Цитат на деня: Руският народ е по-талантлив, да ме прощават американците

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (240)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4373 Весело

  Хи-хи-хи...
  Айде, да не пусна пак какво е написал Илия Бешков.

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA
 2. 2 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3876 Неутрално

  Ами то си се вижда по това, какво са постигнали едните и другите...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 3. 3 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Силно преувеличение

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 4. 4 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2432 Неутрално


  Това бояришникът не прощава, да знаете......

 5. 5 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 617 Неутрално

  "и бизнесът, който сега ръководите или притежавате, да получи друго развитие", добави той."
  Това ми звучи, като заплаха.

  Слава Україні!
 6. 6 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 788 Весело

  В Русия предаването "America's Got Talent" ще се казва "А у России большие таланты."
  (А и нали съвеЦкият слон е най-големият в света, че и в околните галактики)

 7. 7 Профил на dann5
  dann5
  Рейтинг: 245 Неутрално

  хихихи кефи ме как Мъск им бръкна в задниците на рашките :D

 8. 8 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 718 Весело

  Прав е човекът - Space X не може да се мери с руския самовар.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 9. 9 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  По-талантлив е в:
  -безпаметното и нечовешко пиянство;
  -в агресията към близки и далечни народи;
  -в производството на оръжие при дефицит на храна;
  -в търпенето на сатрапи и тоталитарни политически режими;
  -в немисленето и сляпото подчинение на "Батюшка"
  в такива неща руснаците са безспорно световни лидери!
  Ушанки!
  Да си руснак не е национална принадлежност, а диагноза!!!

 10. 10 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4567 Неутрално

  Хи-хи-хи... Айде, да не пусна пак какво е написал Илия Бешков.
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf1


  Какво е написал?

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3876 Неутрално

  Когато стане въпрос за Русия и Америка, 90% от РУСНАЦИТЕ са убедени, че Америка е далеч по-развита, по-богата, по-свободна, по-интересна и т.н.

  Американците не се интересуват от Русия - за огромното мнозинство от тях тя не представлява никакъв съперник, още по-малко заплаха.

  А какво представлява всъщност Русия, аз винаги показвам с един много прост експеримент:

  Отварям Гугъл и в сърч бокса пиша само ДВЕ ДУМИ: russian roads.

  Натискам search, после images.

  И се появява това:
  https://www.google.bg/search?q=russian +roads&rlz=1C1GCEA_enBG755BG755&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC8dO4-JPZAhXOJVAKHTMFCecQ_AUICigB&biw=1242&bih=579

  Който не вярва, да пробва.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1818 Весело

  Виж ми подписа...

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 13. 13 Профил на _mushichka_
  _mushichka_
  Рейтинг: 262 Неутрално

  Единствено имат по-голям талант във вършенето на зулуми!

 14. 14 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Вече не минава с номера "а у вас бият негрите", сега е на мода " и все пак ние сме най-умните". Просто го виждам как е гледал зациклено в телевизора . хахахахаха

  Направи ми деня весел. хахахахахха

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 15. 15 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8123 Весело

  Шегобиец :)
  Част от вица на Шувалов ще да е вероятно нескопосаното му сравнение с Мъск. Та кой руски гении (според Шувалов) ще се сравнява с по-малко талантливия от него Мъск ?
  (Сериозно) Русия има много талантливи хора и гении. Нека Шувалов обясни защо те искат да се реализират при условията, създали Мъск, а не при условията, които предоставя Шувалов/Путин.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 16. 16 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Изкушавам се да кажа нещо иронично, но от друга страна така би трябвали да говори един политик за страната си. Нашенските да си водят бележки вместо да ръсят гадости за "матрияла", 80% и т.н.

 17. 17 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 950 Неутрално

  До коментар [#16] от "nemeria":

  Верно си е, ама той си вярва и това е комично.

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 18. 18 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1818 Весело

  Малко от Илия Бешков:

  "....Русинът има единствената потребност – да се похвали с нещо – каквото и да е – царизъм, болшевизъм, деизъм, атеизъм, анархизъм или нихилизъм, стига те да са „най-“ и да заплашват света, което отговаря тъкмо на страха му от света. Бои ли се русинът от света? Не, но той съзнава, че е ненавистен, непоносим или в най-добрия случай съжаляван в цивилизования свят, в който свят той няма дял и никакво участие в изграждането му през вековете. Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията.

  „Православна“ Русия води единадесет „освободителни“ войни, за да завоюва Полша, България и Турция, и като не успя – това правоверно православие бе заменено за 24 часа с болшевизъм, с атеистично православие, което започна нови „освободителни“ войни срещу България, Полша, Турция… и целия свят. Христос бе заменен със Сталин (досега успешно!). Иконките под ризите на мужика са заменени със Сталин, без да се е извършила някаква промяна в мозъка му. Църквите са пълни с „богомолци“ и всички те любят всеотдайно своя вожд и баща на човечеството, който е първият, откритият и най-ожесточеният хулител на Бога и Христа. Това би могло да се дължи на едно разюздано свободомислие, ако русинът можеше да мисли, но той е негоден за мислене – този процес за него е приключен или не е започнал.
  Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. От 30 години крещи за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде? Защо русинът отрече с новата си материалистическа идеология (по-право религия) дара Божий, именно защото му липсва. Та дарът Божий наистина не съществува за русина и у русина, и той излишно бе задължен и обременен с Него от властническата руска църква. Дарът Божий изисква боязън и смирение, а русинът е годен за животински страх и дързост...."

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 19. 20 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4373 Неутрално

  До коментар [#10] от "tacheaux":

  Сериозен ли си?
  Илия Бешков:
  "Не е необходимо сравнението между българина и русина, ако не беше създадена необходимостта да „станем едно“. Не бива да се отрича разликата поначало. Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее – то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това. Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ – в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и непознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и не вярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство.

  Русинът има единствената потребност – да се похвали с нещо – каквото и да е – царизъм, болшевизъм, деизъм, атеизъм, анархизъм или нихилизъм, стига те да са „най-“ и да заплашват света, което отговаря тъкмо на страха му от света. Бои ли се русинът от света? Не, но той съзнава, че е ненавистен, непоносим или в най-добрия случай съжаляван в цивилизования свят, в който свят той няма дял и никакво участие в изграждането му през вековете. Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията.

  „Православна“ Русия води единадесет „освободителни“ войни, за да завоюва Полша, България и Турция, и като не успя – това правоверно православие бе заменено за 24 часа с болшевизъм, с атеистично православие, което започна нови „освободителни“ войни срещу България, Полша, Турция… и целия свят. Христос бе заменен със Сталин (досега успешно!). Иконките под ризите на мужика са заменени със Сталин, без да се е извършила някаква промяна в мозъка му. Църквите са пълни с „богомолци“ и всички те любят всеотдайно своя вожд и баща на човечеството, който е първият, откритият и най-ожесточеният хулител на Бога и Христа. Това би могло да се дължи на едно разюздано свободомислие, ако русинът можеше да мисли, но той е негоден за мислене – този процес за него е приключен или не е започнал.

  Един познат русин, избягал от революцията, поет, пушкинист, интелигентен и неокачествим мерзавец, идва редовно у дома, когато не успявам да се прикрия. Той се хвърля върху мен с християнско целувание, но не целува, а ме заставя да го целувам аз и то три пъти по трите от безбройните негови страни. Каква е тази отвратителна нужда. След напиването му, на тръгване той пристъпва към мен и ме хапе. Каква вулгарна нужда е пък тази? Напоследък изостави разговорите за Бога, стана болшевик, лектор по сталинизъм. И продължава да идва и да ме хапе…

  Кой е опорочил това нещастно същество? – то не е било никъде, освен в Русия. Та където и да е, то носи своята родна атмосфера – една ужасяваща глутница от бесове, които крещят думи от Пушкин, Блок, Достоевски, Маяковски, цитати от Ленин.

  Кому е нужно всичко това, освен на руснака, да се хвали, да дотяга и да заплашва света. Ако това е от полза, човек не би пропуснал да го вземе. Ако дори за самия руски човек е от полза, щеше да е налице резултат някакъв – но там, в душата на този нещастен човек, грозотата се наслагва всеки ден.

  Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. От 30 години крещи за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде? Защо русинът отрече с новата си материалистическа идеология (по-право религия) дара Божий, именно защото му липсва. Та дарът Божий наистина не съществува за русина и у русина, и той излишно бе задължен и обременен с Него от властническата руска църква. Дарът Божий изисква боязън и смирение, а русинът е годен за животински страх и дързост.

  „Ради Христа“ – казва вярващият русин, прекръства се, убива с нож заспалия си приятел, взема му часовника и заминава. Продава часовника, напива се и плаче неудържимо за приятеля си, за да се похвали с него, със сълзите си, с „голямата“ си съвест, да се похвали, и то пред целия свят, със своята мерзост, с безкрайната си богата „душевна“ амплитуда. Това е огромното туловище на руския ихтиозавър с мъничка глава – ехидна и зла.

  „За Сталин!“ – казва сегашният русин, взима ти венчалния пръстен и часовника и заминава без изражение, без срам, без злина дори. Среща другиго, който се оказва без часовник. Русинът изважда десет часовника, които цъкат весело и безразборно в шепите му, и предлага настойчиво, с дълбоко осъзната добронамереност, да си избере който желае часовник. Трогателно! Горкият русин, той няма друго съзнание, освен на обиран и обирач. Между тези две фази стои неизбежното напиване – бързо, стихийно „до чертого“. Тогава той заплашва, хвали се и безутешно плаче.

  Един пиян руски войник между граждани и деца желаеше и той да види мач на едно игрище. Беше някак мил и добродушен – младежката обстановка го радваше или спомняше за далечните му близки. Някакъв особен началник го забеляза и сурово му заповяда да се прибере (навярно). Войникът се посмути, изрече нещо неразбираемо, засрамен и недоволен…

  Чуха се няколко изстрела. Началникът прибра пистолета си и бързо отмина. Там, на мястото си, смутеният пиян войник лежеше в кръв, потръпващ със същата усмивка на смутен и посрамен пред децата.

  Децата, децата… те останаха с широко отворени очи, яркият ден нахлу в зениците им и след доста време очите им се замрежиха от сълзи.

  Духът, плътта и същината на Русия е Толстой. Аристократ, мужик, граф. Християнин, който мрази Бога и човека от сатанинска гордост! Богаташ, който не е дал никому повече от 5 копейки, и то срещу целуване на ръка. Въздържател и вегетарианец, дълбоко и всестранно порочен, всмукал в себе си цялата земна жизненост, лишен абсолютно от небесен дар, този „човек“ стана писател с чудовищна упоритост от завист към Шекспир, Сервантес и… Омир (дори), от завист към Новия завет и лично към Христос – този човек изгради своето литературно дело – евангелието на безлюбието и омразата, които той извлече от руската и (от) своята душа и вмени тези скрижали на русина за вечни времена.

  Познавам лично всички комунистически водачи и деятели, мога да изброя имената им. Зная ги през целия им живот. Те са стотици и хиляди тук и в провинцията: съученици, колеги, познати, приятели и неприятели, дори и лоши, умни и глупави, но те всички си приличаха в едно – не работеха, не обичаха да работят. Ненавиждаха всяко нещо, което трябваше да мине през ръцете им, та дори и чашата вино. За труда говореха намръщени и усилено търсеха някакъв по-дълбок смисъл в тази дума, която произнасяха като име на скъп покойник (със свръхестествен страх), който ще възкръсне и ще съди и живи, и мъртви. Плетяха стихове и оди от тази дума, плашеха себе си и задължаваха другите с нея. Бяха готови да убиват невярващите в „труда“, тези, които си гледаха работата и от обич и скромност се стесняваха да говорят за нея. Мисля дори, че те ненавиждаха работниците и трудолюбивите като прахосници на тази свята дума и като свои изобличители. Те не дружаха с тях, а с истинските ленивци и симпатични безделници. И днес, управляващи, те са същите, със същата фанатична ревност към своя Бог „труда“, и понеже е светотатство да се трудиш от удоволствие, от радост и за пари, направиха труда насилствен и безплатен, а те станаха негови жреци.

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA
 20. 21 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3730 Любопитно

  "Уврен съм, че руският народ е по-талантлив от американския, да ме прощават американците."

  Голяма глупост е това. Във всеки народ и държава има талантливи хора! Понякога те не могат да се реализират напълно в своята собствена държава и затова имигрират в чужбина, където показват огромния си талант и качества! Мъск впрочем е точно такъв велик и талантлив ум! Не знам колко от останалите съфорумци знаят, че Мъск всъщност е южноафриканец, който след това се заселва в Канада и получава канадско гражданство. А, след това се мести в САЩ, където продължава да учи и да започва своя бизнес....

  Той има три гражданства - южноафриканско, канадско и американско!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 21. 22 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf1":

  това на Илия Бешков си го препрочитам
  през ден.

  https://youtu.be/uqAM3Y-tEC8 https://youtu.be/rXi3kBXMWo8 https://youtu.be/9po73BlvBnk
 22. 23 Профил на cintaksis
  cintaksis
  Рейтинг: 217 Неутрално

  То това е учудващото, защото победители във войната живеят по-зле от победените, по- талантливи, а всички бягат и при тях, както при нас бедност и корупция. И кое ние е общото- управляват ни джудисти комунисти с черни колани, а професорите ръчкат по кофите за боклук.

 23. 24 Профил на solange
  solange
  Рейтинг: 269 Весело

  Като комедианти евентуално, ама и там се съмнявам...
  Като производители на коли, телевизори, фърчила и прочее хич ги няма.
  Да не говорим за строителство, архитектура.

 24. 25 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4141 Неутрално

  UNITED UNION

  Беше, но се поамериканчи.
  Изнесе си и таланта, и капиталите.

  Сергей Гугъла е един от примерите.
  Илон Мъсковски.

  А колко са още...

  ""Уверен съм, че руският народ е по-талантлив от американския,
  да ме прощават американците."

  Това каза руският първи вицепремиер Игор Шувалов в обръщение до финалисти на конкурса "Лидерите на Русия".

  Коментарът се отнасяше до изстрелването на ракетата Falcon Heavy - най-мощната в света до момента - вчера от компанията на Илон Мъск SpaceX, предава руското издание РБК. Шувалов изрази надежда, че сред участниците ще се появят своеобразни "мъсковци", "създатели на "Тесла" и всичко останало"."

 25. 26 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 374 Неутрално

  "Уврен съм, че руският народ е по-талантлив от американския, да ме прощават американците."Голяма глупост е това. Във всеки народ и държава има талантливи хора! Понякога те не могат да се реализират напълно в своята собствена държава и затова имигрират в чужбина, където показват огромния си талант и качества! Мъск впрочем е точно такъв велик и талантлив ум! Не знам колко от останалите съфорумци знаят, че Мъск всъщност е южноафриканец, който след това се заселва в Канада и получава канадско гражданство. А, след това се мести в САЩ, където продължава да учи и да започва своя бизнес.... Той има три гражданства - южноафриканско, канадско и американско!
  —цитат от коментар 21 на Иво


  Точно същото (по смисъл) щях да напиша и аз.

 26. 27 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3876 Неутрално

  "Шувалов изрази надежда, че сред участниците ще се появят своеобразни "мъсковци", "създатели на "Тесла" и всичко останало"...."

  Нагледна илюстрация за тежките, дълбоко вкоренени комплекси на руснака към американеца.

  Не мога да си представя сбирка, на която Рекс Тилърсън, Майкъл Блумбърг или Уорън Бъфет да каже на американски деца и младежи: Айде дано от вас да излезе някой Алишер Усманов или Вагит Алекперов.
  😆😆😆😆😆😆😈😈

  Оййй, какая трагэдия...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 27. 28 Профил на kritikar
  kritikar
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Няма нужда да гледаме много далеч, за да се зачудим на подобни изказвания.

  Доколкото си спомням последната ракета на руснаците не може да достигне планираната орбита и падна с товара, защото някой наистина много талантлив в нещо, но неясно какво, е бил задал настройки на излитане от друг космодрум, а не от този на който е била монтирана ракетата.

 28. 29 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3730 Весело

  До коментар [#26] от "thenomad":

  Извинявай, че те изпреварих. ;-) Иначе, сериозно... радвам се, че мислим еднакво по тази тема.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 29. 30 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 703 Весело

  "Ще се постараем от своя страна да ви помогнем да си намерите място в живота, каквото виждате за себе си. Това не означава непременно общинска или държавна служба"

  Много са талантливи руснаците ама видите ли било отговорност на ДЪРЖАВАТА да им "намери място в живота" пък дори и да не било на държавна службица.... Заради този тип мислене Русия е на нивото на което е.

  Но нека да попитам: Като са толкова талантливи, защо търсят следващия Мъск? За какво им е да бъдат като този посредствен, тъп американец който някаква елементарна ракета извел в космоса? Руснаците са ехееееееей, къде по-талантливи от тоя глупак... Нал тъй?

  Само със гояма доза хумор и сарказъм могат да се приемат всякакви изказвания идващи от Русия, особено в областта на високите технологии.

 30. 31 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4567 Неутрално

  До коментар [#20] от "hamiltonf1":
  "Сериозен ли си?"

  Не, просто исках да ти дам кураж да постнеш написаното от Бешков.
  Една мурзилка раздразнено те беше питала колко пъти ще го постваш. Ами колкото трябва и докато се публикуват материали като този.

 31. 32 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 479 Весело

  Часовникът на ръката му дали е руски, а?

  Да ме прощава за неудобния въпрос...

 32. 33 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2549 Неутрално

  "Американците не се интересуват от Русия - за огромното мнозинство от тях тя не представлява никакъв съперник, още по-малко заплаха."
  До коментар [#11] от "Norman Granz":


  Майтапиш се бе Уйли!

  Judjuk
 33. 34 Профил на Koba Stalin
  Koba Stalin
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#15] от "penetrating":Нека Шувалов обясни защо те искат да се реализират при условията, създали Мъск, а не при условията, които предоставя Шувалов/Путин.

  И аз това се чудя братчед! Защо Достоевски, Путин, Менделеев, Толстой и Лермонтов се реализираха в Царска Русия? Защо Кант и Хегел не емигрираха?
  Отговорът е обидно елементарен - защото не са спестили пари за билет до Америка, както направиха много български селяни.

  /не се чете/
 34. 35 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4373 Неутрално

  До коментар [#22] от "mihail_p":

  Тази му статия е изключителна:

  http://www.slovo.bg/old/litforum/126/ibeshkov.htm

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA
 35. 36 Профил на the_axel
  the_axel
  Рейтинг: 269 Неутрално

  От 1917 г Русия най - методично се справя с талантливи и способни хора .Ако през първите десетилетия на социализма все още имаше способни поети, драматурзи , учени ,композитори и музиканти-виртуози, това беше инерция от завареното! След систематически погром над способните хора социализма победи, като бяха протежирани бездарни пионки, славещи съветската власт и възпяващи КПСС ! Сега техните внуци представляват възторжен електорат на Путин и са убедени, че са най- даровития народ и че всички им завиждат ! Изглежда че няма да се осъзнаят , докато не стигнат до изходната позиция - състоянието им


  след ПСВойна !

 36. 37 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 628 Неутрално

  До коментар [#4] от "Един препатил":
  Абе аз пък разбрах, че американчетата масово похапвали капсули за пране, дали е вярно или е фейк! Десет смъртни случая имало вече!?

 37. 38 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4141 Весело

  UNITED EU UNION

  Не знаех, че Бешков е по-убедителен фоб от необятните "ценности"
  в сравнение с Благоев. Заслужава да се припомня.

  До коментар [#18] от "mitko11":

  Малко от Илия Бешков:
  ...

 38. 39 Профил на uej03527584
  uej03527584
  Рейтинг: 274 Неутрално

  мноу ме кефат рашките.с адско яко самочуствие са.и в европа са така за тва ги уважават

 39. 40 Профил на Умен и красив но не умнокрасив
  Умен и красив но не умнокрасив
  Рейтинг: 666 Весело

  Да де, една руските ракети все още не кацат ;) но руския човек определено е по-талантлив в пиенето на соли за вана примерно ;)

  No Pain No Gain
 40. 41 Профил на brutester
  brutester
  Рейтинг: 519 Неутрално

  @Редактора/Автора:

  "най-мощната в света до момента" е невярно твърдение. Сатурн 5 и Енергия са по-мощни, макар и над 10 пъти по-скъпи за изстрелване (заради което не се и използват).

  "най-мощната в света в момента" вече е вярно.

  <-- Пътен знак Г1: Движение само направо след знака
 41. 42 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  този талантливия първо да даде дифиниция за "руснак" и след това каже кои са таламтливи. чини ми се, че в Русия руснаците са малцинство.

 42. 43 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Това, че точно този в форум, коментиращите не са съгласни с него, означава че е прав.

 43. 44 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2422 Весело

  Руският народ е гениален. Само гении могат да докара страна с несметни природни богатства до просешка тояга.

 44. 45 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 717 Весело

  Хахахахаахаха Руснаците са се размазали от талант. Притежават половината от природните богатства на планетата, а средната им заплата по-малка от българската. Минималната пък наполовина на българската. Над 6 000 000 руснаци работят на минимална заплата.

  Те това, ако не е талант, нама какво да е :)

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 45. 46 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 717 Весело

  Ааа да не пропусна най-важното. Този свой "талант" го натрапват на съседните държави.......

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 46. 47 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3876 Неутрално

  До коментар [#45] от "iak":

  "Притежават половината от природните богатства на планетата, а средната им заплата по-малка от българската."

  Когато се биеха в гърдите с ИБРИК - поредният запъртък, поредната сламка, за която се хванаха и тя се скъса в ръцете им - аз бях сметнал, че в ИБРИК живеят 40% от населението на света, а произвеждат 18% от световния БВП.

  Явно не са най-умните 40%... 😆😆😈

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 47. 48 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 2371 Любопитно

  Безпорно ..най-талантливи са руските "наташки".Друг голям руски талант е да ...откраднеш нещо от другите и да се хвалиш-Москича,Мотоцилкетите Иж и Урал,камионите ЗиС и ЗиЛ,авиажионните двигатели АШ-82,62,фотоапаратите,часовниците....Но безпорно са най-големите демагози в света...

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 48. 49 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4567 Неутрално

  мноу ме кефат рашките.с адско яко самочуствие са.и в европа са така за тва ги уважават
  —цитат от коментар 39 на uej03527584


  Никой не ги уважава в Европа и особено в нейната средна част. Ако ти ги уважаваш не обобщавай за другите. Впрочем и твоето чувство към руснаците не е уважение, а чувството , което има роденият роб към господаря си.

 49. 50 Профил на bobbyperu
  bobbyperu
  Рейтинг: 680 Неутрално

  В медицината трябва да се въведе нов тип умствена изостаналост:

  олигофрен - кретен-идиот-руснак

 50. 51 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4960 Весело

  Вървял си един и си повтарял
  НИЩО МИ НЯМА НИЩО МИ НЯМА
  Хората около него си казвали
  НА ТОЗИ МУ ИМА НЕЩО
  Та и тука тъй
  Да се чуди човек как всеки човек на този свят
  ИЗБЯГВА ТАЛАНТЛИВЦИТЕ и ДЪРЖАВАТА ИМ
  така както се избягват ПРОКАЖЕНИ
  Ха-хаааааааа

 51. 52 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  До коментар [#35] от "hamiltonf1":

  и това си го запазвам.
  не мога да повярвам, как
  ако замениш Стамолов с Костов
  е същото. едно мъм едно.
  откъде тази ненавист у нас не мога
  да проумея.

  https://youtu.be/uqAM3Y-tEC8 https://youtu.be/rXi3kBXMWo8 https://youtu.be/9po73BlvBnk
 52. 53 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4960 Весело

  Дори ПАРТИЙЦИТЕ от РУСКИТЕ ПАРТИИ в БЪЛГАРИЯ
  ДОРИ ФОРУМНИТЕ ПУТИНИСКИ
  и с топ не можеш ги накара да заживеят в Русийката
  или още по-малкото - да летуват в КРИМ
  ха-хаааааааааа

 53. 54 Профил на Александър Йорданов
  Александър Йорданов
  Рейтинг: 682 Любопитно

  "Предозиране"

  Often plays a very angry brute character, who swears a lot at people he dislikes
 54. 55 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 717 Весело

  До коментар [#45] от "iak":"Притежават половината от природните богатства на планетата, а средната им заплата по-малка от българската."Когато се биеха в гърдите с ИБРИК - поредният запъртък, поредната сламка, за която се хванаха и тя се скъса в ръцете им - аз бях сметнал, че в ИБРИК живеят 40% от населението на света, а произвеждат 18% от световния БВП.Явно не са най-умните 40%... 😆😆😈
  —цитат от коментар 47 на Norman Granz


  Дори и това що се отнася до Русия си е чиста пропаганда, защото от тези 18 %, 15% са на Китай, а на Русия между 1 и 2 % :)
  Спокойно можем да кажем, България и Китай произвеждаме 15 % от световния БВП :)

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 55. 56 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4960 Весело

  До коментар [#35] от "hamiltonf1":и това си го запазвам.не мога да повярвам, как ако замениш Стамолов с Костове същото. едно мъм едно.откъде тази ненавист у нас не могада проумея.
  —цитат от коментар 52 на mihail_p


  Много елементарно за проумяване е
  РУСКИТЕ КГБейове са ЗЛОБНИ и ЗАВИСТЛИВИ СЪЩЕСТВА
  ТЕ СА СПОСОБНИ НЕИСТОВО ДА ОБЛАЯТ ВСЕКИ
  КОЙТО НЕ СЕ МАЗНИ на ПУТИН и РУСИЯ
  КГБейовете са ЖЕСТОКИ и БЕЗСРАМНИ СЪЩЕСТВА
  Нарочно не казвам ХОРА каквито ТЕ НЕ СА
  И СТАМБОЛОВ и ИВАН КОСТОВ НЕ ЦЕПЕХА БАСМА НА РУСИЯ
  Затова КГБейовете И ТУКАШНАТА ИМ ПРИСЛУГА
  СА ТОЛКОВА ЗЛОСТНИ В ОБЛАЙВАНИЯТА СИ И КЪМ ДВАМАТА

 56. 57 Профил на PavelCZ
  PavelCZ
  Рейтинг: 1317 Неутрално

  Толкова им е останало - да се похвалят сами, че иначе трудно някой ги хвали.
  И да, в страна със 140 милиона население, все ще се пръкнат гениални или доста надарени и те няма да са един или двама. Но като дойде време за осъществяване на таланта - бият си камшика и дим да ги няма в ненавистния Запад. Защо ли ?

  E PLVRIBVS VNVM
 57. 58 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 717 Неутрално

  Само погледнете таланта на снимката. По него няма нищо руско. Нито, часовника, нито костюма нито дори вратовръзката.... :)

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 58. 59 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6266 Любопитно

  мноу ме кефат рашките.с адско яко самочуствие са.и в европа са така за тва ги уважават
  —цитат от коментар 39 на uej03527584

  Къде в Европа ги уважават?

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 59. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 61 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1689 Весело

  Къде в Европа ги уважават?
  —цитат от коментар 59 на Alarmstufe: Rot


  Е как къде, в панелките всичките бивши старшинки, партийци и милиционери уважават много Русия. И тайно се надяват пак да понаминат та да им дадат власт в ръчичките.

 61. 62 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 793 Весело

  Назззздоровя Таварощ Шувалов!

  Да разлая троловете!!
 62. 63 Профил на antislav antonoff
  antislav antonoff
  Рейтинг: 217 Весело

  Вярно е!
  Хитлер,Химлер,Гьоринг......и те така са мислили.

 63. 64 Профил на Българофил
  Българофил
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#21] от "Иво":

  Роден в ЮАР от баща Британец и майка американо-канадка.Дядо американец.Преселил се в ЮАР с канадката. Бил е летец.Оттам майка канадска гражданка. На 17г. става канадец от майка си за да не постъпи в армията на ЮАР и отива САЩ от Канада.

 64. 65 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 793 Любопитно

  До коментар [#39] от "uej03527584":

  Забравил си да смениш настроението на "весело"!
  (защото "налудничаво" не са предвидили!)

  Да разлая троловете!!
 65. 66 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 793 Любопитно

  До коментар [#33] от "Judjuk":

  Джуджук!
  Я обясни, защо американското оръжие е за побеждаване на противниковата армия, а руското е за унищожаване на противниковата държава!
  (Включително жени; деца и... врабчетата!)

  Да разлая троловете!!
 66. 67 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8123 Весело

  До коментар [#34] от "Тони Шнайдера":

  Като изключим Хегел (вероятно не подозирате, че за Русия Кант е велик руски философ :) понеже още през 18 век Кьонигсберг е бил исконна руска земя, а не пруска, нищо, че му разрушили къщата след 1945) всички други са се реализирали в друга Русия, не тази на Шувалов :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 67. 68 Профил на Димитър Мачев
  Димитър Мачев
  Рейтинг: 322 Неутрално

  До коментар [#9] от "selqnin":

  Ма, откъде се вземате все такива умници , като баталясаха спътника и същата ракета, преди две седмици, къде си ближехте н... задници. Една малка подробност, както си признаха каубоите, от малка грешка в сметките, ракетата се е отклонила на има , няма 250-300 хил. км. от маршрута в Дясно, за радост на нашите политици, които ще си появят утре по телевизиите и ще ни обяснят, колко е хубаво да завиеш на Дясно, защото така правят и най добрите американски ракети...

 68. 69 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Сигурен съм , че когато Шувалов е произнасял речта си , алкохолното съдържание в кръвта му не било от най-ниските.....Освен да си жополизец , трябва и да си доста пиян , за да твърдиш отговорно , че 2 + 2 = 5......................

 69. 70 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Не мога да се сетя нито едно типично руско\съветско/изобретение.Дори и във военното дело копират или доразвиват.Даже легендарният автомат"Калашников" е създаден въз основа на немски образец.

 70. 71 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4567 Неутрално

  До коментар [#52] от "mihail_p":

  "не мога да повярвам, как
  ако замениш Стамолов с Костов
  е същото. едно мъм едно.
  откъде тази ненавист у нас не мога
  да проумея."

  Тая ненавист идва от Северна Азия и от българските и слуги.

 71. 72 Профил на Plamen Shopov
  Plamen Shopov
  Рейтинг: 426 Весело

  Дааа,в отговор талантливите руснаци ще пуснат танк ,,Армата Суперсоник ,,с вертикално излитане от укритието!Да жиивее,бащицата Пуйло.

 72. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 74 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 313 Неутрално

  Дам, така е! Всички умни руснаци успяват...в чужбина!

 74. 75 Профил на Valeri Ivanov
  Valeri Ivanov
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Първият вицепремиер Игор Шувалов е съименик на един друг Игор,който е живял ма-а-а-лко по-отдавна от него и при други условия,но е предпочел да се махне от тази страна,и е направил неща,които едва ли би направил там.Та,това,че там се раждат таланти е безспорно,но таланти се раждат навсякъде,друг е въпросът,дали тези таланти са оценявани подобаващо в тази страна,дали са имали възможност да се развиват и да прилагат ,и проявяват таланта си.
  А,съименикът на Игор Шувалов е Игор Сикорски.
  https://bg.wikipedia.org/wiki/Игор_Сикорски

 75. 76 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2773 Неутрално

  Всеки народ има своите таланти. Въпросът е как ги доразвива и какъв простор им дава. Руският народ в частност е особено талантлив, но в замяна на това е неорганизиран, непрагматичен и душевно крайно противоречив.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 76. 77 Профил на patilanskomeze
  patilanskomeze
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Вече не минава с номера "а у вас бият негрите", сега е на мода " и все пак ние сме най-умните". Просто го виждам как е гледал зациклено в телевизора . хахахахахаНаправи ми деня весел. хахахахахха
  —цитат от коментар 14 на Алф


  Те принцпино го раздават "ние сме най-моралните и традиционните и богъ с нами", ама това всички го правят вече, вкл. и Турция и Полша, така че сега малко трябва да се вкара и "имаме най-великите композитори" и те така.

 77. 78 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 688 Весело

  Циганката дето ме фалеше , зе та умре...

 78. 79 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 935 Неутрално

  Разбира се, че руският народ е талантлив. За съжаление обаче управниците му са все калпави.

 79. 80 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2549 Неутрално

  До коментар [#33] от "Judjuk":Джуджук!Я обясни, защо американското оръжие е за побеждаване на противниковата армия, а руското е за унищожаване на противниковата държава! (Включително жени; деца и... врабчетата!)
  —цитат от коментар 66 на lone_wolf


  Ми той въпросът ти е риторичен. Правилно си разбрал, че добрата армия ще ползва готини оръжия и ще трепе само лошите, а лошата армия ще убие врабчетата. Аз какво повече да кажа?

  Judjuk
 80. 81 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1318 Весело

  Когато някой говорител направи ей така с ръцете и ако зарее поглед някъде, където само той вижда, аз вече съм напълно убеден в думите му!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 81. 82 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Тези комплексирани селтаци от сибир защо винаги се сравняват с американците... Нали уж америка не са номер едно. Гледайте си себе си стига се сравнявайте

 82. 83 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1211 Весело

  Мъск преди всичко демонстрира, какво може да постигне СВОБОДНИЯТ човек. Както преди това същото продемонстрираха Бил Гейтс, Стив Джобс , Стивън Хокинс, цяла плеяда нобелови лауреати и други съвременни гиганти на човешката мисъл и умение. За нещастие на Шувалов, сред тях няма руски имена. Ние разбираме вече обраслата с побеляла брада , стогодишна устременост на Русия в бъдещето, където тя ЩЕ БЪДЕ с големи букви. Но за сто години така и не стана ясно, абе аджеба, какво все пак ще бъде ТЯ? Щото засега, докато свободните хора реализират мечтите си в Космоса и във всички области от живота, Русия рови земята, за да намери нещо за изхранване на народа си и храни акулите в океаните с допотопни технологични динозаври.
  Та, според мен, товарищ Шувалов просто префразира цитата на 20 век "Советские карлики самые большие в мире!". Което се възприема със същия възторг, както и оригиналната фраза.

 83. 84 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  Може и да е по-талантлив.

  Ама те па американците имат навика да привличат талантите. :)

 84. 85 Профил на dorko
  dorko
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Не може да сравняват народ (Русия) и нация (САЩ).

 85. 86 Профил на Изо Дзадзе
  Изо Дзадзе
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  Ако приемем, че този е прав, то това е голям срам за самите управляващи. При по-талантлив народ държавата да е по-бедна, значи управляващите трябва веднага да си ходят.

  Медведев, Дмитрий Анатольевич, очевАдно е решил след време като го съди международния трибунал в Хага да се обяви за НЕВМЕНЯЕМ, и затова в момента дрънка такива безумици, подготвя си защитата.
 86. 87 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 826 Неутрално

  До коментар [#33] от "Judjuk":

  Та по този повод и аз да попитам: Този Игор Шувалов с руски или съветски ножчета се бръсне,да ме прощава за въпроса руският вицепремиер.

 87. 88 Профил на Smоllеtt
  Smоllеtt
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Толкова е плоско и лишено от елементарна липса на ирония, че чак ми се струва, че един човек си е направил 50 акаунта и драска сам...пълна трагедия.

  "В този форум и (без)родните мурзита биха се продали за доларчета стига да можеха" Realischeto
 88. 89 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1318 Весело

  До коментар [#68] от "Димитър Мачев":
  До коментар [#73] от "Димитър Мачев":

  Такива едни умни ги приказваш!
  Човек веднага ще рече, че нема начин да не си руснак.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 89. 90 Профил на charlesdegaulle
  charlesdegaulle
  Рейтинг: 667 Разстроено

  Има нещо вярно в това, че Източна Европа е извор на таланти. Включително Русия.
  Но като сравним България с Русия по един критерии - убитите (или низвергнати) от социализъма и комунизъма, ние сме доста по-добре сложени. В СССР, Сталин ликвидира 27% от населението си, главно интелигенция, у нас "само" 4%. 40 милиона спрямо 150 и 300 000 спрямо 8 милиона.
  Приятели в САЩ ми казват постоянно, че американците имат пари, но са бедни на идеи. Докато българина обратно - извор на идеи и липса на средства. Ако ние и Русия бяхме читави държави и колаборирахме със Запада по-добре, света щеше да е доста по-друг. Нали!

 90. 91 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2826 Весело

  Руският народ е по-талантлив, да ме прощават американците
  ***********************************

  Хе, хе - поредните пропагандни дрънканици руска направа!

  Мараба, С-ДС доносници!
 91. 92 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2549 Неутрално

  Дори ПАРТИЙЦИТЕ от РУСКИТЕ ПАРТИИ в БЪЛГАРИЯДОРИ ФОРУМНИТЕ ПУТИНИСКИи с топ не можеш ги накара да заживеят в Русийкатаили още по-малкото - да летуват в КРИМха-хаааааааааа
  —цитат от коментар 53 на Hawaii


  В Крим през лятото е готино. И в Сочи е готино, а на Кавказ е върхът. На руското Азовско море се намира най-дългата непрекъсната плажна ивица в Европа - 25 км. Плюс екстри от безброй езера с луга и лечебна кал.

  Judjuk
 92. 93 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 4494 Весело

  Как беше? "Сделано в СССР!"

  Ако ватниците ви са като колите ви, хич не ми ги хвали.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 93. 94 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 773 Неутрално

  Приказки за вътрешна употреба. Примитив. Все едно ЮАР и Канада да се изпъчат, що Мъск е живял и там. Те и в САЩ също няма да се чуе такива приказки. Хората си се кефят от постигнатото и това е.
  Като знам как завършват всякакви такива нацистки разсъждения за по висшия ген...
  Таланти има навсякъде, резултатите обаче не са еднакви навсякъде..

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 94. 95 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2826 Весело

  Американците не се интересуват от Русия - за огромното мнозинство от тях тя не представлява никакъв съперник, още по-малко заплаха.
  —цитат от коментар 11 на Norman Granz

  Хе, хе - а това вече е интелигентност, българска направа!
  ;)

  Мараба, С-ДС доносници!
 95. 96 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 4494 Весело

  Между другото, само спортните и космическите постижения им останаха на бояришниците, макар че:

  1. За спортните постижения, излезе, че колективно и държавно спонсорирано друсат собствените си спортисти.

  2. За космоса. Едно време имаше СССР, който беше 8 пъти по- голям от рАсийката, държеше си населението зад бодливата тел и хвърляше милиарди за космически постижения. При което пак бяха бити от американците! Сега, когато космоса се комерсиализира, съвсем неслучайно е държавната руска космическа програма, която не е мръднала и на йота от сАвецката да издъхне!

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 96. 97 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  Ако приемем, че този е прав, то това е голям срам за самите управляващи. При по-талантлив народ държавата да е по-бедна, значи управляващите трябва веднага да си ходят.
  —цитат от коментар 86 на today


  Пропусна и при толкоз природни ресурси :)

 97. 98 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 426 Неутрално

  В изказването на този от снимката има нещо твърде тъжно и алогично..
  Били по-по-най, ама говори... за 'мъсковци'?!
  Комплекси, комплекси, комплекси..
  Колкото пъти си задаваш тъп въпрос и колкото пъти си самотговоряш с тъп отговор = толкова пъти ще се самоизлъжеш.
  И още по-трагичното е че никой в тази пуста Америка не се сървновава с Расия, а обратно. Расията на държавно ново се пъне да си избие комплексите и накрая кво?!
  Некъв самодеец пратил рекета в космоса, а не на дъното на 'акеана' и смазал за пореден път усещането за првъзходство на расиянаина.
  Този път в ракетостроенето.
  Ама, така ще да е.. след като откак пленените германски инженери и техници след ВСВ са дали некъв технологичен тласък нещата почти не са се развили в условията на съветско-расиянската комплексарщина.

 98. 99 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2549 Неутрално

  " Ако ние и Русия бяхме читави държави и колаборирахме със Запада по-добре, света щеше да е доста по-друг. Нали!"
  До коментар [#90] от "charlesdegaulle":

  Ето това е интересен въпрос. То за България е ясно, тя е толкоз колаборирана, че няма повече накъде, ма не и арадисва. За Русия можем да се доверим само на историята. Към момента са я обявили за враг, щото ги е страх от нея. Като погледна назад във времето, май винаги е било така.

  Judjuk
 99. 100 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 793 Любопитно

  До коментар [#80] от "Judjuk":

  Ще ти дам жокер!
  "Путя":
  "Ние отстъпваме във високо точните оръжия, затова правим нашите с по-голяма разрушителна сила!"
  .........
  Ами ако...
  Ако се комбинира високата точност, с голяма разрушителна сила???
  Ко' пра'им тогава?

  (Не вярвам да си мислиш че руските противници не могат да правят високо разрушителни оръжия!)

  Да разлая троловете!!
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK