Рашков: Ще сезирам прокурор заради разгласяването на секретни данни от Гешев

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков бе изслушан в парламента по повод искането за отстраняване на главния прокурор Иван Гешев.

© Юлия Лазарова

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков бе изслушан в парламента по повод искането за отстраняване на главния прокурор Иван Гешев.Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще сезира още утре прокурор заради свободното и незаконосъобразно изнасяне на данни по висящи дела, събрани със специални разузнавателни средства, тъй като е убеден, че срещу главния прокурор Иван Гешев трябва да започне наказателно производство заради това.


Това обяви Бойко Рашков от парламентарната трибуна, където е поканен да бъде изслушан от депутатите и да отговаря на техни въпроси във връзка с искането за предсрочно отстраняване на главния прокурор Иван Гешев, което в четвъртък (22 юли) бе обсъждано във Висшия съдебен съвет. След 7 часа дебати съветът отказа да разгледа искането, направено чрез министъра на правосъдието Янаки Стоилов, с 12 на 8 гласа като неоснователно.

"За юристите е ясно, че не могат да бъдат свободно изнасяни в публичното пространство данни, събирани със СРС. Те могат да се използват единствено и само за нуждите на наказателното производство, както и за националната сигурност. Тези данни са разгласени публично по настояване и разпореждане на главния прокурор по искане до Конституционния съд по въпрос, чийто отговор е пределно ясен - има ли или няма имунитет президентът", обясни Рашков.


"Аз съм убеден, че трябва да започне такова наказателно производство. Двойните стандарти не са право - те са нещо различно от правото", подчерта от парламентарната трибуна министърът.


"Материалът, внесен от министъра на правосъдието Янаки Стоилов във Висшия съдебен съвет, е подготвен лично от мен и това не е политически документ. Този материал е подготвен миналата година. Той е предшестван от сигнали, които са изпращани от професионални организации. Например Съюзът на съдиите 3 пъти е сезирал ВСС, има сигнали от адвокатски колективи, Висшия адвокатски съвет, БХК, фондация Български адвокати за правата на човека и други. ВСС не е обърнал абсолютно никакво внимание, а сега, когато същите тези сигнали са част от този документ, се казва, че са с изтекли срокове", обясни пред депутатите Рашков.


Той припомни, че миналата година не е бил член на политически кабинет, а преподавател в университет, когато е подготвил този материал.


"Когато обсъждах дали да внеса този материал във ВСС трябваше да го направя чрез министъра на правосъдието, но нямах никаква илюзия, че министърът на правосъдието към онзи момент (Данаил Кирилов - бел. ред.) ще внесе този материал във ВСС", посочи Рашков.


Той припомни, че президентът Румен Радев неслучайно е отказал да назначи първия път Иван Гешев за главен прокурор. "Натрупаха се много факти, които нямаше как да останат встрани от вниманието", добави още той и така обясни кое му е дало основание да отправи искане за предсрочно отстраняване на Гешев.


"Съзирам в това поведение на Висшия съдебен съвет абсолютна безотговорност, за мен те не са нивото на Конституцията и на закона", обяви по-рано тази сутрин министърът на вътрешните работи Бойко Рашков на влизане в сградата на Народното събрание по повод решението на съдебния съвет да не допусне за разглеждане искането на служебния правосъден министър Янаки Стоилов за начало на процедура по отстраняване на главния прокурор Иван Гешев.


По-късно в кулоарите на парламента Бойко Рашков отново обясни защо смята, че данни, събирани със специални разузнавателни средства са били разгласявани неправомерно и са били използвани с политически цели.Янаки Стилов: Конституционният съд може да каже кой има право да иска отстраняване на главния прокурор


"Щитът на защита на главния прокурор да се изнесе много по-напред - това беше битката, която се проведе във ВСС, за да не се поставят в бъдеще повече такива въпроси." Това заяви от своя страна служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов след 7-часовия дебат във ВСС вчера.


"Смятам, че в нея има данни за действие и бездействие на главния прокурор, както и действия, накърняващи престижа на съдебната власт", заяви от парламентарната трибуна министър Янаки Стоилов.

© Юлия Лазарова

"Смятам, че в нея има данни за действие и бездействие на главния прокурор, както и действия, накърняващи престижа на съдебната власт", заяви от парламентарната трибуна министър Янаки Стоилов.


По думите му, може да се отправи питане до Конституционния съд по един от основните въпроси, по които протече спорът във ВСС в четвъртък - има ли право министърът на правосъдието да внесе искане във ВСС за предсрочно отстраняване на главния прокурор. Стоилов е убеден, че има такова правомощие по Конституция. "Законодателството разполага с инструменти и средства, които да осигурят необходимото взаимодействие между властите", добави правосъдният министър.

"В професионален, юридически и обществен план, моето предложение до голяма степен изпълни своята роля. Нямам илюзии, че този състав на ВСС би стигнал до друго решение по същество. Това, което озадачава и аз не приемам, е, че дискусията завърши с произнасяне, че ВСС не е разглеждал това, което е обсъждал 7 часа", подчерта Стоилов.

Той припомни, че до него в качеството му на министър на правосъдието на 14 юли е постъпила информация от Бойко Рашков относно допуснати нарушения от главния прокурор Иван Гешев. "Смятам, че в нея има данни за действие и бездействие на главния прокурор, както и действия, накърняващи престижа на съдебната власт", добави още Стоилов.


"Очаквам народните представители да допринесат за реабилитацията на парламентаризма в Република България, още повече, че резултатите от парламентарните избори благоприятстват този процес", отправи призив към депутатите министърът на правосъдието.


Мая Манолова: Коалицията, която брани главния прокурор във ВСС, е ГЕРБ, ДПС, "Атака" и БСП"


Настоящото изслушване беше преди този срам, който имахме съмнителното удоволствие да наблюдаваме вчера. 32 години кадруваха в правосъдието и съдебната власт, докарвайки го дотам, че представители изнесоха 5-часова пледоария за Иван Гешев. Това е най-видимият цирей върху тялото на правосъдието - това, което отравя идеята за правосъдие, за правова държава и върховенство на закона", заяви адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме", който преди дни инициира изслушването на двамата служебни министри.


"Върховенството на закона означава еднакво прилагане на закона спрямо всички. Главен прокурор не е просто длъжност, има си име - Сотир Цацаров и Иван Гешев. Това са хората, които позволиха законът да бъде използван като бухалка спрямо обикновените граждани", обясни Хаджигенов.


Той каза, че има по един въпрос към двамата министри:

"Недосегаем ли е главният прокурор Иван Гешев?", пита Хаджигенов министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Въпросът към Янаки Стоилов е: "Адвокат Минчо Спасов изложи собствено разследване за дипломата и образованието - бихте ли образували проверка, доколкото правоспособността на магистратите зависи от Министерството на правосъдието. Дали дипломата и образователният ценз на Иван Гешев са годни да бъде юрист?"

"Факт е, че с вчерашното си решение ВСС практически се самоуби. Едно наистина позорно решение, което издава или некомпетентност, или нежелание да уважи едно конституционно право на министъра на правосъдието. Срамът е за ВСС, но той е и за политическите сили, чиито представители вчера гласуваха да не бъде обсъждано предложението на министър Стоилов като недопустимо. Тези политически сили сами се обозначиха на коя страна стоят - на страната на статуквото, или на страната на промяната", заяви от своя страна Мая Манолова.


Тя подчерта, че тези политически сили трябва да бъдат назовани в пленарната зала.


"Оттук ще тръгнат предложенията за начина, по който се избира ВСС. Коалицията, която брани главния прокурор, е ГЕРБ, ДПС, "Атака" и БСП - това е коалицията, която отне конституционно право на правосъдния министър да поиска процедура по освобождаване на главния прокурор", подчерта Манолова.


Хронология на обсъждането в съдебния съвет - тук
Пълният текст на сигнала на Рашков - тук
Как Рашков е събирал данните срещу Гешев - тук
Какво смята служебният правосъден министър - тук


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (65)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2765 Неутрално

  Въпросът е кой пръв започна? Ако не се лъжа първо излязоха видеата за "чекмеджетата" на Борисов.

 2. 2 Профил на Hristo Daskalov
  Hristo Daskalov
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Гешев трябва да бъде освободен, защото не е свършил никаква работа по отстраняване на пост комунистическите инфилтрации в нашето общество.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 6. 6 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  Рашков и Стоилов правят страхотен разрез на злоупотребата с политическата бухалка прокуратура. Досега това не е правено на такова ниво и с такава публичност, а да припомня, че това започна още през 2002 с гражданската акция на Едвин Сугарев. Дано най-после бъде сложен край на прокурорската диктатура.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Да разгласяваш публично данни от СРСта е глупаво и даже престъпно.Така осветляваш евентуалният носител на СРСто и поставяш живота му в опасност...
  Направо си е криминално престъпление..

 12. 12 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Дърта нагла номенклатура е Рашков! Как го изкараха от нафталина и Кой най вече. Не че Гешев ми е любим...
  —цитат от коментар 7 на georgi_ww


  Нищо по-хубаво от това ченгета да ритат ченгета.
  Да не им пречим!!!

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 255 Неутрално

  Чл. 8.
  Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна.

  https://parliament.bg/bg/const

  Та ако Рашков е точен, казвайки, че Гешев не признава разделението на властите, то тогава Гешев не знае Конституцията на Република България и няма как да остане главен прокурор.

 15. 15 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2573 Любопитно

  "убеден, че срещу главния прокурор Иван Гешев трябва да започне наказателно производство заради това" - той, а и много други са убедени, че е така - според законни, човешки, всякакви норми. Но, останали ли са в държавата читави хора, които да не дължат постовете си на дотамънени конкурси, кандърми и зависимости?! Няма май в държавата на ДС, прокарвала какви ли не "спасители" управленци, които да спазват законите, да милеят за развитието и благото на надяващия се над 30 години народ. Навързани са толкова много тарикати, които освен с изчистване до основи няма как да се стреснат, та да решат елементарни задачи заради едната справедливост. Толкова много проблеми, които трябва да се решават от хора с големи сърца.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4745 Неутрално

  До коментар [#14] от "ALEX BA":

  Има го на запис. Казва го при изслушването му пред ВСС

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 106 Неутрално

  Аз пък ще ходя на екскурзия до Луната...
  Айде стига вече с глупости, никой не говори такива глупости. Ако ще правиш нещо прави. А то кучето си лае, кервана си върви.

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 18. 18 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1003 Неутрално

  Рашков и Стоилов правят страхотен разрез на злоупотребата с политическата бухалка прокуратура. Досега това не е правено на такова ниво и с такава публичност, а да припомня, че това започна още през 2002 с гражданската акция на Едвин Сугарев. Дано най-после бъде сложен край на прокурорската диктатура.
  —цитат от коментар 6 на spiegel

  Я-я-а Стоилов
  Участие в предишно НС: 36 НС; 38 НС; 39 НС; 7 ВНС; 40 НС; Там какво правеше?

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 19. 19 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1872 Весело

  Дърта нагла номенклатура е Рашков! Как го изкараха от нафталина и Кой най вече. Не че Гешев ми е любим...
  —цитат от коментар 7 на georgi_ww


  Не е сам, Янаки Стоилов усърдно му помага! И двамцата кадри на БСП!

  До сега нищо не са постигнали и в бъдеще се оказва смяната на Гешев е кауза пердута!

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4745 Неутрално

  До коментар [#21] от "Дария Колев":

  Тремор ли имаш лелче?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 23 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 255 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ами тогава няма начин да не може да му бъде повдигнато обвинение по некомпетентност и да се провери дали действително има юридическо образование...

  Щото се сещам веднага за рабфака на Цецка Цачева...

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 25. 25 Профил на Октавиан
  Октавиан
  Рейтинг: 306 Неутрално

  Абе защо всичките толкова си приличат с бай тошо? Аз мисля че са един и същи човек. Между другото умрял е днеска синът на овчаря...Ето и една много добра новина насред помията на социализъма, с който ни облъчва милиционери и лакеи журналисти!! Страхотно, ще отворя най-добрата си бутилка Българско вино!

  за мен няма нищо нередно в редакцията на този вестник, като изключим, че е честно читателите да знаят, вестник с новини ли четат или сводки на политическа фондация с неясно финансиране и подизпълнител - псевдоопозиционна партия с ръководство произлизащо от тежката номенклатура на бкп, както и позиция за културата, която врагува с автентичната българска култура в интерес на други страни? Долу БКП и герберската болест! Долу комсомолската имитацията на преса!
 26. 26 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  До коментар [#11] от "makemydayy":Ако питаш мен си е направо престъпление срещу човечеството! Гешев да бъде обесен публично пред фонатана на Резиденството!
  —цитат от коментар 13 на Ватник


  Е чак пък...
  Мисля ,че публична @бан е достатъчно...
  Не сме касапи,обучавани в Симеоново.

 27. 27 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  [quote#18:"petrow1973"][/quote]

  Ми там е бил младо кьорпе....
  Вихреха се дъртите песове Лилов,Корнезов и пр.

 28. 28 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3515 Весело

  Гешев наистина се оказа радоС!

  Щото казано есть:
  Каквото сам си направиш - никой не може ти го стори!

  След Филчев, на когото тогава ВСС искаше оставката, системата беше успана и опакована с обтекаемите Братиньо и Китов. И започна да втасва ...
  В тази ситуация поставянето на Гешев за Главен Прокурор беше както логически системно неизбежно - Гешев като типаж имам предвид - така беше неизбежно и че ще изиграе ролята на хвърляне на пиратка в препълнения дворен кенеф ...

 29. 29 Профил на justauser
  justauser
  Рейтинг: 106 Неутрално

  В България политичиските опоненти постоянно се дават едни други под съд и в резултат няма нито един политик в затвора...

  ДБ криптикомунисти боядисани в лилаво, но отвътре червени. Проект на БКП за промиване на мозъци и лъжене за миналото на България. Идеята на ДБ не е декомунизация и лустрация, а реставрация на Виденов, Орешарски и всички комунисти.
 30. 30 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3515 Весело

  Не е сам, Янаки Стоилов усърдно му помага! И двамцата кадри на БСП!

  До сега нищо не са постигнали и в бъдеще се оказва смяната на Гешев е кауза пердута!
  —цитат от коментар 21 на Дария Колев


  Дариа, драга, светлата ви вЕра е умилително-покъртителна!

  С вчерашното заседание на ВСС и резултатите му въпросът не само за Гешев, но и за това ВСС се задвижи с нова енергия директно към Народното събрание. Където го очаква с нетърпение едно мнозинство ...
  Което бе и целта на упражнението, по-точно "тестът", на който Стоилов и Рашков подложиха "системата". И тя си показа рогите!

 31. 31 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Ако ИТН имаха сериозни намерения да свършат нещо полезно за българските граждани, първата им работа трябваше да бъде да ги поканят Рашков и Стоилов да запазят постовете си в едно бъдещо правителство.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 32. 32 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1063 Весело

  Арести бе Рашков, арести.....до кога ще чакаме, изчакахме се....

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на ivailo igov
  ivailo igov
  Рейтинг: 411 Весело

  рашофф ДАВА ГЕШЕВ НА ПРОКУРОРА.......Г Е Ш Е В ! ХА !

 35. 35 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 412 Неутрално

  А това дали някой ще го разследва. Иглежда, че Гешев даже няма юридическо образование:

  https://e-vestnik.bg/34534/diplomata-na-glavnia-prokuror-ivan-geshev-naistina-e-pod-vapros/

  Как е станал следовател и след това прокурор (че накрая и главен) не е ясно.
  Дали някой среди не са си го отгледали Гешев за да го турят където им потрябва?

 36. 36 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3515 Неутрално

  рашофф ДАВА ГЕШЕВ НА ПРОКУРОРА.......Г Е Ш Е В ! ХА !
  —цитат от коментар 34 на ivailo igov


  Не, че нещо, ама в България прокурорЪТ не е един-единствен. Гонят общо бройка къде 2 000 души!

  Ако Рашков наистина реши да задейства тази "опция" - че всеки прокурор има право да задейства производство срещу Главния прокурор - прочее, указана в Решение на КС и на която се позовават нашите, включая Гешев да се хвалят и оправдават пред ЕК - та ако Рашков наистина се пробва - като нищо сред толкова много прокурори може да намери поне един, който да се захване с работата.

 37. 37 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 1029 Неутрално

  Рашков и Стоилов са е гати ПИЧОВЕТЕ! Евала! Ще е много жалко, ако тези хора не продължат да работят и в следващото правителство.
  Респект!

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Дивият Запад
  Дивият Запад
  Рейтинг: 227 Неутрално

  Този, като е трезвен, не знае какви ги говори.

 40. 40 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2892 Неутрално

  Да дойдат танковете!

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 41. 41 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1285 Неутрално

  На Гешев ще му стане дискомфортно, меко казано

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 677 Неутрално

  Че Гешев няма морал и професионални качества е ясно на всички, но сега се оказва, че изобщо няма диплома за юрист!

 44. 44 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1306 Неутрално

  А бе няма ли някой трол да се изреже "МАЧКАЙ ГЕШЕВ!"?

 45. 45 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 934 Неутрално

  Бойко Рашков и Янаки Стоилов са ТИТАНИ🤘
  Евала, че осветиха и изтипосаха пред обществото простотиите на ВСС и прокуратурата.
  А, герболяците начело с комедианта Биков изглеждат жалки.

 46. 46 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1112 Неутрално

  Търсете следите на парите и ще изплуват и Гешев и Цацаров като шамандури. Само явни престъпления и непрекъснат натиск срещу тях ще даде резултат.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Ко стана с доказателствата за подслушвани протестъри ???

  До коги ще ги чакаме ???


  800 дни може би ...

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 50. 50 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3955 Неутрално

  "...свободното и незаконосъобразно изнасяне на данни по висящи дела, събрани със специални разузнавателни средства.."

  Гешев е невинен!

  Ако беше завършил право, щеше да ги знае тия неща, но в милиционерското училище явно не ги преподават.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 51 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Още от времето на Бареков и Цветанов комунистите пеят една опорна точка.

  Борисов лош. Борисов подслушва.

  Ама като Борисов е този дето подслушва защо излизат флашки и видеа само СРЕЩУ Борисов ?????

  Защо не излезе една флашка или компромат срещу неговите опоненти? Що не излезе нещо дето да очерни Станишев, Корнелия или Христо Иванов ????

  Много е лесно да повтаряте като папагали опорните точки дето Фейсбук ви налива в мозъците. Много е трудно за се замислите логично малко.

 52. 52 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2251 Неутрално

  Радев и Рашков са се префокусирали върху всичката политическа мъст която могат да генерират. Човек би си помислил че един МВР министър би трябвало да се занимава с неща като битова престъпност и опазване на реда и спокойствието на гражданите. Явно обаче тия неща са в ред и Рашков няма какво друго да прави освен да тича по поръчките на Радев за разправа с неудобните нему.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 53. 53 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3955 Неутрално

  До коментар [#52] от "emil":

  "Човек би си помислил че един МВР министър би трябвало да се занимава с неща като битова престъпност ..."

  По мои наблюдения, тази функция е изцяло поета от Гешев, който обикаля с жандармерията от казан на казан и от биберон на биберон и респектира непълнолетните ромчета по селата.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 54. 54 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7308 Неутрално

  Докато Гешев е главен прокурор, няма да се намери такъв смелчага.

 55. 55 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2350 Неутрално

  До коментар [#14] от "ALEX BA":

  Мдааа... Пък АКО баба ми беше мъжка щеше да е с дръжка.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на eax49671389
  eax49671389
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#36] от "xm...":

  Ако няма поне един смел и честен прокурор в България, който да подхване ГешеФ наистина сме го закъсали много...

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62 Профил на georgi_ww
  georgi_ww
  Рейтинг: 694 Неутрално

  Хммм - доста сеч по темата от страна на модераторите...

 63. 63 Профил на Кирил Койчев
  Кирил Койчев
  Рейтинг: 215 Неутрално

  До коментар [#14] от "ALEX BA":

  Ами той човека диплома няма ти искаш да познава конституцията😂

 64. 64 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 552 Неутрално

  #МутроМор

  ГейШата на шайката вън!

 65. 65 Профил на stargate
  stargate
  Рейтинг: 2372 Неутрално

  чшшш, аве другарки и другари от дневник, защо сте ми изтрили мнението?!? Какви обиди видяхте?!? Вие съвсем изнагляхте бе!

  На мен Гешев не ми е никак симпатичен, но покрай марксистите от ДБ и покрай комунистите от това служебно правителство зорлем ще започна да му симпатизирам!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK