Цитат на деня: Възложили сме на БАН да ни развият материал "Добросъседство с Македония"

Бойко Борисов

© Юлия Лазарова

Бойко БорисовВъзложили сме на БАН по точката "Добросъседство с Македония" да ни развият един материал - какво да разбираме, когато отиваме да се гласуваме в Брюксел, и да се изказваме с президента и другите длъжностни лица – да имаме това, което БАН ни е подготвил като материал.


Това каза днес в Министерския съвет министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".


Ректорите на Софийския университет и новият директор на БАН са поканени да присъстват на всяка среща на Министерския съвет, за да оказват помощ при решенията, допълни премиерът.


Ректори на университети и председателят на БАН присъстваха на началото на днешното заседание на Министерския съвет, уточнява "Фокус". На него е прието предложение за допълнение на решение 328 на Министерския съвет от 25 април 2012 г. за одобряване на списък с тематичните цели, които да бъдат включени в договора на партньорство на Република България за периода 2014 - 2020 г., и списък с програми и водещо ведомство за разработване на всяка една програма.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK