Три партии внесоха искане в парламента за изслушване на Гешев

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (117)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Гешев е много умен. Ще ги смаже.

  Wornoxmaniak
 2. 2 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Честните българи трябва да покажат че одобряват Гешев, трябва да застанем заедно срещу всички, които ще се опитат да спират главния прокурор!

  Wornoxmaniak
 3. 3 Профил на Погребваме Промяната
  Погребваме Промяната
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  Нека питат, нека се учат

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . . . . . . . . .... 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. ......................................................................... 20-03-22 - Бойко Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван.............................. 21-03-23 - Кирил Петков: За мен е просто умопомрачаващо как може прокуратурата дори да не направи досъдебно производство заради изнесеното от Васил Божков...........................................................
 4. 4 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Гешев е много умен. Ще ги смаже.
  —цитат от коментар 1 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  КО? НЕ! КОГА?

 5. 5 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Гешев е много умен. Ще ги смаже.
  —цитат от коментар 1 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  КО? НЕ! КОГА?

 6. 6 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Честните българи трябва да покажат че одобряват Гешев, трябва да застанем заедно срещу всички, които ще се опитат да спират главния прокурор!
  —цитат от коментар 2 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Ей ся излязох на терасата и изкрещях "ГЕШЕВ Е РАДОСТ!". Бай Кольо от 3-тия етаж ми тегли едни майни...

 7. 7 Профил на Padrino
  Padrino
  Рейтинг: 576 Весело

  Дали ще скъса някой менискус и той?? 😂

 8. 8 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 805 Неутрално

  С политическита атаки срещу главния прокурор Сийка е командирована в почивната станция на прокуратурата в Созопол за да подготви изслушването.Ако Гешев си представя ,че това изслушване ще е същото както в онзи Парламент ще остане разочарован.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 9. 9 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Служебният силов вицепремиер настоява заместникът на Гешев да образува наказателно дело срещу ръководителя на прокуратурата заради публикувани данни, събрани със специални разузнавателни средства. Прокуратурата веднага му отговори, че това не е от компетенцията на НСлС, което Рашков като юрист би трябвало да знае, и че сигналът е препратен в специализираната.

  “Това е поредната политическа атака на изпълнителната власт срещу прокуратурата”, обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева, след като Рашков съобщи за подадения от него сигнал. Още в петък в парламента той обеща да сезира прокуратурата за извършено според него престъпление от Гешев с разгласяване на данни от СРС-та. Ден преди това ВСС отказа да разгледа предложението на Янаки Стоилов по сигнал на Бойко Рашков за отстраняване на главния прокурор. Всъщност сигнала на Рашков до Борислав Сарафов е съкратен вариант на този до правосъдния министър. Сарафов трябва да наруши закона, ако започне разследване, защото

  компетентни

  за това са

  Специализираната

  прокуратура

  или Софийска

  градска

  - все едно да са те ограбили в Бургас, ти да си харесаш някой следовател в НСлС и да му пратиш сигнал точно той да те разследва. Ясно е, че няма да стане, коментират казуса юристи. “Националната следствена служба няма компетенции да образува досъдебно производство. Единствена компетентна служба е прокурор от Специализираната прокуратура и да възложи разследване”, съобщиха от Националното следствие. 
  СИЙКА МИЛЕВА

  “Това е така по силата на чл. 207 от НПК и чл. 212 от НПК, които изрично казват, че образуването на досъдебно производство става от прокурор след случайно разпределение”, казва Иво Ангелов, говорител на Националната следствена служба пред “24 часа”. Сигналът е изпратен до специализираната прокуратура и може да бъде обжалвана пред две инстанции, уточни още Ангелов.

  “ВСС отказа да разгледа по същество този материал. Затова отделих тази част, която е за незаконно публикуване на материали, придобити чрез СРС-та, и го изпратих на зам.главния прокурор. В следствието има доста качествени следователи с богата подготовка и квалификация. Надявам се да проведат разследване и да се отговори на въпроса дали става дума за извършено престъпление. Ако не - с какви мотиви ще откажат наказателно преследване”, обяви Бойко Рашков след като награди областни директори на МВР за работата им срещу купуването на гласове на предсрочните избори.

  Става дума за публикувани от пресцентъра на прокуратурата звукови файлове по два случая. Първият е на разговори между командващия ВВС ген. Цанко Стойков и президента Румен Радев от януари м.г. Вторият са записи от СРС-та от разговори на Васил

  Wornoxmaniak
 10. 10 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4347 Неутрално

  "От "Демократична България" отбелязват в съобщение до медиите, че бюрото не е защитавало никого през 2020 г., но въпреки това в последните години бюджетът му е увеличаван многократно. Негови служители попаднаха във фокуса на общественото внимание с участието си в претърсванията в президентството през юли миналата година, станали един от поводите за гражданските протести с искане за оставка на главния прокурор и тогавашното управление на държавата. Новото им правомощие стана възможно след като функциите на бюрото бяха разширени месеци преди това със законови промени, инициирани от Гешев."

  След като фактите всички ги знаем, защо и кому е необходимо въпросното изслушване на Гешев ? какво по - различно ще чуят от него ? Закривай, няма какво да се коментира !

 11. 11 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Божков с депутата от коалиция “БСП за България” Александър Паунов и журналиста Огнян Стефанов. Рашков цитира и членове от Закона за съдебната власт и наказателния кодекс, които криминализират изнасянето на данни, събрани със СРС-та и присъда от 2014 г. за човек, който е разгласил данни от СРС-та. За публикуването на данните от СРС-та Иван Гешев обясни след заседанието на ВСС в четвъртък, че това е направено от пресцентъра по решение на наблюдаващите прокурори според закона.

  “Този политически акт няма правна аргументация и цели уронване на престижа на съдебната власт. Европейските ценности като върховенство на правото и разделение на властите не се зачитат от представители на изпълнителната власт, които по дефиниция са призвани да ги спазват. В сигнала са посочени същите факти, които бяха обсъдени от ВСС по повод предложението на министъра на правосъдието за предсрочно освобождаване на главния прокурор, и вече бяха оценени като правно несъстоятелни”, заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Според нея цената на уронването на престижа на прокуратурата ще бъде неефективно функциониране на правоохранителните органи и ще бъде платена от гражданите. 

  Рашков каза още, че с нетърпение чака произнасянето по сигнала му, за да се види

  дали ще има

  прокурор, който

  има кураж

  да разследва

  главния

  Той цитира и решение на Конституционния съд отпреди точно 1 г., когато единодушно беше взето решението, че всеки прокурор може да разследва главния, без той да влияе на вътрешните им убеждения. Тогава съдът беше попитан от Министерския съвет по казуса с препоръките на Венецианската комисия за недосегаемостта на главния прокурор.

  “Ако заместникът на Иван Гешев откаже да образува досъдебно производство срещу своя началник, ще го обжалвам пред по-горестоящия прокурор - пред сегашния главен прокурор. Да видим какво ще се случи оттук нататък”, заплете казуса още повече Бойко Рашков. По това време обаче още не се знаеше, че сигналът му е препратен до Специализираната прокуратура. Ако тази институция откаже наказателно преследване по сигнала му, той ще може да обжалва пред Апелативната специализирана прокуратура, която е второинстанционна.

  Wornoxmaniak
 12. 12 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 362 Весело

  Честните българи трябва да покажат че одобряват Гешев, трябва да застанем заедно срещу всички, които ще се опитат да спират главния прокурор!
  —цитат от коментар 2 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Ще го браним с телата си, спокойно. Без Гешев начело на прокуратурата - няма България.

 13. 13 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  Хем е безконтролен, хем го викат на изслушване. Какво очакват да им каже?

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 15. 15 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1108 Весело

  До коментар [#2] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Сийке, ти ли си? Забрави да поставиш каричките на "умен"...

 16. 16 Профил на Boris Borisov
  Boris Borisov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Егати бавното "ухажване"...какво ще му слушате на гешефТ, че Путин, Обама и Тръмп ги няма в доклада за КТБ...или че Керенски си е гледал пъпа по време на октомврийската революция...или че "осемте джуджета" е семпла, селска кръчма....да не продължавам....много ви моля...от там разни итн-ъта, дб-та, мутри вън....и т.н....
  Хора..все по-често се питам....защо само разни дебили - нахранени, с претенции, но без капацитет, самовлюбени, НПО-активисти (не работили нищичко през живота си, не изкарали нито левче ей така....с някакво усилие..), често обикновени безделници и нехранимайковци...та защо такива хора ще казват кое и как в бг да става...!?
  Пояснение - ако от мен зависи боко сикаджията и там разни от дъпъсъ-то ще бъдат "озаптени" за максимум 3 месеца...категорично...не е и сложно да се направи...!!!
  Сега разбирам, че в бг са останали само лениви хора (болшинството) омешани с чевръсти крадци....
  А пропо...абе....карай...млъквам...поздрави от Ещорил....(плача като ви пиша всичко това)....даже и майка прибрах при себе си вече...поздрави...все пак....

 17. 17 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2854 Весело

  "не защитавало никого освен Гешев." - като рохко яйце го пазят, де що има събрани в една кошница. Така и не разбраха, че кошницата отдавна плува по течението. Подмолите уж ги минаха, но какви водопади са по пътя им...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 18. 18 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 893 Весело

  Задава се епохално шоу, само да не го хване Каскетя шарка, бременност или меникус..
  Гаранция, че парламентарния контрол в петък ше удари в земята по гледаемост Гейм ъф тронс 😂

 19. 19 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1568 Весело

  Честните българи трябва да покажат че одобряват Гешев, трябва да застанем заедно срещу всички, които ще се опитат да спират главния прокурор!
  —цитат от коментар 2 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Сигурно имаш предвид онези "честни българи" дето ги бяха наредили с еднакво изписани плакати "Гешев радост".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 20. 20 Профил на mbs
  mbs
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Гешев не се е появявал на интервю от година и половина, а в началото доста беше набрал скорост. С голяма радост бих го гледал как се оплита в лъжите си в парламента

 21. 21 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Гешев е много умен. Ще ги смаже.
  —цитат от коментар 1 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Нагъл и умен са две съвсем различни думи, със съвсем различно значение. Каскета е нечувано безочлив наглец, но акъла му е колкото на редови милиционер, от ония дето се залагат из храстите.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 22. 22 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Мая Манолова - Галеви, Татяна Дончева - Ванко 1, Николай Хаджигенов - Черепа, Христо Иванов - Маджо, и още дузина имена на олигарси и подсъми.

  Това е срещу Гешев.

  Прокуратурата от своя страна с 98% успеваемост на внесените дела.

  Преценете сами на чия страна сте.

  Wornoxmaniak
 23. 23 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  Честните българи трябва да покажат че одобряват Гешев, трябва да застанем заедно срещу всички, които ще се опитат да спират главния прокурор!
  —цитат от коментар 2 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  И защо? Още не е разкрил Мата Хари.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 893 Весело

  Да се разходи Каскетя, по улиците, пеша да иде до Парламента, без ония 150 гавази от бюрцето.
  Ъм, дали смее този народен любимец?

 26. 26 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2867 Неутрално

  Ше го изслушват. Няма да му вадят зъби. Кво се превъзбудите.

  SHADOWS of SOFIA
 27. 27 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  След като се разправих с бай Кольо, излязох пак на терасата и продължих да викам "ГЕееШЕВ ГЕееШЕВ ГЕееШЕВ..." На шестото или седмото ГЕееШЕВ, успях да извикам само "Гее...", и ме замериха едновременно от петия и шестия етаж. Избегнах компота от дюли (и без друго не го обичам), но от главата ми отскочи една глава кисело зеле. Жената я хвана, малко е попревтасала, ама с повечко свинско и дафинов лист ще стане...Малко да се осеферя и отивам пак да защитавам Гешев.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1108 Неутрално

  До коментар [#2] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":Сийке, ти ли си? Забрави да поставиш каричките на "умен"...
  —цитат от коментар 15 на murry


  Моля за извинение, за грешката. Да се чете КАВИЧКИТЕ.

 31. 31 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 273 Неутрално

  "Бюрото за защита на свидетели".... което НЕ защитава свидетели а действа като мутренска гвардия на каскета!

 32. 32 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Не става! Заплашиха ме съседите...Със саморазправа! Излизам да организирам протест в защита на Гешев. Ще пиша по пътя...

 33. 33 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  Тя, Мата ти Хари сама се разкри с толкова интервютата и платени статии в Дневник, че като само ти не разбра, ме това е Христина Бобокова.
  —цитат от коментар 29 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Ами не съм. Трябва прокуратурата да каже. А и със сигурност има повече от една Мата Хари.

 34. 34 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Даже и Ветко и Маринела Арабаджиеви свалиха електронните гривни. Пак са на свобода


  Чакайте скоро някой мафиот да го осъдят в България.


  Жалка история

  Wornoxmaniak
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 4540 Весело

  Гешев е много умен. Ще ги смаже.
  —цитат от коментар 1 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Е колко па да е умен Гешев? То май се оказа ,че няма и образователен ценз за тази позиция!

  Тези три партии са мафията. Мафията иска да изслуша Гешев.
  —цитат от коментар 36 на kzj35678888


  Значи танцовата кака на Гешев който висеше на полините в стрийп клубове, няма нищо общо с ваклин и строителната мафия не указва действия на Гешев така ли?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 39. 39 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Публикации в сайта опровергават поредните опити за атака срещу Иван Гешев

  Пълен провал претърпя поредният опит за атака срещу обвинител №1. Миналата седмица триото адвокати - Минчо Спасов, Татяна Дончева и Николай Хаджигенов изфабрикуваха поредната “фалшива новина” срещу Иван Гешев. Този път, че дипломата му по право от Висшия институт на МВР била невалидна.

  Странно е, че макар да е преподавал на курсанти в “Симеоново”, в очернящата кампания се включи дори Янаки Стоилов, служебно назначеният министър на правосъдието в правителството на президента Румен Радев. Дончева пък се закани, че ще иска проверка на юридическото образование на Гешев от служебния образователен министър Николай Денков. Публично известно е, че на Денков се гледа като на близък до издателя и неформален лидер на кръга “Капитал” Иво Прокопиев, който пък води пуническа война за овладяването на държавното обвинение.

  След публикацията на “Труд” , която разкри, че няма никакво съмнение относно юридическото образование на главния прокурор, в понеделник и една от заместничките на Гешев - Даниела Машева, потвърди валидността на дипломата и даде да се разбере, че опитите за ревизирането є могат да доведат до ситуация, при която стотици български юристи - адвокати, нотариуси, съдии, прокурори и следователи и други, да се окажат засегнати, а оттам може да се стигне и до оспорване на решенията и актовете им.

  “Труд” направи още една проверка на фактите, този път на сайта на днешната Академия на МВР. Там има две публикации, които с категоричност потвърждават, че юридическото образование на Иван Гешев е напълно легитимно. Ето какво се посочва там в секцията “История” на висшето учебно заведение:

  “През юли 1987 г. с Указ №2415 на Държавния съвет на НРБ се променя статутът на ВСШ, която се преименува във Висш институт “Г. Димитров” със срок на обучение 5 години. На завършилите се издава диплом за придобито специално образование и гражданска специалност.

  През 1988 г. ръководството на института изготвя и представя в МВР проект за “Основни насоки за преустройството на ВИ “Г. Димитров”. Институтът се утвърждава като комплексен учебен, научен и приложен център за подготовка на кадри за МВР с научноизследователска, научно-приложна и внедрителска дейност за развитие на оперативната теория и практика. В учебните планове на висшите редовни курсове са въведени всички юридически дисциплини по учебния план на Юридическия факултет на СУ “Климент Охридски”. До края на учебната 1989/1990 г. на завършилите факултетите “Държавна сигурност” и “Народна милиция” се признава гражданска специалност “Право”.

  През 1991 г. на основание на Закона за МВР ВИ “Георги Димитров” е преобразуван във Висш институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД).”

  Всъщност атаките за юридическата квалификация на обвинител №1 не са нови. Още преди две години, малко след номинирането на Иван Гешев, фактът, че е получил юридическо образование във Висшия институт на МВР, бе ползван в опит за дискредитиране на кандидатурата му. За да защити авторите на висшето учебно заведение, на 1 август 2019 г. тогавашното ръководство на Академията излезе с категорична позиция:
  “Във времето, когато в Академията на МВР се е придобивала гражданска специалност “Право” и квалификация “Юрист”, обучението не е отстъпвало по никакъв начин на високите образователни стандарти, традиционно поддържани в институцията. Изучаването на тази специалност е регламентирано с Указ №2415 от 1987 г. на Държавния съвет на НРБ, като последният випуск с гражданска специалност “Право” е завършил през 1995 г. (Гешев завършва право през 1994 г. - бел. ред.)

  Според чл. 4 от Указа курсантите са изучавали в пълен обем всички дисциплини, преподавани в Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Учебните планове по специалността са били съгласувани и утвърдени от Единния център по науките за държавата и правото. Учебните занятия по специалността са водени от едни от най-изтъкнатите представители на Академичната общност и юридическата мисъл в България. За придобиване на юридическа правоспособност курсантите са преминавали необходимия стаж съгласно програмата на Министерството на правосъдието за завършилите Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

  От гореизложеното е видно, че омаловажаването на правната подготовка в Академията на МВР е спекулативно и тенденциозно.”

  “Когато фактите говорят, най-добре е да замълчиш, за да не се изложиш”, гласят народните мъдрости. Голямата излагация в случая не е само за Минчо Спасов, Татяна Дончева и Николай Хаджигенов, които от години всячески се опитват да уязвят Иван Гешев. Срамът е за професора по конституционно право Янаки Стоилов, който като университетски преподавател дължи извинение не толкова на Гешев, а на всички онези възпитаници на Висшия институт на МВР, които честно и достойно са получили своето юридическо образование. Нито един от тях не заслужава, след повече от две десетилетия от завършването си, някой, пък бил той и кратковременно, служебно назначен за пазител на държавния печат, да си позволява да омаловажава образователния му ценз и професионални качества.

  Wornoxmaniak
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Неутрално

  До коментар [#9] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Порняк, само ти и останалата част от гарбиджа не разбрахте, че Рашков хвърли въдица на гола кука и Сийка от Югозападният налапа без да се замисли/ то не че има с какво, де/..След днешната вопиюща издънка и на слепите и глухите стана ясно , че Гешев не може да бъде разследван, щото накрая всичко отива в прокуратурата, която йерархично е подчинена на същият този Гешев..Та хубавото предстои, щото ако нешо дразни хората, то е някой да е над закона..

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 42. 42 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 4540 Весело

  Даже и Ветко и Маринела Арабаджиеви свалиха електронните гривни. Пак са на свобода Чакайте скоро някой мафиот да го осъдят в България.Жалка история
  —цитат от коментар 34 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Струва ми се ,че СИК бандитите са го закъсали а ВСС ще бъде подменен!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 43. 43 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 893 Весело

  До коментар [#36] от "kzj35678888":
  Вярвам, че инструментът на Господ ще се справи с мафията в Парламента. 💪
  пп.Може да вземе за кураж Сийчето, ако се уплаши ще се скрие под полата и.🤘🎃

 44. 44 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#33] от "Vesselin Velkov":

  Защо трябва някой да ти казва? Ти не можеш ли да мислиш сам и да четеш?

  Wornoxmaniak
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#39] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Барем ПИК да беше цитирал..В последно време държат по-високо ниво ит Труд на Петьо Блъсков.

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 47. 47 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 893 Любопитно

  До коментар [#44] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Добре бе, ако утре Каскетя обърне палачинката и подгони Боко, все тъй ли ще го защитавате герберстите?

 48. 48 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#33] от "Vesselin Velkov":Защо трябва някой да ти казва? Ти не можеш ли да мислиш сам и да четеш?
  —цитат от коментар 44 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Мога. Точно заради това не харесвам Гешев. Cogito ergo sum.
  Имам си собствено мнение, и не повтарям спуснати опорки.

 49. 49 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#39] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Демек не юрист, а милиционер..

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 50. 50 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1108 Неутрално

  До коментар [#46] от "Hristov":

  Все от един дол дренки са. Нали и ПИК и "Труп" се финансират от "намагнитеното" сираче (без майка) Делянчо Пеевски.

 51. 51 Профил на Погребваме Промяната
  Погребваме Промяната
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  това "три партии" така напомня героичното време

  когато разрградската от левия се чудеше двата файтона дали за пет партии или девет се броят.

  И все така почваха - пет парти...

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . . . . . . . . .... 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. ......................................................................... 20-03-22 - Бойко Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван.............................. 21-03-23 - Кирил Петков: За мен е просто умопомрачаващо как може прокуратурата дори да не направи досъдебно производство заради изнесеното от Васил Божков...........................................................
 52. 52 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7948 Неутрално

  "От "Демократична България" отбелязват в съобщение до медиите, че бюрото не е защитавало никого през 2020 г."
  Как да не е защитавало, Гешев е най-защитаваният човек в държавата.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#53] от "Уинстън Чърчил":

  Със сигурност някой ще завърши като Милошевич..Освен ако преди това не го напипа Сретан..

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 56. 56 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#49] от "Hristov":

  Абе, можели да сте толкова жалко излъгани? 🤪🙄 Да се водите по акъла на Минчо Спасов? Спасов, Бога ми!!!🃏🃏🃏 Къде дръпна шалтера на метрото? Да ви беше прелъгала Татяна Дончева, разбирам. Ама Минчо Спасов?

  Жалка история.

  Wornoxmaniak
 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#47] от "Sevdelina Boikova":

  Единственият дето със сигурност ще подгони и ще го вкара в затвора е Румен Радев.

  Wornoxmaniak
 60. 60 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2209 Неутрално

  Е как три псртии? В дБ са 3 партии, в мутрите са 3 партии, като сложим и ИТН, стават 7. Кои от тях не са внасяли!?

 61. 61 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#58] от "Уинстън Чърчил":

  ПИК агент? Що ли не се учудвам..

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 62. 62 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Бягам гонят ме двама с анцузи питбул и бургаска регистрация незнамзащоХпетицатабешеспернишкаГЕЕШЕВГЕЕШЕВГЕЕ

 63. 63 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#59] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Баце са му слаби менискусите.Сигур от тия барем 130 кг чиста сланина, дето се тресат по него..Нема нужда да го гонят..Ще преквичи два пъти и ще легне у ъгъла..
  .

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 64. 64 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Дали някой им се връзва вече не комунистите? Щяха да вкарват Мутрата в затвора... Сега пък уж подгонили Гешев...
  —цитат от коментар 57 на anonimnii


  Махни си българското знаме от аватара. Ти си срам за България.

 65. 65 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#40] от "murry":

  Няма значение дали е виновен. Трябва да бъде осъден? Нищо не се е променило в комунистическата задруга, дами и господа.


  Жалка история

  Wornoxmaniak
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#56] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Че Гешев е милиционер, ли? Че това го знае всеко хлапе.. Визуално и ментално..Къв Минчо те гони? Пак си на пет ракии...

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 68. 68 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2994 Разстроено

  До коментар [#47] от "Sevdelina Boikova":Единственият дето със сигурност ще подгони и ще го вкара в затвора е Румен Радев.
  —цитат от коментар 59 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Уорни, баджанак, пий една-две ракии и лягай, че ще превъртиш. Виждам, че много ти е мил Каскетя, ама ти требе да си си по-мил! Моля те, баджо, почини си и утре пак, с нови сили!
  От мен, лека нощ!

 69. 69 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 893 Неутрално

  До коментар [#59] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  За плитката ви памет ще припомня, че последствията от нахлуването на Каскетя и гавазите му в Президентството са : кабинет Борисов 4 не се осъществи и Герб изгубиха 400 000(четиристотин хиляди гласа), изгубиха и избори.
  Изгубихте и черните си каси от локвата в Капитан Андреево, изгубихте паричните потоци в Автомагистрали и ББР, засега. Загубихте ДАНС и Разузнаването, слушалките си и МВР. Да продължавам ли? Или вие ще продължите със заканите как Гешев ще разследва Президента?

 70. 70 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 129 Неутрално

  Дори и Гешев да дойде в Парламента, не съм сигурен, че ще има изслушване. Виковете "оставка" ще бъдат основно занимание на трите партии.

 71. 71 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 893 Весело

  До коментар [#70] от "pepisky":

  Ако ме пуснат в Парламента и аз бих викала "Оставка" в качеството си на данъкоплатец. Не ща да плащам на Каскетя да варди мутри.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  [quote#66:"Уинстън Чърчил"][/quote]

  Ееее, ти много млад ма напраи, бе момче. Помня га писах за Тодор Светослав пиесата "Крум обезчестителя на Никифор" ма тва беше отдавна...А помня веднъж ми звъни на жиесема Теодор Комнин и вика...ма тва вече е друга история и няма да я пиша, щото после модератора ша пише мнението е изтрито щото съдържало спам и порно...

 74. 74 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  До коментар [#69] от "Sevdelina Boikova":

  Така написано прилича на самоубийствена мисия. С цел или от неразбиране ?

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 623 Неутрално

  До коментар [#18] от "Sevdelina Boikova":

  Ми гледайте си го като си нямате работа, гледайте го

 78. 78 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#72] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Неам патрони, Порни ..Чак се чувствам ощетен..Друго си е "Тикви и Каскети" ОПГ, пардон ООД..

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 79. 79 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Весело

  До коментар [#76] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  След година нема и да има кьорав гербер..А вторият мандат на Радев тепърва ще е започнал..

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 80. 80 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5028 Весело

  До коментар [#1] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  "Гешев е много умен."

  Много по-умен е от тебе! :-)

 81. 81 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 284 Весело

  До коментар [#69] от "Sevdelina Boikova": Аз съм съгласен в България да не остане кьорав гербер само и само да видя зеления чорап Румен Радев в затвора за държавна измяна.
  —цитат от коментар 76 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек


  Хубава работа, ама дали съзнаваш, че ще умреш от глад? То ясно, че си шута на форума, но ние сме хора и не бихме допуснали да дадем такава колоритна жертва, тип едноклетъчна. 82. 82 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  Трите партии, смях. Двете образувания са кухи коалиции с тежко компрометирани лица, третото е само едно име на лице с тежки психологически проблеми и зависимости. Да погледнат първо тях си в огледалото.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2955 Любопитно

  До коментар [#84] от "Уинстън Чърчил":

  Цар ли сме имали до вчера?

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 86. 86 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Значи след като Рашков го оставиха да беснее вече 3 месеца. Да говори лъжи.
  Нали сичките имате претенции, че разбиате от право - като почнеш с Ива Николова, дето вече и нам си ква титла получи покрай Радев, минеш през Майчето и то с претенции в адвокатлъка, Татяна Дончева, другаря Христо Иванов, ядача на сладоледи и развяващия българското знаме, и пр. ипр. и пр.. Те чували ли са, че ако в съдебната зала лъжеш подлежиш на съдебно преследване и ако се докаже, че си лъгал - затвор?
  Рашков се съсипа да лъже през цялото време на министерстването си.
  Нито ЕДНО от твърденията му не се доказа.
  Единственото , което се чува от протстърскитее плазмодии, е ръкоплещене.
  И това пред очите на цял народ, който утре ще отиде да гласува.

 87. 87 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  Ще бъде интересно Шоуто на Слави в парламента с Гешефта в главната роля.

 88. 88 Профил на orle021052904
  orle021052904
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Примката около врата на Гешев се затяга

 89. 89 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А пък Маноловата след всичките лъжи на Рашков, след хилядата му имота, дето така и не доказа нищо за тях взе, че обяви ни в клин ни в ръкав, че по-прекрасен министър от Рашков до сега не сме имали.
  КОМУНЯГИ, СЪР.
  Сичките се раждате със сачми у главите.

 90. 90 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 2632 Весело

  Дали някой им се връзва вече не комунистите? Щяха да вкарват Мутрата в затвора... Сега пък уж подгонили Гешев...
  —цитат от коментар 57 на anonimnii


  'Ма ,ти кво си мислиш ?
  Че на Мутрьо Му се е разминало ли?
  Не е ...Предстои голямо шоу , когато Парламента смени ВСС , а Новия състав на ВСС, уволни Каскетя ,БЕЗ право на пенЦия .
  Тогаз вече , идва редът и на Мутрьо.
  ...Очаквам квич до небесата.
  Не ,че вашият/и Неговият.де/ квич нещо ще му помогне де.

  Освен ако разбира се , някой не Го свитне преди това .
  Което, лично мен ,ме устройва идеално.

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 91. 91 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 8 Неутрално

  до 90.
  На таквизи простотии сме се наслушали.
  ПочнА ги още Нинова и ги повтаряше като развалена латерна 4 години.
  И накрая много се учуди, че отиде на трето място на изборите.
  Щото кой каквото прави на себе си го прави.
  Така че сега седите, гледате се у пъпа и повтаряте като малоумни -
  Боко у панделата, Боко у панделата ...........и пр. и пр.
  Преди слушахме как хазната била празна - Боко виновен, че бай Ставри ,че комунистически простотии.
  Като се оказа, че не е празна, кофти.
  После пак - ма тоя човек ако нямаше имунитет да сега да е в затвора - е, няма имунитет вече четири месеца.
  Сега че чекаме да сменят ВСС.
  Прости сте и не сте виновни за това.
  Така ви възпитаха комунягите.

 92. 92 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 2632 Весело

  До коментар [#91] от "cpl40723722":

  Мдамммм.... Виж ся, драги ми Смехурко ...
  Парламентът ,МОЖЕ да гласува абсолютно нови правила за избиране на ВСС .
  И то , във всеки момент! Това им е прерогатив.
  Например , гласуват закон за прекратяване на правомощията на сегашният състав на ВСС, и назначаване на нов състав.
  КОЙ ще ги спре?
  Не и Конституционният съд , защото това евентуално решение на Парламента , НЕ КАСАЕ Конституцията на Р. България.
  В Конституцията е записано само , че има ВСС с квоти от Народното Събрание, Президента, и съдиите ,избиращ главният прокурор за мандат от 7 години.
  Толкоз!
  Останалото ,е въпрос на интерпретация.
  Ако беше попрочел Конституцията , нямаше сега да се излагаш кат'един кифладжия ,тука- у форума :)

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 93. 93 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 8 Неутрално

  92, защо ли ти чета простотиите.
  ОБАЧЕ
  Парламента като всеки парламент на една фашистка ХУНТА може много работи.
  Парламента през 44та година обяви цялата опозиция за западни шпиони и ги изби.
  И понеже парламента измисли тоя кошмар го обявиха за законен.
  После парламента измисли народния съд и изби хиляди български интелектуалци.
  Като ви гледам интелектуалното ниво на Майчето и Слафчу няма да се учудя да обявят за терористи всички които имат нахалството да минават покрай Народното събрание.
  Просто сте тъпи и ако знаехте колко сте тъпи до сега да сте се самоубили да не цапате земята.
  Аре вече изчезвай.

 94. 94 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 2632 Весело

  92, защо ли ти чета простотиите.ОБАЧЕПарламента като всеки парламент на една фашистка ХУНТА може много работи.Парламента през 44та година обяви цялата опозиция за западни шпиони и ги изби.И понеже парламента измисли тоя кошмар го обявиха за законен.После парламента измисли народния съд и изби хиляди български интелектуалци.Като ви гледам интелектуалното ниво на Майчето и Слафчу няма да се учудя да обявят за терористи всички които имат нахалството да минават покрай Народното събрание.Просто сте тъпи и ако знаехте колко сте тъпи до сега да сте се самоубили да не цапате земята.Аре вече изчезвай.
  —цитат от коментар 93 на cpl40723722


  Дрън -дрън ,ярина .
  Фашистка хунта ,и навирени фуражки ...
  Толкоз ви е и ''капацитета'' ,и менталните рамки на вазе -изГЕРБените.
  С'я ,остана да кажеш ,че настоящият Парламент е ''нелегитимен'' , и си направо за Каралуково , ша зна'йш :)

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 95. 95 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4234 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Ясно.
  Три партии се разобличиха за парламент "Ушев".

  Ще видим, ще видим ;)

  "Три партии внесоха искане в парламента за изслушване
  на Гешев"

 96. 96 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 2632 Весело

  До коментар [#93] от "cpl40723722":

  И си мери езика, Тролчо ...
  Тука не ти е селският мегдан , да си размяташ калнит гумени цРЪвули, ОК?
  Това е обществен форум!

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 97. 97 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4234 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Винстъне,
  на рашка македоница Винстън се пише Винстън.

  Антидемократски.
  Атибритански (британите опорочиха романицата).
  И т.н.

  До коментар [#45] от "Уинстън Чърчил":
  Чия диплома е фалшива бе лъжец?
  —цитат от коментар 37 на Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек

  Очевидно на тарторите на радикалното БКП - ДеБъ!

 98. 98 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1568 Весело

  Гешев още нищо не е видял.
  Тепърва има законно да го тангъркат а тук, а там, а нагоре, а надолу, докато го направят сам да си приказва.
  Ще загуби всякаква ориентация.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 99. 99 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#2] от "Wornoxmaniak vs ДБ БГ ИБНИ Гюбек":

  Абе Гюбек, ти ли си пръв сред честните българи, дето ще опазят тоа образ!? Да си вземе под мишница бюрото и да бега!

  Малинчо
 100. 100 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#98] от "Храбър":

  Много искам това да го видя!

  Малинчо
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK