Изведете кариерата си на следващо ниво с COTRUGLI MBA Programs

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Изведете кариерата си на следващо ниво с COTRUGLI MBA Programs


Искате ли да станете част от престижна регионална бизнес общност и да изведете кариерата си на следващото ниво? COTRUGLI Business School ще ви помогне да направите точно това и много повече.


Променящата се среда и ускорената дигитализация на бизнеса изискват днешните лидери да предприемат нов подход, който включва надграждане както на ноу-хау, така и на експертен опит. Такъв подход не може да се намери в традиционното образование, тъй като практиката, която то предлага, е недостатъчна за съвременния бизнес и големите екипи, докато различните онлайн курсове предоставят знания, които все още нямат необходимия стратегически и систематичен подход. Един нов поглед към образоването на лидерите на настоящето и бъдещето е отправната точка при управлението на бизнес промените, които тепърва предстоят. Ето защо COTRUGLI Business School е една от най-добрите причини да инвестирате времето и парите си в Executive MBA програмите на училището.


Тези програми осигуряват обучение на мениджъри за старши и висши ръководни позиции, като предлагат холистичен подход към модерното бизнес развитие, и ги подготвят да се справят с управлението на компании във всички аспекти - включително стратегия, лидерство, етика, дигитализация, продажби и маркетинг. В учебните програми за MBA на COTRUGLI като преподаватели са включени топ лектори и световни експерти в конкретни области, които, освен че изнасят лекции и извършват менторство, са широко признати в академичната общност, като в същото време работят и за много компании по целия свят. Точно това е причината студентите в това бизнес училище да получат така необходимата актуална представа за съвременния пазар на труда и бизнеса, както и един нов поглед към бизнес възможностите.
Над 20 хил. възпитаници от различни браншове - информационни технологии, фармацевтика, финанси и банкиране, както и собственици на бизнес, консултанти, инженери и мениджъри, бяха обучени от бизнес мрежата COTRUGLI. Благодарение на факта, че всички програми на COTRUGLI MBA са международно признати и акредитирани от AMBA (Association of MBA's), много от дипломиралите се студенти са започнали успешна кариера в различни държави по света. Сертификатът AMBA е особено важен, защото е доказателство за високото качество на обучението. MBA програмите на едва 2% от най-добрите бизнес училища в повече от 70 държави са акредитирани от тази асоциация. COTRUGLI е едно от тях!


Специални отстъпки
Записването за юбилейния, 20-и випуск студенти на COTRUGLI тече в момента, предлагайки уникална възможност за специални отстъпки. Първите 10 записали се за International MBA програмата кандидати и първите 10 записали се за Executive MBA COTRUGLI програмата, които са покрили всички изисквания, получават стипендия в размер на 40% отстъпка от таксата. Това е възможност, която не бива да изпуснете.
Повече информация може да намерите ТУК.


Изведете кариерата си на следващо ниво с COTRUGLI MBA Programs

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK