Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Цветелина Белутова, Капитал"Дневник" следи изборните новини на живо. Статията се обновява.
Тошко Йорданов: Слави Трифонов не иска персонално власт

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Юлия Лазарова


"Има такъв народ" ще поеме отговорност и ще предложи министър-председател и министерски съвет, ако спечели властта, заяви пред Би Ти Ви заместник-председателят на партията Тошко Йорданов. Той обясни, че Слави Трифонов не е човек, който иска персонално власт, а резултати и министрите ще бъдат правилно подбрани изпълнители на политики. Трифонов съответно не иска да е премиер, а Йорданов да е министър, съобщи той.


Според него в служебния кабинет има министри, които се справят добре – на икономиката Кирил Петков, на финансите – Асен Василев, но дали те ще останат в евентуален кабинет Йорданов традиционно за партията отговори, че това ще се разбере след изборите.


За потенциални партньори на "Има такъв народ" в следващия парламент посочи "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!".


Йорданов отново повтори, че за партията му бившият премиер Бойко Борисов е терорист, а ГЕРБ определи като терористите на политическото поле. "Диалог с хора, които са вредни, няма да водим", каза Йорданов. Добави, че след като Борисов е станал кмет на София през 2005 г. Слави Трифонов няма контакт с него.


Йорданов заяви, че не познава Васил Божков и не иска това да се променя. Не познава и другия санкциониран по закона "Магнитски" бизнесмен - Делян Пеевски.

От партията на Божков реагираха срещу прокуратурата след задържане за търговия с вот

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Георги Кожухаров


От партията на обвиняемия бизнесмен Васил Божков "Българско лято" на практика съобщиха, че мъжът, задържан за купуване на гласове в Етрополе, е обвинен, че го е правил за тяхната формация.


"Прокуратурата продължава с политическия натиск и тормоз. Единствената партия, която попада под ударите им продължава да е "Българско лято". Това показва, че страхът расте, а нашата победа – наближава", пишат от дебютиращата на тези избори партия.


От "Българско лято" твърдят, че са единствената партия, която не е плащала и няма да плаща за застъпници. Според партията прокуратурата се опитва да ги спре с манипулации и неверни твърдения.По-рано днес от районната прокуратура в Етрополе съобщиха, че са привлякли като обвиняем мъж от града за купуване на гласове, съобщи БНТ. Той е задържан за 72 часа. Доказателствата, сочат, че става дума за организирана престъпна схема за купуване на гласове. Обвиняемият е имал помощник, с който са организирали попълване на декларации за застъпници на политическа партия на хора от Етрополе и с. Малки Искър, като са им обещавани и 50 лева на глас.

Прокуратурата съобщи за двама задържани за купуване на гласове

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Велко Ангелов


Районната прокуратура в Етрополе е привлякла като обвиняем мъж от града за купуване на гласове, съобщи БНТ. Той е задържан за 72 часа.


По-късно от прокуратурата съобщиха, че са извършени множество процесуални действия, сред които претърсвания и изземвания от жилища и работно помещение, ползвани от човека, иззети са множество доказателства, извършени са и разпити на множество свидетели.


Доказателствата, сочат, че става дума за организирана престъпна схема за купуване на гласове. Обвиняемият е имал помощник, с който са организирали попълване на декларации за застъпници на политическа партия на хора от Етрополе и с. Малки Искър. На попълнилите е било обещано също, че на 6 юли ще получат 50 лева, ако гласуват за партията. Иззети са празни бланки на декларации и 61 вече попълнени и подписани от хората. При положение, че броят на секциите в града е 19.


По информация на БНТ гласовете са били купувани за партия, останала малко под прага от 4% за влизане в парламента на изборите на 4 април.


Прокуратурата съобщи и за задържан в Лом. Досъдебното производство е образувано за предлагане на имотна облага с цел упражняване на избирателно право по определен начин. Обвиняемият е предложил на пет човека от монтанско село парична сума, за да гласуват за определена партия на изборите на 11 юли.


Правим всичко по силите си да минимизираме купуването на гласове, каза премиерът

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Георги Кожухаров


Премиерът Стефан Янев съобщи пред БНР, че служебното правителство работи, за да ограничи максимално купуването и продаването на гласове за предстоящите на 11 юли парламентарни избори.


"Купуването на гласове е грозно явление, подкопава демокрацията. Правим всичко по силите си да го минимизираме и да предоставим увереност на хората, че техният вот е отишъл там, където те са пожелали. Когато обществото види, че неговите изконни права се защитават, независимо дали този феномен ще бъде ограничен, или ще бъде спрян, то ще оцени усилията", каза Янев.

ГЕРБ искали ред на вота, но полицията плашела хората

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Дневник


"Правят акции с дъх на алкохол. Бойко Рашков е като мечка стръвница, където има алкохол, ще го намери. Плашат ви, защото не искат да имат опоненти, но партията е по-силна от всички години досега", каза по повод полицейските акции срещу купуване на гласове на предстоящите избори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ден след посещението си при турския президент Реджеп Ердоган. По-рано днес вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че повечето сигнали за купуване на гласове са за една партия, но ще я каже след вота.


Борисов се включи във "Фейсбук" от тетевенското село Рибарица, където говори пред симпатизанти на партията.


"На Радев четниците са редко подли хора, опасни хора. С много мъка ще фалшифицират изборите. Ще ви слагат наблюдатели на метър и половина - два, за да гледат кой за кого гласува. А ще стоят уж да помагат", обърна се той към хората.


"Башибозук пратили навсякъде, пълно с жандармерия, с полиция да плашат хората. Повече от всички искаме да има ред на изборите. Не ни е приятно някой да купува гласове. От нашата партия един лев не сме дали извън официалните. Внимавайте да не ви подхвърлят. Ще му замирише на Бойко Рашков на алкохол, на 20 лева", каза още Борисов.


"Срещу нас нямаме реален противник. За две кампании Слави се показа веднъж с отбрани студенти в Пловдив. Брошурите им са за втори курс студенти. По нито една важна тема нямат решение", коментира Борисов.


След като намеси владиците и попита кой сега им дава нещо, "за манастири, за джамии", Борисов отбеляза че Бог дал хубаво време, но лично той след час е казал да завали.


"Ще се пенсионирам като стане магистрала Хемус, така че да я правят, ако искат да ме няма", завърши Борисов.

Рашков: Повечето опити за купуване на гласове са за една партия

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Георги Кожухаров


"Образувани са множество досъдебни производства, но вместо съдействие, срещаме по-скоро противодействие от прокуратурата, заяви вътрешният министър Бойко Рашков пред "Дарик Радио" по повод опитите да се пресече купуването на гласове за предстоящите парламентарни избори. Повечето случаи са в полза на една партия, но коя е тя ще бъде обявено след изборите, обясни той.


"Натъкнахме на случай, при който дори лекар се е ангажирал с това да издава документи за гласуване в секция като за болни хора с хартиена бюлетина", съобщи Рашков. Той се съгласи, че честното провеждане на предстоящия вот ще е най-големия тест за служебния вътрешен министър. "Аз поемам отговорност, но дали нашите политици ще поемат отговорност", попита Рашков.


"Много разчитах на прокуратурата за съдействие в тази посока, но като че ли срещаме противодействие", каза още той.


Вчера Би Ти Ви съобщи, че собственик на цех и фирма за дограма в Пловдив е арестуван при спецакцията на МВР за купуване на гласове. При обиски са открити три тефтера с точни адреси, имена и цифри. В тефтерите са записани личните данни на 2029 души, а хората от списъците се разпитват. Иззети са записи от камери за видеонаблюдение и мобилни телефони. Открити са и банкноти на обща сума 6870 лв.


В кв. "Факултета" в столицата е извършен още един арест. Задържаният мъж е правел списъци с хора, които да гласуват за партия, за която им се каже. По случая е образувано досъдебно производство.

Над 2 хил. гласували за кмет на Благоевград до 10 ч.

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Велко Ангелов


Избирателната активност на провеждащия се днес втори тур на частичните избори за кмет на община Благоевград към 10 ч. е 3.36%, съобщиха от Би Ти Ви, позовавайки се на данни от общинската избирателна комисия. Правото си на глас са упражнили 2 202 избиратели от общо над 65 хил. Жалби и сигнали за нарушения на изборния процес, както и за проблеми с машините, не са постъпвали в ОИК-Благоевград.


Първият тур миналата неделя премина при сравнително ниска избирателна активност и липса на сигнали и жалби за изборни нарушения. Изцяло машинното гласуване - също тест за вота на 11 юли, беше успешно, без сериозни проблеми.

Митов: Борисов беше в Турция, за да не монополизира ДПС вота

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Велко Ангелов


"Партията на Слави Трифонов и "Демократична България" отвориха безчет секции в Турция. Не можем да оставим ДПС да владее вота на изселниците и тези хора да бъдат монополизирани от една партия. Борисов отиде на среща с изселническите организации", така Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ обясни вчерашното посещение в Турция на лидера на партията Бойко Борисов. Бившият премиер се включи във "Фейсбук" с триминутно видео от среща с турския президент Реджеп Ердоган, в което двамата коментираха съвместните си управленски дейности, а Ердоган пожела успех на Борисов на предстоящия вот.


"В момента, в който Борисов влезе в съседна държава, се обажда на колегата, с когото до вчера има междудържавни отношения, за да предупреди, че е в страната. Познават се с Ердоган, това е неформална среща. Тези отношения са ценни и трябва да бъдат ползвани за вбъдеще. Ако не бяха тези отношения можеше да имаме огромни проблеми по границата по време на миграционната криза", обясни срещата Митов пред Би Ти Ви.


Той определи като импровизация теорията на водещата Жени Марчева, че срещата е знак за това, че коалиция на ГЕРБ с ДПС след изборите е позволена. Преди месец на посещение при Ердоган бяха и представители на ДПС, водени от лидера на партията Мустафа Карадайъ.

Нинова предлага депутатите да нямат имунитет

Избори 2021: "Има такъв народ" ще предложи кабинет, Слави Трифонов не иска да е премиер

© Юлия Лазарова


Работещо правителство след парламентарните избори може да има, ако всички държат на обещанията си, че ще борят досегашния модел на управление, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНТ. Тя смята, че "самонареклите се за партии на протеста" "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" няма да имат мнозинство от 121 депутати и без БСП няма как да има управление. Същевременно Нинова посочи примери как и трите партии не са се борили с досегашния модел в 45-ия парламент, като им предложи и друг партньор.


"Ако искат да се прегърнат с ДПС, както "Демократична България" за секциите в чужбина", каза социалистката.


Нинова прогнозира, че няма да има наказани за раздадените 8 млрд. лева без обществени поръчки, каквито данни изнесе служебното правителство.


"ГЕРБ записа корупцията в правилата. Заедно с "Обединени патриоти" и "Воля" гласуваха да се дават пари без обществена поръчка", каза тя. Според нея народните представители не трябва да имат имунитет, за да носят отговорност за гласуването на подобни закони.


Нинова заяви, че вече няма вътрешни противоречия в БСП "някой да ходи по телевизиите и да говори срещу колеги и ръководството".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (461)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  Правилно предложение, убеден съм, че Бате Бойко ще го одобри. ☠️

  Само да не изгорят и техни депутати, че и сред тях има бая много айдуци, дето са в НС заради имунитета. 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 2. 2 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2771 Неутрално

  Другарката Нинова успешно закопа БСП, не и разрешавайте да закопае и България :)

 3. 3 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  И без имунитет -пак се краде достатъчно.
  С него или без него-все е тая

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 6. 6 Профил на geometar
  geometar
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Само със чегъртане не става, трябва и да се работи!

 7. 7 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  ,,…..Корнелия Нинова пред БНТ. Тя смята, че "самонареклите се за партии на протеста" "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" няма да имат мнозинство от 121 депутати и без БСП няма как да има управление. “

  Това звездите ли го говорят?

 8. 8 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2771 Неутрално

  До коментар [#7] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  То това и ДПС така го мисли :)

 9. 9 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Весело

  До коментар [#6] от "geometar":

  Ами то ГЕРБ доста ,,поработиха” работа работа работа… и най-накрая лъсна ,,ралтата”…

 10. 10 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 360 Любопитно

  Как тека без имунитет?Тека ше трябват средства,да се строят нови затвори!🙉😎🙉

  Много съм прост
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  "Според нея народните представители не трябва да имат имунитет, за да носят отговорност за гласуването на подобни закони."

  Ма те са тъпи и неграмотни и не знаят какво вършат. Бог им прощава, а Нинова не ще.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на Dimitar Kunev
  Dimitar Kunev
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Нито БСП, още по-малко ДБ, ИМВ или ИТН са партии на "протеста". Щом се прегърнаха с ДПС, нямат място в българския политически морал и изобщо в българската политика. По нищо /почти/ не се различават от ГЕРБ.

 15. 15 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  Ми да! Няма да имат 121 депутати, а ще трябва да правят правителство. Лоша работа! Аз ко имах такъв проблем, щях да се гръмна.

 16. 16 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  СТИГА ВЕЧЕ СЪС ТАЗИ СИСТЕМА ,,СТАНИ ДА СЕДНА”

 17. 17 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  До коментар [#7] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Говорят го фактите, засега "звездите" говорят единствено през форумите

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 18. 18 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#17] от "дерибеев":


  Какво според теб би се получило ако ГЕРБ БСП и ДПС ОБЩО имат над 120 гласа, а партиите на протеста са под тези 120?

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#17] от "дерибеев":

  Такова време на протести ще е че ти е една фантастиката

 21. 21 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3061 Неутрално

  Ако с премахване на имунитета Нинова смята, че депутатите ще работят честно, да се премахне. Но това може да доведе до липса на кандидати. В повечето случаи кандидатите за депутати имат друга цел.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 22. 22 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1805 Неутрално

  Няма нужда да си Нинова или пророк, за да правиш прогнози.
  Достатъчно е да си припомним как се представиха партиите на протеста в 45тото НС.
  Ами много меко казано е да се определи като цигания. Манолова и двете и грации закопаха дъното. Те най-после се видяха депутатки и се развихриха.
  Толкова много скандали и ромски изпълнения не сме виждали последните 30 години.
  Освен това избора на председател на НС, както и на новия Изборен кодекс показа, че тези партии са много далеч от демокрацията.
  Има приказка - дай му пари и власт и му гледай сеира.
  Ами нагледахме се на сеири.
  И да не забравяме, че всичко това се случи само преди два месеца - не сме го забравили още.

 23. 23 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5713 Неутрално

  До коментар [#1] от "Norman Granz":

  Трябва да се промени Конституцията.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 24. 24 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  До коментар [#18] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":а партиите на протеста са под тези 120?

  Би научило партиите на "протеста" що е това политика. И наистина е фантастика да мислиш, че хората до безкрай ще вярват на цирковете/експертизата на Трифонов/Тошко.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 25. 25 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1298 Неутрално

  Точно за мафиотите от "Изправи се! Мутри вън!" вчера ставаше на въпрос, че са купували гласове от Столипиново. Никакви протестиращи не са гласували за тях.

 26. 26 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5713 Неутрално

  До коментар [#23] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Чл. 69.
  Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  До коментар [#4] от "К2":Не е глиганка. Биволица е.
  —цитат от коментар 13 на wkk57607068


  Всеки си има собствено възприятие.Но вече даже не е дразнител. Безразлична е за много хора.От друга страна вече няма интерес кой ще ни пази от комунистите.Което обезсмисля и една от мантрите на буци. Та политическата подредба известна като политически картел губи смисъла си. Счупи се.

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  Още вчера тук разкрихме мераците на бойче към султана.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 30. 30 Профил на geometar
  geometar
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#9] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Лъсват много неща. След много говорене и подскачане метрото остава във плана за въстановяване. Или някой е седнал и е помислил или просто във схемите са вече други хора. Има време до изборите, така че мислете и най-важното гласувайте!

 31. 31 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3048 Неутрално

  Правилно предложение, убеден съм, че Бате Бойко ще го одобри. ☠️Само да не изгорят и техни депутати, че и сред тях има бая много айдуци, дето са в НС заради имунитета. 😎
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  Мисля че тя го е обмислила. Все пак 12 години реално бяха извън големите далавери.

 32. 32 Профил на geometar
  geometar
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#7] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Явно температурите на Бузлуджа са били прекалено високи.

 33. 33 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 812 Неутрално

  Митов, трябва да си много т-п, за да си помислиш, че и герберастите ще ти повярват.

 34. 34 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 920 Любопитно

  "Митов: Борисов беше в Турция, за да не монополизира ДПС вота"

  Кърли Сю ще заприлича на Пилето от "Градус"!
  "Ама аз не съм разбрал, пък и не исках да кажа това..."

  ЗНАЧИ БОКО Е ОТИШЪЛ ПРИ ДОГАН, И ГО Е ПОМОЛИЛ ЗА ЕДНО РАМО!

  _______________________
  Срещу какво, бе Боко? Срещу какво, бе Митов?

 35. 35 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3513 Неутрално

  Борисов отиде в Турция за да поиска тамошните български граждани да зласуват за ГЕРБ.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  До коментар [#6] от "geometar":

  Чегъртането е най-важната Работа в момента.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2682 Весело

  "Тя смята, че "самонареклите се за партии на протеста" "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" няма да имат мнозинство от 121 депутати и без БСП няма как да има управление. "
  *
  Вероятно така ще стане. Радев инсталира свои хора (стари кадри на БСП) навсякъде, така че БСП има много добра стартова позиция. Де факто ще управлява БСП, съмнявам се ИТН да имат хора с опит, които да предложат за различните длъжности и вероятно ще оставят част от министрите на служебното правителство.

 39. 39 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  До коментар [#21] от "AModoMio":

  Особено тези на СТАТУКВОТО!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 40. 40 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Неутрално

  "Митов: Борисов беше в Турция, за да не монополизира ДПС вота"

  Когато един тип не може да отиде до българския парламент, а ходи в Турция на крака на султана, каквито и да са опити за замазване на резила, стоят някак жалко и смехотворно ! Още по - малко пък от напазарувани и гелосани кариеристи !

 41. 41 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  Митов: Борисов беше в Турция, за да не монополизира ДПС вота"

  За каквото и да е бил, Ердоган с един жест показа къде му е мястото, и какво е отношението към вече не толкова наш ... син. И посещението не е само плод на експертизата на Севда, откровена паника си е. Огромна грешка на Борисов

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 42. 42 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 825 Неутрално

  МоЖе да запишете още една заслуга на ББ.
  Отслаби влиянието на ДПС. ДаЖе управлЯва вота на тези граждани на РБ.

 43. 43 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  Как да разбирам това обяснение?! Молил е Ердоган да каже на изселниците да гласуват за един от онези, които ги изселиха? (Бойко Борисов у участник във “възродителния процес”.)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 44. 44 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 962 Весело

  тръгна бойко да го прегръща а тайпито му вика,застани там ,голямо унижение

 45. 45 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1785 Любопитно

  "Митов: Борисов беше в Турция, за да не монополизира ДПС вота"

  Странен словореден конструкт.
  Последно Борисов или ДПС да монополизира?

  И какво означава "монополизира"?

  Пишете малко по-разбрано. Откъде ги събирате тия журналисти?

 46. 46 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Любопитно

  До коментар [#34] от "Tzar Vova Josei-ki":

  Дарение с печалба?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 47. 47
  Dimitar Kunev
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 48. 48 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#40] от "samoedin":

  “.,. ходи в Турция на крака на султана...”

  И оня му показа с показалец надолу, като на куче, къде да застане (пред две турски знамена, без българско).

  Само дето не му подвикна: Sit!

  То нямаше и на катво - столът беше един...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 49. 49 Профил на gcb59309802
  gcb59309802
  Рейтинг: 288 Неутрално

  Бай Суджук е обул жълто-кафявите гащи и трепери от народното възмездие, отишъл е при султан Ердоган за да се предложи за нова ханъма в неговия харем, като го под хване бъдещата Нова Конституционна Прокуратура на Република България!!! Договорили е място за ханъми в харема и за Гешеф и Пеефски!!!

 50. 50 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5713 Неутрално

  До коментар [#47] от "Dimitar Kunev":

  Руски са, не са Български.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 51. 51 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2771 Неутрално

  Как да разбирам това обяснение?! Молил е Ердоган да каже на изселниците да гласуват за един от онези, които ги изселиха? (Бойко Борисов у участник във “възродителния процес”.)
  —цитат от коментар 43 на Norman Granz


  Ко не разбра :)

  Бил е на среща с изселнически организации и се е обадил на Ердоган да пият по едно кафе. :)

 52. 52 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Наказателна неотговорност
  Тя представлява забрана за търсене на наказателна отговорност от народните представители за изказаните от тях мнения и за гласуванията им.
  Ето това се нарича ПОПУЛИЗЪМ.
  Според нея народните представители не трябва да имат имунитет, за да носят отговорност за гласуването. Кога да я носят тази отговорност - когато е гласувано с мнозинство решение. Отговорност от всички гласували? Всички в Белене или демократично в СЦЗ и Сливен? Ами, с гласа на Александър Паунов са приети редица закони, какво правим? Питаме Божков?
  Баба и дядо с кеф ще си кажат: изедници, до живот, ура!

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Трудно ми е да разбера как изобщо е възможно да правиш политика на някой който одобрява да чуе че ,,Турция била прародина на определена група българи”….

 55. 55 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1005 Неутрално

  Как ли пък не! Хич няма да бъда учуден ако прелеят гласове на български турци в урните на ГЕРБ. Разбира се със сигурност с обещание/реверанс на ББ към Ердоган. Килимар от класа! Киряк Стефчов No. 2.

 56. 56 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Вчера си мислех: А сега да видим как се пише Граждани за Европейско Развитие на България на турски , цифрата 5 си я знаем:)
  Митов, благодаря ти, не съм сам:)

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  ,,Тази земя (визира се България) е нашата земя. Не сме имигранти тук. Турция е нашата майка родина. Останахме след Османската империя, нашата битка е в защита на нашата турска идентичност, в защита на нашите език, религия и обичаи". Toва са думите на Карадайъ.”
  …пише Пловдив 24..

 59. 59 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  Трудно ми е да разбера как изобщо е възможно да правиш политика на някой който одобрява да чуе че ,,Турция била прародина на определена група българи”….
  —цитат от коментар 54 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Много хора това се питат.Но отговора няма да закъснее. Ще дойде само след седмица.

  SHADOWS of SOFIA
 60. 60 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  БСП предлага депутатите да нямат имунитет

  Това е добре, но още по-добре ще е след два мандата да се лежи в затвора 10 години.
  Мераклиите няма да се свършат, гаранция.

 61. 61 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#59] от "К2":


  Незаконни партии създадени на етническа основа…

 62. 62 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  "В момента, в който Борисов влезе в съседна държава, се обажда на колегата, с когото до вчера има междудържавни отношения, за да предупреди, че е в страната. ========и как влезе бе Митов?....

 63. 63 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2496 Неутрално

  Ако Борисов искаше да договаря нещо с Ердоган, можеше да го направи и без да ходи в Истанбул. Но на обсебените, на клишираните мозъци това е безсмилено да се обяснява.

 64. 64 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1758 Неутрално

  ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ СЪЮЗА НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ

  До Стефан Тафров, кандидат за евродепутат от „Демократична България“

  Г-н Тафров,

  В публичното пространство Вие разпространявате предизборни клипове, в които използвате символите на Съюза на демократичните сили, без да сте кандидат на тази партия.

  Не вярвате ли в идеите и успеха на „Демократична България“, та се налага да крадете символите и авторитета на СДС?

  Не е мъжко, г-н Тафров!

  Не започвайте евентуалното си евродепутатство с кражба, г-н Тафров. В Европа не се толерират тези неща!

  Вие отдавна нямате нищо общо със СДС, въпреки че цялата си кариера дължите на тази партия. Но я припознавахте като своя само, когато беше на власт. После забравихте пътя към „Раковски“134. След това получавахте постове и назначения от други партии, от други силни на деня. Именно политическите номадства като Вашето, постепенно разколебаваха доверието на нашите верни симпатизанти и част от тях се разочароваха от българската десница. А сега, от политически номад, еволюирахте в политически джебчия.

  Жалко е, че толкова късно осъзнахте колко важна роля има СДС за десните българи, с проевропейски възгледи. Водачът на листата Ви, Радан Кънев, също си позволява да говори от името на седесарите и да твърди, че те ще го подкрепят, без никога да е имал нещо общо със синята партия.

  Пет месеца „Демократична България“ увърташе и опитваше да унижава СДС, да омаловажава значението и влиянието му, и не пожела обединение за евроизборите.

  А сега сте се вкопчили в името, историята и символите на същото това СДС!

  Радваме се, че и Вие, и Радан Кънев, най-сетне сте осъзнали, че СДС е силен, че е символ на дясното и демокрацията. Благодарим и за усилената реклама на нашата партия. Но Вие нямате право да се пришивате нито към СДС, нито към седесарите. Недостойно е да се опитвате да заблуждавате десните избиратели. Прочетете поучителната българска приказка „Краденото не засища!“ и ще разберете, че измамата не носи нищо добро. Българската десница няма нужда от „фалшиви герои“, още по-малко от „фалшиви седесари“!

  Това, което правите, е смешно, безпомощно и жалко. Но по-лошото е, че е неморално, г-н Тафров.

  Ще сезираме ЦИК за Вашата кражба на символите и името на СДС и неправомерното им използване в предизборните Ви материали, а на Вас препоръчваме да сезирате съвестта си и чувството си за срам.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 65. 65 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  С джипката ли влезе, как?....... митническа проверка мина ли? Физически как се случи не разбрах, с джипката ли беше или с правителственият самолет? ......

 66. 66 Профил на lodkarski
  lodkarski
  Рейтинг: 232 Неутрално

  А резидента? Неговия имунитет кога?

 67. 67 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  ГЕРБ влизат в обяснителен режим за унижението на Борисов в Истанбул.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3513 Неутрално

  Наближиха изборите и започнаха ударите под кръста,
  Само Демократична България не си позволява мръснишки номера.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 70. 70 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  """"'Познават се с Ердоган, това е неформална среща. Тези отношения са ценни"""" .........и неформална среща ли беше или частно посещение като турист в предизборна кампания ?......и през кое КПП мина и как?.... Бенчо Бенчев ли го "трафикира" ,както "очите".......кака се случи? С какъв транспорт?

 71. 71 Профил на Giannis Ksanthopoulos
  Giannis Ksanthopoulos
  Рейтинг: 17 Неутрално

  Няма българско знаме зад Борисов..... Сега той не е ли турски шпионин....ГЕШЕВ????

 72. 72 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1298 Неутрално

  Как може бивш външен министър да говори такива глупости демонополизация на вота. Кои са конкурентите на ДПС? Герб, ДОСТ, Исмаил от ДБ,.....

 73. 73 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#68] от "pascaldevel":

  “Борисов с това си унижение да иде про Ердоган показа само едно - че е национален предател.”

  Показа, че е отчаян и уплашен човек, който се лови за сламки.

  Във всеки случай начинът, по който танцуваше около един диктатор, метаните и угодническото подхилване на фона на строгия показалец, с който оня му показа мястото, бяха cringeworthy.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 74. 74 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Весело

  Рашков да провери лицето Борисов дали документално е напускало страната?????......

 75. 75 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Неутрално

  До коментар [#71] от "Giannis Ksanthopoulos":

  " Няма българско знаме зад Борисов..... Сега той не е ли турски шпионин....ГЕШЕВ????"

  Един фес трябваше да си сложи на главата ! Поне като ще лъсва жалкия му слугинаж, да беше заслужил една СНИЗХОДИТЕЛНА УСМИВКА от големия му шеф в Анкара ! А той само хладно му посочи мястото.......

 76. 76 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2449 Неутрално

  Герберите ще търсят място за ЗАСЕЛВАНЕ в тяхната АНАВАТАН :)) България вече не е хубава за тях ...., а паднала под американо -руско робство .

 77. 77 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 776 Весело

  До коментар [#71] от "Giannis Ksanthopoulos":


  Няма българско знаме зад Борисов..... Сега той не е ли турски шпионин....ГЕШЕВ????
  —цитат от коментар 71 на Giannis Ksanthopoulos


  Искаш при посещение на Бойко в Турция да има и наше знаме зад него!? Само трябва да се "наиграят" още малко лилавото ОФ и при следващото посещение на Боко в Турция по протокол ще има и наше знаме.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 78. 78 Профил на nilak
  nilak
  Рейтинг: 606 Неутрално

  До коментар [#73] от "Norman Granz":

  Колко ли е изпросил, 15-20к? А какво ли е обещал в замяна

 79. 79 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  Ето и обяснението:

  Ерата на Бойко Борисов и ГЕРБ в българската политика е приключила. Шансовете му да се върне като важен фактор са минимални. САЩ са приключили „проекта Борисов“ и го пращат в пенсия. Това е само част от доклада на турското разузнаване (MIT) за ситуацията в България. За него научихме от дипломатически източници. Предоставен е на президента Ердоган в началото на юни.

  - от Фрога

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 80. 80 Профил на Птеродактиль Северномонгольский
  Птеродактиль Северномонгольский
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  Другарката Нинова успешно закопа БСП, не и разрешавайте да закопае и България :)
  —цитат от коментар 2 на realguru

  Аха, също като мутрата от Банкя, нали? Не мога да разбера, как все още се намират изкопаеми, които могат да разграничат на някакъв принцип БСП, ДПС и ГЕРБ в дисциплината "закопаване на България".

 81. 81 Профил на Пламен Карапетков
  Пламен Карапетков
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Ужас такова падение ,да идеш при "султана" и да молиш за милост и " гласове"

 82. 82 Профил на Пламен Карапетков
  Пламен Карапетков
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Ужас такова падение ,да идеш при "султана" и да молиш за милост и " гласове"

 83. 83 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1409 Весело

  ахаааа, предизборен туризъм значи... и колко гласа му обеща сулатанът хахах

 84. 84 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Демек отишъл е да се моли част от монопола да отиде за него ли? Колко по-жалки могат да са гербавите?

 85. 85 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  Борисов не иска рамо от Ердоган за парламентарния вот. ГЕРБ отнема десетки хиляди гласове от ДПС чрез мрежите на Делян Пеевски, които работят за ГЕРБ, не за ДПС, и на Румен Николов-Пашата сред помаците, пет хиляди гласа повече или по-малко от Турция не са важни за Борисов.

  Друга е играта - Борисов иска от Ердоган да повлияе на Сарая ДПС да издигне свой кандидат за президент и да не подкрепи Радев на втория тур, а кандидата на ГЕРБ.

  Бойко Борисов прави най-силната си лидерска кампания за парламентарните избори на 11 юли, но за президентските ще я надмине в пъти.

  Войната му с Румен Радев се превръща в джихад - "Ще изгоним Радев" стана послание на предизборната кампания за парламентарните избори, Борисов вдига ГЕРБ за победа срещу Радев и на вота на 11 юли, и на президентските избори.

  Срещата на Борисов с Ердоган изпрати послание - "Моят приятел Бойко е националният лидер", а това няма как да не провокира президента.

 86. 86 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2657 Неутрално

  Ердоганчо няма голямо влияние над изселниците с български паспорти!Ердоганчо е в немилост и собственото му оцеляване е под въпрос!Светската опозиция става все по единна силна и получава обществено доверие!

  shlshlshlshl
 87. 87 Профил на Мизо
  Мизо
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Тиквоний настъпи греблото с 200. Тази среща с Ердоган, американците, няма да му я простят. Очаквам скоро да стане съсед на Шиши и Божков.

 88. 88 Профил на atag
  atag
  Рейтинг: 490 Любопитно

  Шофера отиде да се поклони гърбом и на Ердоган. Демек да пие вода от извора, стига само е обслужвал Доган.
  Какво ли мислят неговите коалиционни партньори - родните псевдоПатриоти за тази родолюбива постъпка?

 89. 89 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2701 Гневно

  Точно така Митов! Проблемът на българските партии е че не ходят да се срещат с Ердоган. Ако го правеха да засвидетелстват почит към султана и бъдещ повелител на Дунавският вилает всички те щяха да получават гласове от Турция и неусетно щяхме да станем два народа в една държава!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 90. 90 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4190 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Главен конкурент на Митов
  (казваш Митов - значи ГЕРБ)
  ДПС... далече и... наблизо e.

  Така излиза?

  Често не приказва сказки,
  но когато -- прочети ;)

  С предна сказка цели две
  корупции разкри.

  пп
  на бивш режим добър режим и на сеганкашен

  "Митов:
  Борисов беше в Турция,
  за да не монополизира ДПС вота"

 91. 91 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 945 Неутрално

  с тая прокуратура в момента няма значение с или без имунитет...

  You don't know what you don't know.
 92. 92 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 662 Неутрално

  господарите на борисов от дпс са му заповядали да помогне за консолидиране на вота, а той като истински продажник се гъзи навсякъде, особено тръба ако е

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 93. 93 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Прокуратурата разследва ли серийните номера на кплчетата?Някой нещо да е чул?
  —цитат от коментар 5 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  няма шанс гешефта докато е на власт само ще горят доказателства

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 94. 94 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  Ако с премахване на имунитета Нинова смята, че депутатите ще работят честно, да се премахне. Но това може да доведе до липса на кандидати. В повечето случаи кандидатите за депутати имат друга цел.
  —цитат от коментар 21 на AModoMio  Да липсват кандидати за депутати ???
  Кога в 1300 годишната история на България е имало хора, които не желаят да са депутати и министри, с изключение на турското робство ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 95. 95 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2701 Любопитно

  Няма българско знаме зад Борисов..... Сега той не е ли турски шпионин....ГЕШЕВ????
  —цитат от коментар 71 на Giannis Ksanthopoulos


  Българското знаме е явно това отдясно със слънцето и звездите около него. Вече сме причислени към пантюркската общност на Великият Туран и това разбира се трябва да ни изпълва с гордост????!!!!! Чакаме обяснения от Баци дали вече не са го назначили за управител на Дунавският вилает или може би направо за белербей на Румелия?!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4190 Неутрално

  секи 4ти км

  Намерил си точната дума ;)
  джихад.

  Ако заедно, ще да намерим Цецка2 за президент.
  Този път: избираема

  До коментар [#85] от "MPetr":

  Бойко Борисов прави най-силната си лидерска кампания за парламентарните
  избори на 11 юли, но за президентските ще я надмине в пъти.

  Войната му с Румен Радев се превръща в джихад -
  "Ще изгоним Радев" стана послание на предизборната кампания
  за парламентарните избори,

  Борисов вдига ГЕРБ за победа срещу Радев и на вота на 11 юли,
  и на президентските избори.

  Срещата на Борисов с Ердоган изпрати послание -
  "Моят приятел Бойко е националният лидер",
  а това няма как да не провокира президента.

 99. 99 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#38] от "pamela":


  « ... вероятно ще оставят част от министрите на служебното правителство . «


  Няма лошо, ако остане не само част, а цялото служебно правителство . И така вече са набрали скорост .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK