На живо

Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

Пламен Николов

© Юлия Лазарова

Пламен НиколовВ последния ден преди очакваното гласуване на проектокабинета на Пламен Николов в парламента "Има такъв народ" остана сама в подкрепата си за него, тъй като БСП и "Демократична България" отказаха да дадат гласовете си. В отговор лидерът на партията Слави Трифонов оттегли кабинета си, отправяйки обвинения в предателство към партньорите, с които досега се преговаряше, и на свой ред отказа да обсъжда какъвто и да е друг вариант за управление. Какви юридически въпроси повдигна решението на Трифонов и по какъв начин "Има такъв народ" опитва да ги реши, четете в хронологията.
Личните причини на Пламен Николов: Не иска да се лишава от безспорни експерти в кабинета

Пламен Николов

© Юлия Лазарова

Пламен Николов


Чрез "Фейсбук" последният кандидат на "Има такъв народ" за министър-председател Пламен Николов изброява какви са личните му мотиви, с които е поискал да оттегли кандидатурата си:

 • Не желая да завися от произвола на политически играчи, с които единственото, което ни свързва, е, че не искаме нови избори;
 • Вече нямаме естествени съюзници в този парламент, а изкуствени "борци" против системата;
 • Нямам намерение постоянно да се лишавам от безспорни експерти в правителството, заради неаргументираните прищевки на политически псевдопартньори.
Така Николов реагира на условието, което БСП постави - Петър Илиев да отпадне от проектосъстава на кабинета като силов вицепремиер и вътрешен министър и резервите, които останалите партии, с които "Има такъв народ" водеше разговори за подкрепа, изказаха към кандидата, за който има сигнал, че е плагиатствал.


Както лидерите на "Има такъв народ", така и Николов отправя нападки към политическите сили, от които партията му ултимативно беше поискала подкрепа, сравнявайки политическите преговори с игра: "Умните и красивите, елегантните и кресливите решиха, че келепира стои над всичко. Ние, от ПП "Има такъв народ", пък решихме, че това вече не е нашата игра. Не е, защото промяната трябва да бъде истинска, а не проста имитация или най-долно менте. Останалите показаха, че принадлежат към едно и също статукво и че разбират протеста просто като средство за осребряване на влияние".


Едновременно с това на собствената си формация, която поиска блезусловна подкрепа, приписва дипломатичност и диалогичност. "Колкото и човек да е дипломатичен и диалогичен в името на общото благо, когато границата на съвестта бъде прекрачена, е по-добре да си пожелаем да преминем през пречистващия огън на изборите", написа Николов в профила си. Преди това пред журналисти беше казал, че очаква "избори до дупка".


"Разочарован съм не в личен план, а за страната" - така коментира оттеглянето си предлаганият досега от "Има такъв народ" за министър-председател Пламен Николов, предаде БТА.


По-рано днес той оттегли съгласието си да бъде номиниран за министър-председател, с което предложи посока за разрешаването на юридическия казус, възникнал след като лидерът на формацията Слави Трифонов, който не е депутат, обяви, че оттегля проектокабинета въпреки вече издадения президентски указ, с който се предлага 46-тото Народно събрание да пристъпи към избора.


"Разочаровахме хората, че не можахме да осъществим идеята да направим единение, както е написано на тази сграда, точно когато е най-нужно на нашата страна", коментира Николов, цитиран от БТА. По думите му остават неизпълнени и заявените първи приоритети, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, мерките срещу ковид кризата и приемането на новата бюджетна рамка.


За спорната фигура на предложения за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев, Николов каза, че не би могъл да коментира. Според Николов номинацията на Илиев не е основна причина за липсата на подкрепа от страна "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!"


На въпрос какво следва оттук нататък за страната, Пламен Николов отговори: "Избори до дупка". Той допълни, че онова, което го притеснява е, че така ще разочароват хората с поведението си, както и всички български избиратели, но от друга страна това ще консолидира техните избирател.

Христо Иванов: Когато тръгнеш срещу логиката, се получава зрелищен разпад

Христо Иванов

© Юлия Лазарова

Христо Иванов


Според съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов в момента партиите в парламента се намират в поле, което конституцията не е предвидила: политическата сила, явила се на избори, се оказва, че няма капацитет да управлява.


В интервю за Би Ти Ви Иванов коментира последните ходове на "Има такъв народ" да оттеглят проектокабинета си с думите, че е време политиците да се върнат към институционалната отговорност, вместо да изобретяват демокрацията и парламентаризма по своя идея. "Когато тръгнеш срещу логиката, се получава зрелищен разпад," обобщи ситуацията той.


От "кой си ти, бе" главозамайващо бързо преминаха на "ти си предател".


Христо Иванов,

съпредседател на "Демократична България"


"Какво ще се случи аз вече не знам, чакам сценаристите каква поредна гротеска ще сервират, но е време да кажем "стига", заяви Иванов.


По повод обвинението в предателство, отправено от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, Иванов заяви: "Аз на Слави Трифонов никога нищо не съм му дължал. Аз съм се явил на избори с моите колеги. Не знам в "Има такъв народ" в какви формати са обсъждали решенията си. Ние обсъждаме нашите действия много внимателно и в нито един от форматите - в партиите и в парламентарната група, нямаше глас за подкрепа на това нещо, в което се изроди опитът на "Има такъв народ" да реализира мандата".


От "кой си ти, бе" главозамайващо бързо преминаха на "ти си предател", възмути се Иванов от квалификациите по свой адрес докато едновременно с това "Има такъв народ" твърдеше, че търси политическата подкрепа на "Демократична България".

Пламен Николов

© Юлия Лазарова

Пламен Николов


Предложеният от "Има такъв народ" за кандидат за министър председател Пламен Николов е оттеглил съгласието си да бъде предложен за премиер. За това той е уведомил Народното събрание и президентството, съобщи за "Дневник" председателят на парламента Ива Митева. Заради това в дневния ред за заседанието на парламента за сряда 11-ти август няма да има точка за гласуване на указа на президента за кандидатурата на Пламен Николов.


Подробности четете тук.

БСП няма да подкрепи кабинета на "Има такъв народ", ако Петър Илиев не бъде оттеглен

Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)


Националният съвет на БСП и общото събрание на парламентарната група на коалиция "БСП за България" взеха решение, ако кандидатурата за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев не бъде оттеглена, да не подкрепят правителство, предложено от "Има такъв народ". Това съобщи пресцентърът на партията след събранието. Малко по-рано лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че партията му няма да предложи за гласуване в Народното събрание утре проектокабинета начело с Пламен Николов.

Има такъв народ" оттегля кабинета си, отказва преговори и ще подкрепи президента на изборите

Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Скрийншот


Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че партията му няма да предложи за гласуване в Народното събрание утре проектокабинета, начело с Пламен Николов. В обръщение по телевизия "Седем осми", след като се разбра, че предложеното правителство няма да получи подкрепа от "Демократична България", БСП и "Изправи се.БГ! Ние идваме!", той обяви, че най-голямата група няма да участва в преговори за нов състав на Министерски съвет, излъчен с друг управленски мандат.


Направихме всичко възможно, за да има правителство, но това не се случи, заради предателството на "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!". При това положение утре няма да предлагаме кабинет, каза Трифонов. С решението си "Има такъв народ" създава


юридически казус,


тъй като досега не е имало ситуация, в която след успешно изпълнен управленски мандат предложеният кабинет да бъде оттеглен. Въпреки решението, гласуване в пленарната зала утре най-вероятно ще има, тъй като има издаден указ на президента, с който той предлага на Народното събрание да избере за министър-председател предложения от "Има такъв народ" Пламен Николов.


Трифонов посочи, че днешния развой на събитията - отказа за подкрепа и оттеглянето на проектоправителството, означава нови избори, освен ако останалите партии "не решат да управляват заедно, както са го правили". Въпреки анонсите за сформиране на експертен кабинет, който да работи ограничено време, "Демократична България", БСП и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" нямат достатъчно гласове, за да го прокарат през парламента и при отказа за преговори от страна на "Има такъв народ", единствената възможност би била гласовете да дойдат от ГЕРБ и ДПС, които партиите посочиха като нежелани партньори.


Трифонов каза още, че "Има такъв народ"


ще подкрепи Румен Радев за президент


на предстоящия вот през есента. Той изрази надежда, че така Радев ще спечели още на първия тур. До момента единствено БСП е заявила подкрепа за втори мандат на държавния глава.


Още по темата четете тук.

Слави Трифонов коментира създалата се ситуация

Мая Манолова: оставаме отворени за разговори

"Изправи се.БГ! Ние идваме! остава с протегната ръка и партньорски чувства и към "Има такъв народ" и "Демократична България" за съставяне на правителство, каза пред "Нова телевизия" един от лидерите на формацията Мая Манолова. Според нея подобни разговори могат да започнат след утрешното гласуване в парламента на предложеното правителство от "Има такъв народ", в което всяка парламентарна група щяла да покаже къде стои. От "Изправи се.БГ! Ние идваме!" още вчера обявиха, че няма да подкрепят кабинета. Такова мнение изразиха и от "Демократична България". До края на деня се чака финалната позиция на БСП, но към момента и те са против.
Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Юлия Лазарова


По повод идеята за съставяне на временно програмно правителство Мая Манолова коментира, че в неговата основна е хубаво да бъдат успешните министри от служебния кабинет, но и това подлежало на разговори. На това мнение е и един от лидерите на "Демократична България" Христо Иванов.


"Рано е да се каже дали ще има избори две в едно, нека първо видим гласуването за правителството утре", каза още Манолова.

Мая Манолова обяснява защо няма да бъде подкрепен кабинета на Трифонов

И политическият съвет на "БСП за България" поиска оттегляне на Петър Илиев срещу подкрепа

Политическият съвет на коалицията "БСП за България" реши, че депутатите от обединението няма да подкрепят предложеното правителство на "Има такъв народ", ако в него присъства Петър Илиев като вицепремиер и министър на вътрешните работи. Вчера същото поискаха Изпълнителното бюро и парламентарната група на БСП. По-късно днес окончателното решение ще се вземе от Националният съвет на БСП.
Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Пресцентър на БСП

"Демократична България" също се обяви за преходно програмно правителство

"Демократична България" стана втората политическа сила, която призова за съставяне на програмно експертно правителство с хоризонт на работа няколко месеца. По-рано днес същото поиска и депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме" Татяна Дончева.


В изявление в парламента днес съпредседателят на обединението Христо Иванов каза, че в експертното правителство трябва да бъдат поканени най-успешните министри от служебния кабинет, като то работи за срок от 6 до 8 месеца. Основните цели пред програмният кабинет трябвало да бъдат превеждането на страната пред новата вълна от коронавирус и икономическите трудности, свързани с нея, приемането на бюджет, актуализиране на пенсиите, започването на съдебната реформа и други.


"Длъжни сме да го направим. Нашият призив е към всички: "Дайте да сме конструктивни! Да направим крачка назад. Да сме смирени. Дайте да дадем на хората управление, което не оставя вкуса за унижение и подмяна, за диктат", призова Христо Иванов.


Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Велко Ангелов


Той подчерта, че ако токова правителство е с мандат на БСП "Демократична България" няма да го подкрепи и индиректно призова президентът да не възлага третият опит за съставяне на кабинет на левицата. По този повод, по-рано днес Татяна Дончева каза: "Ако Демократична България и БСП имат някакви предрасъдъчни бариери, мандатът може да е на "Изправи се.БГ! Ние идваме!".


Към момента позицията на БСП е, че ако получи мандат за кабинет, ще предложи състава на сегашното служебно правителство. Ако и третият мандат е неуспешен, ще има нови парламентарни избори, като не е изключено те да се заедно с президентските през октомври.

Защо "Демократична България" не подкрепя кабинета

И "Демократична България" няма да подкрепи правителството

"Демократична България" не може да подкрепи предложението на "Има такъв народ" за състав на Министерски съвет, каза днес съпредседателят на организацията Христо Иванов. Той поясни, че това решение е взето единодушно от всички членуващи в обединението политически субекти.
Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Пресцентър на Демократична България


"Този състав на Министерски съвет е най-слабият състав, който някога е излъчван в България. Най-доброто, което може да кажем за тези хора е, че ние не ги познаваме. А за някои и това не можем да кажем. Един от тях даде интервю и видяхте какво стана", подчерта Христо Иванов.


Като основен аргумент за липсата на подкрепа Христо Иванов посочи, че предложеното правителство не може да се нарече правителство на промяната. Той изрази и несъгласие с начина, по който се налага кабинета.


Иванов каза, че в декларацията на "Има такъв народ", която посочва приоритетите на правителството, няма ангажимент за смяна на главния прокурор Иван Гешев, реформа на съдебната система, смяна на шефа на антикорупционната комисия Сотир Цацаров и редица други приоритети, важни за "Демократична България".


Христо Иванов изтъкна като проблем, че от "Има такъв народ" на няколко пъти са влезли в колаборация с ДПС. Той повтори и тезата си, че в правителства с плаващи мнозинства, ДПС се ориентира най-добре. Съпредседателят на ДБ изрази съжаление, че от обединението не са реагирали по-остро по-рано, още при обявяването на състава на кабинета и начина, по който е направен опит той да бъде наложен.


Христо Иванов призова всички партии, извън ГЕРБ и ДПС, да не изгарят мостовете помежду си, за да може да се реализира третият мандат за правителство, което да изкара няколко месеца. Това можело да стане с коректно политическо споразумение. Иванов обаче уточни, че "Демократична България" не би подкрепила правителство на БСП и ако президентът връчи мандат на тази политическа сила, кабинетът ще е обречен.

Указът на президента Румен Радев, с който се предлага на Народното събрание да избере Пламен Николов за премиер, е публикуван днес в "Държавен вестник". Гласуването е утре, но шансовете кабинетът на "Има такъв народ" да събере нужните гласове е минимален, след като от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" обявиха, че няма да го подкрепят, а от БСП искат смяна на министъра на вътрешните работи Петър Илиев.

Чуват се приказки за тайно гласуване на проектокабинета, каза Николай Хаджигенов

В парламента се чуват приказки за тайно гласуване на проектокабинета на "Има такъв народ", съобщи пред "Нова телевизия" адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се.БГ! Ние идваме!". Според него това ще означава, че е имало тайни договорки правителството да мине. Вчера коалицията взе решение да не подкрепи предложения кабинет, като дори намерението е да гласува против него.
Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Юлия Лазарова


Според Хаджигенов "Има такъв народ" трудно ще намери подкрепа. По думите му ДПС е "умен политически играч" и едва ли биха подкрепили кабинета. Хаджигенов каза още, че опитът за съставяне на правителство от партията, която посочи президентът Румен Радев ще бъде "чудесен политически лакмус" за това как ще реагира "Има такъв народ" и дали изобщо ще се включи в евентуални преговори. Адвокатът коментира и вчерашното интервю на номинирания за вътрешен министър Петър Илиев. Според него с изявата си Илиев е показал защо "Има такъв народ" не е имала предизборна кампания. "Представете си какви щяха да са резултатите на партията", допълни той.

Татяна Дончева: Който отговаря за Трифонов, да осигури подписа му за следващ кабинет

С третия мандат трябва да се направи правителство, което да изкара поне до следващата пролет, каза днес пред БНТ зам.-председателят на парламента, лидер на "Движение 21" и депутат от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева. За нея това може да стане със споразумение, подписано от всички партии без ГЕРБ и ДПС.


Дончева намекна, че Слави Трифонов не взима сам решенията си. "Това споразумение трябва да бъде подписано от Слави Трифонов. Не говор"Демократична България" не може да подкрепи предложението на "Има такъв народ" за състав на министерски съветя на него, нито на Тошко Йорданов, говоря на този, който отговаря за него. Който отговаря за подписа на Слави Трифонов, да го осигури", бяха точните и думи.


Дончева посочи, че думата на "Има такъв народ" има все по-малко значение, а след телевизионните изяви на Тошко Йорданов, в които раздава квалификации, тя няма вече никакво значение. Както е известно "Изправи се.БГ! Ние идваме!" обяви, че няма да подкрепи правителството, предложено от партията на Слави Трифонов. В отговор последва обвинение в предателство от Трифонов и Йорданов. "Няма как да се сме предали някой, ние в никакви отношения в тях не сме, за да сме ги предали", каза още Дончева.

Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Юлия Лазарова


Според депутата това, което от "Има такъв народ" твърдят, че е програма и е изпратено на останалите партии за одобрение, е "несериозно съчинение, пълно с глупости". Дончева изрази недоумение, че партия с 65 депутата тръгва да налага диктат на останалите политически сили. "Те имаха безпрекословно изискване, независимо от програма, състав и всичко останало да се даде подкрепа, така не се прави", допълни тя.

Тошко Йорданов: досега партиите на протеста само плямпаха

До сега партиите на протеста само плямпаха и когато се стигна до действие, те предадоха и протеста, и идеята, и хората, гласували за тях. Така председателят на парламентарната група и зам.-председател на "Има такъв народ" Тошко Йорданов коментира днес пред БНТ липсата на изразена подкрепа за правителството на партията.


Говорейки за позицията на БСП, които настояват да се смени номинираният за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев, той поясни: "Петър Илиев е повод, ако не е той щеше да е Пламен Николов, ако не е той щеше да е Дядо Мраз, ако не е той щеше да е Снежанка".


Тошко Йорданов коментира, че до момента "Има такъв народ" са направили няколко жестове на кооперативност - оттеглянето на първия кабинет и напускането на министъра на правосъдието Момчил Иванов, но подобни жестове повече няма да има.

Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Скрийншот от Би Ти Ви


Той допълни, че проект на правителство на БСП или партиите на протеста няма да получи подкрепа от депутатите от "Има такъв народ". "Те имат прекрасната възможност с останалите партии да се съберат, в това число и ДПС,и ГЕРБ, и да направят правителство, и без това са работили заедно", каза още Тошко Йорданов. Той обобщи, че трябва да се отиде на избори, ако кабинетът на "Има такъв народ" не бъде одобрен.


Няма напрежение и конфликт с президента, каза Йорданов в отговор на въпрос. Той обаче критикува служебният премиер за неговите коментира по темата бъдещо правителство.

Днес се очаква да стане окончателно известно дали проектокабинетът на "Има такъв народ" ще получи подкрепа от някой от партньорите, с които разговаряше в последните седмици, или ще остане сама в опита да състави управление на т.нар. партии на протеста.
Политическото напрежение: Пламен Николов прогнозира "избори до дупка" (хронология)

© Велко Ангелов


Вчера от "Изправи се БГ! Ние идваме!" съобщиха, че няма да подкрепят проектоправителството и с това намалиха възможните гласове за него с 13. Днес предстои решението си да обяви парламентарната група на "Демократична България", като повечето знаци до момента сочат, че тя най-вероятно също ще е против след отказа на мандатоносителя да обсъжда писмен документ с ангажименти за политики и промени в номинациите за министри.


През почивните дни депутатите от "Зелено движение", които са част от коалицията, обявиха, че ще гласуват против правителство на "Има такъв народ".


Вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че социалистите биха гласували за правителство на партията на Слави Трифонов само ако бъде оттеглена кандидатурата на Петър Илиев, който е номиниран за министър на вътрешните работи и вицепремиер. След изявлението на БСП отново с публикация във "Фейсбук" Трифонов даде да се разбере, че няма намерения да оттегля номинацията на Илиев, и написа, че според него "Демократична България", "Изправи се! Ние идваме!" и БСП си търсят повод, за да не подкрепят правителството, защото са играчи от статуквото.


Миналата седмица ръководството на ГЕРБ реши депутатите от парламентарната група да присъстват в пленарната зала и да гласуват против. От ДПС отказват да коментират поведението си при гласуването.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (795)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  Суверенът казва НЕ!
  https://nova.bg/polls/view/295?fbclid=IwAR1UIRPysVEUpbAWKjI7mrJ9V1Ge1Ngza3UWcOPmBz-3dC1a3yvHvMzftP0

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 2. 2 Профил на spring_va
  spring_va
  Рейтинг: 480 Неутрално

  "Подкрепили"... некои май са се почерпиЛи снощи

 3. 3 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  БСП сега ще гласуват за Илиев, след 3 месеци да не гласуват за Нинова

 4. 4 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Нищо не може да се каже още. Очакват се изненади и политически игри. Дори и тези които най-много размахват пръст и те могат да се отметнат и последно да подкрепят. На никого ме му се иска отново да минава през преизподнята и да си рискува депутатския стол.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 6. 6 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1185 Весело

  Сега се чудят, ако идем на избори, ще вземем ли по-голям процент от сега

 7. 7 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  ГЕРБ ще го подкрепи и Славчу да му мисли после. Нали това му бяха представите за демокрация

 8. 8 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  Правосъдната система е такава, че наистина трябва да влезнат други хора във всички институции, но видно не се допускат лесно други хора

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  ИТН играха добре, показаха се като истинска алтернатива, някои от негласувалите може да гласуват за тях, даже и от другите партии ще дръпнат гласове

 11. 11 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 918 Неутрално

  Според мен въпроса отдавна е “Служебното правителство за редовно или нови избори?”.

 12. 12 Профил на Atanas Todorov
  Atanas Todorov
  Рейтинг: 285 Неутрално
 13. 13 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1307 Неутрално

  За ИТН останаха два варианта да мине кабинета им. Да махнат Илиев и да минат с гласовете на БСП и ДПС или ГЕРБ да излязат от залата и да минат само с гласовете на ДПС.

 14. 14 Профил на Linuxer Python3
  Linuxer Python3
  Рейтинг: 146 Неутрално

  " Ще подкрепили някой кабинета на "Има такъв народ" - Да, Герб и ДПС

 15. 15 Профил на Rumen Mihaylov
  Rumen Mihaylov
  Рейтинг: 27 Неутрално

  ИТН лъснаха с кандидатурата на П. Илиев. да подкрепяш такива кандидатури е като да вкарваш лисицата да пази курника. дано не мине този кабинет.

  Rumen Mihaylov
 16. 16 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3047 Неутрално

  Честно казано, не ми изглежда да има кабинет, а след скандалите между ИТН и потенциалните им партньори едно е кристално ясно - засега Гешев остава, а и сигурно си умира от смях, като ги гледа как се дърлят. Тъжно, защото даже и да остане служебният кабинет, нищо не може да му направи.

 17. 17 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 815 Весело

  не няма подкрепа, все пак всички искат рашков, а не илиев. лустрацията се отлага рашко е нащо знаме и новия секретар на мвр. упс ама той кадрови десар, нищо нали ще чегърта

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 18. 18 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ГЕРБ няма да подкрепи токсична партия като ИТН.

 19. 19 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  До коментар [#10] от "ggot":
  ИТН показаха, че не са политици, а мафиотска посткомунистическа организация, чиито конци се дърпат от Сарая и онзи, който прави от базите на Догат Сарай.
  Подлорът на кандидатите показа, че те са изгубили всякакво чувство за реалност.

 20. 20 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 815 Весело

  До коментар [#16] от "boevbisser":

  аааа... не само гешов. имаме си вече и кадрови десар за главен секретар..тепърва ще става весело

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 21. 21 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 772 Неутрално

  Кой нормален ще подкрепи онзи лунатик? Слави се гръмна и в двата крака с тая кандидатура направо....

  You don't know what you don't know.
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3047 Весело

  До коментар [#20] от "sarunka":

  Този всеки министър може да го смени, ако не си върши работата, с Гешев ситуацията е маааалко по-различна. Впрочем, ти да не би да го харесваш магнаурския илитерат?

 24. 24 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  Преди малко гледах репортаж за Афганистан. Настъплението на талибаните и очакваната отново бежанска криза. Някак си от само себе си ми дойде мисълта - ами тия от ИТН са българските талибани. Вземат ли тия изчадия властта нищо читаво няма да остане в България. Не знам кой болен мозък измисли тоя проект, но наистина имуната система на нашата държава е срината. Другаде тия пършивци не биха били дори допуснати до публични медии да не говорим за регистриране на партия.

 25. 25 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Достигнахме до пълен политически и национален разпад. Никой никого не зачита и никой никого не признава. Това важи и за форума. Нашият народ от край време е научен или да се кланя коленопреклонно или да отрича и хули. При нашия народ средно положение на разумен компромис в общ интерес няма. Не един или два народа така са отекли във вадата.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 26. 26 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Важното е пожарникаря да го няма ,пък да става кавото ще.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 27. 27 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3533 Весело

  Заформя се фронт на партиите на статуквото...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  Който подкрепи тоя сбиротак от палячовци, измамници и гамени, ще се покрие с вечен позор.

  Най-новото творение на сарайския Д-р Франкенщайн се оказа нолкова уродливо, че хората се разбягаха.

  Единствено ГЕРБ имат онтерес да са плюят в лицата и да гласуват “за”, защото ги е страх от икономическия екип на служебното с голямата фадрома.

  И от Рашков, да не забравяме. ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  До коментар [#16] от "boevbisser":

  Служебният кабинет използва два от вариантите за отстраняване на гл прокурор и поне показа, че на практика изпълнителната власт не е в състояние.
  Ще трябва НС с достаъчен брой депутати, даже с конституционно мнозинство, което не го виждам скоро да стане.

 30. 30 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Пак нови избори.
  —цитат от коментар 12 на tanton


  Повторението майка на знанието ,потретването майка на затъпяването.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 31. 31 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3533 Весело

  До коментар [#21] от "meteowrite":

  Значи рашков го харесвате, а този новия, нищо, че и двамата се държат като "побеснели песове", само с разликата, че единия е съветски възпитаник, а другия завършва с отличие английска гимназия и право в СУ?!
  "Умнокрасная" логика...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 32. 32 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално


  Единствено ГЕРБ имат онтерес да са плюят в лицата и да гласуват “за”, защото ги е страх от икономическия екип на служебното с голямата фадрома.
  —цитат от коментар 28 на Norman Granz


  Когато ГЕРБ не подкрепи този кабинет, каква ще е опорната точка ?

 33. 33 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  ИТН показаха, че не са политици, а мафиотска посткомунистическа организация, чиито конци се дърпат от Сарая.
  —цитат от коментар 19 на авторът


  С тази ли организация, ДБ гласуваше заедно в предишното и в сегашното НС. С нея ли водиха преговори, уточняваха приоритети...? На същата мафиотска, сарайска организация ли, ДБ предлагаше министри? Какво падение за лилавите!!!!

 34. 34 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Според мен въпроса отдавна е “Служебното правителство за редовно или нови избори?”.
  —цитат от коментар 11 на dwr30648311


  Операция "пРеазидент"

  https://tribune.bg/bg/mrezhata/evgeni-mihaylov-ruskite-spetsialni-sluzhbi-provezhdat-operatsiya-miure-tselyat-ednolichnata-vlast-na-radev/

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 35. 35 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#32] от "Хай Буй":

  “Когато ГЕРБ не подкрепи този кабинет, каква ще е опорната точка ?”

  Нямам време за махленски заяждания.

  Виж ми подписа и си търси събеседник.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 37. 37 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 772 Неутрално

  До коментар [#21] от "meteowrite":Значи рашков го харесвате, а този новия, нищо, че и двамата се държат като "побеснели песове", само с разликата, че единия е съветски възпитаник, а другия завършва с отличие английска гимназия и право в СУ?! "Умнокрасная" логика...
  —цитат от коментар 31 на hamiltonf


  значи, три неща:
  1. Не е възпитано да се вкарва неизречение неща в цитати и да се правят догадки за кой харесвам. Нищо не съм казвал за рашков и дали го харесвам си е моя работа. Няма нищо общо с Илиев или проектокабинета на слави.

  2. Завършил английска езикова гимнаизия с отличие, но не крещя в ТВ студия и всяка втора дума да ми е 'АЗ'. Все още намирам скомността за добродетел.

  3. Къде изобщо видя умнокрасива логика?

  You don't know what you don't know.
 38. 38 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#33] от "uvtest":

  “ДБ предлагаше министри...”

  Я раздуй КОГО са предложили ДБ на Слави за министър, че ми е убягнал този “факт”?

  Вие сте лъжци като патрона си, осъждан два пъти за лъжа и клевета.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 39. 39 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 667 Неутрално

  Ако се перефразира, въпросът би звучал по следният начин: има ли партия с толкова видиотено ръководство, което да си направи политическо харакири като подкрепи кабинета на ИТН. Зададен така, въпросът съдържа отговора.

 40. 40 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#38] от "Norman Granz":

  28.07.2021 г
  Христо Иванов: ДБ подкрепя за министри в кабинета на ИТН Кирил Петков, Асен Василев и проф. Денков.

 41. 41 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2602 Неутрално

  с изцепките си ИТН отряза доста възможности за подкрепа

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 42. 42 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4016 Неутрално

  От ДБ сигурно няма да го подкрепят ! ГЕРБ и компания да решават за себе си, но те не ме интересесуват, подкрепата им е токсична и кабинет с тях няма да изкара дълго......

 43. 43 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#39] от "svetlyobg":

  ДБ ?

 44. 44 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1510 Весело

  Сега, за да бъде мазалото пълно, ГЕРБ трябва да вземе и да да подкрепи чалгаря.
  На всички ще бъде ясна причината, така че ущърб за авторитета на ГЕРБ няма да има- ще бъде леко отмъщение за кагебейските издънки на Рашков и сие.
  А на Радев и "народа" му- честито.
  Провал, а след провала-червеи...
  Сега вече мога да открехна на лилавите умнокрасавци и на изправените мутри- фиаското им беше предизвестено, само че те нямат багаж да го стоплят.
  Цялата работа е там, че те бързо присъвокупиха партията на чалгаря към тези на катунарската протестуция.
  Без да обърнат внимание на елементарния факт, че тя не стигна до тяхното опростачване с хвърляне на вонящи запъртъци, вмирисана риба и гнили домати по най-красивите сгради в София.
  Което я постави няколко идеи над тях.
  Което пролича и на изборите.
  Елементарно, Бойкикев...


 45. 45 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  До коментар [#19] от "авторът":

  Ей сега Хаджигенов говори глупости по нова тв: "Ние сме протеста, а не те." Пълен перко

 46. 46 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2039 Неутрално

  До коментар [#28] от "Norman Granz":

  Хахаха.
  Голям смях.
  Да спреш магистралите не е изтриване на ГЕРБ, а наказание за хората.
  Особено Кресла дето непрестанно умират хора.
  Смешна работа.
  Но с такъв финансов и регионален министър толкова.
  А истинското изчегъртване значи да правиш повече в държавните сектори от ГЕРБ

 47. 47 Профил на hitcher
  hitcher
  Рейтинг: 122 Неутрално

  До коментар [#28] от "Norman Granz":
  Значи според теб въпреки че ГЕРБ неколкократно заявиха, че няма да подкрепят кабинета, сега ще го направят?
  Доста смела прогноза.

 48. 48 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#39] от "svetlyobg":

  “... има ли партия с толкова видиотено ръководство, което да си направи политическо харакири като подкрепи кабинета на ИТН.”

  Има партия, чиито ръководство (състоящо се от 1 човек) е готово да се откаже от внуците си, за да го оставят слежебните министри на мира.

  Изтръгнаха му сифоните за източване от ръцете, осветиха му престъпните схеми с ББР, Автомагистрали, Монтажи, ДКК ... изпоуволниха му послушковците и сомнамбулите от силовите ведомства...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 49. 49 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 667 Неутрално

  До коментар [#39] от "svetlyobg":ДБ ?
  —цитат от коментар 43 на Хай Буй


  Баце, и ти ли пишеш във форума? Седи си у Банкя и си гледай внуците. Радан как ти го натресе този прякор не е истина!

 50. 50 Профил на Вятър
  Вятър
  Рейтинг: 628 Весело

  Вече заприлича на сълзлив жълт сериал. От тези турските, индийските. Да видим сега и цирка при гласуването. Там колко серии Ще има?!

  Задачата е проста, за съжаление хората, които се залавят за нея, са като задачата - прости.
 51. 51 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 391 Неутрално

  Да подкрепя или да не подкрепя, това е днес въпроса :-)

 52. 52 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  ,,След изявлението на БСП отново с публикация във "Фейсбук" Трифонов даде да се разбере, че няма намерения да оттегля номинацията на Илиев, и написа, че според него "Демократична България", "Изправи се! Ние идваме!" и БСП си търсят повод, за да не подкрепят правителството, защото са играчи от статуквото.”

  ТАКА Е!
  НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К_ВИ НЕ СЕ ПРАВИ!

 53. 53 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2039 Неутрално

  До коментар [#48] от "Norman Granz":

  Да де.
  И в резултат застой.
  Значи са ги сменили с по-некадърни "наши" хора. Като децата на премиерът ви в БЕХ . Където сега с тези цени на тока е златен шанс за НЕК и БЕХ.

 54. 54 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#44] от "Дон Кихот":

  “ГЕРБ трябва да вземе и да да подкрепи чалгаря.”

  Дойдохме си на думата. 😆😆😆

  Толкова сте прозрачни и предвидими, а за толкова умни се мислите... 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 55. 55 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 405 Неутрално

  До коментар [#13] от "У Чен":


  За ИТН останаха два варианта да мине кабинета им. Да махнат Илиев и да минат с гласовете на БСП и ДПС или ГЕРБ да излязат от залата и да минат само с гласовете на ДПС.
  —цитат от коментар 13 на У Чен


  Само че има един тънък момент!
  Не може да се отрече, че Барба Ганьос-Банкялията има нюх за оцеляване, и знае че бумерангът "нови избори" в случай че заиграе с подкрепата на Учиндолската Партия, може да е много болезнен!

 56. 56 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#38] от "Norman Granz":28.07.2021 гХристо Иванов: ДБ подкрепя за министри в кабинета на ИТН Кирил Петков, Асен Василев и проф. Денков.
  —цитат от коментар 40 на Хай Буй


  И какво общо имат тези хора с ДБ??

 57. 57 Профил на Pontif New Dnevnik SUCK
  Pontif New Dnevnik SUCK
  Рейтинг: 1490 Неутрално

  Сега се чудят, ако идем на избори, ще вземем ли по-голям процент от сега
  —цитат от коментар 6 на uq


  Какво значение има? Дори и да направят правителство сега, при първия проблем ще се разпаднат. Нови избори, стари избори - няма значение. Никой няма да събере голямо мнозинство! Това означава че трябва да се направи широка коалиция. Но такава коалиция не се прави от простаци като СлавчУ, нито от мегаломани селяци като Тиквоний. Ще трябва да се намерят малко по-свестни и по-образовани хора, които да седнат да предложат политическа програма която да работи за мнозинството за да бъде коалицията стабилна. На България не и трябва нов гологлав Калигула. От един самозабравил се простак та на друг.

  California Über Alles
 58. 58 Профил на Christo Roussanov
  Christo Roussanov
  Рейтинг: 189 Неутрално

  “Служебното правителство за редовно и да бегаме..."

 59. 59 Профил на venelingeologia
  venelingeologia
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  Мишеморка за професионалните политици-паразити! Наглеци-мишоци, дето намерили дупка, ама повлекли и кратуна. А ИТН ще го има, щото "народът няма как да изчезне". И промяната вече започна.

 60. 60 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2039 Неутрално

  До коментар [#54] от "Norman Granz":

  Освен това я виж какви безумства договарят БСП и Славчо.
  Най-голямото държавата да разпределя 44% от БВП, а не 36%. ДБ мълчи.
  ИТН против еврото ДБ мълчи.
  Договарят болниците да не са търговски дружества да могат съвсем да крадат ДБ мълчи.
  И така до 57 безумни точки.

 61. 61 Профил на Dreamcatcher
  Dreamcatcher
  Рейтинг: 252 Неутрално

  Чалгарите не разбраха, че с лош поглед и заплахи не става. 12 години комунистическата мутра така управлява - гаври се с народа, обижда ги (прости, тъпи, мисирки, тулупи...), как сме имали късмета, че Той ни управлява и раздава пари от чиста благородност... Ами писна ни, не искаме още от същото.

 62. 62 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#57] от "Pontif New Dnevnik SUCK":

  На тях им е зор сега, дали да подкрепят чалгаря, за да се измъкнат от ударите на СЛуж. правителство и на практика да самоубият и двата донора в тази симбиоза, или да се правят на велики, "спечелвайки" следващите избори, ама пък през тези мсеци пак ще гърмят скандали и ще вони на герберска тиня ин дъ ниър бай!

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3419 Неутрално

  Тошко Йорданов: Досега партиите на протеста само плямпаха
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------

  Тошко и Славчо само си отварят устата.

  Вместо тях говорят САРАИТЕ и КУКЛОВОДИТЕ в сянка.

  С тази си изцепка без да иска Тошко СЕ ИЗДАДЕ.
  Издаде и СлавЕто.

  ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА са едно.

  ШОУТО „КУ-КУ" на Тошко и СлавЕто - по САРАЙСКИ ДРУГО

 65. 65 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  ,,До сега партиите на протеста само плямпаха и когато се стигна до действие, те предадоха и протеста, и идеята, и хората, гласували за тях. Така председателят на парламентарната група и зам.-председател на "Има такъв народ" Тошко Йорданов коментира днес липсата на изразена подкрепа за правителството на партията.”

  Ако има следващи избори ще спрат съвсем да пкяноат, защото може и да не влезнат!

 66. 66 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално
 67. 67 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Тошко Йорданов: Отиваме на избори, "Изправи се, нещо си" са предатели! Петър Илиев е повод, Татяна Дончева е патологичен лъжец

 68. 68 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 705 Неутрално

  Трудно ,да не кажа почти невъзможно е ,някой от партиите на протеста да си направят харакири с подкрепа на егото на един шоумен зад който надничат едни " сценаристи " които обаче не са от шоуто в ТВ 7/8.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 69. 69 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  До коментар [#38] от "Norman Granz":

  Добре де, не ДБ, а един предлагач предложи "харвардите" за министри на ИТН.Май Бойкикев му викаха. А лъжец е този, който не спира да повтаря, че Боко е лежал в чешки затвор. Който твърди, въпреки изричното изявление на Я.Стоилов, че Гешев няма легитимна диплома. Сещаш ли се за кого иде реч?

 70. 70 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  До коментар [#38] от "Norman Granz":

  Добре де, не ДБ, а един предлагач предложи "харвардите" за министри на ИТН.Май Бойкикев му викаха. А лъжец е този, който не спира да повтаря, че Боко е лежал в чешки затвор. Който твърди, въпреки изричното изявление на Я.Стоилов, че Гешев няма легитимна диплома. Сещаш ли се за кого иде реч?

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 2608 Неутрално

  "Тошко Йорданов: Досега партиите на протеста само плямпаха"
  Странно на протестите не бяха забелязани ора на ИТН!

  Комунистите са виновни!
 73. 73 Профил на chudomor
  chudomor
  Рейтинг: 680 Весело

  "Трифонов даде да се разбере, че няма намерения да оттегля номинацията на Илиев, и написа, че според него "Демократична България", "Изправи се! Ние идваме!" и БСП си търсят повод, за да не подкрепят ..."
  Мисля си, че киселото настроение на Слави иде от лошия баланс на "причините" и "поводите" в личния му живот...

  От идиоти отговор не чакам
 74. 74 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  Аз съм виждал човек,нищо човек, а простотията му колкото църква.
  (Радичков)

  SHADOWS of SOFIA
 75. 75 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#40] от "Хай Буй":

  "Христо Иванов: ДБ подкрепя за министри в кабинета на ИТН Кирил Петков, Асен Василев и проф. Денков."

  И тия откога станаха "министри на ДБ"?

  Не всички хора, които мразите и от които ви е страх, са от ДБ, повярвай ми.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 76. 76 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Като акцент от изказването на Тошко Африкански би било правилно да се изведе желанието на коалиционните партньори за порции. Колкото по-малка е партията, толкова по-несъразмерна порция иска. Всъщност нито политики, нито нехаресвани министри са причината за провала на неокомунистическата коалиция, а алчността при подялбата на плячката.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги (Еф. 5:10-12).
 77. 77 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#75] от "Norman Granz":

  Изобщо не мразя никого. Дали са на ДБ или не, няма значение. Предлагачът ги предложи.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 954 Весело

  Умнокрасивци, защо ревете като шотландски понита?

  Туриха ли ви машинки за гласуване" Туриха ви.
  пРезидента организира ли ви "честни" избори? Организира ви.
  таРашков разби ли платения и корпоративен вот? Разби го.
  Откриха ли ви секции и в Тамбукту за да гласуват изтеклите в тежка чужбина мозъци на роднините и дечицата ви - "цветът на нацията"? Откриха ви. (Е тук се получи малка греда, щото мозъците гласуваха за СлаФчо)
  Падна ли Тиранът? Падна.
  Изчегъртаха ли калинките? Изчегъртаха ги.
  Туриха ли на тяхно място здрави, калени в борбата за кокала партийни (на Оная Партия, единствената с главно П) и ДС кадри? Туриха.
  Предлагат ли ви "нови, неоцапани в политиката" лица? Предлагат ви.
  Лицата имат ли "западни" дипломи и говорят ли 4-5 езика (вие доскоро много държахте на последното, ама сега нещо ви отмиля)? Имат и говорят.

  Пък вие - пак недоволни......
  А как си мечтаехте някак вие да яхнете властта, ееееееехххххххххх......

  Не съм се и надявал на такъв цирк, а трето действие тепърва предстои, при това в условия на ковидна вълничка, инфлацийка и кризичка.

  Знанието е сила, информацията - власт
 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#69] от "uvtest":

  "Който твърди, въпреки изричното изявление на Я.Стоилов, че Гешев няма легитимна диплома."

  Дипломата не Гешев е напълно легитимна, но не е за юрист, а за униформен милиционер.

  Т.е. не става за прокурор (може би става за главен, там изискванията са занижени).

  Нали разбираш, че всеки има диплома за нещо - един за маникюрист, друг за зоотехник, трети за музиковед...

  Това са все легитимни дипломи, но с тях едва ли ще те вземат за прокурор.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Умнокрасивци, защо ревете като шотландски понита?Туриха ли ви машинки за гласуване" Туриха ви.пРезидента организира ли ви "честни" избори? Организира ви.таРашков разби ли платения и корпоративен вот? Разби го.Откриха ли ви секции и в Тамбукту за да гласуват изтеклите в тежка чужбина мозъци на роднините и дечицата ви - "цветът на нацията"? Откриха ви. (Е тук се получи малка греда, щото мозъците гласуваха за СлаФчо)Падна ли Тиранът? Падна.Изчегъртаха ли калинките? Изчегъртаха ги.Туриха ли на тяхно място здрави, калени в борбата за кокала партийни (на Оная Партия, единствената с главно П) и ДС кадри? Туриха.Предлагат ли ви "нови, неоцапани в политиката" лица? Предлагат ви.Лицата имат ли "западни" дипломи и говорят ли 4-5 езика (вие доскоро много държахте на последното, ама сега нещо ви отмиля)? Имат и говорят.Пък вие - пак недоволни......А как си мечтаехте някак вие да яхнете властта, ееееееехххххххххх......Не съм се и надявал на такъв цирк, а трето действие тепърва предстои, при това в условия на ковидна вълничка, инфлацийка и кризичка.
  —цитат от коментар 79 на pag


  +++++++

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Умнокрасавците на ицката си намериха майстора в циркаджиите на славчу. Такава веселба отдавна не беше падала.
  —цитат от коментар 82 на von_seeckt


  Не казвай хоп,преди да си скочил...

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 87. 87 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2033 Неутрално

  те предадоха и протеста, и идеята, и хората

  😂😂😂😂
  Що така бе хора?
  Нали уж протестирате?
  А сега “гащите Шти цепна” не ви Аресва?
  Що бе джанъм?

 88. 88 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 2250 Неутрално

  Това човече многократно потвърди мнението ми от предишни негови изяви, че е неадекватен, но за сметка на това - арогантент глупак.

  Надявам се обаче повече хора да са го осъзнали това.

 89. 89 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Ако има състезание за най-бързо опротивяване, Тошко Хаджикойтоидае печели безапелационно.
  Този още не е разбрал, че шегите му не са остроумни, а пък на хората им е писнало някой да ги гледа лошо от телевизира и да им се кара. Още повече с бръсната кофа, за да покаже подкрепа към някакъв арогантен пуяк.
  Оказа се, че може да си учил в НГДЕК, и в СУ и пак да си останеш чалгар по душа.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 90. 90 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2194 Неутрално

  До коментар [#24] от "dorn":

  Жалкото е и това, че т. нар. лидери на партии тръгнаха на преговори с такова недоразумение на партия.
  Още по -жалкото е, че лидерът на тази партия като някое божество не преговаряше директно с тези лидери на партии, а им пращаше глашатаите си да свеждат до тях ГЕНИАЛНИТЕ МУ МИСЛИ.
  Не се ли усетиха как се излаган по този начин. Все пак ние сме парламентарна държава, а не монархия в която гуруто г-н Трифонов общува индиректно с политиците.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 91. 91 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4016 Неутрално

  "До сега партиите на протеста само плямпаха и когато се стигна до действие, те предадоха и протеста, и идеята, и хората, гласували за тях."

  Досега от ИТН се радваха на някакъв що - годе толеранс от партиите на протеста ! Сега, като свърши " плямпането", да му мислят кой ще им подкрепя масончетата за доминации на силови министри в проектокабинета им ! Те са на ход !

 92. 92 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 757 Неутрално

  До коментар [#89] от "Ebeneezer Goode":

  Не обощавай и говори само за себе си. Далеч по забавно е да се слуша тошко от сричащия ицко.

 93. 93 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3051 Любопитно

  Вие какво свършихте?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 94. 94 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#89] от "Ebeneezer Goode":

  "Ако има състезание за най-бързо опротивяване, Тошко Хаджикойтоидае печели безапелационно."

  ИТН се оказаха стока, чийто срок на годност е изтекъл още преди да я сложат на рафта в супермаркета.

  Купуваш и ядеш на свой риск, но се запаси с имодиум и тоалетна хартия...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 95. 95 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 705 Неутрално

  За съжаление не само хората от протеста а и суверенът ,както обича да казва гуруто на ИТН имат ясна представа ,че шоу партията ИТН е създадена за да НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА .

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 96. 96 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 757 Неутрално

  До коментар [#91] от "samoedin":

  Вашата подкрепа не струва пукната пара.

 97. 97 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  Важното е пожарникаря да го няма ,пък да става кавото ще.
  —цитат от коментар 26 на deepblue


  Пожарникаря вече го няма. В създадения популистки вакуум, успяха временно да се намърдат други субекти. Тва ще се урегулира скоро. И нищо особено не е станало.
  А, и Баце наистина тоя път отече.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 99. 99 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 711 Неутрално


  те предадоха и протеста, и идеята, и хората

  Мдааа
  То па бе един протест. Има няма 100 човека.
  Така че не са излъгали почти никой.
  Мда

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK