Бареков: Ще оглавя гражданско общество срещу развилнялата се пасмина от провинцията

Николай Бареков в монолог срещу протестиращите: "И не желая такива хора да идват тука на моя територия и да ми пречат аз да работя."

© Красимир Юскеселиев

Николай Бареков в монолог срещу протестиращите: "И не желая такива хора да идват тука на моя територия и да ми пречат аз да работя."Изборът ни за рубриката "Цитат на деня" днес:

"Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини да се омита още днес от столицата, където сме дошли пак казвам да си изкавмаме хляба, защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим - можем да режем гуми, може да палим трактори. Аз не желая някакви разюздани селяни наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба. "


Това заявява в ефира на ТВ7 Николай Бареков тази сутрин по време на рубриката си в сутрешния блок "Гореща точка". Видео с шокиращото му изказване беше разпространено в късния следобед в социалните мрежи (вижте клипа надолу). От него не става ясно кое е провокирало Бареков за над едноминутните му заплахи и обиди, но се вижда, че е в разговор с водещата на "Бодилник".


Ето и останалата част от монолога му, започнал с горния цитат:
"...Извинявай, но аз съм на 40 години. Вчера и трите телевизии бяха пуснали репортерки по 20 години, които за съжаление и с извинение към тях, те не знаеха за какво става въпрос - радваха се за това, че някакви хора им дават интервюта и въртяха опашки, но аз съм на 40 и съм 20 тука от 20 години вече в София и искам да си изкарвам хляба.


И не желая такива хора да идват тука на моя територия и да ми пречат аз да работя. Аз да не съм отишъл например в техните села да си паркирам отпред колата пред тракторите и да стачкувам. Побъзикаха се, спориха, караха се с Борисов, искаха да оставки. Айде да се прибират и да работят. Защото тая държава е на това дередже, защото не работят хората.


Ами като нямат работа (на реплика на водещата, че сега нямат работа - бел.ред.) да отидат да си режат сланината и винцето върху вестника и да ядат. Нали това е забавлението по селски в България, така се възрприема."Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK