На живо

Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

Избрано от редактора
Слави ТрифоновСтоп кадър тв 7/8

© Дневник

Слави ТрифоновСтоп кадър тв 7/8Лидерът на първата политическа сила "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че излиза в "конструктивна опозиция" докато "суверенът не реши нещо друго". Лидерът на втората - ГЕРБ, Бойко Борисов пък изрази убеденост, че ще постигне категорична победа на следващи избори. Междувременно президентът Румен Радев проведе политически консултации за съставяне на правителство с три от партиите в парламента - ДПС, "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!"


По-рано през деня в парламента бяха гласувани и съставите на парламентарните комисии. Решението за тях се забави заради несигурността колко време ще работи парламентът, последвана от изостряне на отношенията между парламентарните групи. Проследете развитието на събитията през деня и политическите коментарите в хронологията.
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви във "Фейсбук", че партията му минава в опозиция.


Лидерът на партията с най-много депутати в Народното събрание - общо 65, обявява, че след като всички останали групи са й отказали подкрепа за правителство на малцинството, това означава, че "Има такъв народ" вече е в опозиция, а останалите партии със своите 175 депутати вече са управляващи".


"Как ще се договарят те помежду си, вече е тяхна работа. С моето елементарно разбиране за политика и наивна почтеност, не съм чувал някъде, някога, в някоя демократична държава да е съставено правителство между управляващи и опозиция. Нали това е смисълът на демократичния процес - да има управляващи и логично, в противовес на управлението, да има опозиция? И сега, уважаеми управляващи, ние ще бъдем вашата конструктивна опозициядокато суверенът не реши нещо друго!", написа Трифонов.


Правят се разчети колко пари са нужни за противодействие на мигрантската криза

В момента Министерството на финансите заедно с МВР и Министерството на отбраната правят разчети за това каква сума да бъде предвидена в актуализацията на бюджета за справяне с очакваната мигрантска криза заради ситуацията в Афганистан. Това съобщи пред репортери министърът на финансите Асен Василев. Той очаква разчетите да са готови до петък и съответните суми да бъдат предложени между първо и второ четене на предложената от служебното правителство актуализация за допълнение към бюджетите на двете министерства.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


Очаква се тази седмица да започне активната работа на ресорната комисия в парламента по разглеждането на проектите за актуализиране на бюджета, изготвени от Министерството на финансите и партиите. Служебното правителство предлага повишените приходи да се използват за повишаване на пенсиите от октомври, за допълнително плащане на медиците и други служители заради коронавируса, и за мерки в помощ на бизнесите, които може да бъдат засегнати от започналата нова вълна на COVID-19.

Борисов: Сега видях записа с полицейското насилие

Полицейското насилие го коментирах още тогава (лятото на 2020 г. б.а.). Недопустимо е и не трябва да се случва. Нужни са адекватни наказания не само за полицаите, но и за тези които ги нападаха. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос какво мисли за полицейското насилие над протестиращи, документирано от камера на фасадата на Министерски съвет. Записът от 10 юли миналата година беше изваден в края на миналата седмица по време на заседание на временната парламентарна комисия, разследваща полицейското насилие и подслушването на протестиращи и стана повод за извънредно заседание на парламента.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Велко Ангелов


Борисов каза, че сега е видял записа иначе лично е щял да подаде сигнал още тогава.


Подробности тук

Лидерът на ГЕРБ очаква категорична победа при нови избори

При нови избори очаквам категорична подкрепа на ГЕРБ, каза лидерът на партията Бойко Борисов пред журналисти във велинградското село Кръстава, където в края на миналата седмица изгоряха шест къщи. Според него хората вече виждат, че останалите партии не само им се подиграват, но и поставят под риск здравето им.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Скрийншот:


Борисов обобщи, че служебното правителство се е провалило във външната политика, икономиката, здравеопазването, МВР, финансите, селското стопанство и други сфери.


Според него вторият кръг преговори при Румен Радев за безсмислени и хвърляне на прах в очите. Попитан, дали би подкрепил правителство с третия мандат при сегашния парламент, Борисов каза, че ще го направи, ако премиерът разбира за какво става въпрос, а част от успешните министри от неговия трети кабинет, бъдат включени в новия. Другото условие е да се предложи програма с приоритети, които ГЕРБ подкрепя.

За съжаление по подготвен за премиер от мене няма, това е доказано ясно.


Бойко Борисов,

бивш премиер и лидер на ГЕРБ


"Махайте всичките тея (служебните министри, б.а.), да сложат свестни хора и да дойдат. Да кажат: "Трябват ни 60 гласа за тези, тези и тези точки" - веднага ще им се дадат. Но те в момента виждате с какво се занимават - постове, постове и се карат помежду си", допълни Борисов.

Продължават консултациите при президента за кабинет

С разговори с ръководството на парламентарната група на ДПС президентът Румен Радев продължи втория кръг от консултации за съставяне на правителство в рамките на 46-тото Народно събрание. Днес следват срещи още с представители на "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Вчера държавният глава разговаря с депутати от "Има такъв народ", ГЕРБ-СДС и БСП.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Велко Ангелов


Новини от разговорите в реално време четете тук

Радев за казуса Петков: Корупционерите искат да върнат часовника назад

Атаката срещу министъра на икономиката Кирил Петков, по повод неговото двойно гражданство, има за цел да постави под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет, коментира днес президентът Румен Радев пред журналисти. "Правителството, което назначих, засегна дълбоко интересите на мафията. Осветли и пресече много схеми", допълни той.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Радев каза още, че "корупционерите търсят формален юридически повод, за да върнат часовника назад към времето на Борисов", когато са паразитирали върху бюджета. "Това е политическият залог. По юридическия казус ще се произнесат съдиите от Конституционния съд", посочи още държавният глава.


Казусът беше повдигнат от депутата от "Има такъв народ" Димитър Гърдев през миналата седмица, а в началото на тази ГЕРБ сезираха Конституционния съд.

Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


Ще е крайно безотговорно, ако и този парламент не състави правителство и не актуализира бюджета. Това означава, че ще остави следващия служебен кабинет с вързани ръце по време на криза, каза президентът Румен Радев пред журналисти. Той допълни, че съвета по сигурността партиите са показали, че разбират предизвикателствата, пред които е изправена страната, и държавният глава очаква това разбиране да се пренесе в парламента.

Джамбазки пак предлага доброволни отряди да помагат на МВР за мигрантите

Евродепутатът Ангел Джамбазки дойде в Народното събрание, за да внесе предложение за създаване на доброволни отряди, които да съдействат на полицията по време на операции и да имат право да проверяват документи за самоличност. Създаването на доброволните отряди бе предложено с промени в Закона за МВР от ВМРО в по-предишното Народно събрание, но бе отхвърлено. Джамбазки обвърза новото иницииране на доброволните отряди с очакването за бежанска криза.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


През 2016 г. доброволен отряд, воден от Петър Низамов - Перата, правеше акции срещу влизащи в България през южната граница. Групата нашумя с незаконен граждански арест със "свински опашки" на мигранти, преминали нелегално българо-турската граница. Низамов беше съден, но в крайна сметка оправдан, след като съдът прецени, че незаконно задържане има, но не е доказано, че именно той го е извършил. По случая беше заведено и дело, но Низамов беше окончателно оправдан през август 2017 година, заради процедурни нарушения.

Заради актуализацията на бюджета ресорната комисия се събира извънредно

Първото извънредно заседание на Комисията по бюджет и финанси ще бъде още днес, от 14.30 часа. На него ще бъдат приети вътрешните правила за работата на комисията, за да може да започне работа, каза пред журналисти депутатът от "Има такъв народ" Любомир Каримански. Според него актуализация на бюджета е необходима, като параметрите ще бъдат уточнени между първо и второ четене
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Скрийншот

Прокуратурата отказа исканата от парламента информация за делата срещу протестиращи

В прокуратурата не се води статистика на "досъдебни производства срещу протестиращи граждани" и в този смисъл няма как парламентарната комисия, която разследва полицейското насилие и подслушванията да получи такава информация. Това се казва в официална позиция на прокуратурата по повод искане от председателя на комисията Николай Хаджигенов за подобна справка. В нея се уточнява, че събирането и обобщаването на информация по подобни признаци би представлявало нарушение на конституционно признатите права на българските граждани.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


От прокуратурата няма да предадат и исканите материали от конкретни досъдебни производства, наблюдавани от Специализираната прокуратура, включително събрани чрез специални разузнавателни средства. Този отказ е аргументиран с позицията, че разгласяването на материали от разследването e забранено и попада под наказателната отговорност по чл. 360 от Наказателния кодекс. Обобщава се, че материалите от досъдебните производства, съдържащи класифицирана информация, са извън кръга от сведения, които парламентарна комисия може да получава и използва. От позицията става ясно, че Иван Гешев няма да откликне и на втората покана да бъде изслушан от комисията на Хаджигенов.


Още по темата тук


За новата покана към Иван Гешев вижте тук

Хаджигенов: Само с ГЕРБ няма да се преговаря за кабинет

Николай Хаджигенов от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" напълно изключва само ГЕРБ от разговори за съставяне на правителство с третия мандат, се разбра от негово изказване в кулоарите на Народното събрание преди срещата на най-малката парламентарна група при президента Румен Радев.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


"Има само един начин да се направи работещо правителство на малцинството: трите протестни формации с подкрепата на БСП, ще говорим с ДПС максимално публично, с ГЕРБ очевидно нищо не правим", каза Хаджигенов. Той заяви, че очаква "Има такъв народ" да поумнеят", имайки предвид повтаряната засега позиция на партията, че няма да подкрепят правителство, различно от тяхното.
Хаджигенов не отговори конкретно дали "Изправи се.БГ! Ние идваме" ще предложи на президента Румен Радев да получи третия мандат, но определи, че е логично да не бъде даден на "БСП за България", защото "никой няма да подкрепи нищо, свързано с БСП".
Социалистите досега са коментирали, че, ако получат третия мандат, ще го възприемат като "мандат на партиите на промяната" и ще водят преговори за състава му.

Депутати на "Има такъв народ" оглавиха ключовите комисии в парламента

Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


Парламентът започна работа със сформирането на постоянни комисии, които ще бъдат 22. Депутати от "Има такъв народ" оглавяват седем постоянни комисии, сред които най-важните.


За председател на комисията по бюджет и финанси бе избран Любомир Каримански, а правната комисия оглави Андрей Михайлов. Спорове имаше за здравната комисия, но в крайна сметка за неин председател беше избран Силви Кирилов. Депутати от партията на Слави Трифонов оглавиха още комисиите по конституционни и правни въпроси (Андрей Михайлов), вътрешна сигурност и обществен ред (Николай Радулов), енергетика (Иван Хиновски) външна политика (Димитър Гърдев) и земеделие, храни и гори (Пламен Абровски).
[img:4243920]]
Председател на комисията по икономическа политика, иновации и туризъм ще бъде Йордан Цонев от ДПС.


Втората, третата и четвъртата политически сила ГЕРБ-СДС, БСП и "Демократична България" получиха председателски места в четири комисии.


"Изправи се.БГ! Ние идваме!" няма да предлага хора за председателски и зам.-председателски места в комисиите, защото не иска постове, обяви председателят на групата Мая Манолова. Председателят на парламента Ива Митева й направи забележка, че не се прави така, защото може всички да се откажат да предлагат и да се блокира работата.


Подробности тук

"Дневник" излъчва на живо редовното пленарно заседание.

От ДПС поискаха реформаторско програмно правителство

Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


"Нашата визия е, че на страната е необходимо програмно правителство. То трябва да направи реформите, които политическите партии не направиха през последните 10-12 години." Това коментира депутатът от ДПС Рамадан Аталай пред "Нова телевизия". Днес ДПС ще участва във втората част от консултациите за правителство, които се провеждат преди даването на втория и третия мандат за съставяне на правителство.


"Този парламент не разполага с политиците, които да водят необходимия дебат", заяви Аталай. "Имаме политически формации, които за първи път са в парламента, но повече от 5 години са на сцената, пред обществото. Обществото им дава съответната енергия и те да поведат с тази енергия, защото първите 1-2 години след избори се правят болезнените реформи. Но тази формация не поема тази отговорност", коментира Аталай.


Според него служебното правителство "в този си вид има доста пропуски".


Относно искането за актуализация на държавния бюджет Аталай коментира, че едно служебно правителство не може да иска изменение на държавния бюджет. "Нашите експерти смятат, че с настоящия бюджет може да се посрещнат всички нужди", каза Аталай.

Слави Трифонов се уплаши заради трудностите пред страната, смята Атанас Атанасов

Шансове за правителство в третия мандат има. Това смята съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов. "Има такъв народ" получиха най-много гласове и избягаха. Ние нищо не поискахме, дори коалиция не поискахме, което беше нормално да се направи", така Атанасов коментира преговорите за правителство в рамките на първия мандат. Според него Слави Трифонов се е изплашил, тъй като пред държавата има тежки предизвикателства. Точно затова трябва да се водят преговори за кабинет и да се търси решение, като бъдат запазени определени идеологически граници, каза Атанасов пред БНТ. Приоритети за него са секторите сигурност, здравеопазване и икономика.
Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Юлия Лазарова


Парламентарната група на "Демократична България" е имала заседание вчера по повод гласуването на актуализацията на бюджета, предложена от служебния кабинет, но не е взела окончателно решение дали да я подкрепи.


"Когато е правен бюджетът за тази година, е заложена бомба от кабинета на Борисов, за да се злепостави следващото правителство", коментира Атанасов.

Предстои втората част консултации за съставяне на правителство

Политическото напрежение: Трифонов обяви, че минава в опозиция (хронология)

© Велко Ангелов


Днес предстои втората част от консултациите при президента преди връчването на втория и третия проучвателен мандат за съставяне на правителство. Срещите ще бъдат последователно с "Демократична България" (14 ч.), ДПС (15.15 ч.) и "Изправи се БГ! Ние идваме!" (16.30 ч.).


Първият ден не донесе промяна в позициите на най-големите парламентарни групи. Представителите на "Има такъв народ" декларираха и пред държавния глава, че не възнамеряват да обсъждат и подкрепят какъвто и да било кабинет след провала на преговорите за предложения от тях. ГЕРБ потвърди, че ще върне втория мандат още при получаването му, и настоя конституционната процедура да не се бави и да не се обвързва с актуализирането на бюджета, а БСП - че е готова да приеме мандат по преценка на държавния глава и ще иска разговори с "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!". Социалистите разчитат на динамичната обстановка и натиска на задаващите се здравна и мигрантска криза, за да успеят да променят позицията на най-голямата парламентарна група.

Месец след създаването му и пред перспективата за скорошно разпускане днес Народното събрание ще одобри състава на постоянните парламентарни комисии. Решението за тях се забави заради несигурността колко време ще работи парламентът, последвана от изострянето на отношенията между политическите сили при неуспешния опит за съставяне на правителство от "Има такъв народ".


Разпределението на председателските места в комисиите е предизвикало поредица от спорове в последните дни, научи "Дневник" от депутати.


Според все още неофициалното разпределение "Има такъв народ" ще вземе контрола над ключовата комисия по бюджет и финанси, но ще остави на ДПС другата важна комисия в тази област - по икономическа политика, иновации и туризъм. Движението ще получи председателския пост и на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.


Подробности – тук.

Ключови думи към статията:

Коментари (495)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2923 Неутрално

  Мирише на неуспех - и консултациите, и изборът на комисии.
  При това ЖЕСТОКО разединение и инат от страна на участващите в играта.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 2. 2 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 718 Любопитно

  Продължавам да не разбирам защо се губи време.
  Нима президентът иска да остави да функционира парламент, избран с под 50% от важащите гласове, неспособен да излъчи стабилно правителство (какво говоря, те за постоянни комисии не могат да се разберат), в който всички участници категорично заявяват, че имат условия за да подкрепят някое решение и категорично няма да подкрепят решение, взето от определени партии?
  Това ми се струва малко безотгоеорно.

 3. 3 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Весело

  Както е тръгнало.....талибаните в Афганистан могат да сформират правителство по бързо от Бг....

  Bukalemun
 4. 4 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  Слави Трифонов се уплаши заради трудностите пред страната, смята Атанас Атанасов

  Трифонов е ясен.
  Христо от какво се уплаши, та се изметна като фурнаджийска лопата?

 5. 5 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  Срещите ще бъдат последователно с "Демократична България"...

  Радев да се пази!
  Христо е толкова гладен, че може да посегне и на президентството.

 6. 6 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2443 Неутрално

  До коментар [#3] от "eti mehter":

  Така е. Жив противник жив проблем.

 7. 7 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2443 Неутрално

  До коментар [#3] от "eti mehter":

  Така е. Жив противник жив проблем.

 8. 8 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2443 Неутрално

  До коментар [#4] от "yavooor":

  Аслъ. Майка му на Христо не му ли каза,че Доган е хубав човек, семеен приятел, може ли да бъде лош човек. Верен на принципиите на марксизма ленинизма и апашкия интернационализъм

 9. 9 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  Слави от нищо не се е уплашил, не иска да се занимава с такива като Атанасов и Петков

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на tanton
  tanton
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Не се е уплашил - той винаги е бил страхлив!

 12. 12 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  ДПС и ИСМВ защо не влязат заедно?
  След изказването на Карадайъ, че зад мая стои един твърд ДПС, тя не е говорила по телевизора.

 13. 13 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2443 Неутрално

  До коментар [#5] от "yavooor":

  Христо е толкова гладен, че може да посегне и на президентството.

  Вече цяла годинаповтаря на жена си - потърпи скъпа. Като се нанесем в Бояна, ще видиш че не съм мухльо, а съм от сой.

 14. 14 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2013 Неутрално

  "Проф. Коларова: Радев се страхува от управленски провал и търси презастраховка с актуализацията"

  Точно. Консултациите за съставяне на правителство са прикритие и бавене за да 'работи' радевото правителство с актуализиран бюджет. Какво и с кого се консултират при ясно заявени позиции на основните партии.

  Това бавене обаче ще му изиграе лоша шега.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 15. 15 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1848 Неутрално

  До коментар [#3] от "eti mehter":

  е, то като нямаш политически противници сформираш правителство за ден.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 16. 16 Профил на dorko
  dorko
  Рейтинг: 715 Неутрално

  Съгласен съм с Атанасов. Слави се уплаши. Най-вече от четвъртата вълна на Ковида. Защото изглежда, че ще трябва да се налагат сериозни мерки или да се мре сериозно. А 7/8 тв месеци наред отрича пандемията и мерките. Привържениците на Слави едва ли очакват от него да налага ограничения. А те изглежда ще са неизбежни. Затова и по-добре за него е да се покрие и да критикува от диванчето.

 17. 17 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  ====Ние нищо не поискахме, дори коалиция не поискахме, което беше нормално да се направи", така Атанасов коментира.....====Христо не каза ли преди 3 дни точно обратното? Че нормалната практика в Европа е да се правят коалиционни споразумения и така работила демокрацията ? Единият едно говори другият точно обратното......

 18. 18 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 636 Неутрално

  ИТН априори е партия на ДС, на същите, които създадоха ДПС и ГЕРБ. Тя трябваше да спечели с противопоставяне на ГЕРБ, а после да продължи в същия коловоз, явно по сценарий е трябвало да си кажем " Е, то ГЕРБ са по-добри". И като видяха, че всички казват " Те са по-лоши и от ГЕРБ и ДПС", кукловодите им решиха да ги свалят от сцената!

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Неутрално

  Не е уплашен само, а по - скоро зависимостите му от разни тайни общности си казаха думата ! Той е силно зависим човек ! И не е единствения в тази държава !

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на svetlio_rm
  svetlio_rm
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Слави не е политик, друго си е като пускаш изтъркани шеги на целият народ не само на зомбираните си фенове и това вече го усети..

 23. 23 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4244 Весело

  Тез изкараха нова глупост, забравиха предните опорки и сега, "бил се уплашил"?!
  Следващата?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 24. 24 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Гневно

  Защо превръщате Учиндолско-Ямболската Пасмина във Фактор?
  Защо се опитвате да ги изкарате по-важни, отколкото са?

 25. 25 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1816 Весело

  " Слави Трифонов се уплаши заради трудностите пред страната, смята Атанас Атанасов"

  Чалгарят доказа това, което беше очевадно- че при сегашното състояние на "опозицията" в България, и магаре да изтъпаниш за кандидат, ще го предпочетат пред всички, които от години драпат за властта, след като народът категорично ги е отписал и отритнал.
  А сега и магарето ги рита по задника, в суратя и на по-интимни места.
  Симпатично магаре!

 26. 26 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  ====Приоритети за него са секторите сигурност, здравеопазване и икономика.====общи приказки на килограм.......че има ли въобще партия за която секторите сигурност, здравеопазване и икономика да не са "приоритетни"....... пример е това за типично "нищоговорене"........ бля-бля и бля........

 27. 27 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Любопитно

  До коментар [#23] от "hamiltonf":

  Фитипалди!
  И ти ли си Чалгарче?
  Хайде и ти си попей: "7/8-ми и ни наритаха!"

 28. 28 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2443 Неутрално

  До коментар [#15] от "bludniq_sin":

  Това е проблемът на мирните революции. След тях всички са живи.

 29. 29 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1548 Неутрално

  Вчера Христо Иванов - "детинщини", днес Атанас Атанасов - "уплаши се".
  Публично.
  Нещо не ми се връзва с идеята за преговори и търсене на партньори, дори и временни.

 30. 30 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3334 Неутрално

  До коментар [#8] от "blondofil":

  Той и Баце най-добре знае, че Доган е хубав човек. По подаръците си личи...! ;)

  Бивш tww09306483.
 31. 31 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  От ДПС поискаха "реформаторско" програмно правителство......ДБ пък искаха "трансформаторско"....... и ако може да се съберат разликата да обяснят ?....... ще е 6......

 32. 32 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Неутрално

  До коментар [#29] от "еспресо":


  Вчера Христо Иванов - "детинщини", днес Атанас Атанасов - "уплаши се". Публично.Нещо не ми се връзва с идеята за преговори и търсене на партньори, дори и временни.
  —цитат от коментар 29 на еспресо


  ???

  "С Виенска кифличка, и каничка кафе?"

  Тц!
  Гьостерица трябва!

 33. 33 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3334 Неутрално

  До коментар [#23] от "hamiltonf":

  Ами да. Няма как да кажат директно, че е Сарайско мюре и поставената му задача е друга.

  Бивш tww09306483.
 34. 34 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3334 Неутрално

  До коментар [#19] от "АВРОРА":

  Ти гледай бай Тошовото прислужниче. Другите ги остави...! :)))

  Бивш tww09306483.
 35. 35 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 1768 Неутрално

  Кога етническата партия ДПС ще бъде забранена от КС ?

  Комунистите са виновни!
 36. 36 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  " От ДПС поискаха реформаторско програмно правителство"

  С премиер Данчо ментата....

 37. 37 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2638 Неутрално

  Както е тръгнало.....талибаните в Афганистан могат да сформират правителство по бързо от Бг....
  —цитат от коментар 3 на eti mehter


  Не знам талибаните дали имат татуировки и какви. Некой да е виждал?

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 38. 38 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1939 Гневно

  Мазната политическа корпорация е сред най-мръсните проблеми на българската обществено - политическа система!!!

 39. 39 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1618 Неутрално

  "Слави Трифонов се уплаши заради трудностите пред страната, смята Атанас Атанасов"
  ............
  Танас, ако не е разбрал 32 години, че силата на Слафчо е оплюването на държавата и нституциите, а не управлението й.
  То мястото му не е в НС.

 40. 40 Профил на svetlio_rm
  svetlio_rm
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Както е тръгнало.....талибаните в Афганистан могат да сформират правителство по бързо от Бг....
  —цитат от коментар 3 на eti mehter


  Не е добре да се прави сравнение.. там избори няма и да видят :)

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 938 Неутрално

  Дааам, ДПС и ГЕРБ няма да искат актуализация на бюджета. Тяхната цел е формирания през декември излишък да се харчи само с постановления на МС. Като те ще имат удобен кабинет, който да ги раздаде на техни фирми

 43. 43 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#16] от "dorko":

  И защо да се плаши сега - досега умряха 18 хиляди човека от Ковид но Слави не дава признаци че това го притеснява. Реалистично погледнато след още толкова Ковида ще е минал през всички и ще престане да е проблем. Видимо Слави няма проблем с това така че не виждам защо би се притеснил и това да му определя действията.

 44. 44 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 110 Неутрално

  Толкова е очеизвадна колаборацията между ИТН и ДПС, че трябва да си дебил или лъжец да не я видиш!

 45. 45 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Весело

  До коментар [#5] от "yavooor":

  ...Радев да се пази!Христо е толкова гладен, че може да посегне и на президентството.
  —цитат от коментар 5 на yavooor


  Ха, интересна идея! А каква би била позицията на ГЕРБ - които няма смисъл да издигат свой кандидат - ако Христо Иванов се яви на президентските избори срещу Румен Радев?

  Представяте ли си дилемата? Румен Радев или Христо Иванов?

  Малей, гербер да не си в наши дни!

 46. 46 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  Не мога да разбера за какви реформи говорят ДПС - това същите реформи дето ги иска и ДБ ли са или са различни? И ако са други, може ли да ни ги споделят?

 47. 47 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4244 Весело

  До коментар [#27] от "inchhighliliput":

  Не съм, просто се учудвам колко чалгарски глупости неща излизат от устите на ДБ "юнаците"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 48. 48 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#42] от "doctor.no":

  А какво пречи на сегашното правителство да разпредели с ПМС'та досегашния бюджетен излишък които уж е достигнал 2 милиарда? Нали служебното правителаство си било напълно правоспособно, пускат постановление на подпис и край, няма нужда от нкаква актуализация.

 49. 49 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2833 Неутрално

  Търси се нов Димитър Попов който а всигне лозунг "За бога братя не се заразявайте" и да наложи непопулярни мерки. Всяка партия би се самоубила и затова трябва коалиция.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 50. 50 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  Г-н Слави Трифонов не ламти за постове.
  Г-н Слави Трифонов иска само Премиера да е който той каже, министрите да са които той каже и законите да са, каквито той каже.
  В замяна, другите трябва да Му гласуват, без да се интересуват защо и за какво гласуват. Както и да са благодарни за мъдрите му мисли, написани от сценаристите и когато говорят с него, да мълчат благоговейно, паднали на колене.
  А, и г-жа Мая Манолова повече да не се кандизатира за кмет срещу Йорданка Фандъкова, защото Бойко много се нерви.

 51. 51 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  ====Приоритети за него са секторите сигурност, здравеопазване и икономика.==== бря-бря, Атанасов нещо забрави съдебната реформа, този път ! ....... или склероза го е прихванала или промяна в приоритетите на ДБ има ! Промяна се вижда осезателна ........... на срещата на Прокопи и Борисов .... заверка май се е постигнала....и Танасе са го препрограмирали на бързо май.......

 52. 52 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2639 Неутрално

  "От ДПС поискаха реформаторско програмно правителство"

  Защо приказват глупости сарайските изроди? Нали има реформаторско правителство на Румен Радев, но то не им харесва. Нали точно те казаха на Трифонов, че условието им е да няма хора от служебния кабинет. И тогава ИТН предложи "реформаторско" правителство от хора, на които най-запомнящата се позиция по обществени въпроси беше, че дипломата им е валидна, спазване на преспанското споразумение между Гърция и Св. Македония, изпращане на астронавти и приватизиране от доган на всичко що е останало държавно. Държавата ще има само представителна функция да организира гей паради.

 53. 53 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 718 Весело

  "Председател на комисията по икономическа политика, иновации и туризъм ще бъде Йордан Цонев от ДПС."

  хихихи... Туризмът явно е добавен тук, за да може шефът на комисият да бъде признат за човек, който има необходимият трудов стаж и профеисонален опит да я оглави...

 54. 54 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#45] от "Един препатил":

  Що, аз лично не харесвам Х.Иванов но Радев го харесвам още по-малко така че нямам проблем с избора между двамата. Отделно Х.Иванов е по-малко вероятно открито да се заиграе с Русия или да прецака европейската ориентация така че съм съвсем ок.

 55. 55 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4244 Весело

  До коментар [#33] от "Petleshev":

  Те го казваха публично, лъжеха известно време, искаха им доказателства - естествено нищо, и тая опорка я хвърлиха в коша (остана само за употреба на заблуденото фен стадо)...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 56. 56 Профил на rta48522758
  rta48522758
  Рейтинг: 283 Неутрално

  До коментар [#4] от "yavooor":

  Нека погледнем и от другата страна,другата гледна точка.Може би Хр.Иванов се уплаши от нал"дни"авия поглед на кандидата за вътрешен министър,от когото(с пълно право)се беше уплашила и г-жа Киселова.Едни биячи стигат на България!Едни факти за офшорки може да сложат петно върху образа на България.Освен това досега имахме неграмотен мин.пр.,а сега ще прибавим и лъжлива диплома.После,аз като гласоподавател(има и още 360 000)не се смятам за майкопродавец и може да участвам в колективен иск за обида срещу ИТН.Бюджетът няма да стигне за обезщетения,трябва да се продават джипове,да се овеличи таксата на 7/8,от там и зрителите ще намалеят.Все фактори ,които ще върнат ГЕРБ на власт.
  пп Щях ,без малко,да напиша и ДПС,но не ми е до шеги!

 57. 57 Профил на hellwitch
  hellwitch
  Рейтинг: 547 Неутрално

  ИТН и ДПС си разпределят важните комисии, но няма нищо общо между тях … Да, Добре, както каза почетният председател

 58. 58 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  "Предстои втората част консултации за съставяне на правителство"

  Радев трябва да проведе консултации с всички партии и преди съставянето на второто служебно правителство, за да няма такива недоразумения като Петков и Василев

 59. 59 Профил на astarta
  astarta
  Рейтинг: 108 Неутрално

  За по-голямата част от българите става ясно, че този панаир е невъзможно да приключи по разумен начин. Или може би единствената рационална алтернатива са нови избори. И се върви уверено към тях. Просто, понеже сме си ние, ще си умрем на инат и ще правим клоунади до последно. А сроковете за важните социално-икономически решения биват пропускани един след друг.

  "На света няма нито един паралел, който да не е убеден, че може да стане екватор, стига да му дадат право на това." Марк Твен
 60. 60 Профил на terminal velocity
  terminal velocity
  Рейтинг: 23 Весело

  Ицо риформата е готов да се жертва. А както знаем, никои не може да забрани на ДПС и БСП да го обичат.

 61. 61 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1500 Весело

  "Слави Трифонов се уплаши заради трудностите пред страната, смята Атанас Атанасов"


  Ужас ! Обидиха на г-н Трифонов на смелост !!!
  Очакваме порой от помия срещу ДБ и небивал цирк!!!
  Всичко друго можете да кажете на едно пубертетче, но не и че е страхливец!

 62. 62 Профил на nezavisim23
  nezavisim23
  Рейтинг: 54 Неутрално

  ИТН и ДПС си разпределят важните комисии, но няма нищо общо между тях … Да, Добре, както каза почетният председател
  —цитат от коментар 57 на hellwitch


  Жалко, че това от избирателите на ИТН няма да се разбере. Важното е Славчо да пише популистки постчета във фейсбук и ще валят сърчица и лайкове... Д**ба простия народ :)

 63. 63 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Неутрално

  ...защото не иска постове, обяви председателят на групата Мая Манолова...
  Голям смях ще настъпи, когато излезе и каже: не предлагаме защото нямаме повече хора:)

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 64. 64 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1500 Весело

  А ако ГЕРБ-СДС издигнат Петър Стоянов за кандидат президент ?!

 65. 65 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Неутрално

  Бойко Борисов преди няколко дни каза, че ГЕРБ ще вземат мандата и ще го върнат, но преди това ще предложат състав на правителство, "та хората да видят".

  Вчера се отметна - вземат мандата и веднага го връщат без нищо да предлагат.

  Какво ще направят последно - не се знае.

  Слави Трифонов засега казва, че няма да подкрепи правителство с третия мандат.

  Когато бъде връчен мандатът може да каже друго.

  А какво ще стане ако се стигне до гласуване - хептен пък не се знае.

 66. 66 Профил на oolit
  oolit
  Рейтинг: 37 Неутрално

  Такова нищоправене задминава всички очаквания. Но с псевдо протестъри толкова. Пък и олигарсите зад тях си искат своето. Те за това ДБ толкова драпат за власт, че вече и с БСП се обичат - трябва да се осребрява и оправдават инвестициите. А за резидентна каквото и да се каже ще е малко. Тотална безидейност и безмисленост, само обичайните му кухи фрази, произнесени с обичайния наставнически тон. Иначе юмрук вдига, жалко че са мисъл се изисква и мозък. А най - жалкото е, че всички ще им сърбаме кашата скоро на тези бездарници.

 67. 67 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 110 Неутрално

  Не мога да разбера за какви реформи говорят ДПС

  Може да наречеш едно правителство всякакво - реформаторско, на спасението, на съгласието и т.н., доказано е обаче че тези сглобски при съучастие на ДПС носят само вреди и пазят крадливото статукво и мафията.

 68. 68 Профил на hav08635628
  hav08635628
  Рейтинг: 166 Неутрално

  Ибрикчии Такива Някакви

 69. 69 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1500 Весело

  Бойко Борисов преди няколко дни каза, че ГЕРБ ще вземат мандата и ще го върнат, но преди това ще предложат състав на правителство, "та хората да видят".Вчера се отметна - вземат мандата и веднага го връщат без нищо да предлагат.Какво ще направят последно - не се знае. Слави Трифонов засега казва, че няма да подкрепи правителство с третия мандат. Когато бъде връчен мандатът може да каже друго.А какво ще стане ако се стигне до гласуване - хептен пък не се знае.
  —цитат от коментар 65 на Един препатил


  ГЕРБ заявиха, че ще върнат мандата веднага и ще представят на обществото техният вариант за МС, просто за сравнение.
  По лошото от лъжата е частичната истина.

 70. 70 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Дали ще е "реформаторско" програмно правителство, както искат ДПС или пък "трансформаторско" както ДБ искаха.......разлика голяма няма!........ Крайната цел е да се даде време за да се сформира новата президентска партия която да дръпне от избирателите на ИТН и БСП и да сформира групичка от 30-40 депутати евентуално в нов парламент ...... Кирчо Кокичето го спрягаха за фронтмен на новото формирование и затова го удариха моментално с гражданството.......... ИТН има полза от избори "веднага"......... и подкрепа за реформаторско-трансформаторски кабинети от ИТН няма да видят .......

 71. 71 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Неутрално

  До коментар [#47] от "hamiltonf":


  Не съм...
  —цитат от коментар 47 на hamiltonf


  И аз се учудих! Все пак си от Бургас!
  А нека да си представим масовия Чалга-Избирател на Учиндолско-Ямболския Чалгариат!
  Млад ; Избутал Среднуту Образование, но си останал Функционален Неграмотник ; На село или в малко градче, с единствено занимание да кисне пред телевизора ; на топло при мама и при татко, и преджобващ баба и дядо за пенЦията!

  Че се оказват и не чак толкова малко!

 72. 72 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1500 Весело

  Любомир Каримански от ИТН оглави Бюджетната комисия

  Защо не е неосъщественият финансов министър на ИТН ? Нима г-н Каримански е по-квалифициран от него ?
  Ако е така, защо той не беше кандидат за финансов министър ?
  Ако не е така, защо не използват кадърните си кадри от ИТН ?

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на xlu12683878
  xlu12683878
  Рейтинг: 64 Неутрално

  Само на мен ли ми се струва, че зимата ще има тълпи ядосани граждани с камъни и яйца пред телевизия 7/8-ми? Защо Слави Трифонов тласка държавата към криза? Защо ИТН искат избори при положение, че резултатите няма да бъдат много по-различни от сега? Може би единствената разлика би била, че неговата партия ще има доста по-малко гласове? Чак толкова ли е прост този човек?

 75. 75 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  „Слави Трифонов се уплаши заради трудностите“

  Това е мазна лъжа.
  Както е известно, г-н Слави Трифонов и г-н Тошко Йорданов бяха сред най-смелите на протеста и даже бяха бити от милиционерите на г-н Бойко Борисов зад колоните на МС. Русата полицайка риташе по задните части точно г-н Тошко Йорданов.

 76. 76 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Весело

  До коментар [#75] от "Боян Баянов":


  Русата полицайка риташе по задните части точно г-н Тошко Йорданов.
  —цитат от коментар 75 на Боян Баянов


  Е... Вероятно поради липса на предни части!

 77. 77 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Неутрално

  До коментар [#64] от "Хай Буй":

  А ако ГЕРБ-СДС издигнат Петър Стоянов за кандидат президент ?!
  —цитат от коментар 64 на Хай Буй


  Не ми се вярва. От СДС играят само на сигурно.

 78. 78 Профил на rqm431061711
  rqm431061711
  Рейтинг: 126 Неутрално

  Тука съм напълно съгласна с Атанасов...Обаче не само Трифонов се уплаши, а и Радев...затова е тоя зор и с актуализацията и с настояването за създаване на правителство...То кой ли иска тоя горещ картоф, който се задава да е в негови ръце...Сигурна съм, че и Баце не иска....

 79. 79 Профил на astarta
  astarta
  Рейтинг: 108 Неутрално

  До коментар [#70] от "MPetr":

  Има много резон в думите Ви. Даже прочетох някъде, че ако се сформира нова политическа партия с флангман Кирил Петков някакви социологически агенции й дават около 12%. А може и да се случи, имайки предвид ситуацията в момента.

  "На света няма нито един паралел, който да не е убеден, че може да стане екватор, стига да му дадат право на това." Марк Твен
 80. 80 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 568 Разстроено

  Политическото напрежение: "Слави Трифонов се уплаши!" (този човечец перманентно е "уплашен" и нем' си КОЙ си го страхува, ама не мой тъй заради трудностите пред страната!) смята Атанас Атанасов

  До коментар [#3] от "eti mehter":
  Както е тръгнало.....талибаните в Афганистан могат да сформират правителство по бързо от нашите талибани в BG то ?!....

  - ми те като не могат да решат дилемата, КОЙ да води бащина (таткова /де до ва) дружина да се разпускат и таман ще хванат края на това отпуск карско лято!!! а на ЕСЕН избори две в едно или до дупка? както дойде, защото "суверена" постоянно плаче, че се харчат много пари за избори, но вместо да улесни процеса периодично настъпва мотиката (ха-ха-ах!!!)

 81. 81 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1500 Неутрално

  До коментар [#64] от "Хай Буй":
  —цитат от коментар 77 на Един препатил


  г-н Петър Стоянов е с изключително висок рейтинг в България.
  Доказан патриот и родолюбец.
  Изключително разпознаваем и харесван всред съюзниците ни в НАТО и ЕС.

  Според мен, това е перфектният кандидат, който ще отнесе всеки зелен чорап още на първи тур.

 82. 82 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4244 Весело

  До коментар [#71] от "inchhighliliput":

  Сред хората до Слави няма глупави хора, има и такива от Бургас, с езикови и математически гимназии. И няма как всички които са гласували за тях да са чалгаджии, необразовани и т. н. На много хора им писна да гледат едни и същи муцуни 20 години, част от които после искат да се изкарат политици извън статуквото.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Любопитно

  До коментар [#82] от "hamiltonf":

  Проба ; Грешка???

 85. 85 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1553 Неутрално

  "От ДПС поискаха реформаторско програмно правителство "

  Разкарайте се от НС всичките дърти мастии. Не че вашите отрочета, младите мастийки, ще направят нещо...

 86. 86 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 615 Любопитно

  Слави от нищо не се е уплашил, не иска да се занимава с такива като Атанасов и Петков
  —цитат от коментар 9 на ggot


  Е как ще иска, като е толкова невеж, че нищо няма да разбере?

 87. 87 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#81] от "Хай Буй":

  Малко ми е "олд фашън", той е извън активната политика от повече от 20 години. Иначе да, на фона на зеления чорап е много по-добре. Но не съм убеден че ще отнесе чорапа толкова лесно, даже и на втори тур. Десебарките според мен щен няма да го подкрепят, помните че той имаше конфликт с гуруто им Костов.

 88. 88 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1810 Неутрално

  Слави Трифонов се уплаши заради трудностите пред страната,

  и понеже се уплаши, не ни даде постовете

  смята Атанас Атанасов

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 89. 89 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 115 Любопитно

  До коментар [#82] от "hamiltonf":

  "Умни", като оня ПЛАГИАТ?

  Хитлер също не е бил Глупак (поне до средата на WWII)!

 90. 90 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#79] от "astarta":

  Това ще закопае умнокрасивците щото той ще черпи от техния електорат. И пак ще се повтори 2014'та като бяха разделени и изпаднаха под линията.

 91. 91 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2697 Неутрално

  "Парламентарната група на "Демократична България" е имала заседание вчера по повод гласуването на актуализацията на бюджета, предложена от служебния кабинет, но не е взела окончателно решение дали да я подкрепи."

  За какво е взела окончателно решение групата на "приятелите на БСП-БКП", може ли някой да каже?

  Били готови за "сериозни преговори", хаха.. С кого, бе! С БСП и ДПС? Щото с ИТН приключиха, а ГЕРБ я "изчегъртаха".

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 92. 92 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1713 Неутрално

  Както е тръгнало.....талибаните в Афганистан могат да сформират правителство по бързо от Бг....
  —цитат от коментар 3 на eti mehter


  В парламентарните демокрации понякога е така. При фундаменталните ислямски емирства и авторитарни президентски режими е друго-каквото каже водача и свитата му, това :)
  Не очаквам да разберете де :)

 93. 93 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4244 Любопитно

  До коментар [#84] от "inchhighliliput":

  Като навсякъде, нали виждаш какви кадри е намърдал Прокопиев в коалицията, хвани единият, удари другият, и там няма грешка, стоят си фигурантите и изпълняват поставените задачи, няма млади, позитивни, добре изглеждащи хора, като Борис Бонев, примерно ("ДБ" дори и с него преди години не можаха да намерят общ език!?). Мен ми е интересно, къде забутаха, в кой ъгъл, Светослав Малинов, когото познавам лично, завършил езикова гимназия в града ни, интелигентен, почтен, сериозен човек, няма пробита биография!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 94. 94 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 938 Неутрално

  До коментар [#83] от "m17":

  За сексуалния живот на Бибитко скоро ще говорим, като влезе в ЦСЗ.

 95. 95 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 784 Весело

  Всичката Мара втасала, само не се сресала - та и нашия парламент избира 22 комисии за парлама и за да угоди на юмрука; но е ясно, че неработещ парламент ще си избере и неработещи комисии, защото всички гледат към следващи избори! Парламент за парлама!

 96. 96 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Предлагам Космическо правителство.!!!!!
  Мда
  Само требе да изчакаме да се върнат незаминалите все още космонавти.
  Мда

 97. 97 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 110 Неутрално

  ... г-н Петър Стоянов е с изключително висок рейтинг в България.
  Доказан патриот и родолюбец....

  Айде стига глупости, родолюбец бил! Поинтересувай се кой е агент "Виктор" на ДС и как по времето на бай Тошо като бракоразводен адвокат е клепал в Пловдив хората... Може да питаш водещата от БНТ-Пловдив Пепа Славчева, в чиято редакция е сътрудничил тоя боклук... А като стана президент уреди брат си с парички... сина си с пост като зам.-кмет на Пловдив... и успя да продаде тъпата ТВ Европа на печалба на Шиши... А пък Емил Стоянов даже беше евродепутат от ГЕРБ и целуваше дирника на Боко... Въобще Петър и Емил Стоянови са пълни отпадъци и ветропоказатели...

 98. 98 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Неутрално

  До коментар [#69] от "Хай Буй":

  Моля Ви, недейте да пишете преди да сте си изпили кафето.

  А ако вече сте си го изпили значи ГЕРБ съвсем са изтрещели.

  Ще върнат веднага мандата, ама след това ще предложат състав на МС- просто за сравнение?!?

  Че те като върнат веднага мандата кой ще се интересува какво ще предлагат после? Кой какво ще сравнява? И като сравни какво от това?

  Щом имат такива убавци за министри защо не ги вкарат за гласуване? От какво се страхуват - че няма да минат или, че ще вземат да минат?

 99. 99 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#94] от "doctor.no":

  Това ли си мислите докато ви го вкарва с 200 и върти, върти ?

 100. 100 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1816 Весело

  Засега депутатите се асоциират с нещо като в "КИТ":
  "Риба, ама цаца!".
  Сега правят миризливи опити да се доберат до втората фраза:
  "Цаца, ама риба!".
  Дано, ама едва ли.
  Рибата се вмириса още миналата година...
  На над 60 % от българите им се повръща от нея.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK