Цитат на деня: Пращам патрулка да каже на някой министър да си вдигне телефона

Бойко Борисов

© Анелия Николова

Бойко Борисов"Всъщност когато не мога да заспя, особено когато нещо важно има да се случва, гледам тавана и си проигравам различни варианти. Случва се да стана в 3 - 4 часа сутринта и звъня по телефона на колеги министри, или шефове на агенции, ако имам да си изясня даден въпрос. Когато не мога да намеря някой, пращам патрулката да им каже да вдигнат телефона, защото има някои, точно семейните. Имам такъв случай, звъня неколкократно на колега, питам "Спиш ли?", никой не спи, всеки вика "Не, не, как ще спя?" и в това време чувам жена му да вика: "Кой идиот ти звъни по това време?"


Това обяснява премиерът Бойко Борисов в интервю за вестник 'Труд" в коментар на популярната фраза на Фридрих Шилер, че силният е най-могъщ сам. В тази самота се ражда силата на премиера на България защото по думите му сто процента от времето му е отдадено на работа и нищо не може да го разбалансира, дори футболът.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK