Какво е свършила прокуратурата по списъка на Кирил Петков

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (102)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 2379 Неутрално

  Нищо, разбира се, тя и досега не е свършила, каквото и да било. Само взимат заплати на наш гръб. Кога ще подават оставки?

 2. 2 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  ...за да го пита кой я е Мата Хари...

  То е ясно кой я Е.
  Въпроса е за кюлчетата и пачките.

 3. 3 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3164 Неутрално

  Самите журналисти попитаха премиера дали и защо в списъка, предаден на каскетурата, липсва каскета на първо място ! Петков нещо смутолеви неубедително.......

 4. 4 Профил на nessarox
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6778 Неутрално

  И само това ли.

 6. 6 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 359 Неутрално

  Линкът към "Кой е Петьо Петров и жена му - тук" води само снимка.

  You don't know what you don't know.
 7. 7 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  ========Христофор Аманатидис, известен като Таки, е бил съдружник на бившите барети от Дупница Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви. Сочен е и за лидер на бившата групировка ВИС. Издирва се от 2008 година, когато срещу него е издадена и европейска заповед за арест.======

  И също така Таки е съдружник на брат - а на Росица Кирова - ГЕРБ
  Да не говорим, че жената до Таки предстваляваше България на Експо -то

  Жалка картинка сме в очите на другите страни , благодарение на статуквото

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 8. 8 Профил на bulgarofilche
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1876 Весело

  А по този списък какво е свършила:
  С И Г Н А Л
  от Антон Динев Тодоров
  гр. София, ж.к..... , бл...., вх..., ап....
  моб.тел. 088......., e-mail: [email protected]

  Уважаеми г-н Петков,

  Във връзка с Ваше изявление от 07.02.2022 г. и готовност, която изразихте да помогнете на прокуратурата със списък с публична информация за "хора и теми важни за обществото", по които работата на държавното обвинение "не трябва да остава във въздуха", Ви изпращам допълнителна информация и публикации относно казуси, които напълно отговарят на характеристиката дадено от Вас – става дума за „хора и теми важни за обществото“. Убеден съм, че работата на прокуратурата и КПКОНПИ по тези хора и теми не бива да „остава във въздуха“. Тези публикации третират действията на лица, които са на изключително влиятелни и важни публични позиции, от решенията на които зависят стотици хиляди хора. Това са позиции, които имат „диспечерски“ характер – чрез тях се разпределят огромни парични потоци от публични пари. Убеден съм, че ще погледнете много сериозно – както е присъщо за Вас – на тази информация и ще я приложите към набора от публикации и медийни разследвания, с които утре ще се представите пред Върховна касационна прокуратура (ВКП).
  За да Ви улесня съм подготвил солиден набор от публикации, касаещи важни за обществото хора и теми, които настоявам да добавите към Вашия списък с лица и теми, посочени в хода на работната Ви среща с главния прокурор и да внесете утре, 9 февруари, когато сте призован във ВКП:
  1. Според публикация в сайта на в. "Труд" от 27.05.21 г., "съмнения за участие на министъра на икономиката Кирил Петков в служебния кабинет на Стефан Янев в схеми за укриване на данъци пораждат наличните данни в публичните регистри за свързаните с него фирми". Настоявам да изискате от прокуратурата подборна информация какво прави тя по този крайно важен за обществото казус?
  2. Според публикация в същия интернет сайт на в. "Труд" от 13.01.22 г., "Фирма на Кирил Петков е уредена с евтина земя". Изданието съощава, че това става ясно от "отговор на министъра на икономиката Корнелия Нинова на въпрос на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС. Фирмата "Волаком" на настоящия премиер Кирил Петков преди години е купила терен в индустриална зона Божурище за 18 лв./кв. м, докато друга фирма по това време е купила земя на цена 30 лв./кв. м.". Прокуратурата работи ли по този любопитен и интересуващ много български граждани казус?
  3. Според публикация в сайта за разследваща журналистика BIRD, "Новият шеф на НАП (Румен Спецов, бел. моя) продал на сламено лице дял във фирма с 1 млн. дълг към… НАП". Как е възможно този човек все още да е шеф на НАП, а прокуратурата да бездейства? Моля Ви, внесете във ВКП освен тази публикация и още една – на 24.05.21 г. сайтът Zonanews разкрива, че въпросният господин - Данаил Николов, "сламеният човек", на когото чистият като сълза Спецов е прехвърлил фирмата си, освен "професионален длъжник" се оказва и "рецидивист с четири присъди и още близо петдесет дела, повечето за кражби. Присъдите на Николов са от периода 2004-2007 г., като общият му престои в следствения арест и затвора е около 3 години. Полицейски източници твърдят, че Николов е разследван за десетки кражби от жилища, вили и промишлени обекти в района на Брезнишко, Сливница, Перник и Радомир. Обстоятелства, които вероятно са били известни на Спецов, защото няма данни Данаил Николов да е упражнявал някаква легална професия или да се е занимавала с бизнес, преди изненадващо да стане собственик на фирма генерираща обороти за милиони".
  Г-н премиер, само тази информация – че шефът на приходната агенция е „продал“ фирмата си на подобно лице във всяка страна, която е част от т.н. „свободен свят“ би била предостатъчна същият този шеф на НАП да изхвърчи като коркова тапа от мястото си. Тук Спецов не само, че си е на мястото, а и назначава крайно съмнителни хора, вкл. в българските митници. Що за безобразие е това? Ще попитате ли прокуратурата нейната дейност по "тези важни за обществото хора и теми виси ли във въздуха"? А може би се работи, но ние не знаем? Г-н Петков, призовете прокуратурата да даде повече светлина по този много значим за българското общество казус.
  4. Според публикация в сайта Zonanews от 14.06.21 г., "уволнен за несправяне с работата от ОББ е предложен за член на УС на ББР". Става дума за лицето Цанко Арабаджиев, който впоследствие наистина е назначен за член на УС на ББР и изпълнителен директор на банката. Такъв е и към настоящия момент. Какво се прави от прокуратурата по този казус, след като в края на миналата година се оказа, че при новото ръководство на ББР активите на Българската банка за развитие не просто не са се увеличили, те дори не са останали същия размер, а имаме спад от почти половин милиард лева?
  5. Според публикация от 17.11.21 г. в сайта Трибюн, "Компания на Асен Василев фалира и остави дългове в Лондон за 8,7 милиона паунда". Визираният в публикацията човек е вицепремиер и финансов министър във Вашето правителство. Нима е допустимо Асен Василев да заема подобна висока публична позиция и да устройва истинска кадрова вакханали в подчинените му ведомства и структури?
  6. Според публикация в сайта на в. "Труд" от 02.02.22 г., "Семейство Лорер ще въртят 9 млрд. лева. Съпругът Даниел Лорер, в качеството си на министър на иновациите и растежа, подпомаган от съпругата си Виолета Лорер ще управляват парите от програмите за конкурентност и за научни изследвания, както и от Националния план за възстановяване. Парите семейството получава за управление от кума си министър-председателя Кирил Петков". Край на цитата! Това е много сериозен казус, по който прокуратурата вероятно бездейства! Както може сам да се убедите - в тази публикация протича Вашето име и имената на особено близки Ваши приятели. Които са и семейство на всичко отгоре - чудесен казус за КПКОНПИ и прокуратурата! Г-н Петков, моля Ви, не, настоявам, да не пропуснете да информирате ВКП и за тази информацията в тази публикация.
  7. В материал, публикуван в сайта Lex от 01.02.22 г. със заглавие "КПКОНПИ видя риск от корупция и концентрация на власт у Асен Василев и Даниел Лорер". Настоятелно Ви моля - депозирайте и тази много важна с разкритията си статия в прокуратурата, за да може работата на държавното обвинение да не остава във въздуха, както самият Вие се изразихте на вчерашния си брифинг.
  8. Според публикация на сайта Zonanews от 18.01.22 г., със заглавие "Ново скандално назначение на "Промяната"- дисциплинарно уволнен от НАП за теч на данни стана областен на Ловеч", разбираме, че сте назначил - Вие, лично Вие - за областен управител на област Ловеч лицето Виктор Стойчев. Същият е дисциплинарно уволнен от НАП през 2019 г. заради осъществен от него неоторизиран 512 пъти достъп до данните на стотици физически и юридически лица. В публикацията има документи, вкл. от две съдебни инстанции, които доказват, че това назначение е изключително опасно предвид практиките и уменията на въпросния господин. Разследването на сайта Zonanews показва, че същият човек е дисциплинарно уволнен от НАП-Ловеч със заповед № ЗЦУ-1139/ 26.07.2019 г. на заместник-изпълнителния директор на НАП. Прегрешенията му са описани в докладната записка от 15.07.2019 г. заради неоторизиран достъп до данните е стотици хора и фирми, "осъществил е 512 пъти достъп до данъчно-осигурителна информация за физически и юридически лица в информационните система на НАП, като за 475 достъпа не е представил пред проверяващите длъжностни лица от Инспектората на НАП основание за извършването им".
  Какви са фактите? Със Заповед № ЗЦУ-1454/16.10.2018 г. на изпълнителен директор на НАП е наредено извършване на проверка по постъпил сигнал от 09.10.2018 г. В хода на проверката са установени данни за извършени множество достъпи до информационните системи на НАП от Виктор Василев Стойчев. За установените обстоятелства при извършената проверка е изготвен подробен доклад. На 16.05.2019 г. до изпълнителния директор в ЦУ на НАП постъпва докладът от ръководителя на Инспектората на НАП с вх. № 94-В-409, в който се излагат установените обстоятелства при извършена проверка по постъпил сигнал. В доклада е направен извод за установени нарушения на Политиката за информационна сигурност и на Етичните норми за поведение на служителите на НАП от двама служители в офис Ловеч, единият - сегашният областен управител на Ловеч Виктор Василев Стойчев. Направено е предложение за образуване на дисциплинарно производство срещу Виктор Стойчев във връзка с констатации за системно нарушаване на правилата, указани в Политиката за информационна сигурност на НАП и Етичните норми за поведение на служителите на НАП. Назначен е Дисциплинарен съвет, които подготвя образуването на дисциплинарно дело срещу Виктор Стойчев – тогава директор на офис за обслужване-Ловеч към ТД на НАП Велико Търново, за нарушенията, описани в доклад вх.№94-В-409/16.05.2019 г. По образуваното дисциплинарно дело Съветът е провел две заседания на 18.06.2019 г. и на 24.06.2019 г. и е събрал писмени доказателства – изготвения доклад от Инспектората и приложенията към него.
  Съветът е установил, че в периода 01.06.2017 г. – 08.10.2018 г. Виктор Стойчев е осъществил 512 пъти достъп до данъчно-осигурителна информация за физически и юридически лица в информационните система на НАП, като за 475 достъпа не е представил пред проверяващите длъжностни лица от Инспектората на НАП основание за извършването им. Дисциплинарният съвет е намерил много повече неоторизирани влизания, но са фиксирали 512, защото са се спрели само на влизанията за периода 01.06.2017 г. – 08.10.2018 г. При анализа на установените обстоятелства Дисциплинарния съвет е стигнал до извод, че Виктор Стойчев е извършил нарушения на чл. 10, ал. 2 от Кодекса за поведение на служителите в държавната администрация /КПСДА/ и раздел 3, т. 1 от Етичните норми за поведение на служителите на НАП, т. 9.3.1 от Политиката на информационна сигурност на НАП, Правилата за правата и задълженията на потребителите, ползващи информационни активи на НАП и писмо на ЦУ на НАП изх.№ 26-А-37/18.07.2016 г. относно неправомерно обработване на защитена информация от служители на НАП!
  Пак да обърна внимание – Вие, министър-председателят на Република България Кирил Петков, сте назначил този, меко казано, проблемен човек за областен управител, за представител на държавата в област Ловеч, с ранг на зам.-министър.
  9. Като казах зам.-министър и се сетих, че от публикация в същия сайта Zonanews от 18.05.21 г. разбираме, че „Първата фирма на зам.-министъра на отбраната Александър Петков, е с отнет лиценз за инвестиционно посредничество!“. Г-н Петков, Александър Петков е човекът, на когото е поверен икономическия блок в МО. А неговата първа фирма има подобна изключително скандална бизнес история. Прилагам цялата публикация и горещо се надявам да я приобщите към комплекта от медийни публикации, с които утре ще активирате работата на прокуратурата по особено важни за обществото хора и теми. Прилагам и официален отговор на Комисията по финансов надзор с изх. № 92-00-224 на мое заявление по ЗДОИ относно казуса с отнемането на лиценза за извършване на инвестиционна и финансово-посредническа дейност. През 1999 г. днешният зам.-министър на отбраната е председател на Съвета на директорите, изпълнителен директор и брокер на ценни книжа в инвестиционен посредник "Улпия Секюритис"АД. С Решение № 64-ИП от 27.10.1999 г. Комисията по ценните книжа и фондовите борси ОТНЕМА разрешението за извършване на дейност като инвестиционен посредник на "Улпия секюритис"АД, гр. София. Александър Петков обжалва, но с Решение № 4358/14.05.2004 г. Върховният административен съд на Република България оставя в сила Решение № 64-ИП от 27.10.1999 г. на Комисията по ценните книжа и фондовите борси.
  Срещу самия Александър Методиев Петков е образувано административнонаказателно производство с акт за установяване на административно нарушения (АУАН) № Р-06-11/26.01.2001 г. Във връзка с това е издадено наказателно постановление, което е обжалвано от Ал. Петков, но е потвърдено от втора съдебна инстанция е е влязло в сила.
  През 2004 г. за кратко е ръководител отдел "Ликвидност" в инвестиционен посредник "Позитива"АД, София. Интересно повторение като при "Улпия секюритис" е, че след години с Решение № 901-ИП от 23.06.2017 г. Комисията за финансов надзор отново отнема издадения на "Позитива" АД лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник. С това решение се закрива една фирма, за която има стотици сигнали за финансови измами, като "Позитива" е инвестиционен посредник с отдавна отнет лиценз. Александър Петков обаче вече е напуснал това дружество и е под крилото на Пеевски и Цветан Василев.
  От 2012 г. до 2016 г. е директор за връзки с инвеститорите и финансов мениджър в "НУРТС България" ЕАД (т.е. Делян Пеевски и Цветан Василев). От февруари 2017 г. до юли 2017 г. е управител в "Снабдяване и търговия – МО" ЕООД, докато управлява първото служебно правителство на Румен Радев. Това е най-апетитното дружество на Министерството на отбраната, което се занимава с реализация на ненужните за армията оръжия, боеприпаси, военна техника и друго имущество. Уволнен от Каракачанов скоро, след като оглавява МО. Защо ли?
  Същата информация откриваме и в публикация в сайта на в. "Труд" от 07.02.22 г. със заглавие "Фирма на зам.-министър с отнет лиценз". За да няма никакво съмнение в моето желание да допринеса за информационното уплътняване на Вашето утрешно посещение в прокуратурата, прилагам и тази публикация. Колкото повече, толкова повече - нали помните Мечо Пух!
  Прилагам следните документи:
  1. Копия на цитираните в сигнала публикации.
  гр. София
  08.02.2022 г. С уважение:
  Антон Тодоров

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 10. 10 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1808 Неутрално

  "Какво е предприела прокуратурата във връзка със санкциите по закона "Магнитски"?"
  Момчета, няма как прокуратурата да се произнесе по тоя закон, нито по санкциите, и слава богу, надявам се никога да не се произнася по чуждо законодателство.
  Коя е Мата Хари? - моето и на Бочко поколение, това преди мъжете да се изпедерастят, никога не отговаряме на този въпрос, та ако ще от това да ни зависи живота.
  "Каква е връзката между случаите за "Автомагистрали" и изнасянето на торби с пари и организацията ГЕРБ" - Връзката е Рошко Милиционера, няма друга връзка.

  Каква е връзката мужду огромната инвфлация в България и новото правителство, което направи вече една година - отговорът е ПРЯКА!

  https://www.youtube.com/watch?v=aU5J2qRrpC4
 11. 11 Профил на Georgi Kanev
  Georgi Kanev
  Рейтинг: 928 Весело

  Снимкатана Гешев към статията е попадение...
  Малко в стил, Гешев мисли какви отговори да даде на Петков, и най вече кога - след година, две или да топка топката по-дълго:)

 12. 12 Профил на Тирбушон
  Тирбушон
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Гледам снимката не Гешев по горе и се смея - това е човек принуден да комуникира с идиот :)

  Накрая всичко ще бъде наред, ако нещо не е наред, това просто не е края
 13. 13 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  Предполагам, че вече е предупредила всички лица в списъка да продават, да местят пари и да бегат с 200. 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 14. 14 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2563 Разстроено

  Не трябваше Кирил Петков да ходи на разпит в Прокуратурата, сега се гласува бюджета, да им резне 10-15 % за 2022 г. на ония лешпери, които се правят на луди, и да видим кой при кого ще ходи. С Гешев с добро няма да стане, тук говорим за сериозен мръсник, а народът е казал - на зла круша зъл прът.

 15. 15 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 3375 Неутрално

  И Таки, и Вълкът, най-вероятно са информатори на куките.
  Останалите в кюпа са също бивши ченгета, така че Списъкът на Киро замязва на "списъка на Шиндлер".
  Как премиерът е изтървал Брендо, който е като апостола - отвсякъде гонен, навсякъде приет?

  I Want To Believe
 16. 16 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Чак пък нищо да не са свършили? Замитане, изпиране, замитане

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 17. 17 Профил на Тирбушон
  Тирбушон
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#14] от "boevbisser":


  Не трябваше Кирил Петков да ходи на разпит в Прокуратурата, сега се гласува бюджета, да им резне 10-15 % за 2022 г. на ония лешпери, които се правят на луди, и да видим кой при кого ще ходи. С Гешев с добро няма да стане, тук говорим за сериозен мръсник, а народът е казал - на зла круша зъл прът.
  —цитат от коментар 14 на boevbisser


  А защо Гешев е мръсник, какво е направил? Всички повтаряте колко е лош, как трябва да го махнат веднага, ама никой не казва какво е направил.

  Накрая всичко ще бъде наред, ако нещо не е наред, това просто не е края
 18. 18 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  До коментар [#15] от "2.5":

  БРЕНДО също е бил информатор

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 19. 19 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Свършила е голяма работа прокуратурата!!!
  Поддържаше нежно картофките на Методиев от Банкя цели 10 години!?!

 20. 20 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5782 Неутрално

  До коментар [#17] от "Тирбушон":

  Нахлу в президентството.
  И Радев вдигна юмрук.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 21. 21 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2563 Разстроено

  До коментар [#17] от "Тирбушон":

  Нищо не е направил, там е проблемът, колко осъдителни присъди има за корупция по високите етажи. А щедро харчи нашите пари. За мен това е достатъчно да нарека някого мръсник. Не искам въобще да задълбавам в културното му поведения, изящен език, циркаджилъци по села и паланки и пр.

 22. 22 Профил на Софи
  Софи
  Рейтинг: 295 Неутрално

  Какво е свършила прокуратурата по списъка на Кирил Петков?

  -> Преместила си е "КАСКЕТА" от единия крачол в другия!?

 23. 23 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  До коментар [#14]А защо Гешев е мръсник, какво е направил? Всички повтаряте колко е лош, как трябва да го махнат веднага, ама никой не казва какво е направил. от "boevbisser":
  —цитат от коментар 17 на Тирбушон


  Това е пробема, ЧЕ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ
  От времето на Цацаров до момента няма еидн осъден олигарх, независимо КОЙ Е

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 24. 24 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1164 Весело

  Какво е предприела прокуратурата във връзка със санкциите по закона "Магнитски". "Знам, че срещу Васил Божков има доста обвинения, но не и известно какво се прави срещу другите двама санкционирани - Делян Пеевски и Илко Желязков", попита премиерът.

  ----------------------------------------------------------

  Предлагам на каскетурата да извика на "разпит" Антъни Блинкин и United States Attorney General който е там в момента, да дадат информация за корупция в България. явно те на 10 000 км. знят по -добре от каскетите, които са слепи и глухи.

  Слава Україні!
 25. 25 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 347 Любопитно

  Хммм... чуда се защо се питаме какво е свършила прокуратурата по определени обществено известни деяния.
  Пример, относно така наречената „Мата Хари“ – не е ли достатъчно, че прокуратурата се опита почти година да установи, коя е тази въпросна госпожа/ца. След като положи неимоверни усилия и методи и не успя да изясни коя е тя, прекрати разследването. За всички нормални хора, това прекратяване на разследването поставя много повече въпроси отколкото единствения отговор ... извършителят неизвастен!
  Искам в заключение да почертая, че става дума за всични нормални хора, но не и за българската прокуратура. В тази държавна инстанция работят ГениалнИ магистрати. За да разбереш констатациите и постановленията на тези гении, трябва да си поне на тяхното ниво или маааалко по-нагоре.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  Има хора, които пишат това което знаят, аз съм от другите, тези които знаят това което пишат.
 26. 26 Профил на Bob
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1368 Неутрално

  До коментар [#3] от "samoedin":

  Защо се правите на малоумни, или може би не се правите?!
  Как да внесе обвинението срещу Гешев на самия него - той да се саморазследва?!
  Обвинението срещу Гешев е бездейстивето му срещу организираната политическа корупция.

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  До коментар [#23] от "nessarox":

  “... няма еидн осъден олигарх, независимо КОЙ Е...”

  Затова пък няколко олигарха осъдиха Българшя, вкл. в ЕСПЧ, за прокурорски тормоз, за мудно правосъдие и т.н., а съдът върна делото срещу Бобокови с мотива, че едноклетъчен организъм би написал по-грамотен обвинителен акт.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  До коментар [#28] от "Norman Granz":

  България е сигурно единствената страна в която вместо да биват осъждани, обвинямите осъждат прокуратурата.

  Слава Україні!
 30. 30 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Дневник!Фотото на Гайтански-Вълк и ковчежник на Доган е от миналия век.
  Невъзможно ли е да се намери снимка с актуалната му мутра.
  Не,че ще го срещна на улицата, но е добре да се работи с актуална информация.Не ли?
  Или се тоя Вълк се крие по-добре и от Осама бин Ладен?

 31. 31 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1209 Весело

  Светът вече няма да е същия, признават всички чужди премиери и президенти след това епохално политическо и управленско откритие на българския премиер с трапчинките – Кире Траволтата – неговото блестящото know how, така че само с една папка изрезки да отиде и да разкаже играта на главния прокурор!! Сън не ги хваща тези семпли същества и затова се надпреварват да канят находчивия български политик на лекции, турнета, симпозиуми, конгреси, конференции и други подобни мероприятия. Както обаче благоволи да сподели нашата гордост на политическите науки: „Сега няма да ги огрее, аз имам задача първо България да спася, затова продължаваме подмя…, sorry, промяната!”. Красивата Лена, като всяка храбра адвокатка и всеотдайна шефка на кабинета, дипломатично отхвърля всякакви покани и оставя вратички само на по-екзотичните дестинации като Малдивите или Сейшелите, които да посети заедно със своя шеф – при изнасянето на лекции, разбира се! Вие какво си помислихте, а?

 32. 32 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Значи българската прокуратура иска да разбере от американците как,с какви средства и с кои агенти американците са установили ,че някои българи са корумпета и крадци.
  Но американците не са идиоти и никога няма да дадат такива данни.
  Тогава що прокурарурата се напъва да ги получи??
  Ами за да предупреди келешите и крадците как да се пазят.
  Ерго:прокуратурата "работи" за мафията.

 33. 33 Профил на basement addicted
  basement addicted
  Рейтинг: 16 Весело

  До коментар [#12] от "Тирбушон":

  Гешев говори сам на себе си? Това е нещо ново, но не и изненадващо. Никой не го разбира, когато се опитва да говори за наказателно право и вероятно няма друга опция.

  Даже собствените му заместници, трябва да превеждат всяко негово "професионално" изказване.

 34. 34 Профил на Georgi Kanev
  Georgi Kanev
  Рейтинг: 928 Неутрално

  До коментар [#17] от "Тирбушон":

  Точно това е проблемът, че нищо не е направил.
  А трябваше много да е направил досега, а не да се ослушва и да протака.

 35. 35 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2563 Весело

  До коментар [#31] от "Santos":

  Малко встрани от темата с чутовните успехи на Гешев в съдебна зала, но какво стана със старата опорка, че Кирчо имал някакво приложение гриндър в телефона? Айде там се уточнете последно - женкар ли е или гей? Ей.

 36. 36 Профил на kvg08393766
  kvg08393766
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Нищо не е свършила и не възнамерява даже да се помръдне.

 37. 37 Профил на Santos
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  До коментар [#29] от "Doge":

  “България е сигурно единствената страна в която вместо да биват осъждани, обвинямите осъждат прокуратурата.”

  Със сигурност е единствената с главен прокурор без юридическо образование.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 39. 39 Профил на Linuxer Python3
  Linuxer Python3
  Рейтинг: 61 Неутрално

  До коментар [#1] от "Гражданин":

  Освен това и има поведение на чадър над бандитите. Просто прикрива бандитите чрез бездействие. Отгоре взимат заплати, бонуси безплатни знам си кво итн.

 40. 40 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Неутрално

  А какво е свършено по темата деветото джудже?

  "Предприемач твърди, че преди 8 години е потърсил помощ от Иван Гешев, който тогава е редови прокурор. В замяна бащата на Гешев става съдружник във фирмата. После нещата много се объркват, а днес сигналът за това вече е в МВР.
  Единият от собствениците на фирмата за млечни продукти “Жоси” Георги Цолов Георгиев е поискал съдействие от бъдещия главен прокурор Иван Гешев срещу съдружника си Симеон Присадашки. В замяна на това Георгиев е прехвърлил дял от фирмата си на бащата на Гешев. Малко по-късно обаче Гешев се съюзява с Писадашки."

  Така звучи накратко историята, разказна в разследване на BIRD.bg. Тя се случва през 2013 г., а към момента Георги Георгиев е подал сигнали за случая в Министерството на вътрешните работи и Министерството на правосъдието, допълва разследващият сайт.

  https://www.svobodnaevropa.bg/a/31613806.html

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 41. 41 Профил на Патриция Грухлева
  Патриция Грухлева
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Това е пробема, ЧЕ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ
  От времето на Цацаров до момента няма еидн осъден олигарх, независимо КОЙ Е
  —цитат от коментар 23 на nessarox

  А колко са осъдените олигарси по времето на Бойко Найденов, Борис Велчев, Никола Филчев, Иван Татарчев? Тях защо не искахте да ги махате?

 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  До коментар [#39] от "Linuxer Python3":

  “Просто прикрива бандитите чрез бездействие.”

  Той затова е тложен там - да ги пази от правосъдието.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43 Профил на Мавродинов
  Мавродинов
  Рейтинг: 704 Неутрално

  То пък един списък! Да попитат по-скоро защо не са осъдени шпионите от президентството на Радев, защо не са осъдени Банев, Ветко, Карнобатския. Също и Николайчо Малинката и Костя Копейкин за подривна работа в полза на Кремъл. Всъщност по тази линия в кюпа са много персони.....

 44. 44 Профил на baba_gitza
  baba_gitza
  Рейтинг: 12 Любопитно

  Въпросът никога не е бил какво са свършили по тия случаи. Отговорът е пределно ясен и очевиден - нищо. Истинския въпрос е ЗАЩО не са свършили нищо?
  И да, там отговора прозира, но е много неудобен.

  Писна ми от мутри, свини, каскети и тикви.
 45. 45 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Весело

  ...Да попитат по-скоро защо не са осъдени шпионите от президентството на Радев, защо не са осъдени Банев, Ветко, Карнобатския. Също и Николайчо Малинката и Костя Копейкин за подривна работа в полза на Кремъл. Всъщност по тази линия в кюпа са много персони.....
  —цитат от коментар 43 на Мавродинов


  Ами да!
  И аз това питам и разпитвам...
  Едно лице от руската трупа на Костя Копейкин заплашваше депутатите, че ще ги изкарва с краката напред...

  Нулева реакция!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 46. 46 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  След като омаломощи главния прокурор със зашеметяващите си открития във вид на вестникарски изрезки, очаква се днес Кирето да направи и друго зашеметяващо откритие – как неговата коалиционна падружка, дрОгарката Нинова, е уволнила вчера неговите хора в ДКК, а именно - Ваня Караганева, както и останалите управители Чавдар Христозов, Венцислав Димитров, Росица Бачева-Цветанова и Борислава Пенева, както съобщи „actualno.com“. Очаквайте интересни разкрития!

 47. 47 Профил на Патриция Грухлева
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3339 Весело

  Абе аз, таквоз, да попитам. Манекена всеки ден реве, че престъпността се ръководи от олигарха Прокопиев. Прокуратурата що не изкудкудяка шумно и да го призове и него да представи данните, които има.

  🇺🇦* ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание🇺🇦
 49. 49 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Неутрално

  Мисля, че най-големият бандит - Прокопиев...
  —цитат от коментар 47 на Патриция Грухлева


  Всички обвинения и образувани дела срещу Иво Прокопиев отдавна паднаха в съда!

  Те бяха изфабрикувани от върхушките на дпс-пеевски и герп-пкп и прокарани с любезното съдействие на Цацаров и Гешев!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 50. 50 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Весело

  Абе аз, таквоз, да попитам. Манекена всеки ден реве, че престъпността се ръководи от... Прокопиев...
  —цитат от коментар 48 на Николай Колев


  Единственият човек от който върхушката на дпс се страхува е Прокопиев!
  А щом от дпс се страхуват, значи това чувство владее герп-пкп, Цацаровци и Гешевци, защото те са едно политическо телосложение.

  За това през ден два лаят като пале... срещу него от трибуната на парламента и от медиите а нощем се стряскат на сън когато им се яви..

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 51. 51 Профил на Патриция Грухлева
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Неутрално

  До коментар [#51] от "Патриция Грухлева":

  С решение на съда, Прокопиев е оправдан по това дело!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 53. 53 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Неутрално

  След като омаломощи главния прокурор със зашеметяващите си открития във вид на вестникарски изрезки...
  —цитат от коментар 46 на Santos


  Няма такива изрезки!
  Има достатъчно факти и документи като например:

  "Гешев приел подкуп от бизнесмен, за да “опраска” съдружника му"

  https://bird.bg/geshev-josi/

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 54. 54 Профил на Георги
  Георги
  Рейтинг: 22 Неутрално

  Раненият звяр хапе най-силно когато знае, че умира...

 55. 55 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Неутрално

  Самите журналисти попитаха премиера дали и защо в списъка, предаден на каскетурата, липсва каскета на първо място ! Петков нещо смутолеви неубедително.......
  —цитат от коментар 3 на samoedin


  Предполагам, че това е оставено за Надежда Йорданова!
  Тя ще представи необходимите факти и доказателства във ВСС.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 56. 56 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2861 Неутрално

  До коментар [#14] от "boevbisser":
  —цитат от коментар 17 на Тирбушон  В статията са изредени въпроси, а и ти продължаваш свъпрос .
  Ако ще питаш, по-добре попитай, какво НЕ Е НАПРАВИЛ И, ЗАЩО .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 57. 57 Профил на sconsult
  sconsult
  Рейтинг: 228 Неутрално

  Ако и от това смрадливо бунище не излезе нищо съществено, значи милата ни държавица с всичките й чиновници за нищо не става :(

 58. 58 Профил на sconsult
  sconsult
  Рейтинг: 228 Неутрално

  Бадева плащаме данъци!!!!!

 59. 59 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Неутрално

  Гешев говори сам на себе си? Това е нещо ново, но не и изненадващо...
  —цитат от коментар 33 на basement addicted


  Не е ново. И друг път е говорил за себе си:

  "Главният прокурор Иван Гешев стана герой на филм, в който споделя политическите си убеждения. …От началния надпис на фона на архивни партизански снимки, на едната от които се чете "Добре дошли, червеноармейци", се разбира, че телевизия "България 24" представя филм за рода Гешеви, с който главният прокурор неведнъж е изтъквал колко се гордее.
  В началото се чува женски глас на диктор зад кадър: "Във фамилията има и партизани. Най-ярката червена звезда е на Илия Гешев, който е тъст на журналиста Асен Агов и като дете става прототип на култовия герой от соцлитературата - овчарчето Калитко, който помага на партизаните. Тогава е десетинагодишен, днес - над 90. При толкова партизани в рода какви ли са политическите убеждения на главния прокурор?"
  След това на фокус се появява главният прокурор в кабинета си. Следва диалог:
  - Ами, да ви кажа честно, как да се определа...
  - По-скоро ми приличате на ляв човек.
  - По-скоро да. Говорих с такъв много известен български политик, чисто приятелски пихме кафе и си говорихме... От него чух определението "християнсоциалист". Аз не знаех, че има такава политическа насоченост. Сега, аз не мога да кажа, че съм социалист. По-скоро имам, да, по-социални виждания за живота. Ако обобща, така накратко, въпроса Ви - християнсоциалист патриот.
  Главният прокурор, който непрекъснато се възмущава, че критиките срещу него са "политическо говорене", се оказа с ясно изразени политически възгледи. Това е притеснително, при положение че чл. 6 от Закона за съдебната власт казва, че при осъществяване на дейността си прокурорите са политически неутрални. Висшият съдебен съвет е длъжен да се заинтересува от това.
  Християнсоциализмът възниква в началото на 19-и век и същността му е християнска религия със социалистическа украска. Символът на движението са социалистическите сърп и чук, съчетани с християнски кръст. Християнсоциализмът разцъфтява по времето на националсоциализма на Хитлер в Германия и до ден днешен е останал в името на баварския ХСС. В Швейцария, Италия, Чили и Еквадор в наши дни все още съществуват такива партии.
  Гешев неведнъж вече се е заявявал публично за силно религиозен. Преди Великден той даде интервю, в което се определи за "инструмент в ръцете на Господ". Още след назначаването му за главен прокурор той посети патриарха заедно с предшественика си Сотир Цацаров, където според прессъобщението са били обсъдени "бъдещи съвместни действия в подкрепа на православната вяра".
  ….Интересна е и телевизията, която е решила да снима филм за шефа на държавното обвинение още преди да е изтекла дори година от мандата му. "България 24" е канал със силно националистичен профил. В него се чуват гласовете преимуществено на членове на ВМРО: Ангел Джамбазки, Карлос Контрера, Красимир Каракачанов, а темите са патриотични. Собственик на телевизията е "Вижън Лаб" ЕООД, чийто управител Мартин Христов отрича връзка с ВМРО. Патрията също отрича такава връзка, въпреки че телевизията се помещава в централата й в София.
  Водещ на патриотично предаване в телевизията до ареста си беше Петко Дюлгеров - бивш кмет на столичния район "Младост" от ГЕРБ. Той беше задържан от Гешев, след като остави белязани пари в колата на Десислава Иванчева и Биляна Петрова - кмет и зам.-кмет на "Младост". В момента Дюлгеров е подсъдим като посредничик на подкупа, за който ги обвиняват, че са получили от строителния предприемач Александър Ваклин.
  Миналото лято Апелативната спецпрокуратура съобщи за близко приятелство на Гешев със съдружника на Ваклин - Марио Кръковски. Оказа се, че жената на Гешев - Детелина Ханчева, с която няма брак, но имат две деца, е купила от Кръковски имоти много изгодно...."


  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 60. 60 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2861 Неутрално

  [quote#47:"Патриция Грухлева"][/quote]


  Няма такава сума от 204 милиона запорирана от 9 години работа на КПКОНПИ и до днес .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 61. 61 Профил на Патриция Грухлева
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Весело

  Бадева плащаме данъци!!!!!
  —цитат от коментар 58 на sconsult


  И заплатката на Гешев, тоже от нас приижда...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 63. 63 Профил на mxa57684253
  mxa57684253
  Рейтинг: 263 Неутрално

  Нищо, но от сърце!

 64. 64 Профил на Патриция Грухлева
  Патриция Грухлева
  Рейтинг: 0 Весело

  Няма такава сума от 204 милиона запорирана от 9 години работа на КПКОНПИ и до днес .
  —цитат от коментар 60 на niksan1


  Съдът в Бypгаc за оcми път откaза дo вдигне запоp на Иво Пpокопиев
  25.11.2021 16:11;

  https://www.24chasa.bg/novini/article/10436755

 65. 65 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Весело

  Ти му даваш статия ...
  —цитат от коментар 61 на Патриция Грухлева


  Ааа, заобичахте статиите значи!
  Дни наред плещите за изрезките от вестници които уж Петков щял да носи, а сега щом сте намерили нещо във ваш интерес - хоп, може!

  Всичко което прочетете в затихващата "медия" на Блъсков е стопроцентова лъжа инспирирана от пеевски, гешев, цацаров и Борисов!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 66. 66 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  И само това ли.
  —цитат от коментар 5 на Роси


  Малко ли е?

  Дали Борисов е следен от белият дрон на Радев, или от Мата Хари - важно е!

 67. 67 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1613 Весело

  Съдът в Бypгаc за оcми път....
  25.11.2021 16:11;
  —цитат от коментар 64 на Патриция Грухлева


  Ех, грухлева, грухлева, няма такъв съд!
  Лъжат те!
  Това е картонена кула, която ще рухне заедно с Цацаров!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 68. 68 Профил на sconsult
  sconsult
  Рейтинг: 228 Неутрално

  А за Мишо "Бирата" дето го умряха в Правец ще кажат ли нещо?

 69. 69 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Бадева плащаме данъци!!!!!
  —цитат от коментар 58 на sconsult


  Барем да бяхме разбрали повече за Мата Хари ..

 70. 70 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 824 Весело

  До коментар [#9] от "Синовете на лейтенант Шмид и Решетников":

  Антон Тодоров, ако ми каже “Добър ден", ще погледна дали е вярно....

 71. 71 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2642 Любопитно

  Е,какво да свърши прокуратурата по еднини изрезки в торбичка?!

 72. 72 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2642 Любопитно

  До коментар [#35] от "boevbisser":

  Женкар е Кире,като Бърнабич!

 73. 73 Профил на cornucopia
  cornucopia
  Рейтинг: 611 Неутрално

  Пищова на снимката си личи, че е поставен така колкото за фотографията. Банкянския е “десняк” и никой, който борави с дясната ръка, не би го държал в тази позиция.

 74. 74 Профил на kama_start
  kama_start
  Рейтинг: 530 Неутрално

  Е как какво е свършила прокуратурата по този прословут списък, разбира се, че отговора е "нищо" хахахах Реторични въпроси са това хахах

 75. 75 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4493 Неутрално

  Каскетурата по принцип нищо не прави и няма как да направи!

 76. 76 Профил на ck
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на sconsult
  sconsult
  Рейтинг: 228 Неутрално

  Пищова на снимката си личи, че е поставен така колкото за фотографията. Банкянския е “десняк” и никой, който борави с дясната ръка, не би го държал в тази позиция.
  —цитат от коментар 73 на cornucopia


  Те и пачките само с лява ръка могат да се поставят. Забравих, че в Банкя се раждат само с дясна. :)

 78. 78 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 501 Неутрално

  В списъка на Петков за най - големи престъпници влизат ли Борисов,Гешев,Цацаров и Пеевски?

 79. 79 Профил на dkp49574442
  dkp49574442
  Рейтинг: 94 Неутрално

  Е кой да повдигне обвинение на Петьо Еврото - брат му ли, дето е каскет в спецкаскетурата и дето се прочу, че делял на нула в обвинението срещу Прокопиев, Трайков и Дянков? Или пък онази, дето хаквала праскачките пред НС? Или може би пък Сия Тъпото - която не знае колко уши има на главата и прилича повече на хостеса в Плаза, ама и тя прокурор станала иначе? Може би пък Франтишек - няма как, когато не краде чужди бизнеси, той е зает да се бие с деца по лавките, няма време човекът. Или пък така несвързаните и независими от Тиквата и Шиши Каскет и Цаца?
  —цитат от коментар 8 на bulgarofilche


  Страхотен анализ!

 80. 80 Профил на fpr291091676
  fpr291091676
  Рейтинг: 57 Неутрално

  Значи според Главния Каскет, тука и помен няма и той нищо не е чувал за корупция на всички нива, за мафиоти и ОПГ-та - освен нарочените за отстрел несъгласни със схемата чекмедже?
  А и да е има, то проблема е в МВР, съдии и служби - нищо, че същите бяха 12 години под тяхно ръководство, а и голяма част все още са.
  Нищо, че от Щатите, ЕС и от къде ли още не, идва информация за корупция и външни диверсии. На последно място по всички показатели за правосъдие сме.
  Нищо, че нормалните хора протестираха и три пъти ги изгоноха от властта...
  Днешната поредна мутро-милиционерска гениална идея, доказа и на последните слепи как работи и за кой работи прокуратурата.
  Арогантен и отчаян опит да затвори устата на избраното от хората правителство, точно с тази основна задача.
  Днес демонстрира елементарно мислене свикнало да ползва, без морал, закона и буквата му, като бухалка и извращаването на целта и духа на правозащитните институции.
  Хубаво е да схване, че процеса е вече необратим и мъчителното му забавяне ще се върне като бумеранг и не може да привика в прокуратурата всички, чакащи справедливост.

 81. 81 Профил на Анти Шишковци
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на Georgi Kirilov
  Georgi Kirilov
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Прокуратурата само симулира дейност, за да изтече мандата на правителството. Решителни законодателни промени и назначаване на съдии за прокуроти по ключови дела, за да почне някаква реална работа.

 83. 83 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1876 Неутрално

  Прокуратурата само симулира дейност, за да изтече мандата на правителството. Решителни законодателни промени и назначаване на съдии за прокуроти по ключови дела, за да почне някаква реална работа.
  —цитат от коментар 82 на Georgi Kirilov


  Не знам по коя процедура ще назначавате съдии за прокуроТи ма гаргите умрЕха от смех.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 84. 84 Профил на nxl27679751
  nxl27679751
  Рейтинг: 142 Неутрално

  До коментар [#39] от "Linuxer Python3":“Просто прикрива бандитите чрез бездействие.”Той затова е тложен там - да ги пази от правосъдието.
  —цитат от коментар 42 на Norman Granz

  Мисля, че най-големият бандит - Прокопиев - е със запорирани 204 милиона от КПКОНПИ и с текущи дела за окончателното им отнемане от съда, който на няколко пъти потвърди първоинстанционното решение![quote#47:"Патриция Грухлева"][/quote]

  +++++++++++++
  "Тук е зарито кучето" както казват германците за посочване на главната причина. Защитниците на Прокопи се вдигнаха срещу Гешев още преди да бъде избран за Гл. прокурор. Като добавим Цв. Василев и Божков има сериозни причини прокуратурата да не попадне в чужди ръце. Като закрият КПКОНПИ и торпилират делата срещу тях проблемите ще приключат. 85. 85 Профил на lil67
  lil67
  Рейтинг: 231 Неутрално

  До коментар [#23] от "nessarox":

  Че прокуратурата ли издава присъдите?!?!?! Ха, това е новост!!!!

 86. 86 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2740 Неутрално

  А защо Гешев е мръсник, какво е направил? Всички повтаряте колко е лош, как трябва да го махнат веднага, ама никой не казва какво е направил.
  —цитат от коментар 17 на Тирбушон


  Прав си!
  Нищо не е направил.
  И точно затова трябва да бъда изхвърлен от прокуратурата.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 87. 87 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 580 Разстроено

  Кире, Кире, не виждаш ли, че Гешеф се гаври със тебе !
  кога ще ти дойде акъла в главата !
  това тука не ти е интелектуалната среда на Харвард, тука се сбъскваш със мафиози, измити със всичките помии на мафиотското "изкуство" !
  Обади се на Драги, да ти изпрати италиански прокурори, те знаят как трябва да се пипа !
  100-те дни скоро изтичат, действай !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 88. 88 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#17] от "Тирбушон":

  Въпросът е: какво не е направил Гешев? Едва ли има член в НК, по който да не е направил нещо.

  🇧🇬🇺🇦
 89. 89 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#68] от "sconsult":

  И за Милен Цветков, дето го катастрофираха?

  🇧🇬🇺🇦
 90. 90 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#73] от "cornucopia":

  Май Вие не сте боравил с пистолет - поставен е точно за вдигане с дясна ръка.

  🇧🇬🇺🇦
 91. 91 Профил на Hitar Petar
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 1551 Неутрално

  До коментар [#14] от "boevbisser":
  —цитат от коментар 17 на Тирбушон


  Там е работата , че нищо не прави. Или се “прайм на луд “ успешно….

 93. 93 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 983 Любопитно

  Какво да свърши, когато Темида е сляпа.....е, ако не ги покриваше може би, ама в друг живот.

 94. 94 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2764 Неутрално

  Отново снимката с чекмеджето. И къде са моля кюлчетата? Самият факт че се разпространяват различни варианти на това чекмедже, с кюлчета и без кюлчета, с много пачки и с две-три пачки, би трябвало да светне лампата на кученцата на Павлов които продължават да джавкат всеки път когато им се покаже някоя новозабъркана манджичка.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 95. 95 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#92] от "strymski":

  Как така нищо не прави? Това, че държи прокурорски чадър над тези, от които бе поставен на поста си малко ли е? Те и затова поставячите му са толкова нагли в поведението си. Но едва ли го прави само с благотворителна цел?

  🇧🇬🇺🇦
 96. 96 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 200 Неутрално

  Как какво прави двойна проверка през Яндекс

 97. 97 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5089 Неутрално

  Гледам снимката не Гешев по горе и се смея - това е човек принуден да комуникира с идиот :)
  —цитат от коментар 12 на Тирбушон


  Погледът му говори толкова много, че може да се напише роман - Срещите на главния прокурор с третия вид. :)))

 98. 98 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5089 Неутрално

  [quote#47:"Патриция Грухлева"]
  —цитат от коментар 60 на niksan1
  Няма такава сума от 204 милиона запорирана от 9 години работа на КПКОНПИ и до днес . [/quote]

  Над 3 млрд е общата запорирана сума - списъкът е в края на статията

  https://www.24chasa.bg/novini/article/10408974

 99. 99 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5089 Неутрално

  [quote#65:"Рим"][/quote]

  Няма грам лъжа, но ти си пиши - свободата на словото позволява и словоблудство.

 100. 100 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5089 Неутрално

  Е,какво да свърши прокуратурата по еднини изрезки в торбичка?!
  —цитат от коментар 71 на wre501051215


  А какво свърши съдът защо никой не пита?

  "Брендо и масовият убиец Росен Ангелов пуснати от едни и същи съдии"

  https://www.24chasa.bg/novini/article/10208822

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK