"Дневник" търси репортер с ресор "Образование"

null

© Дневник

nullКритиките срещу журналистиката - повече или по-малко основателни, не спират. Въпреки това надеждната информация на добрите стари качествени медии се оказа незаменима в епохата на фалшивите новини и непроверени, но пък заразно разпространяващи се в социалните мрежи, твърдения.


Читателите се нуждаят от бърза, точна, проверена и детайлна информация, а работа за редакционните екипи има денонощно.


Сега "Дневник" търси репортер, който е готов да пише по една от най-важните теми за обществото - образованието. Човек, който умее да открива новини, да ги проверява съвестно, да задава въпроси и търси отговори, да разказва прецизно и интересно.
От бъдещия член на редакционния екип се очаква да уважава фактите, да е любопитен, наблюдателен, добре осведомен и да се ориентира бързо. Трябва да пише грамотно и да се подготвя за всяко събитие, което ще отразява, независимо дали изглежда голямо или незначително.


Ако има тези качества, ще се присъедини към екип не само на професионалисти, но и на добри колеги, в който постоянно да се усъвършенства.


Общи изисквания към кандидатите:

  • да могат да създават или редактират текст до кратко и ясно съдържаниe
  • да пишат на книжовен български език
  • английският език е задължителен, а всеки друг се оценява като предимство
  • интересът към заснемане на видео и фоторепортажи е предимство
Можете да кандидатствате, като изпратите CV и мотивационно писмо на адрес [email protected] до 21 декември 2022 г. Редакцията ще се свърже само с одобрените кандидати за интервю.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK