Премиерът назначи 13 заместник-министри

Премиерът назначи 13 заместник-министри

© Правителствена пресслужбаСъс заповед на министър-председателя Кирил Петков са назначени тринайсет заместник-министри.


На длъжността заместник-министър на енергетиката са назначени Данаил Николов и Пламен Данаилов. От длъжността заместник-министър на енергетиката са освободени Мирослав Дамянов, Ива Петрова и Георги Самандов.


Владимир Харизанов е назначен на длъжността заместник-министър на спорта. От длъжността заместник-министър на младежта и спорта на длъжността заместник-министър на спорта е преназначена Яничка Труева.
На длъжността заместник-министър на земеделието са назначени Момчил Неков и Иван Христанов.


На длъжността заместник-министър на културата са назначени Юрий Вълковски и Бойко Кадинов. От поста заместник-министър на културата са освободени Борислава Танева и Пламен Славов.


От длъжността заместник-министър на финансите е освободена Людмила Петкова, като на същата длъжност е назначена Росица Велкова-Желева.


На длъжността заместник-министър на здравеопазването са назначени Петър Грибнев и Любомир Бакаливанов. От длъжността заместник-министър на здравеопазването са освободени Александър Златанов и Тома Томов.


Явор Пенчев и Деляна Иванова са назначени на длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. От длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството са освободени Нина Стоименова, Валентин Граматиков и Иван Шишков.


От поста заместник-министър на труда и социалната политика е освободена Надя Клисурска. Ивелина Пенева, Красимир Киряков и Орлин Япраков освобождават поста заместник-министър на икономиката.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK