"Дипломатическа поанта": Шолц търси днес в София изход от спора със Скопие

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (159)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2972 Неутрално

  Срам и позор!
  Дойчовците, или който и да е друг да ни убеждават да изоставим коминтерновите идиотщини и кремълския натиск да сме врагове на братята македонци.

 2. 2 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2656 Неутрално

  Срам и позор!Дойчовците, или който и да е друг да ни убеждават да изоставим коминтерновите идиотщини и кремълския натиск да сме врагове на братята македонци.
  —цитат от коментар 1 на Таралеж  До коментар [#1] от "Таралеж":

  Шолц агитира обратното...

 3. 3 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Неутрално

  Шолц има проблеми, които не го представят като успешен медиатор за немската "дипломатическа поанта" тук. Проблемите са както за него, за партията му и за Германия, така и като пример за непоследователна политика в най-мекия случай. Проблемите са и при опит да се гарантира нещо пред друга държава.
  1. Шрьодер
  2. Въоръжаване
  3. Украйна
  Шрьодер не може да гарантира нищо. В света Германия не е едиствен пример. Днес наблюдаваме как гаранти (путин, Кисинджър - Будапеща 1994, Макрон, Шрьодер - 2015) разпарчетосват Украйна. Украйна е чудесен пример за другите ядрени държави да не търсят доверчиво гаранти и да не предават ядрения си арсенал.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 4. 4 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Весело

  До коментар [#3] от "penetrating":

  Шолц не може да гарантира (не Шрьодер), разбира се

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 5. 5 Профил на pernikforbg
  pernikforbg
  Рейтинг: 906 Неутрално

  Германия ще стане суверенна държава през 2099 г., когато изтича Канцлеракт, подписан през 1949 за 150 години. Дотогава могат само да произвеждат добри коли, вурстове и бира и да изпълняват желанията на САЩ!

 6. 6 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2816 Неутрално

  Шолц ще диктува, Киро ще записва. Да служиш на Господарите е мръсна работа. В България хората ценят и пазят суверинитета повече от всичко. Киро е пътник.

  Judjuk
 7. 7 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 1158 Неутрално

  Все ми се струва че от обиколката на тези 5 балкански държави, ефекта ще е кръгла нула, като самия него.....

 8. 8 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Изявленията на Радев, че и на Йотова по темата Македония, в стил "ветото трябва да остане на всяка цена", ясно показаха, че ветото е самоцел, а не някакъв компромис по всигането му, както би следвало да бъде, ако България всъщност има някакви разумни искания и доводи.

  Това трябва ясно да се обясни на европейските ни партньори от малцината българи, които се осмеляват да кажат гласно, че царят е гол, т.е. ветото е идиотско.

  Като се има предвид и колко заети с темата "ветото трябва да остане" руските агенти Радев и Йотова, можем да предположим и откъде идва императива и защо.

 9. 9 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2531 Любопитно

  ""дипломатическа поанта" - каква "европейска перспектива" след като ТЕ(Шолц също) така и не са "прочели" съдържанието на българската история и искания, не са вникнали и разбрали същността на проблема на СМакедония, та ще се мъчи и пъчи за завършек някакъв? Това изкуствено "присъединяване" към ЕС, само и само да не би случайно Русия да изпревари влиянието, не прави добре нещата нито за съюза, нито за присъединяващите се. Примерът с България и Румъния ГО имат, но пак нито са го анализирали, нито са разбрали защо на Балканите нещата не са такива каквито трябва да бъдат. Нека се среща, Германия най-добре от всички в ЕС взима мъдри решения, може и да го осъзнаят всички.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 10. 10 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Да бе, големи усилия. Оня ден Оливер Вархейи говори пълни глупости - тук съм, вика, "И тъй като отново и отново се връщам, това означава, че все още няма решение, което много ни фрустрира. Все още очаквам подрепата на България...". Шолц и то ще очаква подкрепата на България, ма да каже нещо, напр. очаква ли се нещо и от РСМ. Хич не са в ред тези. Нямат нищо против кражбата на история, обаче са много против да сложим етикет шампОанско на някакво газирано вино или пък Коняк на някакво бренди. Какви са тези простотии и що не кажат, нормално ли беше ветото на Гърция, когато макетата се правеха на елини. Та в крайна сметка, нормално ли е хем да си елин, хем славянин, хем да те няма в никакъв договор от 7 век та до 19 век, в нито една була, в нито един писмен източник, а на всякъде, където се говори за българи, да твърдиш, че това било твоята нация. Какъв компромис искат тези и не схванаха ли, че такова нещо няма да стане, т.е. да ходят да се тръшкат при макетата, щом толку им се ще да ги приемат. Албанците отнасят плувката разбира се, обаче това не енаш проблем.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 11. 11 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 362 Неутрално

  Еее, нямат срам, сульо и пульо се изреждат да ни притискат. Макетата си имат договор от 2017, изпълнят ли го, веднага влизат! Колко време е председателството на Франция и тъпия Макрон, че да знам колко още ще ни тормозят?

 12. 12 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Но е интересно колко бързо в българското общество могат да се обърнат понятията наопаки и да се борави с някаква мантра, все едно тя е утвърден факт.

  Вече цялата политическа класа говори за ветото като нещо положително, а за вдигането му - като нещо отрицателно. При положение, че аргументи в полза на такова схващане или липсват изцяло, или поне са спорни. И при положение, че цивилизованата позиция на политическия елит би следвало да е различна от тази на шовинизираните лалджии по форумите, които отдавна са си казали, че просто искат ветото да стои там за отмъщение.

  Но политическия елит, все пак, би следвало да гледа на ветото като на средство, чрез което да се постигне някакъв компромис. Вместо това, в риториката на гнилите ни политици като Радев, Трифонов и Костадинов, идеята за компромис тотално отсъства; налага се единствено мантрата, че удържането на ветото е целта, сякаш то само по себе си е някакво постижение за българския народ. Безумно.

  Напомня ми за едно друго безумие, където цял един народ беше облъчен с мантрата, че утвърдена международно конвенция за защита на жените от домашно насилие, е нещо страшно, от което трябва да се пазим и спасяваме. "Ветото" е просто поредната серия от абсурдите в България, където хората вярват в какви ли не небивалици, примерно че да рекетираш съседна държава ти носи някакви ползи.

 13. 13 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 362 Неутрално

  А ок, до 30 Юни ще ни тормозят, още две седмици...Пфу! Киро, внимажай в картинката!

 14. 14 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Макетата си имат договор от 2017, изпълнят ли го, веднага влизат!
  —цитат от коментар 11 на blahblah


  Който договор по една случайност не си чел и хабер нямаш какво пише в него.

 15. 15 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  ..... В България хората ценят и пазят суверинитета повече от всичко......
  —цитат от коментар 6 на Judjuk


  Да, пазенето на суверенИтета е "отколешна" традиция. Напр. с "исихазъм" в цялото царство (дори и в двореца) - млади силни мъже да съзерцават пъпа си по цял ден, очаквайки "божествената светлина", докато навън османците безчинствали?
  Щяха ли да спят като пънове покрай плитката река до Черномен, като отсреща се виждали огньовете на османската войска?
  Щяха ли да имат за празник някаква си "дата", набедена за освобождаването от "робство" през 19 в.? Що за дебилизъм е да наричаш дедите си "роби", и да се гордееш с това?
  Може и проява на "суверенИтет" да пълниш законотворческата светая-светих -НС с недоучили гащници, и да се подиграваш на хората, че са си "губили" време в световно признати университети, вместо да пеят чалга?
  Да продължавам ли?

 16. 16 Профил на Infinitum
  Infinitum
  Рейтинг: 1546 Разстроено

  Ще доживея ли България и българите сами да си взимат решенията? Все някой друг иска нещо или ни казва какво е хубаво и какво е лошо за нас. Тези политици на сила ще ни превърнат в държава пълна с фанатизирани националисти.....

 17. 17 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 615 Неутрално

  До коментар [#12] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Да ти кажа Муньо, малоумен си. Какво отмъщение и за какво отмъщаваме на тези. Въпросът е риторичен.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 18. 18 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Що за дебилизъм е да наричаш дедите си "роби", и да се гордееш с това?
  —цитат от коментар 15 на pontius_glarus


  Колко много сме страдали през османското владичество е особено важно за кремълския наратив. Това е и причината наопаки на всякаква логика, уж националисти толкова неистово да държат на наратива за това какви големи роби сме били. А всъщност, руските войници като гледали покъщнината на средния българин, и се чудели кого и от какво са дошли да освобождават.

 19. 19 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  България и българите сами да си взимат решенията?
  —цитат от коментар 16 на infinitum


  Дано това се случва колкото си може по-рядко. Българите не са достатъчно интелигентни, за да вземат правилни решения.

 20. 20 Профил на Ray
  Ray
  Рейтинг: 360 Любопитно

  Реалната ситуация е такава, 50% от българите въобще не ги е грижа за Македония, 30% са за незабавното и приемане в ЕС, и има едни 20% патриотични ченгета окупирали всички български медии, които крещят от сутрин до вечер "Македония е наша"

 21. 21 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  ....Напомня ми за едно друго безумие, където цял един народ беше облъчен с мантрата, че утвърдена международно конвенция за защита на жените от домашно насилие, е нещо страшно, от което трябва да се пазим и спасяваме. "Ветото" е просто поредната серия от абсурдите в България, където хората вярват в какви ли не небивалици, примерно че да рекетираш съседна държава ти носи някакви ползи....
  —цитат от коментар 12 на Слава на Украйна Слави е капут


  Не безумие колега, а архидебилизъм!
  Прост народ, слаба държава, са казали мъдреците.
  Както и "петвековното робство", за което чужденците ни се чудят на акъла, включ. гърци и сърби.

 22. 22 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4134 Весело

  Ще го намери, ама някой друг път!

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 23. 23 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Какво отмъщение и за какво отмъщаваме на тези. .
  —цитат от коментар 17 на potrebitelll


  За това, че не ви бръснат за слива. Македонците винаги са се отнасяли с височайшо игнориране на българите. Което е нормално, след като доскоро македонците бяха много по-напред от българите, бидейки част от Югославия, която политически и културно бе много по-близо до Запада от най-верния паж на СССР - България. Българите се връщаха от Македония като невидели с грамофонни плочи и течни шоколади.

  Единственото, което македонците някога са искали, е да не им се месим във вътрешните работи. Тях иначе не ги интересуваме, и няма и защо - България е една безинтересна държава. Спомням си през 90-те, въпреки разпада на Югославия, въпреки по-големия ни мащаб, пак нашите музиканти ходиха да се учат от македонските как се прави етно или даже дарк уейв, в лицето на Анастасия и Мизар (които имат един и същи вокал, ако се не лъжа).

  Но по същото това време, когато Македония, за разлика от България, лансираше успешно продукти с международно качество в областта на културата, в България пък, под натиска на Божидар Димитров и Слави Трифонов, се заформи "културата" да наричаме македонците българи, да ги тормозим де що имаме възможност с това унизително за тях твърдение. И понеже те отричаха с цялото си сърце, вместо да уважат тази тяхна позиция, вместо да си дадат сметка, че етнос току-така не се губи, българите решиха да заложат на злобата и отмъщението, и ето ни сега 20-30 години по-късно, с измисленото, вредно за всички ни, позорно вето.

 24. 24 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  ..... и има едни 20% патриотични ченгета окупирали всички български медии, които крещят от сутрин до вечер "Македония е наша"
  —цитат от коментар 20 на Ray


  Забравил си да отбележищ, че в българските медии, включ. и в обществената БНТ други не допускат!

 25. 25 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3653 Неутрално

  Реалната ситуация е такава, 50% от българите въобще не ги е грижа за Македония, 30% са за незабавното и приемане в ЕС, и има едни 20% патриотични ченгета окупирали всички български медии, които крещят от сутрин до вечер "Македония е наша"
  —цитат от коментар 20 на Ray


  Реалната ситуация не е такава дори в "Дневник", който е на издръжка на АзБ и често тиражира ДВ.

  Еретик
 26. 26 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Реалната ситуация е такава, 50% от българите въобще не ги е грижа за Македония, 30% са за незабавното и приемане в ЕС, и има едни 20% патриотични ченгета окупирали всички български медии, които крещят от сутрин до вечер "Македония е наша"
  —цитат от коментар 20 на Ray


  Тази хипотеза би следвало да се изследва, между другото. Защото и според мен страхът от това, че даден политик би се сринал политически, ако направи крачки към премахване на ветото, е преекспониран от кръговете, които имат интерес ветото да стои.

  За съжаление, ПП са донякъде създадени чрез популизъм, и за тях дори и малка доза страх, че еди какво си може да им коства проценти, им вързва ръцете за някои смели решения.

 27. 27 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3653 Неутрално

  До коментар [#19] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  "Дано това се случва колкото си може по-рядко. Българите не са достатъчно интелигентни, за да вземат правилни решения."
  ===============
  Всеки коментар, придружен с пилешка глава, даказва това.
  Другаде биха те изтрили за антибългарски изказвания, но тук си уцелил посоката.

  Еретик
 28. 28 Профил на mwd00681360
  mwd00681360
  Рейтинг: 417 Неутрално

  Един анализатор по медиите беше написал нещо като ..."ветото е грешка, но още по-голяма грешка е вдигането му под външен натиск"...

 29. 29 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Реалната ситуация не е такава дори в "Дневник", който е на издръжка на АзБ и често тиражира ДВ
  —цитат от коментар 25 на Костадин Иванов


  Има огромен разлом между редакционната политика и идеите, които се лансират във форума, открай време. Накратко казано, отдавна тук е пълно с дебили.

 30. 30 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Изходът не е в София, в Скопие е, там трябва да третират българите така, както останалите националности в РСМ!

 31. 31 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#8] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Не,Стюпи!Ветото не е самоцел.Само при трайно решаване на ороблемите между Нас и Скопие може да има нормални взаимо изгоднинотношения.Оризнават миналото,ние признавсме настоящето.И всеки си гледа напред.Инапе,няма начим.За тива е ветото.То е полезно преди всипйо за Скопие.

 32. 32 Профил на Infinitum
  Infinitum
  Рейтинг: 1546 Весело

  Дано това се случва колкото си може по-рядко. Българите не са достатъчно интелигентни, за да вземат правилни решения.
  —цитат от коментар 19 на Слава на Украйна Слави е капут


  Да....ти определено си потвърждение на собственото си мнение....

 33. 33 Профил на mwd00681360
  mwd00681360
  Рейтинг: 417 Неутрално

  До коментар [#20] от "Ray":

  В изследване от миналата седмица в РСМ, 70% от населението е против правене на отстъпки българите!

 34. 34 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#17] от "potrebitelll":

  На Стюпи не се хващай.

 35. 35 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2074 Неутрално

  Аз не можем да разберем тея какво са се загрижили :)

  Що не ни оставят да си решим проблемите сами.

  Ние да не се бъркаме да решаваме спорове между Германия и Франция. :)

 36. 36 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Да....ти определено си потвърждение на собственото си мнение....
  —цитат от коментар 32 на infinitum


  Колкото и да ви се иска, за ваше съжаление много обективни фактори говорят точно обратното относно моят интелект.

  Но пък виж, интелектът на нашего брата целокупен Ганьо лъсва при споменаването само на няколко имена:

  Жорж Ганчев
  Яне Янев
  Волен Сидеров
  Николай Бареков
  Бойко Борисов
  Слави Трифонов

  В държава, в която изборите могат да печелят хора като Бойко Борисов или Слави Трифонов, на фона на хора като Христо Иванов, очевидно хората не са особено интелигентни в десижън-мейкинга си.

 37. 37 Профил на mwd00681360
  mwd00681360
  Рейтинг: 417 Неутрално

  "Дипломатическа поанта":
  Един "пекинез" се прави на "немска овчарка"!

 38. 38 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4134 Весело

  Само исторически факти (такива неща на смакедонските историчари са непонятни)&

  Как се заражда македонизмът?

  "Това, което днес е Република Северна Македония, влиза в състава на съседна нам държава- Сърбия, по-късно Кралство на сърби, хървати и словенци, това се случва след Балканската война. Когато България, Сърбия, Гърция и Черна гора започват заедно война срещу Османската империя, за да освободят поробените народи в европейската ѝ част през 1912 година, България и Сърбия подписват споразумение, че ще си разделят Македония. Македония има безспорна част, която отива за България, и спорна, която ще бъде решена с арбитража на руския цар. Войната приключва успешно за България, Османската империя губи, обаче се оказва, че Сърбия нарушава тази договорка и взима по-голямата част от Македония, Гърция взима егейската част на Македония и така се стига до Междусъюзническата война, която България губи. Македония попада в рамките на Сърбия и на Гърция. Гръцката част се обезбългарява, гонят се българите и на тяхно място по-късно ще се заселят голяма част от малоазийските гърци. Там такава македонизация няма. Няма създаден отделен народ, докато в Македония, която попада в рамките на Сърбия, по-късно Югославия, много дълго сръбската пропаганда твърди, че те са етнически сърби, които са забравили своя род. Въпреки много дълги години сръбска власт върху тези земи, въпреки изключително грозно обезбългаряване, горене на книги, читалища, църкви, училища- всичко, което носи някакъв намек за българщина, е рушено, сърбите са си дали сметка, че не могат да превърнат местните българи в сърби, но пък могат да подкрепят идеята, че те са отделен народ. Когато свършва Втората световна война, на комунистическа Югославия ѝ става ясно, че тя не може да проведе такава политика. Тогава едни конкретни хора създават македония език, македонска азбука и по заръка на Комунистическия интернационал с централа в Москва се създава нов народ. Всъщност целта е била да има няколко народа- македонски, шопски, добруджански, тракийски. В общи линии нищо да не остане от България- да бъдем разделени на малки републики. Това, за щастие, не се случва, но първата част- македонската нация, е създадена. 45 години тя съществува като част от Югославия. Целенасочено се прокарва политика, която много ясно разделя "ние" от "тях". Българите в пропагандата се изкарват "монголоиден народ", "азиатски народ", "татари", много различни на всяко едно ниво. Някои от най-гнусните обиди в културата на македонските българи са свързани именно с българите, за да се разграничим едни от други. Стига се до момента, в който, 90-те години, Македония става независима държава. Ние им помагаме страшно много, но тя отнякъде трябва да си създаде национална идентичност. Откъде могат да я вземат? От Сърбия не могат да крадат сръбски крале, царе и т.н. Могат да вземат древна история. Заради съвпадението на имената започват да взимат историята за Александър Македонски, за баща му, за древното македонско царство. Започват да взимат и средновековното българско царство на Самуил, Кирил и Методий, Климент Охридски. Хора, които са живели по тези земи, но в повечето описания ясно са заявили какви са. Никой не говори за македонски народ до 1944 година. Преди това никъде, в нито един официален документ, в нито една историография, в нито една книга не съществува такова нещо. Но днес съществува. Днес има македонска нация и видяхме от преброяването преди няколко месеца, че има хора, които се самоопределят като македонци, а не като българи. Чудесно, съществувате, но историята не може да се пренаписва..."

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 39. 39 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Аз не можем да разберем тея какво са се загрижили :)Що не ни оставят да си решим проблемите сами.Ние да не се бъркаме да решаваме спорове между Германия и Франция. :)
  —цитат от коментар 35 на realguru


  Защото споровете между Германия и Франция не спъват евроинтеграцията на едната от тях, нито постигането на по-голяма стабилност в региона им, умник.

  Очевидно е, че щом всички страни, освен Булгаристан, считат че Македония е изпълнила условията за започване на преговори, то проблемът е някъде в Булгаристан, не в Македония.

 40. 40 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4134 Неутрално

  Защо е толкова важен македонският въпрос за България?

  "Ще започна с малко черен хумор. Откъде идва понятието Македония? От "мъка". Всеки трети, живеещ в България българин, има някакъв род от Македония. Македонската емиграция тук стига до 600 000 души след войните и страшно много от днешните българи, включително и аз, имаме корени точно от Македония. Много кръв е пролята. Българите сме прекарали целия 19 и 20 век в политическа, икономическа, културна, църковна борба и резултатът е, че Македония в крайна сметка в по-голямата си част не влиза в българската държава. Това е една много голяма травма върху националното ни самочувствие. 45 години- по време на комунистическата диктатура, всички тези въжделения по Македония са нападани като "великобългарски шовинизъм", като национализъм, като нещо лошо. Българската комунистическа партия провежда дебългаризация на българите в рамките на България, което е безпрецедентно в световната история. За щастие комунизмът падна. Македония, в по-голямата си част, също вече е независима държава- изпълни се първата част от плана на комитите от ВМРО- ако не могат да я присъединят директно към България, тя да бъде автономна. И естествено Македония, която днес е една независима държава, от кого получи помощ първо? От България. Ние бяхме първата държава, която призна тази държава, за да я спаси от клане, каквото можеше да се случи, както стана в Косово, в Босна и Херцеговина, в Хърватия. Спасихме живота на десетки хиляди македонски българи. Продължихме да им помагаме- давахме им оръжие, когато там имаше гражданска война с албанците, подкрепяхме ги през цялото време, когато имаха нужда от нещо- при земетресения, при природни бедствия ние бяхме първите, които откликваха. И ще продължаваме да го правим, защото кръвта вода не става..."

  Георги Драганов

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 41. 41 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  ...Другаде биха те изтрили за антибългарски изказвания, но тук си уцелил посоката.
  —цитат от коментар 27 на Костадин Иванов


  Може би тонът, и формата не са най-добрите, но ще е добре по нашите земи да направим поне малко усилия да се видим и отстрани, с очите на нашите приятели, партньори, изобщо на другите европейци.
  А забравих, европейците са "меки китки, гейове", независимо че проява на висок статус на нашенците (и нашенките) е да работят при тях.

 42. 42 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 615 Неутрално

  До коментар [#23] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Ти действително си слабоумен. Значи, ние отмъщаваме, понеже македонците били ни гледали отвисоко, били много по-просветни в чалгата, пък ние сме се учили на чалга от тях, това в областта на културата било и било международен успех ... Пък ние сме се били бъркали във вътрешните им работи!? Какво, пречим им да правят чалга ли? Ама като искаш да лансираш тезата, че сме лоши и отмъстителни, недей да ни напомняш, че те са по-добри чалгари от нас. Озлобяваш ни още повече, т.е. не е конструктивно каквото правиш. Винаги съм подозирал, че си трол на ДПС, ама и с това украинско знаме и слогана под него, вече смятам, че си путински трол. То това не пречи и на ДПС-то де, т.е. подозрениьята ми се затвърждават.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 43. 43 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1254 Неутрално

  До коментар [#36] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  И комуникации е интелигентното на Иванов?
  Смешник назначил любовницата си за министър!

  Слава на Украйна! Слава на украинските герои!
 44. 44 Профил на .
  .
  Рейтинг: 2071 Неутрално

  До коментар [#23] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Всъщност Украйна и Макединия имат сходни психически и ментални проблеми, типични за страни тип "дърво без корен". Без собствена история, самобитност и нация те болезно и истерично се опитват да наложат едни фалшификации и ги поливат с "анти" някой , с омраза към други, с насилствено налагане език,култура и самобитност , промиване мозъци. Естествено има и репресия, и такива политики нямат място в ЕС.
  Защото всичко това рано или късно води до фашизъм, то реално е част от фашистката идеология. Национализма е друго , разликата му с фашизма е точно в омразата и терора към всичко инакомислищо , налагане с насилие идеология като чуството за величие и превъзходство и нетърпимост към другите нации.
  Това трябва да се санкционира от ЕС в зародиш. И в Македония, и в Украйна.

 45. 45 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Само исторически факти
  —цитат от коментар 38 на hamiltonf


  О, да. Точно е един пост ще изчерпаш "историческите факти" по проблема. Да не говорим, че напълно в стила на ганьовеца, даже не осъзнаваш, че е необходимо да посочиш източника на цитата. Тази конецпция е толкова непонятна за българина, иначе си мисли, че е много наясно с "историческите факти".

 46. 46 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  И комуникации е интелигентното на Иванов?Смешник назначил любовницата си за министър!
  —цитат от коментар 43 на Zizu


  Може ли поне за малко да се абстрахираш от долните пикаджийски лъжи? Едва ли. Без тях просто няма да имаш какво да кажеш.

 47. 47 Профил на fcv251055839
  fcv251055839
  Рейтинг: 833 Неутрално

  Тоя защо се бърка във вътрешните работи на България ?

 48. 48 Профил на Преkрояваме Парцалите
  Преkрояваме Парцалите
  Рейтинг: 389 Неутрално

  А до две седмици Кипо ще ли е 'премиер' още?

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . . . . . . . . .... 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. ......................................................................... 20-03-22 - Бойко Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван.............................. 21-03-23 - Кирил Петков: За мен е просто умопомрачаващо как може прокуратурата дори да не направи досъдебно производство заради изнесеното от Васил Божков...........................................................
 49. 49 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  [quote#23:"Слава на Украйна Слави е капут"][/quote]

  Добре казано!
  Чалгаджията има не малка заслуга за формирането на ненавист между българи и македонци чрез откровено просташки ТВ изяви и псевдопатриотична реторика. Винаги съм отричал тази въпиюща българска нужда да се подиграва с произхода на човек , да иска да променя имена , религия , етническо самосъзнание .
  Деградивно , антихуманно поведение!
  И за капак в последно време — вето на Македония , щото видите ли , крадяли ни историята….!
  То болшевитите ни откраднаха 30 години от живота , заедно с цялата пленена държава , и пак гласуват за тях . Какво друго може да се очаква от такъв народ?!

 50. 50 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Всъщност Украйна и Макединия имат сходни психически и ментални проблеми, типични за страни тип "дърво без корен".
  —цитат от коментар 44 на .


  Напълно съм съгласен с аналогията, но ни най-малко с терминологията. И в двата случая, страните-агресори, съответно Русия и България, изпитват панически страх, че съответните страни всъщност нямат абсолютно никаква нужда от тях. Затова е и агресията - кой с каквото може. Русия - с бомби и изнасилвания, България - с вето.

 51. 51 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2816 Неутрално

  "Да продължавам ли?"
  До коментар [#15] от "pontius_glarus":

  Няма нужда. Малка държава сме, били са ни, тормозили са ни, ограбвали са ни..... И винаги е имало тайфа продажници. Но да се навиждаш и надупваш на Господарите толкоз явно и безсрамно е отвратително.

  Judjuk
 52. 53 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Разстроено

  До коментар [#48] от "New":

  глист

 53. 54 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  македонците били ни гледали отвисоко, били много по-просветни в чалгата, пък ние сме се учили на чалга от тях, това в областта на културата било и било международен успех ...
  —цитат от коментар 42 на potrebitelll


  Преди да се изкажеш неподготвен, изслушай няколко песни на Анастасия, изгледай "Преди дъжда", чийто саундтрак са писали пак те... Не говори глупости.

  Всъщност, голяма част, а може би цялата част от екстремистките позиции на българина по темата се дължат именно на невежеството. Както в случая въпросният индивид нарича нещо, което не е чувал никога "чалга", така и българите като цяло са абсолютно невежи хем за историята по тези земи, хем за гледната точка на македонците.

 54. 55 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Разстроено

  До коментар [#23] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Всъщност Украйна и Макединия имат сходни психически и ментални проблеми
  —цитат от коментар 44 на .


  сажност им са губят малци Арчъре

 55. 56 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4364 Любопитно

  До коментар [#44] от ".":

  Русия май е осъдила двама британци на смърт....
  Ако е верно голям скандал ще излезе....

  Bukalemun
 56. 57 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3505 Неутрално

  Явно дипломацията не е силната страна на Шолц. "Оцапа" нещата с Вучич в Сърбия с искането на признаване на Косово като държава, след като Вучич беше готов да се съгласи със саннкциите срещу Русия заради членство в ЕС, сега ще "оправя" българо-македонските отношения.

 57. 58 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Разстроено

  До коментар [#43] от "Zizu":

  глист

 58. 59 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#33] от "mwd00681360":

  Ами,знапи извън ЕС за С.Македония.Какъв е проблема,каква е драмата??

 59. 60 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Разстроено

  До коментар [#40] от "hamiltonf":

  кажи как варви инфлуенцята?

 60. 61 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Разстроено

  Откъде идва понятието Македония? От "мъка"
  —цитат от коментар 40 на hamiltonf


  Железния светилник?

 61. 62 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  До 37:"mwd00681360"....": Един "пекинез" се прави на "немска овчарка"!..."

  Това ще можеш да го кажеш, когато в Германия се появят посреднически фирми, осигуряващи работа на образовани германки като гледачки на средностатистически българки.

 62. 63 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#61] от "К за Казачок":

  Пак ли Тайли??

 63. 64 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Разстроено

  Смешник назначил любовницата си за министър!
  —цитат от коментар 43 на Zizu


  пак ли си гледал Панорама?

 64. 65 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Добре казано!Чалгаджията има не малка заслуга за формирането на ненавист между българи и македонци чрез откровено просташки ТВ изяви и псевдопатриотична реторика
  —цитат от коментар 49 на strymski


  Славун беше най-масово популярния носител на тази грозна и, реално, просташка мантра на българите към македонците "вие сте българи". Какво ли друго може да измисли и следва един прост човек като него, всъщност. Благодарение на неговата пропаганда, тази на пръв поглед романтична история, бе вкарана в главите на масовия българин, който до този момент изобщо не знаеше за съществуването на такъв проблем между българи и македонци. Сега, въпреки, че пак е абсолютно невеж по темата, масовият българин си мисли, че знае "истината".

 65. 66 Профил на poitoucharante
  poitoucharante
  Рейтинг: 961 Любопитно

  До коментар [#20] от "Ray":

  На коя планета сте? О, ясно, това е за секретарките по посолствата, които превеждат българска преса, която шефовете им после представят като ,,представителна извадка за обшествено мнение...,,
  Елементарници.

 66. 67 Профил на .
  .
  Рейтинг: 2071 Неутрално

  До коментар [#50] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Явно не си у час, Македония има етнически проблем - албанското население след някоя година ще е мнозинство. Нищо чудно от Северна Македония да стане Северна Албания. "Македонската нация" и трябва македонизине на Пиринска Македония за да оцелее, и за това са тия изпълнения. И вместо да тръгнат по естествения и сигурен път за призваване българският си корен, те ревът да макенодизират българите. А това не е хич за подценяване, България не може да се дели на власи, турци, цигани , македонци и тн...

 67. 68 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 874 Неутрално

  Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски в интервю за македонското електронно издание "Призма" заяви, че ако българските искания влязат в преговорната рамка, това ще означава капитулация за (Северна) Македония и че ВМРО-ДПМНЕ ще гласува против в македонския парламент, ако такова предложение постъпи.

  "Казах и ще го повторя - това е равно на капитулация за Македония в дипломатически план. Това означава, че или се асимилирате, българизирате и ставате част от ЕС, или никога няма да бъдете част от ЕС. Ако има гласуване в парламента, ще гласуваме против," каза Мицкоски. По повод искането за вписването на българите в македонската конституция, Мицкоски подчерта, че за да бъде обсъдено, България трябва да даде гаранции, че това ще бъде последното искане и София повече няма да блокира Северна Македония, и ще отмени гласуваната в българския парламент Резолюция от 2019г.....
  https://news.bg/int-politics/hristian-mitskoski-da-se-priemat-balgarskite-iskaniya-tova-oznachava-kapitulatsiya.html

 68. 69 Профил на jpo021058111
  jpo021058111
  Рейтинг: 110 Неутрално

  Приемането на България в Шенген щеше да е ясен пример, че ни приемат за равни.
  Това сега са силови операции, които изострят защитното поведение.
  А и още не е късно за една тридневна операция, която ще направи Македония член на ЕС.

 69. 70 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  До 47:"fcv251055839"...Тоя защо се бърка във вътрешните работи на България ?..."

  заради развилнялата се банда рубладжии-идиоти, деклариращи се "патриоти" с руски знамена!

 70. 71 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  И естествено Македония, която днес е една независима държава, от кого получи помощ първо? От България. Ние бяхме първата държава, която призна тази държава, за да я спаси от клане, каквото можеше да се случи, както стана в Косово, в Босна и Херцеговина, в Хърватия. Спасихме живота на десетки хиляди македонски българи.
  —цитат от коментар 40 на hamiltonf


  Бахти и глупостите. Спасили ги били от клане.. Чунким сърбите баш тва, че Булгаристаня признал Македония щеше да ги спре...

  Да не говорим, че ако питаш днешните разпенени шовинисти, дето са "за" рекет-ветото, те определят безусловното признаване на независима Македония от страна на Желю Желев като грешка. Ако това нещо се бе случило днес, патриотарите щяха да обявят Желев за национален предател.

 71. 72 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  До коментар [#61] от "К за Казачок":

  Пак ли Тайли??
  —цитат от коментар 63 на wre501051215


  Jesus Christ Superstar (Ukulele version)
  https://www.youtube.com/watch?v=NCdB_-Rlnw4

  не ми е ного ясно у ДАНС ко си мислат

 72. 73 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4134 Весело

  До коментар [#60] от "К за Казачок":

  Плахо, пълзи насам...

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 73. 74 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  А и още не е късно за една тридневна операция, която ще направи Македония член на ЕС.
  —цитат от коментар 69 на jpo021058111


  Ето я всъщност малката мръсна тайна на Ганьовеца. Той е отраснал с насадилите му комплекси мантри за "трите морета". Величието според него се изразява единствено чрез завземането на територии и подчиняването им. Затова, не бива да се залъгвате нито за миг, че всъщност в мокрите мечти на българина, Македония бива превзета и анексирана. За това е цялата работа, колкото и Ганьо да отрича.

 74. 75 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  ...А забравих, европейците са "меки китки, гейове", независимо че проява на висок статус на нашенците (и нашенките) е да работят при тях....
  —цитат от коментар 41 на pontius_glarus


  Благодаря за минусите, не се сърдя. И все пак на каква работа са се цанили нашенките в Гърция, Германия, Австрия.

  Преди няколко дена в една патриотична ТВ един интелектуалец от Атака обвиняваше НХО-тата в обезлюдяването на страната. Може и да му е било неприятно, че нито един нашенец не е емигрирал към любимата му вторично подивялата россия.

 75. 76 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  щеше да е ясен пример, че ни приемат за равни
  —цитат от коментар 69 на jpo021058111


  на кво отгоре точно да ви примет за равни?

 76. 77 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3962 Неутрално

  "Дипломатическа поанта": Шолц търси днес в София изход от спора със Скопие..."

  ДНЕВНИК, не допущате ли, че Шолц може да идва и заради развилнелите се рубладжии в НС, и по булгаристан медии? (включ. и по обществената БНТ)

 77. 78 Профил на 146
  146
  Рейтинг: 81 Неутрално

  До коментар [#67] от ".":

  Повече глупости не съм чел. Не наложихме вето со искане да се обявите за македонци. Вие ни налагате вето да приемем, че сме българи. Вие се месите в нашите дела, а не ние във вашите.

 78. 79 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  Цитат:
  "Дипломатическа поанта": Шолц търси днес в София изход от спора със Скопие
  --------

  Не знам, не знам...„

  Според тукашната Жълтопаветна Теория за Жълтопаветност един от най-най-най-най-предопределящите признаци е наличието/липсата на коса.

  По този показател жълтопаветниците са единодушни, че Путин не ставал за нищо, т.к. бил нямал коса, макар за обективните люде косата на Байдън да е значително по-малко от косата на Путин.

  В този ред на мисли Шолц тръшка Путин и Байдън по липса на коса и съобразно тукашната Жълтопаветна Теория нищо няма да свърши ни в тзи случай, ни за Германия и ЕС по време на кацлерството си.

 79. 80 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  зарат Панорама и алфа?

 80. 81 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Явно не си у час, Македония има етнически проблем - албанското население след някоя година ще е мнозинство. Нищо чудно от Северна Македония да стане Северна Албания.
  —цитат от коментар 67 на .


  Това беше масовата дъвка за българите преди да се усетят, че имат срествата да уязвяват македонците по-болезнено от безобидните подигравки, че албанците ще ги превземат, щом не искат да са българи. Сега вече ветото е на дневен ред и тази мантра се позабрави.

 81. 82 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  или па зарат доцент Стойчо и професор Коларова???

 82. 83 Профил на Bye Biden
  Bye Biden
  Рейтинг: 1122 Весело

  На Немската икономика вече и е тесен ЕС и тръгна да се разширявя пазара.Чист нацизъм този път с невоенна но с икономичевка експанзия. Обаче дано в България се усетят и ги пуснат по пързалката

  #COVFEFE
 83. 84 Профил на .
  .
  Рейтинг: 2071 Неутрално

  До коментар [#44] от ".":Русия май е осъдила двама британци на смърт....Ако е верно голям скандал ще излезе....
  —цитат от коментар 56 на eti mehter


  В ДНР има смъртно наказание и там ги съдят. Сега много интересно как Англия, която де факто участва в конфликта ще обжалва присъдата.Сигурно ще ги помилват, или разменат, а честно казано трябва да ги гръмнат за да имат страх наемниците.
  https://img.novosti-n.org/upload/analitic/5916.jpg
  Николаев, Украйна, 17 януари 1946г. точно по същите обвинения.

 84. 85 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 615 Неутрално

  До коментар [#54] от "Слава на Украйна Слави е капут":

  Коя, мамка му, е тая Анастасия? И защо, мамка му, завиждам заради Анастасия, за която не бех и чувал, преди да ми я споменеш. Има ли още нещо, поради което да продължа да завиждам на макетата. Ако има, мола, сподели го, че вече се чудех как да аргументирам ветото. сега, за сега, ветото е заради Анастасия, която трябва да излезе по Евровизията и да рецитира Аз съм българче. Ако не го стори, Анастасия, ветото няма да падне. Обаче си запазвам правото на вето и ако реша и някой друг да рецитира. Можеш да ме цитираш от тук-насетне и да казваш, че това е официалната позиция на България.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 85. 86 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 323 Любопитно

  Този защо не отиде да агитира в Нидерландия да ни пуснат в Шенген. Вече над 5 години ни блокират, нищо че има решение на европарламента.
  Този защо не отиде до Вашингтон да им каже , че трябва да има реципрочност за визите на членовете на ЕС и тези на щатите ...

 86. 87 Профил на Bye Biden
  Bye Biden
  Рейтинг: 1122 Весело

  До коментар [#44] от ".":

  Украйна скоро ще се върнее при своите си, ма вероятността макетата да се върнат при Сърбия е голяма-въпреки че те се самонавиват да са потомци на гръцкоезичния Сандо Македонски

  #COVFEFE
 87. 88 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4331 Неутрално

  До коментар [#6] от "Judjuk":
  "Шолц ще диктува, Киро ще записва. Да служиш на Господарите е мръсна работа."

  Знаеш го от собствен опит , нали? Ако ти си свикнал някой да ти диктува , а ти само да записваш , не мисли , че и другите са като теб.

 88. 89 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 323 Любопитно

  До коментар [#78] от "146":

  Вие доброволно се редите за български пасоши... Щом над 100 хиляди от вас са получили български пасоши, значи трябва да ни впишете в конституцията си...
  Кое не ви е ясно

 89. 90 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1338 Гневно

  Това с посредниците сме го гледали десетилетия.......

 90. 91 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4331 Неутрално

  Ще го намери, ама някой друг път!
  —цитат от коментар 22 на hamiltonf


  Важно е заглавието да е провокационно и да възбужда дискусии.

 91. 92 Профил на Bye Biden
  Bye Biden
  Рейтинг: 1122 Неутрално

  Отново напомням : на Шолц му е все тая за РСМ - на него му трябва разлирение на пазар....След като предизивка скандал в Сърбия, където нареди на сърбите да признаят Косово, щото иначе нямало ЕС, сега Шолц идва в София. Тук ще нареди над подопечните васали веднага да клекнат пред балканските украинци - тъй наречените македонци. Иначе ще спре притока на стари ламарини (голфове) а лидъл и кауфланд ще продават на БГ аборигените токсичните храни и битова химия на тройни, а не както сега на двойни и тройни цени... Така запазва работни места в Герамания и техният стандарт няма да намалява рязко - както беше при нас 1988 - 1995

  #COVFEFE
 92. 93 Профил на Слава на Украйна Слави е капут
  Слава на Украйна Слави е капут
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Коя, мамка му, е тая Анастасия? И защо, мамка му, завиждам заради Анастасия, за която не бех и чувал, преди да ми я споменеш.
  —цитат от коментар 85 на potrebitelll


  "Анастасия" е група. Че не си чувал за нея, вече беше ясно и без да го казваш. За невежеството ти вече стана дума. Невежеството е в основата на много глупости, които човек мисли и прави.

 93. 94 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  До коментар [#89] от "001":

  де загубехме селотот?

 94. 95 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Търси под вола теле, решението е само на България и то няма да се промени
  освен ако няма политици продажници !!

 95. 96 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  Не знам, не знам...„
  —цитат от коментар 79 на Аскет


  нема ли чалъм да опожтим?

 96. 97 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 323 Неутрално

  Вчера Мицотакис им сложи срок 2033 година за завършване на преговорите на Западните балкани , а дали до тогава ще има ЕС не се знае. Все повече се говори за нова форма на членство за новоприетите.

 97. 98 Профил на К за Казачок
  К за Казачок
  Рейтинг: 24 Неутрално

  До коментар [#84] от ".":

  глист

 98. 99 Профил на Bye Biden
  Bye Biden
  Рейтинг: 1122 Весело

  До коментар [#97] от "001":

  Той точно затова сложи дата с 11 години напред -вероятността да нама ЕС е голяма

  #COVFEFE
 99. 100 Профил на 146
  146
  Рейтинг: 81 Неутрално

  До коментар [#89] от "001":
  Ако са взели паспорти, това не означава, че са българи. Имаше преброяване, 3500 се обявиха за българи. А вие кой си че да ни месите в конституцията.Какво не е ясно?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK