Цитат на деня: В Лондон станахме заложници на жена, излязла от човешки образ

Цитат на деня: В Лондон станахме заложници на жена, излязла от човешки образ

© Юлия ЛазароваБил съм на срещи с българи в много държави. Неудобни въпроси могат винаги да се задават. Важното е да се стигне до разговор. В случая ние станахме заложници, всички в залата, на една жена излязла от човешкия си образ, която крещеше, хулеше, обиждаше и зададе такъв тон, че не можеше да се отговори.
Министърът на външните работи Даниел Митов коментира по БНТ срещата с живеещи във Великобритания българи


Според него агресивният тон е зададен от малък брой хора, като цялата атмосфера е попречила на останалите да зададат "истинските въпроси". "След срещата половин час не можех да си тръгна, защото дойдоха хората с истинските въпроси. Беше абсолютно ненормално хората, които присъстваха там, да си зададат истинските въпроси, защото интелигентният човек се отдръпва", посочи Даниел Митов.


Външният министър изрази съжалени, че на са засегнати важни въпроси, като темата за излизане на Великобритания от ЕС, детските, социалните помощи и т.н.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK