Държавата иска система за проследяване на вносните храни

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (15)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 2276 Неутрално

  Проблемът не е във вносните хранителни стоки. А в картелите за масови български продукти- олио, млечни продукти, някои видове месо.

 2. 2 Профил на gari
  gari
  Рейтинг: 12 Неутрално

  Какво е това животно "нетна цена"? Има ли дефиниция за това нещо и как се изчислява? И колко време ще отнеме на фирмата да изчисли нетни цени на всяка марка кофичка кисело мляко или всеки килограм сирене?

 3. 3 Профил на famousandco
  famousandco
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  И всички търговци ще спрат да купуват от родните производители. Ще продават само чужди стоки, на които никой не може да проследи производствената цена. Доставната цена винаги може да се нагласи правилно, а за големите вериги ще е най-лесно, защото имат клонове в цяла Европа. Потърпевши ще са българските производители и потребители. Честито!

 4. 4 Профил на zakkwild
  zakkwild
  Рейтинг: 284 Неутрално

  И точно колко висока цена ПЛАТИХА българските производители? Поредното недоразумение “ министър”.

 5. 5 Профил на redguy
  redguy
  Рейтинг: 962 Неутрално

  Не знам каква цена са платили българските зърнопроизводители, заради украинската пшеница, но знам, че са милионери всичките.

 6. 6 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1880 Неутрално

  глупости на ангро.

  поредната държавна простотия, незнайно защо наречена "система".

 7. 7 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1961 Любопитно

  На територията няма как да има нищо национално..., включително и бизнес. Някъде към 2050 последните ще се замислят за хлопване на вратата и гасене на лампата...

  https://www.vbox7.com/play:187a8c12bd
 8. 8 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  Златната Лаборатория и Таки-Маки спечелиха още едно дело в съда:
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10161433364546189

  Отменено е пробите от пратки, съдържащи плодове и зеленчуци с произход Турция, взети на границата, да се изпращат за лабораторни изпитвания в Централна лаборатория за химични изпитвания и контрол /ЦЛХИК/ към БАБХ.

 9. 9 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 9374 Неутрално

  "...Държавата иска система за проследяване на вносните храни..." Защо? Няма ли местни храни вече, които впрочем също трябва да се следят?

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 10. 10 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 3146 Разстроено

  За съжаление на 3-ти април сутринта
  ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕНО!!!

 11. 11 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Четири основни свободи в ЕС. Свободно движение на хора, стоки, услуги и капитали.
  Свободата на движение на стоките в ЕС се изразява в премахването на всички ограничения в предлагането на стоки на територията на ЕС. Тази свобода се прилага за всички стоки произхождащи от държава - членка, както и за стоки произхождащи трета страна, но намиращи се в свободно обръщение в някоя държава - членка. Недопустимите ограничения пред това свободно движение на стоки са два вида - тарифни - мита или такси с равностоен на мито ефект и количествени ограничения и всякакви други мерки, имащи подобен ефект: квоти, разлики в техническите изисквания, норми относно опаковки, етикети и........
  ДФЕС( договорът за функционирането на ЕС) забранява всички количествени ограничения и мерки с равностоен ефект спрямо движението на стоките между държавите - членки.
  Апропо, водата за напояване в селското стопанство в Румъния е безплатна.

 12. 12 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5384 Гневно

  Тоя комуняга ли е държавата :((((((((((((((

 13. 13 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5384 Гневно

  "Да, ние сме солидарна с Украйна държава, но цената, която платиха България и българските земеделски производители, е изключително висока"

  Безобразие :(((((((((( Украинците проливат кръчта си, а тия ненаядените били платили :((((((((((

 14. 14 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1576 Неутрално

  Защо вместо това да не се помисли за дългосрочна програма за ефективно земеделие и животновъдство. България с нейните климатични условия тр1бва да е залята от храни. Както е било преди 9-ти. А зърнарите имат достатъчно печалби , за да не получават субсидии.

 15. 15 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 2974 Неутрално

  Държавата си има система. Някои които са назначени не могат да четата ., Превърнали са се на следователи и заляха прокуратурата с глупости . Защото не знаят какво да работят.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK