Цитатите на годината, реколта 2014

Кадър след консултациите при президента Росен Плевнелиев в края на юни за банковата и политическа криза в страната.

© Юлия Лазарова

Кадър след консултациите при президента Росен Плевнелиев в края на юни за банковата и политическа криза в страната.В поредната година на предсрочни парламентарни избори темите на политиците варираха от личностни закачки до коментари за фалита на КТБ, спирането на "Южен поток", оставката на правителството на БСП и ДПС, оглавено от Пламен Орешарски... Продължиха цветните изказвания на Мариана Георгиева, която като спортен министър, на моменти засенчваше лидерите на ДПС и на ГЕРБ Лютви Местан и Бойко Борисов. 

"Дневник" подбра без претенции за изчерпателност цитатите на 2014 г.:

Министърът на спорта Мариана Георгиева в кабинета "Орешарски"

© Георги Кожухаров

Министърът на спорта Мариана Георгиева в кабинета "Орешарски"


Мариана Георгиева - в позитивни пластове, дозирана, но с блясък


"Не съм толкова променлива, нито толкова експанзивна. Експанзивна съм в друг план - на вземане на курсове."
Спортният министър Мариана Георгиева в кабинета "Орешарски" описва черти от своя характер на първата си пресконференция за 2014 г.


"Когато в края на миналата година Гришо се възкачи на върха на изпитанията в Стокхолм, ние изразихме възторга си с 20 хил. лева награда и със 100 хил. лева за подготовка. Те са незначителна част, но все пак са част."
Коментира реакциите след твърдението си, че принос за успехите на Григор Димитров в тениса има и работата в синхрон между държавата и федерацията по тенис.
"Аз не съм си позволявала да си приписвам заслуги, мои, на министерството или на държавата, защото аз съм само личностно проявление на държавата, на властта, за успеха на Григор Димитров."
Пак по темата, че си е приписала успехите на тенисиста.


"Апелирам госпожа министърът на спорта (Мариана Георгиева) - нека по-простичко да говори към спортистите, нека по-простичко да говори към хората, които да я разберат каква е стратегията в близките три-пет години. Аз досега не съм я разбрал. Не искам да критикувам."
Председателят на Професионалната футболна лига Валентин Михов при среща с ръководството на волейболната федерация.


"Първо нека говорим в позитивни пластове - 88 нации участваха на олимпиадата в Сочи, 26 са с медали, в този смисъл нашето участие не е провал."
В отговор на въпрос за представянето на българските спортисти на олимпиадата в Сочи.


"Графиката - това е един междинен продукт между математика и IT технологии. Ако това не е доказателство на моята теза... Не виждам в какво повече трябва да бъда обвинявана и да бъда извеждана в полето на нечия емоция, защото смятам, че и законодателите и управленците в кабинета "Орешарски" нямаме право на емоция, а трябва да бъдем фактологични, точни, изчерпателни и отговорни. А коя емоция как се среща с информацията и с каква резистентност я отклонява, това не е моя отговорност."
Показвайки лист с графика на него, тогавашният спортен министър отказва да се извини на депутати от ГЕРБ, с които влезе в задочен спор за разходите за спортна инфраструктура при предишното и сегашното правителство.


"Сутринта слушах по Би Ти Ви спортната министърка и просто все едно бях на театър, толкова ми беше интересно. Трябва по-често да говори, ще я слушам винаги, защото ми е страшно симпатична, толкова хубаво говори, че е действително голямо удоволствие."
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, още докато е само депутат, коментира интервю на министър Мариана Георгиева за направени инвестиции на кабинета "Орешарски" в спортни площадки и политиката на правителството в областта на спорта.


"Моля ви много мъжки да слушате и онова, което ви взривява, защото то мен не ме взривява, но мен ме притиска и затова е луфтът в разбирателството ни." 
Георгиева на среща с представители на ЦСКА за решаване на проблемите с ползваната от тях спортна база. 


"Блясъкът трябва да е ехо от моето управление." 
Мариана Георгиева малко преди Пламен Орешарски да подаде оставката на правителството.


Бойко Борисов тази година стана премиер за втори път, след като кабинетът "Орешарски" подаде оставка и се проведоха втори поредни предсрочни парламентарни избори.

© Дневник

Бойко Борисов тази година стана премиер за втори път, след като кабинетът "Орешарски" подаде оставка и се проведоха втори поредни предсрочни парламентарни избори.


Висок, умен, красив... Нострадамус... Бойко Борисов


"Не само в Банкя, в хижи, вкъщи, на Луната, под земята, в метрото, в банята, в тоалетната ми, не съм се срещал с Първанов."
Бойко Борисов като опозиционер за публикация във вестник "Галерия", който твърди, че разполага със запис на разговор от дома на Борисов, в който той и предишният президент Георги Първанов, а сега - лидер на АБВ, договарят сваляне на кабинета и бъдещо съвместно управление.


"ГЕРБ няма медии. Един "Фейсбук" си имам само."
Бойко Борисов в опозиция.


"Чух, че говорят за висок, умен, красив... И освен за мен, за друг не се сетих, но с мен не са говорили..."
Лидерът на ГЕРБ на въпрос дали очаква друг депутат от групата му  да напусне и да се обвърже по някакъв начин с партията на Николай Бареков, както направи Красимир Стефанов, който се премести в партията на Николай Бареков "България без цензура".


"Ако има и депутати на Луната и за там ще се кандидатира Станишев, за да избяга. Ако е лидер, ако носи отговорност, трябва да е премиер, нали сега той е мандатоносител."
Борисов коментира решението на БСП председателят на партията Сергей Станишев да оглави кандидатската листа на социалистите за евроизборите, които се проведоха през май.


"Аз съм човек, който обича да прави хората щастливи, доволни, да им е удобно. Като млад обичах да се бия, да раздавам шамари, но с бой нищо не се постига." 
Борисов в отговор защо е решил да подкрепи ДПС за въвеждането на кръгчета и квадратчета в новата бюлетина с преференциално гласуване.


"Те са страшни хора, силни смели, красиви чаровни - и Местан, и Станишев и цензурираните."
Преди евроизборите за опонентите си.


"Снощи чух Станишев да казва, че няма да достави на ГЕРБ удоволствието да подаде оставка като лидер на социалистите. Ама аз не искам да подава оставка. Искам и се моля да остане. Искам и се моля да останеш, Серж, и да не си отидеш. Докато си начело на БСП, спокоен съм за ГЕРБ."
Лидерът на ГЕРБ на първата си официална пресконференция след изборите за европейски депутати на 25 май коментира тогавашният лидер на левицата Станишев, който беше и водач на листата на партията.


"Лесно може да се провери с колко пари живея, данъчната ми декларацията е публична, проверяван съм няколко пъти. Освен това, знаете, седя си в къщата в Банкя, не мърдам, не ходя по ресторанти. Нямам много харчове."
Борисов отговаря по Би Ти Ви на зрителски въпрос как се живее на месец с 300 лева и колко са неговите доходи.


"Вече се сбъднаха всичките ми най-черни предсказания за държавата. Страхувам се да не ми излезе един прякор - Нострадамус." 
Борисов в кулоарите на парламента след консултациите за предсрочните парламентарни избори. След края на разговорите Борисов предложи  държавата да вземе заем от 5-6 милиарда лева от Международния валутен фонд (МВФ), с които "да се подпрат бордът и банките". 


"Цяла Европа иска да стане "Южен поток" по европейските правила. Никой в Брюксел не знае проблемите на "Южен поток". Аз отидох с една карта на газовите коридори и на всичките - на Меркел, на Дейвид, на Оланд - слагам на масата и чертая, показвам. И тогава става безпощадно ясно всичко. Червените чертички са руските газови коридори, които пътуват от Азербайджан през Украйна, през Северна Европа. Ето как двете трасета, които изместиха "Набуко", заобикалят България."
Борисов по проблемите, свързани със спирането на газопровода "Южен поток" от страна на Русия.


Цитатите на годината, реколта 2014

© Велко Ангелов, Капитал


Спящи клетки, феи с тролове и малко задкулисие


"Щом скопската гробница прилича на гробницата на Тутанкамон, значи е била негова, а той е бил македонец."
Така историкът проф. Божидар Димитров коментира съобщението на македонски археолози, че са открили гробница на турски бей в Скопие, която приличала на гробницата на Тутанкамон.


"Аз като един състоятелен човек, пътувайки непрекъснато по страната, виждайки тази въпиюща бедност - не се чувствам комфортно, не се чувствам добре, не мога да спя...Има моменти, в които и плача...Говоря с богатите хора - помолиха ме да кажа така по-богатите българи, с които се срещам, предай на българското общество, че и богатите плачат в днешна България. Богат човек не може да бъде щастлив, когато около него има бедност." 
Бившият тв водещ Николай Бареков на 25 януари създава от движението "България без цензура", а коментарът му е два дни по-късно при представянето на новата формация в ТВ7.

"Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат. Мога да бъда еврокомисар и без тези избори. Нямам намерение да бягам след изборите и да предавам партията в този момент."

Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира слуховете, че следващата му цел е да стане еврокомисар. Станишев мнократно заявяше, че няма да стане евродепутат, а в крайна сметка пое поста, подаде оставка като председател на социалистическата партия, и не стана еврокомисар.


"Най-големият ни проблем, е че политиците в моята страна си мислят, че са всемогъщи и недосегаеми. Това рано или късно ще се промени. Кризата ускорява този процес на промени. Политическата система в България много скоро ще се промени." 
Банкерът Цветан Василев в интервю за германския вестник "Ханделсблат". Това е изказване преди фалита на банката му КТБ и спора му с депутата от Делян Пеевски. В момента Василев е разследван и се укрива в Сърбия. Същевременно свързвания с него политически проект "България без цензура" постепенно се разпада в края на годината.


"Г-н Цветанов често молеше за срещи с мен в неговия кабинет, а и извън него. Срещали сме се по време на неговия мандат на всякакви места. Молбата му - ще го кажа в прав текст, бе да осъществявам чадър в моите медии над няколко престъпни босове, с които той и Станимир Флоров били близки." 
Делян Пеевски, депутат от ДПС, отговаря на въпрос на агенция "Пик" срещал ли се е с Цветан Цветанов по времето, в което той беше министър на вътрешните работи, къде и по какви поводи.


"Митът за задкулисието на българската политика е толкова верен колкото митът за медийния монопол на г-н Пеевски." 
Лидерът на ДПС Лютви Местан по времето на съвместното управление с БСП.


"Ние искаме Делян Пеевски да влезе в Европейския парламент. Ние искаме Стара Европа да види Делян Пеевски." 
Лидерът на младежката организация на ДПС Илхан Кючюк при представянето на предпочитаните кандидати за евродепутати. Пеевски успя да спечели мандат, но в нощта на изборите той се отказа да поеме поста и по-късно през годината отново стана депутат в българския парламент.


"Отправих силна препоръка, няма да използвам по-краен израз, той да се раздели с медиите си, ако иска да разчита на продължаваща политическа кариера в ДПС. Струва ми се, че препоръката, повтарям няма да използвам по-силна дума, е чута и научих от вестниците, че той вече не е собственик и на вестници". 
Лидерът на ДПС на пресконференция, на която се опита да отхвърли обвиненията, че Делян Пеевски е медиен монополист. 


Цитатите на годината, реколта 2014

© Цветелина Николаева


"Престанете да ми обяснявате за опорните точки. Вие ги четете, аз ги пиша."
Татяна Буруджиева като депутат в предходния парламент репликира зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева, която я обвини, че защитава политическото статукво и се аргументира, като следва опорните точки на партията си.


"Малко съм остаряла за фея, че да дирижирам троловете. Нямам нищо общо."
Евродепутатът от БСП Илияна Йотова отговоря дали тя "дирижира червените тролове" в интернет - платените потребители, които коментират във форумите на медии и в социални мрежи, следвайки опроните точки и защитавайки партията и управляващите.  


"Моника е майка на четири деца, две от тях малки, едното от които сега е болно. По цял ден си стои вкъщи и няма време и желание да се занимава с политика. Как да управлява държава?"
Сергей Станишев в отговор на въпрос дали съпругата му Моника Станишева управлява държавата, когато все още БСП беше мандатоносител.


"Искам пред цяла България да кажа на съпругата ми, че я обичам, че сме до нея, че винаги може да разчита на моя подкрепа независимо от всякакви клевети".
Това обяви пред репортерските микрофони Станишев, помолен да коментира проверките на съпругата му Моника Станишева.


"С БСП имаме много различия и основното нещо, което дразни и нас, и тях, е митът, че ДПС преяде с власт. Много често ни го казват – публично, през медиите. Няма нито един факт за това!"
Депутатът от ДПС Йордан Цонев за изказания на политици от БСП, които обясняват провала на Орешарски с преяждането с власт на ДПС.


Шумно, жизнено и мултикултурно, но няма кофражисти

"Желана булка сме в момента - търсят ни отвсякъде, и понеже не сме се определили, имаме един бонус".

Николай Бареков на въпрос кое европейско семейство ще припознае партията му.


"Така е при нас - винаги шумно, жизнено. Весело е, емоции има -  такъв е характерът на народното представителство в 42-то Народно събрание."
Михаил Миков като председател на предходното Народно събрание към влизащия в пленарната зала министър-председател Пламен Орешарски, посрещнат от дясната страна на залата със скандирания "Оставка" и с ръкопляскания от лявата.


"Сега простирам. Бях във Варна и гледах по телевизията акцията в тая банка. Ако имах пари и влогове, да се интересувам ще фалира или не КТБ, ама аз нямам. Да му мислят милионерите! Вълнува ме повече прогнозата за времето, отколкото Сотир Цацаров. Дъжд, дъжд, сякаш потоп ще има в София, няма да има лято тая година. Не може да ми изсъхне прането."
Бившият главен прокурор Никола Филчев за събитията около КТБ.


"Опитите ДПС да бъде изолирано от властта са опасни, освен че представляват дефинитивно отрицание на мултикултурната демокрация."
Лютви Местан в отговор на въпрос как приема призивите ДПС "да си почине" малко от участието си във властта.


"Не можем да поставяме условия. И преди това беше трик за вдигане на нашия електорат, ако мога да се изразя така на шега. Реално не би трябвало да се поставят персонални условия, защото спасението на България не зависи от различни персони, а от обединението около идеи и политики. Нормално е, след като ГЕРБ са първа политическа сила, да искат да излъчат техния лидер за премиер. Така че това не е проблем за нас."
Лидерът на СДС Божидар Лукарски отговаря на въпроса дали Реформаторският блок ще продължи да изисква Бойко Борисов да не е премиер, а Цветан Цветанов - министър, като условие да подкрепи управление на ГЕРБ. Изказването беше в нощта на предсрочните избори и доведе до сътресения в коалицията.


"Истината за това тефтерче никога няма да бъде разбрана. Тези, които разглеждаха тефтерите изпълняваха политическа задача. Тефтерите бяха черно и бордо. Комисията в предишния парламент, която похарчи 50 хил. лв. до какъв извод стига? Те не се занимаваха с тефтерчето, в което има единственото име, което е изцяло изписано - Д. Пеевски. В тефтерчето е поместен отговорът на въпроса кой кой е. Аз много се учудвам, че приятелите ми в ДПС мълчат за възхода на ДПС. За това, че Пеевски направи така, че ДПС да се чете Делян, Павел и Сава". 
Депутатът от ГЕРБ и бивш председател на комисията по досиетата Методи Андреев.


"Моите инициали са Цв. Цв.  ЦЦ не знам кой го твърди."
Цветан Цветанов на въпроса дали се припознава в инициалите ЦЦ в тефтерчето на бившия шеф на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.


"Ние от Реформаторския блок от трибуната поискахме оставката на председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Владимир Писанчев, защото не можахме да разберем дали в България има спящи клетки на радикален ислям, но разбрахме, че има друга спяща клетка и тя се казва ДАНС". 
Депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов след закритото заседание на Народното събрание, където Реформаторите са поискали оставката на Писанчев.


"Ако Микеланджело беше покровител или меценат на Леонардо да Винчи, сигурно щяха да бъдат бояджии в Неапол. Слава Богу, те са имали зад гърба си Медичи и Борджии." 
Депутатът от Патриотичния фронт Слави Бинев на пресконференция, на която над един час се опитваше да защити избора си за председател на парламентарната комисия по култура и медии. Малко по-късно Бинев подаде оставка като шеф на комисията.


"Нека ние тук в България се караме на русофоби и русофили. Загубихме цяло едно поколение заварчици и кофражисти. Нищо не градим в тази държава. Ще си живеем със сменяне на плочките, на водопроводите, енергийна ефективност. Въобще чака ни едно страхотно бъдеще, икономически растеж." 
Депутатът от БСП и бивш министър на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев на брифинг в парламента във връзка с изявлението на руския президент Владимир Путин за проекта "Южен поток".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (30)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Титани на изказа. Да се чудиш кой да предпочетеш. И това е пример за обществото ...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 2. 2 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 794 Неутрално

  [quote#1:"ПАВЛА - SorryLol"]Титани на изказа. [/quote]
  Обаче ги наказахме здраво. Сега вместо в "Бентли"-та, ще се возят в AUDI A8L

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 3. 3 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1289 Неутрално

  Наша ГОРДОСТ. Това са първите ни екземпляри в държавицата. Да не беше на наш гръб, да се посмее човек. ЖАЛКИ, много ЖАЛКИ.

 4. 4 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  "Фолклор" на Управленци! От "екзактност" до откровена глупост и простотия. Страшно е, че Тия управляват България

 5. 5 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2196 Весело

  Георгиева е водеща,слаба конкуренция има.

 6. 6 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Като си помисля, че всяка една сричка от тези шантавии

  са платени от данъците не са ми никак забавни. Предпочитам

  скечовете на господарите , комиците, актьорската вечер - и са професионалисти и си струва да си платиш да ги гледаш на живо щом са безплатни по тв.

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 7. 7 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 861 Весело

  Естествено преобладават Бочевите бисери.

 8. 8 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  "Блясъкът трябва да е ехо от моето управление."

  Яно ! /за кабинета Орешарски става дума/

 9. 9 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 648 Весело

  Искрено се смях на онзи "висок, умен и красив... Нострадамус" - този е НЕчовек направо!
  АХАХАХАХХАХАХАХАХААХХАА

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 10. 10 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1343 Весело

  [quote#0:"статията"]
  "Желана булка сме в момента - търсят ни отвсякъде, и понеже не сме се определили, имаме един бонус".
  Николай Бареков на въпрос [/quote]
  Мина се без блага ракия,или както се пееше на една циганска сватба: Ракията изляна,булката .....

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 11. 11 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 594 Весело

  На първи поглед заглавието ми изглеждаше така:Циганите на годината,реколта 2014г.

 12. 12 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8452 Неутрално

  "Блясъкът трябва да е ехо от моето управление."
  Ехо беше!

 13. 13 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3264 Весело

  Първата тройка: Георгиева, Местан и Боце ,но не мога да определя кой е по, по , най.... и тримата са за тиквен медал.

 14. 14 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 395 Неутрално

  "Митът за задкулисието на българската политика е толкова верен колкото митът за медийния монопол на г-н Пеевски."
  Лидерът на ДПС Лютви Местан по времето на съвместното управление с БСП.
  "Отправих силна препоръка, няма да използвам по-краен израз, той да се раздели с медиите си, ако иска да разчита на продължаваща политическа кариера в ДПС. Струва ми се, че препоръката, повтарям няма да използвам по-силна дума, е чута и научих от вестниците, че той вече не е собственик и на вестници".
  Лидерът на ДПС на пресконференция, на която се опита да отхвърли обвиненията, че Делян Пеевски е медиен монополист.
  Коментарът е излишен.

 15. 15 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1245 Неутрално

  Ни да се смееш,
  ни да плачеш.

 16. 16 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1921 Неутрално

  После що ги осмиваме в комикси? Ми щото заслужават...

 17. 17 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 1398 Неутрално

  Казана дума хвърлен камък - смях, ама през сълзи!

  Някой от тези сякаш са издържали кастинга за клоуни!
  Едни са в миналото - Марианчето синтаксиса!
  Други все още подскачат по сцената - баречето си гони опашката!

 18. 18 Профил на todorus
  todorus
  Рейтинг: 274 Весело

  Бисерите на Мариана Георгиева са несравними!

 19. 19 Профил на SStan
  SStan
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Смях през сълзи! Щеше да е смешно, ако не е трагично!

 20. 20 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Марианка на полянка засенчва дори ББ, а обикновено той е обичайният победител в такава класация.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 21. 21 Профил на Калибър
  Калибър
  Рейтинг: 1170 Разстроено

  Тия конкурират кандидат-студентските бисери...
  Само, че не е за смях.

  Индикирам и калибрирам...за конкурс Мистър Магаре от 240 номинации.
 22. 22 Профил на tonio26
  tonio26
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Марианчето кърти!!!Много е зле

 23. 23 Профил на sapundzieva
  sapundzieva
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Като гледам, Борисов успешно се е записал с доста свои словоизлияния, които са се превърнали в бисери.

 24. 24 Профил на Криси Маринов
  Криси Маринов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  хубаво беше че се появиха нови политически субекти, лошо е че в края на годината бяха изпазарувани от банкя

 25. 25 Профил на pavaroti
  pavaroti
  Рейтинг: 207 Неутрално

  Лошото е, че не политиците ни са за смях, а ние, щото ги търпим!

 26. 26 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1341 Весело

  Богата реколта.

  Свобода за Надежда Савченко!
 27. 27 Профил на Bramasole
  Bramasole
  Рейтинг: 3675 Неутрално

  Както се разбра, все пак някъде между Банкя, на Луната или под Земята Борисов се е срещал с Гоце, щом АБВ се оказа коалиционен партньор в правителството.
  Като се смеем, четейки цитатите, ние се надсмиваме над самите нас - щом сме позволили подобни личности да са фактори в обществения ни живот...

  "Човек не се дави, като падне във водата, а като остане там” - Едуин Луис Коул
 28. 28 Профил на Cherrie
  Cherrie
  Рейтинг: 1021 Весело

  Боцко е номер едно.
  Имаше една култова негова реплика:
  "Аржентина натовска държава"...и още една
  "Камерите са ми по - скъпи от хората"

  Всеки път,в който отговоря на Norman Granz и Hawaii постовете ми се изтриват светкавично,дори да е късно следобяд,доста често и през почивните дни. Изводи? :D
 29. 29 Профил на Tru Soulja
  Tru Soulja
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Г-н Цветанов често молеше за срещи с мен в неговия кабинет, а и извън него. Срещали сме се по време на неговия мандат на всякакви места. Молбата му - ще го кажа в прав текст, бе да осъществявам чадър в моите медии над няколко престъпни босове, с които той и Станимир Флоров били близки."
  Делян Пеевски, депутат от ДПС, отговаря на въпрос на агенция "Пик" срещал ли се е с Цветан Цветанов по времето, в което той беше министър на вътрешните работи, къде и по какви поводи.

  Най-добрият съвет, който съм получавал, е да избягвам банките. Те ти дават чадър, но, когато завали, ти го вземат
 30. 30 Профил на nikoia
  nikoia
  Рейтинг: 594 Неутрално

  А аз ще запомня 2014 с воплите на Боце за кафеварката...

  nikoia
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK