Премиерът Гълъб Донев рекламира работата в държавната администрация пред студенти

Премиерът Гълъб Донев рекламира работата в държавната администрация пред студенти

© Правителствена информационна пресслужбаДоброто управление е невъзможно без добра администрация, без компетентни, безпристрастни и мотивирани държавни служители, каза служебният министър-председателят Гълъб Донев пред студенти и преподаватели по време на традиционната среща на специалност "Публична администрация" във Философския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски".


Според премиера работата за държавата е несравнима с всяка друга работа, защото може и да не носи високо заплащане, но предлага шанс за всеки, който намира смисъл в това да служиш на хората. Премиерът Гълъб Донев подчерта, че държавните служители не трябва да бъдат възприемани като "слуги" на политиците, изпълнители на техни прищевки или дежурни изкупителни жертви за неуспехите им.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK