Мустафа Карадайъ: Предсрочните избори ще оправят сгрешения политически модел

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (24)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Z Z
  Z Z
  Рейтинг: 22 Весело

  Дано Радев пак сипе на Карадайъ

 2. 2 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2159 Гневно

  НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!
  Еднакво .... неприятни са!

 3. 3 Профил на Lee Gier
  Lee Gier
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  Щом ДПС квичат посоката е правилна!

  Нямам време за подлости - с много други неща съм зает.
 4. 4 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1305 Неутрално

  Ние сме млада демокрация.
  Вижте кога са основани партиите, които сега са в парламента:
  ДПС - 1990
  БСП - 1990 наследник на БКП
  ДСБ - 2004
  ГЕРБ - 2006
  Възраждане - 2014
  Да България - 2017
  ИТН - 2020
  ПП - 2022

  И само две партии са си сменяли лидерите:
  ДСБ - Костов, Кънев, Атанасов
  БСП - Виденов, Първанов, Станишев, Миков, Нинова

 5. 5 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3709 Неутрално

  Когато България се отърве от " токсичната" / корумпирана / етническа партия ще има огромен шанс да тръгне по нормален път на развитие.ДПС трябва да бъде изолирана от реалната власт у нас

 6. 6 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Мустафа Карадайъ да взема и да се гръмне!

  Комунистите са виновни! ⚪🔵🔴
 7. 7 Профил на bizarre_infit
  bizarre_infit
  Рейтинг: 382 Разстроено


  Г-н Карадайъ, вие сте една от многото безличности в българския политически пейзаж, които не могат да съществуват без господар, т.е. някой който да мисли вместо вас и най-вече да се страхувате от него. Такива като вас са лошия пример за успех, насаждан у младите- бъди послушен и не мисли за да прогресираш. Колкото по-скоро слезете от политическата сцена, толкова по-добре за България.

  Всеки го бива поне в едно нещо -ако и толкова не те бива, поне не пречи на другите.
 8. 8 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2159 Неутрално

  До коментар [#6] от "Крадливото ромче":

  Ще са много добър дует със североизточният пРезидент
  в това богоугодно за Отечеството начинание!!!

 9. 9 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 736 Неутрално

  С тази "партия" дори не трябва да се разговаря , камо ли да се преговаря!

 10. 10 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  Според мен, единствено партийката на Слави няма работа в Народното събрание.

 11. 11 Профил на paшucm
  paшucm
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  Предтавителите на Ердоган се точат да управляват.

 12. 12 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2150 Неутрално

  А дано, ама надали :)

 13. 13 Профил на chudomor
  chudomor
  Рейтинг: 856 Весело

  "Важно е какво ще се случи в парламента преди изборите"...
  Май само българската кокошка с умиление приема акъл от яйцата си...

  От идиоти отговор не чакам
 14. 14 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 706 Неутрално

  Да се внушава от мафията, че политическият модел е сгрешен, значи мафията вижда заплаха за себе си!!! Ето причини и следствие за състоянието на политическия модел в България: В Русия е приет закон за развитието на децата и младежта. Като цяло законът е подготвен, за да се гарантира единна държавна политика за възпитанието на децата и младежите в образователни организации, сдружения, движения, общности и клубове, както и за „изграждане на непрекъсната траектория за развитието им въз основа на ценностите на руското общество“. Такава политика имаше при Хитлер. Такава политика имаше и по времето на соцлагера. Например в България градацията беше чавдарчета, пионерчета, комсомолчета, комунистчета. Всички трябваше да бъдат организирано въвличани в комунистическата идеология. Tоталитарните системи на Хитлер и Путин са "абсолютно огледални една на друга". Методите на тоталитарната държава на Хитлер и тази на Путин са едни и същи – абсолютно превземане на властта, на всички нейни механизми, съдилищата, изпълнителната власт, законодателната власт, медиите. Нямаш алтернативни източници на справедливост". От гледна точка на светогледа днешна Русия отговаря на всички критерии за фашистка държава: култ към миналото, често илюзорно величие и култ към мъртвите, тъга по загуба на имперско величие, обида от „несправедливостта“ на историята, възглед, че външният свят е враждебно настроен, култ към един-единствен водач и вяра, че „справедливостта“ следва да бъде възстановена чрез война и завоюване на нови територии. Русия се управлява от фашистки режим, разполагащ с ядрени оръжия. Нищо не пречи на този режим да нарича „нацисти“ и „врагове“ всички, които не са съгласни с него, това консолидира подкрепа, а които не го подкрепят, трябва да бъдат наказани. Единствената разлика между фашизма и комунизма е, че при фашизма има частна собственост, а при комунизма не. Но с Указ 56 през 85-та комунизма в България се доближи до фашизма като се разреши частна собственост. Всички частни фирми, които стартираха тогава, бяха на хора от ДС или свързани като агенти на ДС. През ГЕРБ се овладяха всички публични власти от скритата, паралелна власт, създадена от ДС, политически прикрита зад контролираната от тях ДПС и за 32 години преход към демокрация установи монопол върху властта и икономиката. Всъщност, никога не е изпускала монопола.

 15. 15 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 706 Неутрално

  КОЙ създаде моделът, който този г н у с е н тип вижда заплашен? Как се създаде паралелната власт след 89-та? Като продължение на ДС от преди 89-а!! При перестройката на Горбачов ДС разбра накъде духа вятъра и употреби най-амбициозните и властлюбиви номенклатури на БКП в своя полза - издадоха Указ 56. Разрешиха се частни фирми. Всички бяха на ДС. Създадоха смесени външнотърговски дружества. Организираха се по правилата на мафията в строго йерархична структура с ясни роли и отговорности. Някои от подставените лица във външнотърговските дружества, които се взеха насериозно и заиграха собствена игра, получиха инфаркти. За дисциплинирането отговаряше Любен Гоцев. Когато прецениха, че момента е настъпил, жертваха Т Живков и се направиха демократи. Поставиха лесно българите на колене, защото методиката, с която властваха преди 89-та се оказа още по-полезна след 89-та., беше изградена върху "Бит и душевност на Българина" на Антон Страшимиров. Горбачов даде прекрасна възможност на ДС да даде старт на контролирана от тях демокрация, което е безспорен факт и до ден днешен. Стартираха с милиардите, изнесени от комунистическата върхушка (плавно трансформираща се в мафия) чрез т.нар. "външнотърговски дружества". Изборът им за "Големият шеф" се падна на Проклятието на България. А за "Големият шеф" на "икономиката" им избраха борчето Илия. Надяваха се, че като е борче, лесно ще бъде управляемо. Но когато борчето реши, окъпано в богатство, че е богоизбран да кара влака, му уредиха среща с оня на небето. Не беше единствен. След което изгря звездата на Ирина Кръстева. Заедно с основния идеолог на прехода, Димитър Иванов, избраха синчето и за бъдещият шеф на държавата. Убедеността им, че моделът, установен от тях, ще е вечен, и синчето неизбежно го очаква да бъде "Големият", идваше отново от Антон Страшимиров. Залагането върху картата за опазване на "етническият мир" е в основата на създаването на контролираното от тях ДПС и ролята на Доган като разпределител на порциите през обръчите от фирми. Българинът изпитва ужас от етнически проблеми. През Априлското въстание Българинът (особено по-заможните) масово е предавал революционерите и се е оправдавал пред султана, че и представа си нямал откъде се взели тези разбойници. Така през кръговата икономика паралелната власт подчини политиката в България. Създаваха си системни политически партии и такива, изпълняващи ролята на патерици, употребяваха ги и ги жертваха, след като си свършеха работата. Такава ще е и съдбата на ИТН. Шестица от тотото уцелиха, когато ЕНП реши да си направи партия сателит в България. Процесът на създаването и се финансираше през фондацията на ЕНП. Тогава паралелната власт, която преди това вкара предвидливо ДПС в европейския либерален алианс, лесно вкара едни големи пари във фондацията и така изгря звездата на банкянския тулуп. Сега отново е време разделно. Москва отново иска да ни освобождава!!!!

 16. 16 Профил на ivangabrovo
  ivangabrovo
  Рейтинг: 633 Неутрално

  До коментар [#5] от "bat_plamen":

  ДПС е всичко друго, но не и политическа партия, пък било то и етническа. Организацията експлоатира обособеността по етнически и религиозен признак на отделни райони в България. В стремежа си да задържи влиянието си в тези райони и да разшири границите им /последният пример - влизането на Пеевски като депутат от Търновско/, организацията прилага похвати познати от практиката на т. нар. мафия. Точно заради това е и доброто партньорство с другата организация, изградена на подобен принцип /известна като ГЕРБ/. Знам за редовни срещи по места на силните хора на ГЕРБ /нищо общо нямат с лицата за пред обществото/ с местните координатори на ДПС за разпределяне на парични потоци и изборни игри.

 17. 17 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Кучедрис.

 18. 18 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  На предишните "консултации" ДПС заявиха на Радев , че искат нови избори. Защо Радев иска отново да се среща с тях? Какво има да обсъждат още?
  Радев трябва да събере ДБ и БСП и да се разбере с тях на коя от двете формации да връчи мандата.

 19. 19 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 558 Неутрално

  "Сгрешеният политически модел" се дължи преди всичко на наличието на етническа партия, прикриваща се зад няколко купени "българи" в нея.

 20. 20 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 3958 Неутрално

  Щом ДПС квичат посоката е правилна!
  —цитат от коментар 3 на Lee Gier


  Ще бъде най-правилно,когато цялата мафиотска организация ДПС ,финансирана и командорена от Анкара и Москва, бъдат вкарани в затвора и забранена със закон..

  shlshlshlshl
 21. 21 Профил на Коалиция Газпром Гербидж Дпс Копейкин Славуца
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7588 Неутрално

  Ооо, значи Карадайъ вече знае и резултатите от изборите?

 23. 23 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3709 Неутрално

  До коментар [#9] от "pro_bono":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Точно така!ДПС е символ на корупцията, ориенталщината и шуро-баджанащината!

 24. 24 Профил на Associazione Calcio Milan
  Associazione Calcio Milan
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  До коментар [#23] от "bat_plamen":

  ДарАздадст баклава Мудтафста, за да Си имат Гарантирани гласове наесЕн

  Още от дете запали моето Сьрце винаги Ще бьдаВерен аз обичам ЦСКА.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK