Цитат на деня: Оставете Валери Симеонов на мира - ще се убедите, че е деен човек

Волен Сидеров

© Юлия Лазарова

Волен Сидеров"Скандалите са измислени и раздухани. Валери Симеонов трябва да бъде оставен на мира поне известно време, за да се убедите, че той е деен човек, който иска и ще свърши неща, полезни за обществото. Оставете изказа му. Спомняте си, че тук имаше последовател на високия наратив - г-н Местан. Какво направи той? Партия, подкрепяна от Турция. Да съдим по делата".


С тези думи лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира днешното решение на правителството вицепремиерът Валери Симеонов да ръководи Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет.


Съветът е координиращ и консултативен орган. Той подпомага Министерския съвет в разработването и провеждането на държавната политика по етническите и интеграционните въпроси на основата на сътрудничество между държавните органи и сдруженията на български граждани от етнически малцинства, както и други юридически лица с нестопанска цел, които работят в областта на междуетническите отношения и защитата на правата на човека.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK