На живо

Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

Лозан Панов

© ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА

Лозан ПановМежду 200 и 300 машини за гласуване ще бъдат отделени за пробно гласуване преди вота на 14 ноември, реши Централната избирателна комисия. Днес "Демократична България" официално даде подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Панов - Касимова. Партия "Българско лято", свързана с обвинения в множество престъпления бизнесмен с интереси в хазарта Васил Божков, се отказа да търси мандатоносител след като ЦИК не я допусна до изборите. "Дневник" проследи важните политически новини и реакциите по тях, вижте ги в хронологията.
Петков и Василев ще са водачи на листи в София

Кирил Петков и Асен Василев от политическия проект "Продължаваме промяната"

© Велко Ангелов

Кирил Петков и Асен Василев от политическия проект "Продължаваме промяната"


Кирил Петков и Асен Василев от "Продължаваме промяната" ще водят кандидат- депутатски листи в София като не се отказват от водаческите места в Пловдив (Петков) и Хасково (Василев). Това съобщи пред "България он ер " Кирил Петков.


По думите му вече са определени водачите на листи във всички области и "няколко човека под тях". Водачи ще са хора, родом от съответния регион. В Благоевград водачът е професор в Американския университет, в Монтана - дама със собствен бизнес, която е бивш световен шампион по плуване, в Русе - собственикът на компанията "Еконт". "Никой от нас не си мечтае да бъде просто политик Всеки един от нас има по-хубав живот от това", обобщи Петков.

Лозан Панов смята Радев за фалшив герой

Предишният министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е предал съдебната власт на ДПС, а с кандидатурата на Анастас Герджиков предава под влиянието на движението и президентската институция. Това заяви в интервю за БНТ кандидатът за президент Лозан Панов. Председателят на Върховния касационен съд е издигнат от инициативен комитет, а днес беше подкрепен и от "Демократична България".


"Обръщам се към Бойко Борисов: бъдете честни към своите избиратели, не предавайте президентската институция на ДПС, бъдете почтен", каза той.


След като в интервюта досега Панов беше казвал, че Радев е реагирал на беззаконието в страната едва след като лично беше атакуван с показното влизане на прокуратурата в президентството, днес той разви темата, добавяйки, че така Радев се е превърнал във фалшив герой.


Повече от интервюто четете тук.

Университет обяви, че кандидат-президентът на ВМРО е уволнен дисциплинарно

Великотърновският университет "Св. св. Кирил и Методий" обяви на сайта си, че кандидатът на ВМРО за президент Милен Михов вече не е доцент във висшето училище, както вчера е представен, а е уволнен дисциплинарно. В съобщението са изброени 13 причини за отстраняването на преподавателя, между които провеждане на политическа и религиозна дейност, саботиране на Академичния съвет и опити за създаване на международен проблем, обидни изказвания. В прессъбщение Михов определи уволнението си като репресия и го обясни с изказвани от него критични позиции. Той съобщи, че обжалва уволнението си в съда.

Пробно гласуване с до 300 машини ще има преди изборите

Между 200 и 300 машини за гласуване ще бъдат отделени за пробно гласуване преди вота на 14 ноември, съобщи пред БНР Цветозар Томов, заместник-председател и говорител на ЦИК. По думите му изборната администрация ще се опита да достави машини за обучение във всяка община за целите на разяснителната кампания.
Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Георги Кожухаров


Той подчерта, че проблемите с гласуването в чужбина се дължат на факта, че технологията за приемане на изборните резултати от секциите зад граница, е била прилагана при лимит от 150-200 секции. С рязкото им нарастване на последните избори - над 700, с очакван общ брой за предстоящите около 800, ЦИК се забавя много повече с обработката на документацията, посочи още Цветозар Томов. По думите му, в момента се търси временно решение на този проблем, а по-дълготрайният вариант е създаването на 32-ри многомандатен избирателн район "Чужбина".

Вече всеки може да се провери дали е подкрепил някоя партия

Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Георги Кожухаров


В сайта на Централната избирателна комисия вече всеки може да направи проверка дали е сред хората, които са подкрепили някоя партия или коалиция за изборите. Става въпрос за задължителните подписи, които партиите внасят при своята регистрация. Проверката може да се направи тук.


Всеки, който открие, че е записан като подкрепящ, без негово знание, може да подаде жалба за злоупотреба с личните им данни до Комисията за защита на личните данни, която е компетентният орган да ги разгледа.

"Демократична България" официално подкрепи Лозан Панов

Ръководните органи на партии "Зелено Движение", "Демократи за силна България" и "Движение "Да, България" са решили коалиция "Демократична България - Обединение" да даде своята политическа подкрепа за кандидатурата на Лозан Панов за президент, съобщиха от обединението. Панов беше номиниран от инициативен комитет, по предложение на "Правосъдие за всеки".
Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Юлия Лазарова


От "Демократична България" посочват, че припознават Лозан Панов като изразител на техните ценности. "В негово лице демократичната общност на България има своят естествен кандидат и носител на автентичната традиция на борбата за демокрация и върховенство на закона в момент, когато сме свидетели на поредната подмяна", се казва още в позицията. Посочва се също, че зад Панов стоят доказали се в реални граждански усилия структури и фигури.


Подробности тук

Делян Пеевски се яви в ДАНС заради досиетата "Пандора"

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски, който не се е появявал публично с месеци, влезе в Държавна агенция "Национална сигурност", където е извикан на разпит заради досиетата "Пандора". Той отказа да отговаря на журналистически въпроси, свързани с информацията, че е притежавал три офшорни фирми, които не е декларирал.
Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Велко Ангелов


Пеевски каза само, че всичко е обяснил в изявлението си от вчера - 5 октомври. На въпрос на "Дневник" коя е фирмата, която той е декларирал и чийто дъщерни дружества са появилите се и недекларирани офшорки, Пеевски не отговори.


Подробности тук

Партията на Божков няма да търси вариант да участва в изборите

Партията на Васил Божков "Българско лято" няма да търси вариант за участие в изборите чрез мандатоносител или коалиция в знак на протест срещу решението на ЦИК, потвърдено от Върховния административен съд да не ги допусне до изборите, това съобщиха от организацията. Причина за отказа за регистрация е, че формацията не е предоставила удостоверение за актуална банкова сметка спрямо изискванията на Изборния кодекс. Партия "Българско лято" няма банкова сметка заради санкциите по закона "Магнитски", които САЩ наложи на Васил Божков на 2 юни т.г.
Беше представен един от иззетите от прокуратурата артефакти от Колекция Васил Божков. Бронзова хидрия

© Юлия Лазарова

Беше представен един от иззетите от прокуратурата артефакти от Колекция Васил Божков. Бронзова хидрия


В съобщение до медиите се казва, че така българските институции възпрепятстват политическото представителство на десетки хиляди български граждани в разрез със собствените си закони.


Подробности тук

Лидерът на "Възраждане" ще е водач на листите във Варна и София

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов ще води листите за парламентарните избори в София и Варна, съобщиха днес от организацията. В столицата той ще е в 25-ти Многомандатен избирателен район, в който обичайно се явяват лидерите на основните партии.
Костадин Костадинов

© Юлия Лазарова

Костадин Костадинов


Водачи на две листи ще са още адвокат Елена Гунчева, която е и кандидат за вицепрезидент на Костадинов на изборите за държавен глава, зам.-председателят на партията Цончо Ганев, както и Искра Михайлова. От "Възраждане" уточниха, че всички водачи са избрани на заседание на организационни съвет, като са отдавна във Възраждане, лоялни са, имат авторитет и одобрение от своите колеги. Средната възраст на кандидатите за депутати е 35 години.

За "Демократична България" решението за подкрепа на Лозан Панов било само формалност

Формалност е да подкрепим официално Лозан Панов в битката му за президент. Решението ще се вземе от нашите органи на управление до края на деня. Това, което той направи в съдебната система в последните години заслужава само адмирации и не случайно той ще получи нашата подкрепа. Това каза днес пред "Нова нюз" Ивайло Мирчев от "Демократична България". Панов беше номиниран от инициативен комитет, по предложение на "Правосъдие за всеки".
Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© ВЕЛКО АНГЕЛОВ


Попитан, при балотаж Румен Радев - Анастас Герджиков, кого ще подкрепи ДБ, той коментира, че ще се работи за това на балотаж да е Лозан Панов. При друго развитие отново националните органи за управление щели да решат какво да призоват привържениците на обединението. "ГЕРБ с цялата си токсичност, един прекрасен учен го хвърлиха на политическото бунище", така Мирчев коментира подкрепата от партията на Бойко Борисов за Герджиков.


Попитан дали ще се работи за коалиция с "Продължаваме промяната" след изборите, той посочи, че преди това трябва да се види тяхната програма. По повод коментара на Кирил Петков, че е готов да е премиер, Мирчев смята, че е твърде рано за такова заявление и не е честно към избирателите.

Нова поръчка за доставка на машини за гласуване ще се обяви днес

Днес ще обявим нова обществена поръчка за доставка на допълнителен брой машини, каза днес пред БНТ председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова. Тя се надява този път да се дадат оферти, които са в рамките на отделените средства. Именно надвишаването на сумата стана причина да не се купят машини при предишната процедура преди няколко седмици. Нейкова подчерта, че все още стои въпросът
с правото на собственост на държавата над софтуера за машините. Тя посочи, че в предложеното сега споразумение има много ограничения, които не са приемливи.
Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Велко Ангелов


Според нея няма как заради двата вота да се получи объркване при гласуването, защото партиите ще имат един и същ номер в бюлетината и за двата избора. За момента мислим, че ще е добре с една карта да се гласува и на двата избора, каза Нейкова.


От утре на сайта на ЦИК всеки ще може да провери дали е включен в списък за подкрепа за определена партия и да подаде сигнал, ако това е направено без негово знание.

Следващото име от "Пандора" ще е свързано с ГЕРБ, прогнозира Хаджигенов

Следващото обявено име на българин по досиета "Пандора" ще е свързано пряко с ГЕРБ. Това предположение направи адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!" пред "Нова телевизия". Той аргументира увереността си с това, че партията е управлявала в последните години, което било предпоставка за крадене.
Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Юлия Лазарова


Международното разследване по досиетата "Пандора" обхваща милиони документи за офшорни сметки на политици, милионери и лидери от цял свят. В обработените досега документи са установени имената на двама българи. Единият е бившият депутат от ДПС Делян Пеевски, а името на другия засега не се съобщава.
По думите на Хаджигенов "няма свинщина в последните години, в която да бръкнеш и да не се появи Пеевски".


Според него този път проверката на бившия депутат ще е по-сериозна, тъй като институциите, които ще се занимават с нея, се управляват от нови хора.


Адвокатът каза още, че до края на седмицата "Ние идваме" ще вземе решение кого да подкрепи на президентските избори. Той уточни, че ще вземе решение за себе си след дебата между Румен Радев и Лозан Панов. Ако дебат нямат, най-вероятно няма да гласувам, каза още Хаджигенов.

Нинова: досиетата "Пандора" няма да повлияят сериозно на изборите

Досиетата "Пандора" няма значително да повлияят на изборите, защото дотогава няма да има яснота. Правилният ход е да се направи разследване от българските власти. Нужни са по-сериозни мерки в световен мащаб, като решението е закриване на офшорните зони, каза днес пред БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Тя предупреди, че ако парламентът се формира в средата на ноември, ще има много малко време за приемане на бюджет 2022. "Не трябва да губим време с изслушване на министри, създаване на комисии. Работим по план за първите 100 дни и подготовка за приема на бюджета. Настояваме да започнем разговори по проблема сега", обясни лидерът на левицата. Тя поясни, че БСП предлага намаляване на ДДС на енергоносителите за шест месеца.


Политическото напрежение: "Демократична България" подкрепи официално Панов - Касимова (хронология)

© Лили Тоушек


Нинова изрази надежда, че интересът към президентските избори няма да измести този към парламентарните. Според нея сега на Румен Радев ще му е по-трудно да спечели изборите, защото има конкуренти, които не са за подценяване. Нинова даде позитивна оценка на неговия мандат. Тя подчерта, че БСП подкрепя Радев, но това не значи, че няма да критикува служебният кабинет, когато не си върши работата.


За водачите на листите Корнелия Нинова обясни, че са избрани от Националния съвет, като преди това са обсъдени с местните структури.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (228)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1779 Неутрално

  Хаджигенов по-добре да погледно партиите, които го издигаха за депутат Движение 21, Единната народна партия и Движение България на гражданите. Имат ли собственици, кои са те, какви са интересите им...

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 4. 4 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 757 Неутрално

  До коментар [#1] от "Алтернативен поглед":


  Поне сме спокойни, че ако ИБНИ не влязат в следващото Народно събрание, което е повече от вероятно, Хаджигенов спокойно може да се реализира като гадател.
  —цитат от коментар 1 на Алтернативен поглед


  Истински оракул. Прозрения ту се сбъдват напълно.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 5. 5 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1631 Весело

  Ако така нареченият "адвокат" изкарваше парите си от прогнози щеше да е първият в Отечеството загинал от глад...

 6. 6 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3986 Неутрално

  "Досиетата "Пандора" няма значително да повлияят на изборите, защото дотогава няма да има яснота. Правилният ход е да се направи разследване от българските власти."


  " Правилният ход", Нинова, е първо да се изчистят всички български институции от хора с манталитет като твоя, на мутрата, на каскета, на Маврудиев, на Горанов, на......................след което да се прави каквото и да е срещу престъпното статукво у нас !

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2282 Неутрално  Политици са също хора като Слави Трифонов и Васил Божков.

  В актуалния списък на Пандора са политици с офшорни сметки. Незаконно е недекларирането им когато заемаш съответния държавен пост.

 10. 10 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  и аз така смятам, от ГЕРБ ще е. Предположенията са за някой с инициали БМБ.

 11. 11 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4717 Неутрално

  Нинова е права, никой не се интересува, ако бяха евтини апартаменти е друго, защото обикновените хора цял живот изплащат кредити, за да си кипят жилище, засяга ги пряко. Колкото и да го развяват Пеевски, той е важен само за ДПС, касичка с пари.

 12. 12 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4717 Неутрално
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 14. 14 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  и аз така смятам, от ГЕРБ ще е. Предположенията са за някой с инициали БМБ.
  —цитат от коментар 10 на doctor.no


  Цъ.
  Няма да е Баце.

  Иначе щяха още в неделя да го сложат в заглавието на световните новини преди Бабиш и краля на Йордания.

  Предполагам, че ще някой невзрачен бълг. политик без особени обществени прояви.

 15. 15 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#13] от "Алтернативен поглед":

  “ГЕРБ никога не са имали нищо общо с Пеевски...”

  Знам бе, знам.

  Бойко Методиев Барисов знае за него от вестниците.

  Ами какво нервничите тогава? Чакайте от Пандора да изобличат Ристю или Радан и си свиркайте. 😆

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 16. 16 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1280 Весело

  Ай сега.
  БСП ще закрива офшорните зони другите ще откриват своя президент.
  Все новини...

 17. 17 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Наказателен адвокат на какви да е адвокат?
  А спеца защо трябва да се закрие става ясно от разследванията на Антикорупционния фонд

 18. 18 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално  До коментар [#14] от "Нинов":

  не съм убеден, гледах Чобанов как доволно потриваше ръце. Ако беше някой невзрачен, под нивото на курполентния, няма логика да забавят да го обявят.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 890 Неутрално

  Нинова: досиетата "Пандора" няма да повлияят сериозно на изборите

  В интерес на истината, права е. Имам чувството, че българинът разбира престъпността само ако физически му откраднеш нещо - портмонето или колата. Иначе корупцията е бог високо, цар далеко.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 23. 23 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 920 Гневно

  Нинова, ще повлияят, и още как! Няма да има нито един, свързан с ДБ или Лозан Панов.
  Но виж, ГЕРБ, БКП и Пеевски са плътно там!!

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  До коментар [#14] от "Нинов":не съм убеден, гледах Чобанов как доволно потриваше ръце. Ако беше някой невзрачен, под нивото на курполентния, няма логика да забавят да го обявят.
  —цитат от коментар 18 на doctor.no


  Ами ще видиш, че няма да е Баце, защото ако е той - тогава ще надскочи Бабиш и краля на Йордания, които още от началото са най-най-най-знаковите фигури, отварящи новината.

  Това е все едно по време на световното първенство да кажат, че Меси ще играе за Испания.
  Такива новини идват мноооооого преди това.

 26. 26 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#15] от "Norman Granz":

  Ако са имали нещо общо, да се е отрекъл от него, както направи майка му, ама на, нищо не каза като го подмагнитиха, ни вопъл, ни стон.
  Само дето запали джипа и с 200 при Херо.

 27. 27 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#15] от "Norman Granz":

  Ако са имали нещо общо, да се е отрекъл от него, както направи майка му, ама на, нищо не каза като го подмагнитиха, ни вопъл, ни стон.
  Само дето запали джипа и с 200 при Херо.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1911 Неутрално

  [quote#13:"Алтернативен поглед"][/quote]

  Верно ви е много алтернативен погледът! Аз с моя не съм забелЕзал Делян да е бил управляващ на КТБ. Забелязах, че прекарваше дълги безсънни нощи в кабинета на Цветанов около приватизацията на БТ.

 30. 30 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1093 Любопитно

  Курни, помня много добре как цялата група на БКП-то (и ти лично - в кюпа) гласувахте Пеевски за шеф на ДАНС. Няма ли да видим поне някой "катрзис" като този на НОрешарски?

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2367 Неутрално

  Каквото и да е следващото име, две имена са ясни и без Пандора. Най-напред Елена Йончева. Която чрез офшорна фирма е участвала в източването на КТБ. Другото име е Слави Трифонов с офшорки в щата Делауеър. Така и не се дискутира откъде са милионите, въртяни чрез тях и къде последно заминаха. Не се дискутира и свързан ли е хаджигенов с фирми на разследвания по "Магнитски" Васил Божков или не е свързан. Ясно е, че е адвокат на любовницата му Нилана. Кой, например му плаща хонорарите за това? Нилана ли? Едва ли.

 33. 33 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Бабиш не е толкова фрапантен, той си е имал пари от преди да влезе в политиката. Да може да има негативи за предстоящи избори, но чисто криминално не могат да го уличат.
  Краля на Йордания също може да си има някакви вътрешнополитически проблеми, но толкоз.
  В общи линии повечето от известните имена обявени първоначално са такива. За мен това е само предястието, основната част предстои.

 34. 34 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1453 Неутрално

  До коментар [#8] от "Norman Granz":

  Какво те притесняват ГЕРБ бе Грънци, ти нали си избирател на Румен Радев? Ами ако е някой от неговото обкръжение?

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 35. 35 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2571 Неутрално

  Корнелия е старо куче, знае че от кутията на Пандора ще искочи някое име от БСП, затова омаловажава този компромат.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 38 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#31] от "Norman Granz":

  а той нали също умее добре да се прави на луд, както чухме в един запис.

 39. 39 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1911 Неутрално

  Благодарение на чучелото на стрина и неговия юмрук подобни клоуни получиха медийно внимание. Да ни е честито!
  —цитат от коментар 28 на ubavia


  Цялото медийно внимание трябва да е насочено към:
  - бивш член на БКП;
  - бивша мутра от СИК:
  - агент на ДС;
  - затворник от чешки затвор;
  - шофьор на джипка:
  - секс бомба вобластта на високоскоростния секс;
  - фен на нощните шкафчета;
  - масажист на уши
  И т.н.

 40. 40 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6095 Весело

  "Следващото име от "Пандора" ще е свързано с ГЕРБ, прогнозира Хаджигенов"
  Гарантирано от ...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 41. 41 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#25] от "Нинов":

  "Ами ще видиш, че няма да е Баце, защото ако е той - тогава ще надскочи Бабиш и краля на Йордания, които още от началото са най-най-най-знаковите фигури, отварящи новината."

  Ами може би просто имат много по-голяма международна тежест.

  Бойко Борисов кой е в момента? Никой.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 42. 42 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  До коментар [#33] от "doctor.no":

  ами в миналото, когато публикуваха списъци, засягащи лица от цял свят, нямаше случай на изненада по средата да изхвръкне голяма птица от храстите, която да надцака обявените в началото топ трима.

 43. 43 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  Много рано герболяка е изпълзял от бърлогите :)) Нормите са завишени ?:))

 44. 44 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":

  Бойко Борисов би бил абсолютната сензация, защото по документи не е богат. 14 години премиер на страна от ЕС, в ЕНП и близък на герм. ХДС и канцлера.

 45. 45 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":


  'Бойко Борисов кой е в момента? Никой.
  '
  Недей така, ще докараш до несвяст някои хора

 46. 46 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  А, кумира нервен , нервен .....:))) Меркел го порязала ..., и ще разбера по късно ..но и Орбан :)) Май Радо Чолаков е прав да ПИТА - има ли свят / слънце без Бойко Борисов ?? :))

 47. 47 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2684 Неутрално

  Абе аз нещо дочух името Ковачки, може би погрешно. Вяро, че не е политик, ама пък може да бъде свързан с някой такъв. И този такъв сигурно е гербер, предвид дълготрайното им управление.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 48. 48 Профил на witch_doctor
  witch_doctor
  Рейтинг: 614 Весело

  До коментар [#41] от "Norman Granz":Бойко Борисов би бил абсолютната сензация, защото по документи не е богат. 14 години премиер на страна от ЕС, в ЕНП и близък на герм. ХДС и канцлера.
  —цитат от коментар 44 на Нинов


  Той и Путин по документи не е! И не, не е сензация!

 49. 49 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Напомням само, че БЪРД и БИВОЛ от много време са се фокусирали върху БМБ и му търсят офшорките. Има логика да си направят кефа като го държат тоя "политик", за който казват известно време в неведение.

 50. 50 Профил на Алтернативен поглед
  Алтернативен поглед
  Рейтинг: 111 Неутрално

  Имам чувството, че българинът разбира престъпността само ако физически му откраднеш нещо - портмонето или колата. Иначе корупцията е бог високо, цар далеко.
  —цитат от коментар 21 на kapitan_laino


  И това напълно обяснява незавидното положение на "протестърските" партии по време на избори - няма как да убедиш някого, който вижда по портфейла си, че забогатява в последните 12 години под управлението на ГЕРБ, че те крадяли повече и били по-корумпирани от предишните, при които портфейлите ни бяха значително по-празни.

 51. 51 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1446 Неутрално

  Има логика в това, което казва Хаджигенов - след касичката на ДПС и Доган, Делян Пеевски, може следващото име да е касичката на ГЕРБ и Борисов, Александър Сталийски, примерно.

 52. 52 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4739 Неутрално

  До коментар [#51] от "Активист":

  "Александър Сталийски, примерно."

  Сталийски не е политик! Иначе е напълно подходящ!

 53. 53 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#44] от "Нинов":

  "Бойко Борисов би бил абсолютната сензация, защото по документи не е богат. 14 години премиер на страна от ЕС, в ЕНП и близък на герм. ХДС и канцлера."

  Ако следваме логиката на Панамските досиета, най-вероятно няма да бъде назован поименно, но затова пък ще се окаже някоя сенчеста фигура от най-доверения му кръг - като онзи виолончелист и кумец на Путин, в чиито сметки САМО В ПАНАМА откриха два милиарда.

  Та се наложи прес-службата на Кремъл да обяснява, че били от изключително успешни сделки по закупуване на балалайки Страдивариус и препродаването им с 10,000% печалба на супербокатите руски музикални школи.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 54. 54 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2684 Весело

  - бивш член на БКП;
  - бивша мутра от СИК:
  - агент на ДС;
  - затворник от чешки затвор;
  - шофьор на джипка:
  - секс бомба вобластта на високоскоростния секс;
  - фен на нощните шкафчета;
  - масажист на уши
  —цитат от коментар 39 на 3biri


  - папски галеник трикратно по главата; (точка-запетайката е нарочна, някой да продължи списъка.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 55. 55 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#53] от "Norman Granz":

  няма да отговаря на описанието - политик

 56. 56 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#54] от "дедо Андро":

  "- папски галеник трикратно по главата; (точка-запетайката е нарочна, някой да продължи списъка."

  - единственият българин, членувал години наред едновременно в БКП и в Пионерската организация "Септемврийче" (приет е в БКП на 19, а на 27 е марширувал с пионерска връзка под радиоактивния Чернобилски дъжд);

  И аз слагам точка и запетайка. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 57. 57 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#56] от "Norman Granz":

  и хранил децата си до тинейджърска възраст с бебешко сухо мляко

 58. 58 Профил на Алтернативен поглед
  Алтернативен поглед
  Рейтинг: 111 Неутрално

  Бойко Борисов кой е в момента? Никой.
  —цитат от коментар 41 на Norman Granz


  Бойко Борисов в момента е човекът, който беше поканен пръв на срещата в Любляна и вече проведе срещи и получи подкрепа освен от Председателя на ЕНП Доналд Туск, от Себастиан Курц и Урсула фон дер Лайен. Широко оповестените срещи на Президента днес са само формален акт на уважение към България, но нищо важно няма да произтече от тях.

 59. 59 Профил на sph341054290
  sph341054290
  Рейтинг: 14 Неутрално
 60. 60 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1911 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":Бойко Борисов би бил абсолютната сензация, защото по документи не е богат. 14 години премиер на страна от ЕС, в ЕНП и близък на герм. ХДС и канцлера.
  —цитат от коментар 44 на Нинов


  Ами то е достатъчно да цъфне името на бездомника например.

 61. 61 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  До коментар [#50] от "Алтернативен поглед":

  Филмът "всички крадат" и "всички са корумпирани "....ГЕРБ е корумпирана колкото другите свърши :)) Новият филм ..."да правим любов , а не ВОЙНА" , е с доста семпъл сюжет . Бойко Борисов не е в състояние нито за битка , нито за любов :)))

 62. 62 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2974 Неутрално

  До коментар [#9] от "Нинов":

  ....В актуалния списък на Пандора са политици с офшорни сметки. Незаконно е недекларирането им когато заемаш съответния държавен пост.
  —цитат от коментар 9 на Нинов


  Значи Бойко Борисов е вътре с двата крака. Той никога нищо не е декларирал.

 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  До коментар [#25] от "Нинов":"Ами ще видиш, че няма да е Баце, защото ако е той - тогава ще надскочи Бабиш и краля на Йордания, които още от началото са най-най-най-знаковите фигури, отварящи новината."Ами може би просто имат много по-голяма международна тежест.Бойко Борисов кой е в момента? Никой.
  —цитат от коментар 41 на Norman Granz  Е, не е просто никой, а най-успешния проект на Доган и библиотечния, най-добрия слуга на горните . А, че вече няма да има възможност да пълни чужди и своя гуша, тук съм съгласен . Днес той е само кученцето което джафка, но само си джафка …

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64 Профил на Алтернативен поглед
  Алтернативен поглед
  Рейтинг: 111 Неутрално

  Филмът "всички крадат" и "всички са корумпирани "....ГЕРБ е корумпирана колкото другите свърши :))
  —цитат от коментар 61 на dejmos


  Наистина свърши, при това - много отдавна. Доколкото до момента няма нито една доказана кражба при ГЕРБ, а кражбите на предишните са на показ на цялото общество - като започнем от Нефтохим, Соди, Кремиковци и стигнем до "Батко и братко" и заменките за 6 милиарда, в общественото пространство се борят общоизвестни и доказани факти с евтини инсинуации и пропаганда. Което напълно обяснява растящата подкрепа за ГЕРБ и неминуемият срив на останалите!

 65. 65 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2367 Неутрално

  Значи кой бил Бойко Борисов - никой. Ето информация кой е в момента:
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/enp-mnogo-vazhno-e-za-nas-gerb-da-specheli-tezi-izbori.html

 66. 66 Профил на crq18506084
  crq18506084
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  и аз така смятам, от ГЕРБ ще е. Предположенията са за някой с инициали БМБ.
  —цитат от коментар 10 на doctor.no


  Докторе, най-после се издаде, че си Хаджигенов.

 67. 67 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2367 Неутрално

  Между другото, в Любляна Бойко Борисов получи много по-голямо внимание и подкрепа от Румен Радев. Това трябваше да се отрази. За България, все пак, става въпрос.

 68. 68 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2974 Неутрално

  До коментар [#44] от "Нинов":

  До коментар [#41] от "Norman Granz":Бойко Борисов би бил абсолютната сензация, защото по документи не е богат......
  —цитат от коментар 44 на Нинов


  Няма да бъде никаква сензация. По документи въобще не се знае дали е богат или не.

  Той никога не е подавал декларация за имуществото си нито при встъпването в длъжност, нито при освобождаването.

  Освен всичко друго появата на името му ще обясни защо. Както и защо Цацаров се прави на луд и не виждам крещящата липса на декларациите му.

 69. 69 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  До коментар [#44] от "Нинов":"Бойко Борисов би бил абсолютната сензация, защото по документи не е богат. 14 години премиер на страна от ЕС, в ЕНП и близък на герм. ХДС и канцлера."Ако следваме логиката на Панамските досиета, най-вероятно няма да бъде назован поименно, но затова пък ще се окаже някоя сенчеста фигура от най-доверения му кръг - като онзи виолончелист и кумец на Путин, в чиито сметки САМО В ПАНАМА откриха два милиарда.Та се наложи прес-службата на Кремъл да обяснява, че били от изключително успешни сделки по закупуване на балалайки Страдивариус и препродаването им с 10,000% печалба на супербокатите руски музикални школи.
  —цитат от коментар 53 на Norman Granz  Виолончелиста се казва Сергей Ролдугин . Не съм го слушал как свири, но вероятно е БОЖЕСТВЕН музикант, щом може с едно само виолончело да натрупа 2 милиарда долара, защото в световната музикална практика, никога и никъде няма изява на едно само виолончело . Винаги има поне водеща цигулка и контрабас .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 70. 70 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2391 Разстроено

  А бе...защо никой не говори за вина , че сме пред енергиен срив, а това, че двама-трима не са си платили данъците или че милиардите изнесени ниКОЙ не ги и търси...явно, пак вината ще се поемат с мезето......нещастна работа!

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#58] от "Алтернативен поглед":

  "Бойко Борисов в момента е човекът, който беше поканен пръв на срещата в Любляна "

  Севде, да не бъркаш две различни срещи? ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 73. 73 Профил на skitnik75
  skitnik75
  Рейтинг: 537 Неутрално

  Защо ни занимавате с този?
  —цитат от коментар 3 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Ами той е от хората с които ще се сключва предизборно споразумение. А можеше да е осъден за хулиганство и лобизъм. В някоя друга държава.

 74. 74 Профил на grigoo
  grigoo
  Рейтинг: 724 Неутрално

  само да не е някой от дб, че нещо пропагандните им сайтчета не щат да казват кой е другия :))))

 75. 75 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Огромното количество информация до което са се добрали журналистите, а пък никой не изпищя, че му е изтекла такава, навежда на мисълта, че може да е имало помощ от някоя разузнавателна служба.
  Тук по отношение на все още неизвестния нашенски политик идва лидерът на една партия споменат в доклада по магнитски, който е получавал подкупи от Васил Божков.

  Кой ли ще да е той?

 76. 76 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Не съм Хаджигенов, Бабикян съм.

 77. 77 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  До коментар [#58] от "Алтернативен поглед":

  Каква подкрепа .. бърза с 200 ?? :))

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2476 Неутрално

  До коментар [#68] от "Един препатил":

  Вземете ги прочетете тия декларации на Борисов най-накрая, даже любимото ви вестниче публикува обобщения: https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/09/09/4251520_borisov_e_uvelichil_s_malko_spestiavaniiata_si_kiril/

 80. 80 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  [quote#64:"Алтернативен поглед"][/quote]

  Не позволявай на фактите да ти развалят хубавата новела!
  Твори с размах.

  SHADOWS of SOFIA
 81. 81 Профил на tinati
  tinati
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Предизборната кампания на Радев и партиите на промяната е основана на удъри по Борисов и ГЕРБ, без доказателства. Да си кажат програмите и бъдещите действия.

 82. 82 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  ГЕРБ и ДПС през офшорки са изнесли 28 милиарда долара . През последните 10 години .....
  Няма да се учудя ,ако Борисов каже ,че Радев е виновен ...:) Това по инсинуациите и величаната :)

 83. 83 Профил на Алтернативен поглед
  Алтернативен поглед
  Рейтинг: 111 Неутрално

  "Нова поръчка за доставка на машини за гласуване ще се обяви днес"

  Единствената "полза" за българските граждани от "великите народни въстания", гръмките лозунги за почтеност и морал и шумната пропаганда на "партиите на промяната" е близо милиард похарчен за избори, десетки хиляди машини, които неминуемо ще бъдат захвърлени по складове и мазета след нормализиране на политическата обстановка и няколко ескалиращи кризи, като ценовата и КОВИД кризата пряко застрашават живота на българските граждани. Нека всички благодарим за това на високо вдигнатия юмрук на Радев и формациите, застанали под него. И да ги възнаградим подобаващо на предстоящите избори!

 84. 84 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  Предизборната кампания на Радев и партиите на промяната е основана на удъри по Борисов и ГЕРБ, без доказателства. Да си кажат програмите и бъдещите действия.
  —цитат от коментар 81 на tinati


  Когато нещо спре да ври , започва да се пече.
  Та не е лошо да намалиш котлона.

  SHADOWS of SOFIA
 85. 85 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Да бе, 600 международни журналисти са се наговорили ГЕРБ да не спечелят изборите, Радев ги вдъхновява.

 86. 86 Профил на Viva la tsar Asen i tsar Kiro
  Viva la tsar Asen i tsar Kiro
  Рейтинг: 1627 Неутрално

  Досега никой не е предположил за Марешки.

 87. 87 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  Хаджи и Генов вече гледа в макарона, кривия

  към парламента

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 88. 88 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  До коментар [#75] от "doctor.no":

  "...може да е имало помощ от някоя разузнавателна служба."

  Ти забелязваш, предполагам, че от година и нещо американците изцяло са били шута на Бойко Борисов - развитие, за което предупреждавам от около 3 години.

  Той допусна груби грешки, предавайки съюзниците на България, за да се докара на Путин (под натиск от Сарая). Сътресенията с КТБ, строежът на потока, саботирането на диверсификацията, изявленията му против натовско присъствие в Черно море, забавянето на модернизацията на въоръжените сили (с продължаващи зависимости от благоволението на Русия) - всичко това са черни точки, които Чичо Сам търпеливо си записва в тефтерчето.

  Докато в един момент търпението му се изчерпи...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 89. 89 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  До коментар [#83] от "Алтернативен поглед":

  Когато обстановката се нормализира - няма да има ГЕРБ. :)

 90. 90 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  Не съм Хаджигенов, Бабикян съм.
  —цитат от коментар 76 на doctor.no  Тц.

  По тъп си даже от единия на степен другия

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 91. 91 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#88] от "Norman Granz":

  Така е, на Тръмп не му пукаше много какво се случва на Балканите, така че го ползваше да му пробута на нашия нещо. Помним как рязко в началото на тая година нашия се активизира да строи 7 и 8 ми блок с американска компания, явно при Джо тоя номер не минава.

 92. 92 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 744 Неутрално

  До коментар [#75] от "doctor.no":

  Божке, дано не е Борисов.

 93. 93 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1867 Неутрално


  До коментар [#68] от "Един препатил":
  Няма да бъде никаква сензация. По документи въобще не се знае дали е богат или не.

  Той никога не е подавал декларация за имуществото си нито при встъпването в длъжност, нито при освобождаването.

  Освен всичко друго появата на името му ще обясни защо. Както и защо Цацаров се прави на луд и не виждам крещящата липса на декларациите му.
  ------------------------
  Лъжеш!
  Борисов не е подал декларация само след освобождаването му от длъжност през май т.г.
  Информация за всичките му данъчни декларации е налична в интернет.
  Защо лъжеш?

 94. 94 Профил на Алтернативен поглед
  Алтернативен поглед
  Рейтинг: 111 Неутрално

  До коментар [#83] от "Алтернативен поглед":Когато обстановката се нормализира - няма да има ГЕРБ. :)
  —цитат от коментар 89 на dejmos


  Реставрирането на лозунги от първия опит за преврат през 2013-та едва ли ще се окаже продуктивно за вас.

 95. 95 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1867 Неутрално

  Ще ми е интересно да чуя какво ще рече "авдокат" хаджигенов, когато цъфне красното именце на клиента му божков.

 96. 96 Профил на bobyb
  bobyb
  Рейтинг: 758 Неутрално

  До коментар [#54] от "дедо Андро":"- папски галеник трикратно по главата; (точка-запетайката е нарочна, някой да продължи списъка."- единственият българин, членувал години наред едновременно в БКП и в Пионерската организация "Септемврийче" (приет е в БКП на 19, а на 27 е марширувал с пионерска връзка под радиоактивния Чернобилски дъжд);И аз слагам точка и запетайка. ;)
  —цитат от коментар 56 на Norman Granz


  - най-добрият тенис ветеран в България, почти победил бившия номер едно Борис Бекер;
  - футболист номер едно на България;
  - най-добрият играч на белот, въпреки че някои го лъжат;

 97. 97 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  "Нова поръчка за доставка на машини за гласуване ще се обяви днес"Единствената "полза" за българските граждани от "великите народни въстания", гръмките лозунги за почтеност и морал и шумната пропаганда на "партиите на промяната" е близо милиард похарчен за избори, десетки хиляди машини, които неминуемо ще бъдат захвърлени по складове и мазета след нормализиране на политическата обстановка и няколко ескалиращи кризи, като ценовата и КОВИД кризата пряко застрашават живота на българските граждани. Нека всички благодарим за това на високо вдигнатия юмрук на Радев и формациите, застанали под него. И да ги възнаградим подобаващо на предстоящите избори!
  —цитат от коментар 83 на Алтернативен поглед


  Пак се налага да гласувам за по-малкото зло, ГЕРБ и Борисов!

  ДБ: Време е да спечелим България
 98. 98 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5112 Неутрално

  Следващото обявено име на българин по досиета "Пандора" ще е свързано пряко с ГЕРБ. Това предположение направи адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!" пред "Нова телевизия". Той аргументира увереността си с това, че партията е управлявала в последните години, което било предпоставка за крадене
  ***
  хаджигенов издайнически ни подсказва, че той би крадял, ако е във властта.
  Затова няма да е на власт.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 99. 99 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2765 Весело

  До коментар [#81] от "tinati":

  Кое бе пиле е без доказателства ? :)
  1. Нали един месец за подслушванията БЛЯХТЕ ,........ няма доказателства ?? Сега млъкнахте !! Ами заведете дело срещу МВР за лъжливи данни за подслушване ?
  2. Нали един месец за машините ТВЪРДЯХТЕ ,че ще се манипулира софтуера !?? След като в нито една секция не се установи разлика (НИТО ЕДНА) ,....между протокол и контролна разписка спряхте да ВИКАТЕ за ХАКНАТИ машини ....
  Предстояща операция
  Сега всички обединени от РАДЕВ ( естествено с парите на Божков ) планираме ...ХАКВАНЕ на тоалетни казанчета за да ви държим под вътрешно НАПРЕЖЕНИЕ :)

 100. 100 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5112 Неутрално

  До коментар [#72] от "Norman Granz":

  Грънчаров, само ти не си разбрал, че вчера Борисов се срещнба с Антонио Лопес, Доналд Туск, Урсула фон дер Лайен и още няколко незначителни европейски политици.
  Ристю с кого се срещна? С Маджо ли пак?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK