На живо

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Юлия ЛазароваЛидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов продължи да използва "Фейсбук", за да съобщава важни политически решения. Днес той обяви в страницата си в социалната мрежа, че оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер, като обеща и ревизиране на проектокабинета си. Решението му доведе до подигравателен коментар от ГЕРБ и разединение в "Изправи се! Мутри вън!". От другите парламентарно представени партии не коментираха действията на Трифонов.


Бившият премиер Бойко Борисов за пореден път няма да влезе в парламента, въпреки че е избран за депутат. В същото време, въпреки опасенията му, не влезе и в ареста, след като даде показания в дирекция на полицията. Централната избирателна комисия обяви окончателното разпределение на местата в 46-ото Народно събрание.


Подробности вижте в хронологията!
Изборната комисия обяви официално имената на депутатите

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Юлия Лазарова


Централната избирателна комисия обяви кои са избраните депутати в 46-и парламент. На страницата си комисията публикува решение, с което обявява избраните за народни представители. 28 от новите депутати са избрани в два района и затова са длъжни в еднодневен срок след писменото им уведомяване да заявят в ЦИК в коя листа желаят да останат избрани. Еднодневният срок започва да тече от второто по ред публикуване на решението на ЦИК на интернет страницата на комисията и в бюлетина на БТА.


Кои са избраните за депутати вижте тук,

Решението на Трифонов за ревизиране на кабинета разедини "Изправи се! Мутри вън"

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


Поведението на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов все повече напомня на това на Бойко Борисов. С тези думи Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън" коментира пред БНР решението за ревизиране на проектокабинета и оттеглянето на Николай Василев като премиер. Така той изрази коренно различно мнение спрямо Мая Манолова, която е лидер на политическата сила, от която е избран за депутат. Малко по-рано през деня тя поздрави Трифонов за решението му.


"Ще има ново 20, което е като старото 20! Сега вождът ни е сърдит - такъв прекрасен кабинетен кабинет ни е събрал, пък ние не го щем! Ако искаш да си сериозен политик обаче, не постъпваш по този начин. За съжаление, приликите с политическото поведение на Борисов стават все по-видими. Още една прилика с поведението на Борисов е, че все някой друг му е виновен. Извинете, това не се прави така и не трябва да е така! Защото ние вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем", каза Хаджигенов

ГЕРБ: Това е първото правителство, което подава оставка, преди да е избрано

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


"Това е първото правителство в историята, което подава оставка, преди да е избрано". Така от партия ГЕРБ коментираха решението на Слави Трифонов да оттегли предложения от него за премиер Николай Василев, както и да ревизира проектокабинета си, съобщава Би Ти Ви.


"Колкото сериозно и отговорно беше представено това правителство, толкова отговорно и сериозно беше и прибрано. Това е първото правителство в историята, което подаде оставка, преди да е избрано", посочват в кратката си позиция от ГЕРБ.

Мая Манолова подкрепи Слави Трифонов за ревизирането на кабинета

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


Председателят на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова подкрепи решението на Слави Трифонов да оттегли предложения от него за премиер Николай Василев, както и да ревизира част от състава на проектокабинета си. "Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов", написа в профила си във "Фейсбук" Манолова."Приветстваме решението на Слави Трифонов да предложи друг състав на кабинет. Това е стъпка в правилната посока към постигане на консенсус на партиите на промяната за общи действия. Борисов да не бърза да потрива доволно ръце. Усилията за устойчива промяна на модела изискват именно намирането на съгласие, прозрачност и гаранции за реформи. Сигурна съм, че готови за такива решителни реформи хора ИТН може да посочи до дни в един силен отбор. Прозрачно. С дневен ред какъвто хората очакват. И с персонален състав приемлив за широката общественост", пише още Манолова.

Слави Трифонов оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер и ще предложи ревизиран състав на кабинета

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)


Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви с пост във "Фейсбук", че оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер и ще предложи ревизиран състав на правителство.


"Само за три дена върху него се изля огромна помия. Оказа се, че няма никакво значение колко са образовани кандидат-министрите, колко добри специалисти са, колко ясни приоритети има пред тях. Оказа се, че това не е важно за онези медии и политици, които нарочиха Николай Василев за проводник на ДПС, твърдение, което няма нищо общо с истината. Въпреки това, аз разбирам, че страната няма нужда от нестабилност и нови избори. За мен не е толкова важно какви лъжи изрекоха част от партиите, които не са от статуквото. За мен е много по-важно да се "изчегърта" моделът ГЕРБ от обществения и политически живот на страната", обяснява решението си Трифонов.


Той допълва, че партията съвсем скоро ще предложи новия министър председател и ревизиран състав на Министерски съвет. "И понеже вярвам, че всичко трябва да се случва публично пред вашите очи, утре в БТА, точно в 13 часа, част от политическото ръководство на "Има такъв народ", заедно с г-н Николай Василев, ще дадат пресконференция, на която ще отговорят на всички въпроси на всички журналисти", анонсира Трифонов.


Подробности - тук.


Караянчева се оплака, че системата "Хеър-Ниймайер" ѝ откраднала депутатското място

Избирателната система "Хеър-Ниймайер" е откраднала депутатското място на ГЕРБ в Кърджали, каза днес пред БНР бившият председател на Народното събрание и водач на листата на партията на Борисов в града.
Тя няма да е депутат в новия парламент, като свои представители от Кърджали ще имат ДПС с четири депутатски места и "Има такъв народ" с едно.


След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Юлия Лазарова


Методът "Хеър-Ниймайер", използван при пропорционалната избирателна система, разпределя местата в парламента на принципа на най-големия остатък, в резултат на което има случаи партия с малко гласове в даден район да получи мандат от него. Той е благоприятен за по-малките политически играчи, за разлика от метода на най-високата средна стойност (Д`ондт), който дава повече места на големите партии.

Цветозар Томов: Неморално и незаконно е да се отказваш от депутатско място

Практиката избрани за депутати личности да отказват да влизат в парламента е незаконна и неморална. Неморална, защото легитимира една предизборна лъжа, коментира днес по "Нова телевизия" говорителят на Централната избирателна комисия Цветозар Томов. Поводът беше поредният отказ на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да стане народен представител.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Георги Кожухаров


По време на среднощното заседание на ЦИК самият той е гласувал "против" заличаването на бившия премиер и на кмета на Благоевград Илко Стоянов от списъците с избрани за народни представители. Томов добави, че като цяло е против ЦИК да решава подобни казуси.


"Смятам, че тази практика трябва да бъде прекратена и тя не е насочена срещу конкретни депутати. За мен това е важен въпрос и няма да спра да го отстоявам", каза още Томов.

Избирателната комисия обяви окончателните резултати и мандати

Централната избирателна комисия публикува окончателните резултати от предсрочните парламентарни избори и разпределението на мандатите в Народното събрание. Имената на народните представители в 46-тото Народно събрание ще бъдат оповестени на 18 юли.


Кандидатите, избрани в два многомандатни района, имат един ден да заявят в комисията от коя листа желаят да влязат в парламента.

Партиите, коалициите и инициативните комитети имат срок до до 18 юли да премахват поставените от тях агитационни материали.

Гласове в левицата за съюз с формациите на Христо Иванов и Мая Манолова

Коалиция "БСП за България" да предложи съюз с "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!", поиска днес във "Фейсбук" избраният за депутат от левицата Георги Кадиев. Според него това е единственият начин към днешна дата да няма нови избори.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


"Няма значение кой формално е получателят на мандата - получава се заедно, целите се формулират заедно, правителството се предлага заедно, гласове в подкрепа се търсят заедно. Просто ще свършим това, което ИТН трябваше да свърши. Заедност и равностойно партньорство е ключово. Може да не се харесваме, но това е без значение. Не ни ли казахте точно това на изборите", попита той своите избиратели в социалната мрежа.


Такава коалиция обаче би имала 83 депутати. Ако се има предвид, че съюз с ГЕРБ не е приемлив, то останалите гласове до 121 трябва да се търсят от ДПС (29) и "Има такъв народ" (65).


В понеделник БСП обяви, че няма да подкрепи сглобения от Слави Трифонов кабинет, като се появи и идея, ако левицата получи мандат от президента, да предложи състава на служебното правителство за редовен кабинет.

Заради загубата на един депутатски мандат за БСП в Русе водачът на листата в региона Крум Зарков предлага на ръководството на местната структура да избере дали той или някой друг от кандидатите да бъде народен представител.
В отворено писмо до социалистите той казва: "Ако тези органи ми гласуват доверие, аз няма да пестя усилия, за да изпълним предизборните си обещания към региона и страната. Ако не - ще работя не по-малко усърдно, за да може друг от нашата русенска листа да го направи."

Борисов: Всички сигнали срещу мен са "Някой нещо чул"

По-малко от час от след влизането си в дирекцията на полицията Бойко Борисов излезе, като обясни, че са искали информация от него по три сигнала от 2009 до 2012 г. "Всичките са за това, че някой нещо чул, докато правил крос", поясни лидерът на ГЕРБ. "Те са за заплаха, че някой ще го ям", допълни той.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


На 28 май в телевизионно интервю служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков каза, че ще сезира прокуратурата за действия на бившия премиер. Той разказа за своя среща с анонимен свидетел, който твърди, че Борисов го е заплашил. Според анонимния свидетел Борисов му казал: "Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо."
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


"Започвам с ЦИК, която в желанието си да ме унижава, ме остави депутат. Но като такъв няма как да ме призоват тук и затова посред нощ си смениха решението", каза Борисов в началото на изявлението си.


Подробности тук

Борисов на излизане от полицията

Подкрепящите Борисов пред дирекция на полицията

Под възгласи на фенове Борисов влезе в Дирекция на полицията

Под възгласи "Бойко, Бойко!", "Рашков - позор", "Радев - позор" бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в сградата на дирекция на полицията днес сутринта за "снемане на сведения" малко преди 10 часа днес.
Още към 9.30 пред сградата се събраха десетки негови привърженици.


След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


Засега няма официална информация по какъв повод е изпратена призовката. Борисов сам разказа, че я е получил. На влизане в дирекция на полицията той не каза нищо, само помаха за поздрав на почитателите си.


След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


Сред подкрепящите Борисов беше бившият депутат Спас Гърневски, който го окуражи с думите: "Кураж, шефе!".


За момент се породи напрежение между феновете на лидера на ГЕРБ и жена, говореща на руски, която се представи като журналист от Беларус, работещ за "Ал Джазира". Тя попита на руски: "Защо журналистите не подкрепят своите колеги, над които ГЕРБ и Борисов оказват натиск". Спас Гърневски гневно поиска от жената да говори на български, а на отговора и, че не знае езика отговори: "Тогава какво правиш тука".


След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко Ангелов


Според Би Ти Ви събирането в подкрепа на Борисов е организирано от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки. Сред присъстващите можеха да се видят също бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, бившият зам. външен министър и лидер на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев и др.

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Велко АнгеловПодробности тук

Окончателно: Партията на Слави има 65 депутати, а ГЕРБ 63

Централната избирателна комисия обяви късно снощи разпределението на мандати за партиите и коалициите в 46-ия парламент. "Има такъв народ" ще има 65 народни представители, ГЕРБ-СДС - 63, "БСП за България" - 36, "Демократична България" - 34, ДПС - 29, а "Изправи се! Мутри вън!" - 13.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Георги Кожухаров


На изборите са гласували 2 775 754 от общо 6 668 540 избиратели по списък. От тях с машини са гласували 2 477 943, а с бюлетини - 297 812. Недействителните гласове, т.е. недействителните бюлетини, са едва 9342. С "Не подкрепям никого" са гласували 35 201.


Според решението на комисията гласовете за "Има такъв народ" са 657 829, или 24.08%, а за ГЕРБ-СДС - 642 165, или 23.51%. За "БСП за България" са гласували 365 695 избиратели, или 13.39%, а за "Демократична България" - 345 331, или 12.64%. Гласовете за ДПС са 292 514, или 10.71%, а за "Изправи се! Мутри вън!" - 136 885, или 5.01%.

С 0.5% проблеми с машините за гласуване България поставила световен рекорд

Справихме се перфектно. Поставихме световен рекорд по нисък процент повреди на машините за гласуване, каза днес пред Би Ти Ви шефът на фирмата-доставчик "Сиела - Норма" Веселин Тодоров. Той посочи, че различни дефекти са показали 60 машини, или половин процент от всички. "Нормалното в световен мащаб е 2%", допълни Тодоров.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Лили Тоушек


Най-често проблеми са показвали принтерите и четците на картите, но техниците по поддръжката са се справили о, каза още той. Тодоров така и не отговори на въпрос чия собственост са машините в момента и дали са платени. "Могат да ни глобят, защото изнасяме информация по договора. На този въпрос могат да ви отговорят от ЦИК", поясни директорът на "Сиела - Норма".

Избирателната комисия все пак разреши на Борисов да не е депутат

Централната избирателна комисия все пак реши да освободи лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от задължението да бъде народен представител. Това се вижда от решение на ЦИК, публикувано на сайта й. Късно снощи членовете й първоначално отхвърлиха неговото заявление, но след това все пак са го прегласували. Няма да е депутат и избраният миналата седмица за кмет на Благоевград Илко Стоянов от "Има такъв народ". Неговото заявление беше отхвърлено покрай това на Борисов.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Георги Кожухаров


В парламента по свое желание не влизат още Николай Колев от ДПС за район Стара Загора и Григор Горчев от ГЕРБ-СДС за район Плевен.


На брифинг тази сутрин ГЕРБ изрази възмущението си от действията на ЦИК. Тома Биков заподозря, че решението е преразгледано в късните часове на нощта, защото в казуса е замесен и представител на "Има такъв народ".

"Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов

Демократична България" планира да разговаря с парламентарната група на "Има такъв народ" в желанието си да продължи усилията да се реализира първият мандат за съставянето на правителство. Това заяви пред БНР съпредседателят на коалицията Христо Иванов.


"Като се събере парламентът, ще поканим парламентарната група на "Има такъв народ" на дискусия по задачите и смятам, че може да има здрав разум и конструктивност, разговаряйки за задачите. Ако искат - публично, за да няма съмнения, че става дума за порции", поясни той.


"Демократична България" иска да дискутира по три въпроса - програмата на бъдещия кабинет, за елементи от персоналния му състав, сред когото вижда много читави хора, както и подхода. "Този подход, тази формула от отказване от създадени програмни очаквания и историята на част от хората е проблематична за "Демократична България", каза Иванов.

След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Дневник


Той допълни, че ако се стигне до разговори, обединението ще постави въпроса за лустрацията и така неминуемо ще се стигне до конкретните спорни фигури в проектокабинета, предложен от Слави Трифонов.


По думите на Иванов в 45-ия парламент е имало много добро взаимодействие между "Демократична България" и "Има такъв народ" и неговата формация се е опитала да пренесе това на по-високо лидерско ниво, но до разговори не се е стигнало. Дефектът, по думите му, обаче може да се превърне в ефект на ниво парламентарни контакти в следващото Народно събрание.


Повече подробности тук.

Познавам част от министрите, те не са зависими, каза Милен Велчев

"Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява.
Познавам около половината от обявените кандидати за министри от Слави Трифонов и категорично не смятам, че те са зависими от нечии указания. Те са успешни професионалисти, които няма нужда в тази фаза на кариерата си да са марионетки на когото и да е", каза днес пред БНТ бившият финансов министър в правителството на НДСВ Милен Велчев.
След изборите: Трифонов оттегли Николай Василев и ще ревизира проектокабинета си (хронология)

© Георги Кожухаров


В отговор на въпрос, той каза, че предложеният за премиер Николай Василев е бил най-силният глас за твърда финансова политика в правителството на НДСВ.


Според Милен Велчев държавата няма нужда от държавна банка като Българската банка за развитие. Той изрази и мнение, че едва ли ще се намери сериозен инвеститор, който да иска да я купи, при положение че тя дори няма клонова мрежа.


Велчев е на мнение, че е необходима актуализация на на бюджета, макар че в миналото тази дума е станала синоним на провал или дефицит.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (512)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 854 Неутрално

  Вижте сега как да стане работата.
  Всяка една банда да излезе с предложение за кабинет.
  После, съобразно с това къде е мандата, се гласува: да или не.
  Аз, не че гласувах, ама мога да освирквам.
  Досега всички банди се изредиха на туземците, само една още не сме видли.
  Тия, дето им мине номера обаче, или правят проевропейски реформи, или отиват в манастир.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3327 Весело

  ""Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"
  =============
  Хората трудно се разделят с мечтите си.

  Еретик
 4. 4 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4201 Весело

  За "Добро утро" - 30 мин. Христо Иванов по "Хоризонт", като най-важното от интервюто е, че: "Ние сме сериозни играчи"?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 5. 5 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 854 Неутрално

  Какъв диалог, господин Иванов!
  Важни са конкретните политики.
  Свалете на масата плановете за да видим и ние какво има да си говорите.

 6. 6 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 354 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов

  Подкрепям, но само ако диалогът е публичен с излъчване по телевизия/онлайн.... Време е скритите уговорки да останат в миналото.

 7. 7 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 215 Любопитно

  Слаф требе да отстъпи и да даде част от баницата на Ицето.Мое да го напраи министр без портфейл по ромските въпроси!?🥳👍

  Много съм прост
 8. 8 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 691 Неутрално

  ДБ ще разговаря с парламентарната група на "Има такъв народ" като игнорира Слави Трифонов ? Забавно ! По-добре да говорят директно със Сакскобургготски. Няма нужда от посредници.

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4029 Неутрално

  Длъжни са да опитат.

  Поне колкото да принудят Слави да се доизобличи като лъжец, измамил електората си.

  С първо условие: отстраняването на Иван Гешев - да или не.

  Ти обеща!

  И като се отметне - чао и прощавай, ако имаше нещо.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2501 Неутрално

  Велчев и Никито да не са изхарчили вече парите, които окрадоха и пак да се редят на опашка за държавно финансиране? Някой дълг да превалутират, някое имотче да заграбят?

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 11. 11 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Слаф требе да отстъпи и да даде част от баницата на Ицето.Мое да го напраи министр без портфейл по ромските въпроси!?🥳👍
  —цитат от коментар 7 на Контрол на съзнанието


  Жалка картинка сте, как целият ви свят се описва в парче баница с извара....

 12. 12 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4201 Весело

  До коментар [#6] от "themtrx":

  Това го попита и Силвия, взе да му говори за скрити уговорки, как Трифонов искал прозрачност, този я прекъсна два-три пъти, но нормално, човекът все пак е "сериозен играч"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 13. 13 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1050 Неутрално

  ""Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"============= Хората трудно се разделят с мечтите си.
  —цитат от коментар 3 на Костадин Иванов


  Да си подготвят шпаклите и вазелина!
  Като мине процедурата,шляФчу ще мисли,дали или не!!!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 14. 14 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 2452 Любопитно

  Не знам как е в политиката, но в междуполовите връзки не ходиш там, където са те изритали.
  Аксиома е.

  Има и една поговорка, надявам се да не е твърде обидна.
  Не лижеш там, където си плюл.

 15. 15 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Това руско куче от ВТБ не вога да го дишам.

 16. 16 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 215 Весело

  Длъжни са да опитат.Поне колкото да принудят Слави да се доизобличи като лъжец, измамил електората си.С първо условие: отстраняването на Иван Гешев - да или не.Ти обеща!И като се отметне - чао и прощавай, ако имаше нещо.
  —цитат от коментар 9 на Norman Granz


  По кротко,щото до преди 2 дни го обичахте!🤡🤡🤡

  Много съм прост
 17. 17 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 670 Неутрално

  До коментар [#10] от "fpyyh":

  Нееее, те не са такива .... бъркаш нещо,,,,

 18. 18 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 661 Неутрално

  Е, ще станат! Но министър-председател е креатура на НДСВ, а НДСВ, ДПС, ГЕРБ са продукт на бившата Държавна сигурност! Гешев е гарант за процъфтява нето на всякакви зависимости, но всички те водят пак до ченгетата от ДС.

 19. 19 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 677 Неутрално

  "Познавам част от министрите, те не са зависими, каза Милен Велчев"

  Каза още един от зависимите.......

 20. 20 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  Жалка картинка сте, как целият ви свят се описва в парче баница с извара....
  —цитат от коментар 11 на Мамуна

  Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. При герберите е колкото парче баница.

 21. 21 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2738 Неутрално

  Лакмусът изглежда прост - в клана на ДС, оглавяван от Стоян Денчев-библиотекаря попада и Доган. Неслучайно говорим за библиотекаро-сарайски властови център. Христо да заяви че иска консенсусни фигури на хранилките на Доган - горите, пристанищата, енергетиката, Министерство на земеделието - златните гьолове, мобилните инсинератори и ще видите как Слави ще избяга с 200.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 22. 22 Профил на vsg33691538
  vsg33691538
  Рейтинг: 24 Любопитно

  Споделям една публикация, която я намирам за интересна и е свързана именно с изборите..

  https://pomisli.bg/politika/sega-na-kude/

 23. 23 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 215 Весело

  [quote#11:"Мамуна"][/quote]

  Ние ли сме жалки....,или тея дето се самопредлагат за министри?🐵

  Много съм прост
 24. 24 Профил на vsg33691538
  vsg33691538
  Рейтинг: 24 Любопитно

  Споделям една публикация, която я намирам за интересна и е свързана именно с изборите..

  https://pomisli.bg/politika/sega-na-kude/

 25. 25 Профил на chofa
  chofa
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#7] от "Контрол на съзнанието":

  Много си прост.

 26. 26 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Милен Велчев а защо скриха последното от "юпитата" Любка Качакова ?

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 27. 27 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 236 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на ТрифоновПодкрепям, но само ако диалогът е публичен с излъчване по телевизия/онлайн.... Време е скритите уговорки да останат в миналото.
  —цитат от коментар 6 на themtrx


  Тетралните приказки пред камерите не означава че няма тайни договорки. То едното не отменя другото.

  Свободата, Санчо...
 28. 28 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 670 Неутрално

  [quote#20:"Nick F"][/quote]

  На мен ми е интересно, чалгарите за какво мечтаят....?
  Може би да им сервират вчершната баница шпд музиката на някой сигански оркестер с кларинети?

 29. 29 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"

  Не знам някой да е направил диалог с телевизор,
  особено пък ако телевизорът не иска.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 31. 31 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  Да не би да са независими като самия Велчев?

  SHADOWS of SOFIA
 32. 32 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Неутрално

  Хубаво е да има диалог!
  Но все пак от ДБ трябва да знаят, че ще водят диалог с високомерна еднолична чалгарска върхушка, която още от учредяването си работи в условията на пълен мрак и мълчание!
  Точно така работят и вземат решения в герп и ДПС!
  Нямам никакво доверие на чалгарите...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 33. 33 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Не разбра ли че тия са бездиалогови !!!

 34. 34 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 670 Неутрално

  [quote#11:"Мамуна"]
  —цитат от коментар 23 на Контрол на съзнанието
  Ние ли сме жалки....,или тея дето се самопредлагат за министри?🐵[/quote]

  "Жалки" е комплимент за вас. преател....

 35. 35 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Липса на лустрация позволява на тези отломки от миналото да бъдат отново активирани и да ни се надсмиват над късата памет.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 36. 36 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1087 Неутрално

  България е парламентарна република. От 1989г. Да я връщаме пак като партийна република не искаме.
  Слави Трифонов не е избран от народа, значи няма никакво право да реди и предлага кабинети.
  Открийте разликите : Ахмед Доган управлява партията ДПС без да е депутат. И бъдете сигурни, че ако ДПС получи мандат за съставяне на правителство, то ще го направи Ахмед Доган. По същия начин работи и Слави, апропо и Бойко

 37. 37 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Неутрално

  Слаф требе да отстъпи и да даде част от баницата на Ицето.Мое да го напраи министр без портфейл по ромските въпроси!?🥳👍
  —цитат от коментар 7 на Контрол на съзнанието


  С баници, кюлчета и пачки са свързани герп и ДПС! За това, народа ги отхвърли!
  Демократична България печели позиции заради приоритети!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 38. 38 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1859 Разстроено

  С това наведено поведение се търкалят по склона НАДОЛУ въпреки че ситуацията принципно работи ЗА тях и са с ВЪЗХОДЯЩ тренд!!!

 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4029 Неутрално

  До коментар [#11] от "Мамуна":

  “Жалка картинка сте, как целият ви свят се описва в парче баница с извара...”

  Никой не може да ги обрисува по-добре от тях самите.

  Самите метафори, които използват, са от първото ниво на пирамидата на Маслоу.

  Явно така е минал животът им - в подялба на баници. Или в чакане под масата да паднат трохи.

  Не заслужават внимание.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  ' "Демократична България" иска диалго... '

  Не тръгвайте към дъното с диалози с такива като тия. Видя се, че и самите те не знаят какво правят.

  You don't know what you don't know.
 41. 41 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  Мнение от човека който направи бруталната врътка с външният ни дълг- НЕ БЛАГОДАРЯ!!!

 42. 42 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 586 Неутрално

  До коментар [#2] от "Мамуна":

  Като хлебарки изпълзяха. Вчера служебен министър разказа за срещата с ИТН. Каза, че Мики Маус ще коли и беси и ще избира хората. Нали всички се сещате какво означава това. Миленчу дори официално му предложи помощ като н стар приятел. Отврат.

 43. 43 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 1064 Любопитно

  ' "Демократична България" иска диалго... 'Не тръгвайте към дъното с диалози с такива като тия. Видя се, че и самите те не знаят какво правят.
  —цитат от коментар 40 на meteowrite


  Как още трябва да Ви се обеснява ?!?
  Диалог се търси когато се прави програмно или коалиционно правителство !
  Анагън му ?
  Слави обяви , че ще прави кабинет на малцинството , който иска да го подкепи . ТОЧКА !
  Какви диалози Ви се въртят в главите ?!?

 44. 44 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 2961 Разстроено

  И ти Милене, и бившите царедворци и маса народ от ИТН сте зависими, от курса на рублата спрямо долара, щото на един и същ източен килим коленичите с глава надолу!

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 45. 45 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на ТрифоновПодкрепям, но само ако диалогът е публичен с излъчване по телевизия/онлайн.... Време е скритите уговорки да останат в миналото.
  —цитат от коментар 6 на themtrx


  Това беше част от интервюто на Силвия Великова с Христо Иванов тази сутрин!
  Нека разговорите да се излъчват пряко!
  Не съм сигурен обаче, дали чалгарите могат да говорят...
  Сценаристът Тошко се мъчи от време на време да връзва някакви изречения, но общо взето нищо не се разбира от думите му...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 46. 46 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1621 Гневно

  Оф, от сутринта изпълзяха такива като Милен Велчев и Симеон Дянков....
  Гнус!

 47. 47 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1087 Неутрално

  Хе-хее, точно ти не трябваше да адвокатстваш. Нагли копелета!

 48. 48 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  Оф, от сутринта изпълзяха такива като Милен Велчев и Симеон Дянков....Гнус!
  —цитат от коментар 46 на Virgin


  Медийна подготовка.

  SHADOWS of SOFIA
 49. 49 Профил на Dimitar Kunev
  Dimitar Kunev
  Рейтинг: 1023 Неутрално

  ДБ иска не разговори, а министри. Не свалянето на ГешеФ, а грантове. Имам една близка, която се хвали с позиции в "Америка СРЕЩУ Българско. Ясни са ми 101 % ДБ. Защото не са българи в душите си.

 50. 50 Профил на 1908
  1908
  Рейтинг: 100 Неутрално

  Готови били да преговарят с онзи татуирал си Четвъртият конник на Апокалипсиса. Лилавите веднага забравиха програми, след като очите им станаха на долари.

  Няма мрак който светлината да не може да разсее.
 51. 51 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4029 Неутрално

  До коментар [#42] от "mario_m35":

  “Като хлебарки изпълзяха.”

  Нека.

  Така само доказват моята теза още отпреди априлските избори: Слави е мюре, краткосрочен проект, избран да обере протестния вот на недоволните от Бойко Борисов и да го сервира на тепсия на Сарая и Библиотеката.

  Бойко Борисов бе бракуван като ненужен и вреден - време е да бъде заменен с друго подставено лице. Но ... много дърварски бе изпълнено “мероприятието”, много припряно, личеше си опит за съавторство от изпълнителя, който преди само си сричаше кротко от телепромптера...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 52. 52 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Весело

  България е парламентарна република. От 1989г. Да я връщаме пак като партийна република не искаме. Слави Трифонов не е избран от народа, значи няма никакво право да реди и предлага кабинети. Открийте разликите : Ахмед Доган управлява партията ДПС без да е депутат. И бъдете сигурни, че ако ДПС получи мандат за съставяне на правителство, то ще го направи Ахмед Доган. По същия начин работи и Слави, апропо и Бойко
  —цитат от коментар 36 на stanislavdi


  Точно така!
  И още нещо - "милионите" избиратели, които подкрепиха невалидния референдум с тъпите въпроси на чалгарите, изчезнаха!
  Изпариха се!
  А би трябвало да са зад чалгарската партия...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 53. 53 Профил на evgenikus
  evgenikus
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Един изцяло "независим" гражданин, коментира други "независими"!

 54. 54 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3180 Неутрално

  Достойнство и себеуважение са задължителни качества за лидер. Разбира се това може и да не важи за политически лидери

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 55. 55 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2491 Неутрално

  Бате отива на трети избори. Уважавам! Обаче какво ще стане ако все пак БСП направят правителство?

 56. 56 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3109 Любопитно

  Милене бе, фосиле, свърши ли медецът в качето, че се появяваш от небитието?

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 57. 57 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Весело

  ДБ иска .... Имам една близка..... "Америка СРЕЩУ Българско. ... не са българи.
  —цитат от коментар 49 на Dimitar Kunev


  Гаварит Масква!
  Кои са българите?
  Тези дето се обединиха и стигнаха отново до 2-3% ли?

  🤣🤣🤣

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 58. 58 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  До коментар [#55] от "ivanpopov":

  Ако направят врътка с мандата на комунетата това ще е последното действие в историята на това туморно образувание в снагата на Отечеството!
  Биволицата- ездачка отдавна ги води към ликвидация но подобна гнусотия би бил финалният акорд на този фарс което е добра новина за Отечеството!!!

 59. 59 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Весело

  Бяга Борисов, бяга ......мързи го много, не му се работи...

 60. 60 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 633 Неутрално

  Помним престуктурирането на дълга

 61. 61 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1475 Неутрално

  "Познавам част от министрите, те не са зависими, каза Милен Велчев"

  Точно пък Милен Велчев ще слушам какво ми казва.

 62. 62 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6292 Весело

  Христо Иванов е сериозен играч, според самия него, както се обяви в интевюто по радиото.
  Спокойни сме за бъдещето на играта на играчите.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 63. 63 Профил на oolit
  oolit
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Тоя Христо така се промъква към власт и пост, че на човек да му стане неудобно да го гледа как се хлъзга. Плешивия ще взима мандат, обаче Христо ще го кани на преговори. А за какви задачи ще преговарят, той си знае евентуално. Тия хора май всички са стояли дълго време без скафандър в космоса. Пълна липса на връзка с планетата майка.

 64. 64 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6292 Неутрално

  До коментар [#9] от "Norman Granz":

  Парламентът не може да отстрани главния прокурор, защото няма такъв законов механизъм. Това е реалността.
  Не става само с революционен ентусиазъм. Има си процедури. Освен, ако не се взриви някоя църква, докато той е вътре...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 65. 65 Профил на tvr18355030
  tvr18355030
  Рейтинг: 458 Неутрално

  "ще постави въпроса за лустрацията " - Предлагам във въпросната лустрация Х.Иванов да включи и директните наследници на висши комунисти. Само да не се окаже, че ще прее*е половината си партия тогава :-Д

 66. 66 Профил на witch_doctor
  witch_doctor
  Рейтинг: 689 Весело

  За "Добро утро" - 30 мин. Христо Иванов по "Хоризонт", като най-важното от интервюто е, че: "Ние сме сериозни играчи"?!
  —цитат от коментар 4 на hamiltonf


  Хахахааа... хоризонт слушала копърката..!?

 67. 67 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 920 Неутрално

  Не знам дали си спомняте, но Велчев като министър купи огромна сума в долари, когато доларът беше най-скъп. Месецслед това доларът пада значително и загубите за България бяха огромни. Познайте от три пъти, кой продаде доларите на България на най-скъпата цена.

 68. 68 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  Ейййй, как ми липсваше Милен Велчев....Добре, че са чалга глупендерите, да излезе наяве отново той, Шулева и други политически боклуци и крадци!
  —цитат от коментар 2 на Мамуна


  Чалга глупендърите са тези дето не могат да отворят сайта на МВФ или Евростат и да се опитат да проумеят на база на числата там, кога, какво се е случило в България.

 69. 69 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2491 Неутрално

  И аз познавам част от министрите. Особено кандидат-министър-председателя. Айде мерси!

 70. 70 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 991 Весело

  ...Избирателната комисия все пак разреши на Борисов да не е депутат...

  Еми една ПКП и един пр*ст боклук по малко в парламента колкото и да просъществува!

  Имало едно време ссср...
 71. 71 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1035 Весело

  До коментар [#16] от "Контрол на съзнанието":

  ако им пусне фандък пак ще го заобичат 🍿🍿🍿

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 72. 72 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7710 Неутрално

  "Николай Василев менажира скрити фондове на ДС и Агент ”Румянцев”. Това твърдят разследващите журналисти от сайта ”Биволъ” на страницата си във фейсбук."
  https://frognews.bg/novini/bivola-nikolai-vasilev-menajira-skriti-fondove-agent-rumiantsev.html

 73. 73 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 920 Весело

  До коментар [#58] от "selqnin":

  С БСП-то няма да стане врътката, но с ГЕРБ да. Бойко казва, че няма да ги подкрепи, но парламентарната му група "няма" да го послуша. Нали са "самостоятелно мислещи" и може да не се съгласят с него.

 74. 74 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1827 Неутрално

  Ами те повечето хора не отидоха да гласуват, какви проблеми да има с машините!? Големият въпрос е какъв резултат вадят, а не как се гласува на тях.

 75. 75 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  Не знам дали си спомняте, но Велчев като министър купи огромна сума в долари, когато доларът беше най-скъп. Месецслед това доларът пада значително и загубите за България бяха огромни. Познайте от три пъти, кой продаде доларите на България на най-скъпата цена.
  —цитат от коментар 67 на evtimvz


  По-голяма тъпотия не бях чувал! Вие в коя кръчма и на колко ракии опреснявате спомените си!?
  Няма да се опитвам да ви обяснявам, какво направи Милен Велчев, защото явно сте много задръстен от пиянски спомени, но резултатът беше, че рейтинговите агенции ни вдигнаха рязко рейтинга, в резултат на което лихвата по дълга, т.е. цената на обслужването му падна двойно.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1081 Весело

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на ТрифоновПодкрепям, но само ако диалогът е публичен с излъчване по телевизия/онлайн.... Време е скритите уговорки да останат в миналото.
  —цитат от коментар 6 на themtrx


  Това което подкрепяш е логично САМО в предизборни публични дебати между лидери на различни партии които са обявили публично свойте програми. И ПУБЛИЧНО обясняват на опонентите си и зрителите как смятат да ги постигнат.

  След изборите в повечето НОРМАЛНИ паламентарни републики коалиционните споразумение/договори се обсъждат "на 4-6-8 очи", НО СТАВАТ ПУБЛИЧНИ след тяхното подписване. И така соверена знае къде са компромисите, какви са те, и това му служи за как да гласува следващия път. В подобни републики има публицисти, журналисти и професионалисти в различни области които "превеждат" на разбираем за "соверена" език какво точно означават тези коалиционни договори. И които следят и информират соверена за как точно всеки коалиционен партньор спазва своите задължения В МИКРО, щото в МАКРО всичко е розово по дефолт.

  Подчертавам-в НОРМАЛНИТЕ парламентарни републики.
  До коментар [#6] от "themtrx":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 78. 78 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4721 Любопитно

  "На изборите са гласували 2 775 754 от общо 6 668 540 избиратели по списък."

  Или казано накратко на Българина като цяло изобщо не му пука за това кой и как ще решава собственото му бъдеще..... Потресаващо. После се оплаквате, от това или онова....

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 79. 79 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 631 Гневно

  >>"Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов

 80. 80 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Весело

  До коментар [#77] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

  ...... ======Подчертавам-в НОРМАЛНИТЕ парламентарни републики.=====хахахаха, като Израел примерно.....

 81. 81 Профил на ivan gospodinov
  ivan gospodinov
  Рейтинг: 440 Весело

  [quote#66:"witch_doctor"][/quote];Хахахааа... хоризонт слушала копърката..!?;


  И Петър Волгин ще слуша бакшиша

 82. 82 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 130 Весело

  М-да.....щом Милен Велчев го казва, един от екипа на Крадлив Дедо, значи нещо не е както трябва. И въпреки това, следва да се даде шанс на това правителство, пълно с красиви американо-дипломирани нови лица от женски пол. Нека все пак видим какво може ИТН. Така като гледам с гласовете на Мая, ДПС и някои отделни елементи от БСП и ГЕРБ - ще мине.

  Както е казал един поет - привилегия е да живееш в интересни времена

 83. 83 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 631 Любопитно

  До коментар [#77] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":


  Подчертавам-в НОРМАЛНИТЕ парламентарни републики.
  —цитат от коментар 77 на МОЙШЕ ТОЛКОЗ


  НОРМАЛНИТЕ...
  Какво му е НОРМАЛНОТО на Кнесета?
  Колко РЕЛИГИОЗНИ Партии имате там?
  Все пак Израел не е Иран или Афганистан!

 84. 84 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 130 Весело

  До коментар [#3] от "Костадин Иванов":

  Като се замислиш ХИ просто вече води предизборна кампания....но да не остане изненадан и правителството да мине :)

 85. 85 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 130 Любопитно

  До коментар [#9] от "Norman Granz":

  Че защо Слави да не им го обещае това? То изисква конституционно мнзинство, което реално го няма. И да им го обещае и да не им го обещае, това няма как да стане. А може и просто да го отиграе като с мажоритарното гласуване в предния парламент - ние сме за това, но по-късно, щото сега няма мнозинство

 86. 86 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7710 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"
  Това е най-естественото нещо, щом имаш само 65 депутата. Това е демократическата практика, ние няма да откриваме топлата вода. Защо се пънахме да махнем Борисов, за да се натресем пак на същото. Само един идиот може да настъпва все мотиката.

 87. 87 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7710 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"
  Това е най-естественото нещо, щом имаш само 65 депутата. Това е демократическата практика, ние няма да откриваме топлата вода. Защо се пънахме да махнем Борисов, за да се натресем пак на същото. Само един идиот може да настъпва все мотиката.

 88. 88 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  Когато идиотите от Герб дойдоха за първи път на власт, тръгнаха да правят комисия, която да разследва Милен Велчев за резултатите от сделката с дълга. Тогава ДПС им се подиграха и им казаха "Да! Подкрепяме създаването на такава комидия и разследването на ВСИЧКИ ефекти от сделката с дълга". След това в комисията обясниха на по-тъпичките си колеги, за какво става дума и комисията се спихна без да мъцне. Лошото е, че не обясниха и на 80 те процента и сега продължават неграмотниците да блеят срещу действия, за които хората, които разбират го обявиха за финансист на годината.

 89. 89 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 631 Гневно

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"

  ДБ да внимава с тоя "Диалог" с Учиндолци, защото ще загубят много от гласувалите за тях на последните Избори, а новите Избори тропат на втатата!

 90. 90 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  "На изборите са гласували 2 775 754 от общо 6 668 540 избиратели по списък."Или казано накратко на Българина като цяло изобщо не му пука за това кой и как ще решава собственото му бъдеще..... Потресаващо. После се оплаквате, от това или онова....
  —цитат от коментар 78 на padrino


  Хайде да видим! 6 668 540 избиратели. В България пре последните 18 години са се раждали средно по 75 хил. деца (съпреки, че герб успяха да свалят раждаенодтта под 60 хиляди). И така 75000*18%=1 350 000. Наидтина ли мислите, че населението на България е над 8 милиона?

 91. 91 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Избирателната комисия все пак разреши на Борисов да не е депутат"

  Смятайте каква люта борба да се откажеш час по-скоро от това, за което си убеждавал хиляди хора да гласуват и те са го направили.

  Кажете ми - колко ВСЕЯДЕН и закрепостен трябва да си, за да гласуваш за ГЕРБ?

  А за активистите им като Тома Биков дума няма да отварям: какъв човек трябва да си, представяте ли си?

 92. 92 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Весело

  Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. При герберите е колкото парче баница.
  —цитат от коментар 20 на Nick F


  Дребните в герп се радват и на парче баница!
  До тук им е тавана...
  Върхушката обаче работеше до скоро само кюлчета и пачки...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 93. 93 Профил на Batezuzi
  Batezuzi
  Рейтинг: 1290 Неутрално

  Еми не е редно да се отказват без основателна причина или ако се отказват е редно да се правят нови избори в съответния район, защото хората може да са искали конкретно този човек и да гласуват за друга партия ако няма да ги представлява. Затова съм против възможността един кандидат да е регистриран в два района едновременно.

 94. 94 Профил на Бубенце
  Бубенце
  Рейтинг: 617 Весело

  Баба Пена пред блока вика, че порциите на Ристю ги няма в менюто. Но ще е голем цирк да видим преговори на живо с Тошко.

 95. 95 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4146 Весело

  " Познавам част от министрите, те не са зависими, каза Милен Велчев"

  Не, не са ! Както и НДСВ не беше зависимо от ДПС, нито царя от връщането на имотите му....... Всичко си идва на мястото, но защо не предложиха и на Милен Велчев министерство в това управление ?

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2401 Неутрално

  "Демократична България" иска диалог с парламентарната група на Трифонов"ДБ да внимава с тоя "Диалог" с Учиндолци, защото ще загубят много от гласувалите за тях на последните Избори, а новите Избори тропат на втатата!
  —цитат от коментар 89 на Tzar Vova Josei-ki


  Дава се последна възможност на чалгарите!
  В това е смисъла на подадената ръка!
  В противен случай, учиндолския да си търси Милен Велчев, "царя", Доган и други подобни за подкрепа...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 98. 98 Профил на Manol Nedyalkov
  Manol Nedyalkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  0.33% недействителни гласа от всички гласували и 3% недействителни - от гласувалите на хартия. Все пак второто число ми се струва голямо.

 99. 99 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Весело

  Борисов влезИ ....... И от парламента излезИ.....

 100. 100 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 130 Весело

  До коментар [#97] от "Рим":

  Абе не че нещо колега, но ДБ е на 4-то място, с малко над 12% при 41% активност, т.е. под 6 на 100, не знам какво сте вманиачили в нея. Вярно е, че ИТН е краткосрочен проект, но пък ДБ е дългосрочен проект, осъден винаги да получава някакви 200-300 хил. гласа, демек отломка на някога славното СДС/ОДС.

  И да, Слави едва ли ще се трогне че партията с подкрепа от 6 българи от 100 не го подкрепя

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK