На живо

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

Избрано от редактора
Заседание на 46-то народно събрание, парламент Стефан Янев

© ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА

Заседание на 46-то народно събрание, парламент Стефан ЯневБезпрецедентно в най-новата история на България втори служебен кабинет встъпи днес в длъжност вследствие на небивала политическа криза, довела до трикратно провеждане на парламентарни избори в рамките на година. Днес вторият служебен кабинет "Янев" пое изпълнителната власт след указ на президента. Сменени са само трима министри - на финансите Асен Василев и на икономиката Кирил Петков, които вече обявиха, че започват свой политически проект, както и ресорният за транспорта министър Георги Тодоров - без посочени мотиви. "Дневник" проследи на живо важните политически новини от деня и реакциите по тях.
Хамид Хамид допуска приятелски отношения между ДПС и тандема Петков - Василев

Хамид Хамид

© ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА

Хамид Хамид


Социологическите прогнози, които потвърждават популярността на довчерашните министри Кирил Петков и Асен Василев, които днес обявиха намерение да започнат свой политически проект, не притесняват ДПС. Това каза пред БНТ в отговор на въпрос зам.-председателят на парламентарната група на ДПС в 46-тото Народно събрание Хамид Хамид.


"Абсолютно не, не ни притеснява. През последните 30 години са се появявали много проекти, много са залязвали, много са си заминавали. Това са правилата на демокрацията. Хубаво е да дойдат на политическия терен - може пък и да станем приятели един ден", каза Хамид. "Ако седнем и се разберем за приоритети - защо не", добави той.


"Ние се радваме хората, които имат претенции да реализират своите идеи в политиката, да се явяват на избори и да ги печелят и така да стават министри, а не някой да ги назначава, като предварително ги лъсва и захаросва, за да не се вижда съдържанието отвътре", коментира той политическите амбиции на двамата довчерашни служебни министри.


От думите му се разбра, че ДПС не поставя знак на равенство между проекта на двамата и политическите амбиции на президента Румен Радев, както подозира ГЕРБ.


Хамид заяви, че ДПС винаги е било опозиция на ГЕРБ, а е подкрепяло само онези закони, които са в програмата на ДПС и в синхрон с неговите ценности.

Партиите "Волт" и МИР засега не са търсени от Петков и Василев

Асен Василев и Кирил Петков

© Дневник

Асен Василев и Кирил Петков


Партиите "Волт" и МИР засега не са търсени за мандатоносители за политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев


Представители на двете партии, за които в медийни публикации се предполага, че може да са мандатоносители на политическия проект на вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев за предстоящите на 14 ноември избори, отрекоха пред "Дневник" да са търсени за разговори след официалното потвърждаване на новата формация.


Става дума за партия "Волт" на бившия депутат от "Реформаторския блок" Настимир Ананиев и за партия МИР на бившия член на БСП и "Движение 21" (на Татяна Дончева) Симеон Славчев. И двамата обаче заявиха подкрепа и одобрение за политическия проект на Петков и Василев, чието име още не е обявявано публично.


Пред "Дневник" Настимир Ананиев заяви, че нито с него, нито с двамата други съпредседатели на "Волт" са се свързвали Петков и Василев. "Аз лично бих работил с тях", каза Ананиев. "Партия МИР подкрепя условията на Кирил Петков всичко да е прозрачно, всичко да е на масата", коментира Симеон Славчев.


По-рано днес стана известно, че Петков и Василев са влизали с контакт с "Екогласност". Подробности четете тук. Двамата се нуждаят от чужда партийна регистрация, за да участват в изборите на 14 ноември, защото нямат време, за да регистрират своя.

Министър-председателят Стефан Янев, под чието ръководство днес започна работа втори поред служебен кабинет, изрази учудването си, че политически партии се оплакват от репресии от страна на МВР само по време на предизборна кампания.


"Тезата за мачкане е само в предизборен период и е трудно защитима от политическа партия", коментира той пред Би Ти Ви в отговор на въпрос занимава ли се служебният кабинет с мачкане на политически опоненти и с репресии, както твърди ДПС.


"Тази теза предполага, че нещо се случва перманентно в ежедневието ни, но няма такива оплаквания", отговори министър-председателят. Напомни, че според обясненията на вътрешното министерство преди изборите са предотвратени много случаи на купуване на гласове. "Когато партиите поднасят такива обвинения, излиза, че се самообвиняват", добави премиерът.


Помолен да изрази отношение към новия проект на довчерашните министри Кирил Петков и Асен Василев, отговори, че като служебен премиер не може да взема страна и да обяви подкрепа за конкретен проект. "Бил съм безпартиен цял живот и предпочитам да остана такъв", каза Янев. Запитан дали зад начинанието на Петков и Василев не стои държавният глава, отговори: "Не съм чул от президента Радев да иска да прави партия. Още през февруари той заяви готовност да бъде кандидат за президент. За него този въпрос не стои".

Сред партиите, с които са говорили Петков и Василев, е "Екогласност"

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Юлия Лазарова


Тъй като до изборите време за регистрация на партия няма, формацията на бившите министри на икономиката и финансите Кирил Петков и Асен Василев ще трябва да използва друга за носител. По-рано днес Пеков потвърди решението за проекта си, но не каза коя политическа формация ще бъде използвана, за да се регистрира за изборите.


Очевидно, една от възможностите е бил политически клуб "Екогласност" (част от коалиция "БСП за България") с председател Емил Георгиев. Вчера (15 септември) в ефира на Българската национална телевизия (БНТ) той заяви, че е бил търсен от Петков и Василев: "Казаха, че разчитат на нас, защото сме модерна партия, но поставиха условия - те да ръководят изцяло дейността на "Екогласност". Аз казах, че разговорът приключва", твърди Георгиев.


Петков не отрече разговор да имало, както и да е поставял условия.


Подробности четете тук.

Как карикатуристът Чавдар Николов вижда днешната политическа ситуация:


ГЕРБ не е съгласна с Радев за успехите на служебното правителство

Членове на ГЕРБ коментираха предишния служебен кабинет на извънреден брифинг, като изразиха несъгласие с твърденията за успехи, които посочи президентът Румен Радев. Часове, след като президентът представи новия служебен кабинет, представители на ГЕРБ коментираха смените в правителството и определиха работата на предишното като провал.


По думите на Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ, Румен Радев е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. "Някой да ни каже с данни, детайли и факти какви точно успехи постигна служебният кабинет", коментира Митев високата оценка, която днес държавният глава постави на служебното правителство.


По думите му служебният кабинет на Радев се е провалил във ваксинационния процес, овладяването на инфлацията, мигрантската криза, цените на горивата, а секторът на енергетиката бил тотално изпуснат. Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Тома Биков посочи, че не трима, е шестима министри е трябвало да бъдат сменени и изброи имената им: Андрей Живков (министър на енергетиката), Стойчо Кацаров (на здравеопазването), Велислав Минеков (на културата), Стела Балтова (на туризъма) и Георги Панайотов (на отбраната).


Биков коментира още, че според ГЕРБ Кирил Петков и Асен Василев били избягали, за да не понасят негативите на служебния кабинет и за да ползват президентската администрация да политическия си проект. Митов отново нападна Румен Радев с твърдението, че "хора от президентската администрация се опитват да купуват партии" като даде за пример интервю на председателя на "Екограсност" Емил Георгиев за БНТ, в което той твърди, че е бил търсен за разговор от Кирил Петков. Президентът със сигурност не е бил в неведение, допълни Митов.


С какво ще се запомни първият кабинет "Янев"

"Дневник" обобщава какво свършиха и не успяха да свършат някои от най-популярните - заради действията и заради ресорите си, министри от най-дълго управлявалия досега служебен кабинет.


Първото служебно правителство на Стефан Янев се ползваше с неочаквано високо доверие - от страна на 54 на сто от българите (според проучване на агенция "Маркет Линкс" от края на август). За четирите месеца, в които държеше изпълнителната власт, то успя да хвърли светлина върху практиките на бившите управляващи от ГЕРБ в различни сфери, да промени някои от тях и да задвижи процеси по по-дългосрочни промени.


По темата четете тук.

Новият кабинет започва подготовката на изборите

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Юлия Лазарова


"Започваме подготовката на изборите през есента. Ключовата задача е да гарантираме, че вотът ще бъде честен и легитимен. Пандемичната ситуация остава сериозно предизвикателство пред служебния кабинет. Имаме наследени проблеми, които са неизпълними, какъвто е казусът с неизплащането на средствата в строителния бранш. Предстоят тежки месеци" - това заяви министър-председателят Стефан Янев в началото на първото заседание на новия служебен кабинет.


Началото на заседанието започна с химна на България.


Новият министър на транспорта обеща контрол на концесионните договори

Засилен контрол на изпълнението на концесионните договори, както и продължаване на реформите в сектора. С тези цели новият служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев прие поста от Георги Тодоров. Ускоряване на изпълнението на проектите за жп коридори, пътища, и цифрови магистрали са другите основни задачи, които Алексиев си постави да изпълни в своя мандат. Той уточни, че при нужда би потърсил за сътрудничество Тодоров.

Асен Василев: Оставяме хазната в по-добро състояние

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


"Четири месеца по-късно оставяме хазната в по-добро състояние" - това зяви Асен Василев при предаването на поста на новия министър на финансите Валери Белчев. Василев изрази задоволство, че именно Белчев поема поста.


"Чисто икономически това, което видях е, че България не е бедна държава. Тя е една безобразно крадена държава. Ако ние затегнем контрола, спрем течовете, ще може да постигнем това, което постигнахме и в актуализацията на бюджета", псочи Василев. Той допълни, че основната задача на бъдещия парламент е да се сглоби мнозинство, което да може да управлява.


"Задачата в следващата година е да се спрат течовете и да започнат да се използват средствата, които българските работници дават на държавата.", каза още Василев.


Наследникът му Валери Белчев каза, че се чувства "все едно гони бърз влак, на който трябва да се качи в движение". Той допълни, че не предвижда резки кадрови смени в Министерството на финансите и че ще работи в посока за приемане на еврото през 2024 г.


Василев напомни, че преди време е декларирал, че след като престане да е министър, ще си помисли 3 дни какво ще прави. "Нека не политизираме Министерството на финансите" - с тези думи Асен Василев отказа да отговаря на последващи политически въпроси. Малко преди това Кирил Петков потвърди, че с Ваилев влизат в политическия живот и ще участват на предстоящите избори.


Повече четете тук.


Петков и Василев влизат в политиката и ще участват в изборите

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Велко Ангелов


"Днес казвам ясно, че влизаме в политиката и ще сме участници в изборите. С Асен Василев обсъдихме как да продължим с промяната и решихме чрез политическия живот, а не чрез нов служебен кабинет. Нямаме време за партия, обмисляме варианти, с които ще се явим на изборите" - това зяви Кирил Петков в Министерството на икономиката, където предаде поста на новия икономически министър Даниела Везиева.


"Хората, с които ще се обединим, ще са със същия профил, с успешна кариера, за да сме независими. За да е ясно откъде са средствата ще искаме да подпишат декларация за прозрачност", заяви Петков. "Ако беше проектът ни инженерингов, сега щяхме да имаме партия. Видяхме желанието на хората за промяна. За нас няма ляво, дясно", добави. По думите му това "не е президентска партия".


Кирил Петков предаде поста на новия министър на икономиката Даниела Везиева. "Щастлив съм да посрещна министър Везиева, с която работих 3 месеца. Щастлив съм от избора на президента. Имам абсолютно доверие, че ще продължи промяната", заяви Петков. "Надявам се да оправда доверието и отговорността за промяната и да се върнем към нормалността", каза Везиева. Добави, че трябва да се надгради направеното от предишния кабинет. "Предстои анализ как евросредствата от последните 4 години са се отразили върху живота на хората", посочи Везиева.


Подробности вижте тук.


Даниела Везиева: Политиката ще продължи в посока на осветляване на нарушенията

Новият министър на икономиката Даниела Везиева декларира, че политиката на новия служебен кабинет ще продължи в посока на промяната, в посока на осветляване на нарушенията, подпомагане на бизнеса облекчаване на административни процедури.


След официалната церемония в президенството тя коментира, че Планът за въстановяване и развитие, от койо се очакват близо 1.6 млрд. лева в помощ на държавата, ще бъде внесен в Европейската комисия "в рамките на утвърдените срокове, въпреки че има какво още да се направи по него".


Тя посочи, че създаването на държавен бюджет за 2022 г. при липсата на работещ парламент "не е лека задача".


Политическият проект на Кирил Петков и Асен Василев ще дръпне гласове от другите политически формации - около това мнение се обединиха политолози и социолози, които коментираха в ефира на БНТ промените новото служебно правителство и предстоящите избори.


Според политолога Стойчо Стоев предстои "ожесточена политическа престрелка преди изборите между партиите на протеста". По думите на социолога Геновева Петрова новият служебен кабинет започва с високи очаквания. "Важното е, че тук липсват двете най-популярни фигури. Може би това е така заради политическите им мераци, но не мисля, че това е положителен показател за служебния кабинет да се лиши от тях", заяви тя.

Ива Митева вижда в "Демократична България" и проекта на Кирил Петков партньори на "Има такъв народ"

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


Председателят на 45-ото и 46-ото Народно събрание Ива Митева вижда "Демократична България" и евентуалния политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев като партньори на "Има такъв народ" в следващия парламент. Пред "Нова телевизия" тя подчерта, че "ако не спрем тези интриги помежду си, няма да можем да вървим напред".


Изказването ѝ обаче не кореспондира много с действията на лидера на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов. Той многократно обвини съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, че заради него не се е стигнало до съставяне на кабинет. Той също така го обвини, че се опитва да кадрува, след като обединението отказа да подкрепи предложения от Слави Трифонов проектокабинет. Йорданов също така обвини Асен Василев в кражба на интелектуална собственост.


"Няма как да направим нещо, ако не се обединим. Хората искат от над единство и съгласие. Познавам ги тези момчета (бел. ред. Кирил Петков и Асен Василев). Млади и образовани са. Дори да не са опитни като политици, те са пламенни и искат да се ангажират с тази работа. Такива хора са нужни. Това обновяване в политиката с млади хора е много необходимо и полезно. Промяната става бавно и постепенно и трябва да се започне на чисто", каза Митева.

Президентът постави за задача на новия служебен кабинет да подобри живота на хората

Президентът Румен Радев представи новия служебен кабинет, който пак се оглавява от Стефан Янев, и постави няколко основни задачи - да се продължи с укрепването на държавността, да се подготвят следващите избори и да се върви към подобряване на живота на хората, защита на слабите и бедните и др.


"Ще ви организират протести, стачки и компромати, ще ви товарят с греховете на старата власт, но вие вече доказахте, че имате характера не само да се изправите срещу тежкото наследство, но и да работите за бъдещето на България - с тези думи Радев се обърна към новото служебно правителство.


Подробности четете тук.

На живо: Президентът представя новия служебен кабинет

Кои са новите министри

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Новият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев заемаше същия пост в първото служебно правителство, назначено от президента Румен Радев през 2017 г. Той също така беше предложен за транспортен министър от Слави Трифонов при представянето на проектокабинета на "Има такъв народ" с премиер Николай Василев. До момента 40-годишният Алексиев беше председател на Управителния съвет на Националната компания "Железопътна инфраструктура".


Повече за Алексиев четете тук.


През последните месеци новият министър на икономиката Даниела Везиева беше посочвана от представители на ГЕРБ като съветник на Кирил Петков по време на досегашния му мандат като министър и като член на работната група, която правеше проверки на дейността на Държавната консолидационна компания (ДКК). Везиева е бивш зам.-министър на икономиката по време на втория кабинет на Бойко Борисов (2014-2017), когато ръководител на ведомството беше Божидар Лукарски. Тя влиза в Министерството на икономиката от квотата на "Реформаторския блок", била е областен координатор на "Движение България на гражданите" в Русе.


Везиева е завършила финанси и кредит в Стопанската академия в Свищов, с допълнителна квалификация "Контрол в публичния сектор". Официалната й биография от Министерството на икономиката посочва, че притежава опит в сферата на публичните финанси и администрацията. Работи по проекти свързани с децентрализацията и въвеждане на нови модели на управление от 2003 г. От 2007 до 2014 г. представлява България в Бюджетния комитет на Европейски училища. Преди да заеме длъжността на заместник-министър на икономиката, е работила като началник отдел "Административно, правно, финансово, стопанско и информационно обслужване" в Регионален инспекторат по образование в Русе.


Повече за Везиева четете тук.


Новият министър на финансите Валери Белчев е финансист с дългогодишен опит в сектора, бивш шеф на Фонда на фондовете в третия кабинет на Бойко Борисов. В началото на кариерата си работи в редица водещи търговски банки, сред които "Ейч Ес Би Си" (CCF HSBC), "Креди Агрикол Индосюез" (Credit Agricole Indosuez), "Фортис Банк" (Fortis Bank) и "Сосиете Женерал" (Societe Generale). Според официалната му биография от Фонда на фондовете, от 2007 г. до 2013 г. Белчев е работил в качеството на изключителен партньор за България на "Ротшилд и Сие" (Rothschild & Cie).


От 2014 г. до 2015 г. работи за Българската банка за развитие, където е началник на отдел "Бизнес развитие". От създаването на държавното дружество Фонд на фондовете през октомври 2015 г., Белчев е негов Изпълнителен директор и председател на Управителния съвет. Той е освободен от фонда през 2019 г. след изтичане на мандата му.


Валери Белчев притежава магистърска степен по публична администрация от Харвардския, която надгражда магистърската му степен по финансови и банкови техники от университета "Париж-2 Пантеон-Асас", както и магистърската му степен по международни икономически отношения от Университета за национално и световно стопанство.


Повече за Белчев четете тук.

Трима министри са сменени в новия служебен кабинет

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


В днешния Държавен вестник са публикувани имената на новите служебни министри. Указът на президента, издаден на 14 септември, влиза в сила от днес. Правомощията на служебното правителство, назначено на 10 май 2021 г., са прекратени. В новия служебен кабинет има трима нови министри - на финансите, икономиката и транспорта.


Ето кои са имената в новия служебен кабинет:


Стефан Динчев Янев - служебен министър-председател на Република България;
Гълъб Спасов Донев - служебен заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и служебен министър на труда и социалната политика;
Бойко Илиев Рашков - служебен заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи;
Атанас Ангелов Пеканов - служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства;
Валери Иванов Белчев - служебен министър на финансите;
Георги Великов Панайотов - служебен министър на отбраната;
Стойчо Тодоров Кацаров - служебен министър на здравеопазването;
Виолета Колева Комитова - служебен министър на регионалното развитие и благоустройството;
Николай Денков Денков - служебен министър на образованието и науката;
Светлан Христов Стоев - служебен министър на външните работи;
Янаки Боянов Стоилов - служебен министър на правосъдието;
Велислав Величков Минеков - служебен министър на културата;
Асен Петров Личев - служебен министър на околната среда и водите;
Христо Георгиев Бозуков - служебен министър на земеделието, храните и горите;
Христо Владимиров Алексиев - служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията;
Даниела Тодорова Везиева - служебен министър на икономиката;
Андрей Стефанов Живков - служебен министър на енергетиката;
Стела Иванова Балтова - служебен министър на туризма;
Андрей Георгиев Кузманов - служебен министър на младежта и спорта.

Президентът ще обяви имената на новите служебни министри

Политическото напрежение: Янев пита защо партии се оплакват от МВР само преди избори (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Президентът Румен Радев ще представи днес новото служебно правителство. За първи път то ще поеме функциите си от друг служебен кабинет, след като втори пореден парламент не успя да излъчи редовен Министерски съвет и страната се отправя към поредни предсрочни избори през ноември.


Очаква се по-голямата част от служебните министри, които Радев назначи през май, да запазят позициите си, но по неофициална информация поне трима ще бъдат сменени. Очаква се от кабинета да излязат двама от най-популярните министри - на икономиката и на финансите - Кирил Петков и Асен Василев, които вероятно ще оглавят нов политически проект и ще участват във вота за Народно събрание след два месеца. Третото коментирано име е на транспортния министър Георги Тодоров, който влезе във фокуса на медиите в последните седмици след разследването на "Дневник" за поръчката за удълбочаване на два плавателни канала във варненското пристанище на стойност 393 млн. лв.


"Дневник" ще излъчи на живо от 9 ч. представянето на кабинета в Гербовата зала на "Дондуков" 2.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (329)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Дневник, указът е публикуван и министрите са ясни вече.

 2. 2 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1732 Неутрално

  Да ги обявява, че на есен ще го пратим обратно под полите на деса, а той сам ще прехвръкне в любимата си мАЦква!!!
  НЕДОСТОЕН!!!

 3. 3 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3021 Весело

  Очакваме с нетърпение, временните 2 :)

  [email protected]
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 975 Разстроено

  Гласувайте за ИТН , ДБ , БСП или Мутрите - богат избор... за да ви управлява Румен!!!

 9. 9 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2589 Любопитно

  "Дневник", може би заглавието "Политическото напрежение" не е подходящо повече. Не отмина ли то вчера около 17:30 ч.?
  Сега очакваме да чуем състава на новото служебно правителство, а напрежението ще се появи отново, когато партиите кандидати за участие в Народното събрание започнат да си вадят кирливите ризи - нещо за съжаление неминуемо у нас...

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1143 Неутрално
 13. 13 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#8] от "drill":

  За Бойко ли да гласувам?

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 15. 15 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3022 Любопитно

  За мен неприятна изненада е оставането на Кацаров. За някакви по-активни действия за ускоряване на ваксинацията - забравете. Жалко, но напълно очаквано - президентът не иска да взема непопулярни решения преди изборите за преизбирането си.

 16. 16 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  "Дневник", може би заглавието "Политическото напрежение" не е подходящо повече. Не отмина ли то вчера около 17:30 ч.?
  —цитат от коментар 9 на дедо Андро


  И нека се допълня с идея за ново заглавие - "Временното затишие пред буря".

  🕛 🕧 🕐 🕜 🕑 🕝 🕒 🕞 🕓

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 17. 17 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3762 Неутрално

  "Бойко Илиев Рашков - служебен заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи;"

  Пак ще гледаме възпалени герберски тролове из форумите, тоя направо им разгони фамилията в МВР системата ! Само присъди срещу кафявите им метастази липсват, ама те минават през бухалката, а там е последната крепост на ОПГ - то у нас !

 18. 18 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1055 Неутрално

  Явно ще има нов политически проект.

 19. 19 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#14] от "tsm211075870":

  Ми аз го определя като "сложен" персонаж. Мрази рашките но обожава Бойко. 😁😁😁

 20. 20 Профил на Anton Andonov
  Anton Andonov
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Добре е, че министърът на отбраната е същият. Щото прикриване на убийство на офицер е не просто скандал, а симптом на хунта. Та да е ясно.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#19] от "mario_m35":

  То това е общото, така ги мразят рашките, че им дадоха едни 3 млд да си построят тръба. Громят им шпионите, а посланник Митрофанова ги хвали и защитава от американците - про-руския Байдън.
  Както се казваше в един филм "Совите не са това, което бяха"

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 24. 24 Профил на Луд Общественик
  Луд Общественик
  Рейтинг: 844 Весело

  Рашков остава, сеирът и сълзите герберски са гарантирани! :D

  Удавете ги в сигнали: https://grajdanite.bg/home
 25. 25 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4706 Неутрално

  До коментар [#5] от "Smile":

  Комплекси. Милиционерска му работа.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 646 Неутрално

  Рашков пак е тук,Изчегъртвай!!

 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4706 Неутрално

  До коментар [#20] от "Anton Andonov":

  Внимавай да не те подведат за клевета и набедяване.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1754 Неутрално

  До коментар [#20] от "Anton Andonov":

  Нещо за военната прокуратура ли намекваш?

 32. 32 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Весело

  До коментар [#29] от "Свинчуга":

  Ама така ги пере както никой друг е може

 33. 33 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  Е, значи Петков/Василев излизат на изборите.
  Кои имат право да се чувстват измамени:
  - партиите, подкрепящи Радев, най-вече БСП. Те го вкараха в политиката, за да им направи конкурент
  - партиите, подкрепяли Петков/Василев (само партиите, не спонсорите. обърнете внимание какъв вой беше за Борис Бонев, че крадял гласове, а сега захарен сироп за новия проект, нищо че ще взема гласове и той)
  - и по-общо избирателите, които мислят, че президентът е надпартийна институция и не е негова работа да се занимава с партийно строителство; че служебното правителство може и трябва да коригира нередности или престъпления на предишните, но не да бъде трамплин за нов проект, защото се предполага да бъде неутрално

  И въпрос - след като нямат особени скрупули да мамят толкова сериозни хора, защо да си мислим, че няма да мамят и раята, дето нищо не може да им направи?

 34. 34 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 890 Весело

  Бат Стойчо остава. Безсмислените идиотщини продължават ... :-)

 35. 35 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#34] от "Холдън Колфийлд":

  Бат ти Стойчо не може зорлен да накара хората да се ваксинират!
  Няма такова право!!!

 36. 36 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1732 Гневно

  До коментар [#5] от "Smile":

  Нямам обсесия, изпитвам спонтанно и дълбоко органично отвращение към всички, които се кланят и простират по очи на североизток. Към всички, които търпят и мигат, когато един никотинов крал от същият азимут тропа и блъска по масата в дома на българският пРезидент!!!
  А за дрОгарката просто не си струва да се говори....

 37. 37 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#34] от "Холдън Колфийлд":

  Ето за последните 24 часа още -65,но…
  Вече наближават 20 000- това си е един цял град

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1732 Гневно

  До коментар [#10] от "mario_m35":

  Много харесвам от времената на гнусния комунизъм старшинки, които ми дават неумни съвети, които изобщо не съм искал!!!
  Приятен ден Ви желая!

 40. 40 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  До коментар [#36] от "selqnin":

  Постройте им още един пАток и ще миряса североизточния кръволок, барем за половин-една година.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 41. 41 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 975 Неутрално

  До коментар [#8] от "drill":За Бойко ли да гласувам?
  —цитат от коментар 13 на mario_m35


  Когато наесен щените на тока парното горивата и храните отидат в космоса заедно с космонавтите ви може и да разберете !!!

 42. 42 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1732 Весело

  До коментар [#14] от "tsm211075870":

  "Въображението" и "креативността" Ви са в ляво от нулата, дрОгарьо...
  За нивото на така наречената Ви на "интелигентност" просто нямам думи...

 43. 43 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Любопитно

  До коментар [#15] от "boevbisser":

  Който иска се ваксинира, който не иска - негово решение. Трябва да ги водим всички под строй и охрана с калашници до пунктовете ли?

 44. 44 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Съвсем скоро Гешев ще има много работа и ще съди контрашайката. Ония двамата с новия политически проект си отклониха 100 милиона към техни фирми. Министъра на отбраната ще отговаря за прикрито убийство на офицер за прикрият президента. Кацаров когато и да го осъдят ще е късно. И още и още. Гешев само чака Радев да му свърши мандата и го подхваща за назначението на любовницата си.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 45. 45 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 663 Неутрално

  До коментар [#15] от "boevbisser":

  На радев решенията му ги взимат в матушката му, за която не е спрял до циври, където и да са го поканили. То за това никъде не го канят.

 46. 46 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 724 Неутрално

  В същото време цените на всичко галопират и настъпва страшна скъпотия, четвърта вълна и смърт за българите от Ковид.


  Радев всичко ще платиш.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 47. 47 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#18] от "plynii":

  Интересно чии гласове ще привлече? От ГЕРБ, от ДБ, от Мая?

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1732 Весело

  До коментар [#40] от "Свинчуга":

  Като започна да строя пАтоци непременно ще Ви се обадя и ще Ви наема... очаквайте обаждане на 36-ти , 18-ти месец , 3016 та година...
  Хубав ден Ви желая!!!

 50. 50 Профил на golemi_qica
  golemi_qica
  Рейтинг: 218 Неутрално

  До коментар [#15] от "boevbisser":

  Колега,Кацаров има много допуснати грешки,но ако ще Исус да стане министър на здравеопазването,ваксинацията в България ще е все на същото дередже.
  Просто сме прекрасна страна,но като матерял сме кофти :)

  “Комунистът е като крокодил – когато си отвори устата, не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изяде.”
 51. 51 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 936 Неутрално

  Кирил Петков и Асен Василев щели да правят лявоцентристка партия около Румен Радев с подкрепата на Добрия Олигарх!
  Ще падна от смях!!!

 52. 52 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 404 Неутрално

  "Христо Владимиров Алексиев за служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията"

  Да видим дали най накрая ще се осветят схемите около пристанище Варна.

 53. 53 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#37] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Повече емигрират годишно в уредените страни от ЕС, САЩ и Великобритания.

 54. 54 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2542 Весело

  Капацитетът на Радев :)))))))) С министри от Борисовите замени Кирчо и Асенчо.

  Даниела Везиева - зам.-министър на икономиката и във второто правителство на Бойко Борисов като представител на Реформаторския блок.

  Валери Белчев - беше начело на Фонда на фондовете във второто правителство на Бойко Борисов.

  Рашко и Минеков, Кацаров и Виолетка няма с кого да смени, та е принуден да продължи да ги преглъща. Ще "допринесат" още по много за втория му мандат. :))))

 55. 55 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3022 Любопитно

  До коментар [#43] от "Vlado Nikolov":

  Не, трябва да има сериозни стимули за ваксиниралите се, вкл. финансови, както и неудобства за тези, които отказват, основно в медицината, социалните дейности и образованието, точно както се прави в момента в цивилизования свят, а ние нищо не правим. Или България е по-умна от тях? Не съм някакъв фен на ваксинирането, но ако така я караме, ще почнем да ядем шамари от Европа, и то не само в туризма. Светът е свързан и се гледа какво прави мнозинството, като се цепиш от колектива, колективът колективно ще ти го нацепи, както се казваше в оня виц....

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1780 Неутрално

  Съвсем скоро Гешев ще има много работа и ще съди контрашайката. Ония двамата с новия политически проект си отклониха 100 милиона към техни фирми. Министъра на отбраната ще отговаря за прикрито убийство на офицер за прикрият президента. Кацаров когато и да го осъдят ще е късно. И още и още. Гешев само чака Радев да му свърши мандата и го подхваща за назначението на любовницата си.
  —цитат от коментар 44 на Wornoxmaniak


  Бавиш се момче, чак 44-то мнение. Трябваше да си първи под статията.
  Нямаше те нещо, на заточение ли беше?

 58. 58 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#53] от "Vlado Nikolov":

  Ще емигрират.
  Нашите още нека да се мотат и да скандализират!

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3762 Весело

  До коментар [#33] от "еспресо":

  " Кои имат право да се чувстват измамени"

  Никой, освен ОПГ - то ! В него включвам и и.т.н., които си мислят, че света се върти около тях и народа ще им гласува поредно доверие, след като са се изгаврили с него, слагайки един масон начело на държавата и неговите тайни общества като ключов фактор във властта !!! Не че те нямат влияние у нас, имат, разбира се, просто така щеше да бъде и институционализирано на най - високо ниво ! Така че един проект в полза на промяната и срещу ОПГ - то е само добре дошъл !

 61. 61 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3022 Весело

  До коментар [#50] от "golemi_qica":

  Не съм съгласен, има много какво да се направи, ако министърът има желание, а и подозирам, че са му казали да си наляга парцалите. А че Кацаров не става - не става.

 62. 62 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#55] от "boevbisser":


  Не може да третираш различно ваксинирани от неваксинирани!
  Ситуацията е много деликатна…

 63. 63 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Изобщо всичките са събирани от кол и от въже. Няма нито един свестен. Некадърността им ще светне като фар. Добре че, заради доброто управление на ГЕРБ още има постъпления и се събират пари. Но ви чака Радева зима и глад.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 64. 64 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1600 Неутрално

  Въпрос на селска чест е да сапазиш най пропадналите министри да замазеш провала

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4706 Неутрално

  До коментар [#17] от "samoedin":

  Вчера се самоосвети другаря недодялко от ПИК. Пише тук с ник аларм не знам какво си рот. "Alarmstufe Rot"

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 67. 67 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#41] от "drill":

  Я прочетете по - подробно какво са причините за глобалната инфлация. И нещо за въглеродните квоти, "зелената" енергия от ВЕИ.

 68. 68 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3022 Весело

  До коментар [#62] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  А защо в Европа и САЩ правят точно това, там да не би да не е деликатно? Здравето и животът са приоритет, след това идват другите права. Помисли малко по темата.

 69. 69 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 954 Неутрално

  "Промяната Продължава" е името на левоцентристкото движение на двамата бивши министри. Почти като ИТП - Има такава промяна.

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#68] от "boevbisser":

  Така е- здравето е най-важният приоритет!
  Въпроса обаче е има ли издадена заповед за задължителна ваксинация от здравният министър Стойчо Кацаров ?
  Ако няма-никой не може да те пресира!

 72. 72 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  До коментар [#55] от "boevbisser":

  Кое от изброените мерки се вписва в "демокрация и ценности"? Разбира се, че не сме по умни от тях, просто сме живели и преживели комунизма.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 73. 73 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1600 Неутрално

  Фатмаците в атака срещу държавата

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#74] от "Wornoxmaniak":


  А ПЪК ТИ СЕДНИ СИ НА ЗАДНИКА БЕЕЕЕ

 76. 76 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#61] от "boevbisser":

  Не съм съгласен, тия миналата година, а и докато се разкараха, бяха спряли почти всичко друго в болниците освен Ковид - нямаше планови операции, нямаше нищо. При 4000 болни от Ковид в болниците настана хаос и умираха по стълбите.
  Сега тия дивотии ги няма

 77. 77 Профил на diy16648649
  diy16648649
  Рейтинг: 549 Неутрално

  Виолета Комитова изобщо няма и да я съдят. Хората от Северна България ще я разкъсат на парчета само да я добарат.
  —цитат от коментар 56 на Wornoxmaniak


  Ти пък откога си говорител на Северна България бе , селчо лехченски ? Тебе и за пъдар в собственото ти село няма да те изберат.

 78. 78 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#45] от "Stoyan Kostov":

  Не знам за Радев, но пожарникаря построи за две години балканския поток. А не намери време за дванадесет години да построи интерконекторната връзка с Гърция. Същият ходи на килимчето пред Путин да се извинява, като сгрешила ученичка.

 79. 79 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Весело

  До коментар [#46] от "Wornoxmaniak":

  Плащаш ти от джобовете си. За резултатите от глупавата политика на Бойко, ЕС и бюрократите от Брюксел.

 80. 80 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#48] от "Wornoxmaniak":

  Бе, по - добър е от веждичката, дето не можеше да изтрезнее, та да се напие, като хората.

 81. 81 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Весело

  До коментар [#49] от "selqnin":

  Ще ти приготвим кирка и лопата.

 82. 82 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2753 Неутрално

  Кой ще седи зад новия проект на Киро Харвардски и Асенчо?

  Най-вероятно ще са същите кръгове зад Радев.

  И за кои избиратели ще се борят е най-интересния въпрос.

 83. 83 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4706 Неутрално

  До коментар [#34] от "Холдън Колфийлд":

  Дай КОНКРЕТЕН пример '' Икспертине"!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 84. 84 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Любопитно

  До коментар [#54] от "Галя Станчева":

  Нали са ваши хора? От какво се оплаквате?

 85. 85 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1780 Неутрално

  Радев, пътник си. А после ще лежиш и в затвора като те осъди господин Иван Гешев.Не си ми президент и никога не си ми бил. Жалък си.
  —цитат от коментар 74 на Wornoxmaniak


  А така, каза ли му го в очите...
  Дай газ момче, гладна Радева зима те чака. Чекмеджето е празно.

 86. 86 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4706 Неутрално

  До коментар [#70] от "Wornoxmaniak":

  Вчера недодялко те задмина уорни. Вече не си звездата на флашките или поне не си сам на дъното!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 87. 87 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#85] от "courage.tcd":

  Тъкмо беше събрал пари за "Ес" класа и ще трябва да ги даде на Топлофикация. Жив да го ожалиш, сега ще трябва две смени да кара у форумето.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#55] от "boevbisser":

  Европа(образно казано) е заета със себе си. Сменят се политики, трябва да се спасява икономиката (с тези зелени решения не виждам, как ще стане), естествения прираст намалява драстично. Та, няма да ѝ е и на. Колкото до стимулите, ако не са много силни и поне за една петилетка, нищо не става.

 91. 91 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2694 Неутрално

  Много интересна ситуация..
  Излиза, че Радев е от кръга на Станишев и Йончева.

  Той заявявал ли е мнение относно европейската про-джендър и про-мигрантската политика /което отличава Станишев от Нинова/?

  Любовта ще спаси света!!!
 92. 92 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2516 Неутрално

  Решетников и Рашков да се съсредоточат върху профилактиране на учителите. Хунтата губи гласове, остават ѝ верни истинските комуняги и фашаги.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 93. 93 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Весело

  До коментар [#57] от "courage.tcd":

  Закъсняха указанията от Севда.

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  До коментар [#58] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Сринати образование, здравеопазване, икономика. Огромна и тромава администрация на всички нива. Достатъчно причини за избор на терминал две.

 96. 96 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  Ето за последните 24 часа още -65,но…Вече наближават 20 000- това си е един цял град
  —цитат от коментар 37 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Поименно, колега, поименно. Къде е статистиката за смъртността по възраст и наличие на придружаващи заболявания? Няма. Статистика за ваксиниране по възраст и наличие на придружаващи заболявания? Няма. А това, че тази година учащите в 1-4 клас са с 10 000 по-малко от миналата няма значение, нали? Ама тези 10 000 не са умрели, те просто не са се родили или са напуснали, и не зарази ковид или ваксини.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1448 Разстроено

  Мечтите на умно- красавитета се сбъднаха.
  Дрогаря Радев ще продължи да ни управлява.

 100. 100 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#94] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  Pi Ar Sevi na Boiko им създава надежди.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK