На живо

Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

Избрано от редактора

Със серия от изказвания пред различни медиите служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков влезе в остър конфликт с прокуратурата. Той обяви, че магистрати нарочно не докарват до съд образуваните производства за престъпления, свързани с изборите, като отбеляза, че лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е фактическият повелител на действията на прокуратурата. От там реагираха остро, като го обвиниха, че не спазва разделението на властите.


В същото време продължи размяната на нападки между служебното правителство и ГЕРБ. От партията на Борисов обвиниха кабинета на Стефан Янев, че тайно е подкрепил повишаване на корпоративния данък с 5 процентни пункта, в отговор им беше казано, че нищо не са разбрали.


Денят не мина и без поредно искане за смяна на ръководство на държавна фирма - този път на "Булгартрансгаз", заради нарушения на нормативите при строежа на българската част от газопровода "Балкански поток". Подробности вижте в хронологията.
Строителни фирми се оплакаха, че са били въвлечени в политиката

След като неведнъж министърът на регионалното развитие Виолета Комитова нападна строителния бранш днес от Камарата на строителите в България отговориха със свои критики. В организацията членуват стотици фирми, сред които и нашумялата напоследък държавна "Автомагистрали"ЕАД. Ръководството на камарата обяви, че е въвлечено от служебното правителство в политиката като са се изговорили много неща, които за експертите в сектора е ясно, че са част от предизборна кампания.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


В отговор на въпрос посочиха, че не лансират на свой ред тезите на ГЕРБ за сектора, а собствените си. Обявиха, че освен дължимите от държавата около 600 млн. лв. за фактурирани дейности, те не издават фактури за още около 300 млн. лв., тъй като веднага ще дължат ДДС, а държавата не я интересува, че в същото време на тях не им е платено.
"Ние с политика не се занимаваме, но нещата минаха отвъд всякакви граници и не можем да не реагираме. Най-обидното бе принизяването на всички заети в сектора – около 250 хил. души, в роби (теза на ресорния министър – бел. ред.). Изморихме се да ни използват политически", обяви Валентин Николов, изп. директор на камарата.

От неговите и на негови колеги думи се разбра, че министърът представя непълна информация, която изкривява картината. Камарата реагира и на решението на кабинета 500 млн. лв., предвидени за "Хемус" да се върнат в бюджета като обясниха, че не разбират защо парите ще се ползват антиковид мерки при обявеното преизпъленние на приходите. Мотивът за решението на кабинета обаче е, че парите ще отидат за разплащане на дължимите 600 млн. лв. на бранша.

Прокуратурата обвини Рашков в опит за намеса в работата ѝ

Служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков направи опит за грубо посегателство върху независимостта на прокуратурата и е опит за неправомерно влияние и вмешателство в осъществяване на функциите на магистратите при вземане на решения по конкретни досъдебни производства, което е в противоречие с конституционно установения принцип за разделение на властите, това се казва в позиция на прокуратурата по повод изказвания на министъра от днес.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Лили Тоушек


Рашков обвини магистратите, че нарочно не работят за повдигане на обвинения за търговия с гласове и обяви бившият премиер Бойко Борисов за човека, който диктува на прокуратурата какво да прави. От прокуратурата казват, че се изпратят позицията си до президента, Европейския парламент, Европейската комисия, до посолствата на държавите членки на Европейския съюз в България, както и до посолствата на САЩ и Великобритания.

Тома Биков: Бойко Рашков е объркан човек и дървен комунист

Министърът на вътрешните работи в служебното правителство Бойко Рашков е объркан човек и дървен комунист, който осъществява финалната атака срещу ГЕРБ, каза днес Тома Биков от партията. Според него Рашков може да създаде недоверие в изборния процес, като има роля, каквато никой не е имал преди избори в последните 30 години.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Юлия Лазарова


Тома Биков остро възрази срещу изказаното мнение от Рашков, че Борисов има сделка с църквата, като дава пари на владиците, срещу подкрепа на изборите. "Надявам се да няма привикани владици за разпити", допълни той.

ГЕРБ обвини служебното правителство, че иска вдигане на данъците

Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Дневник


Служебното правителство е подкрепило идеята на Г7 за повишаване на корпоративния данък в България на 15%, при 10% сега, съобщиха на пресконференция от ГЕРБ. Решението е било взето на правителствено заседание на 30 юни, като е присъствало под номер 17 в дневния ред. "Взето е еднолично решение, без обществено обсъждане, без тристранки, без оценка на ефекта на въздействие", обяви Тома Биков.


Обвинението на ГЕРБ обаче не отговаря на истината, тъй като, както "Дневник" писа, на 1 юли България се включи в групата от 130 държави, които подкрепиха реформа на начина, по който се облага дейността на транснацинални корпорации. За тях се предвижда корпоративният данък да бъде поне 15%. Подробностите трябва да бъдат уточнени до октомври, а промяната може да стане реалност до 2023 г. Лидерите на Г-7 се договориха за най-голямата данъчна реформа в света от десетилетия през юни, а сега споразумението ще отиде за политическо одобрение следващата седмица на срещата на Г-20 във Венеция.


Бившият социален министър Деница Сачева поясни, че ако това решение се вземе, от бизнеса ще се вземат 1.250 млрд. лева. Томислав Дончев поиска всички партии да кажат мнението си по темата, а обяснение да даде и президентът Румен Радев, който беше определен като "принципал на правителството".

Критиките на ГЕРБ към служебното правителство

Енергийният министър поиска отстраняване на ръководството на "Булгартрансгаз"

Служебният министър на енергетиката Андрей Живков поиска от "Българския енергиен холдинг" да отстрани ръководството на "Булгартрансгаз" ЕАД. Поводът са действията на ръководителите на държавното дружество, свързани с проекта "Балкански поток", съобщи пресцентърът на министерството.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Юлия Лазарова


В края на миналата седмица от Комисията за енергийни и водно регулиране обявиха, че при реализацията на проекта "Булгартрансгаз" ЕАД не е поискал предварително одобрение от КЕВР както на сключването на договорите за изпълнение на строителните дейности, така и на банковите заеми, с които са извършени плащанията за тях. Всичко това е в нарушение на Наредбата за лицензиране на дейностите в енергетиката, отчитат от Комисията за енергийно и водно регулиране.


Сключените договори за заем от страна на "Булгартрансгаз" ЕАД са увеличили задлъжнялостта на газовия оператор от 4 млн. лв. в началото на 2019 г. на над 2.6 млрд. лв. днес. Тези договори е трябвало да бъдат одобрени от КЕВР, но "Булгартрансгаз" ЕАД изобщо не е уведомило комисията за тях, се казва в прессъобщението.

Рашков: Борисов е дал нареждане да се омаловажават действията на МВР

Прокуратурата има желание да доминира в разследванията, а от бившия премиер Бойко Борисов са получили указания да омаловажават действията на полицията, това каза министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Според него това се разбирало от коментари на представители на прокуратурата по случаи за подготвено купуване на гласове, разкрити от МВР. "Не може главния прокурор да е подчинен на политически ръководител. Настоящият премиер не се намесва в работата на прокуратурата. С какво право бившия премиер (Бойко Борисов, б.а.) влияе", попита Рашков.


Той подчерта, че по закон МВР има самостоятелни правомощия по разследванията и трябва да работи без натиск от прокуратурата. Според Рашков и в Пловдив, и във Варна прокурори не правят нужното за да се стигне до повдигане на обвинения за изборни престъпления. Вътрешният министър каза също, че има и заплахи от прокуратурата към говорителите на областните дирекции да не разпространяват информация за работа по престъпления, свързани с търговията с гласове.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Юлия Лазарова


Попитан само ГЕРБ ли купуват гласове, Рашков каза: "Няма да отговора на този въпрос. Цитирах случаите, свързани с ГЕРБ, заради наглото поведение на Бойко Борисов, който нарече полицаите милиционери на техния празник.

МВР: Лица, свързани с ГЕРБ, са подготвяли купуване на гласове и в Хасково

"В имущества на лица, свързани с ГЕРБ в Хасковско, са намерени списъци с 28 000 избиратели, които по първоначални данни са използвани на предходните избори на 4 април и е подготвено тяхното използване и за изборите, които предстоят в неделя". Каза пред журналисти днес служебният вътрешен министър Бойко Рашков. По-рано през деня пред БНР той обяви, че данни за готвена търговия с гласове от ГЕРБ има и за Пловдив.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Дневник


Трима са в ареста заради откритите списъци в Хасково, информира директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Станимир Станев. Има данни, че ти са купували гласове за вота на 4 април и са се готвели за подобни деяния и сега. Районната прокуратура в Хасково вече се занимава със случая. Отново ОДМВР-Хасково се занимава и с голям брой издадени медицински удостоверения над 600, с които хора се регистрират да гласуват в подвижна избирателна секция с хартиени бюлетини.


За 13 часа днес е насрочена пресконференция на ГЕРБ, на която вероятно от партията ще отговарят на обвиненията.

ГЕРБ: Намаляването на парите от ЕС за София е политически реваншизъм

Кметове на софийски райони и кметства внесоха днес подписка в Министерския съвет срещу решението на служебния кабинет за намаляване на средствата за София по Плана за възстановяване и устойчивост на ЕС. Тя е подкрепена от над 8000 души. Общинският съветник от ГЕРБ Анна Стойкова коментира, че аргументите за спирането са неоснователни.


Тя уточни, че не отговарят на истината твърденията, че столицата получава твърде голяма част от парите. 12 млрд общо са предвидени за България, а под 5% са за София, поясни тя. Стойкова посочи, че 400 млн. лв. от парите София са за продължаване на метрото, а 42 млн. лева са за изграждане на канализация в четири столични района. За ГЕРБ решението е политически реваншизъм.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Дневник


През миналата седмица вицепремиерът по европейските средства Атанас Пеканов каза на кмета на столицата Йорданка Фандъкова, че София ще получи по-малко средства от Европа. "За пореден път заявявам категорично, че логиката на моята позиция по отношение на финансирането за столицата е чисто икономическа. Пет от шестте района на страната ни са сред най-бедните в цяла Европа. Районът на София не попада сред тях, а продължава да получава несъразмерно голяма част от средствата и парите ще бъдат намалени", беше аргументът на Пеканов. Той допълни, че става дума за около 200 млн. лв.

ГЕРБ са купували гласове в Пловдив, Борисов командва Гешев, обяви Рашков

"В Пловдив са се купували гласове от името на партия ГЕРБ. Това са разкрили полицейските служители в Пловдив. Прокуратурата трябва да даде повече информация оттук насетне", това каза днес пред БНР служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.
Според него разследването върви, има разпитани и свидетели, като за момента е ясно, че са се купувани гласове по 30 лв. "МВР е имало данни за тези лица, които са обект на претърсване много преди тази случка, но върху тези лица очевидно е имало чадър", допълни Рашков.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Георги Кожухаров


Според министъра от думите на Борисов в последните дни може да се стигне до извода, че прокуратурата се управлява в момента от него. "Няма как да знае какво става по една проверка, има ли данни за купуване на гласове в Пловдив. Тази връзка е много странна, вече е дразнещо - кой според вас е Прокурорът в държавата - Главният прокурор е този, който командва Иван Гешев - а това е този, който вчера се изказва от Рибарица за случаи, за които не би следвало да има информация - това е Борисов", поясни вътрешният министър.


Коментирайки поздравът на бившия министър-председател Бойко Борисов към служителите на МВР в края на миналата седмица, Рашков отбеляза: "Не може Борисов да дава оценки, още повече че той е завършил съвършено друга специалност, че сега едва ли не все едно се работи по милиционерски, и то след 30 години изминали в преход по пътя към демократичното развитие, че сега сме се върнали да работим така, както е работено до 1989 г., нищо общо няма с това с действителността."


Подробности тук

Минеков: Много хора на високи позиции ще си отидат заради Ларгото

"Ларгото е пълно беззаконие и корупция. Много хора на високи позиции ще си отидат." С тази закана служебният министър на културата Велислав Минеков коментира пред "Нова телевизия" изпратеното от ведомството писмо до управляващия орган на Оперативна програма "Регионално развитие" с възражения по основателността и размера на финансовата корекция, свързана с ремонта на Ларгото в София.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Лили Тоушек


Преди месец той съобщи, че са изчезнали 4.5 млн. евро, като се позова на становище на Европейската служба по измамите (ОЛАФ). Минеков добави, че Министерството на културата по никакъв начин не оспорва констатациите на ОЛАФ, а само финансовите корекции. Според него в извършения ремонт има кражба и уточни, че никога не е казвал, че проектът за Ларгото е законен.

Доверие в служебното правителство имат 42% от българите, според проучване

Доверие в служебното правителство имат 42% от българите, а на премиера вярват 43 на сто. Това показва проучване на "Маркет линкс" сред 1075 пълнолетни българи в периода 18-25 юни по методите на пряко лично интервю и онлайн анкета. То е съвместно на агенцията и bTV.
Политическото напрежение: Вътрешният министър задълбочи конфликта с прокуратурата (хронология)

© Велко Ангелов


От "Маркет линкс" са проучили и нагласите за санкциите "Магнитски". Според 57% от анкетираните те са основателни, а за 17 на сто не са, 26% не знаят.


Според 39% от българите санкциите са намеса във вътрешните работи на страната, а 37% са на противоположното мнение. 24% не могат да преценят.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (303)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Viktor Inox
  Viktor Inox
  Рейтинг: 105 Весело

  Ше отидат при бай Ставри или на Бахамите ? 🎃😄🇹🇷

 2. 2 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  Тези стъклени грозотии бяха направени, за да се махнат жълтите виенски павета пред ЦУМ и бившия партиен дом, два площада бяха омаскарени, за да махнат плочките. И преди са правили ремонти, но после ги пренареждаха, а сега откриват палети с виенски павета по разни вилни дворове.

 3. 3 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1131 Неутрално

  Доверие в служебното правителство имат 42%

  58% нямат доверие в служебното правителство.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 4. 4 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 685 Неутрално

  До коментар [#3] от "deepblue":

  мечтай си, от твоите 58% има едни 20% гласоподаватели за гроб и путреотите, които със страх и в паника ги мразят, а другите не им пука или са прекалено неграмотни да разбират

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 5. 5 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  " Преди месец той съобщи, че са изчезнали 4.5 млн. евро, като се позова на становище на Европейската служба по измамите (ОЛАФ). Минеков добави, че Министерството на културата по никакъв начин не оспорва констатациите на ОЛАФ, а само финансовите корекции. Според него в извършения ремонт има кражба и уточни, че никога не е казвал, че проекта за Ларгото е законен."

  Пътьом, покрай стотиците други престъпни схеми у нас, гербиджа отнесли и едни милиони от проекта Ларгото, 4,5 млн. евро да сме по - точни ! След тях и потоп !

 6. 6 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  "Според 39% от българите санкциите /по закона Магнитски/ са намеса във вътрешните работи на страната, а 37% са на противоположното мнение. "

  >>> Пречат ни да си живеем в собствените лайна, след като сами сме си решили


  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 7. 7 Профил на Viktor Inox
  Viktor Inox
  Рейтинг: 105 Весело

  Тиквата е генерал а Гешев е капрал 🎃😄🇹🇷

 8. 8 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2613 Неутрално

  Не се съмнявам ,че където има ГЕРБ има кражби, и то в големи размери ...Въпроса е друг , това ли е решението за запазване на миналото ?

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5954 Неутрално

  "Ларгото е пълно беззаконие и корупция. Много хора на високи позиции ще си отидат."
  Да си отидат. По законен ред. Проверка, документални доказателства, обвинения, съд, присъда.
  Иначе ще прилича на мутренско бухалчене с такива общи приказки и люти закани.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 11. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  " От "Маркетн линкс" са проучили и нагласите за санкциите "Магнитски". Според 57% от анкетираните те са основателни, а за 17 на сто не са. 26% не знаят."

  Тия 26 % кога най - после ще научат в каква държава живеем от вече близо 30 години ? Какво трява да чуят или видят, че да го разберат, най - после ? ГЕРБ да задигне и пясъка в Сахара ли ? А за 17 % - те процента - там коментарът е излишен, ама поне са далеч под прословутите 80 % на Иво Христов, ако това е някаква утеха !

 12. 12 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2613 Неутрално

  Рашков е на ниво както винаги ...:)) Борисов нищо не разбира от полиция ! От СИК неща , и неща за охранителен бизнес -да !

 13. 13 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5954 Любопитно

  До коментар [#3] от "deepblue":

  Нещо спряха информацията за електоралните нагласи.
  Анкетите са на по-обща тематика от въпроса:"За кого ще гласувате?".

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 14. 14 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2944 Весело

  "Прокуратурата трябва да даде повече информация от тук насетне" - КОЙто си ги е избрал, ТОЙ да им казва! Милиционерите по соц времето глобяваха и за скъсано цвете в парка, а в Пд изпокрадоха цветя, та да си ги цъкнат по градините на село, но полицията не е имала указание или жалба поне за това да даде информация. Изчистването ще е трудно, почти като растежа на хубавите, здрави цветя.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 15. 15 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  "Обяви Рашков"
  БРЕЙ БРЕЙ
  Той два месеца само "обявява"
  Цар е на обявите.

 16. 16 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 685 Неутрално

  До коментар [#11] от "samoedin":

  новини по националните телевизии гледате ли? толкова много тъпотия и боза без съдържание и клю-клю между водещите, даже и в централните новини! масовия Българин е с промит мозък от пропаганда и без умение за извличане на истината! нивото на журналистиката е нула, те са едни политофицери

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 17. 17 Профил на kakva_e_istinata
  kakva_e_istinata
  Рейтинг: 66 Весело

  То пък едно правителство майтап голям. Време е да усетим дейността на правителство на "Спасителите" стига са се крили и стига с тези изяви само във Фейсбук.

  В спора се ражда истината!
 18. 18 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1329 Весело

  ГЕРБ са купували гласове в Пловдив, Борисов командва Гешев, обяви Рашков, небето е синьо, тревата е зелена, а Мутрата е проста.

  Това го знаем и е ясно на всички. Въпросът е ще има ли реален резултат от тези разкрития и действия на милицията.

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 19. 19 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Не е верно ! ГЕШО го командват с едно видео изпълнение на жена му !

 20. 20 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Неутрално

  "Министър"
  "Много хора на високи позиции ще си отидат."
  Я не сакам мен да е добре. Сакам Вуте да е зле.
  Да де, ама Вуте сме ти, аз, ние - суверена, както ни казват.
  МинКулт държи цялата истина да излезе наяве, но същевременно не може да си позволи изискваните финансови санкции - хем боли, хем сърби.
  Тоя си чеше крастата, а Вуте пак го боли:(

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 21. 21 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  До коментар [#6] от "cinik":

  И каква намеса във вътрешните работи е това, просто няма да ги допускат на американска територия и нямат право да оперират с американски банки. Ако могат да избегнат това, да си живеят живота. И България гони опасни за страната субекти и не ги допуска на българска територия, по времето на Костов руски олигарси бяха прогонени без право да идват в България, аз лично познавам един от смесен руско-български произход, който няма право да се върне от Русия в България, лишен е от българско гражданство.

 22. 22 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 688 Неутрално

  "Според него разследването върви, има разпитани и свидетели, като за момента е ясно, че са се купувани гласове по 30 лв."

  Помня по времето на протестите срещу Орешарски и Пеевски, даже интервюта имаше с хора, които разказваха как протестите са платени и по колко пари се плаща. Смях.

 23. 23 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1329 Весело

  До коментар [#3] от "deepblue":

  Неодобрението е 30%.

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 24. 24 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 830 Неутрално

  Интересни заключения на база усещанията на другаря Рашков.
  Фатмака яко е активирал калинките на служебния кабинет.

  Every cradle is a grave.
 25. 25 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1307 Неутрално

  ГЕРБ със сигурност са купували гласове, но нито БСП им отстъпват, на не говорим за ДПС. За тях защо няма нито дума?
  Тоя наистина се занимава с политическа агитация.

 26. 26 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1896 Неутрално

  Колко пъти трябва да му се обяснява на шшкафчо да не си размахва инструмента на публични места!
  Има се предвид каскета де!да не си помислите нещо друго.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Арести Рашков, арести !!!! ......по 72 часа за старт....да търкат наровете, да свикват...... аре по смело, до кога ще чакаме?

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1670 Неутрално

  Оперетното правителство на Радев работи от студията,

  а в това време..

  Няма нито един политически показател който не се е влошил от времето на ГЕРБ - Дончев

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 32. 32 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  Обяви Рашков
  ========================
  Време е за доказателства, до сега само обявяване. В тази държава има Съд и трябва да си даде тежката дума.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 33. 33 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Много "мек" тоя Рашков, голямо разочарование...... твърда ръка трябва оу...... арестите да почват.....

 34. 34 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 642 Неутрално

  До коментар [#15] от "cpl40723722":

  Там е проблема, че МВР може да подава сигнали.... Само да те питам според теб къде се подават сигналите... Сам си отговори защо от 1293940405 сигнала няма и 1 образувано разследване.. Щото оня се занимава с Митьо чорапа и Баба Пена

 35. 35 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  До коментар [#16] от "t5eyes":

  " новини по националните телевизии гледате ли? толкова много тъпотия и боза без съдържание и клю-клю между водещите, даже и в централните новини! масовия Българин е с промит мозък от пропаганда и без умение за извличане на истината! нивото на журналистиката е нула, те са едни политофицери"

  Не ! Нямам телевизор и не гледам телевизия ! Всеки път, когато моите роднини пускат някой канал ( Европа, БТВ....), имам чувството, че влизам в богатоплатена зомби реалност, където хората просто искат да им се промиват мозъците ама направо с кофата ! Предпочитам да пиша, както в случая, защото това изисква усилие, развива творческите спосбности на човек и даже го кара да се позамисля какво твърди и защо 😂 ..........
  Отделно нямам и почти никакво време да стоя и да гледам това, което отровната среда у нас като сапунки се опитва да ми пробута ! И така се чувствам много по - добре !

 36. 36 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#25] от "popovski31":

  Благодарности за чуждестранните "инвеститори" Вълнев и Божков не ги забравяй:)

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 37. 37 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 878 Неутрално

  До коментар [#2] от "Тsonkooo":

  Не са виенски, а унгарски ... това първо !
  Второ ... ако знаеш за дворове застлани с жълти павета, не чакай, а сигнализирай Мине(т)ков ... паветата са обявени за обект с културна стойност и веднага ще бъдат иззети. А, ма е друго да чаткаш, а ?

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 38. 38 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#20] от "petrow1973":

  Тази сутрин по НОВА-ТВ имаше много силно представяне на Минеков. За това допринесоха и глупавите въпроси от конферансието Виктор Николаев.

 39. 39 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1896 Неутрално

  До коментар [#6] от "cinik":И каква намеса във вътрешните работи е това, просто няма да ги допускат на американска територия и нямат право да оперират с американски банки. Ако могат да избегнат това, да си живеят живота. И България гони опасни за страната субекти и не ги допуска на българска територия, по времето на Костов руски олигарси бяха прогонени без право да идват в България, аз лично познавам един от смесен руско-български произход, който няма право да се върне от Русия в България, лишен е от българско гражданство.
  —цитат от коментар 21 на Тsonkooo


  Не могат да оперират с НИКАКВИ банки! Нещо повече дебеланчо и мама праска олекнаха с 30тина милиона, които бяха запорирани по банките.

 40. 40 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1896 Весело

  До коментар [#28] от "MPetr":Ще почакате още, озверели озлобени скотове.
  —цитат от коментар 30 на smotlixx


  Още цяла седмица.

 41. 41 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3910 Весело

  " "В Пловдив са се купували гласове от името на партия ГЕРБ. Това са разкрили полицейските служители в Пловдив. Прокуратурата трябва да даде повече информация оттук насетне", това каза днес пред БНР служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.
  Според него разследването върви, има разпитани и свидетели, като за момента е ясно, че са се купувани гласове по 30 лв. "МВР е имало данни за тези лица, които са обект на претърсване много преди тази случка, но върху тези лица очевидно е имало чадър", допълни Рашков."

  Мургавите ни братя от Столипиново - най - големите евроатлантици ! И само за 30 лева ? Много е паднала мизата за тези избори, като гледам !

 42. 42 Профил на Анонимен7
  Анонимен7
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Минеков започва да я кара точно като досегашните тулупи - пред българските медии говори едно, а в действителност прави друго. БОЕЦ вече обявиха, че докато се пени по телевизиите, всъщност е писал писмо в защита на т.нар. преустройство на Ларгото и напълно е пренебрегнал препоръките на ОЛАФ.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3041 Весело

  Много евтино 30 лв. Тиквата да дава по 100 лв. 🎃😄🇹🇷
  —цитат от коментар 29 на Viktor Inox


  Що да се охарчва, след като има готови и за 30 кинта?

  И щом Му е толкоз евтинджос контингентът на Вожда на Тулупите - смЕтай що за стока са се брале!

  Ми Той и само с по един сужук и куп жакузита-макузита от жипката би пробвал да мине, ама пуста девалвация! На лакардиите ...

 46. 46 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 202 Неутрално

  Борисов с помощта на Гешев са създали перфектното ОПГ. Италианската мафия като вижда как Борисов си има частна прокуратура с послушко-корумпиран гл. прокурор с тъга признават, че са нищо пред тях.

 47. 47 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 743 Неутрално

  До коментар [#30] от "smotlixx":

  =====Ще почакате още, озверели озлобени скотове.=====то точно това е проблема, че голямо чакане падна....... тая пасмина патриидиотско герберастка цял нов затвор и трябва,... или амнистия на кокошкарите че място да им се отвори на тая крадлива сган .....

 48. 48 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 208 Неутрално

  Минеков: Много хора на високи позиции ще си отидат заради Ларгото
  ==============================================================
  май първо ще си отиде Минеков

  Свободата, Санчо...
 49. 49 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1131 Неутрално

  Бойко Чашков -Да претворим делата в думи.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3041 Весело

  Много "мек" тоя Рашков, голямо разочарование...... твърда ръка трябва оу...... арестите да почват.....
  —цитат от коментар 33 на MPetr


  Лично аз предполагам, че ще има арести. Само че по-късно.
  След като Каскетурата им прави чадър на гербиджа и сечено на Правителството - мисля, че ще ги изпоприберат точно преди изборите, когато "мярката" по само полицейските правомощия - до 24 часа - ще е достатъчна да бастиса "прибирането на реколтата".
  Т.е. очаквам масовото окаушване на циганските "дилъри" да е четвъртък-петък ...

 52. 52 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 202 Неутрално

  Трябва много внимателно да следим гласовете от Турция и ще видим как заради молитвите на Борисов на килимчето пред Султана ще има огромна изненада а именно, че ОПГ-то ГЕРБ ще вземе 60+ % от турските гласове и така ще изпрати ДПС на пето място. С една дума вече спокойно може да кажем, че ГЕРБ са най-голямата протурска партия с директна подкрепа от Султана!!!

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1517 Неутрално

  Някой от невежите 38%, може ли да обясни каква намеса във вътрешните работи на България е забраната за Мама и Пеев да оперират със системата за международни разплащания?

  Те ли са факторите за вътрешите работи на България и свещените карви за функционирането на държавата?

 55. 55 Профил на Случаен минувач
  Случаен минувач
  Рейтинг: 69 Неутрално

  "Доверие в служебното правителство имат 42% от българите, според проучване" на 1075 респондента... Е, 1075 спрямо 7 милиона е извадка от 0.015%... Със същата база респонденти може да изкарате 40% настроения, че земята е плоска.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2333 Неутрално

  ...Нещо спряха информацията за електоралните нагласи...
  —цитат от коментар 13 на Незнайко в Слънчевия град


  Електоралните нагласи са пределно ясни от година и повече!
  Партиите на ПРОТЕСТА печелят изборите и то категорично!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 58. 58 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Неутрално

  [quote#38:"hrx16647690"]До коментар [#20] от "petrow1973":Тази сутрин по НОВА-ТВ имаше много силно представяне на Минеков.
  Мазохизъм - Човек, който обича сам да си причинява болка.
  Намираш ли прилика?

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 59. 59 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4682 Неутрално

  Рашков, лъжливото овчарче?
  —цитат от коментар 50 на Полковник Паликъщов


  Кой има влязла в сила присъда за лъжа? Май не е Бойко Рашков, а е един друг Бойко!?

 60. 60 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3041 Весело

  Трябва много внимателно да следим гласовете от Турция и ще видим как заради молитвите на Борисов на килимчето пред Султана ще има огромна изненада а именно, че ОПГ-то ГЕРБ ще вземе 60+ % от турските гласове и така ще изпрати ДПС на пето място. С една дума вече спокойно може да кажем, че ГЕРБ са най-голямата протурска партия с директна подкрепа от Султана!!!
  —цитат от коментар 52 на Ivan Stoyanov


  Глупости!

  И що пък ви хрумна, че Турция - да, Турция, а не просто и дори "Ердо" - ще си бастиса националната политика заради мазния ибрикчия от Банкя? Щото е мно'о убав?
  Щото Му дължи нещо? На тая бита карта?

 61. 61 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 3964 Неутрално

  Доверие в служебното правителство имат 42% от българите, а на премиера вярват 43 на сто.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  Поредната стъкмистика, кой е платил за нея за да знаем колко да вярваме?

  ДБ: Време е да спечелим България
 62. 62 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2205 Неутрално

  До коментар [#32] от "AModoMio":Не разбрах, Борисв на стекове или на луканка е изял не знам кой си ... бизнесмен ... пак от разкритията на Рашков-дамаджаната
  —цитат от коментар 44 на ironhorse  Ще разбереш след една сежмица .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2205 Неутрално


  сежмица
  седмица

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1670 Неутрално

  "ГЕРБ: Намаляването на парите от ЕС за София е политически реваншизъм"

  Честито на гласувалите за левия разградски тротоар

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 65. 65 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  До коментар [#13] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Щото знаят че Възраждане, Божков и Жан Виденов набират скорост а не им се ще да го признаят щото допълнително ще засилят хора да гласуват за тях.

 66. 66 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1131 Неутрално

  [quote#57:"Рим"][/quote]

  И почват вазаимно да се ръфат за кокала както в 45 НС.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 67. 67 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1896 Неутрално

  До коментар [#11] от "samoedin":

  Пясъка в Сахара + леда на Антарктида.

 68. 68 Профил на nix1130
  nix1130
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Абе ще ви свърши и вашия мандат и ще трябва да отговаряте за думите си с доказателства. Ама тогава ще заквичите че ви репресират. Комунисти мал*ни

 69. 69 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2333 Неутрално

  Тези стъклени грозотии бяха направени, за да се махнат жълтите виенски павета пред ЦУМ и бившия партиен дом, два площада бяха омаскарени, за да махнат плочките. И преди са правили ремонти, но после ги пренареждаха, а сега откриват палети с виенски павета по разни вилни дворове.
  —цитат от коментар 2 на Тsonkooo


  Не е само това.
  Объркаха тотално движението в центъра!
  Двете самостоятелни пътни платна идващи от Люлин, трябваше да продължат до Партийния дом на комунистите и от там да се разделят еднопосочно по бул. "Цар Освободител" и "Дондуков"...
  "Стъклените гризотии" можеше да останат по средата...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 70. 70 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4843 Неутрално

  ГЕРБ: Намаляването на парите от ЕС за София е политически реваншизъм

  Горкото лелче!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 71. 71 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2205 Неутрално

  [quote#57:"Рим"][/quote]


  ++++++
  С тази разлика, че партиите на протеста бяха миналата година, а днес са партии на ПРОМЯНАТА .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 72. 72 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  “ГЕРБ са купували гласове в Пловдив”

  Най накрая да го кажат. Не че не го знаем, но друго си е да излезе от МВР, иначе може да си припомним резултата на ромската баронеса фандъка еъв Факултета, Филиповци и Христо Ботев, ама тогава герп държеше МВР и никой нищо не каза. Нужно е да се разследва и да има осъдени от ръководството на герп, не само дребноте кокошкари в ромските махали.

 73. 73 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  До коментар [#61] от "Полковник Паликъщов":

  бТВ

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 74. 74 Профил на Viktor Inox
  Viktor Inox
  Рейтинг: 105 Весело

  Ген.Янев 42% - Ген.Тиква 10% ... Не ни тряят избори да хабим още 100 милиона 🎃😄🇹🇷

 75. 75 Профил на tapat0p
  tapat0p
  Рейтинг: 341 Неутрално

  Рашковизми... За Пловдив няма проблем да се каже самата партия, а за другото място (не си спомням къде точно) щели да обявят коя е партията след изборите :D

 76. 76 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 830 Неутрално

  Интересна анти-ГЕРБ кампания се разиграва. Интересно чии КАПИТАЛИ седят зад нея :)

  Every cradle is a grave.
 77. 77 Профил на acarid
  acarid
  Рейтинг: 771 Неутрално

  5% от Плана за софийски градски проекти
  0% от Плана за русенски градски проекти
  Или поне половин милиард пъти по-малко!

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3041 Весело

  ГЕРБ: Намаляването на парите от ЕС за София е политически реваншизъмГоркото лелче!!!
  —цитат от коментар 70 на КМЕТ В СЯНКА


  Мдам. Направи и рЕзнаха масчицата за крадене ....опс! ... за ремонти на ремонтите, де!

  Сега проектите ще трябва да се изпълняват оптимално и максимално бездалаверно, а фатките с анексите да ги забравят.
  УжасТ напра'о! Нек'ъф ужасТ, нек'ъф аТ!

  Прочее ... снимката на видната общинска гербидж-дрогарка ...
  Само като я види човек - за по-нагоре от склададжийка в Терснаб би ли я назначил?
  Ама сред гербиджта - лети!

 80. 80 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  До коментар [#54] от "Ще върнем България в Европа":

  Мислете малко, днес може да посочват наистина корумпирани лица, но утре просто ще посочат неудобните лица, без доказателства без съд Щатите посочват някой о готово, не става така. Отделно как така посочват давалите корупция а е същия ден посланичката Мустафа приема на среща тоя дето е вземал парите - Борисов. Основанията за включване на Божков в списъка са сигнала който точно Божков е изпратил до американците че е давал пари на Горанов, като резултат тоя който подава сигнала е в списъка а Горанов не. Не се заблуждавайте че Щатите мислят за демокрацията в България като налагат тия санкции, мислят само за собствения си интерес. Това ли са само лицата дето са участвали в корупция и защо Щатите включват само и точно тези лица. Пеевски от една година разпродава всичко отлично е знаеш какво точно ще се случи, цялото нещо е като едно скроено представление.

 81. 81 Профил на Viktor Inox
  Viktor Inox
  Рейтинг: 105 Весело

  Купуването на гласове е престъпление - Арестувай Тиквата 🎃😄🇹🇷

 82. 82 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2853 Неутрално

  Електоралните нагласи са пределно ясни от година и повече!
  Партиите на ПРОТЕСТА печелят изборите и то категорично!
  —цитат от коментар 57 на Рим


  Нали ги спечелиха веднъж, що не направиха правителство :)

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2333 Неутрално

  Рашков, тази сутрин по БНР пред Силвия Великова:
  "МВР откри списък с 28 000 избиратели редом с визитната картичка на депутата от герп-пкп Георги Станков " Семката"....

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 85. 85 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  Борисов с помощта на Гешев са създали перфектното ОПГ. Италианската мафия като вижда как Борисов си има частна прокуратура с послушко-корумпиран гл. прокурор с тъга признават, че са нищо пред тях.
  —цитат от коментар 46 на Ivan Stoyanov


  За съжаление не си запознат със скандалите които текат в момента в Италия и тяхната Прокуратура.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 86. 86 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  Мнозинството мислели, че "Магнитски" било намеса във вътрешните работи!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 87. 87 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1123 Неутрално

  А когато получите сигнали, че гласове се купуват от БСП, Атака и ДБ информацията се крие :)

 88. 88 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1768 Любопитно

  Кой ли управлява МВР, докато този се занимава с ПРОПАГАНДА???

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  Алоу! ГРОБ! Мои роднини дойдоха снощи през Сърбия в БГ...По преки впечатления. Магистралата в Сърбия до границата с БГ - ПЕРФЕКТНА! След минаване на тапата 5-6 часа на границата, направена от шибаните БГ митникрадци, за пътуването е нужен всъдеход от висок клас, такъв който би се справил на най-кофти терена съществуващ на Марс. За "удоволствието" да си разбиваш бъбреците по БГ полигона за тестване на трактори, веднага са им дръпнали около 600 чешки крони, сигурно месечна винетка. През Сърбия са минали за няколко евро общо. Това срещу не знам си колко си милиарда ЕС субсидии, а Сърбия със собствени средства.

  мурзилка
 91. 91 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  "Герб са купували гласове в Пловдив"
  Ако това твърдение на Рашков се окаже вярно , няма защо да се учудваме от скимтенето на Буци вчера по телевизора.

  SHADOWS of SOFIA
 92. 92 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Неутрално

  "Намаляването на парите от ЕС за София е политически реваншизъм"
  Трябва да проявим разбиране към Пеканов. Роден в чужбина, работил за чужбина, случаен в правителството, трябва да блесне някак си - как, като започне да налива вода в пясъка: "тези пари да отидат за образование и здравеопазване на всички български граждани, а не само към отделни проекти в столицата"
  Нали твоите колеги се скъсват да ни обясяват колко нереформиран системи са това. И сега- видял едно око и него да извади:(
  А бе аланкоолу, колко народ се вози на метрото, докато отива на работа?
  Ами Севро-запада и Севро-юга пристигащ всеки ден тук да си изкара хляба?
  Тия пътища (гадни, неподдържани) с приказки или съкращения да ги поправяме.
  Да ти пратя майките, чиито деца останаха без детски градини в София?
  Гявол, една седмица ти остава и си отивай моя град!

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  До коментар [#44] от "ironhorse":

  Ма ти мислиш ли преди да напишеш нещо?

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 95. 95 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1974 Неутрално

  До коментар [#91] от "К2":

  Лъже като дърт комунист. Тази му мисъл се е появила докато е тествал един от дванадесетте си нужника... Еврика! Извикал другаря Рашков!

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 96. 96 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2333 Неутрално

  ++++++ С тази разлика, че партиите на протеста бяха миналата година, а днес са партии на ПРОМЯНАТА .
  —цитат от коментар 71 на niksan1


  И така да е!
  Важното е да спечелят над 120-130-140 места в парламента!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 97. 97 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  🐞 🐞 🐞🎃🎃🎃

  мурзилка
 98. 98 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1131 Неутрално

  Тази седмица:
  -Пили,яли и гласували.
  Другата седмица:
  -Ривали

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 99. 99 Профил на spearhead
  spearhead
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Дневник, моля намерете си коректор и/или образовайте списващите журналисти, защото езиковите им познания по предполагаемо майчиния им език - български - са ужасни.
  Например може да почнете с уроци по пълен и непълен член - слага се на съществителни от мъжки род, ед. ч., когато са подлог в изречението. По тази причина "Коментирайки поздравЪТ на бившия министър-председател Бойко..." е неправилно. Трябва да е "Коментирайки поздравА...", т.е. какво коментира.
  Както са ни учили в началното училище до 4-ти клас проверката е много проста (като един бивш мин. председател) - когато съществителното отговоря на въпроса "кой" (тук не е като оня другия въпрос за "Кой"), то съществителното е подлог и съответно с пълен член, ако е в м.р., ед.ч.
  И това е само един пример. Статиите ви напоследък са пълни с безобразни граматически и правописни грешки. За стилистика и използване на времена дори няма да отварям дума.
  Поздрави!

 100. 100 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  До коментар [#89] от "jzd32671451":

  Посмали, манго :D

  мурзилка
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK