Как синдикатите планират протеста си

Как синдикатите планират протеста си

© Подкрепа


Синдикатите КНСБ и "Подкрепа" вчера съобщиха, че днес - 19 септември, ще доведат в София "хиляди работници" от въгледобивния сектор, включващи членове на заетите в комплекса "Марица Изток", Националната федерация на енергетиците към КНСБ, Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ, СМФ - КТ "Подкрепа", Федерация "Енергетика" към КТ "Подкрепа". Насловът на шествието по централните софийски улици е "За ясно и сигурно енергийно бъдеще на България!".


Шествието ще започне в 11:30 часа от площад "Св. Александър Невски", ще премине по ул. "Оборище", ул. "Г. С. Раковски", бул. "Цар Освободител", бул. "Княз Александър Дондуков".


Протестният митинг ще започне в 12 часа в участъка между сградите на Народното събрание и Министерския съвет на бул. "Княз Александър Дондуков" 1, информират двата синдиката.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK