И конкурсът за генерален директор на БНТ ще е тест за управляващата коалиция

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (54)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 705 Неутрално

  През ИТН и БСП ще бъде сложен човек на ДПС. ИТН е създаден от ДС, използвайки политическото влияние на творението си ДПС. Тази връзка между ДС и ДПС е известна като паралелна власт или дълбоката държава. Политическото инженерства е една от основните дейности на паралелната власт за превземането на държавата икономически. Основна формула за превземането на държавата и политически. Преди време паралелната власт създаде НДСВ. Оказа се, че с царя са вкарали вълкът в кошарата и "проклятието на България" издаде заповед за спешно ликвидиране на НДСВ. Най-успешният им политически проект е ГЕРБ с купуването на корумпирания Манфред Вебер. С пари се купува всичко. Ролята на разпределител на рекламните порции в медиите, още при създаването на паралелната власт по времето на преврата срещу Т Живков, организиран от самите тях, е възложена на Красимир Гергов, бивш шестак от групата на Димитър Иванов, поддържан и до сега от корпорацията ДС/ДПС. К. Гергов целенасочено и богато финансираше телевизията на Слави, за да се задържи в ефир достатъчно дълго време глуповато му шоу. Това шоу отглеждаше чалга културата и консолидира едно глуповато общество. В подходящия политически момент, това общество беше употребено и стана основната маса избиратели на политическия проект ИТН, по аналогия на Бареков. В момента ИТН играе троянския кон на паралелната власт в управляващата коалиция и през тях и БСП мощно се внедряват кадри на паралелната власт в централната и местна власт. Особено в ДАНС. Съвпадението във времето на изказването на Карадайъ, че е дошло време за нови избори, след като се върна от еднодневната си визита при Ердоган, заявлението на тоя от ИТН/ДПС, който отпадна от шефското място в БНБ, че компромисите в коалицията вече са се изчерпали, както и атаката от страна на превозвачите, синхронизирани с подготвяните митинги от Копейкин за оставка на правителството и други казионни организации, създадени при управлението на ГЕРБ, доказва недвусмислено, че са налице целенасочени, координирани действия, вероятно управлявани от Митрофанова, срещу правителството. Тези действия поразително съвпадат с нарастващите слухове за прокарване на успешен вот на недоверие към правителството с предателството на ИТН, съставяне на служебно правителство от Радев, което ще бъде представено като правителство на националното спасение с основна задача да проведе референдум за излизане на България от ЕС и НАТО. За да се улесни задачата ДС/ДПС през ИТН ще прокара съответния закон. https://mobile.frognews.bg/article/243498/ . Говори се, че паравоенните формирования, финансирани от Русия, увеличават състава и въоръжението си със стрелково оръжие. Изглежда това не остава незабелязано от запада, защото спешно се организират военни учения, съвместно с формирования от НАТО, представяни като планови и докарване на натовски боен флот в Черно Море. Очертава се какъв ще бъде изненадващия ход на Путин с троянския си кон в ЕС и НАТО.

 2. 2 Профил на C est la vie
  C est la vie
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  "И конкурсът за генерален директор на БНТ ще е тест за управляващата коалиция"

  Надявам се управляващата коалиция да си е взела поуки от досегашните политически грешки и да излезе с обща кандидатура. Не бива да се допускат скандали.

 3. 3 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2590 Любопитно

  Надявам се управляващата коалиция да си е взела поуки от досегашните политически грешки и да излезе с обща кандидатура. Не бива да се допускат скандали.
  —цитат от коментар 2 на C est la vie

  Вярваш ли? Не очакваш ли тропане с крачета като в случая "Каримански", който и досега не може да схване, че не ставаше?

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 4. 4 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1922 Неутрално

  .....Очертава се какъв ще бъде изненадващия ход на Путин с троянския си кон в ЕС и НАТО.
  —цитат от коментар 1 на Анти Шишковци

  Защо да се очертава? Той се очерта, когато гласувахте за Радев и направихте коалиция с БСП и ИТН.
  Какви проекти били ГЕРБ, ДПС и ИТН?
  Рожба на същите сценаристи, които ви изродиха и вас.
  Колко удобно! Днес необолшевиките разбрали, че коалиционните им партии и бившият им коалиционен партньор ГЕРБ били рожба на ДС!?!?!?
  Те не знаели, че Радев, бил издигнат от Решетников/Путев/ и ББ бил виновен, че ги объркал и гласували за руския кандидат.
  Както казва един умен човек"Не Великобритания е остров, а България е остров на простотията"

  .

 5. 5 Профил на choguna
  choguna
  Рейтинг: 1077 Любопитно

  До коментар [#2] от "C est la vie":

  Най-обединяващата фигура е тази на г-н Иво Прокопиев.

 6. 6 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 705 Неутрално

  През ИТН и БСП ще бъде инсталиран човек на ГЕРБ/ДПС. ИТН е създаден от ДС, използвайки политическото влияние на творението си ДПС. Тази връзка между ДС и ДПС е известна като паралелна власт или дълбоката държава. Политическото инженерства е една от основните дейности на паралелната власт за превземането на държавата икономически. Основна формула за превземането на държавата и политически. Преди време паралелната власт създаде НДСВ. Оказа се, че с царя са вкарали вълкът в кошарата и "проклятието на България" издаде заповед за спешно ликвидиране на НДСВ. Най-успешният им политически проект е ГЕРБ с купуването на корумпирания Манфред Вебер. С пари се купува всичко. Ролята на разпределител на рекламните порции в медиите, още при създаването на паралелната власт по времето на преврата срещу Т Живков, организиран от самите тях, е възложена на Красимир Гергов, бивш шестак от групата на Димитър Иванов, поддържан и до сега от корпорацията ДС/ДПС. К. Гергов целенасочено и богато финансираше телевизията на Слави, за да се задържи в ефир достатъчно дълго време глуповато му шоу. Това шоу отглеждаше чалга културата и консолидира едно глуповато общество. В подходящия политически момент, това общество беше употребено и стана основната маса избиратели на политическия проект ИТН, по аналогия на Бареков. В момента ИТН играе троянския кон на паралелната власт в управляващата коалиция и през тях и БСП мощно се внедряват кадри на паралелната власт в централната и местна власт. Особено в ДАНС. Съвпадението във времето на изказването на Карадайъ, че е дошло време за нови избори, след като се върна от еднодневната си визита при Ердоган, заявлението на тоя от ИТН/ДПС, който отпадна от шефското място в БНБ, че компромисите в коалицията вече са се изчерпали, както и атаката от страна на превозвачите, синхронизирани с подготвяните митинги от Копейкин за оставка на правителството и други казионни организации, създадени при управлението на ГЕРБ, доказва недвусмислено, че са налице целенасочени, координирани действия, вероятно управлявани от Митрофанова, срещу правителството. Тези действия поразително съвпадат с нарастващите слухове за прокарване на успешен вот на недоверие към правителството с предателството на ИТН, съставяне на служебно правителство от Радев, което ще бъде представено като правителство на националното спасение с основна задача да проведе референдум за излизане на България от ЕС и НАТО. За да се улесни задачата ДС/ДПС през ИТН ще прокара съответния закон. https://mobile.frognews.bg/article/243498/ . Говори се, че паравоенните формирования, финансирани от Русия, увеличават състава и въоръжението си със стрелково оръжие. Изглежда това не остава незабелязано от запада, защото спешно се организират военни учения, съвместно с формирования от НАТО, представяни като планови и докарване на натовски боен флот в Черно Море. Очертава се какъв ще бъде изненадващия ход на Путин с троянския си кон в ЕС и НАТО.

 7. 7 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1185 Неутрално

  "И конкурсът за генерален директор на БНТ ще е тест за управляващата коалиция"Надявам се управляващата коалиция да си е взела поуки от досегашните политически грешки и да излезе с обща кандидатура. Не бива да се допускат скандали.
  —цитат от коментар 2 на C est la vie


  И да се надяваш, управляващата коалиция не си е взела поуки от досегашните политически грешки и няма да излезе с обща кандидатура. И ще се допуснат нови скандали, защото цялата им работа на четирикраката коалиция не е „на ползу роду“, а „на ползу джобу“, ако не си забелязал!

 8. 8 Профил на Goldie
  Goldie
  Рейтинг: 742 Неутрално

  От така изброените само Асен Григоров става!

 9. 9 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3360 Неутрално

  "Но впечатление, че ще се избира между предварително одобрени от партиите кандидати, остави дори и интервю пред "24 часа" на председателя на съвета Соня Момчилова (назначена през 2021 година от президента Румен Радев), която намекна, че може да подкрепи кандидат на "Има такъв народ".

  В отговор на въпрос Момчилова, която е била текстописец на песни на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" каза: "Всичко е възможно, ако излъчат качествен кандидат за позицията, ако концепцията му е адекватна, а намеренията - смели, почтени и прогресивни"."

  Винаги съм против политичекото кадруване в държавните институции от силните на деня без значение кои са те ! Време е на ключовите постове в тази държава да се избират доказани и утвърдени имена в обществото, а не калинки и изпълнители на политически поръчки като Кошлуков........Днешните управляващи са на път да повторят същата грешка........

 10. 10 Профил на Огнян Александров
  Огнян Александров
  Рейтинг: 5 Неутрално

  При така създадената политическа институция СЕМ, с квоти от НС и Президенството, не може да има обективни и независими електронни медии ! Тази измислена и васална към политическата конюнктура структура, трябва да се закрие незабавно ! За избор на Директори на БНР и БНТ могат и трябва да се изработят критерии по които да се провеждат публични конкурси в пълна прозрачност, като резултатите се оценят от комисия от професионалисти не партийно обвързани , с втора гражданска оценка отразена чрез СМС, както става в много конкурси ! Аман от политически диктати ! Става така, че едно мнозинство избрано от не повече от 30 % от гражданите налагат удобни за тях администратори, които правят безинтересни въпросните медии !

 11. 11 Профил на gorodetski
  gorodetski
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Ако може само да не е продажник, като Кошлуков, ще е супер.

 12. 12 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2684 Неутрално

  Асен Григоров

 13. 13 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  Е, мунча нали си уреди наплатанова, няма да им е проблем на комунягите. Баща полковник, брат овенен (беше капитан към 2004-та), мъж генерал и то протеже на мунча, години всички овенни репортажи е все та. Аз лично очаквам петоколонник

 14. 14 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Е ако не Тошко Йорданов, то кой повече знае за телевизията?! 😄😄😄😄

  agent
 15. 15 Профил на Ray
  Ray
  Рейтинг: 301 Неутрално

  В БНТ трябва радикална промяна, днес обществената телевизия е ретроградна проруска кочина, където мисирки като Любенов виреят най добре

 16. 16 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4641 Неутрално

  За бившите управляващи влиянието в националните медии беше ключово и това също влоши медийната среда.
  ***
  За разлика от настоящите управлаяащи, за които влиянието в националните медии не е ключово и това рязко подобри медийната среда.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 17. 17 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4641 Неутрално

  През ИТН и БСП ще бъде инсталиран човек на ГЕРБ/ДПС.
  —цитат от коментар 6 на Анти Шишковци

  Стефанов, хайде малко по-умно!

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 18. 18 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4641 Неутрално

  Пред "Дневник" Григоров заяви, че няма да коментира.
  ***
  Значи много се е навил!

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 19. 19 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4641 Неутрално

  В отговор на въпрос Момчилова, която е била текстописец на песни на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" каза:
  ***
  Такива песни, като "Ръгай чушки в боба" и "Ще ти скъсам г....а".
  Авторката на подобна лирика несъмнено допринася за издигането на културното ниво на българките медии.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 20. 20 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  Сашо Диков трябва да е директор на количка за хот дог

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 21. 21 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4641 Неутрално

  Сашо Диков трябва да е директор на количка за хот дог
  —цитат от коментар 20 на venci4


  Освен това е в явен конфликт на интереси, защото дъщеря му води предаване в ьТВ.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 22. 22 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 763 Неутрално

  До коментар [#2] от "C est la vie":

  И конкурсът за генерален директор на БНТ ще е тест за управляващата коалиция"

  Надявам се управляващата коалиция да си е взела поуки от досегашните политически грешки и да излезе с обща кандидатура. Не бива да се допускат скандали.


  Ето това харесвам на избирателите на управляващата ОФ коалиция. Те за върховенство на закона, но като пипнаха власта забравиха за това. Как ще ми обясниш че СЕМ е независим орган, като сам призоваваш управляващите да си изберат сами един кандидат и да накарат СЕМ да го гласува. Може би можеш да ми дадеш пример с независимост на на КЕВР , когато при Иванов КЕВР дигна цената на тока и газа с 10% прост0 Киро скочи и на бързо ги смени. Сега когато газа се вдигна с 14% при реално повишение над цената на Газпром с над 30% новия КЕВР стана независим, а само 14% повишение на цената се оказа победа. За нищо не ставате нито тия в ОФ нито поддържащите избиратели.

 23. 23 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 4657 Гневно

  До коментар [#2] от "C est la vie":И конкурсът за генерален директор на БНТ ще е тест за управляващата коалиция"Надявам се управляващата коалиция да си е взела поуки от досегашните политически грешки и да излезе с обща кандидатура. Не бива да се допускат скандали.Ето това харесвам на избирателите на управляващата ОФ коалиция. Те за върховенство на закона, но като пипнаха власта забравиха за това. Как ще ми обясниш че СЕМ е независим орган, като сам призоваваш управляващите да си изберат сами един кандидат и да накарат СЕМ да го гласува. Може би можеш да ми дадеш пример с независимост на на КЕВР , когато при Иванов КЕВР дигна цената на тока и газа с 10% прост0 Киро скочи и на бързо ги смени. Сега когато газа се вдигна с 14% при реално повишение над цената на Газпром с над 30% новия КЕВР стана независим, а само 14% повишение на цената се оказа победа. За нищо не ставате нито тия в ОФ нито поддържащите избиратели.
  —цитат от коментар 22 на Ангел Ангелов


  Сбърканото им мислене до това води - един кандидат, че и вече избран :(((

 24. 24 Профил на Бачо Филип
  Бачо Филип
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Нямаше нужда от толкова дълга статия. Никой не предлага свой кандидат на СЕМ ако той ще се обърне срещу него. Сметката е проста. От 5 члена, 1 на ПП, 1 на ДБ, 2 на президента, 1 на ГЕРБ. ПП и ДБ трябва да се разберат за кандидат ако искат да е техен и да се надяват на подкрепа от квотата на президента. Дългата ръка на ИТН тук е сериозно преувеличена при положение, че бяха отрязани от коалиционните партньори при избора на кандидатите за СЕМ.

 25. 25 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Трябва да бъде спрян комунистическия нафталин, който се лее от екрана чрез игрални филми от 60-те и 70 -те години за разни червени революционери и ченгета ! Има нужда от документалистика , която да разкрива престъпленията на режима след 1944 г. Разкарване на допотопната Панорама, която се гледа от пенсионери по селата и подобни соц формати.

 26. 26 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Чалгарите на Славчо нямат работа в БНТ!

 27. 27 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  До коментар [#15] от "Ray":

  Този палячо , протеже на баба Васа и дядо Хачо , с неговите червени и путинофилски събеседници, също трябва да си ходи.

 28. 28 Профил на kvg08393766
  kvg08393766
  Рейтинг: 528 Неутрално

  Кого го интересува какво ще се случи в тази умираща структура наречена Бнт. Съседните държави имат нормални телевизии, които представляват интерес и са на добро интелектуално ниво. Оттук от години вниманието е насочена към тях. А не към остатъците от тази несъществуваща структура, останала някъде в историята и наричаща се Бнт.

 29. 29 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1433 Неутрално

  Да разбираме ли че и тази коалиция се отказва от възможността качествени и независими хора да оглавят телевизията. Конкурсът като процедури не означава ли че не трябва да има никакви политически лица, а само независими участници. Иначе дали ще е агент на ДС предложен от ГЕРБ и ДПС или агент на ДС предложен от БСП и ДПС няма значение. Егаси абсурда - за независим конкурс за национална медия да издигнем политически зависими от партиите и ДС кандидати

 30. 30 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6602 Неутрално

  Залагам на Асен Григоров или Венелин Петков.

 31. 31 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#1] от "Анти Шишковци":

  Ахааа,пак лоши ИТН и БСП,а кой р вкоалиция с тях?!

 32. 32 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#3] от "дедо Андро":

  Мм,каримански не ставал,а Другия щото ставаше,че трябваше от ЕС да Еи намекнат да остане сегашния..

 33. 33 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#4] от "4ort":

  Днес лилявците ходят а кафяви(отзад предимно) гащи и викат,че не е от тях миризмата.Така с Рсдев,ИТН,Копейкин,Манолова...

 34. 34 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#12] от "hodounski":

  Григоров и жена му са от правилния кръг НПО-та..

 35. 35 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#17] от "Alarmstufe Rot":

  Стефанов ли е зад тоя ник,"Антишишковци" Академичето?!

 36. 36 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#21] от "Alarmstufe Rot":

  Сашо Дикоев е правилен журналя,от гооодини на ясла при един Добър Олигарх в Белград..

 37. 37 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  До коментар [#32] от "wre501051215":
  И отново зрънце истина (Карамански не става) и останалото лъжа. Аман от комуняги! И кой от Европа, товорищ, се е обадил? Въобще знаеш ли принципно как работи ЕС?! Не съм видял някой да се обаждаше на баце! Нито примерно в Хърватия или Чехия, да не говорим за Полша и Унгария. Айде на хОЙ

 38. 38 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#2] от "C est la vie":

  Ее,кога бешр Гешев един кандидат-беше лошо,сега искате един кандидат,ама е хубаво,щото е Ваш!Едни обикновени лицемери сте!

 39. 39 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#25] от "antonio_vivaldi":

  Ахааа,а с политческия нафталин Женераль Насо ,какво ше правим,а?!

 40. 40 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#26] от "antonio_vivaldi":

  "В БНТ-само от правилните НПО-та!"
  ЛозУнг от стената на Трола!

 41. 41 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2083 Неутрално

  Венелин Петков е възможно найпоръчковият избор.

 42. 42 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  До коментар [#37] от "rincewind":

  Какво е "товорищ" ?!Не Ви разбирам?!Да си в коалиция с ИТН,и да им плюеш кандидата-само ДеБъ-джия го може!А,кой е казал,че Каримански не става,и Гюро не стаава-от ЕЦБ Ви го казаха.

 43. 43 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4180 Неутрално

  Бас ловя, че ще станем свидетели на поредната порция разправии сред управляващите.Таази коалиция тип"орел, рак и щука " няма как да работи ефективно.

 44. 44 Профил на aes46676719
  aes46676719
  Рейтинг: 55 Неутрално

  ИТН са шайка жалки саботьори, само това остава да има дадат, шефа на БНТ.

 45. 45 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Няма тестове. Тази коялиция ще си изкара мандата, даже и еврофондовете да й спрат.

 46. 46 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1137 Весело

  До коментар [#30] от "Роси":

  Фани единия - удари другия. Да идва Гена Трайкова! Тъкмо ще имаме:"за първи път БНТ се оглавява от жена!"

 47. 47 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1137 Весело

  До коментар [#43] от "bat_plamen":Таази коалиция тип"орел, рак и щука " няма как да работи ефективно.

  Защото е четворна, трябва да добавим и скункс. Орел, скункс, рак и щука.

 48. 48 Профил на dlagnikov
  dlagnikov
  Рейтинг: 712 Неутрално

  Телевизията върви след победителите (Асен Агов).Коалиционните партньори ПП, ИТН,БСП,ДБ гласуваха за Радев.Той ще е победителя.

 49. 49 Профил на Johnnie Glupavia
  Johnnie Glupavia
  Рейтинг: 710 Неутрално

  Абе, колко държавни генерални директори има в България, все едно сме някаква развита държава...

  Слава Українi! Героям слава!
 50. 50 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 115 Неутрално

  Медиите от едно време са пропаганден инструмент, така че може да очакваме следващото идеологически правилно назначение. Все едно как ще се казва, тя БНТ е негледаема и ужасно тъпа медия. Само ще помоля ако е възможно баба Ирина Цонева и оная другата баба Зоя Велинова да ги пенсионират от там, че са писнали на всички.

 51. 51 Профил на bokster
  bokster
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Волгата там ли е? Да го избират, поне да знаем, ще й отива, на бТВ също.

 52. 52 Профил на mediaworld
  mediaworld
  Рейтинг: 242 Неутрално

  Асен Григоров срещу Венелин Петков е битката в момента.
  Асен Григоров е човекът на Нико Тупарев. Ако той стане шеф на телевизията - трябва да има силен граждански контрол, че Григорови имат да връщат пари на едни хора, а Тупарев ще стане монополист…
  Венелин Петков е изключително слаба кандидатура. В БТВ успя да настрои срещу себе си дори своите протежета. Да не забравяме кой го натопи за неспазване на противоепидемичните мерки :)
  Въпреки това Венелин се е разбрал където трябва. Затова Григорови газ пикаят и Сибина коментира с жлъч тази статия в социалните мрежи :)
  Сега двамата ще работят, за да изгорят другия. Голямо шоу с тъжен резултат за националната телевизия. Задоволявайте се, че Репортери без граници ни вдигнала в класацията си. Нищо не се е променило и няма да се промени. Освен хората на държавна заплата за няколко години.

 53. 53 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 115 Неутрално

  До #52: Венелин Петков е изключително слаба кандидатура за СЕМ, понеже Антон Хекимян е много силно попадение на мениджмънта за негов заместник като шеф на новините на Ер Малък Ти Ви. Да не забравяме как го наричаха Тони - малкия Барекофф, и на кого ближеше подметките. И това нещо ръководи отдела за публицистика и новини на частна медия, национална и с претенции... По тази причина от известно време вечерните новини ги съобщава едно перхидролено същество със звучното име Поли Гергушева. Та тази същата жълтеникава гургулица - и не само - не може да си изчете бланковете, камо ли да очакваме от нея нещо друго... Примерите за медийна олигофрения са много, но не ми се пише!

 54. 54 Профил на mediaworld
  mediaworld
  Рейтинг: 242 Неутрално

  Добрев, Венелин с Хекимян не ги сравняваме. Ако професионализмът на единия изпъква само в сравнение с другия - майка плаче…
  А по отношение на Поли Гергушева - тя бе остро лансирана от Венелин, с когото имаше и връзка - нека не забравяме това.
  Ако мога да обобщя - дано се явят и други кандидати. Защото всички, които така хубаво не коментират в статията нищо, накрая ще играят в конкурса. Нивото е много слабо и не виждам как наистина националната тв ще се реформира…

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK