеделник в Добрич посланието му е: "Моля Ви, казвайте на хората да излязат и да гласуват!", както и че имало много хора, които ги е страх от машините, но те трябва да излязат да гласуват. И почти веднага следват думите му, че във Венецуела президентът Мадуро е станал президент, благодарение на машините, които сега са в България. "Да, изборите ще бъдат манипулирани, но от това да не ви пука!" (Връзката с Венецуела упорито се прокарва от Доналд Тръмп и екипа му, оспорващ - без основание и успех - че помощта на компанията "Смартматик" Уго Чавес бил манипулирал изборите в своя полза. В САЩ машини предоставя съвсем друга компания. Въпреки това на 16 ноември 2020 г. общо 59 американски специалисти по сигурност в провеждането на избори подписаха открито писмо, че "няма доказателства" резултатът да е повлиян от технически проблеми с машините.)


Още цитати от Борисов и лидери на ГЕРБ и някои бележки:


"ГЕРБ няма нито едно нещо, от което да се срамува. Какво не сме направили, че да се срамуваме? Кой е направил нещо повече или нещо по-добро?"


"Неговият (на президента Румен Радев) най-близък човек - Васил Божков, влезе в плана "Магнитски". Това е най-големият му успех, излъга го и него. Направи му революцията, направи му протестите и накрая го метна на кучетата." (Няма план "Магнитски", това е американски закон за санкциониране на отговорни за корупция и грубо нарушаване на човешки права по света; "мятането" на кучетата внушава, че по някакъв начин някой от София може да определя какво решават САЩ, както и че Борисов не е такъв човек и никого от своите няма да метне на кучетата.)


"Направихме им истинска диверсификация на газовите доставки. Спомням си, когато правехме "Балкански поток", колко много работа имаше. Направихме и интерконектора с Гърция, до края на годината ще е готов. (Продължението на "Турски поток" е за дълги години напред резервирано само за транзитен пренос на руски газ. Интерконекторът ще заработи най-вероятно през 2022 г.)


"Купихме 20% от терминала за втечнен газ в Александрополис. Българска собственост е. "
(Без интерконектора от терминала, който тепърва се изгражда, може да влиза много ограничено количество през временна връзка.)


"Подготвихме План за възстановяване, те не го приеха на инат."
(Внасянето на Плана за България в Брюксел е изцяло в правомощията на правителството, Борисов сам настоя да му го гласува парламентът, което има само консултативна роля, после поиска "сигнали" от депутатите, а когато го извикаха на изслушване, влезе в болница.)


"Обезглавиха службите. Обезглавиха всичко. Сега цялата власт е тяхна, всичко, еднолична власт, ботуш, зелен И пак за всичко им е виновен ГЕРБ и Бойко Борисов." (Ръководителите на почти всички спецслужби се компрометираха - и дадоха законо основание на служебното правителство да ги отстрани - като излязоха в няколко месеца отпуска, одобрена в края на кабинета "Борисов")


"Ние трябва да се запазим, за да се притечем на помощ, когато народът започне да страда от проблемите. Имаме спад, защото много ни удариха с компроматите."


"Старата номенклатура си иска властта. Много ги бихме и сега са изгладнели, озверели и озъбени. Но ние ще ставаме все повече, защото с всяко свое действие те предизвикват страх", заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в Разград. По думите му ГЕРБ може да остане в опозиция и да бъде пазител на
демокрацията в България.


Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев призова да не се забравя, че ГЕРБ е причината 12 години подред червеното нашествие да се проваля и червените узурпатори да стоят извън властта. "Не трябва да позволяваме те да се завърнат и да влияят на съдбите ни. МГЕРБ ще създадем и дадем на Бялгария едно ново поколение политици. Поколение, което ще даде на България стабилност и устойчивост, за да бъде тя конкурентна в свят, в който не можете да бъдете изчегъртвани", заяви Георгиев.Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (224)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Като гледам действията на служебното правителство си правя заключение какво би било, ако тези останат като редовно правителство! Акционизъм, твърдения без нито едно доказателство, политическа чистка и назначаване на малинки!

  Хора бдете! На 11 юли с бюлетина номер пет!

 3. 3 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Нормално. Човека все пак е марширувал под чернобилския дъжд с пионерска връзка на ... 27 години. И се е редил за хумана на 14 годишната си дъщеря.

 4. 4 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3394 Весело

  Отдавна е ясно, че числата и точността в изказа не са сравнителното предимство на Борисов. Въпреки това, той ръководеше страната цели 3 мандата, и то почти еднолично. Малко твърде заядлив ми идва текстът, макар от години да не обръщам внимание на казаното от него.

 5. 5 Профил на today
  today
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Хем нагло, хем тъпо.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 586 Неутрално

  До коментар [#2] от "Дария Колев":

  Боцкооооо, на кого ни оставяш, ти баща ти слънцеееее 😭😭😭😭😄😄😄🖕🖕🖕🖕

 11. 11 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 827 Неутрално

  >грандоманското преувеличаване от страна на бившия премиер.

  Думата която търсите е "нагли лъжи"

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  Толкова го е страх, че ще остане (в най-добрия случай) редови депутат и ще му свалят охраната, че вече не го слуша устата.

  20 милина подписа, милиард километра магистрали...

  Той знае ли милиард километра откъде докъде са изобщо?! Знае ли колко нули има един милиард?

  Ако не знае, това значи, че не си знае и парите (напълно буквално).

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 14. 14 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 644 Весело

  Борисов звучи като тоя от Северна Кореа ! На 11 юли да изхвърлим герб и Борисов на боклука!

 15. 15 Профил на goofy
  goofy
  Рейтинг: 387 Неутрално

  Като гледам действията на служебното правителство си правя заключение какво би било, ако тези останат като редовно правителство! Акционизъм, твърдения без нито едно доказателство, политическа чистка и назначаване на малинки!Хора бдете! На 11 юли с бюлетина номер пет!
  —цитат от коментар 2 на Дария Колев


  Баси, добре трябва да ти плащат тролска заплата, за да се прави човек на толкова луд.

  Кажи една дума по изложените в статията аргументи, недей се придържа към мантрите ви, на които вече само бабите вярват.

 16. 16 Профил на Митко
  Митко
  Рейтинг: 887 Неутрално

  Това НЕЩО имаше навремето рейтинг до небесата. Беше мъж на годината на петилетката и т.н. Беше избран от столичани за кмет на София. Безапелационно мачкаше на всички избори
  А си беше същия лъжец.
  Как вечно невинния народ пак излезна сух?

  "горко ми! загинах! защото съм човек с нечисти уста, и живея сред народ с нечисти уста" Исая 6:5
 17. 17 Профил на ivangabrovo
  ivangabrovo
  Рейтинг: 747 Неутрално

  "Голям стойкажия е оня от пожарната" казваше някога за Борисов Иван Воденичарски по повод на каратистките им занимания. Сега си мисля, че е говорил въобще за лицето Борисов.

 18. 18 Профил на bizarre_infit
  bizarre_infit
  Рейтинг: 524 Разстроено

  До коментар [#2] от "Дария Колев":

  Разбирам този ви коментар като :” Още един път, моля! От същото!” Щом ви е харесало - пускайте си 5, но това е проспиване а не “ бдене”

  Всеки го бива поне в едно нещо -ако и толкова не те бива, поне не пречи на другите.
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3160 Разстроено

  "не беше поправена след това и си остана повод за многобройни шеги за новите висоти на грандоманското преувеличаване от страна на бившия премиер." - какво да си поправя, след като ТОЙ живее в илюзорен свят, което е диагноза?! Хубавото на Баш Бойковия свят са мащабите, лъскавината и щедростта на мечтите, но едва ли някой може да се радва на шаренията, с която залива мат`риала. Знае се КОЙ на шарено се радва, а че толкова време ниКОЙ не МУ показа реалността е показателно за желанието ни да я следваме или променим. Лошото е, че има толкова много, които продължават да МУ се радват, въпреки, че отдавна не е толкова шарен. Що пък не, нЕли всички са минали през него...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 21. 21 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1175 Весело

  Борисов звучи като тоя от Северна Кореа ! На 11 юли да изхвърлим герб и Борисов на боклука!
  —цитат от коментар 14 на герб е мафия


  И на 4 април искахте, ама ГЕРБ си остана номер едно!

  Като гледам кои се натискат да управляват за България виждам лоша прогноза! ОФ 2.0!

 22. 22 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 929 Неутрално

  До коментар [#16] от "Митко":

  Ех пусти народ бе, не е това народа на митко от форума на дневник.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Dreamcatcher
  Dreamcatcher
  Рейтинг: 288 Неутрално

  Боко - строителят на Слънчевата система, прокарал магистрала до Юпитер*!

  * разстоянието от Земята до Юпитер е малко над половин милиард км (588 млн км)

 25. 25 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 862 Весело

  Еее, па тоя не спря да се крие зад иконите и попчетата.
  А бе, вземете да погледнете какво интересно има зад тях.
  Може да излезе точно това, което търсите.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 827 Неутрално

  До коментар [#16] от "Митко":

  Прост материал - още по-прости управляващи

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 28. 28
  Go Go
  Рейтинг: 536 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 29. 29 Профил на emo75
  emo75
  Рейтинг: 61 Неутрално

  Това НЕЩО имаше навремето рейтинг до небесата. Беше мъж на годината на петилетката и т.н. Беше избран от столичани за кмет на София. Безапелационно мачкаше на всички избориА си беше същия лъжец.
  —цитат от коментар 16 на Митко

  "Ние сме един малък, но за сметка на това изключително прост народ..."

 30. 30 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  Всъщност, ако трябва да броим само километрите КАЧЕСТВЕНА магистрала ПО ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ, построена ВъПРЕКИ кражбите и източването на бюджет и евросубсидии в бездънните джобове на ГБС, Трейс, Хидрострой и пр. обръчи, то броят им клони към нула в период.

  Та ... за какво се хвали тоя изобщо?! Че са успели да опоскат 80% от парите за проектите и с останалото са струпали там нещо си, което да пропада, да се напуква, изронва, руши, ремонтира през година?

  Айде мерси, ама нема нужда.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 31. 31 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1482 Весело

  е, той накрая ще пледира невменяемост и така... ама тея палячовци около него дали ще намажат е бая съмнително

 32. 32 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  Като гледам действията на служебното правителство си правя заключение какво би било, ако тези останат като редовно правителство! Акционизъм, твърдения без нито едно доказателство, политическа чистка и назначаване на малинки!Хора бдете! На 11 юли с бюлетина номер пет!
  —цитат от коментар 2 на Дария Колев


  Наистина бдете. Никога повече ГЕРБ.
  А доказателствата ще се визят в парламента. И ще излизат още скандали. Не разбирам защо някои очакват едва ли не публикуване на всички сигнали и разследвания веднага. Има процудури, следствена тайна.

 33. 33 Профил на Oliver
  Oliver
  Рейтинг: 143 Неутрално

  Най ми е обидно когато се хвали как сме се справили най-добре с пандемията. България е сред най-тежко пострадалите по най-важния критерии - починали на милион население. И за съжаление това е факт, не някаква измислица :( .

 34. 34 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  .........Безапелационно мачкаше на всички избориА си беше същия лъжец.Как вечно невинния народ пак излезна сух?
  —цитат от коментар 16 на Митко

  Лош са им ги месиите на този народ!

 35. 35 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  Относно магистралите, първото което направиха новите управляващи е да спрат работата по АМ Хемус.
  Асфалт не се яде, знаете ...

 36. 36 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#21] от "Дария Колев":

  Проблемът на Борисов не са кражбите както примитивно го атакуват болшевиките от всички цветове, а в бавното харчене.
  Трябва двойно по-бързо държавата да си модернизира секторите. Оттам ще въздейства върху растежа.
  За какво ни е 55 милиарда лева валутен резерв?! Или защо няма условия депозитите от 96,5 милиарда лева да не се влеят в икономиката.
  Даже опуленият УЖ Харвардски възпитаник установи, че икономиката ни осигурява много пари.

 37. 37 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#35] от "Хай Буй":

  Няма как да ги спрат обаче. Вкараха 2,7 милиарда от излишъците. И щат не щат разплащат. За радост.

 38. 38 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3394 Весело

  До коментар [#35] от "Хай Буй":

  Ей, Бай Хуй, над 70 % от парите за Хемус вече са дадени и Автомагистрали повечето са ги разплатили на когото трябва, авансово в повечето случаи. Не говори глупости рано сабахлянта, а и текстът е за друго. Явно обаче не само на Борисов точността с числата му е слабост. Откъде ви намират такива илитерати....

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 692 Неутрално

  "Над половин милиард километра магистрала. Само за 10 години!"

  Когато го чух да го казва буквално не спрях да се смея 10 минути. У нас се уплашиха да не съм полудял :)

 41. 41 Профил на soul
  soul
  Рейтинг: 477 Неутрално

  "Направихме им истинска диверсификация на газовите доставки. Спомням си, когато правехме "Балкански поток", колко много работа имаше."
  Работа имаше за руски, белоруски фирми прикрити като подизпълнител на измислената Саудитска държавна компания! Дори охраната им беше руска червей безподобен! Български са само парите които ще се изплащат (ако може) десетилетия наред.

  „Тази смрад, която изпускаме, поражда около Русия презрение към нас, недоверие, нелюбов. " Никита Михалков
 42. 42 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1598 Неутрално

  По-точно заглавие би било "Поредните безсрамни лъжи на Борисов и блюдолизците му".

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  До коментар [#35] от "Хай Буй":Ей, Бай Хуй, над 70 % от парите за Хемус вече са дадени и Автомагистрали повечето са ги разплатили на когото трябва, авансово в повечето случаи. Не говори глупости рано сабахлянта, а и текстът е за друго. Явно обаче не само на Борисов точността с числата му е слабост. Откъде ви намират такива илитерати....
  —цитат от коментар 38 на boevbisser


  Господине, когато г-ца Комитова блокира всички банкови сметки на АМ Хемус, как според вас, падналите свише, се очаква да си вършат работата ? Как според вас се плащат сметки, изплащат заплати, ..... ? Токът и водата поне, как да се платят ?
  Явно, не само г-ца Комитова е лебед.

 45. 45 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  До коментар [#44] от "Хай Буй":

  всички банкови сметки на АМ Хемус
  да се чете
  всички банкови сметки на Автомагистрали ЕАД

 46. 46 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Най-добре за ГЕРБ сега е да мине в опозиция и да остави другите да уппавляват. Тогава ще се види разликата. Сега има само безпочвени обвинения без нито едно доказателство, без нито един обвинен, нито един осъден.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 47. 47 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  До коментар [#46] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  Това го играхме 2013 г. След това, ГЕРБ отново ще трябва да изгуби 2 години за да възстанови държавата от нанесените поражения....

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 940 Весело

  Разстоянието до Марс е 363 340 000 км. Бойко е направил 2 (ДВЕ)!!! магистрали до Марс, като за втората малко не му достигна да я довърши. Мъск да зарязва космическите кораби и да започва производството на космически тирове.
  Неблагодарен народ!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 51. 51 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#47] от "Хай Буй":

  Те ГЕРБ все още нямат алтернатива. Сега имаме метежниците хаос. Ама като гледам вярата кампания нещо омръзна политиката на хората.

 52. 52 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  България отчаяно се нуждае от институция за защита на държавата от подобни мафиотски сраствания между партия и държава.

  Иначе ще продължаваме да гледаме парламентарната проституция, при която закони се променят и отменят в услуга на този и онзи.
  Институционална проституция, с тефтерчетата "да се удари"
  Общинска проституция - търговия с незаконни разрешителни за строеж, промени на ПУП-ове в услуга на този и онзи, поръчки със свързани фирми ...

  Въобще не сме държава в момента - има някакви уж-институции, но те не работят за държавата, а за ОПГ ГЕРБ!

 53. 53 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#37] от "Да вярваме на истината":

  Именно, Борисов си беше заложил капии за години напред

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 54. 54 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 855 Неутрално

  Твърде рано е да го хване деменцията(Борисов) ,но пък като нападател на "Бистришките тигри" топката да те удря в главата. и това може да се очаква.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 55. 55 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 2029 Неутрално

  Цялата предизборна кампания на протестърите и генералската хунта се свежда до вторачване и плюене по Герб. Никакви доказателства, никакви идеи.

  "Половин милиард за магистрали", а не "Половин милиард км магистрали", каза Баце, ама нейсе.

 56. 56 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  То бива, бива ама слон за мезе не бива!

 57. 57 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 940 Весело

  Грешка! Най малкото разстояние до Марс било около 60 000 000 км. Бойко е построил цели 10 магистрали до там!!!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 58. 58 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#53] от "дерибеев":

  Ами при 3 мандата управление няма как да не заложи. Хубавото е, че 96% от икономиката ни не зависи от държавата. Въпреки, че държавата все пак държи над 40% от активите. Но не ги стопанисва да носят печалба.
  Например горите 89,5% са държавни. Ако си добива прираста само са поне 2 милиарда лева. А те за заплати на горските не могат да докарат. А самите държавни гори са оценени на 70 милиарда евро само дърветата.

 59. 59 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 2029 Неутрално

  По-съществен е въпросът, на какво са неговите поддръжници.
  —цитат от коментар 9 на tbe461062459


  На каквото са ДеБърите, които се гласят да се коалират с комунисти и чалгаджии.

 60. 60 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  Буци и Чубака са в "Хилядолетния сокол".
  Чуби това е млечния път. АЗ съм го построил.

  SHADOWS of SOFIA
 61. 61 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  До коментар [#47] от "Хай Буй":Те ГЕРБ все още нямат алтернатива. Сега имаме метежниците хаос. Ама като гледам вярата кампания нещо омръзна политиката на хората.
  —цитат от коментар 51 на Да вярваме на истината


  И аз гледам, но и виждам - герб трета политическа сила в Благоевград. Има време да станат и четвърта.

 62. 62 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#55] от "galapagas":"Половин милиард за магистрали"

  Знаеш ли (в милиони) колко е половин млрд? Та само в АМ наля авансово 4 млрд

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 63. 63 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#46] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":Това го играхме 2013 г. След това, ГЕРБ отново ще трябва да изгуби 2 години за да възстанови държавата от нанесените поражения....
  —цитат от коментар 47 на Хай Буй


  Така е. Но друг изход няма. Хората се бяха побъркали да търкат билетчета, хазартът е доказана болест. Някой трябваше да излекува нацията. Сега това се отплаща. Мафията няма да прости за изгубените милиарди.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 64. 64 Профил на Sofia_11
  Sofia_11
  Рейтинг: 139 Неутрално

  До коментар [#36] от "Да вярваме на истината":

  55 мрлд валутен резерв
  Хо-хо-ха!
  73% от тях са в ДЦК предимно на европейски страни
  Т.е. дългосрочни активи
  Не пишете за неща за които нямате
  Елементарно понятие
  Диил?!

 65. 65 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Весело

  До коментар [#12] от "padrino":

  Това е Любов !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 66. 66 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 940 Весело

  Веднага гарбиджите сложили минуси на подигравателните ми коментари за Вожда! На амбразурата, гербери!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 67. 67 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#61] от "3biri":

  Демокрация сме. Могат да станат и 20-та политическа сила. Чак се учудвам от уж противници на ГЕРБ какво отношение имате. Като, че ли са предопределени да са управляващи вечно.

 68. 68 Профил на uej03527584
  uej03527584
  Рейтинг: 959 Неутрално

  До коментар [#58] от "Да вярваме на истината":

  тоа па я познавам една група хора дек държи една трета от горите.бегаи ве и надалече

 69. 69 Профил на Един заблуден
  Един заблуден
  Рейтинг: 70 Весело

  Змията хапела най-силно, преди да умре...

  Че лъже, като стар ром на селски битак, я ясно на всеки човек в България, с поне средно ниво на интелект. Останалите, за които Бойко, е най-възишеното нещо, с което са общували, просто не могат да четат, пишат и смятат, поради което няма как да разобличат Тиквоний, първи сред равните нему фараони.

  А, това че машините ги доставя фирма, която ГРОП избраха, нито дума... Ех, прост народ сме, ще трябва наиситина масово да се гласува, че току виж, някой се вързал на опашатите лъжи на Банкянската Тиква. То бива наглост, бива безочие, ама той поставя рекорди с всеки изминал час...

  Сполай ти Тикво, по кривите магистрали, дай Боже към Софийския централен.

 70. 70 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  В инфраструктурно отношение България много напредна. Сега спокойно можеш да отидеш от Лехчево до Гърция или от Лехчево до морето без колата ти да не попадне в нито една дупка. Нещо немислимо за всички управления досега. В Западна Европа на много места е занемарено и порутено. В градовете е пълно с порутени пътища дето никой не ги преасфалтирва. Във Франция редовно падат сгради и убиват хора. В Италия цели мостове. И по зле ще става.


  Слава на Бойко Борисов.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 71. 71 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2359 Неутрално

  Може да се перефразира една фраза от преди 30 години и нещо, че тези тридесрет години стигат......с някое и друго изключение, което по принцип тук не се допуска до разбиране.

 72. 72 Профил на Един заблуден
  Един заблуден
  Рейтинг: 70 Неутрално

  До коментар [#55] от "galapagas":"Половин милиард за магистрали"Знаеш ли (в милиони) колко е половин млрд? Та само в АМ наля авансово 4 млрд
  —цитат от коментар 62 на дерибеев


  Разбира се, че не знае, 80% от гласоподавателите на ГРОП са неграмотни, затова вярват на всичко, което вожда им каже.

 73. 73 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#52] от "хм":

  В ГЕРБ един да са го хванали, че краде и Бойко Борисов го е изгонил на секундата. Доказано през всички тези години на управление.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 74. 74 Профил на tanton
  tanton
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Вие не разбирате, човекът казва, че милиарди е похарчил за магистрали.

  Изказът на Баце е много афористичен и идейно наситен :-)

 75. 75 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 940 Неутрално

  Това не е над половин милиард км магистрали, а над половин милиард лева откраднати от магистралите! И Бойко изобщо не е преувеличил, а дори е много скромен, защото са откраднали много повече.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на Go Go
  Go Go
  Рейтинг: 536 Весело

  До коментар [#65] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Не съвсем, да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш, да искаш да чакаш, това е… опашка.

  73! Go Go
 78. 78 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 940 Неутрално

  До коментар [#52] от "хм":В ГЕРБ един да са го хванали, че краде и Бойко Борисов го е изгонил на секундата. Доказано през всички тези години на управление.
  —цитат от коментар 73 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  Изводът е, че им е било забранено да ги хващат, че крадат.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 79. 79 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Весело

  Труден е езоповият език на Бойко Борисов. Е как умнокрасивите да го разбират?


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 80. 80 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1003 Неутрално

  Някой някъде написа:

  ...Борисов, половин милиард са причините да ти кажа ”чао”...

  Имало едно време ссср...
 81. 81 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  Труден е езоповият език на Бойко Борисов. Е как умнокрасивите да го разбират?Жалка история.
  —цитат от коментар 79 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  Вие сте прости. Ние не. И за това не се разбираме.
  Това беше написал някой на протеста.

  SHADOWS of SOFIA
 82. 82 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Весело

  Между другото изборите ще бъдат тотално манипулирани и опорочени. Баджанаци, лилинчовци и сваха Пъца синовете и роднините ще командват машините. Един милион евро е цената за водач на листата на Славуца във Враца.


  Жалка история

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 83. 83 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1969 Неутрално

  Да чуем какво ще каже по въпроса, бившата, от Америка.

 84. 84 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#81] от "К2":

  То толкова разбрахте и оня обида към на умнокрасивите към металурзите, но това беше преди 9, 10 години. Съчинявате небивалици за Борисов, че е прост и след това ви размаза 15 подред на избори.

  Нищо ново не е научено. Сега пишете същите простотии.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 85. 85 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1003 Весело

  Труден е езоповият език на Бойко Борисов. Е как умнокрасивите да го разбират?Жалка история.
  —цитат от коментар 79 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  Хахаха.., жалкото герберастче приписва на тиквуна владеене на езоповски език?!? Та той и себе си и вас нарече езоповски, Прости!


  Жалка история!

  Имало едно време ссср...
 86. 86 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1152 Неутрално

  Относно магистралите, първото което направиха новите управляващи е да спрат работата по АМ Хемус. Асфалт не се яде, знаете ...
  —цитат от коментар 35 на Хай Буй


  В неделя минах по Хемус по новия участък след Ябланица. На няколко места вече има свличания, започнали за затрупват оградите преди мантинелата. До есента ще са на платното. Предполагам някой друг милион ще отиде за спешно "укрепване". Гарантирано от "ГЕРБ" - крадци и мошеници.

 87. 87 Профил на so
  so
  Рейтинг: 397 Неутрално

  А пък приходите в шкафчето са нараснали поне десетократно в последните 10 години...

 88. 88 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Да чуем какво ще каже по въпроса, бившата, от Америка.
  —цитат от коментар 83 на Бланш


  Лекарка. Много умна. Успяла в Калифорния. Второто венчило - най богатата българка. Третото венчило - България, любов до живот.


  При Славуца, ни дете, ни коте.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 89. 89 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1969 Неутрално

  Гроздето кисело, свинари. Да ви е сладко.

 90. 90 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2329 Неутрално

  "Бях дете, когато служебният вътрешен министър Бойко Рашков се изявяваше за главен прокурор. Ще си намразя името покрай него"

  Ако се изразим със средствата на "морфичния резонанс и високия наратив", за Буци времепространственият континуум съществува в паралелната реалност на объркания му социум. 😀

  Всички знаем, че той е бил пионерче по време на ЧЕРНОБИЛ и е марширувал под радиоактивния дъжд, а Рашков е бил тогава на около 30 години. Така че нещата съвпадат.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 91. 91 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Някой някъде написа:...Борисов, половин милиард са причините да ти кажа ”чао”...
  —цитат от коментар 80 на citoplast


  Един милиард са причините Борисов и ГЕРБ да се върнат един ден на бял кон. Кон Вихрогон.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Весело

  До коментар [#85] от "citoplast":

  От 15 години куцо, кьораво и сакато се изхранва на гърба на Бойко Борисов. Телевизии, вестници, радиа, публикувани са десетки книги.


  Докато се намери един умнокрасив да каже, че това не е така и в същото време да троли под статия за Бойко Борисов.


  Изключително жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 97. 97 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  "C пиcмo N910040 oт 10.06.2021 г. миниcтър Виoлeтa Кoмитoвa блoкирa бaнкoвитe cмeтки нa дружecтвoтo във вcички търгoвcки бaнки. Тoвa дeйcтвиe вeчe oкaзвa нeгaтивни пocлeдcтвия в рaбoтaтa нa “Aвтoмaгиcтрaли” EAД и дружecтвoтo e зaплaшeнo oт принудитeлнo cпирaнe нa дeйнocттa, в тoвa чиcлo и врeмeннo cпирaнe нa изгрaждaнeтo нa AМ „Хeмуc“ и рaзпуcкaнe в принудитeлeн oтпуcкa нa гoлям брoй cлужитeли, в рaзгaрa нa cтрoитeлния ceзoн.

  Милиметър нови магистрали няма да се построят при новите управляващи.
  Голям смях ще падне тогава.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#90] от "Николай Колев":

  На амбразурата. Бърже. Да браним другаря Бойко Рашков.

  Комунистическото дворцово величие многоимотник още през 1981 година е бил следовател сартап главорез когато е имало смъртни присъди.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK