Тестовете за наркотици често дават неверни резултати, обяви синдикатът на полицаите

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (65)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 2977 Весело

  Ти да видиш, какъв пробив, какво откритие и какъв катарзис.
  Значи можеше да вземате книжките на хората заради скапаните тестове, но чак сега надухте гайдата за тестовете..

  ДБ #ВЪРНЕТЕПАРИТЕБЕ 🇷🇺🚢🚶🤬
 2. 2 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1792 Весело

  хахаха, а като скубеха младежите по пътищата нямаше неверни резултати, нали?

  крайно време е простите куки, заплатени щедро с ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИ, да се превърнат в МИСТЪР ОФИСЪР!

 3. 3 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1408 Неутрално

  "Тестовете за наркотици често дават неверни резултати, обяви синдикатът на полицаите"

  И то най-вече, когато са правени на полицаи

 4. 4 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 604 Неутрално

  Не са на наркотици. На зелени рецепти са:)

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 5. 5 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Отдавна ставаше въпрос, че тези тестове хващат много неща не само конкретните наркотици, за които се изследва. Отдавна се говори и сме коментирали и необходимостта да се направи количествен критерий по който може да се разбере дали лицето което управлява е под влиянието на съответното вещество, защото както употребата на алкохол така и употребата на наркотици в тая страна (поне за момента) не е престъпление, но при употребата на алкохол наказанието е предвидено при определени количествени обективни критерии докато при наркотиците е без значение дали употребата им е била преди 3 минути или преди 3-5 дни.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 6. 6 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1279 Весело

  Затова е съдът, да оправя нещата - както при онзи младеж с фалшиво отрицателният тест ?!

  I Want To Believe
 7. 7 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 543 Неутрално

  Може ли едно обикновено хапче без рецепта да ни прати в ареста след полеви тест.
  4 юли 2021

  Екип на NOVA прави експеримент - 40 теста, закупени от онлайн сайт. За целта се използват лекарствени медикаменти, които се предлагат свободно от фармацевтите в аптеките без лекарско предписание и други, които са със зелена рецепта. Със скрита камера се вижда как в произволно избрани аптеки препоръчват обезболяващи, за които гарантират, че няма проблем с шофирането.


  Проблем няма, но тези лекарства, които масово се употребяват и предлагат от фармацевтите като обезболяващи, реагират на опиати при полевия тест. Прави се DrugCheck 3000 преди употребата на медикамент. При спазване на всички необходими процедури - тестът е отрицателен. Доказва го появата на всички чертички наркотични класове.

  Прави се втори тест, но вече след употребата на лекарство за главоболие, което е препоръчано в аптека. Повтаря се цялата процедура. Резултатът - тестът е положителен и реагира на опиати. Реагира така, защото в лекарството се съдържа кодеин. Съдържанието е в много малки дози от 8 до 20 мг в различните лекарствени продукти. Става ясно, че малката доза кодеин не пречи само от една таблетка тестът да реагира на опиати. В случая се използват само 8 мг, които се съдържат в едно хапче при разрешени до 60 мг на ден.
  В продължение на няколко дни екипът прави експерименти пред експерти и с тяхно участие. Пред фармацевт- доц. Калин Иванов, пред токсиколог- проф. Янко Илиев, психиатър –д-р Никола Марков и с участието на психиатъра д-р Цветеслава Гълъбова. Пробват се лекарства със съдържание на кодеин.

  „То е наркотичен аналгитик реално, но в много малко количество. Сега тук има и друг проблем, който не знам дали даже и проблем трябва да го наречем, но кодеинът се метаболизира в черния дроб частично до морфин, така че излиза положителна проба и за морфин, но това се случва. Дали това е морфин, дали е хероин от нелегалната дрога тестът не го одиференцира и поставя човека в условията на нарушител на закона“, смята психиатърът д-р Никола Марков.

  В нито една от листовките и характеристиките на тези обезболяващи със съдържание на кодеин не е посочено, че е забранено шофирането. Но и никъде не пише, че ако те спрат за проверка, тестът ще реагира на опиати, а това по Закона за движение по пътищата означава, че шофираш под въздействие на наркотици.

  Положителен резултат дава и употребата на други лекарства - тези, които се изписват със зелена рецепта-бензодиазепини. Статистиката сочи, че само психиатрите изписват такива рецепти на над 200 хиляди души в страната ни. В полевия тест има и такава графа.

  В присъствието на д-р Цветеслава Гълъбова се прави и такъв експеримент с една таблетка лекарство със зелена рецепта. Резултатът е положителен. Тестът реагира на бензодиазепини. А за да стане ясно може ли тестът едновременно да реагира на няколко вида наркотични вещества, се прави още един опит - познатият вече, лекарство със съдържание на кодеин. Резултатът отново е положителен, но този път тестът реагира на два вида наркотични вещества - бензодиазепини и опиати.

  „Без да го искаш, без да си извършил нищо… Просто лекувайки се, можеш да попаднеш в криминалните хроники, докато се разбере, че нямаш сестра. Веднъж хвърлено едно петно от такова естество, то много трудно се премахва. Все пак ние правихме тестове с медикаменти, регистрирани в България, които се употребяват съвсем легално. Няма как човек, който е болен да се чувства престъпник затова,че е болен“, коментира д-р Гълъбова.

  Всички експерти са на мнение, че трябва да се съберат компетентни специалисти и да набележат спешни и адекватни промени в Наредбата за DrugCheck 3000, защото в тази има много пробойни.

  Според статистиката за миналата година около 30% от пробите, които са извършени в последствие, кръвните проби са дали отрицателни резултати в сравнение с полевите тестове.

  „След като е заложено условие, че всичко това ще се случи. Освобождаване и т.н отпадане на санкциите след получаване на кръвна проба, тази кръвна проба трябва да излиза след няколко часа. Защото тя чисто технологично не е нещо особено“, смята д-р Цветеслава Гълъбова.

  „Бих препоръчал да се намери начин законодателно лаборатории, които имат капацитет да бъдат лицензирани за изследване на кръвни продукти“, допълва токсикологът проф.Янко Илиев.

  Същевременно от ВМА твърдят, че са отнесли въпроса за натовареността си до Главна дирекция на МВР, за да се търси решение на въпроса. И ние потърсихме за коментар по темата експерти от Главна дирекция на МВР. Такъв ни беше отказан от Пресцентъра, засега. Нашето проучване, базирано на многобройните опити, които направихме и статистиката показа , че всеки втори или трети шофьор в страната ни е потенциален престъпник. Защото шофира след употреба на обезболяващо или успокоителни, които реагират положително на наркотици при проверка от полицията. И ако това се случи, процедурата вече е ясна арест, обиск и докато не излезе кръвната проба пред обществото, водачът е "наркоман".

  https://dariknews.bg/novini/bylgariia/mozhe-li-edno-obiknoveno-hapche-bez-recepta-da-ni-prati-v-aresta-sled-polevi-test-video-2275899

 8. 8 Профил на qso461064126
  qso461064126
  Рейтинг: 8 Гневно

  Закона е написан малоумно.
  "След употреба на", трябва да бъде заменено с " Под въздействието на".
  Уикенда може да си пушил трева в Аместрадам, но във вторник ще светиш на теста и ще ти съсипят живота, въпреки че въздействието на тревата е преминало отдавна.
  С този текст в закона си вършеят на воля, малоумните ни полицай.

 9. 9 Профил на kosa
  kosa
  Рейтинг: 341 Любопитно

  "Тенев обяви пред "Нова телевизия", че тестовете, с които се проверяват полицаите, са същите, с които те проверяват и шофьорите, а те често давали неверни резултати."
  ......................................
  Сега ли разбраха ?!? Когато ти вземат книжката и ти конфискуват колата няма проблем , но сега когато им опря до заниците вече е голям проблем ?!?

 10. 10 Профил на Minch
  Minch
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Тъпото ченге нададе вой, когато взеха да хващат от неговата привилегирована каста. Преди, когато горяха плебеите, нямаше проблем. Затова ви ненавиждат хората.

 11. 11 Профил на Ivan Georgiev
  Ivan Georgiev
  Рейтинг: 420 Неутрално

  Ей ушевите разбраха... кат събираха пари и книжки за горното не им беше проблем ...

 12. 12 Профил на Batezuzi
  Batezuzi
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  Ама няма проблем. Просто полицаите трябва да взимат само лекарства след рецепта и това да се знае предварително. Тези лекарства едва ли се изписват постоянно, а ако трябва да се изписват постоянно значи някои хора не са на правилната длъжност, защото им липсва определен вид устойчивост или пък държавата не е помислила как да се разтоварва напрежението на служителите й.

 13. 13 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 961 Неутрално

  Тогава защо полицаите с охота слагаха белезници и арестуваха хората, и по неотложност тарашат жилището на нещастика с фалшив полеви нарко тест.
  Полицаите се имат за нещо повече от обикновен човек.
  УВОЛНЕНИЕ.
  Да се въведат годишни физически и психо тестове, както и редовно тестване за алкохол и наркотици, а началниците и на полиграф.
  МВР се превърна в ОПГ.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 14. 14 Профил на yda191111599
  yda191111599
  Рейтинг: 184 Неутрално

  Колко странно съвпадение, че се сетиха за това, чак когато взеха тях да ги тестват.

 15. 15 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 2977 Неутрално

  Колко странно съвпадение, че се сетиха за това, чак когато взеха тях да ги тестват.
  —цитат от коментар 14 на yda191111599


  Чиста случайност.
  Полицаите отдавна бяха решили да организират протести срещу тези тестове, водени единствено от алтруизъм и емпатия към шофьорите.

  ДБ #ВЪРНЕТЕПАРИТЕБЕ 🇷🇺🚢🚶🤬
 16. 16 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1792 Весело

  До коментар [#7] от "constatator":

  всеки втори българин е на болкоуспокояващи?

  хм, приличате на кука или на пациент на копейкин.

 17. 17 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  ама разбира се.
  Полция ти чист, теста фаща амфетите в афтомобилът, дето ги разкарват от дилър на дилър по време на дежурства.
  НЕ Е ЧЕСНО.

 18. 18 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4082 Неутрално

  Баси "гениите", чак сега разбрали, че 200-300 лекалства можели да докарат положитена проба, след като това го повтаряме от поне три години, че и листовки снимахме...

  Едно от последните изпълнения, може би и последното, на един човек, един от най-великите в цялата човешка история, въобще: https://www.youtube.com/watch?v=rxxHvW0oNpU&ab_channel=Olympics
 19. 19 Профил на qqv391093118
  qqv391093118
  Рейтинг: 2778 Неутрално

  Да си припомним ли кой водеше кампаниите за създаване на дрегер, който да "хваща" наркотици?

 20. 20 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1993 Неутрално

  Така ли? А при обикновените хора са 100% верни а?

 21. 21 Профил на Луд Общественик
  Луд Общественик
  Рейтинг: 837 Весело

  ХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

  Удавете ги в сигнали: https://grajdanite.bg/home
 22. 22 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1688 Неутрално

  Какво да очакваш от т.н. синдикат - много ясно, че когато се провервват полицаи, не само за наркотици, но и за всичко друго, апаратурата прави ( големи) грешки. Това важи и за големите началници, за НСО най-вече и за всички други много важни служби.
  Друго е, когато се проверява редовия данъкоплатец, но това е отделна тема.

 23. 23 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Ама трябваше да почнат да ги тестват, за да подвият опашки и да признаят.

 24. 24 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 821 Неутрално

  Значи,когато тест на полицай се окаже положителен - дава грешки.Когато е на обикновен човек - няма грешка,вътре си.
  Мамини гугутки,сладки.

 25. 25 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1407 Любопитно

  Аз разбирам справедливия гняв на форума, но това че тестовете не са верни се знае от 20 и кусур години.
  Нвма как шофьор с 3 промила алкохол да се хваща, той ще е умрял при такова количество или в кома някаква.
  Айде пак сме изненадани.

 26. 26 Профил на ЕвроатлантизЪмЪ на Тиквата е като Мирът на Путлер
  ЕвроатлантизЪмЪ на Тиквата е като Мирът на Путлер
  Рейтинг: 843 Неутрално

  ЪЪЪ? Ама нали ползвате същите тестове и за гражданите бе ?????????????!?

  ГЕРБавите защо толкова много искат да има избори ???!? Христо Иванов ви каза какво е логично в такъв случай - прави се план по приоритети, ама смислени неща - бюджет, съдебна реформа, нов ВСС, планът за възстановяване - мнозинството за това избира председател и почват нещата да се правят с ЯСНА времева рамка----------- Какво по-ясно от това бе ГЕРБави - ето ТОВА е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА позиция и действия - НЕ ГО РАЗБИРАТЕ НАЛИ - не, не го разбирате естествено щото за вас "евроатлантическо" означава кражби на фондове и схемички с Путлер ---------------- и друго - ТИКВО - ЗАЩО БЕНЗИНЪТ НЕ Е ВЕЧЕ ЛЕВЧЕ ?!? .............................Защо ГЕРБ спряха премахването на МОЧА бе "евроатлантик"?!?
 27. 27 Профил на Sandokan
  Sandokan
  Рейтинг: 363 Неутрално

  Трябва да се установи кой е препоръчал и внесъл въпросните тестове, които явно не са удачни и да му се разпори задника. Обикновените полицаи, които правят тестовете на улицата нямат никаква вина.

 28. 28 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 722 Неутрално

  Моля ви да спрем тая неумислица с тестването на полицаите за субстанции. Колкото и да не галя Меверето, служителите на реда освен със сополанквоци се занимават и с опасни хора. Всеки от тях отговоря със способносите си за живота и на колегите си. В тоя ред на мисли вярвам, че те сами имат много по-голям стимул да посочат негодните за служба, отколкото който и да е от началниците им. Нека не ги правим на маймуни с допълнителни проформени упражнения. Работата им е напрегната така или иначе.

  Видимо е че тестовете, които се ползват в момента “светват” за щяло и нещяло. Като ги проверявах последно струваха 60 долара парчето. В МВР има и по-наложителни харчове.
  Редно е и да се актуализират тестовете на КАТ - вече имаше първите случаи на осъдили държавата за грешно позитивен…

 29. 29 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Изключителна новина! Страхотни заключения. Нашата полиция е спокойна, надрусана и ни пази. На късмет го караме, да знаете.

 30. 30 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#28] от "dwr30648311":

  Че от къде на къде да не ги тестват? Един приятел дето дори работата му не е свързана с шофиране ги тестват всеки ден. Политика на фирмата. Аз искам да знам, че тия които прилагат закона и глобяват и следят за спазването му го спазват от своя страна. Още повече след последните издънки тия месеци. Дринк енд драйв услуги, чадъри, пияни блъскат коли и разни служителки с вид на магистралки.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 31. 31 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1590 Неутрално

  До коментар [#16] от "хм":

  На практика всеки (поне 90%) от хората сме взимали някога хапче за главоболие, което типично съдържа парацетамол и кодеин. И говоря за евтин препарат без рецепта. Досега не съм се замислял че ако ме спрат ще се окажа наркоман
  щото миналия месец май взех такова.

 32. 32 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1590 Неутрално

  До коментар [#28] от "dwr30648311":

  А не, не, много държа ако ще взимат добри пари като на запад, полицайте да се държат като на запад. Всекидневни тестове (правилните, очевидно сегашните са твърде чувствителни) и КАМЕРА навсякъде. Без запис от камера няма надница!!!

 33. 33 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1546 Весело

  пхахах виж ти новина - мильовците така се били затествали един друг, че чак са се притеснили за резултатите хахах... аре по-полека, да бяхме паднАли от небето - да не беше ясно, че некой льольо се опитва да врътне неква далаверка с некви тестове в тарапаната

 34. 34 Профил на gorodetski
  gorodetski
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Поредното доказателство полицаите каква долна измет са! Години наред вземат книжките неправомерно на хората, заради тези фалшиви тестове, но видиш ли, когато почнаха тях да ги тестват, се размрънкаха до небесата.
  Най-гнусното и долно и продажно племе са полицаите и това е поредното доказателство за това.

 35. 35 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 722 Неутрално

  До коментар [#30] от "bludniq_sin":

  Ми най-малкото, че завалиите от МВР-то нямат пари за автомобили, ще ползват коли на лизинг. Това докато трошат стотици хиляди (от бюджета) за тестове, дето показват какво точно?
  Може да си друсна, може и да си пафкал една цигара преди две седмици. Може да си негоден за служба или са си пил хапчета за кръвно снощи…
  Апропо, Кой прибира комисоната? ;)

 36. 36 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 849 Неутрално

  До коментар [#28] от "dwr30648311":

  Това само милиционер може да го напише.

  Слава Україні!
 37. 37 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  ХАХАХХАХА...
  —цитат от коментар 21 на Луд Общественик


  +++
  Тестването е ДОБЪР ПОВОД от синдиката на полицаите да поискат ПОРЕДНОТО увеличение на заплатите им. Все пак въздържанието трябва да се възнагради...

 38. 38 Профил на Kostadin Kolarov
  Kostadin Kolarov
  Рейтинг: 144 Неутрално

  Да им имаме проблемите с тестовете.

 39. 39 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2719 Неутрално

  Добре, но тези лекарства се отпускат с рецепти. Да покажат рецепта и ако е налице съставка, която се съдържа в лекарството да не им търсят отговорност.
  В противен случай няма оправдание.

 40. 40 Профил на mwd00681360
  mwd00681360
  Рейтинг: 441 Неутрално

  Интересно как ще реагират полицаите, ако ги задължат да дават урина или кръв всеки шест месеца. Там грешките са рядкост, а при съмнение тестта се повтаря.

 41. 41 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 1608 Весело

  Нее, това няма нищо общо с това, че напоследък често хващат дрогирани полицаи. Те и рушвети не вземат.

  Евроатлантида
 42. 42 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 2084 Неутрално

  А как разбраха че са неверни резултатите, кръвна проба ли им взеха? И ако са им взели кръвна проба, как излезе резултатът за няколко дни, а на обикновените хора отнема месеци?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 43. 43 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 1608 Весело

  Интересно как ще реагират полицаите, ако ги задължат да дават урина или кръв всеки шест месеца. Там грешките са рядкост, а при съмнение тестта се повтаря.
  —цитат от коментар 40 на mwd00681360


  недей така, ако ги ограничиш да пият и да друсат без протекции ще напуснат половината!

  Евроатлантида
 44. 44 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 722 Неутрално

  До коментар [#32] от "m17":

  Нямам нищо против. Даже ми допада идеята на Андрьо Иянг всички полицай да са сини колани по BJJ.
  Но да се върнем за комент в реалността. Полицията не може да си позволи коли, ще взима на лизинг. Устройството за тестове струва 3 евра. Самите съшо не са евтини.

 45. 45 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5244 Любопитно

  С'я първо - полицаите НЕ са най - болната част от народа. Да не се оправдават с лекарства! И второ - рашко нали направи реформа в меверето - 98%. За тая реформа асен-ча подари на меверето десетки милиони с актуализирания бюджет. Защо не е поръчал и купил читави тестове?!?! Къде и за какво отидоха милионите?

 46. 46 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1793 Неутрално

  Жива да не бях.Това се говори от 5 години.Смениха едни тестове с други и пак има фалшиви плюсове.Ама сега като те са на пангара се сетиха.

 47. 47 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 732 Гневно

  Тоя наглец оставаше и да каже, че неверните данни преобладаващо са от тествани полицаи, депм!

 48. 48 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 1590 Неутрално

  До коментар [#44] от "dwr30648311":

  Глупости, България има най-много полицай на глава от населението в целия ЕС. И докато пред 6'то районно седи полицай в будката да им пази служения паркинг, никой не може да ме убеди че няма нужда от сериони съкращения. Вие представяте ли си - кеца цял ден един човек (понякога се събират няколко да си говорят) да пази паркинга с 10тина патрулки и им вдига бариерата. И тоя човек се води първа категория щото му е опасна работата, взима добавки за облекло, за работа на празници, ДМС, ще се пенсионира на 40 с висока пенсия!!!

 49. 49 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 1511 Неутрално

  И какво е решението?

 50. 50 Профил на siralex
  siralex
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А за "провинилия" се дали ще има моментално отписване от регистрация на патрула, задържане за 24 часа и останалите награди от джакпота, както за обикновения гражданин?

 51. 51 Профил на Умен и красив но не умнокрасив
  Умен и красив но не умнокрасив
  Рейтинг: 763 Неутрално

  Що така се получи, пичове? До вчера тестовете си бяха съвсем наред, като обявявахте всеки втори тестван за наркоман?

  No Pain No Gain
 52. 52 Профил на Sandokan
  Sandokan
  Рейтинг: 363 Неутрално

  До коментар [#40] от "mwd00681360":

  Кръв или урина на 6 месеца е по-удачно от тази порнография с тестовете, които показват каквото си искат. И да се поръчат по-достоверни тестове.

 53. 53 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1793 Неутрално

  Проблемът е ,че веднага след този тест те задържат,изкъртват ти номерата на колата ,идват у вас и ти изтарашват къщичката ,защото са длъжни да намерят и другите наркотици и те съсипват-теб и семейството ти.След като излезе,че тестът е бил грешен ти казват-извинявай ,това ни е работата.Сега когато това тръгна срещу тях какво ще правят.

 54. 54 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3250 Неутрално

  Взеха да тестват милиционерите и изведнАж се оказа, че тестерите не били за свят ??!?!?!

  А ЗАЩО СЕ КАЗВА ЧАК СЕГА?

  Какво правят тези тестери тогава в полицаите, след като не ставали за нищо?

  Наясно ли са родните милиционери, колко дела ще тръгнат сега, след това изказване? Колко наркомани ще си наемат адвокати, колко присъди ще паднат и колко обещетения ще бъдат платени?

  А уволнение и съд за началниците на милиоционерите КОГА?

 55. 55 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3250 Неутрално

  Значи,когато тест на полицай се окаже положителен - дава грешки.Когато е на обикновен човек - няма грешка,вътре си.Мамини гугутки,сладки.
  —цитат от коментар 24 на kwy38371721


  Нарича се полицейщина. А полицейщината в България е на мода, заради пълната липса на контрол и мотото на полицаите "ние сме над Закона". Гражданите са изолирани от справедливост със завързани и скъпи процедури, през които без адвокат нямаш шанс. А адвоката струва няколко хиляди. Правосъдие само за богати.

 56. 56 Профил на gsh47306343
  gsh47306343
  Рейтинг: 258 Неутрално

  До коментар [#1] от "The Polite Moose":

  Наглост и двуличие. Нашата полиция в действие. Без коментар

 57. 57 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3250 Неутрално

  До коментар [#44] от "dwr30648311":Глупости, България има най-много полицай на глава от населението в целия ЕС. И докато пред 6'то районно седи полицай в будката да им пази служения паркинг, никой не може да ме убеди че няма нужда от сериони съкращения. Вие представяте ли си - кеца цял ден един човек (понякога се събират няколко да си говорят) да пази паркинга с 10тина патрулки и им вдига бариерата. И тоя човек се води първа категория щото му е опасна работата, взима добавки за облекло, за работа на празници, ДМС, ще се пенсионира на 40 с висока пенсия!!!
  —цитат от коментар 48 на m17


  Търтеите на България. Прости, нагли, агресивни, безнаказано нарушаващи Закона, с връзки и привилегии.

  Суверенът е виновен, че още ги търпи!
  Една голяма метла и ефективни присъди трябват.

 58. 58 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Хайде сега мильовците като сите "обикновени" гражданя, които заковаха с тези "тестове" и съдиха (има откази от ченгета за направа на кръвни тестове, с които човек да се оневини) да Фърлят палките, пищовите, да връщуват заплатите и 1а категория труд да се нулира , а и да връщат заплатите.

  Чакаха и надодаха вой когато и на тях им опря, затова хората не ви обичат и презират куки ниедни.

 59. 59 Профил на cxn421127689
  cxn421127689
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Ти да видиш, какъв пробив, какво откритие и какъв катарзис. Значи можеше да вземате книжките на хората заради скапаните тестове, но чак сега надухте гайдата за тестовете..
  —цитат от коментар 1 на The Polite Moose


  Разликата е,че всеки шофьор може да даде кръвна проба, с която да докаже, че не е използвал наркотици, докато подобно нещо не е предвидено при тестовете на полицаите.

 60. 60 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7572 Неутрално

  Значи, като допря до полицаите, почнаха да стават неверни.

 61. 61 Профил на paшucm
  paшucm
  Рейтинг: 443 Неутрално

  За гражданите тестовете дават верен резултат, но замилиционерите-не, защото те са извънземни.

 62. 62 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2190 Неутрално

  Значи когато тормозят гражданите и им разсипват живота, тестовете са ОК! Ама когато стана въпрос тях да ги тестват били фалшиви! Не знам другаде посвета да има макар и леко подобна милиция на нашата!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 63. 63 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 337 Неутрално

  А бе,защо всичко в България е през гъз?!Нима не можеше да организират и лицензират първо лаборатории за анализ на кръв и урина за наркотици,които да могат да обработват бързо резултатите след обжалван полеви тест,пък после да почнат да прилагат тази Наредба?!Ама-на,давай на юруш,спирай,лапай клечката и после екшън с белезници,свалени номера,тараш в къщи и посочване с пръст "наркозависим"....

 64. 64 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1261 Неутрално

  След като започнаха да тестват полицайте ли се разбра това? Сега ще чакаме да чуем за стачка на милиционерите с искане за повишаване на заплатите. Толкова са ''прозрачни'', че повече няма накъде.

 65. 65 Профил на dggm
  dggm
  Рейтинг: 523 Гневно

  Законите не ги приемат милиционерите, а народните избранници. Като търсите виновните, погледнете в огледалото и сред най-близките си. Наодът е мърша и утайка, такива са и избранниците му, такива са и законите им.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK