Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно

Според справка от прокуратурата Пеевски е бил проверяван 14 пъти, но не са открити нарушения и преписките са прекратени.

© Георги Кожухаров

Според справка от прокуратурата Пеевски е бил проверяван 14 пъти, но не са открити нарушения и преписките са прекратени.Общо 14 преписки са били образувани от прокуратурата срещу Делян Пеевски, като 2 от тях са били след самосезиране. По 13 от тях е постановен отказ от образуване на досъдебно производство, а по един от случаите е започнало такова, но то е прекратено през 2007 г. с постановление за прекратяване.


Това показва справка на прокуратурата за периода от 20 години между 2001 до 2021 г., изпратена до временната парламентарна комисия, създадена след санкциите по глобалния закон "Магнитски". От данните в нея обаче не се разбира колко от проверките са започнали и приключили след обявяването на санкциите на 2 юни и колко от тях преди това.


От прокуратурата посочват, че са снети обяснения както от Пеевски, така и от бившия заместник-председател на Националното бюро за контрол на СРС Илко Желязков, който също бе сред санкционираните през юни. Срещу Желязков има една проверка, която все още не е приключила. Третият, попаднал в списъка, Васил Божков, не е давал обяснения, тъй като се укрива в страна извън Европейския съюз, посочват от прокуратурата до депутатите в комисията.
От справката се разбира, че държавното обвинение е подходило активно срещу Божков, срещу когото са заведени 9 преписки като 1 от тях е започнала след самосезиране на прокуратурата. По 4 от тях Божков е привлечен като обвиняем. По различни досъдебни производства обект на проверка и разследване са 56 дружества, свързани с Божков, и една политическа партия, посочени в списъка със санкционирани по глобалния закон.


"Виждаме как прокуратурата изпира Делян Пеевски. Тя не вижда в дейността му никакъв проблем", коментира данните председателят на комисията Надежда Йорданова ("Демократична България").


"Големият брой прекратени преписки за Пеевски трябва по-скоро да ни тревожат, отколкото да ни радват. Има въпроси спрямо действията на разследващите органи", добави още тя.


Коментарът бе в отговор на заявеното от Хамид Хамид от ДПС, който подчерта, че твърдението на прокуратурата, че Пеевски е проверяван, очевидно е вярно, направени са щателни проверки, които са приключили, защото липсват всякакви данни и доказателства за нередности.


Заместник-министърът на правосъдието Иван Дерменджиев бе изслушан пред комисията и разказа, че миналия месец е създадена междуврдомствена работна група, която е работила по текстове за законопроект, който да уреди както последиците от закона Магнитски, така и от сходни актове.


"Опасенията бяха, че с решението на МС не са уредени тези отношения в достстъчна степен, тъй като този акт бе атакуван от участниците в тези списъци. Това накара правителството да мисли по какъв начин да бъдат решени тези отношения. Поради сложността на материята и краткия период за работа успяхме да подготвим основни тези и гръбнака на един бъдещ законопроект, тъй като този въпрос трябва да бъде уреден, и то на законодателно ниво. Това обаче може да стане чак в следващото Народно събрание. Дотогава ще трябва въпросът да бъде уреден отново с акт на Министерския съвет", обясни Дерменджиев.


По думите му, предложенията на Министерството на правосъдието ще вклюват създаването на консултативен орган към МС, който сам да определя кои са лицата и фирмите, които застрашават страната в икономически или друг аспект съобразно санкциите по Магнитски.


"Мерките, които предлагаме, са прекратяване на договорните отношения между държавни и общински субекти и лицата, включени в списъка. Правоохранителните механизми не са сработили в случая и се стига до санкции от трета страна", обясни зам.-министърът.


Предлага се и да се създаде междувреомдствен съвет с участието на министри или техни заместници - на финансите, вътрешните работи, икономиката, правосъдието, както и представители на други институции - НАП, ДАНС, БНБ и други. Това ще бъде органът, който да проверява данните и основанията лица да бъдат включени или изключени от списъка със санкционирани по "Магнитски".


"Предвидили сме висок стандарт за съдебна защита, както и кратки срокове да се разглеждат жалбите на засегнатите лица", добави Дерменджиев.


В началото на заседанието парламентарната комисия "Магнитски" гласува единодушно да пита службите за сигурност има ли депутати в настоящото Народно събрание, които са получавали каквото и да е финансиране от санкционираните по глобалния закон "Магнитски" или в т.нар. черен списък, създаден с решение на Министерския съвет, в който попадат всички свързани лица и фирми със санкционираните.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (96)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5124 Неутрално

  Как ще му намерят като той ги назначава?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Неутрално

  "Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно"

  Нямам никакви съмнения в това! Пеевски е чист като момина сълза! По-чист е дори и от Vladi Goranov!

 3. 2 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Любопитно
 4. 4 Профил на tinucio
  tinucio
  Рейтинг: 478 Весело

  Няма как да открие нещо срещу шефа. Той е винаги света вода ненапита.

 5. 5 Профил на tinucio
  tinucio
  Рейтинг: 478 Весело

  Няма как да открие нещо срещу шефа. Той е винаги света вода ненапита.

 6. 6 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Неутрално

  За какво го е проверявала ?
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  Дали е платил данъка за стария си Опел!

 7. 7 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  Хаха, сигурно е така.

  Той г-н Иван Гешев дори не се сети какво означават инициалите Д.П., D.P., ДП, д.п. и пр. в преписката за фалита на КТБ.

  Да пита Pi ar Sevi, тя маже би знае, или поне ще му каже какво да разправя.

  Интересно, обаче, защо след като удариха Пеевски по акта Магнитски, прокурорската Pi ar Sevi - Сийка онази - заяви, че това било в резултат на “отличната координация” и “тясно взаимодействие” между нашата прокуратура и американската, между нашите и американските служби?

  Any ideas, гербо-депесарите?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 8. 8 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4014 Любопитно

  "Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно"

  Типична работа през пръсти!Значи чичо Сам открива неща , които са неоткриваеми за Каскетът и неговите слуги!

 9. 9 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4014 Любопитно

  До коментар [#2] от "vassilun":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Точно точно така излиза според Каскетът!А онези от Вашингтон яко са се объркали!!!!

 10. 10 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3195 Весело

  И 140 пъти да го провери - все тая, първо трябва да си правно грамотен, второ - да имаш желание, трето - някакъв базов интегритет.
  Между другото, какво стана с пръскачките, поставени от вражески елементи/саботьори?

 11. 11 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2680 Весело

  Да се довежда до населението имената на славните прокурори , а щом няма нищо да се публикуват отказите .............. ...сега :)) Нали искаме прокуратурата да бъде възприемана като положителен герой ?:)

 12. 12 Профил на Lazarus
  Lazarus
  Рейтинг: 972 Неутрално

  А Доган колко пъти. Докато беше депутат, стана най-богатият българин. Защото лицата са свързани.

 13. 13 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 1010 Весело

  Сигурно са го проверявали за продажба на фалшиви хранителни добавки за отслабване

 14. 14 Профил на Lina 3sbur
  Lina 3sbur
  Рейтинг: 103 Неутрално
 15. 15 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 736 Неутрално

  Прокуратурата и тя семейства храни. И обучението на децата в чужбина е много скъпо.

 16. 16 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 826 Весело

  На мен ми е по-интерсно как свинята е записана в телефона на каскета, след фамозното Pi Ar Sevi Boiko.

 17. 17 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  До коментар [#8] от "bat_plamen":

  “Значи чичо Сам открива неща , които са неоткриваеми за Каскетът и неговите слуги!”

  В момента Чичо Сам оглежда през силна лупа материалите по делото КТБ, доколкото фалитът на банката представлява особено крупно корупционна престъпление, застрашаващо националната сигурност на САЩ. Та ... не изключвам г-н Гешев да бъде подсетен in no uncertain terms какво и кога е съгрешил г-н Пеевски...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 18. 18 Профил на atropin
  atropin
  Рейтинг: 586 Весело

  Плача!;))))) ПЛАЧА!!!
  В САЩ го разбраха колко е корумпиран, само Гешев търси и не може да открие нищо нередно.
  Плача :))))

 19. 19 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Неутрално

  На мен ми е по-интерсно как свинята е записана в телефона на каскета, след фамозното Pi Ar Sevi Boiko.
  —цитат от коментар 16 на pantyshot


  Shef Peevski!

 20. 20 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Не вярват на Христо и това си е.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 670 Весело

  Ееее, поне Дневник и "умно-красивите" ежедневно боравят със "железни" доказателства и факти за престъпленията на Пеевски.

  Срокът на проверките подсказва, че по време на четири главни прокурора не се откриват нередности, ама "умно-красивите" са непреклонни

 24. 24 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 733 Весело

  И аз така. 14 пъти съм си мерил оная работа и не ми се струва къса.
  Обаче всички жени, които са я виждали, твърдят обратното.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 25. 25 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1701 Неутрално

  На мен ми е по-интерсно как свинята е записана в телефона на каскета, след фамозното Pi Ar Sevi Boiko.
  —цитат от коментар 16 на pantyshot


  6i6i

 26. 26 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 781 Неутрално

  Имали голямо желание, но хем не искали, хем не им стискало...

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 27. 27 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 922 Неутрално

  Бутафорна прокуратура, ако не беше трагично щеше да е комично. Ама не е.
  България е налазена и се управлява от селски хитреци и мутро-тарикати, които живеят с усещането за вечност и безнаказаност, но само бегъл прочит на човешката история е достатъчен, за да се види, че всичко има край. Рано или късно.
  Само за простотията няма, там българинът е господар.
  ГешеФ си е самодостатъчен, за какво са му преписки и проверки.Да се пробва повече в епистоларния жанр - през телефона си - това Севдето, това Боса...

 28. 28 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Весело

  До коментар [#6] от "vassilun":

  Аз па мислих за паразити ...:)

  [email protected]
 29. 29 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 677 Весело

  Пълен смях, има си хас с Гешефф начело да открие нещо..: ))

  Freedom of speech
 30. 30 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 733 Весело

  Те ако питат "прокуратурата" тя ще каже, че Пеевски е с нормално телосложение, даже е строен левент и на корема му се виждат не "плочки", ами цели "бордюри".

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 31. 31 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  До коментар [#25] от "Doge":

  “ 6i6i”

  6i6i ама ... стиска ли му на Каскетя?

  Най-вероятно е golemiq 6ef. 😆😆😆☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 32. 32 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3714 Весело

  14 пъти! Мно'о бе!

  Баси досадата са му сторвали!
  Както се оказа какви са им били "проверките" на Баце, ВлаТко ...
  Технологията е следната:

  Идва им на крака прокурорчето, чинно предварително поискало аудиенция в удобно за Шафа време и си задава с трепеливо гласче въпросчето: "Вие направихте ли това и това?"
  "НЕ!" - отговаря едносрично Босът.
  "Благодаря Ви за отговора и отделеното Ви ценно време ..." - смутолевя прокурорчето и се изсулва с мазна угодническа усмивчица и чупка в кръста гъзнем от кабинета, а отвън може някоя от мъжките секретарки да го почерпи едно. А може и да не го.

  Та 14 пъти?

  Май има обаче и една логична причина за този наплив на прокурори към особата на Дебелян. Заради надеждицата да се запознаят, "да влязат в полезрението му" ... евентуално ...

 33. 33 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3714 Весело

  "Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно"Нямам никакви съмнения в това! Пеевски е чист като момина сълза! По-чист е дори и от Vladi Goranov!
  —цитат от коментар 2 на vassilun


  Но не и по-чист от Цветанът!
  Той си има даже съдебна бележка!
  А Дебелян си нЕмаааааа ....

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на geordgeo
  geordgeo
  Рейтинг: 1162 Разстроено

  Ха-ха-ха, хептен за малоумни ни вземат, постоянно. Абе я я закривайте и тая, и оная прокуратури, файда от тия хрантутници няма. КНОМПИ, ПОМПИ или както там се казваше - също, баси изродите са се навъдили. В тая държава трябва да се реже до кокал в много министерства и държавни службички, ама яко. Всички участници във властта през последните 20 години са за затвор, директно....

 36. 36 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 1885 Неутрално

  Прокурватрурата е ясна! Въпроса е, кога ще започнат да влизат по затворите прокурватурниците?!

 37. 37 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3714 Весело

  За какво го е проверявала ?
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  За платен данък за Опела, всяка година по веднъж.
  И още толкова пъти за Гражданската.

 38. 38 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 780 Неутрално

  А защо пешев не отиде да им обясни на американците, кл и коли са се объркали?!?

 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  До коментар [#23] от "BezEmotsia":

  “Ееее, поне Дневник и "умно-красивите" ежедневно боравят със "железни" доказателства и факти за престъпленията на Пеевски.”

  Американското Министерство на финансите, което изплющя Пеевски и Черепа със санкции по Магнитски, е от “умно-красивите”, нали?

  Еййй, гербо-депесар да не си в днешно време... ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3378 Неутрално

  тоест прокуратурата се ХВАЛИ, че чеп за зеле не става от нея - и то 14-кратно не става

  обичайте си държавата, обичайте си я

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 41. 41 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1465 Неутрално

  Много е "чист". Знаеме ги ние как стават тия работи. Само някой държавен служител да се опита да потъси нещо за Пеевски или Борисов в системите и веднага му се изсипват едни мутри, които почват да го разпитват ти кво ровиш тука. Как ли пък са го "разследвали" та е излязъл чист като мимина сълза.

 42. 42 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3714 Весело

  До коментар [#6] от "vassilun":

  Опс!
  Сега видях, че съм те повторил.
  Сорри, ама то само се набива като отговор ...

 43. 43 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3378 Неутрално

  До коментар [#2] от "vassilun":

  момините сълзи не са чисти
  има грим в тях

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 44. 44 Профил на royal_sperm
  royal_sperm
  Рейтинг: 511 Неутрално

  А кой ще провери проверяващия? Време е!

  In real life it is always the anvil that breaks the hammer...” ― George Orwell
 45. 45 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 670 Весело

  Срокът на проверките подсказва, че по време на четири главни прокурора (може да са пет, зависи кога е започнало прекратеното през 2007) не се откриват нередности.

  Сигурно всички главни прокурори са ниска летва, по критериите на ХИ и т.н. "умно-красивите" - Филчев, Велчев, Найденов, Цацаров, Гешев.

  Информацията е за размисъл, а не е форма на вулгарни закачки, като тези на морските мекотели, които мислят само за езици, ануси и пениси :) 46. 46 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2633 Неутрално

  "Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно"Нямам никакви съмнения в това! Пеевски е чист като момина сълза! По-чист е дори и от Vladi Goranov!
  —цитат от коментар 2 на vassilun


  По-чист и от Мафиянски и Ицко Бисеров, не ли?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 47. 47 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2633 Неутрално

  До коментар [#7] от "Norman Granz":

  Ко стана с мисия 121? У канала ли утече?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 48. 48 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1810 Неутрално

  Проверките са преминали така:

  "Г-н Иван Гешев:
  Г-н Пеевски, извършили ли сте нещо нередно?
  Д.П.:
  Ко?
  Не!
  И.Г.: Браво г-н Пеевски! Проверката пак не откри нищо нередно!"

  След разпита, г-н Иван Гешев изпраща емотикон с широка усмивка
  до когото трябва.

 49. 49 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 670 Весело

  Американското Министерство на финансите, което изплющя Пеевски и Черепа със санкции по Магнитски, е от “умно-красивите”, нали?
  Еййй, гербо-депесар да не си в днешно време... ☠️
  —цитат от коментар 39 на Norman Granz


  Вие неочаквано се нахвърляте срещу Черепа, когото сочихте като честен гражданин, преследван несправедливо от прокуратурата.
  Сега се оказа, че застанахте на страната на прокуратурата срещу Черепа, така ли? Хи хи хи

 50. 50 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3378 Неутрално

  До коментар [#44] от "royal_sperm":

  портретът на Ерик Блеър ли виждам на аватарката ти?

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 954 Неутрално

  И какво е правил Гешев докато прокуратурата е "проверявала" Пеевски?
  Чатил си е по смартфона с "Big boss Shishi Borisov".
  И са си пращали емотикони заливащи се от смях.

 53. 53 Профил на vjo23696630
  vjo23696630
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Абе да го приберат в следствието за 1-2 год както
  обичат да правят пък после обезщетенията ще
  ги платим от доброволно събрани средства
  Може и предварително да ги съберем
  Незаконно е - ама те до сега как постъпват спрямо неудобните

 54. 54 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Весело

  Дрис
  —цитат от коментар 51 на Всезнайко От Заоблачената Провинция


  Много съдържателен коментар, колега! Браво! :-)

 55. 55 Профил на amerikanbastard
  amerikanbastard
  Рейтинг: 563 Любопитно

  Ще споделя един перверзен факт относно лицето Пеевски. Огромното количество разобличения/доноси срещу него до американското посолство/власти са писани от … собственият му баща, предварително преведени на добър английски, за което е и заплатил на преводача значителна сума. Посолството проверява чрез разните финансирани от САЩ по различни програми и грантове лица и НПО-та (изследване на ….) и пише своите доклади до Държавния департамент. As simple as that! You can take my word for granted. Доноси е имала не само по сталиново време.

  Freedom's just another word for nothin' left to lose
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на MrHide
  MrHide
  Рейтинг: 554 Весело

  Елегантно момче, преминава през вратите настрани.

  Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
 59. 59 Профил на Бони и Клайд
  Бони и Клайд
  Рейтинг: 372 Неутрално

  Какво нередно може да има в официално предложн шеф на ДАНС от БСП?

 60. 60 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7868 Неутрално

  Значи ще трябва да се провери и петнадесети път.

 61. 61 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  До коментар [#49] от "BezEmotsia":

  “Вие неочаквано се нахвърляте срещу Черепа, когото сочихте като честен гражданин, преследван несправедливо от прокуратурата.”

  Би ли посочил мой коментар в този смисъл, гербо-депесарю?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 62. 62 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  Шиши е ангел. Херувимче рубенсов тип.

 63. 63 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  Първи Плевню го обяви за злодей и оттогава се води злодей по презумпция. Прокуратурата нищо не знае, янките не казаха защо го неглижират. Не съм му фен на Пеевски, но крайно време е някой да каже какви са му греховете.

 64. 64 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  Ще споделя един перверзен факт относно лицето Пеевски. Огромното количество разобличения/доноси срещу него до американското посолство/власти са писани от … собственият му баща, предварително преведени на добър английски, за което е и заплатил на преводача значителна сума. Посолството проверява чрез разните финансирани от САЩ по различни програми и грантове лица и НПО-та (изследване на ….) и пише своите доклади до Държавния департамент. As simple as that! You can take my word for granted. Доноси е имала не само по сталиново време.
  —цитат от коментар 55 на amerikanbastard


  И аз тва казвам, ангел, ангел...

 65. 65 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Мнооого пожълтя Дневник. Ето това са заглавията за информацията дадена на парламентарната комисия от заместника на "великия" Рашков: " МВР за Магнитски: Няма данни за извършени престъпления от Пеевски. Пети месец "великият" Рашков нищо не намира за Пеевски. Защо ли? А Дневник си знае една песничка-прокуратурата е виновна. Но това, че МВР казва същото като прокуратурата тишина.

 66. 66 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 776 Неутрално

  Срещу силните на деня не могат и да се открият нарушения: всички ги пазят. Натискът, ако може въобще да се нарече такъв, започва, когато властта не ги подкрепя. А те предварително "са си опекли нещата" и резултатът е = 0.

 67. 67 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  "Срещу силните на деня не могат и да се открият нарушения: всички ги пазят."
  До коментар [#66] от "papunqk":

  Плевню от слабите на деня ли беше?

 68. 68 Профил на ykv43523606
  ykv43523606
  Рейтинг: 597 Неутрално

  Като е така, хайде сега и прокуратурата да отива у Магнитски

 69. 69 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2123 Неутрално

  Сега пак да го проверят - със сигурност ще открият нещо.

 70. 70 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2260 Неутрално

  " "Големият брой прекратени преписки за Пеевски трябва по-скоро да ни тревожат, отколкото да ни радват. Има въпроси спрямо действията на разследващите органи", добави още тя."

  Да , по тревожно е защо и кой прекратява преписките

 71. 71 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2260 Неутрално

  А и заглавието е неточно.От статията се разбира , че е проверяван един път а в останалите 13 е спирана преписката.

 72. 72 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 490 Неутрално

  Няма ве! Прасчо ПееФски чист кат росна сълзица.

 73. 73 Профил на chudomor
  chudomor
  Рейтинг: 1382 Весело

  Ха открие нещо прокуратурата за момчето, ха момчето осъдило България. За туй, че са и ... тесни вратите.
  Р.S. За момчето от снимката, имам предвид...

  От идиоти отговор не чакам
 74. 74 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 755 Неутрално

  От статията се подразбира, че Пеевски е виновен, и трябва да доказва обратното.
  Мда
  А трябва да е обратното.

 75. 75 Профил на chedeuvre
  chedeuvre
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Всичко е очаквано...няма какво да се учудвате....
  Ви ли прави впечатление, че разни орди от мигранти преминават като през пустиня през БГ...?
  Това си е най-положителното нещо...територията БГ 2 пари не струва...и затова хората - бежанци бягат бързо от тук....
  А па Пееф, Доган...са толкова лесни, но за това трябват хора с топки...За 24 часа сменяме ВСС, всички във ВКП....ще кажете ама то има закони, конституция....Няма такова нещо, когато ще правиш законодателна (а и каквато и да е) ПРОМЯНА...
  А за ЕС..не се притеснявайте...няма да гъкнат....само ще бъдат наблюдатели....и накрая Кьовеши ще им подскаже да ръкопляскат....та така....

 76. 76 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 670 Неутрално

  До коментар [#49] от "BezEmotsia":“Вие неочаквано се нахвърляте срещу Черепа, когото сочихте като честен гражданин, преследван несправедливо от прокуратурата.”Би ли посочил мой коментар в този смисъл, гербо-депесарю?
  —цитат от коментар 61 на Norman Granz


  Извинете, Вие се надценявате, не сте повече от обичайния запалянко в този престижен в миналото вестник.

  Но ако се успокоявате чрез използване на "гръмки фрази" по отношение на други участници във форума, то може да продължавате в същия дух. Не ми пречите, не можете да ме уязвите, но можете да продължавате да спекулирате за принадлежността на другите форумци, ха ха!

 77. 77 Профил на chedeuvre
  chedeuvre
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Това ми е съветът за "слабите ракии, пърцуците" от ДСБ, некакви там хаджигеновци и маички, "смелчаци" от бесепето, и от партийката "И Така Нататък"...
  Пичове и мацки не ми се сърдете, че ви наричам слаби ракии....просто ме опровергайте...!
  Поздрави от Ещорил...обичам ви...))))

 78. 78 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3930 Неутрално

  Четиридесет и четири пъти да го проверява, пак ще е чист. Преди години имаше едно писмо на Пеевски. Ако някой помни това.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3930 Неутрално

  До коментар [#7] от "Norman Granz":

  Защото нашата прокуратура успешно покри и проспа всичко. Та трябваше да я наритат из зад океана.

 81. 81 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3930 Весело

  До коментар [#10] от "boevbisser":

  Те работеха с цифрови данни, а пръскачките се оказаха механични. Та нищо не стана.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 83. 83 Профил на sablezub
  sablezub
  Рейтинг: 1019 Неутрално

  Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно

  Лол! Ами че да продължават в същия дух, да проверяват и 15-ти, и 16-ти и тн. пъти. От Пеевски всеки път ще капва по малко.

  Верно на нас прокуратурата ни е независима от комисията за борба с корупцията. Ама нищо, то "Всичко, не само земята, но и човешкият труд, и човешката личност и съвестта, и любовта, и науката, и прокуратурата, и комисията за борба с корупцията — всичко неизбежно става продажно, докато се държи властта на капитала."

  «Я возненавидел богатство, так как полюбил людей, так как я вижу и чувствую всеми струнами своей души, что сегодня люди поклоняются золотому тельцу, который превратил человеческие души в скотские и изгнал из сердец людей любовь»
 84. 84 Профил на Roumen Stoilov
  Roumen Stoilov
  Рейтинг: 765 Неутрално

  Освен наднорменото тегло, за Пеевски не можа да се докаже нищо друго...

 85. 85 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  Тоз пеевски като сина на джо байдън.
  Кото и да праи - прокуратурата нищичко не намира.

  Големци.

 86. 86 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1835 Неутрално

  Що, бе?
  Многоимотника и той ли нищо не може да открие.?

 87. 87 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  От как изчегъртаха на времето Хан Крум от властта таз държава тръгна на зле....

 88. 88 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 584 Неутрално

  С такава прокуратура, хора като Пеевски, са ни МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ.

 89. 89 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1459 Весело

  Как не могат да открият нещо нередно? Прокуратурата няма ли кантар да го претегли?

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 90. 90 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1459 Весело

  Аз съм любопитен да науча 18+1 обвинения на Прокуратурата срещу Божков. За избягалия шеф на КТБ как върви делото?

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 91. 91 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2584 Весело

  "Прокуратурата твърди, че 14 пъти проверявала Пеевски, но не открила нищо нередно"

  A пък разни жълтопаветници твърдят, че прокуратурата гонела невинни бизнесмени.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 92. 92 Профил на jolietjakeblues
  jolietjakeblues
  Рейтинг: 46 Неутрално

  Радостен ще е денят в когото българите изтрезнеем и изринем подобни паразити и прислужните им "прокуратури".

 93. 93 Профил на ghristoz
  ghristoz
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Да се похвалят на американциъе с този си подвиг - може да му вдигнат санкциите в резултат на тази новина, все пак щом нашата прокуратура го е „изпрала" и то цели 14 пъти, значи трябва да е чист, нали?

 94. 94 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2352 Неутрално

  До коментар [#2] от "karabastun":

  Ами проверявали са го дали редовно закусва ,обядва ,вечеря , установили са ,че няма никакъв проблем .

 95. 95 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2097 Неутрално

  Ми щом прокуратурата не е открила нередно?
  В най-корумпираната страна какво ли щеше да е ско беше открила нередно?
  А не няма ли кой да ме погъделичка че ми се ще да се посмея?

 96. 96 Профил на Любен
  Любен
  Рейтинг: 184 Весело

  прокуратутките могат да извадят членството на почетния председател от себе си, да изкашлят почетното бяло слядко с което са им пълни гърлата и да заминават за Анадола и Диарбекир - където принадлежат на 100%.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK