На живо

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© ГЕОРГИ КОЖУХАРОВ"Дневник" следи на живо важните политически новини от деня и реакциите по тях.
Директорът на Националната агенция за приходите (НАП) Румен Спецов е получавал заплахи, каза за Би Ти Ви бившият служебен министър на финансите Асен Василев. Заплахите са били насочени към съпругата и децата му, уточни Василев, който днес с Кирил Петков обяви началото на общия им политически проект "Продължаваме промяната".


Заплахите са били отправени от български бизнесмен, чиито фирми в миналото никога не са били проверявани от данъчните. Те били много сериозни и затова са се задействали както българските служби, така и някои международни, каза още Василев. Вече е осигурена охрана на Спецов и семейството му.


През седмицата представители на ГЕРБ поискаха оставката на Спецов, защото като собственик на фирма е ощетил държавата с 1.5 милиона лева, като е продал фирмата си с дълговете към хазната. Според тях Василев е знаел от 3 месеца, че шефът на НАП е бил длъжник на държавата, когато е продал бизнеса си, но въпреки това не е предприел мерки за неговото освобождаване.


Асен Василев подчерта, че шефът на НАП е компетентен и познава механизмите за укриване на данъци.


"Ако си шеф на НАП и имаш тази власт, има две неща, които ти се случват. Първото – идват при теб с куфарчета и ти трябва да ги върнеш. Второто – идват при теб със заплахи и ти трябва да си пазиш семейството и децата. И двете неща са се случвали на Спецов", каза Василев пред Би Ти Ви.

Една трета от поддръжниците на Петков и Василев са разочаровани симпатизанти на "Има такъв народ"

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Цветелина Белутова, Капитал


Една трета от поддръжниците на Кирил Петков и Асен Василев и тяхната нова формация идва от разочаровани симпатизанти на "Има такъв народ". Това каза пред БНР политологът Димитър Ганев от Изследователския център "Тренд". По-рано днес социологическата агенция разпространи свое изследване, според което "Продължаваме промяната" на двамата бивши служебни министри ще спечели 9% на предстоящия парламентарен вот, с което дори ще изпревари "Демократична България".


Според Ганев около 50-60 хиляди от гласоподавателите на "Демократична България" ще се насочат на тези избори към партията на Василев и Петков.


"Ясно се вижда, че и част от левите избиратели припознават тези хора със симпатия. Това е така най-вече заради това, че президентът Румен Радев ги легитимира през служебен кабинет. Затова БСП става много ревнива към този проект", каза още Ганев.

Манолова вече мисли за управленска коалиция с "Продължаваме промяната"

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Велко Ангелов


Председателят на "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Мая Манолова заяви пред журналисти, че още преди изборите трябва "да заявим какъв е форматът на следваща управленска коалиция, какви са приоритетите и по какъв начин формациите на промяната ще си взаимодействаме". Коментарът ѝ дойде, след като по-рано днес бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков обявиха политическия си проект "Продължаваме промяната".


"С този проект мнозинството на промяната в следващия парламент определено ще стане по-силно и по-устойчиво. Това е пътят за постигане на мнозинство на почтените в следващ парламент. Ние сме склонни да търсим максимално широк формат, за да бъдат постигнати тежките реформи, които ще стоят пред следващото управление", каза още тя.


Манолова уточни, че до момента не са водени разговори за това какъв да бъде форматът на взаимодействието между партиите.

Трифонов не вижда вина на "Има такъв народ" за провала при съставянето на кабинет

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Юлия Лазарова


Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов използва профила си във "Фейсбук", за да коментира проучването на социологическата агенция "Тренд", което е по поръчка на "24 часа". Според 43% от анкетираните в изследването партията носи най-голяма отговорност за провала при съставянето на кабинет. След нея се нареждат ГЕРБ, "Демократична България" и БСП.


"Един призрак броди из българското публично пространство. Призракът на разочарованието. Различни социолози, политолози и хора с определени интереси обикалят телевизионните студия и се опитват да втълпят в съзнанието на хората нова теза, защото така им изнася. Твърдението, че "Има такъв народ" са виновни за това да няма правителство е лъжа. А дали хората са разочаровани и кой точно е разочарован - това, разбира се, не мога да кажа, защото разочарованието е емоция, емоцията е личен момент и никой човек не може да знае какво чувства друг човек", пише Трифонов.Той припомня, че при създаването на "Има такъв народ" е казал, че няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. Заради това правителство можело да има само при подкрепа от "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!".


"Има такъв народ" беше готова да направи правителство и да поеме цялата отговорност. Но тези партии заявиха, че няма да подкрепят наш кабинет. Сега вие ми кажете кой е виновен за това, че нямаше правителство", добавя Трифонов.


Ден след изборите и още преди да са обявени официалните резултати, лидерът на "Има такъв народ" обяви състава на правителството, което предлага. Това доведе до остра реакция от страна на "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!", които не одобриха начина, по който им се налага проектокабинета без никакви обсъждания на имената в него. Единствено БСП води преговори с партията на Трифонов до последно.

Кирил Петков и Асен Василев заявиха при представянето на политическия си проект, че са ваксинирани и призоваха всички, които все още не са се имунизирали, да го направят. Те подчертаха, че членовете на екипа им също са ваксинирани.

Кирил Петков и Асен Василев подкрепят Радев за нов президентски мандат

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Юлия Лазарова


При представянето на политическия си проект "Продължаваме промяната" двамата бивши служебни министри Кирил Петков и Асен Василев заявиха, че ще подкрепят настоящия президент Румен Радев на предстоящите избори за държавен глава. Подкрепата е очакване, след като до момента двамата неколкократно заявяваха, че са имали пълна свобода в работата си като министри. Петков уточни днес, че от назначаването им Радев не им е звъннал нито един път, за да им дава насоки.

Петков и Василев представиха "Продължаваме промяната", очакват "коалиция на почтените"

Бившите служебни министър Кирил Петков и Асен Василев представят пред журналисти политическия проект. Той носи името "Продължаваме промяната", а целта пред него е досегашната работа на двамата през последните 4 месеца да продължи и през следващите 4 години."В последните 4 месеца започнахме промяната и си поставихме конкретни цели – да спрем корупцията и кражбите, малкият и среден бизнес да работи спокойно, приходната агенция да проверява големите фирми с големите обществени поръчки. Успяхме да привлечем и няколко големи чужди компании в страната. И най-важното - благоденствието да се разпредели по-справедливо. Искаме тези 4 месеца в служебното правителство да ги продължим в следващите 4 години", заяви Петков при представянето на "Продължаваме промяната".


Според бившия икономически министър с работата си двамата с Василев са засегнали много интереси и предрече, че "тези интереси сега ще се обаждат от сутрин до вечер, за да се опитат да ни спрат." Според него в следващия парламент ще има "коалиция на промяната", която ще има над 121 депутати, които са нужни за управление.


Двамата подчертаха, че това не е президентска партия. Те обаче уточниха, че подкрепят Румен Радев за нов мандат. "Ние много го харесваме. Много уважаваме президента и той представлява нашите ценности, но по никакъв начин това не е негова партия", каза Петков.


Все още няма партия мандатоносител за проекта им. "Безброй партии ни се обадиха и ни предложиха да станат мандатоносители. В момента сме в процес на разговори с няколко партии. Вероятно ще ги сложим под формата на коалиция, за да може "Продължаваме промяната" да стане името на обединението", каза Василев. Той подчерта, че няма да се взимат структурите на партията мандатоносител. Целта е листите да се запълнят с представители на проекта на бившите министри.


Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Цветелина Белутова, Капитал


Петков обясни, че финансирането на партията ще е чисто и прозрачно. Няма да се приемат пари, за които не се знае откъде идват. По думите му фирми, които искат да са дарители на партията, не трябва да очакват да получават обществени поръчки в замяна.

"Има такъв народ" носи най-голяма отговорност за провала при съставянето на кабинет, сочи проучване

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Юлия Лазарова


Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" носи най-голяма отговорност за провала в съставянето на редовен кабинет. Това мнение са изразили 43% от участвалите в социологическото проучване на "Тренд" по поръчка на "24 часа". То е проведено в периода 8-15 септември сред 1012 пълнолетни граждани. 11 на сто от участвалите в проучването посочват ГЕРБ като основен виновник за неуспеха при сформирането на правителство. "Демократична България" с 8% и БСП с 5% се нареждат на следващите позиции.


Проучването регистрира много ниска оценка за работата на парламента. Само 12% от всички интервюирани имат положително мнение за дейността на последното Народно събрание, докато 77% дават отрицателна оценка. Отчита се и лек спад в подкрепата спрямо служебното правителство и президента. 35% оценяват положително работата на кабинета, докато 44% са на обратното мнение. Положителната оценка е с 5% по-ниска от предходния месец. Работата на президентската институция е оценена положително от 46%, докато 35% дават отрицателна оценка.

Според "Тренд" проектът на Петков и Василев изпреварва "Демократична България"

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Юлия Лазарова


Политическият проект около бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев изпреварва "Демократична България" на предстоящите трети за тази годината парламентарни избори. Това показва проучване на социологическата агенция "Тренд" по поръчка на "24 часа". То е проведено в периода 8-15 септември сред 1012 пълнолетни граждани.


Според проучването в следващото Народно събрание ще влязат 6 партии. 53% от участниците в проучването да решили да гласуват на предстоящите парламентарни избори. Лидерското място е за ГЕРБ с 24.4%. След тях се нареждат "Има такъв народ" със 17.5% и БСП с 16.6%. ДПС (9.3%), формация около Петков и Василев (9.1%) и "Демократична България" (8.5%) са останалите три партии, които влизат в парламента. Те са събрани в по-малко от един процент разлика и до последно могат да сменят позициите си. Според "Тренд" извън парламента остава "Изправи се.БГ! Ние идваме!" с 3.8%.


От "Тренд" подчертават, че проучването се е провело в момент, в който политическият проект на Кирил Петков и Асен Василев не беше обявен официално. "Правим уговорката, че респондентите са били поставени в ситуация да отговарят за хипотетична политическа формация и може да се очаква динамика в следващите седмици, след като този политически проект добие по-ясен образ", уточняват от социологическата агенция.


Какви са прогнозите на "Алфа Рисърч" за парламентарните избори вижте тук.

За Кънев съвместно явяване на изборите с Петков и Василев е в обществен интерес

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Георги Кожухаров


В обществен интерес е да се явим заедно с партията на Кирил Петков и Асен Василев на парламентарните избори. От 1997 г. за първи път десните имат шанс да спечелят. Това каза за "Нова телевизия" евродепутатът от "Демократична България" Радан Кънев.


Той уточни, че вижда в двамата бивши служебни министри съмишленици. По думите му те имат място и в редовен кабинет.


"Грешка би било да се изпусне шансът за първото място. "Демократична България" и новата формация могат да се преборят за това първо място. Това би бил най-силният политически ход", каза още Радан Кънев.


Той добави, че коалиция в новия парламент между ГЕРБ, "Демократична България" и партията на Асен Василев и Кирил Петков е невъзможна. "Избирателите ни никога не са искали да ни видят в коалиция с ГЕРБ и затова няма как да стане това нещо", допълни евродепутатът.

Кирил Петков и Асен Василев представят днес политическия си проект

Политическото напрежение: след заплахи шефът на приходната агенция вече е с охрана

© Дневник


Бившите служебни министри на икономиката и финансите - Кирил Петков и Асен Василев, ще представят днес идеите си за бъдещото си участие в политическия живот на страната. Те са заявили готовност да се включат в парламентарните избори, като за целта търсят партия, към която да се присъединят.


В неформална обстановка, както е обявено в съобщението до медиите, двамата ще имат разговор с журналисти. Заедно с тях се очаква да бъдат и техни симпатизанти.


По предварителна информация не се очаква двамата да съобщят коя партия ще е мандатоносител на предстоящия на 14 ноември парламентарен вот.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (803)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1287 Весело

  Политическият проект и на това тук.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 2. 2 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2030 Неутрално

  Единият съдружникът му го определи като "голям мошеник, ама много умен", другият не зачита конституцията за нищо, та какво хубаво можем да очакваме от тях?!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 3. 3 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  И тия искат да лапнат кокала.
  Мошеници големи.

 4. 4 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Любопитно

  До коментар [#2] от "lz2":

  Това са хора брокери.......
  Те ясно виждат ниша в политическия пазар у нас и бързат да се впишат в нея. За тях политиката е форма на бизнесдейност. Ако стане - ще осребрят, ако не стане -ще прехвърлят вината и ще търсят друго..........

  [email protected]
 5. 5 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2985 Весело

  На мен поне са ми симпатични, но ще гласувам за ДБ. Истината обаче е, че след провалите с последните 2 НС младежите имат сериозен потенциал, а и на последните избори не гласуваха близо 4 000 000 сънародници. 10 % да убедят да идат до урните - ще влезат без проблем. Да видим, заради присъствието им тези избори ще са много по-непредвидими от предишните.

 6. 6 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  Тръпна в очекуване! Чувам ,в Разградско вече пребоядисват иконите на Св.Кирил и Методий на Св.св Кирил и Асен!А ,Свети Седмочисленици са прекръстени на Свети Жълтопаветници ,като освен Светите Бракя са добавени Св.Танас,св Ицо,св Радань Джендърец,св Мирчев Постник,и Дева Цонкя Разградска!

 7. 7 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  Защо няма да съобщят коя партия ще е мандатоносител? Вече няма желаещи? След издънката с Екогласност?

 8. 8 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 260 Неутрално

  До коментар [#3] от "МиГ-29":

  Друго си е демократът и евроатлантик, морален стожер и борец с корупцията - Бойко Борисов.

 9. 9 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#7] от "nik_77.":

  Докато са служебни министри, тия двамата плюс секретаря на президента Копринков предлагат на шефа на Екогласност Емил Георгиев да купят партията му, като се явят от нейно име на изборите, обещавайки две избираеми места в Монтана и Хасково.
  Кирчо безкрайно нагло си признава това и съжалява, че не е станала далаверата.

  [email protected]
 10. 10 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3419 Неутрално

  Доживяхме !

  Доживяхме най-после да се появи НОРМАЛНА и СМИСЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА

  Контрапункт на ОБСЛУЖВАЩИТЕ Статуквото ЛИДЕРСКИ КОТЕРИИ

  на недоучили но алчни и сервилни към Чорбаджиите си и Кремъл Спасители

 11. 11 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Любопитно

  До коментар [#7] от "nik_77.":

  Морала да го оставим,
  Кирчо и другите брокери не знаят що е то
  .Но това се нарича злоупотреба с власт и търговия с влияние и Гешев трябва още утре да разследва по каналния ред Кирчо.

  [email protected]
 12. 12 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  До коментар [#4] от "karabastun":

  Останало ли е нещо след осребряванията на боковата клика?

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 14. 14 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2709 Неутрално

  Политическо напрежение има единствено в главите на неколцина лидерчета на коалиции чакали години наред да стигнат до НС, и повярвали си, че ята избиратели мечтаят да кацнат на рамото им. В момента Кънев по тв показва как рязко се взема завой

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 15. 15 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Любопитно

  До коментар [#10] от "Hawaii":


  Доживяхме най-после да се появи НОРМАЛНА и СМИСЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА
  --------------
  ДБ не бяха такива, така ли ?

  [email protected]
 16. 16 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  Най-добре с движението на Татяна Дончева "Век 21". Но то пък е в коалиция с "Изправи се. Ние идем". Няма лошо. "Промяната продължава" си върви с "Ние идем...". А и от каките ще се научат на мурафети в политиката. Дончева вече им подсказа с 500-те К. Обаче оплескаха нещата. И тя, де...

 17. 17 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 17 Неутрално

  Слугите на мафията газ пикаят. Значи Кирил и Асен трябва да са направили нещо добро.

 18. 18 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Весело

  Доживяхме !Доживяхме най-после да се появи НОРМАЛНА и СМИСЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛАКонтрапункт на ОБСЛУЖВАЩИТЕ Статуквото ЛИДЕРСКИ КОТЕРИИна недоучили но алчни и сервилни към Чорбаджиите си и Кремъл Спасители
  —цитат от коментар 10 на Hawaii

  -----------
  Яснооо, ДБ глътна вода и сега чакаме спасителите от плажа ...:)

  [email protected]
 19. 19 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  Отворко§Кокорко(ПППП) били показали че могат:
  - да си назначиш сЦепов от Дубай;
  - да уволниш 15 човека и да назначиш родата и приятелите;
  - да участваш с държавни пари в един стартъп за електрокарчета;
  - всеки административен акт да им е извън закона;
  - да не спазваш конституцията и законите.....

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 20. 20 Профил на Торбеш
  Торбеш
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  Милицията е на крак!
  Нещо не по устав се мъти, ужааас.
  Раздава присъди - “мошеници”, “зози”, “битълси”…
  Но в крайна сметка милицията е тази, която в исторически план си отива.

  Като българин съм горд, че думата "неудачник" е незаменяема чуждица в българския език, заемка от руския език.
 21. 21 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Любопитно

  До коментар [#12] от "gogo2011":

  КОЙ ГИ ФИНАНСИРА ТЕЗИ ДВАМЦАТА ???

  [email protected]
 22. 22 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Любопитно

  До коментар [#17] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  Поредните "спасители" от държавна сигурност, няма отърване от комунистическате престъпници.
  Какво точно свършиха тези двамата?

  [email protected]
 23. 23 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  До коментар [#14] от "дерибеев":

  Грант даден - грант приет ;-)

  А, Христо Комунисто е най-добре да оябсни, че завоят, който са взели е ляв, понеже са аФтентично деси...

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 24. 24 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  До коментар [#21] от "karabastun":

  Аз. Теб Севдето ли те финансира? Гладен ми изглеждаш.

 25. 25 Профил на crq18506084
  crq18506084
  Рейтинг: 1060 Неутрално

  На мен поне са ми симпатични, но ще гласувам за ДБ. Истината обаче е, че след провалите с последните 2 НС младежите имат сериозен потенциал, а и на последните избори не гласуваха близо 4 000 000 сънародници. 10 % да убедят да идат до урните - ще влезат без проблем. Да видим, заради присъствието им тези избори ще са много по-непредвидими от предишните.
  —цитат от коментар 5 на boevbisser


  Тези са за да обират колебаещите се гласове за ДБ, като теб. После всички ще се съберат пак под юмручето радево.
  Защо никой не ги пита, като са толкова "независими", какво правеха под Радев?

 26. 26 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  До коментар [#5] от "boevbisser":

  Щенгласуваш за ДеБъ,ама за Иько няяямааааа статийки в Гъзетата!Нещо да ти хрумва по въпроса?!

 27. 27 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Весело

  До коментар [#10] от "Hawaii":

  Е,как сте доживели,бре?!Дебъ не беше ли това дето,сте го доживели преди 2 години?!

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Васил Пенчев
  Васил Пенчев
  Рейтинг: 541 Неутрално

  "Продължваме промяната" ("Удължаваме подмяната"😉😄): "дясна икономическа политика, която да постигне леви резултати" - всеки се диви, аджеба, как ще стане, или, какво всъщност имат предвид: див капитализъм, но с високи данъци и преразпределение като в КНР? (На битово равнище и според усещането за несвобода у бюджетния турист, това е една от най-ужасните държави, в която съм бил). Ако наистина това имат предвид, аз съм привърженик на полярно обратното и следователно, техен идеологически враг.
  Китай според справянето с пандемията на тяхна територия е в такъв глобален възход, че нищо чудно да е на мода сред университетските интелектуалци и да насърчава идеологически и политически подводници. Ала ако Петков и Василев наистина това имат предвид (а е вероятно и Радев да споделя подобни идеологико-политически и геополитически тежнения) и бъдат надлежно разконспирани от електората, не съм убеден, че ще успеят да минат 4-те %.

  Васил Пенчев
 30. 30 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  До коментар [#12] от "gogo2011":КОЙ ГИ ФИНАНСИРА ТЕЗИ ДВАМЦАТА ???
  —цитат от коментар 21 на karabastun


  + че ти писах минусче.
  не питай, стратегическият съвет на пРезидента с държавни пари и собственика.

  Между другото тук пак са пуснали цъкачката. Трима пишешти за Отворко§Кокорко - тридесет минуса за другите.
  ПР балонът се надува.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 31. 31 Профил на Петров
  Петров
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Кирил Петков трябва да бъде съден за подаване на декларации и документи с невярно съдържание с цел лично облагодетелстване . Политическият проект на Кирил Петков зависи единствено от странното бездействие на Гешев и "Кокичето" ще трябва да връща ресто, ако не го осъдят и ще е поредната кукла на конци !

 32. 32 Профил на witch_doctor
  witch_doctor
  Рейтинг: 572 Весело

  Политическо напрежение има единствено в главите на неколцина лидерчета на коалиции чакали години наред да стигнат до НС, и повярвали си, че ята избиратели мечтаят да кацнат на рамото им. В момента Кънев по тв показва как рязко се взема завой
  —цитат от коментар 14 на дерибеев


  След като всичко си е наред и по местата, защо квичиш бе Дерибеев заедно с останалите от 80%?

 33. 33 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  До коментар [#20] от "Торбеш":

  “Милицията е на крак!”

  Бой последен е този.

  Няма ресурс за повече.

  Няма кранчета, няма сифони, чекмеджето кънти на кухо и празно, а Путин си иска едни пари ...

  Бойкоооооо, на кого ни оставяш, бащице!!! 🥶

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 34. Междудругото няма да чуем нито един отговор на въпроси свързани със Спецов, канадското гражданство, подарените 34 милиона на албанската мафия, Открадната фирма, назначението на баджанаците. И още много въпроси. Тези двамата ги подминават с лекота все едно, Ча не са затънали в кал до ушите и нищо не се е случило. Не е имало прохождаш политик да е бил толкова омърсен. Няколко задкулисни центъра им лъскаха имиджа постоянно за да ги пробутат до такова ниво. Явно ще се краде много от тези 50 милиарда дето ги дава Европа.

  Хора бдете.

 35. 35 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  До коментар [#25] от "crq18506084":

  Абе човек, за Радев сме, "юмручето" нас ни кефи. Колко пъти да го кажем?

 36. 36 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 228 Любопитно

  В заведения, казина и игрални зали освен ограниченото работно време се върна и условието за настаняване на до 6 човека на маса.
  Една или две маси да запазя?

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 37. 37 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3419 Неутрално


  КУКЛОВОДИТЕ и СТАТУКВОТО са се подплашили не на шега.

  След ИЗДЪНКАТА на Славчо-Тошковците,които вече са БИТА КАРТА

  Новият проект на МИНИСТРИТЕ Петков и Василев е РЕАЛНА ЗАПЛАХА

  за това че може ДА ВЗЕМЕ ДАДЕНИТЕ на последните 2 Избори

  гласове за Славчо-Тошковците !

  Именно от тях - от МЛАДИТЕ, от Българите в Чужбина

  НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ ЩЕ ОТНЕМЕ Новата Партия

  Това че ГЕРБо-Червените никове са се впрегнали ЯРОСТНО

  ДА ОБЛАЙВАТ Новата Партия е повече от красноречиво доказателство

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на esk431063202
  esk431063202
  Рейтинг: 289 Неутрално

  имах предвид - бастуни

 40. 40 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Щом гербаджийските тролове до един са на амбразурата, сутрин в неделя значи нещата са ясни.

 41. 41 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  Нека осъществят този проект. Ще бъдат по-нормална алтернатива в спектъра център-ляво. Предпочитам ги пред ДБ, Мая или БСП. Надявам се да оберат техния електорат. Въпросът е кога ще се появи нормална и избираема алтернатива в дясното, макар че политическата класа си дава сметка, че там "няма хляб", защото истински десните хора са много малко. ГЕРБ е ясно, че са миш-маш, партия от търговци с политическо влияние, които гледат своя интерес. Парадоксът е, че най-десни изглеждат от ИТН, но за тях гласуваха и доста леви досега, може би те са един от таргетите на Кирил и Асен.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1697 Любопитно

  До коментар [#13] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":Искам новина с Христо Иванов? Той къде е?

  Вероятно в кръчмата с Иво и Цона. А може да е скочил до морето, Indian summer е, пък и зеленият коалиционен партньор са там на рекет и разпивки.

 45. 45 Профил на Ядосан Октопод
  Ядосан Октопод
  Рейтинг: 247 Неутрално

  Мали-и, мазалото в коментарите е пълно. Цялата трол-станция е на крак.

  Тези избори ще са интересни. Много интересни.

 46. 46 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 17 Неутрално

  Искам да попитам "гениите", според които Прокопиев бил заложил на новия проект, пък щял да пуска Христо по пързалката, какво ми пречи да заложи и на двата проекта? 😁😁😁

 47. До коментар [#20] от "Торбеш":“Милицията е на крак!”Бой последен е този.Няма ресурс за повече.Няма кранчета, няма сифони, чекмеджето кънти на кухо и празно, а Путин си иска едни пари ...Бойкоооооо, на кого ни оставяш, бащице!!! 🥶
  —цитат от коментар 33 на Norman Granz


  Грънчо, да гласуваш за Кирчо и Кокорчо задължително, няма значение от коя партия са. Като ти четем коментарите баш са си за теб.

  Жалка история.🙄😴😀

 48. 48 Профил на balkan_panda
  balkan_panda
  Рейтинг: 50 Неутрално

  Еех, пък аз чаках днес Гойко да обяви техния кандидат за президент Ясен ...
  Като гледам тук активно "коментиращите", нещата стават май "Ясни"...

 49. 49 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  Успех на проекта им! Аз си оставам вярна на ДБ и ще си продължа да гласувам за тях, но за първи път вярвам на един нов проект, че не идва с цел да пречи, а да помага за демоктаризацията на страната.

 50. 50 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3936 Весело

  До коментар [#6] от "wre501051215":

  "Тръпна в очекуване!...."

  Не само ти ! Цялата шайка на Pi Ar Sevi тръпне в очакване и е разработила няколко варианта с флашки, които чакат да започне събитието, че да обгазяват нета !

 51. 51 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Старта на новоизпечените политици няма да е лесен !!!

 52. До коментар [#37] от "Hawaii":

  Коя е новата партия?

  Или и днес няма да разберете?

  Дъждът слабоумните под напрежение.

  Ще им показват Годзилата.

  Жалка история.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 54. 54 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  До коментар [#46] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  Ти не разбра, Прокопиев е купил Байдън и целия Държавен Департамент, та две партии ли не може да си направи в БГ.

 55. Мали-и, мазалото в коментарите е пълно. Цялата трол-станция е на крак. Тези избори ще са интересни. Много интересни.
  —цитат от коментар 45 на Ядосан Октопод


  Много бързо ви сториха.

  Жалка история.

 56. 56 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 17 Неутрално

  Аз си оставам вярна на ДБ и ще си продължа да гласувам за тях, .
  —цитат от коментар 49 на Fiji


  На мен поне са ми симпатични, но ще гласувам за ДБ
  .
  —цитат от коментар 5 на boevbisser


  Ама моля ви, не сте ли чули! Прокопиев е заложил на новия проект, статии за Христо няма, следователно всички от ДБ ще гласуват за новия проект, а вие ... не съществувате... 😃😃😃

 57. 57 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  Партията на културиста Спецов ще допринесе за повишаване нивото на културата в България.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 58. 58 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Айде на хаирлия да е :)

  Все пак успяха да купят партия :)

  Утре като влязат ще купуват и депутати по примера на танчето ванковица :)

 59. 59 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2709 Весело

  До коментар [#46] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  Ми той беше заложил на Плевнелиев.... , комично печален образ размазващ всякакво себеуважение в момента по тв

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 60. 60 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 840 Неутрално

  Троловете заплащани от ГЕРБ бълват змии и гущери, наети са В. Велева, Кеворкян, Дачков и т.н. да осират и те доколкото са им силиците, значи тези които са се впили като кърлежи в снагата на държавата са притеснени. Успех на Кирил Петков и другарите му, срамота е това което гледаме десетина години около нас да продължава!

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 61. 61 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 840 Неутрално

  Троловете заплащани от ГЕРБ бълват змии и гущери, наети са В. Велева, Кеворкян, Дачков и т.н. да осират и те доколкото са им силиците, значи тези които са се впили като кърлежи в снагата на държавата са притеснени. Успех на Кирил Петков и другарите му, срамота е това което гледаме десетина години около нас да продължава!

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 62. 62 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2985 Весело

  Даааа, Герб феновете/троловете доста ожесточено се метнаха на амбразурата, както и очаквах. Безспорен факт е, че последните години не друг, а Герб и Борисов загубиха най-много избиратели - от 1.8 млн. през 2009 г., до 650 хил. на 11 юли. При такава алтернатива, макар и малко неясна, едва ли ще се върнат в правата вяра.....
  И това изобщо не значи, че проектът ще е супер успешен. Просто Кирил Петков и Василев са още една алтернатива на негласуващите, а наличието на неконтролирани алтернативи е това, което най-дразни статуквото.

 63. 63 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Весело

  [quote#55:"Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо"][/quote]

  Споко де! Никой не е казал, че само ти си трол. Много сте, силни сте.

 64. 64 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  До коментар [#56] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  За прогнозата и двата проекта, че отиват под опашката на коня чул ли си?

 65. 65 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2250 Неутрално

  ... ще гласувам за ДБ. ...
  —цитат от коментар 5 на boevbisser


  Аз също така и много ми се иска тези двамата да се присъединят към ДБ БЕЗУСЛОВНО и по този начин ще се постигне една коалиция с огромен потенциал, към която сигурно ще се присъединят и ИСБгНИ.
  Току що по БНТ Бабикян изнесе урок по демокрация.
  Нищо чудно тук да се появи и значителен брой гласове от разпадащата се лъжепартия ИТН.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. Искам да попитам "гениите", според които Прокопиев бил заложил на новия проект, пък щял да пуска Христо по пързалката, какво ми пречи да заложи и на двата проекта? 😁😁😁
  —цитат от коментар 46 на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ


  Да разясним на заблудените шилета: Когато добър олигарх пуска деквани подбрани снимки на някого в космонавтско облекло и той изглежда добре пред блеещите, значи го обичат. Като му сменят снимката с някого дпуг, добър олигарх вече го е разлюбил.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  Политическото напрежение: Кирил Петков и Асен Василев представят днес политическия си проект


  Още преди да стане ясно каква ще е програмата на канадският гражданин и неговият български приятел, г-н Бабикян и г-жа Мая вече искат да се врекат във вечна любов и кратка коалиция.

 70. 70 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  До коментар [#20] от "Торбеш":

  Не Милицията,ами бивш съдружник на Св Асен го казва за мошениците.

 71. 71 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1697 Весело

  До коментар [#45] от "Ядосан Октопод":Цялата трол-станция е на крак.

  Браво, добре си ги строил!

 72. 72 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  Искам да попитам "гениите", според които Прокопиев бил заложил на новия проект, пък щял да пуска Христо по пързалката, какво ми пречи да заложи и на двата проекта? 😁😁😁
  —цитат от коментар 46 на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ


  Ресурсите приятелю, ресурсите на Прокопиев не са безгранични, та да ги разпилява между двата проекта.

 73. 73 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  Предполагам, г-н Спецов ще е касиер на новото движение и ще отоговаря за събиране на членския внос.

 74. 74 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  До коментар [#66] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  как пък не им спуснаха заверата Черепа-Бобоков-Радев си направи партия

 75. 75 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2709 Весело

  До коментар [#62] от "boevbisser":

  Гледа ли Плевнелиев по тв?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 76. Приятели, да ви попитам?
  Само на мен ли Асен Василев ми прилича на мечето Топчо?😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴

 77. 77 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1771 Неутрално

  До коментар [#7] от "nik_77.":Морала да го оставим, Кирчо и другите брокери не знаят що е то.Но това се нарича злоупотреба с власт и търговия с влияние и Гешев трябва още утре да разследва по каналния ред Кирчо.
  —цитат от коментар 11 на karabastun


  Няма да слушаме недоволството на онези, които предпочитат спокойствието на робство пред свободата, постигната с цената на известни жертви.
  Казал го е Робеспиер !
  А Кирчо трябва първо да осветли статуса си с двойното гражданство тъй като за неверни данни подлежи на санкции по чл. 113 от н.к. - 3 години затвор !

 78. 78 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 17 Неутрално


  Ресурсите приятелю, ресурсите на Прокопиев не са безгранични,
  —цитат от коментар 72 на uvtest


  Ауу, ти да видиш... На този най-страшен олигарх изведнъж му свършиха ресурсите, когато трябва да се лансира тролска теза срещу ДБ. В други случаи, ресурсите му са несметни. 😁😁😁

 79. 79 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  [quote#49:"Fiji".за първи път вярвам на един нов проект[/quote]

  Много морални сили се искат, за да повярваш и то за първи път, на двама доказани мошеници.

 80. 80 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  До коментар [#46] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  Разбира се ,основния проблем,е че феновете на ДеБъ не може да се клонирате и да гласувате хем за Ицко,хем за Кире.

 81. 81 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  До коментар [#72] от "uvtest":

  айде бе, а Сорос къде го забравяш? Един дръндарски може да поддържа 3 проекта ДПС, ГЕРБ и ИТН, та Сорос и Прокопиев не могат, айде де.

 82. 82 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Весело

  Чехълчдто пак беше в студиото на Нова и пак 20 пъти нсплю Радев. Държи се като елементарен трол.

 83. 83 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1486 Весело

  Българските Остап Бендеровци един век след своя знаменит прешественик-синоним на арогантен, напорит аферист.
  Тримцата в лодката (Радев , Петков и Василев) дали ще се смилят да вземат в нея и Бойкикев (асоциацията с Дж.К.Джером е на отговорността на този, който си го помисли).
  Но като си спомня, че в началото беше лодката, що да не го направят?
  В края на краищата, именно Монморанси внася екзотика в разказа.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на no matter
  no matter
  Рейтинг: 249 Неутрално

  До коментар [#21] от "karabastun":

  Пачките и кюлчетата злато на бае ти тиквон ги финасира.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  До коментар [#57] от "Alarmstufe Rot":

  Асенчо обешава на всеки избиралтел по една фирма с източено ДДС за милион инполовина!

 88. 88 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Дежурните в студията всичколози хвърлят боб и предсказват от кого ще "дръпнат" гласове. "Забравят" че 57% от имащите право на глас не гласуваха. Някои ще бъдат изненадани.

 89. 89 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2030 Неутрално

  До коментар [#3] от "МиГ-29":Друго си е демократът и евроатлантик, морален стожер и борец с корупцията - Бойко Борисов.
  —цитат от коментар 8 на negodnik


  Борисов е поне пет класи над тия пишман политици!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 90. 90 Профил на esk431063202
  esk431063202
  Рейтинг: 289 Неутрално

  [quote#89:"lz2"][/quote]

  ахахаха, смешник рано сутрин

 91. 91 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  До коментар [#10] от "Hawaii":

  И аз ще се радвам почтените хора, в лицето на Спецов, да наложат нови правила в политиката и културизма.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 92. 92 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  До коментар [#60] от "gripen":

  Лилавите, толкова ли сте семпли в главите, та не виждате очевадното? Проектът на К и К , не е никаква заплаха за ГЕРБ, а за т.н."партии на промяната".Техни гласоподаватели могат да се прелеят към К и К, а не гербаджии, бесепари или депесари.

 93. 93 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Да си припомним близкото минало :

  Данъчните игри на министър Петков

  shorturl.at/aqJS5

  100-те дни на Кирил Петков: лавина от противоконституционни и незаконни действия

  shorturl.at/krIS0

 94. 94 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3026 Любопитно

  До коментар [#20] от "Торбеш":Не Милицията,ами бивш съдружник на Св Асен го казва за мошениците.
  —цитат от коментар 70 на wre501051215


  Я такива четящи пикливите медии като теб да обяснят защо са толкова възпалени в тези пикливи медии срещу К.П. и А.В?
  Защо стане ли дума за тези двамата Борисов и Нинова говорят сякаш са си плюли в устите?
  Обяснете го това чудо небивало!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 95. 95 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1486 Весело

  До коментар [#46] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙ БАЙ":

  "Искам да попитам "гениите", според които Прокопиев бил заложил на новия проект, пък щял да пуска Христо по пързалката, какво ми пречи да заложи и на двата проекта? "

  Че какъв проект е Христо?
  Стигна до лодката и се удави!
  Не че тези ще стигнат по-далеч, де!
  А иначи проектите на Прокопиев са гениални като създателя си: ДеСеБъ, РъБъ, ДайБъ,ДъБъ...
  От управляваща опозиция и "Абе,Бай Х.й" по-далеч не стигнаха

 96. 96 Профил на Петров
  Петров
  Рейтинг: 0 Весело

  Великият Гетсби ! баща му: Направих Кирчо на къмпинг Корал "по погрешка"____ после гоних диви мечки около казаните за боклук в Канада____ с 20 долара на седмица, безплатна храна и спане изучих Кирчо у Харварда https://btvnovinite.bg/predavania/istorijata-na-petko-petkov-uchiteljat-na-bojan-petrov.html и росен, пресен, цъфнал, вързал "политическия "СИ" проект______ .....

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 99. 99 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  Добрутро. Станах, кафенце, печени филийки. Отивам да покарам колело, след тва ша слеза в скромния ми уъркшоп да се позанимавам с хобито. Можеше и за риба да ида, ама...
  Айде.
  А между другото - МАЧКАЙ КИРЕ!

 100. 100 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1287 Весело

  След като ДБ се натискат да са съмишленици, защо Отворко§Кокорко(ПППП) не ги приемат за мандатоносител.
  Вече ДБ, маяма, балбукян и т.п. им се натискат, а (ПППП) дали ги искат?
  Жалък опит за овладяване на срива на протестуиращите.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK