Цацаров заплаши с дела Антикорупционния фонд след поредния епизод на "Осемте джуджета"

Името на бившия главен прокурор Сотир Цацаров бе споменато в последната част от разследването, свързано с казуса "Осемте джуджета".

© Велко Ангелов

Името на бившия главен прокурор Сотир Цацаров бе споменато в последната част от разследването, свързано с казуса "Осемте джуджета".Бившият главен прокурор и настоящ председател на антикорупционната комисия КПКОНПИ Сотир Цацаров обяви, че ще заведе дела за клевета след поредния епизод от разследването на Антикорупционния фонд по казуса с "Осемте джуджета". Цацаров е изпратил позицията си до неправителствената организация по повод публикуваното в понеделник интервю на Николай Стайков и Андрей Янкулов с Явор Златанов (съдружник с баща си Илия Златанов в асансьорните заводи "Изамет" - бел. ред.).


Какво разказва в първа част на интервюто Явор Златанов четете тук


В разговора Златанов много често казва, че организираната престъпна група е на Петьо Еврото и на Илия Златанов, като в примери споменава имената на бившия и на настоящия главен прокурор Сотир Цацаров и Иван Гешев.
В писмото си до Антикорупционния фонд Цацаров подчертава, че позицията му и неговата гледна точка по случая нито е търсена, нито е представена.


"Не познавам нито г-жа Радост Драганова, нито г-н Явор Златанов. Нямам каквато и да е намеса или участие в действия на Специализираната прокуратура, свързани с повдигането на обвинения или задържането на Явор Златанов. Опитите за внушения в тази насока представляват откровена лъжа", посочва Цацаров, опровергавайки твърденията на Златанов.


"С оглед заявеното в интервюто от 4 октомври 2021 г., че поради интимна връзка с бившата съпруга на Явор Златанов съм предизвикал задържането му, както и други действия спрямо него в хода на досъдебно производство, ще сезирам компетентната прокуратура да извърши проверка на всички мои действия, свързани с това производство. Ще направя това, тъй като внушението в публикацията на "Антикорупционния фонд" е, че съм извършил престъпление против правосъдието. Едновременно с това ще предприема необходимите действия пред съдебните органи с оглед публично разпространените клевети", предупреждава Цацаров.


Той определя и като срамно това, че финансирането на организацията, предоставено от фондация "Америка за България", се използва и за "тиражиране на откровени лъжи", и посочва, че начинът, по който това се прави, няма нищо общо със стандартите за етика и прозрачност.


Антикоцупционният фонд настоява за отговор на важните въпроси


От Антикорупционния фонд са публикували позицията на Цацаров, придружена с коментар към нея, в който посочват, че предстои да излезе и продължение на разговора с Явор Златанов.


"Смятаме, че казусът "Осемте джуджета" беше откровено заметен под килима от Прокуратурата на Република България и всички останали институции, длъжни да реагират по изнесените данни. В същото време в този казус са замесени достатъчно на брой висши магистрати, за да го смятаме за важен за разкриване на потенциални зависимости и даване на отговор на въпроса как и в чия полза работи българската прокуратура в определени случаи", посочват от Антикорупционния фонд.


Организацията коментира, че в позицията си Сотир Цацаров оставя без коментар въпросите за отношенията му с главните действащи лица в "Осемте джуджета" - бившия шеф на столичното следствие Петьо Петров и неговата съпруга Любена Петрова.


Явор Златанов разказва своята гледна точка по казуса с "Осемте джуджета" в интервю за Антикорупционния фонд.

© Скрийншот/

Явор Златанов разказва своята гледна точка по казуса с "Осемте джуджета" в интервю за Антикорупционния фонд.


Те дават и конкретни примери - въпреки заключението на съда, че Петьо Петров е осъществил провокация към подкуп по делото срещу бившия военен министър Николай Цонев, той не беше наказателно преследван за това от прокуратурата по времето, когато Цацаров я оглавяваше. Напомнят и че Петров успя да напусне съдебната система по собствено желание и без никаква санкция от Висшия съдебен съвет, а Любена Петрова е организирала демонстрации в подкрепа на прокуратурата и същото това мнозинство във ВСС.


От организацията посочват, че всеки има право да се обърне към съда, ако смята, че определено действие уврежда правата му или репутацията му.


"В днес публикуваната позиция, в качеството Ви на председател на КПКОНПИ, обаче, виждаме опит за натиск върху нашата организация и класически случай на SLAPP (strategic litigation against public participation, т.е. дела с цел възпрепятстване на публичното участие). Считаме, че публикуваната позиция представлява публична заплаха с дело за клевета, без да отчита обстоятелството, че нашата организация просто е дала възможност да се чуе гласът на брутално засегнатия, дори физически, от действията на институциите Явор Златанов", коментират от Антикорупционния фонд.


Първи епизод от разследването - тук
Втори епизод - тук
Трети епизод - тук
Четвърти епизод - тук

Анализ на фактите по разследването - тук


От организацията допълват и че заеманата от Цацаров висша публична длъжност със сериозни правомощия не предполага отправянето на неясно формулирани заплахи по повод на предоставено право на отговор по предходна публикация, защото възприемането и институционализирането на подобен подход би дискредитирало антикорупционната комисия и би допринесло за превръщането й в институция-бухалка.


Те посочват и че ясно прозира опит да се повлияе на дейността на организацията чрез рефериране към донорските организации и внушения, че получените от тях грантове се разходват в нарушение на етични правила.


"Считаме, че както изнесените през 2020 г. факти по случая "Осемте джуджета", подкрепени и с писмени доказателства, и със свидетелски показания на несвързани помежду си свидетели, така и публикуваните като част от интервю с Явор Златанов обстоятелства свидетелстват за системни проблеми в правоохранителните институции и съдържат сериозни данни за извършени престъпления и нарушения. Поради това отправяме за пореден път призив към компетентните институции - българската прокуратура, МВР, Инспектората към ВСС, да предприемат действия за проверка и разследване на изнесените данни", подчертават от Антикорупционния фонд.


Освен това посочват и че адекватната институционална реакция на случаи от ранга на "Осемте джуджета" ще допринесе в значителна степен за това България да не заема позорното място на най-корумпираната държава в Европейския съюз според няколко международни изследвания на корупцията - Corruption Perceptions Index и Global Corruption Barometer (Transparency International), Freedom Barometer (Friedrich Nauman Stiftung) и Rule of Law Index (World Justice Project).


Гледната точка на Явор Златанов


Преди повече от година Антикорупционният фонд в поредица от няколко епизода разказа как в опит да разреши спор за активите на групата дружества "Изамет" в своя полза Илия Златанов се обръща за съдействие към Петьо Еврото. Според неговите твърдения на среща в ресторант "Осемте джуджета" Петров му обещава бърза намеса на прокуратурата в негова полза. Скоро след това Явор Златанов, майка му и сестра му са задържани по дело на Специализираната прокуратура като част от организирана престъпна група.


В интервю, чиято първа част беше излъчена в понеделник (4 октомври), пред Николай Стайков и бившия прокурор Андрей Янкулов от Антикорупционния фонд Явор Златанов разказва детайли за изнудването да прехвърли дяловете си в семейния бизнес на фирми на съпругата на бившия магистрат Петьо Еврото, какво се е случило с неговите иззети лични активи (пари в брой и злато) за над 5 милиона лева, както и как лекари са били заплашвани като част от натиска.


От времето, прекарано в ареста, здравословното му състояние се влошава сериозно (единият му бъбрек е премахнат, а другият не функционира напълно и той е с голяма степен на инвалидност). Явор Златанов приема, че това е било част от натиска към него. В разговора много често казва, че организираната престъпна група е на Петьо Еврото и на Илия Златанов, като в примери споменава имената на бившия и на настоящия главен прокурор Сотир Цацаров и Иван Гешев.


Първа част на интервюто с Явор Златанов четете тук

Коментари (81)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  Браво на Цацаров. Нека подпука мафията Антикорупционен Фонд

 2. 2 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  Бившата на Златанов-любовница на Цацаров? Това и Станислав Лем не може да го измисли.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#1] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":

  Няма как да ги съди за ЩУЖДИ думи!
  Хайде малко по-умно!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#3] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Чужди .

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  Вярно голям гаф направиха. Сега и Радост ще ги съди.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#2] от "proventuss":

  Неведоми са пътищата божии.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1600 Неутрално

  Цацаров заплаши с дела Антикорупционния фонд след поредния епизод на "Осемте джуджета"

  Крайно време беше

  Той определя и като срамно това, че финансирането на организацията, предоставено от фондация "Америка за България", се използва и за "тиражиране на откровени лъжи" и посочва, че начинът, по който това се прави няма нищо общо със стандартите за етика и прозрачност.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 8. 8 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Браво на Цацаров. Нека подпука мафията Антикорупционен Фонд
  —цитат от коментар 1 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Ами нека я "подпука ", но не му стиска.

  Както и на гешев,

  златото е разпределено, а на никой не му се връщат отнетите пари

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3454 Неутрално

  Цацата почна да си изпуска нервите - сигурен знак, че примката се стяга.

  Пейо бе изплющян по Магнитски, сега Цацата прябва да го “разследва” и по списъка Пондора - до хапе ръката, която му държи каишката...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Весело

  До коментар [#5] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  С радост или с мъка ще ги съди?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 11. 11 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7240 Неутрално

  Този път заплахите няма да помогнат, ами да вземат да си свършат работата.

 12. 12 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 1422 Весело

  мда, Цациолу подава топката на Каскетолу ГешеФта Eraser-a !
  "Осемте джуджета"завинаги в 9-та глуха, всичко се пуска през шредера (куче влачи, диря няма)!

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 13. 13 Профил на vadrigar
  vadrigar
  Рейтинг: 464 Весело

  Тролчетата пак бързат да са първи. Цацаров може да ми съди пръднята със същия успех.

 14. 14 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  До коментар [#2] от "proventuss":Неведоми са пътищата божии.
  —цитат от коментар 6 на КМЕТ В СЯНКА


  Това в Интернет ли го прочете?

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 15. 15 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  До коментар [#10] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ако пусна писмото и, Дневник ще го изтрият. Затова си го намери сам.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 16. 16 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 804 Неутрално

  Цацаров се пази отдалеч. Но , че без съмнение има пръст в тези работи — има. Човекът го казва едно към едно , с лицето си и с името си.
  И на този трябва да му се търси отговорност за работата като главен прокурор. И се надявам да му се потърси .

 17. 17 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Весело

  До коментар [#13] от "vadrigar":

  Някои хора не са чели историите на Хитър Петър или не са ги разбрали.!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 18. 18 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Неутрално

  Браво на Цацаров. Нека подпука мафията Антикорупционен Фонд
  —цитат от коментар 1 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Браво, ами. Само че Цацаров гърми напОсоки. Щото е редно да заведе дело срещу Явор Златанов. Стайков и журналистите не твърдят НИЩО, само дават трибуна на Златанов, но Цацаров, интересно, го пропуска.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 19. 19 Профил на Lina 3sbur
  Lina 3sbur
  Рейтинг: 85 Неутрално

  Цацата нали не познавал жената на Златанов, как така й знае името тогава?

 20. 20 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3822 Весело

  "С оглед заявеното в интервюто от 4 октомври 2021 г., че поради интимна връзка с бившата съпруга на Явор Златанов съм предизвикал задържането му, както и други действия спрямо него в хода на досъдебно производство, ще сезирам компетентната прокуратура да извърши проверка на всички мои действия, свързани с това производство."


  "Kомпетентната прокуратура, която да извърши проверка на всички твои действия" се ръководи от " Божият инструмент" Гешев ! С други думи от този, който в спешен порядък трябва да бъде изритан от тази институция, както и ти самия от поста, който заемаш.......🤦‍♂️😂

 21. 21 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Цацаров няма да съди никого.
  Защото никак не иска да се вдига шум около цялата работа, а дори той да иска други около него никак не искат.
  За мен всички замесени в историята - без изключение - са с багаж, т.е. са маскари.
  Вкл. и антикорупционния фонд, който наистина работи на границата на закона ипопрескача в полето на изнудването.
  И все пак тежестта е в държавните структури, които следва да са не просто пример, а и да преследват и наказват корупцията, а не да я прикриват, какъвто очевидно е случая.
  Така че за мен фокусът е там и точно затова съм донякъде склонен да гледам на поведението на АКФ по-малко критично.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 22. 22 Профил на Dimitri Damianov
  Dimitri Damianov
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Дааа, интересна ще е финалната борба... Но както се спомена по горе, някои вече ги стяга шапката... Кои са те, предстои да видим...

 23. 23 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Весело

  Интересно е, как в един ден Цацаров, Буци и ШиШи се обадиха, че нямат нищо общо.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 24. 24 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Браво на Цацаров. Нека подпука мафията Антикорупционен Фонд
  —цитат от коментар 1 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Нещастник, на синът ти да се случи същото с Правителствена болница!
  Гнидо нещастна

 25. 25 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Цацата почна да си изпуска нервите - сигурен знак, че примката се стяга.Пейо бе изплющян по Магнитски, сега Цацата прябва да го “разследва” и по списъка Пондора - до хапе ръката, която му държи каишката...
  —цитат от коментар 9 на Norman Granz


  Те по Рико ше ги оправят !

 26. 26 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  Дааа, интересна ще е финалната борба... Но както се спомена по горе, някои вече ги стяга шапката... Кои са те, предстои да видим...
  —цитат от коментар 22 на Dimitri Damianov


  Фуражките ги стягат, не шапките, че май втори мандат няма да има.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 27. 27 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  До коментар [#18] от "Николай Колев":

  Сега като ги подпука от Америка за България ще им спрат финансирането. Отделно Радост е сезирала всички световни институции заради тормоз над детето и и ще вдига олелия до Бога. Във Вашингтон няма как да не я чуят.

  А оня на снимката мяза на затворник.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 28. 28 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  Цацата нали не познавал жената на Златанов, как така й знае името тогава?
  —цитат от коментар 19 на Lina 3sbur


  Аз пък знам как се казва бившата на Брад Пит, значи ли, че ми е любовница?

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 29. 29 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3454 Неутрално

  До коментар [#23] от "Николай Колев":

  “Цацаров, Буци и ШиШи се обадиха, че нямат нищо общо.”

  Цацата им е нещо като говорител на другите двама.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 30. 30 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 864 Неутрално

  Браво на Цацаров. Нека подпука мафията Антикорупционен Фонд
  —цитат от коментар 1 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Май не си чувал за ефекта Барбара Стрейзънд. Жалко, че медиите в България не са истински свободни, иначе щеше да разбереш каква услуга им прави по този начин.

 31. 31 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2542 Неутрално
 32. 32 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 481 Неутрално

  Интересно. Нямаше подобни заклинания от Цаци / пак той беше главен прокурор/, когато колегата на пепи еврото загуби доказатестлвения материал, че Делян Пеевски е Д0. Да го еба. @ Нямате ли емотикончета?

 33. 33 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Брей щял да съди "Америка за България" едва ли не, Чичо Байдън не хареса това.

 34. 34 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Интересно. Нямаше подобни заклинания от Цаци / пак той беше главен прокурор/, когато колегата на пепи еврото загуби доказатестлвения материал, че Делян Пеевски е Д0. Да го еба. @ Нямате ли емотикончета?
  —цитат от коментар 32 на zegi


  Windows бутона и точката ;)

 35. 35 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2776 Любопитно

  Като прочетох набързо заглавието се учудих : Я цацата ще подгони Пепи еврото ! А то какво било вместо крадците и лъжците ,ще убива вестоносеца.

 36. 36 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 481 Неутрално

  До коментар [#31] от "Галя Станчева":
  Леле, как до го разбираме?
  АЗД всъщност, какво означава?

 37. 37 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 1752 Любопитно

  Прняк, Гешев е радост, а цацата ще съди, а?

  Големи бандити са и цацата и каскета, а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 38. 38 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1822 Неутрално

  Скалъпена и дълго дирижирана кампания лъжи на НПО финансирано от определени хора с пари.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3454 Неутрално

  До коментар [#38] от "zz_s":

  "Скалъпена и дълго дирижирана кампания лъжи на НПО финансирано от определени хора с пари."

  Ти това от комюникето на Министерство иностанных дел ли го преписа? Много ви лепнат кремълските опорки, все едно Pi ar Sevi Boiko ви ги пише.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2542 Неутрално

  До коментар [#31] от "Галя Станчева":Леле, как до го разбираме? АЗД всъщност, какво означава?
  —цитат от коментар 36 на zegi


  Агенцията за защита на децата.

 41. 41 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#31] от "Галя Станчева":

  Не знаеш агенцията лельо гочева-ДАЗД!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 42. 42 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2542 Неутрално

  До коментар [#31] от "Галя Станчева":Не знаеш агенцията лельо гочева-ДАЗД!!!
  —цитат от коментар 41 на КМЕТ В СЯНКА


  Бай кмет, ти да не би да знаеш частна агенция за ЗД. За подразбиране не ли чувал.

 43. 43 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 481 Неутрално

  До коментар [#40] от "Галя Станчева":
  А случая с издателя на "Сега" , заедно с със свинаря Гергов, какво означава?

 44. 44 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  Бившата на Златанов-любовница на Цацаров? Това и Станислав Лем не може да го измисли.
  —цитат от коментар 2 на proventuss  Имаш предвид, че Цаци може да е станал импотентен, вследствие на сланинясалото си туловище и подгушника ? Или от сигурен източник знаеш, че е обърнал резбата ?
  Хм, може и да си прав …

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 45. 45 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  Драганова твърди, че не познава и никога не се е срещала с Цацаров. Елементарната етика задължаваше тия от АКФ,преди да пуснат записа, да се видят с нея и чуят и нейната гледна точка. Вместо това, те намесват не само нея но и детето и в тази кална история. Днес и Р.Драганова е изпратила писмо, в което казва, че ще съди Златанов и АКФ.И ще ги осъди.

 46. 46 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 481 Неутрално

  До коментар [#40] от "Галя Станчева":
  Агенцията за закрила на децата трябва да се намеси, там, дето са откраднати мусетки

 47. 47 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 4145 Весело

  Явор Златанов разказва своята гледна точка по казуса с "Осемте джуджета" в интервю за Антикорупционния фонд.
  ________________________________________________

  Всеки дърпа истината към себе си с неговата гледна точка!

  ДБ: Време е да спечелим България
 48. 48 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1544 Неутрално

  Цацаров заплаши с дела Антикорупционния фонд след поредния епизод на "Осемте джуджета"Крайно време бешеТой определя и като срамно това, че финансирането на организацията, предоставено от фондация "Америка за България", се използва и за "тиражиране на откровени лъжи" и посочва, че начинът, по който това се прави няма нищо общо със стандартите за етика и прозрачност.
  —цитат от коментар 7 на diq55699032


  Хахаха, нещо почнахме да се мръщим на американците.
  Цаца, защо не прояви интерес каква професионална етика имат медиите на началника ти?
  Аз вярвам на Антикорупционния фонд.
  Всичко, което те изнесоха досега бе истина - като започнеш от милиционерите на пост пред маскирания като ресторант офис на Пепи Еврото и стигнеш до това как Делта Гард и началника на дупнишката полиция блокират влизането на съдия изпълнител в завода в Дупница.
  През това време Цацата само ни лъже колко кристално чист е Пеевски.
  Оставка!

 49. 49 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  Цацаров се пази отдалеч. Но , че без съмнение има пръст в тези работи — има. Човекът го казва едно към едно , с лицето си и с името си. И на този трябва да му се търси отговорност за работата като главен прокурор. И се надявам да му се потърси .
  —цитат от коментар 16 на strymski  ++++++
  Много изтърпяхме, малко остана - и Цаци и Каскета ще отговарят след около година, когато този ВСС ще отиде в небитието и следващия изрита Каскета и назначи НОВИЯ главен прокурор . Новия волю - неволю ще трябва да разплете и избомбването на КТБ и « Осемте джуджета « и още МАСА ПРЕСТЪПНИ БЕЗОБРАЗИЯ !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 50. 50 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1822 Неутрално

  Драганова твърди, че не познава и никога не се е срещала с Цацаров. Елементарната етика задължаваше тия от АКФ,преди да пуснат записа, да се видят с нея и чуят и нейната гледна точка. Вместо това, те намесват не само нея но и детето и в тази кална история. Днес и Р.Драганова е изпратила писмо, в което казва, че ще съди Златанов и АКФ.И ще ги осъди.
  —цитат от коментар 45 на uvtest

  ++++
  Ми за АКФ единственото важно в случая е, че някой е казал нещо срещу Цацаров и Гешев.
  Истината не е важна за тях.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 51. 51 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 481 Неутрално

  е, не "мусетки" , "десетки" трябваше да е.
  Но, да ви еба мамата, дневник, вие вярно сте гербаджийски мафиотски лайна.

 52. 52 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1160 Неутрално

  Един по един, изстрел след изстрел, свинското трио Баце Прасун и Цацата от най-могъщите хора в страната стават жалко посмешище, което ще ходи в затвора. Очаквам следващите ударен по Магнитски да са именно Баце и Цацата. И двамата са се вмирисали от всякъде.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 53. 53 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  Интересно е, как в един ден Цацаров, Буци и ШиШи се обадиха, че нямат нищо общо.
  —цитат от коментар 23 на Николай Колев  Няма нищо интересно - и тримата + Каскета са на подчинение на сарая и се обаждат тогава, когато са получили зелена светлина от агент Сава .
  Не, че от библиотечния не са в течение, де .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 54. 54 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#42] от "Галя Станчева":

  Въпрос на елементарна грамотност.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 55. 55 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 804 Неутрално

  До коментар [#23] от "Николай Колев":“Цацаров, Буци и ШиШи се обадиха, че нямат нищо общо.”Цацата им е нещо като говорител на другите двама.
  —цитат от коментар 29 на Norman Granz


  И изглежда най — интелигентен между тях.
  Буци си е мутра , Каскета послушко , а този заедно със Сараите плетат паяжините.

 56. 56 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  [quote#26:"proventuss"][/quote]


  Викаш Радев ще бъде сменен от Лозан Панов, Каскета от Бойко Рашков, а КПКОНПИ ще даде фира ?
  Не знам, може и да си прав .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 57. 57 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#49] от "niksan1":

  Цацата можеше вече да е излетял, ако на СлавчУ неговите не ни загубиха времето с техните глупости. Предсрочното прекратяване на мандата му можеше да е едно от първите решения на 46-то НС и назначаване на нов шеф, който да изчегърта на Бойко и шиши пионките в КПКОМПИ

 58. 58 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  Този фонд, финансиран от САЩ, Правосъдие за всеки, с нещо друго занимава ли се освен с джуджета, Златанов и Петьо Еврото?

 59. 59 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#18] от "Николай Колев":Сега като ги подпука от Америка за България ще им спрат финансирането. Отделно Радост е сезирала всички световни институции заради тормоз над детето и и ще вдига олелия до Бога. Във Вашингтон няма как да не я чуят.А оня на снимката мяза на затворник.
  —цитат от коментар 27 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо  Я постни някоя твоя фотка бе, Леонардо ди Каприо, да ти се порадваме .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 60. 60 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#56] от "niksan1":

  За Рашков няма как да се случи, той е на 64 г, а има ограничение за възрастта на главния прокурор.

 61. 61 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#58] от "НеКой":

  Прати им питане.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 62. 62 Профил на Хаджи Смион
  Хаджи Смион
  Рейтинг: 52 Весело

  Личи си, че идват избори, гербер*стките тролове са наскачали здраво. :D

 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  Писмото на Цацаровhttps://petel.bg/TSatsarov-za-parvi-pat-komentira-skandala-s-Radost-Draganova-ot-Ogledala__420879 Писмото на Драгановаhttps://www.24chasa.bg/novini/article/10255062 Би трябвало да сезира и АЗД.
  —цитат от коментар 31 на Галя Станчева  Може да бъде сезиран и Азис …

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  До коментар [#61] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Какво да ги питам, само за тези асансьори си пишат, петстотин статии вече.
  Изамет, Петьо Еврото и Златанов.

 65. 65 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#31] от "Галя Станчева":


  « Биха трябвало да сезира и АЗД . «


  Там не пипай, там Каскета е фаворит, разбира се когато отмаря след неравна и кръвопролитна борба със селските казанджии .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 66. 66 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2542 Неутрално

  До коментар [#42] от "Галя Станчева":Въпрос на елементарна грамотност.
  —цитат от коментар 54 на КМЕТ В СЯНКА


  Въпрос на елементарно пестене на време. Някои не лешперим по цял ден във форума. Че и на даскал ми се прави :О

 67. 67 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Неутрално

  Този фонд, финансиран от САЩ, Правосъдие за всеки, с нещо друго занимава ли се освен с джуджета, Златанов и Петьо Еврото?
  —цитат от коментар 58 на НеКой


  😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
  Пак си прекалил с ПИКо. АКФ и "Правосъдие за всеки" са различни неща.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 68. 68 Профил на The sphere
  The sphere
  Рейтинг: 630 Неутрално

  Цацаринио е затънал до шията в лайна. По добре е да не си отваря устата, защото може да ги нагълта и да се удави. Опазил господ, сега трябва да чакаме нов главен прокурор и да ги започва един по един - Него, Гешев , Пепи Еврото, Пеевски, Сарафов.

  "Социализма свършва, когато свършат парите на другите."
 69. 69 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2521 Неутрално

  Цацата си пада по превратите, стига да му помагат Манолова и Бареков.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 70. 70 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 754 Неутрално

  На Цацаров, както и на цялото прокурорско ОПГ, мястото им е в панделата. Най-първи, най-напред, преди всякакви тулупи от Банки и от където и да е. Ако (надай се Надке) един (далечен, но прекрасен) ден тези боклуци се озоват където им е мястото, оттам насетне може да се говори, че страната би могла (евентуално, но не е сигурно) да започне да се нормализира.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 71. 71 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4153 Неутрално

  ВИИ Маркс имени Лелина

  FAQ
  [#23] от "Николай Колев":

  "Интересно е, как в един ден
  Цацаров, Буци и ШиШи се обадиха,
  че нямат нищо общо."

  Един за всички... за Един #кой.
  "Синхрон" е знак за общност.

 72. 72 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4153 Неутрално

  ВИИ Маркс имени Лелина

  Блицкриг, да.
  Учиме се от врага ;)

  ----

  FAQ
  [#23] от "Николай Колев":

  "Интересно е, как в един ден
  Цацаров, Буци и ШиШи се обадиха,
  че нямат нищо общо."

  Един за всички... за Един #кой.
  "Синхрон" е знак за общност.

 73. 73 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4153 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Явно сте неопришьол в занаята...
  Готвят и втъкват разнообразни диверсии.
  Едно направление:
  Организациии "Правослвие за всеки", между народи.
  И между нации.

  До коментар [#58] от "НеКой":

  Този фонд, финансиран от САЩ, Правосъдие за всеки,
  с нещо друго занимава ли се
  освен с джуджета, Златанов и Петьо Еврото?

 74. 74 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  балоните един по един се спихват

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 75. 75 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 837 Неутрално

  Цацаров хич не е цвете, но поръчителят на този пасквил, ще трябва да крие розови бузки в Сингапур, ма и там не е безопасно.
  Едни бандини гонят други, това е

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 76. 76 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1600 Неутрално

  Вече депозирах молба в „Антикорупционния фонд“ да ми предоставят оригиналите на записите с бившия ми съпруг Явор Златанов. Когато ги получа, готова е исковата ми молба и ще го дам под съд, както вече съм го съдила и съм печелила дела срещу него заради слухове, които е пускал за мои любовници. Това каза пред "Труд" Радост Драганова.
  Тя предостави писмото, което е изпратила до „Антикорупционния фонд“.
  Ето какво пише в него:

  "Относно: Материал, публикуван на 04.10.2021 в YouTube канал на „Антикорупционен фонд" със заглавие „Явор Златанов, липсващият глас от "Осемте джуджета", част 1

  Уважаеми Господа,

  Майка съм на Изабела Златанова и за огромно мое съжаление, в продължение на години съм принудена с тревога да следя спора между нейния баща Явор Златанов и дядо й - Илия Златанов. Спор, в който заради семеен бизнес и пари син се изправя срещу баща и баща застава срещу детето си. Всичко това е лишено от базисни човешки ценности и никога не съм си представяла, че детето ми ще бъде свидетел на подобни отношения, а още по-малко, че ще бъде въвличана публично в това.

  Оставям без коментар частта, свързана с изнесените в материала твърдения за последващи неправомерни действия на прокурори, адвокати, лекари и посредници, като вярвам, че обективната истина относно този неприятен случай ще бъде изяснена и ще се стигне до справедлива развръзка.

  Към настоящия момент, с Ваша помощ или в резултат на Вашето бездействие, 14-годишната ми дъщеря е пряк участник във вече криминалната свада между нейните баща и дядо.

  В интервюто Явор Златанов приписва действия на дъщеря ми, а именно, че тя е провела разговор с мен за прокурор и мои близки отношения с него и след това е предала съдържанието на този разговор на баща си.

  Нищо от изнесеното не е вярно, но по-същественото е, че намесата й във Вашето интервю предизвика в нея изключителна тревога. Пиша това, защото към настоящия момент дъщеря ми живее с мен и прекарва и споделя с мен първите часове, след публикацията Ви. Включвайки информация за детето ми (още повече невярна) я поставя в конфликт-баща срещу майка и я намесва по крайно недопустим начин. За нея фигурите на майката и бащата трябва винаги да останат неопетнени и значими. Особено на нейната възраст.

  Ако аргументите ми като майка не са Ви достатъчни, ще Ви предоставя и юридически такива:

  Изнесената в изготвения от Вас видеоматериал информация относно дъщеря ми представлява разгласяване по публичен начин, пред неограничен кръг лица на сведения и данни за личността на малолетно дете.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 77. 77 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 837 Неутрално

  Цялата работа ще завърши с трупове ...
  Ще се избият взаимно, а който остане жив, ще е по-нисък от тревата.
  Преди изборите ще бъде думнат мастит олигарх

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 78. 78 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Неутрално

  До коментар [#64] от "НеКой":

  Не само. И за едно злато също.Нали питаше нещо за Америка?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 79. 79 Профил на Бубенце
  Бубенце
  Рейтинг: 572 Весело

  Изключителните антикорупционни испициалисти Ники К. и Янкул П. лека-полека нагазват в досъдебното производство по НПК. Скоро ще цъфнат и с обвинения. Но хубаво е, че пускат всичко документирано на видео. После да няма, ама не искам, ама недей.

 80. 80 Профил на zakkwylde
  zakkwylde
  Рейтинг: 554 Неутрално

  Дедо Илия е платил на Пепи Еврото за услугата със заграбеното от сина му Явор. Какво неясно има? Ся че Еврото взима прекалено скъпо е ясно, но сделката си е сделка. От какъв зор т.нар. антикорупционен фонд троши американски пари за да се вживява в ролята на арменския поп е пълна загадка. Ленко да си събира верисиите от некадърниците.

 81. 81 Профил на атанас
  атанас
  Рейтинг: 2069 Неутрално

  Какво пък толкова? Жена си има име, че участва в разни схеми за измами и завлича бизнесмени. Даже вече е осъдена от кипърец на втора инстанция, че го е измамила с 5 милиона евро за соларки. Хваща се с прокурор, за да я пази от затвора и да й помага да продължава с далаверите. Нищо лошо няма. Човещинка...

  През 2012 излиза и друг скандал с Драганова- хваната е с кокаин и в мрежата се въртят новини за това.

  А сега някой да каже защо пък една снаха да не ползва прокурорчето да даде рамо да приберат бизнеса на бившия свекър. Страдала е да е в семейството, сега си иска своето. Че и едно добро момче с корпулентно тяло нещо чуло за пари за подмяна на асансьори от ЕС и искало и то за започне още един бизнес не за себе си(щото то фирмите, както само каза, ги прави и нямат после и оборот), а за общото благо...

  Хубава работа, ама типично българска. Някои биха казали да ги гоним с камъни, ама ние сме цивилизовани и такива лоши неща не правим, защото знаем, че е съвсем човешко да покраднеш малко.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK