Изборното студио на "Дневник" на живо: Кой и как ще управлява България (хронология)Кой и как ще управлява България след изборите? Ще има ли истински победител? Ще се съберат ли достатъчно гласове за мнозинство, което да излъчи правителство ? Как ще преговарят "партиите на протеста" и какви компромиси ще трябва да бъдат направени ? Възможно ли е да има нови предсрочни избори ?
Успяха ли усилията срещу купения вот ?


Това са ключови въпроси, чиито отговори очакват всички, след като гласуването на 11-ти юли приключи. Ще ги чуете в изборното студио на "Дневник". Може да гледате на сайта тук на сайта, в сайта на "Капитал" и в страниците на двете медии във фейсбук (тук и тук) и в YouTube канала на "Дневник". Този път студиото може да гледате и в онлайн платформата bgtime.tv. А от 20 часа и в ефира на "ТВ+".


Ключови моменти от разговорите в студиото може да проследите в тази статия
Какви са правилата за гласуване и какво предстои четете
тук.
Как преминава изборния ден, четете тук
Вержиния Велчева, юрист: Борисов говори като свършен човек, ГЕРБ ще върви надолу по-бързо от БСП

Вержиния Велчева

© Юлия Лазарова

Вержиния Велчева


"От нищо не зависи политическото бъдеще на Бойко Борисов. ГЕРБ ще върви надолу, по-бързо от БСП. Това е трайна тенденция, която ще продължи. Той вече говори като един свършен човек", коментира в изборното студио на "Дневник" юристът Вержиния Велчева. Попитана за коментар на тезата, че Борисов може да се върне при трети извънредни избори на бял кон, тя заяви: "Може би конят ще дойде..."


Според политологът Даниел Смилов въпросът за политическото бъдеще на Бойко Борисов е "висящ въпрос", особено защото при задълбочен прочит на ситуацията около санкциите по закона "Магнитски", се вижда, че Борисов не е извън него. "ГЕРБ е пред тежък избор - пред партията има два пътя: или ще се опита да запази Борисов или търси бъдеще без Борисов. Те са персоналистка партия, свързани са с Борисов", коментира Даниел Смилов.

Парарелно преброяване на "Алфа Рисърч": "Има такъв народ" е първа сила

Парарелно преброяване на 70% от протоколите на "Алфа Рисърч" показа, че "Има такъв народ" получава 24 %, ГЕРБ са втора политическа сила с 23,5 %, БСП са с 13,3 %, Демократична България с 12,7%, ДПС - 11,1 % и "Изправи се, Мутри вън" - 5,5 %. Тези резултати са без данните от чужбина, така че вероятно ще има още размествания

Мая Манолова, "Изправи се, Мутри вън": Ще подкрепим правителство на "Има такъв народ", но с условия

Мая Манолова

© Юлия Лазарова

Мая Манолова


"Гражданите дадоха знак за воля за промяна, сега трябва политиците да се разберат и да си свършат работата. Вотът на хората показа, че те подкрепят промяната. Всяка една от партиите на протеста увеличи своя резултат. Стълбвете, от които няма да отстъпим са повишаване на доходите, преизчисляване на бизнесите, подкрепа за малките фирми, продължаваме ревизията, защото хората искат да знаят истината за управлението на Борисов и съдебната реформа", заяви председателят на "Изправи се, Мутри вън" Мая Манолова. Обединението има 5,5 % по предварителни данни.


Манолова каза, че няма отговор на въпроса каква би била формулата за управление. "Първите, които очакваме да говорят, са "Има такъв народ", те трябва да поемат отговорност да съставят правителство, ние ще ги подкрепим. Но при условие, че стълбовете, зад които заставаме, ще бъдат част от програмата на бъдещото управление", каза още Манолова.

Христо Иванов, "Демократична България": Усилие за управление трябва да има

Христо Иванов

© Велко Ангелов

Христо Иванов


"Политиката като производство на съдържание трябва да се върне. Това е ясното послание на този резултат. Трябва да поемем отговорността и да търсим как да съставим управление. Основният въпрос е за корупцията и как изглеждат правилата, по които живеем. Усилие за управление трябва да има и да е базирано върху ясна задача".


Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов. По предварителните данни обединението се нарежда на трето или четвърто място и може да измести БСП.


"Не сме готови на компромиси по отношение на крайните цели, които си поставяме. Ако едно решение е рационално и то движи към целите, сме готови да го обсъдим. Без тази страшна дума в българския политически живот - компромис. Готови сме на прагматичен разговор", каза още Иванов. "Ние сме готови прагматично да водим разговор на база, ясно поставени цели, не мисля, че някой може да излезе и да предложи от тези резултати", смята още Иванов.


По думите му е време да се подходи професионално и да се говори с останалите партии за това как да има правителство.

Даниел Вълчев: Нямаше драматизъм в тези избори

Даниел Вълчев

© Юлия Лазарова

Даниел Вълчев


"Резултатите се възпроизведоха от преди два месеца, но ситуацията е различна от преди два месеца, в няколко аспекта. Днес няма никакво съмнение, че илюзиите на Борисв, които поддържаше от една страна, че няма кой освен ГЕРБ и че западът и САЩ вярват единствено на Борисов. Притеснява ме, че при трите големи проблема, които ГЕРБ остави - организираните кражби, пълзащото опростачване и управлението на ръчна скорост на държата, само първото горе долу шанс да бъде заличено или намалено. Не виждам по същество никаква светлина и перспектива останалите да бъдат решени. Гръм има, но Радецки го няма", коментира в изборното студио декантът на Юридическия факултет на Софийския университет Даниел Вълчев.


"Ако трябва да обобщим - избирателната активност е по-ниска, защото в тези избори няма драматизъм. Няма който спечели, ще направи натам насам. От миналите избори се съгласихме, че ще има правителство около партията на Слави Трифонов и хората не чувстват, че от техния глас, нещо важи", каза още Вълчев.


Според него ще бъде сформирано правителство, за което не е ясно доколко ще бъде стабилно.

Павел Вълчев, "Алфа Рисърч": Най-вероятно "Има такъв народ" ще има още осем мандата

Рекордно ниска избирателна активност на парламентарни избори - бройката ще е под 3 милиона. Ниската избирателна активност не бива да ни пречи да правим анализ на резултатите, такива каквито са. Близки позиции на ГЕРБ и "Има такъв народ" - партията на Слави Трифонов ще увеличават с осем мандата в бъдещия парламент. Ако резултатите от първите данни се потвърди, партиите на протеста, ще имат 110 места в новото Народно събрание.


Това бяха част от коментарите и анализа на Павел Вълчев от "Алфа Рисърч" в изборното студио на "Дневник".


Какви са данните на агенцията след официалния край на изборния ден - тук


"Демократична България" са с голям ръст, което е голям успех. Вотът от чужбина ще се отрази на битката между БСП и "Демократична България". Вот от чужбина ще е в полза на "Демократична България", както и вероятно ще реши битката между "Има такъв народ" и ГЕРБ.


"Ниската активност се дължи на това, че хората искат политиците да вземат решения, а не да очакват от тях да променят нещата. 15 % от хората се притесняваха от машинното гласуване. Други притеснения имаше с опашки и жегите", каза още социологът.


"Младите хора в по-малка степен отидоха да гласуват. Емоционалният вот не беше толкова висок, колкото изборите през април", каза още Вълчев.

Валдес Радев с колаж за машинното гласуване

Изборното студио на "Дневник" на живо: Кой и как ще управлява България (хронология)


"Машинното гласуване" - Режисьорът Valdes Radev, известен с колажите и меметата си в социалните мрежи, коментира с ирония и усмивка изборния ден - специално за "Дневник".

Мариан Колев, "Хиполенд" за състоянието на бизнеса: Съдията не може да е вуйчо на един от капитаните

Мариан Колев, "Хиполенд"

© Юлия Лазарова

Мариан Колев, "Хиполенд"


"Много бизнеси малки и големи станаха по-смели и започнаха да кзват едно към едно какво се случва с тях. Истинският бял бизнес обича правилата, регламентите, нещата да са ясни. Не мисля, че законите, които регулират бизнесите са лоши, но органите, които се занимават вече 10 години, са политически обвързани, те са далеч от бизнеса и иконимиката".


Това коментира Мариан Колев, собственик на "Хиполенд" в изборното студио на "Дневник" в панела за икономиката. Колев стана публично известен след като публикува критична позиция в социалните мрежи, в която "благодари" на полицията, че синът му е бил обгазен с химическо вещество на антиправителствения протест в центъра на София на 2 септември. След това икономическа полиция, данъчни служители и други институции влязоха в един ден на проверка във веригата.


"Не може Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) да може да унищоижи, когото пожелае и не може тя да е политически обвързана. Понеже сме в период на финал на Европейско първенство: не може съдията да е вуйчо на капитана на единия отбор. Нещото, което очакваме след тези избори, е бизнесът да има правила. Да подобрим грешните неща в сегашните закони и да направим така, че съдията да не е вуйчо на капитана на един от отборите. Политиката няма работа в бизнеса. Не може политиката да влияе на бизнеса", каза още Колев.

Кирил Петков: При трета вълна от COVID 19, затварянето на бизнеси трябва да е крайна опция

Кирил Петков, служебен министър на икономиката

© Юлия Лазарова

Кирил Петков, служебен министър на икономиката


"Най-големият риск е трета вълна от разпространение на COVID 19 октомври месец. Ваксинирането е абсурдно ниско. Третата вълна носи огромем риск от ново затваряне на иконимиката и нова фиксална нужда да се подпомагат предприятия. Рискът от трета вълна е и икономически, не само здравен. Трябва да се подготвим и много по-умно да се направи стратегия за тестване и ваксинация. Затварянето на бизнеси трябва да е крайна възможност. Бизнесите трябва да осъзнаят, че не е само въпрос на здраве, но и на икономика".


Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков в изборното студио на "Дневник". По думите му "по-пазарна и по-умна политика ще да даде възможност за преориентиране на икономиката".


Попитан за критиките, че инвестицията на германската компания Nеxt.е.GО за производство на електрически автомобили в Ловеч е свързана с братята Кирил и Георги Домусчиеви, Петков заяви, че "винаги може да се измислят негативни елементи. В Ловеч наистина е негов теренът (бел. ред. на Кирил Домусчиев), но мажоритарният инвеститор, са немската компания", каза още Петков

Инвестицията, привлечена от Автомобилния клъстер в България, ще бъде около 140 млн. евро като до края на тази година се очаква да бъдат разкрити 1 000 нови работни места. Повече за проекта - тук


"Ако човек работи с парите на данъкоплатеца, резултатите са същите като в частния сектор - това осъзнах за времето, в което съм министър", заяви Кирил Петков и отново повтори, че критиците могат да говорят, каквото си искат.


"За да можем да си вършим работата като хората, трябва да има свобода. Искам да благодаря на президента Радев, не ми вдигна един път телефона да ми каже какво да правя. Без тази свобода, аз не бих влязъл в никое правителство. Когато си свободен, вземаш решенията със скоростта, с която искаш. Беше чест да работя за данъкоплатеца по начин, че работя за собствените си пари. И ако мога да го правя така пак, бих го направил", отговори Петков попитан дали би участвал и в редовно правителство.


Той си представя България, в която хората са богати.

Бойко Рашков: Стартът, започнат от служебното правителство, може да продължи, ако някои хора останат

Бойко Рашков, служебен министър на вътрешните работи

© Юлия Лазарова

Бойко Рашков, служебен министър на вътрешните работи


Служебният вътрешен министър Бойко Рашков смята, че парламентарните избори протичат най-честно от предишни години. "Мога да ви информирам, че до настоящия момент изборите протичат нормално. Една предварителна оценка, много по-честно от други години. Мисля, че това е основание за извод, че вървим напред", заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков в изборното студио на "Дневник".


По думите му нарушенията са ограничени. "Около 400 % ръст за започналите разследвания против политическите права на гражданите - купуването и продаването на гласове", каза още Рашков и допълни, че активната работа на МВР е предизвикало "шок в някои политически лидери, които направиха доста непремерени изказвания по отношение дейността на МВР. Години наред системата за купуване и продаване на гласове е била смазана", твърди още Рашков.


Дълги години имаше един български политик, който казваше: "Пак ги бих. Но как? С честни средства? Със законни средства?"


"Шокира ме, че на много места, кметовете, директорите на горските стопанства се занимават с купуване и продаване на гласове. На места част от тези хора са били поставяни в зависимост, че ще получат дърва за огрев, ако гласуват правилно. Т.е. това е рекет. Рекетира се избирателя, което е отвратително, от представители на държавни предприятия", каза още служебният вътрешен министър.

"Стъпката с машинното гласуване е успешна. Защото това е първата стъпка за миниране на купения вот. Най-лесното което може да се направи, е самите партии, които организират тези негативни явления, да застанат на демократичното си място и да бдят за законността на изборите, а не МВР да върви, когато нещо е свършено",
казва още Рашков. Самото министерство е в неудобна ситуация. По закон трябва да преследва такива престъпления.


Попитан дали би приел покана да стане вътрешен министър, Рашков отговори така: "Аз смятам, че този старт, който започна от служебното правителство, не трябва да бъде спиран. Това може да се случи, само ако хората, които са започнали, да останат. Да се прецени в кои сектори, да бъдат оставени хората да работят".


Рашков заяви, че мечтае за България, която е правова държава.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (161)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 140 Неутрално

  Не знам кой ша управлява,ама Ицето ше е министр председател!🥳👍

  Много съм прост
 2. 2 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1259 Весело

  "Кой ще управлява България"

  Никой, щото пак не могат да съставят кабинет.

  Наесен до урните с тъжна песен.

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 3. 3 Профил на skw42563365
  skw42563365
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Не е много висока избирателната активност май. Ходете да гласувате преди да почне мача, че тогава като се напиете хептен няма да гласувате. А и Уимбълдън финал ще има съвсем

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3199 Любопитно

  Абе дали щракащите с пръсти и люпещи семки най-после ще видят "вожда" от плевенските села?С някъква конкретна теза и идея...Или само "балета" от послушници.....

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 7. 7 Профил на Edvard Grieg
  Edvard Grieg
  Рейтинг: 243 Неутрално

  За 4-и път спира тока днес при перфектно слънчево време и това се случва в различни части от града на различни интервали. Кметицата ни е ГЕРБоляк. Много ги е шубе значи...

  Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.
 8. 8 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 140 Любопитно

  Скандално ниска избирателна активност, при която очаквано ГЕРБ ще спечели заради твърдия си електорат от даскалици, полицаи, чиновници и купен/организиран вот. Гражданите масово бойкотират машинното гласуване и активността към 16:00 е почти колкото активността към 13:00 през 2017-та! Кой гений на мисълта предложи да се гласува само с машини? Трите имена ако може? Да връщат скапаните машини и нови избори след месец само на хартия!
  —цитат от коментар 4 на vgu52649531


  Не е ли по добре да са гласува с пръстов отпечатък?А който очаква неква промяна.......нема го коментирам.Направи си промяната САМ.Оспехи занапреде(както казва Бетона)!🐪🐪🐷🐷🐪🐪

  Много съм прост
 9. 9 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 1186 Неутрално

  До коментар [#3] от "skw42563365":

  Не е много висока избирателната активност май. Ходете да гласувате преди да почне мача, че тогава като се напиете хептен няма да гласувате. А и Уимбълдън финал ще има съвсем
  —цитат от коментар 3 на skw42563365


  Е, няма как след мача да гласуват. Изборния ден е до 20 ч. Иначе си прав:трябва да се гласува.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  Аз пък си мисля , че служебното правителство ще продължи да управлява.

 12. 12 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 140 Любопитно

  За 4-и път спира тока днес при перфектно слънчево време и това се случва в различни части от града на различни интервали. Кметицата ни е ГЕРБоляк. Много ги е шубе значи...
  —цитат от коментар 7 на Edvard Grieg


  Едва ли някой го е шубе.По- добре открии разликите между цар,пожарникар и чалгар.😎

  Много съм прост
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на Голяма Балига
  Голяма Балига
  Рейтинг: 432 Неутрално

  До коментар [#10] от "selqnin":

  Ха ха, като че ли досега не се управляваше от същи кръг, инсталирал начело бивша мутра, пожарникар, бодгард на Тато, който е прочел една книга през живота си. Само вие гербавите не виждате шиши и сараите в огледалото. Но нищо важно е да има Рев в Хаоса, като гледам резултатите още повече рев и сополи ще има в зайчарника тази вечер.

  Време е да изметем Доган, Дебелото момче, каскета и Барба Ганьос в ЗАТВОРА.
 15. 15 Профил на skw42563365
  skw42563365
  Рейтинг: 724 Неутрално

  27% към 4 часа слабо ми се вижда

  Що така стана ?

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 17. 17 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 140 Любопитно

  27% към 4 часа слабо ми се виждаЩо така стана ?
  —цитат от коментар 15 на skw42563365


  Щото всички обичат Бойко!?🐵🐷🐵🐷🐵

  Много съм прост
 18. 18 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Неутрално

  До коментар [#7] от "Edvard Grieg":

  Това си е милиционерска уйдурма 100%.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Неутрално

  До коментар [#10] от "selqnin":

  Казах ти да си търсиш нова работа ама не слушаш. Сега ще видиш що е то постна пица.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#14] от "Голяма Балига":

  Дали видяхте "...ще ПРОДЪЛЖИ да я управлява"???или просто си пишете без да четете???

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на skw42563365
  skw42563365
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Ужас, при такава ниска активност ДПС ще изкарат много

 23. 23 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  До коментар [#11] от "pro_bono":

  май това е целта

  но разлика няма - това е "добрата" новина
  лошата е... ами същата

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 24. 24 Профил на pernikforbg
  pernikforbg
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Скандално ниска избирателна активност, при която очаквано ГЕРБ ще спечели заради твърдия си електорат от даскалици, полицаи, чиновници и купен/организиран вот. Гражданите масово бойкотират машинното гласуване и активността към 16:00 е почти колкото активността към 13:00 през 2017-та! Кой гений на мисълта предложи да се гласува само с машини? Трите имена ако може? Да връщат скапаните машини и нови избори след месец само на хартия!
  —цитат от коментар 4 на vgu52649531


  Не познаваш психиката на държавните служители от средния ешалон - те се радват като им махат началниците калинки! А машините са сложени за неграмотниците, които по принцип на мрънкащи неудачници!

 25. 25 Профил на pernikforbg
  pernikforbg
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Скандално ниска избирателна активност, при която очаквано ГЕРБ ще спечели заради твърдия си електорат от даскалици, полицаи, чиновници и купен/организиран вот. Гражданите масово бойкотират машинното гласуване и активността към 16:00 е почти колкото активността към 13:00 през 2017-та! Кой гений на мисълта предложи да се гласува само с машини? Трите имена ако може? Да връщат скапаните машини и нови избори след месец само на хартия!
  —цитат от коментар 4 на vgu52649531


  Не познаваш психиката на държавните служители от средния ешалон - те се радват като им махат началниците калинки! А машините са сложени за неграмотниците, които по принцип на мрънкащи неудачници!

 26. 26 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Неутрално

  ИТН застига ГЕРБ, ДБ застига БСП. Разликите са по 2 пункта. Дали гласовете от чужбина ще променят нещата не знам, но е много вероятно ДА. ПатрЕотите ще са под чертата.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 33 Неутрално

  Уморих се да броя вече, колко пъти подред Баце пере всичко живо по пътя си! Респект!

 29. 29 Профил на Голяма Балига
  Голяма Балига
  Рейтинг: 432 Неутрално

  До коментар [#20] от "selqnin":

  Колкото след 04.04 така ли ще управлява? Най-верочтния сценарий е продължаване на служебния кабинет и още повече смешен плач в Банкя.

  Време е да изметем Доган, Дебелото момче, каскета и Барба Ганьос в ЗАТВОРА.
 30. 30 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Весело

  До коментар [#10] от "selqnin":

  Ами защо не гласува за 23?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 31. 32 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1522 Неутрално

  рашков в студиото на Дневник, евала, поклон :)))

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 32. 33 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 221 Неутрално

  "Бойко Рашков: Изборите протичат много по-честно от други години"
  Факт! КОлкото и да се опитват от някои политически партии да внушат, че има напрежение... На 4-ти април беше най-голямата изборна пародия. Днес е в пъти по-добре.

 33. 34 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  Уморих се да броя вече, колко пъти подред Баце пере всичко живо по пътя си! Респект!
  —цитат от коментар 28 на Корабов


  Хайде като "пере" Баце ти, нека да направи правителство и да управлява! Може пък още 500 милиона километра магистрали да построи Баце ти! :-)

 34. 35 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  Само не ми е ясно защо сте наредили Слави най - отпред????? До 17:00 часа резултатите показват, че ГЕРБ водят, поне засега!!!

 35. 36 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 375 Неутрално

  Ще управляват БСП, ДПС, ДБ и останалите им сателити като Отровените Мая Костинбродска и Дончева Ванко 1.

  Славчу ще си отстъпи партията на Радев!

 36. 37 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  Кво стана та не ядохме?
  —цитат от коментар 31 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  Какво не ядохте? Не ти ли дадоха поне мъхничко от фурмите? :-)

 37. 38 Профил на skw42563365
  skw42563365
  Рейтинг: 724 Неутрално

  За да имаме такава ниска активност, значи отнякъде има голям отлив. Може би от БСП има голям отлив и отказ от гласуване. Не знам

 38. 39 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 140 Любопитно

  "Бойко Рашков: Изборите протичат много по-честно от други години"Факт! КОлкото и да се опитват от някои политически партии да внушат, че има напрежение... На 4-ти април беше най-голямата изборна пародия. Днес е в пъти по-добре.
  —цитат от коментар 33 на themtrx


  Колко пъти?🐵

  Много съм прост
 39. 40 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 33 Неутрално

  "Бойко Рашков: Изборите протичат много по-честно от други години"Факт! КОлкото и да се опитват от някои политически партии да внушат, че има напрежение... На 4-ти април беше най-голямата изборна пародия. Днес е в пъти по-добре.
  —цитат от коментар 33 на themtrx


  Ама как, разбира се!Хората такаса наплашени, че не смеят да отидат да гласуват дори! невиждано ниска активност!
  ОФ-то прави избори! За забравилите историята.....
  Бивши хора....

 40. 41 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  До коментар [#33] от "themtrx":

  о, да

  устами Бойко Рашкова истина глаголе!
  абе ква истина - жив Глас Божий е Рашков!
  утре ако не го канонизират за светец - повече няма да стъпя в църква!
  а ако не го включат в "Отец, Син и Дух" като Четвърти Елемент - направо анатема на еретиците от БПЦ!!!

  сериозно: наистина ли вярвате на това ченге?

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 41. 42 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  И като са по 'чесни' Борисов па бие, само дето 2 месеца лъжи, излъгахте 1%

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 42. 43 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  До коментар [#40] от "Корабов":

  наплашени... или отегчени... или им просветва, че в играта на избори винаги печели "казиното", а?

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 43. 44 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 155 Неутрално

  До коментар [#40] от "Корабов":

  Глупости, наплашени. Хората са по почивки и изобщо не им пука за избори. Смешното е, че дори след подобен оглушителен шамар, политиците ще говорят за победители и с цялата си безподобна наглост ще коментират, какво народа бил искал.

  "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета"- Марк Твен
 44. 45 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  До коментар [#4] от "vgu52649531":

  "Кой гений на мисълта предложи да се гласува само с машини? Трите имена ако може? Да връщат скапаните машини и нови избори след месец само на хартия!"

  Румен Радев,Христо Иванов, Мая Манолова, Слави Трифонов и всичките им депутати..........
  Ако трябва да ги изброяваме поименно.........
  Лошото е, че сега всички ще се измъкнат със всякакви оправдания и никой няма да поеме отговорност!

 45. 46 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 669 Неутрално

  Както и при предните избори, добрите новини изглеждат повече от лошите (ако се доверяваме на резултатите до момента). ГЕРБ няма да управлява, т.е. чегъртането продължава, всякаквите малоумници покрай МВРО, Марешки, Костя Копейкин, Черепа, са чао. Негативното е че промяната е минимална и все още значителна част от сънародниците ни се идентифицират с модела "имам човек".

 46. 47 Профил на smotlixx
  smotlixx
  Рейтинг: 680 Неутрално

  До коментар [#42] от "diq55699032":

  Но Мая и подобни политически адвантюристи (като дебелото динамично дуо със сините ризки) са успели да отвратят много хора от политиката, се оказва.

 47. 48 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5934 Неутрално

  Нова Конституция и мажоритарен вот.
  Това е изходът.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 48. 49 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  До коментар [#28] от "Корабов":

  Ще състави ли правителство?

  Или ще чака наесен да “отвее” Радев като изгорял вестник, да го млати като мачка о дирек, да го отнесе като куцо пиле домат?

  Кво дума Шехерезада?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 49. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 51 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  До коментар [#46] от "kapitan_laino":

  “... всякаквите малоумници покрай МВРО, Марешки, Костя Копейкин, Черепа, са чао.”

  ТОВА Е ГОЛЯМАТА НОВИНА!!!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 52 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 140 Неутрално

  Нова Конституция и мажоритарен вот.Това е изходът.
  —цитат от коментар 48 на Незнайко в Слънчевия град


  Нема изход.☠☠☠

  Много съм прост
 52. 53 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  До коментар [#34] от "vassilun":

  3,33 астрономически единици магистрали викаш?
  хм
  малко са за мъж кат ББ!
  минимум 30!
  от единия край на Слънчевата система - до другия
  и това за един мандат!
  през следващия - до Алфа Центавър!

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 53. 54 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 33 Неутрално

  До коментар [#40] от "Корабов":наплашени... или отегчени... или им просветва, че в играта на избори винаги печели "казиното", а?
  —цитат от коментар 43 на Николай Теллалов


  отегчени? от кого, от "новите" ли? защото преди 2 месеца не бяха!

 54. 55 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  До коментар [#50] от "diq55699032":

  “ Ако дневник се стиската да сервират алкохол,
  Рашков от уважаван наблюдател
  ще стане бърз гост...”

  Гешев няма ли да отвори мултиохладителя да почерпи някоя тънка ичкия?

  Докато още наема помещението, де...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 55. 56 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3198 Неутрално

  За 4-и път спира тока днес при перфектно слънчево време и това се случва в различни части от града на различни интервали. Кметицата ни е ГЕРБоляк. Много ги е шубе значи...
  —цитат от коментар 7 на Edvard Grieg


  при 100тина лева за ups и 3 бона за машина за гласуване такова оправдание е несъстоятелно

 56. 57 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Весело

  До коментар [#19] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Поклон за "мъдростта"... нали знаете къде да си я "поставите", дрОгарьо?!

 57. 58 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#21] от "Корабов":

  я окажи кой е любимия газопроводчик на путин!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 58. 59 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  До коментар [#7] от "Edvard Grieg":

  "За 4-и път спира тока днес при перфектно слънчево време и това се случва в различни части от града на различни интервали. Кметицата ни е ГЕРБоляк. Много ги е шубе значи..."Кметицата ли направи така, че още от снощи да има машини които въобще не тръгват???? Кметицата ли направи така, че в някой секции на обяд още нямаше нито един гласувал, щото машината не тръгва и се чакаше разрешение от ЦИК да преминат на хартиено гласуване,и повечето чакащи въобще се отказаха да гласуват??????? Кметицата ли направи така, че машината да пуска касови бележки..........?
  У още един куп излагации! Да не говорим от колко секции пуснаха видеа, как хора от комисиите отиват и директно обясняват и показват къде какво да натискат избирателите?????? Къде е тайната на вота??????? Доколкото ми е известно,тоя път не ГЕРБ подготвяха изборите,и не те отговаряха за машините!!!! Затова не се опитвайте тоя път пак да си измивате ръц
  Абсолютен, абсолютен провал!!!! И

 59. 60 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#28] от "Корабов":

  Този път можеш да не го броиш.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 60. 61 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Разстроено

  До коментар [#48] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Мажоритарният вот със сигурност е "изходът" от остатъците от партийно - политическата ни система...!

 61. 62 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1399 Разстроено

  ГЕРБ водят. Как няма да водят — помислете само колко номенклатура създадоха за толкова години, местна и държавна. А колко обвързани с тях бизнесмени. Сега стегнаха редиците, защото се изплашиха. Мислеха си, с комунистите се разбирахме, с Бойко се разбирахме, и със Слави ще се разберем. Но Рашков ги изплаши. Усетиха несигурност не само за положението си, но и за свободата си. И се мобилизираха. Разбираемо.
  Но не разбирам защо другите не проявят активност и не се занесат до урните?!
  Сутринта един господин обясняваше от телевизора, че няма да гласува, защото нямал избор. Предлагали му 23 топли бири, а той искал студена. Тези хора не ги разбирам. И Христос да слезе на земята, и на него ще намерят кусури. Ако не са зависими, значи са снобари.
  ТОПЛИ ИМ БИЛИ БИРИТЕ!!!

 62. 63 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#35] от "galina georgieva":

  Кои резултати лельо?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 63. 64 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#38] от "skw42563365":

  Махалите ги няма. На ГЕРБ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 64. 65 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 683 Неутрално

  ГЕРБ водят. Как няма да водят — помислете само колко номенклатура създадоха за толкова години, местна и държавна. А колко обвързани с тях бизнесмени. Сега стегнаха редиците, защото се изплашиха. Мислеха си, с комунистите се разбирахме, с Бойко се разбирахме, и със Слави ще се разберем. Но Рашков ги изплаши. Усетиха несигурност не само за положението си, но и за свободата си. И се мобилизираха. Разбираемо.Но не разбирам защо другите не проявят активност и не се занесат до урните?! Сутринта един господин обясняваше от телевизора, че няма да гласува, защото нямал избор. Предлагали му 23 топли бири, а той искал студена. Тези хора не ги разбирам. И Христос да слезе на земята, и на него ще намерят кусури. Ако не са зависими, значи са снобари. ТОПЛИ ИМ БИЛИ БИРИТЕ!!!
  —цитат от коментар 62 на Fiji


  Вие сте пак на опашката.

 65. 66 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  До коментар [#26] от "Николай Колев":

  "ИТН застига ГЕРБ, ДБ застига БСП. Разликите са по 2 пункта. Дали гласовете от чужбина ще променят нещата не знам, но е много вероятно ДА. ПатрЕотите ще са под чертата."

  Незнам!Нои познати са гласували в Австрия,и казаха че там е слаба избирателната активност. Нямало никой те като отишли да гласуват. И там имали право на избор, питали ги как искат да гласуват, машинно или с бюлетина! Явно още едно право на българите в чужбина, което в България го няма!

 66. 67 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  До коментар [#54] от "Корабов":

  от перманентната измама "изберете нас, всичко ще се промени, ще живеете прекрасно"

  а "новите" - какво им е новото? същите клишета, същите "визии", същите мераци

  властта по принцип, по природа, по същина е враг на народа
  всяка власт

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 67. 68 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Неутрално

  До коментар [#50] от "diq55699032":

  Не съм виждал снимка да спи с шише като вожда ти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 68. 69 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Неутрално

  Само не ми е ясно защо сте наредили Слави най - отпред????? До 17:00 часа резултатите показват, че ГЕРБ водят, поне засега!!!
  —цитат от коментар 35 на galina georgieva


  За да не се налага да ги разместват.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 69. 70 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#57] от "selqnin":

  В рамка над шкафчето ви може би?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 70. 71 Профил на madridchanin
  madridchanin
  Рейтинг: 620 Неутрално

  Резултатите до 16:00 според Пик :Герб 24 %ИТН 22 %БСП 15 %ДБ 11 %ДПС 9,5%СМВ 4.9 %ПАТРИОТИ 3.5 %
  Според Блиц : Герб 23.5 %ИТН 21.5%БСП 15. 5%ДБ 10.8 %ДПС 9.8 СМВ 5.2 %

 71. 72 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2870 Весело

  При видимо отсъствие на платен вот Герб и ДПС губят гласове, а и служебното правителство не остави и ден, без да им извади някое мръсно бельо. Въпреки това заедно с БСП ще имат повече от другите 3 партии, уви. Няма да е лесно съставянето на правителство и този път, без негласната подкрепа на социалистите няма да стане.
  Така както е тръгнало, ИТН ще изпревари Герб на финалната права, особено с гласовете от чужбина.

 72. 73 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 235 Весело

  До коментар [#15] от "skw42563365":

  На третите избори ще е 17%

 73. 74 Профил на peen40
  peen40
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Не съм виждал снимка да спи с шише като вожда ти.
  —цитат от коментар 68 на КМЕТ В СЯНКА


  Кой е предполагал,че Румката ще назначи бивш комунистически следовател за вътрешен министър?!

 74. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 76 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#59] от "galina georgieva":

  А какво ще споделиш за СИЕЛА? Каква е нейната роля в изборите и чия фирма е?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 76. 77 Профил на madridchanin
  madridchanin
  Рейтинг: 620 Неутрално

  До коментар [#61] от "selqnin":

  За това мощен вот за Слави Трифонов! 👍👍👍✌️✌️✌️✌️

 77. 78 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Весело

  До коментар [#66] от "galina georgieva":

  В маалите няма никаква избирателна активност, нещо към 15%. Не знам защо така. Само знам, че:
  - бЕлата кобила умрЕ;
  - жипката са хчупи;
  - шкембе-патрЕотите минават на 'апчета.
  Дали няма причинно-следствена връзка

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 78. 79 Профил на skw42563365
  skw42563365
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Очаквахме 60%-65% активност, а то и 40% няма да стигне. Може и рекордно ниска да излезе

 79. 80 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  Ще управляват БСП, ДПС, ДБ и останалите им сателити като Отровените Мая Костинбродска и Дончева Ванко 1. Славчу ще си отстъпи партията на Радев!
  —цитат от коментар 36 на Дария Колев


  И каИкато я отступи на Радев , кой ще купува гласове за него??
  Щото днес Слави с кошничката разнасяше семки и бонбонки.

 80. 81 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Неутрално

  До коментар [#71] от "madridchanin":

  Кой им вярва на тия ПАРЦАЛИ???

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 81. 82 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3440 Неутрално

  До коментар [#4] от "vgu52649531":

  и какво ти пречат машините?

 82. 83 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Неутрално

  До коментар [#72] от "boevbisser":

  Вече са ги изпреварили.Ще има много препикани герберасти.
  Бойко призовава да тичат да гласуват за него
  В ПАНИКА СА!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 83. 84 Профил на madridchanin
  madridchanin
  Рейтинг: 620 Неутрално

  До коментар [#48] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Разбира се, това иска и Слави Трифонов. За това мощен вот за Слави Трифонов

 84. 85 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Неутрално

  До коментар [#74] от "peen40":

  Какъв е проблема?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 85. 86 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  До коментар [#78] от "Николай Колев":

  “В маалите няма никаква избирателна активност, нещо към 15%.”

  Преди две седмици обясних зако: ако след изваждане на картата от слота излизаха 50-левки, това щеше да разпали евроатлантически пламък в сърцата на мургавите братя.

  А така - хем им се гласува, хем немат желание.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 86. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 88 Профил на madridchanin
  madridchanin
  Рейтинг: 620 Неутрално

  До коментар [#81] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Българският народ ✌️✌️

 88. 89 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2870 Весело

  До коментар [#83] от "КМЕТ В СЯНКА":

  На мен ми е все едно кой ще е първи, искам да се стигне до редовно правителство с работещ парламент. Само със служебно правителство не може и не бива да се управлява, или поне не дълго време, особено държава като нашата. Другото са подробности.

 89. 90 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#82] от "pontius_glarus":

  На калпав милиционер и машините му пречат!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 90. 91 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 201 Неутрално

  Един български политик, който казваше: "Пак ги бих."
  Благодаря ти адаш!:)

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 91. 92 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1578 Весело

  До коментар [#61] от "selqnin":За това мощен вот за Слави Трифонов! 👍👍👍✌️✌️✌️✌️
  —цитат от коментар 77 на madridchanin


  ..........хаааа........хААААА..........!!!!!.........учиндолският смешник.........!!!!!?????!!!!!!.......аматьорска РАБОТА.......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 92. 93 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1036 Неутрално

  До коментар [#71] от "madridchanin":

  Като ти гледам източниците, по-добре не се напрягай да се правиш на информиран.

 93. 94 Профил на onzitam
  onzitam
  Рейтинг: 37 Неутрално

  Скандално ниска избирателна активност, при която очаквано ГЕРБ ще спечели заради твърдия си електорат от даскалици, полицаи, чиновници и купен/организиран вот. Гражданите масово бойкотират машинното гласуване и активността към 16:00 е почти колкото активността към 13:00 през 2017-та! Кой гений на мисълта предложи да се гласува само с машини? Трите имена ако може? Да връщат скапаните машини и нови избори след месец само на хартия!
  —цитат от коментар 4 на vgu52649531


  Нали машИналното гласуване гарантираше купуване и организиране на вота?

 94. 95 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#88] от "madridchanin":

  Вервай си!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 95. 96 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  До коментар [#89] от "boevbisser":

  +++

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 96. 97 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Разстроено

  Усещате ли как комунето започва да говори като премиер...?
  Ами, "честито" на как бяха онези хора от миналото лято...."протестиращите"....

 97. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 99 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 33 Неутрално

  До коментар [#21] от "Корабов":я окажи кой е любимия газопроводчик на путин!!!
  —цитат от коментар 58 на КМЕТ В СЯНКА


  Давай кмете, "ден, година храни...."

 99. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK