Цитат на деня: Бойко Борисов е ипотекирал партията си при Доган

Цитат на деня: Бойко Борисов е ипотекирал партията си при Доган

© Анелия НиколоваБойко Борисов е заложил ГЕРБ в сараите, ипотекирал е партията си при Ахмед Доган и постоянно гледаме някакви сделки, които се размирисват.


Това каза лидерът на обединението "Демократична България" Христо Иванов пред Би Ти Ви. Повод за коментара му станаха промените в Изборния кодекс.


Днес правната комисия в парламента прие на първо четене промените, с които се запазва ниският праг на валидност на преференциите за кандидати за депутати, евродепутати и общински съветници. Новите поправки в Изборния кодекс се правят седмица след отхвърлянето на ветото на президента Румен Радев върху последните промени. Така ще се изменят приетите по предложение на ДПС текстове, с които се обезсмисля преференцията, тъй като за валидност се въвежда изискване конкретният кандидат да е събрал толкова гласове, колкото са необходими за един мандат. Това значи, че, за да сработи преференцията, за евродепутат ще са нужни около 150 хил. гласа, а за депутат - между 9 и 15 хиляди.
Иванов каза още, че "Демократична България" води преговори със СДС и ДБГ за явяване заедно на европейските избори. Основна цел на обединението пък е въвеждане на електронно гласуване. Такова беше проведено в партията на Христо Иванов "Да, България", като Стефан Тафров спечели вътрешните избори за водач на листата.


"Ние вече направихме такова гласуване и сме готови да предложим софтуера на държавата, защото това е бъдещето. Навлизаме в дигиталната епоха. Светът ще се раздели на страни, които са успели в дигиталните технологии, и други, които не са. В напреднала фаза сме за София или по-големите градове отново да има подобно вътрешно гласуване за общински съветници", добави Иванов.

Коментари (118)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 90 Неутрално

  Ха, ха...убавецът на снимката и той би желал да е контрахент по сделките, но не го искат.

 2. 2 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2585 Весело

  "Бойко Борисов е ипотекирал партията си при Доган"

  Не виждам нищо страшно. Нали ДСБ беше ипотекирана в КТБ. И нищо- живи и здрави са, сменят си лидерите, кърпят си кирливите ризи. Дори коалиции правят, за Европарламента мечтаят...

 3. 3 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 367 Неутрално
 4. 4 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  Съгласен съм с г-н Иванов.

  И, да, крайно време е да се въведат е-гласуването, е-правителството, е-правосъдието, е-здравеопазването и прочее удобства, базирани на съвременните технологии, които от години са част от ежедневието ни.

 5. 5 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 641 Неутрално

  Ха, ха...убавецът на снимката и той би желал да е контрахент по сделките, но не го искат.
  —цитат от коментар 1 на von_seeckt


  По коя сделка точно,че не се разбира от поста Ви?

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 6. 6 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2904 Весело

  ... "Ние вече направихме такова гласуване и сме готови да предложим софтуера на държавата, защото това е бъдещето. Навлизаме в дигиталната епоха. Светът ще се раздели на страни, които са успели в дигиталните технологии и други, които не са. В напреднала фаза сме за София или по-големите градове отново да има подобно вътрешно гласуване за общински съветници", добави Иванов ...

  Не, че нещо, то като политик трябва да плещиш глупости като за мат'ряла, ама ... нали точно техният мат'рял беше най-най-най?
  И му рЕди, че да си дигитален и въоПще човек на Новия век било всъщност да си лайкнеш!

 7. 7 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3011 Неутрално

  Иванов каза още, че "Демократична България" води преговори със СДС
  ________________
  Всъщност Баце е инсталация на Доган при Сакскобурготски - Факт!
  Да не говорим ,че половината ляво-либертоносци на СДС минаха на хранилка при Доган!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 8. 8 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6991 Неутрално

  Изказа се един провален бивш министър на правосъдието, който не може да мине 4 процентова граница.

 9. 9 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 5226 Любопитно

  Г-н Иванов оставете лозУнгите!Участвайте на избори,влезте в Парламента и там доказвайте тезите си!С подлайване отстрани няма да промените НИЩО!България НЕ се нуждае от Атака,НФСБ и Воля!Още по-малко от АБВ и БСП(на власт)....и изобщо!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 10. 10 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 932 Неутрално

  Ха, ха...убавецът на снимката и той би желал да е контрахент по сделките, но не го искат.
  —цитат от коментар 1 на von_seeckt


  Виждам, че първия сплескан съветски механизатор е на барикадата.
  Чакам сега и гербаджиите да почнат да плюят.
  Забелязвате ли, че обикновено има пълно единомислие между милиционери и комунисти, щом става въпрос за Костов, ДСБ и т.н.
  Което е сигурна индикация коя е майката. Бащата е неизвестен, но майката е и баща и майка - от времето на Бузлуджа до седенките в Банкя и село Шума /ЦЦ/.
  За Плевен само се шепне.

 11. 11 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 1036 Неутрално

  По-лошо - Борисов е ДПС и БСП в едно!!!

 12. 12 Профил на WWW
  WWW
  Рейтинг: 730 Неутрално
 13. 13 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 641 Неутрално

  Съгласен съм с г-н Иванов.И, да, крайно време е да се въведат е-гласуването, е-правителството, е-правосъдието, е-здравеопазването и прочее удобства, базирани на съвременните технологии, които от години са част от ежедневието ни.
  —цитат от коментар 4 на Читател


  Ами няма как да стане,защото всичко ще стане почти прозрачно.
  Почти,защото все пак да не забравяме,че има и човешки фактор.А политиците в момента нямат нужда от прозрачност,че ще им лъснат кирливите ризи
  Иначе съм напълно съгласна с мнението Ви.

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 14. 14 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Заявеното от М. Горбачов, по време на възродителния процес, че политиката спрямо „тюркоезичното малцинство“ в България е несправедлива, се възприе като промяна на курса в Москва спрямо България, превръщайки по този начин „възродителния процес“ в сериозен пасив на режима. Същевременно асимилационната кампания спрямо „тюркоезичното малцинство“ започва да се върти на празни обороти под влияние на мощни международни фактори. Анализаторите на ДС тогава и част от ключовите фигури по високите етажи на БКП, виждайки резултатите от „перестройката“ на Горбачов, осъзнават, че със социализма е свършено и се организират в подготовката на таен план за контрол върху държавата вече в условията на демокрация. В плана се залага на правилото: „Управлява този, в който са парите“.
  В резултат, държава се оказа превзета от олигархични интереси, с концентрация на политическата и икономическата власт в ръцете на ограничена група хора (създаване на банки, необезпечено кредитиране, фалити на банки, известен и като период на раздаването на куфарите с пари. Пример: Банка Моллов, която създаде MFI Holding през който се финансираше създаването на фирми на доверени партийни другари, по точно на техни наследници), които упражняват координирано влиянието си върху парламента, правителството, политическите партии, публичната администрация, полицията, съдебната система и масмедиите" и до днес. За сигурността им се грижеха специално създадени охранителни фирми. Една ничия територия с нефункционираща демокрация и опортюнистична олигархия - благоприятен терен за руска офанзива! Тези, които се взеха твърде насериозно и решиха, че са богоизбрани да карат влака, се оказаха заплаха за създателите си и трябваше да бъдат сменени от разпределителя на порциите.
  За гарантиране на дълговременна устойчивост на плана се разчита на създаденият за целта политически проект, използващ етническата карта като мощен инструмент за влияние. В частност да се използва и за зашита от възмездие и търсене на отговорност. За начало на действие на плана за политическия проект се счита тайното решение на представители на Политбюро (една от ключовите роли играеше свръх амбициозният Луканов, заедно с група от ръководни кадри от Политбюро и ДС), да отстранят Тодор Живков, който на практика стартира с официалното обявяване на края на възродителния процес на пленума от 29 декември 1989 г.
  Така се създаде ДПС и „паралелната власт“.
  В последствие представителите на Политбюро постепенно бяха изтласкани от представителите на ДС. Една от причините за премахването им беше отказът им от съвместен бизнес с италианската мафия, агресивно проникваща в България през функциониращи и до днес контрабандни канали, наследили автоматично каналите за внос на ембаргови технологии по времето на социализма, поддържани тогава от ДС с тясно взаимодействие със световните мафиотски организации. А Луканов, който не прие изолацията, в която постепенно беше поставен, противник на бизнеса на българска територия, изпиращ пари на мафиите ( по-специално на италианската), реши отново да влезе в играта, като публично искаше да компрометира връзката на този бизнес с ДС. Но не успя.
  Същевременно, борческите отряди в БГ, създадени също от ДС с отговорен координатор, един вече доста възрастен виден представител на ДС, завършил КГБ школа със специализация как се управляват големи маси от хора чрез контролирано манипулиране с информация, съсед на Цвачка по местоживеене в елитния жилищен комплекс на Жолио Кюри, построен специално за партийната номенклатура, изпаднаха в конкурентна битка с италианците, която доведе до изчезването на някои от тях. Борческите отряди бяха създадени като дисциплиниращ инструмент за гарантиране на устойчивото развитие на политико-икономическия проект на паралелната власт в посткомунистически условия. Паралелната власт, изцяло съставена от представители на ДС, отлично владееща всевъзможни техники и методи за гарантиране на стабилното си съществуване, създаде добре осигурени структури, които да виждат и чуват всичко и навсякъде и структури, с които да наказват провинилите се (в това число и организатори на политическа съпротива) в дискретна координация с аналогичните официални (държавни) такива, изцяло овладя политико-икономическото пространство в България и доведе до установяване на авторитарен феодално - олигархичен режим, известен още и като фасадна демокрация.
  Най-важното, което може да се каже за ролята на ДПС през тези 29 години, е, че е подвластна на програмата на задкулисието, което си постави за цел БКП/БСП да не носи никаква отговорност за извършените престъпления както при смяната на имената, така и през 100-годишното си съществуване на политическата сцена. ДПС през годините се превърна в крилото на комунистическата партия сред мюсюлманското население".
  Там се раждат и политически проекти или се превземат от вътре такива, които се считат за заплаха на установеното статукво.

 15. 15 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 90 Неутрално

  [quote#5:"nessarox"][/quote]

  По която си представиш. Ристю е политически недееспособен.

 16. 16 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 1036 Неутрално

  Изказа се един провален бивш министър на правосъдието, който не може да мине 4 процентова граница.
  —цитат от коментар 8 на Peni Nikol


  Човек, който има достойнство да си подаде оставката, а не да стои на хранилка при глупака!!!
  Тъпаци, като теб сте много, но рано или късно и вие ще усетите реалността!!!

 17. 17 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 780 Весело

  "ЕС е изграден с финансиране от нацистите и с помощта на ЦРУ."

  Наздраве...

  "ЕП посочи Русия, Китай, Иран и Северна Корея като основни източници на дезинформация"

  Пропуснали са Йоснчева и Бойкикиев.

  п.с.http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1973707
  http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1973720

 18. 18 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1232 Неутрално

  Може да му се вярва, все пак Ицо е спец по сделки, които после яко се размирисват.
  Само дето за благозвучие ги нарича "коалиционни преговори"........

  Знанието е сила, информацията - власт
 19. 19 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 921 Неутрално

  айде се разберете вече кой ще води листата, че става смешно как мрънка 15 минути ама ние тва ама ние онова, ама и зелените имали кандидата (био-земеделец), ама пак били предлагали съюз на СДС и Кунева.......

  не виждам да са научени грешките от Реформаторския блок, накрая ще се окаже, че само разтуриха правителството, колкото патерица да станат Болен и Валерката и да ни го нахлузят с големия руски шлем......

 20. 20 Профил на Иван К.
  Иван К.
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До коментар [#16] от "Капабланка":

  И аз бях се хванал на тая мантра , че подал оставка заради достойнство , но след няколо месеца получи 1.2 милиона кеш за фондацията си, едва ли по времето на оставката не е бил наясно затоз грант ....

 21. 21 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 1404 Весело

  Време е на Ицко реформата да му уволнят приятелчетата в съдебната система.
  Преди няколко дни излязоха и казаха, че за една година, като съдебен министър, момченцето е уволнил доста хора и е сложил свои, които не са напуснали след неговата оставка

 22. 22 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 641 Весело

  Интересно ;само два коментара по темата.
  защо Ли :)

  Темата е: ББ е ипотекирал партията си при Доган

  Така ли е или не е така

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 23. 23 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 1929 Весело

  Цитат на деня: Бойко Борисов е ипотекирал партията си при Доган
  *
  Ами защо му стана министър тогава? Или се правиш, че преди не си знаел за далаверите на властта?

 24. 24 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1232 Весело

  [quote#16:"Капабланка"][/quote]

  Хехе, половин мандат ли му трябваше на Ицо да му порасне "достойнството"?

  Между другото, много сте забавни като наричате глупаци всички останали начело с премиера, а не се замисляте вие колко по-глупави трябва да сте, че да ви работят "глупаците" вече 10 години и не помня колко вече избора............

  Знанието е сила, информацията - власт
 25. 25 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#19] от "carmello":

  Раданката и Бойкикев няма да си променят напина на работа и поука от грешките си няма да вземат.Добре,че поне избирателите си вземат поука и стават все по-малко.

 26. 26 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 454 Весело

  Всички чугуни от герб и бсп са се изредили да атакуват вестоносеца.. Интерсно, защо ли гербавите по специално не се и опитват да защитят бащицата-слънце..
  Желая успех на изборите за Демократична България, аз ще гласувам за тях!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 27. 27 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2588 Неутрално

  До коментар [#22] от "nessarox":


  Интересно ;само два коментара по темата.защо Ли :)Темата е: ББ е ипотекирал партията си при ДоганТака ли е или не е така
  —цитат от коментар 22 на nessarox


  А де?
  Това е като случая със Скрипал.

 28. 28 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#2] от "Дон Кихот":

  тъй, ай да видим ойростат ко вика. Костов за ЧЕТИРИ години има ръст на БВП от 58%, а Борисов за ДЕВЕТ години има ръст от 48%. и ква излиза тя? Костов има 14.5% на година, а Борисов мизерните 5.33. значи, оказва се, че Костов има ТРИ ПЪТИ по-голям ръст на БВП на година от Борисов, година след година...

  БУАХАХАХАааа

  И тва без изобщо да споменаваме, че Борисов разполага с МИЛИАРДИ от ойрофондове и МИЛИАРДИ от гурбетчии, милиардче-две заемчета за лепене на стиропор и кво ли не. ае, Доаня, трол-лелче

  ---
  1997 : 1998 : 1999 : 2000 : 2001
  9,971.8 : 13,358.5 : 12,714.8 : 14,305.8 : 15,784.3

  2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018
  37,317.7 : 38,230.5 : 41,292.0 : 41,947.2 : 41,858.1 : 42,824.4 : 45,288.5 : 48,128.6 : 51,663.0 : 55,182.2

  (15784.3 - 9971.8) / 9971.8 = 0.58
  (55182.2 - 37317.7) / 37317.7 = 0.48
  ---
  https://ec.europa.eu/eurostat/estat-navtree-portlet-prod/BulkDownloadListing?file=data/nama_10_gdp.tsv.gz

  яж бахур
 29. 29 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2588 Неутрално

  Изключителен визионер...
  просто не се е родил в подходящият момент...

 30. 30 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3587 Весело

  Христо Иванов се изказа и все едно гръмна черешовото топче – така наскачаха всички, готови за бой с обвинения, обиди и компромати.

 31. 31 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2588 Неутрално

  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  оти вече копи пейст? мързел?

 32. 32 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Изказа се един провален бивш министър на правосъдието, който не може да мине 4 процентова граница.
  —цитат от коментар 8 на Peni Nikol


  Кефи ли ва Доган да ва оножда у дупарата? шо не изквичиш от кеф у некой комис?

  яж бахур
 33. 33 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2904 Неутрално

  Интересно ;само два коментара по темата.защо Ли :)Темата е: ББ е ипотекирал партията си при ДоганТака ли е или не е така
  —цитат от коментар 22 на nessarox

  Разбира се, че е така!
  Само дето не е ипотека, а по-скоро "бърз кредит".

  И въобще не е в това въпросът.
  Големият въпрос е - защо?

 34. 34 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2585 Весело

  До коментар [#22] от "nessarox":

  "Интересно ;само два коментара по темата.
  защо Ли :)"

  Много просто- щото темата поражда куп асоциации. Най-неочаквани! И най-неприятни! Дотолкова неприятни, че да ти се поиска да смениш темата. Нъл тъй?

  В такава ситуация умните хора си правят правилни изводи. В случая един подходящ би бил " Когато се къпеш в л.йна, седи тихо и не чуруликай!". Но това е за умните хора...

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1232 Весело

  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  Това и сто пъти да го постнеш ще си остане лъжа.

  Яж бахур.......

  Знанието е сила, информацията - власт
 37. 37 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  Е,от 7 долара е лесно да имаш 58% ръст за за 4 години.От 700 лева е по-трудно.

 38. 38 Профил на Noise
  Noise
  Рейтинг: 766 Любопитно

  До коментар [#37] от "yanne":

  Сериозно?!При положението, което завари Костов, било по-лесно?!

  Sutor, Ne Supra Crepidam!
 39. 39 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#17] от "plebs":

  оле-оле, лъже като дърт гербурунгел, без да му мигне окото

  Real GDP growth rate - volume
  Percentage change on previous year

  unit,na_item,geo\time 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018
  CLV_PCH_PRE,B1GQ,BG 1.3 1.9 0.0 0.5 1.8 3.5 3.9 3.8 3.1 p
  CLV_PCH_PRE,B1GQ,RO -3.9 2.0 2.1 3.5 3.4 3.9 4.8 7.0 p 4.1 p

  https://ec.europa.eu/eurostat/estat-navtree-portlet-prod/BulkDownloadListing?file=data/tec00115.tsv.gz

  първо се вижда как Румъния е действителн ударена от кризата, а ние не, противно на лъжите на Борисов. второ, види се, как лъжеш, те имат много по-висок ръст от нас. Трето, след Костов ние се обиждахме, че ни слагат в една група с тях, благодарение на Борисов им дишаме праха, а тенденцията да изоставаме е повече от устойчива

  Стабилно по ГЕРБ, Гарантирано от Мафията!

  яж бахур
 40. 40 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 1591 Неутрално

  Омръзна ми да слушам политическите бъртвежи на доказан некадърник. Електронно гласуване в развития свят все още няма защото все още е по-несигурно от книжните бюлетини. Само суперглупаците повтарят чуждите грешки. Поучете се от съвета на проф. М. Константинов: В закона да се запише "Електронно правителство да се въведе чак след като поне 10% от страните в Европа започнат да го използват".

 41. 41 Профил на Noise
  Noise
  Рейтинг: 766 Неутрално

  Зависимостите на ГЕРБ от ДПС не да тайна за никого.Удариха всички по-богат бизнесмени, с изключение на Домуса и Прасчо.Това казва всичко, колкото и магнолиевите калинки да опитват да въртят палачинката.

  Sutor, Ne Supra Crepidam!
 42. 42 Профил на Noise
  Noise
  Рейтинг: 766 Любопитно

  До коментар [#40] от "4i4oti":

  А гласуване по пощата в развитият свят има ли?И как стоят нещата у Бг?!

  Sutor, Ne Supra Crepidam!
 43. 43 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#18] от "pag":

  https://image.prntscr.com/image/0Z4y72ZJTd22vQkhUMvOeA.png

  ОБРАЗОВАЙ СЕ!!!

  ПРЕОСМИСЛИ ВАКСИНИТЕ!!!"

  --Деница Панайотова, ГЕРБ, шеф "разпореждане с общинска собственост"

  яж бахур
 44. 44 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#38] от "Noise":

  Да,като си се договорил с БСП как да им подариш държавнитв активи.

 45. 45 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#42] от "Noise":

  Има гласуване по пощата.Представям си как почват да валят едни писма от Филиповци и Столипиново.Затова в Бг.-гласуване само лично-в секцията.

 46. 46 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8138 Неутрално

  Те са си дружки от новото начало на Борисов.

 47. 47 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 1317 Неутрално

  Той не е ипотекирал , а е заложил.
  Познайте в смесените райони ГЕРБ с кой ще бъде в коалиция.

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 48. 48 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1629 Весело

  Ха, ха...убавецът на снимката и той би желал да е контрахент по сделките, но не го искат.
  —цитат от коментар 1 на von_seeckt


  Ловните изложения са вашата сила! И шадраваните!
  За друго не ставате.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 49. 49 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3003 Неутрално

  ,,....Това каза лидерът на обединението "Демократична България" Христо Иванов пред Би Ти Ви....,,

  А ве нали няма свобода на словото. Тези от обединението ДБ не слизат от екраните

 50. 50 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1629 Весело

  Той не е ипотекирал , а е заложил.Познайте в смесените райони ГЕРБ с кой ще бъде в коалиция.
  —цитат от коментар 47 на Тиква загубена


  С комунистите, с кой друг? Цялата върхушка на дпс е съставена от ДС агенти и бивши комунисти! Точно такъв беше смисълът от създаването на тази етническа партия!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 51. 51 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1629 Весело

  ,,....Това каза лидерът на обединението "Демократична България" Христо Иванов пред Би Ти Ви....,,А ве нали няма свобода на словото. Тези от обединението ДБ не слизат от екраните
  —цитат от коментар 49 на сидер


  Овладели сме всички медии! И то - директно от жълтите павета.
  Скоро ще овладеем и вас - по точно и вашите избиратели! А още по-точно - няма да ги овладеем, а ще си ги върнем!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 52. 52 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3003 Неутрално

  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  По смятане слаб 2. Колкото и да го преписваш

 53. 53 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 524 Весело

  Ха ха смешно и жалко. Доган сигурно му е построил котешка колибка,
  със всички удобства ;-)

 54. 54 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3003 Неутрално

  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  По смятане слаб 2. Колкото и да го преписваш.
  Оди у тубата та послушай изпълнение на балалайка от един Алекс не знам кой си

 55. 55 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  ...... в Бг.-гласуване само лично-в секцията.
  —цитат от коментар 45 на yanne


  Това ще бъде валидно, само до срутването на герб! Веднага след това, най-добрите европейски практики, позволяващи на няколко милиона българи в чужбина да гласуват, ще бъдат приложени веднага!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 56. 56 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 272 Неутрално

  A Ицо Министърчето къде иска да ипотекира, ако можеше де....

 57. 57 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3003 Неутрално

  До коментар [#43] от "Моа Преател Тайпи":

  ОБРАЗОВАЙ СЕ!!!

  Беги у Тубата та послушай малко балалайка

 58. 58 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  ръста на костов не го ли донесе Вальо Златев, а?

 59. 59 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1629 Весело

  ...политическите бъртвежи .... доказан некадърник.... Само суперглупаците ...
  —цитат от коментар 40 на 4i4oti


  Герберунгел, вие ли сте кадърниците?
  Я обясни поредното връткане с опростените 8 милиона...?
  След като върхушката ви взема четири погрешни решения от пет възможни, кои са суперглупаците и некадърниците...?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. 61 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 302 Неутрално

  ИмаЛ, ипотекираЛ! А ти готин, само "лицево окосмяване" имаш за залог, ама нема кой да плати...

  roo
 62. 62 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  Г-н Иванов оставете лозУнгите!Участвайте на избори,влезте в Парламента и там доказвайте тезите си!С подлайване отстрани няма да промените НИЩО!България НЕ се нуждае от Атака,НФСБ и Воля!Още по-малко от АБВ и БСП(на власт)....и изобщо!
  —цитат от коментар 9 на Willy Messerschmitt


  А бре хора, защо пишете взаимно отричащи се тъпотии?
  Нали за да участват в изборите и да влязат в парламента, трябва да говоря пред медиите...!
  И какво значи това "от страни"?
  За да има нещо "от страни", трябва да има нещо в средата! Вие виждате ли нещо значимо в средата? Напишете му името, ако го виждате...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 63. 63 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#19] от "carmello":

  Тафров е фаворита на Сорос.Покрива профила.

 64. 64 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#49] от "сидер":

  Не разбирате-когато не е БСП на власт,тогава няма свобода на словото.Когато са на власт-всичко е наред.

 65. 65 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#51] от "Рим":

  Ечак всички!Но,Прокопи ви урецда участия тук-таме..

 66. 66 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#55] от "Рим":

  Не ги знам тези няколко милиона,дето само чакат избори,че да изберат ДеБъ...И до сега има гласуващи и те повтарят резултатите от гласувснето тук.Истината е проста-и тук не ви харесват,и на Зпад не ви харесват.Не ви и знаят ,даже.

 67. 67 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Разстроено

  ръста на костов не го ли донесе Вальо Златев, а?
  —цитат от коментар 58 на Джони Глупавия


  нимойм ти утгувори оти смий растроени да страдами

  сидер днес, 19:50
  отбягва Моа Преател Тайпи

  яж бахур
 68. 68 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1812 Неутрално

  Опитах се да гледам разговора с Бойкиев. Като затворя очите и игнорирам ръмжащия тембър..... слушах опорките и манипулациите на БСП!!! По-добре някое червено кхмерче да беше излязло да оплюва, отколкото Бойкиев да играе рупор на Нинова и БСП!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 69. 69 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2010 Весело

  До коментар [#16] от "Капабланка":"Тъпаци, като теб сте много, но рано или късно и вие ще усетите реалността!!!"

  Надценяваш я, като и обръщаш внимание!;)
  И че очакваш тя да е адекватна?!
  Остави я на мира, просто нямаш никакъв шанс! :)

 70. 70 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1812 Неутрално

  До коментар [#39] от "Моа Преател Тайпи":

  Не се мери с Румъния! От днес вече Ф-16 купени 15-та ръка от Португалия патрулират в небето, и никоя руска бракма не смее да приближи!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 71. 71 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Любопитно
 72. 72 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Любопитно
 73. 73 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  Това и сто пъти да го постнеш ще си остане лъжа.

  Яж бахур.......
  —цитат от коментар 36 на pag


  я, гербурунгелите намразили и Евростат? кажи нещо за грозденцето плийз?

  яж бахур
 74. 74 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  Е,от 7 долара е лесно да имаш 58% ръст за за 4 години.От 700 лева е по-трудно.
  —цитат от коментар 37 на yanne


  хаповете хамав, хаповете. па после мое опиташ прокара неква мисъл у сенилната мухлясъла кухара

  яж бахур
 75. 75 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Любопитно

  www.hotel-shipka.com Жълтата Сградата ОТ ЛЕВО СТАНИ и Хотела Пак СИ ВЗЕМИ...…

  DarkAngel
 76. 76 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Веси , ай лове ю на Кубински ………….

  DarkAngel
 77. 77 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2010 Весело

  До коментар [#17] от "plebs":"ЕС е изграден с финансиране от нацистите и с помощта на ЦРУ."

  Наздраве...

  "ЕП посочи Русия, Китай, Иран и Северна Корея като основни източници на дезинформация"
  Пропуснали са Йоснчева и Бойкикиев.
  п.с.http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1973707
  http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1973720 "

  Това какво общо има с темата?!
  Освен, откровената лъжа за "достоверна" информация, "връзка с темата", в линка ти.
  Кажи - "да" или "не", за верноста н мнението на Правосъдния, бивш, министър, подал оставка след опита на Прайм министъра, да го накара да целува ръка на Доган, най-великият, според думите на същият този, на когото си се врекъл!
  Гоуем си...слугинаж!

 78. 78 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Любопитно

  ай лове ю на Кубински ………… и за https://ru.wikipedia.org/wiki/Трамп ,_Меланья както и за другите кандидат "гражданя" от Люблянский университет и нийии ГИ ЛЮБИМ...….

  DarkAngel
 79. 79 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1725 Неутрално

  [quote#5:"nessarox"][/quote]

  Че той откъде да знае?

 80. 80 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#28] от "Моа Преател Тайпи":

  По смятане слаб 2. Колкото и да го преписваш
  —цитат от коментар 52 на сидер


  ко ти е мерак, да ти спретна ено скриптче да не ти се налага да ровиш по сайта на Евростат? Седаш, жулиш заявките и им бичиш двойките на теа мизкини де смеат да клатят Вожда

  ...бахти малоумните, но за сметка на това нагли, мандраджии, де ви е събрал Цветанов

  яж бахур
 81. 81 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Абе аз имам чувството че ЕС а или квото е със Зор да се присъединява към Ивропата е се със крадени пари от България , като се стартира от банка Славяни 1997 година Агробизнесбанк, Тексим , Биохим , ПауърНЕТ Пирамидата и тн ….. все кинти УКрадени от истинския БГ гражданин …… и сега Евромангизи ама за някои ГАДОВЕ точно такива са …..

  DarkAngel
 82. 82 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#54] от "сидер":

  нещо тремор у пръстенцата ли имаш?

  яж бахур
 83. 83 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2010 Весело

  До коментар [#37] от "yanne":"Е,от 7 долара е лесно да имаш 58% ръст за за 4 години.От 700 лева е по-трудно."

  Решението е ментално недостижимо, за мафиотски отрепки - крадете по-малко, от милиардите изсипани от ЕС!

 84. 84 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Весело

  Беги у Тубата та послушай малко балалайка
  —цитат от коментар 57 на сидер


  Rob Shaw - Oh My Giddy Aunt!
  https://www.youtube.com/watch?v=v1sPVCUtUD4

  яж бахур
 85. 85 Профил на Baizuo
  Baizuo
  Рейтинг: 1877 Весело

  Овладели сме всички медии! И то - директно от жълтите павета.
  Скоро ще овладеем и вас - по точно и вашите избиратели! А още по-точно - няма да ги овладеем, а ще си ги върнем!
  —цитат от коментар 51 на Рим


  А пък съвсем най-точно - ще си върнете около 1%.
  Това трябва да е смешно, но е тъжно, много тъжно. Че толкова години няма една читава дясна партия да изрине герб и комунетата и да оправи българия. Вие сте жалко подобие на партия, смешни папагали повтарящи някакви мантри подочуди от големите батковци.

  Една нормална партия имаше преди години - сдс с Костов и това беше.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 86. 86 Профил на DarkAngel
  DarkAngel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#85] от "dgd":

  Да бе НОРМАЛНА с НОУ
  https://bg.wikipedia.org/wiki/Божидар_Попов
  ти Глейзжай после на турското МИТе гОЧЕвия епизодите ПОД ПРИКРИТИЕ от 2006 година с килиники ТОК У ДА в България , поне спонсорите на ЕПИЗОДИТЕ ВИДЯ ли ги?

  DarkAngel
 87. 87 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3327 Неутрално

  До коментар [#24] от "pag":

  Абе...! Той един правешки цървул работи цяла България 35 години. Какво остава за ученика му, да ни изработи и сега? Щом мат`ряла няма нищо против. 80-те процента са мнозинство, откъдето и да го погледнеш...! :)))

  Бивш tww09306483.
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#83] от "batzdravo":

  Пак си се възбудил нещо...

 90. 90 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 1167 Весело

  Много точно и право в целта!

 91. 91 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 332 Неутрално

  Бойкийиев, Барабойко имал партия - ипотекирал.
  Ти кой мислиш че ще даде пукнат петак за вас куците коне.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 92. 92 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 641 Весело

  Цитат на деня: Бойко Борисов е ипотекирал партията си при Доган
  ------------------
  Безкрайно оригинално. Заслужава да бъде не цитат на деня, а цитат на века.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 93. 93 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 641 Весело

  Христо Иванов да каже къде е ипотекирал душата си. От къде му идват грантовете и какво се е задължил да прави срещу тях.

  Би било честно спрямо избирателите.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 94. 94 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 641 Неутрално

  Иванов каза още, че "Демократична България" води преговори със СДС и ДБГ за явяване заедно на европейските избори. Основна цел на обединението пък е въвеждане на електронно гласуване.
  ----------------------
  Ама електронно гласуване у европата ли е основната цел на това обединение!?
  Щото ако е за у нас, за къв ша са коалират за евроизбори!?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 95. 95 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 641 Неутрално

  Г-н Иванов оставете лозУнгите!Участвайте на избори,влезте в Парламента и там доказвайте тезите си!С подлайване отстрани няма да промените НИЩО!България НЕ се нуждае от Атака,НФСБ и Воля!Още по-малко от АБВ и БСП(на власт)....и изобщо!
  —цитат от коментар 9 на Willy Messerschmitt


  Бе тя България не се нуждае и от политически инфантили, ама да се коалират 30 партийки и да участват. Демокрация сме.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 96. 96 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 641 Весело

  Изключителен визионер...просто не се е родил в подходящият момент...
  —цитат от коментар 29 на Велков


  Момента е изключително подходящ. Виж как се обърка света през последните години. Само е за визионери времето.
  Страна не е уцелил. По нашите ширини ядем доматите с колците и това винаги е било проблем за всеки визионер.

  До коментар [#29] от "Велков":

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 97. 97 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 1591 Неутрално

  До коментар [#42] от "Noise":

  До коментар [#40] от "4i4oti":А гласуване по пощата в развитият свят има ли?И как стоят нещата у Бг?!
  —цитат от коментар 42 на Noise  Необяснимо ми е защо не се коментира и потърси начин да се въведе.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3341 Неутрално

  айде да се смеем с лектора след изборите , сега е просто гавра

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 100. 100 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#98] от "mop36557620":

  тъй, ай да видим ойростат ко вика. Костов за ЧЕТИРИ години има ръст на БВП от 58%, а Борисов за ДЕВЕТ години има ръст от 48%. и ква излиза тя? Костов има 14.5% на година, а Борисов мизерните 5.33. значи, оказва се, че Костов има ТРИ ПЪТИ по-голям ръст на БВП на година от Борисов, година след година...

  БУАХАХАХАааа

  И тва без изобщо да споменаваме, че Борисов разполага с МИЛИАРДИ от ойрофондове и МИЛИАРДИ от гурбетчии, милиардче-две заемчета за лепене на стиропор и кво ли не. ае, Доаня, трол-лелче

  ---
  1997 : 1998 : 1999 : 2000 : 2001
  9,971.8 : 13,358.5 : 12,714.8 : 14,305.8 : 15,784.3

  2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018
  37,317.7 : 38,230.5 : 41,292.0 : 41,947.2 : 41,858.1 : 42,824.4 : 45,288.5 : 48,128.6 : 51,663.0 : 55,182.2

  (15784.3 - 9971.8) / 9971.8 = 0.58
  (55182.2 - 37317.7) / 37317.7 = 0.48
  ---
  https://ec.europa.eu/eurostat/estat-navtree-portlet-prod/BulkDownloadListing?file=data/nama_10_gdp.tsv.gz

  яж бахур
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK