Цитат на деня: Бареков е новият Жорж Ганчев и ще завърши като него

Волен Сидеров

© Велко Ангелов, Капитал

Волен СидеровТази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лв., за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже: "Бареков препълни зала".


Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров описа в Пазарджик партията на бившия телевизионен водещ Николай Бареков "България без цензура".


Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него, каза Сидеров, цитиран от партийния пресцентър.
Лидерът на "Атака" призова на дебат основните кандидати за евроизборите, включително извънпарламентарните партии:


Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват откъде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания", каза Сидеров, според когото върху "България без цензура" всъщност имало голяма цензура на паричните потоци.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK