Цитат на деня: Внучките ми плачеха след шоупрограми, в които съм в образа на алкохолик

Вежди Рашидов

© Анелия Николова

Вежди Рашидов"Докато не се промени законът за медиите, аз не виждам как ще кажем доброто нещо, което се е случило. Като ви се води една битка срещу българските политици, аз бях много голям критик преди да вляза в политиката и сега разбрах, че 50% не съм бил прав. Не е било честно да съм само опозиционер. Има и качествени хора, има и некачествени. Това е тежък въпрос. Лично не съм враг на моята държава - все се опитвам нещичко да се случи. Моят син напусна държавата с едно изречение: Всяка вечер плачеха моите внучки от тия шоупрограми, където винаги съм в образа на алкохолик. Ако някой дойде да заварява вечер и поработва малко скулптура вечер, ще им видя лъскавите физиономии на тези тарикати и дали очичките им няма да му изглеждат червени. И напуснаха моите внуци. Кого да осъдя? Не ги записвайте тези неща, както в Министерския съвет си говорим."


Това заяви министърът на културата Вежди Рашидов пред ресорната парламентарна комисия, където беше повикан на изслушване за актуални въпроси.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK